اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سیمانجفی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ایا این چیزای که کنار لب الت تناسلی من دراومده زگیل؟اگر زگیل نیس چیه چرا به وجود اومده برا درمانش چیکارکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      شبيه زگيل است بياييد
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1352 مشاهده پرسش
    با سلام
    من 31 سال دارم و شش سال است که ازدواج کرده ام. 10 سال است که قرص فین پشیا روزی یک عدد جهت جلوگیری از ریزش مو مصرف میکنم. حال قصد اقدام به بارداری داریم.آیا باید این قرص را قطع کنم؟آیا نیاز به آزمایش خاصی قبل از اقدام به بارداری هست؟اگه نیاز به ویزیت حضوری هست بفرمایید وقت بگیرم خدمت برسم،قبلا بیمار‌خودتون بودم و پرونده دارم.
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      نيازي به قطع نيست
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    باسلام جوانی 22 ساله هستم به تازگی متوجه شدم که قطر الت تناسلیم از سر ختنه گاه تا بیخ الت یه سایز و از بیخ الت به بعد دارای قطری بزرگت است ایا مشکلی در التم وجود داره یا این حالت طبیعی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد ببينم
  • تصویر کاربر بیتا چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من دقیق بعد از یک هفته که زگیل را برداشتم دوباره در اومده ...باید چکار کنم کوتر کردم احتمال داره به خاطر کوتر دوباره در اومده باشه ؟شما کرایو برای خانم ها انجام می دهید ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد بياييد بلينم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      ببينم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    یماری دیابتی با 30 سال سابقه دریافت انسولین. یک سوالی داشتم. مدتی است که زود انزال شده و جدیدا نیز نعوذ بطور کامل ندارم. چه کاری باید انجام دهم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      زود انزالي درمانش رفتار درماني است
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید. دکتر من 15 سالمه و مثانه ام در حالت کامل 6 cm و در حالت غیر کامل 1،5 cm و من میترسم که تا چند سال دیگه رشد زیادی نکنه نگرانم چون داخل سایت ها دیدم نظرات نوشته بود هم سن های من 15cm و.. و خواستم از ورزش های برای بزرگ شدنم استفاده کنم یا خطرناکه!؟ بعد یعنی رشد میکنه مثانم ولش کنم!؟ لطفاً راهنمایی کنید نگرانم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر اميد چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    من عمل واركوسل انجام دادم بهمن ٩6يكي دوماهي هست كه در بيضه چپم درد احساس ميكنم آقاي دكتر همتيان هم منو عمل كردن پيش ايشون رفتم و سونگرافي و آزمايش دادم اما گفتن مسكلي نيست ولي من هنوز درد دارم هم بيضه چپ وهم قسمتي از كشاله ران وقتي ميشينم اذيت ميكنه اما وقتي راه ميرم درد ندارم دراز ميكشم هم اذيت ميكنه بعد از خود ارضايي هم اذيت ميكنه و دردش ماندگاره هر روز دردو دارم من شك كردم كه شايد اين درد براي مدل خوابم باشه چون من شب ها بيدارم و صبح ميخوابم خيلي سال هست كه اين مدلي هستم خيلي كلافه كنندس اين درد خستم كرده البته اين هم بگم كه من قرص هاي افسردگي هم مصرف ميكنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    با سلام
    من 26 سالمه و مشکل حفظ نعوظ دارم و این مشکل زندگی من رو مختل کرده چون نمی تونم بهش فکر نکنم و همش فکر میکنم که ایراد دارم.
    مشکلمم اینجوریه که وقتی به نعوظ میرسم و سعی میکنم که دخول رو انجام بدم ، اگر نتونم بعد چند ثانیه التم رو وارد واژن بکنم ، التم از سفتی در میاد و دوباره سفت کردنش سخت تر میشه.
    زمانی که موفق میشم التم رو وارد کنم مشکلی ندارم چون تحریک ادامه پیدا میکنه و احساس رضایت و پیروزی بهم دست میده و جای استرس و ترس از شکست رو، لذت میگیره.
    ولی انقد که فکرمو مشغول کرده تعداد دفعاتی که موفق به این کار میشم کمتر و کمتر میشه.
    قبلا هم تجربه ی سکس موفق داشتم ولی از یه روزی که برای اولین بار این اتفاق افتاد دیگه ذهنم مشغول شد و دیگه ترس از سفت نشدن یا سفت نموندن شده بخشی از روابط جنسی من.
    وقتی هم قرص تادالافیل مصرف میکنم به طوری راحت تر و سریع تر و بیشتر سفت میشه و سفت هم میمونه و هیچ مشکلی ندارم ولی میخوام بدون قرص هم بتونم.
    نعوظ صبحگاهی هم دارم ولی شدت نعوظ هم متفاوته. بعضی وقتا زیاده بیشتر اوقات نه.
    حالا شما به من بگید که مشکل من روانیه یا فیزیکی ؟؟؟
    این نشت وریدیه ؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر Pouria چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    Ba salam.man todeie dar beyzam hes kardam k badaz sonography scrotal calculus b ghotr 6mm dar dakhele hemi scrotom tashkhis dade shod.mikhastam bebinam darman chist va aya khatarnak hasto riske ebtela b saratano bala mibarad?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر Pouria چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      ممنون از رسیدگیتون با توجه به اینکه تهران نیستم در شهر خودمون به دکتر متخصص مراجعه کردم که به من گفت چیزه خطرناکی مشاهده نکرده ولی برای احتیاط بهتره که سنوگرافی انجام بدم که سنورو انجام دادم و نتیجه رو براتون فرستادم
    3. تصویر کاربر Pouria چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      البته در این 4 ماه گذشته افزایش سایزی در بیضه و توده احساس نکردم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      فقط هر سه ماه پيگيري
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام
    اقای دکتر سنگ 11میلی در لگنچه من می باشد
    دکتر گفته که اورژانسی باید سنگ شکن بشه
    tul بهتره یا با امواج؟
    من شیرازم سونوگرافی و ازمایش خون اماده دارم چیز دیگه هم لازم هست؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 733 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب