اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Fatemeh شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    سلام وقت شما بخیر
    آقای دکتر من همسرم مرداد ماه سال 1400 عمل واریکوسل گرید سه سمت چپشون رو عمل کردن و من شهریور باردار شدم ولی متاسفانه در شش هفته و چهارروزگی بچه سقط شد و ایست قلبی کرد. بعد از اون اتفاق هرچی تلاش کردیم باردار نشدم و بعد از مراجعه‌ی مجدد به دکتر اورولوژیست متوجه شدیم dfi بالاست و با وجود مصرف داروهای مختلف مثل آمپول‌های گونارکس و سینال‌اف و hcg و قرص‌های ویتامین e و الکارنتین و کوکیوتن و... اصلا پایین نیومد ولی بقیه‌ی فاکتورهای آزمایش یه کم بهتر شد. درنهایت دکتر با سونو تشخیص دادن واریکوسل مجدد عود کرده و انتخابش رو به عهده‌ی خودمون گذاشتن که میخواییم مجددا واریکوسل عمل کنیم یا از طریق تسه برای ivf اقدام کنیم. می‌خواستم ببینم با وجود تسه از نظر شما اصلا جنین‌های خوب ممکنه تشکیل بشه؟ و یا اینکه واریکوسل عمل کنیم بهتره؟ اگه واریکوسل مجدد عمل کنیم خطر نداره و آیا امکان بارداری طبیعی وجود داره(من خودم تنبلی خفیف تخمدان دارم)؟ سونو و آزمایش هم براتون ارسال می‌کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      عمل مجدد میتونه تعدادو وضعیت اسپرم رو بدتر کنه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      تسه انجام بدین
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر
    من 29 سال سنم هستش و از هفته پیش احساس سوزش جزئی در انتهای مجرا (الت تناسلی) و باقی ماندن چند قطره در آن دارم. حجم و فشار ادرار و تعداد دفعات ادرار ام تغییری نکرده ولی حس اون چند قطره اذیتم می کنه. سونوگرافی و ازمایش کشت ادرار و ازمایش خون هم نرمال بود که در پیوست ارسال شده است. ممنون میشم راهنماییم بکنید.
    بدون دارو یا با دارو مثل قبل می شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      بعد از هر بار دفع ادرار استبرا کنید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ، بیمار مرد 65 ساله 14 مرداد 1402 عمل جراحی پروستات با روش تراش از طریق مجرا داشتند، بعد از عمل کراتنین خون تا 7 بالا رفت و مجبور به 2 جلسه دیالیز شدند که در جلسه اول دیالیز نیز بدن واکنش تشنجی داشت، خداروشکر بعد از 9 روز کراتین پایین آمد و مرخص شد.
    ایشان همچنان از مشکل تکرر ادرار و بی اختیاری خفیف و عدم تخلیه کامل مثانه شکایت دارند.بعد از اطمینان از عدم وجود عفونت ، عکس از مجرا و سونوگرافی انجام شد و تشخیص تنگی مجرا داده اند، عکس های مجرا را پیوست می کنم. خواهشمند است بفرمایید چه درمانی برای ایشان مناسب است؟ همچنین کراتنین ایشان در 2 ماه اخیر از 1.4 به 1.7 افزایش یافته است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      تنگی مجرا عارضه ی بعد عمل تراش پروستات میباشد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی انجام شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۷ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    من پارسال برای چکاپ سونو‌کلیه دادم، یک سنگ 12 میل قسمت فوقانی میانی کلیه راستم‌ مشاهده شد،اما تا حالا درد نداشتم اصلا… دوباره امروز چکاپ رفتم، گفت یک سنگ 13 میل و‌ دو سنگ 4 و 5 میل کنار همه که ممکنه یکی باشن همشون و باید سی تی اسکن بشه، می خواستم ازتون بپرسم چون تا حالا دردی نداشته کاری نکنم یا نیاز هست درمان صورت بگیره ؟
    در ضمن پارسال یک بار سنگ شکن انجام دادم اما هیچی نشد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر زهرا شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      ۲ فایل عکس ضمیمه شد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      بله حتما باید سی نی انجام بدین و اقدامی برای سنگ ها انجام بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدرحمانی دوشنبه ۸ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    زودانزالی 1. آیا برای کوچک کردن پروستات (5ml)داروی موثر وجود دارد؟
    2. برای زودانزالی آیا داروی موثر وبی ضرر و مورد تایید موجود است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر محمدرحمانی یکشنبه ۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      باسلام
      عکسها آپلود شد. در صورت عدم مشاهده یا واضح نبودن .لطفا به سوالها بدون رویت عکس پاسه دهید. تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ آبان ۲( 2 سال پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Abolfazl شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر کرمی وقتتون بخیر
    خسته نباشید
    ببخشید من چندوقتیه آلتم میره تو و نمیدونم باید چیکار کنم یبار دکتر رفتم ولی معاینه نکردن و گفتن ورزش.جراحی خوب نیست.
    اما ورزشم میکنم نمیدونم چه ورزشی مناسبه .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
  • تصویر کاربر آرین شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    دکتر طبق عکس زیر این جوش به مدت سه ماه روی آلت من هس سطحش صاف هست تقریبا و قرمز رنگ
    تو این مدت بزرگتر نشده و همون یه دونه س
    میخاستم بدونم زگیل هس؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      سلام در حد رویت عکس زگیل نیست
  • تصویر کاربر کاظم یکشنبه ۷ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    عدم نعوظ، ، ،سلام خسته نباشید،،،،دکتر عزیز،،،ببخشید نعوظ دارم ولی هی شل میشه هی سفت، ،،مشکل چیه دکتر آیا دارو داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      چند سالتونه؟ مشکل قلبی؟ دیابت؟
    2. تصویر کاربر کاظم یکشنبه ۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      ۳۵سالمه،مشکل قلبی و دیابت ندارم،
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      قرص تادالافیل ۲۰ میلی گرم دو ساعت قبل رابطه مصرف کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Reza دوشنبه ۸ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام.در حالت نعوظ آلت رو به بالا است و برای این که به حالت 90 درجه برسد سخت است البته تا حدود 50 درجه به پایین مشکلی ندارد .طول آلت در حال نعوظ 11 و گاهی 12 و محیط 12‌. با یک دکتر در شهرمان مشورت کردم و گفت باید رباط قطع شود اما خواستم نظر جنابعالی رابدانم و اینکه ایا راه دیگری ندارد؟ و این که بخشی از الت زیر چربی بالای آن است و یا فشار کمی طولش اصافه میشود و ایا میتواند الت نهفته باشد. البته این که به آلت سیخ و عمودی شود خیلی کم و در صورت تحریک شدید است اما باز هم خیلی رو به بالاست. آیا با این وضعیت و سایز ؛ازدواج میسر است یا نباید اقدام کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
    2. تصویر کاربر Reza یکشنبه ۷ آبان ۲( 2 سال پیش)
      سلام مجدد.در واتساپ پیام دادم اما هنوز پاسخ ندادین
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ آبان ۲( 2 سال پیش)
      🌺
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر موسوی دوشنبه ۸ آبان ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    من ۴۵ سال دارم و چند وقتی هست این علائم درد خفیف تا شدید در داخل یا اطراف آلت تناسلی، بیضه‌ها، مقعد، پایین شکم یا کمر
    ادرار و مدفوع همراه با سوزش
    نیاز به ادرار مکرر (شب و روز )
    را دارم به دکتر مراجعه کردم گفت التهاب پروستات داری که با دارو بعد از چند ماه خوب شدم ولی الان چند روزی هست باز همین علائم سراغ آمده همچنین آزمایش P.S.A 0.4 هست ،من تمام مدارک قبل و بعد از خوب شدن رو ارسال میکنم ؟
    می خواهم بدان که بیماری من آیا همان التهاب پروستات است یا بیماری دیگری است ؟ و چگونه درمانش کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      بله شما دچار التهاب پروستات هستید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ آبان ۲( 2 سال پیش)
      همراه گرامی بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    3. تصویر کاربر موسوی دوشنبه ۸ آبان ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و خسته نباشید به دکتر کرمی ،داروهایی که برای من نوشتید تا چند وقت باید مصرف کنم .
      آیا این داروها بر باروری تاثیر می گذارد.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ آبان ۲( 2 سال پیش)
      ۴ الی ۶ هفته
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ آبان ۲( 2 سال پیش)
      تامسولوسین باعث انزال خشک خواهد شد
    6. تصویر کاربر موسوی دوشنبه ۸ آبان ۲( 2 سال پیش)
      دکتر داروهایی که برامن فرستادید مشابهش بمدت ۶ ماه مصرف کردم یک ماهه قطع کردم ودرد بازگشت کرده...بنده بیماری زمینه ای کبدچرب هم دارم.
      وقتی بمدت طولانی بایستم درد شروع میشه بنده دبیرهستم ودائم باید بایستم. لازمه مراجعه حضوری داشته باشم؟ در استان خوزستان ساکن هستم..
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ آبان ۲( 2 سال پیش)
      توضیح دادم خدمتتون که بیماری دارای عود بسیار بالاست
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 745 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 626 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب