اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

حجم دهنده الت از واقعیت تا شایعه!!

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه مردان جوان زیادی به بنده مراجعه می کنند که از کوچک بودن آلت تناسلی و یا اندازه آن ناراضی بوده و دنبال آمپول بزرگ کننده آلات تناسلی و حجم دهنده الت هستند، اما آیا استفاده از این محصولات می تواند کمک کننده باشد؟ در این مقاله به بررسی این موضوع می پردازیم.

از طرفی در ماهواره ها و فضای مجازی تبلیغات گسترده ای با درصد موفقیت بالا با عنوان حجم دهنده آلات تناسلی مردان  تبلیغ می شود که از آن جمله می توان به دستگاه های کشنده یا Extender، عمل های جراحی بزرگ کننده آلت، تزریق ژل حجم دهنده الت ، آمپول بزرگ کننده آلات تناسلی ،واکیوم و تمرین های مختلف روزانه جهت بزرگ کردن آلت تناسلی اشاره کرد.

علت بچه دار نشدن مردچیست؟

وازلین و عسل برای حجم دهی

توصیه ی ما به شما این است که از این تبلیغات بی سر و ته پیروی نکنید. به این دلیل که افزایش طول آلت تناسلی با وازلین و عسل فقط جنبه ی تبلیغاتی دارد. حتی ممکن است اثرات منفی روی شما بگذارند.

آیا در مراکز علمی و پژوهشی و مراکز درمانی معتبر دانشگاهی در دنیا روشی جدید برای بزرگ کردن آلت تناسلی وجود دارد؟

پاسخ: علیرغم پیشرفت در تکنولوژی هنوز هیچ روش درمانی بزرگ کننده آلات تناسلی مردان وجود ندارد.

همه چیز در رابطه با اندویورولوژی و لاپاراسکوپی

آیا تبلیغات حجم دهنده الت همه دروغند؟

بله، تبلیغات انجام شده شامل دو گروه دارویی و وسایل و جراحی هستند. رشد و نمو آلت قبل از بلوغ اتفاق می افتد و بعد از آن تا پایان عمر ثابت است و بعد از بلوغ هیچ داروئی برای بزرگ کردن آلت تناسلی موثر نمی باشد.

استفاده از هورمون تستوسترون ، تزریق مواد حجم دهنده، شانس ایجاد انواع سرطان ها و از کار افتادن بیضه ها را بالا می برد و اصلاً توصیه نمی شود.

ژل حجم دهنده دائمی

در بسیاری از تبلیغات جنسی نام ژل حجم دهنده دائمی ، روغن حجم دهنده الات تناسلی، قرص حجم دهنده فوری اندام تناسلی مردان، کرم حجم دهنده آقایان فوری، روغن سوپرگان و .. را بسیار شنیده اید اما باید بگویم که ژل حجم دهنده دائمی اصلا وجود ندارد و تمامی این تبلیغات دروغ محض می باشند.

آیا آمپول بزرگ کننده آلات تناسلی وجود دارد؟

خیر. هیچ آمپولی برای بزرگ کردن آلت تناسلی از نظر علمی وجود ندارد و گول تبلیغات این آمپول هارا نخورید.

اگر اسپرم ضعیفی دارید برای و برای تقویت آن در تلاشید این مطالعه کنید: تقویت اسپرم در ده روز

عوارض قرص بزرگ کننده آلات تناسلی

تبلیغات مربوط به محصولات و رویه های بزرگ شدن آلت تناسلی مردمی در همه جا وجود دارد. انبوهی از پمپ ها، قرص ها، وزنه ها، تمرینات و جراحی ها ادعا می کنند که طول و عرض آلت تناسلی شما را افزایش می دهند. اکثر تکنیک هایی که می بینید تبلیغ می شوند بی نتیجه هستند و بعضی از آنها می توانند به آلت تناسلی شما آسیب برسانند و عوارض جبران ناپذیری را ایجاد کنند.

یکی از عوارض جدی قرص های بزرگ کننده آلت تناسلی تورم و عفونت می باشد. این موارد می توانند آنقدر شدید باشند که آلت تناسلی مرد نیاز به برداشتن داشته باشد. ار دیگر  عوارض محصولات بزرگ کننده دستگاه تناسلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سر درد
  • بدن درد
  • مشکلات دستگاه گوارش
  • سرگیجه
  • آبریزش بینی

عوارض جانبی جدی ای که باید بلافاصله بعد از مشاهده آن به پزشک مراجعه کنید:

  •  پریاپیسم (نعوظهایی که بیش از 4 ساعت طول می کشد)
  •  تغییرات ناگهانی شنوایی
  •  کاهش بینایی

نظرتان در رابطه با واکیوم حجم دهنده آقایان چیست؟

همچنانکه عرض کردم علیرغم تبلیغات گسترده، دستگاه های کشنده یا Extender ها و واکیوم هیچ نقشی در بزرگ کردن طول آلت تناسلی ندارند و اصلاٌ توصیه نمی گردد.

آیا تکنیک جراحی بزرگ کننده آلت وجود دارد؟

به علت عوارض وحشتناک عمل جراحی، هنوز روش سالم و بی خطر در دنیا کشف نشده است. در بعضی مراکز با عمل جراحی لیگمان های آویزان کننده آلت را قطع می کنند که طول آلت افزایش پیدا کرده ولی متاسفانه افتادگی پیدا می کند و لذا فرد با مشکل جدی در مقاربت مواجه می شود.

لذا به علت غیرقابل برگشت بودن عمل و گرفتاری تا آخر عمر آن، به جوان ها توصیه می کنم از انجام این عمل شدیداً اجتناب نمایند.

بیشتر بدانید…

فتق بیضه و ناباروری به چه معناست؟

اندازه آلت تناسلی مرد در حالت طبیعی چقدر است؟

نظرتان راجع به تزریق ژل های حجم دهنده الت چیست؟

تزریق ژل به زیر پوست آلت جهت حجم دادن و کلفت کردن آلت باعث از بین رفتن حس آلت تناسلی می شود و از طرفی به علت جذب آن و تزریق های مکرر که باعث عوارض متعدد می شود کار بیخودی می باشد و از نظر علمی به علت حساسیت خاص آلت تناسلی توصیه نمی شود.

آیا با تمرین های ورزشی و کششی روزانه می توان طول آلت را افزایش داد؟

متاسفانه خیر، چون طول سیلندرهای آلت تناسلی تا بلوغ که رشد کرده اند بعد از آن رشدشان متوقف می شود و لذا امکان افزایش طول آنها با حرکت های ورزشی اصلاً امکان پذیر نیست.

حجم دهنده اندام تناسلی مردان گیاهی

هنوز هیچ گیاهی جهت بزرگ کردن آلت تناسلی اقایان پیدا نشده است. پس گول تبلیغاتی که در آن ها از شعار حجم دهنده اندام تناسلی مردان گیاهی و طبیعی استفاده می وشد را نخورید. شما تنهابا برخی از گیاهان گرم مانند زنجبیل، دارچین و … می توانید میل جنسی خود را افزایش دهید اما سایز آلت تناسلی شما تغییری نمی کند.

روش صحیح اندازه گیری آلت تناسلی در مردان

ابتدا باید عرض کنم که طول واژن خانم ها در حالت کشش 5-9 سانت می باشد و در نتیجه اگر آلت تناسلی مرد در حالت نعوظ بالای 9 سانت و زیر 15 باشد طبیعی است. هر چه طول آلت بزرگتر باشد باعث درد شدید مقاربت برای خانم ها می گردد و لذا آقایانی که طول آلت تناسلی آنها در حالت نعوظ بالای 7 سانت است نیاز به اقدام خاصی نیست و می توانند رابطه جنسی موفق داشته باشند.

روش صحیح اندازه گیری آلت تناسلی

در بسیاری از مواقع افرادی که به اینجانب مراجعه می کنند طول آلتشان طبیعی است ولی خود را با دیگران مقایسه می کنند و لذا فکر می کنند که اندازه آلت شان کمتر از طبیعی است در حالیکه این قضیه از نظر علمی صحت ندارد.

علت سایزهای مختلف آلت تناسلی مردانه چیست؟

عوامل متعددی از قبیل ارث محیط و تغذیه و سلامتی سیستم هورمونی بدن و عوامل ناشناخته در ساختن اندازه آلت دخیل هستند. اندازه آلت تناسلی مثل قد افراد مختلف و متنوع است و لذا:

  • هیچ کس نباید با دیگری خود را مقایسه کند.
  • اگر اندازه آلت مثل قد در حالت طبیعی باشد نیاز به اقدامات درمانی ندارد.
  • منشاء اغلب نگرانی جوانانی که از کوچکی آلت شاکی هستند دیدن فیلم های پورن می باشد که در اینجا صادقانه عرض می کنم که آنها مثل فیلم های دیگر ساختگی و انتخاب شده از افراد خاص هستند و لذا نباید با آنها خود را مقایسه کرد.

حجم دهنده الت

برخی از ژل ها هستند که آلت می توانند، طول آلت شما را به طور مقطعی و در همان زمان رابطه جنسی  افزایش دهند. شما می توانید این ژل ها را از داروخانه ها تهیه کنید. اما بهتر است بدانید که، استفاده از این محصولات در طولانی مدت باعث کاهش اعتماد به نفس شما خواهد شد.

بیشتر بدانید:

باد فتق چیست؟

آیا راهی برای جلوگیری از کوچک ماندن آلت تناسلی وجود دارد؟

بله، درمان فقط قبل از بلوغ موثر است. والدینی که از کوچکی آلت تناسلی پسر خود نگران هستند باید قبل از بلوغ به دکتر مراجعه و تحت بررسی قرار بگیرند و در صورت نیاز هورمون درمانی مناسب جهت افزایش آلت تناسلی قبل از بلوغ شروع شود.

آلت دفن شده چیست؟

امروزه آلت دفن شده یکی از شایعترین علت مراجعه بیمارانی است که از کوچکی الت تناسلی شاکی هستند. در آن ها بعلت تجمع چربی زیاد در ناحیه پوستی، آلت مثل کوه یخی در میان چربی ها مخفی شده است و لذا بهترین و قطعی ترین روش درمان کاهش وزن و از بین رفتن چربی های اضافی می باشد.

برای بزرگ کردن طول الت تناسلی و افزایش قطر آن چه روش هایی وجود دارد؟

 بله روش هایی برای افزایش قطر آلت وجود دراد افزایش قطر دستگاه تناسلی مردان با ماساژ را امتحان کنید.

دکتر کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی 

4.1/5 - (630 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    مشکل در ضمیمه است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      باز نشد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    با سلام. آقای دکتر من 32 ساله هستم. حدودا از 4 ماه پیش احساس می کردم که شبها زودتر از همیشه، نیاز به دستشویی دارم. مثلا اگر 12 شب بخوابم قبلا تا 9 صبح هم از دستشویی بیدار نمی شدم اما در این چند وقت گه گدار باید حدودا ساعت 6 بیدار شوم و دستشویی بروم. دکتر عمومی رفتم آزمایشات کامل خونی و ادراری ناشتا، اعم از کراتین و اوره و فسفر و غیره را نوشت و انحام دادم. نتیجه اینکه همه چی سالم بود به جز اینکه ویتامین d و zinc کم داشتم که قرص داد البته گه گدار هم زانو درد می گرفتم. تنها قرص زینک و ویتامین دی نوشت. اما وضعیت دستشویی من، همینطور باقی مونده و بعضی اوقات مثلا صبح زود باید برم دستشویی. در ضمن احساس می کنم که تمومه ادرارم خارج نمی شه چون وقتی دست می کشم باز قطراتی از ادرار ازم خارج می شه.
    از هفت روز پیش، سینوزیتم اوت کرد و رفتم دکتر سرم با سفتریکس و دگزا زد بعد حالم بهتر شد و آزیترو 250 هم داد دوباره پس فرداش حالم بد شد و دوباره سرم سفتریکس زد و اون روز حالم خوب شد . اما باز فرداش حامل خوب نبود رفتم دکتر متخصص داخلی، آزیترو 500 داد و چون عفونت سینوزیتم زده بود به سینم، و ریم چرک کرده بود بعد از دو روز که خوب نشده بودم و معده درد هم گرفته بودم رفتم یه دکتر داخلی دیگه. اون علاوه بر دیدن عکس سینه، یه داکسی سایکلین اضافه کرد. و گفت داروهات کم بوده که خوب نشدی. به دکتر گفتم که همش احساس تشنگی می کنم و سردرد دارم پهلوم هم درد می کرد، فشارم نیز 15 به 10 بود البته همیشه 12 رو 8 هستم. دکتر یه قرص زیر زبونی داد که فشارم پایین بیاد دکتر گفت سردردت به خاطر فشارته، که حالم بدتر شد. همون شب دل درد شدید گرفتم که بعد از اجابت مزاج بوی بدی نیز میداد.که بعد از اجابت مزاج دل دردم خوب شد. فرداش همنیجوری رفتم دکتر تا ببینم فشارم چطوره چون هنوز سردرد داشتم که یه آزمایش نوشت گفت که کراتینت دو و نیمهو اوره 65و sgot 50 , spgpt 46 ااست. باید بری بیمارستان هاشم نژاد و دیگه هیچ چرک خشکنی نخور. اونجا هم ازمن آزمایش گرفتن باز cr 2.5, bun 26, phospho 5.1, blood 1 بود گفتن فردا بیا که فزدا کراتین شد2.3. بعد پس فردا د 1.9 شد یعنی کاهش داشت فکر کنم از عوارض چرک خشک کن ها بود. اما دکتر که دید گفت باید نمونه برداری از کلیه صورت بگیره. حالا نمی دونم اصلا این کار رو بکنم یا نه. چون به نظر داره بدنم داره پاک می شه. البته سی تی اسکن کلیه انجام شده همه چی طبیعی بوده. سونوگرافی انجام شده گفته ابعاد کلیه طبیعی و ضخامت 17 میلی متر است سنگ و هیدرونفروز دیده نشده. مثانه ضخامت جداری طبیعی داره و تصویز سنگ و توده فضاگیر دیده نشده . پروستات به حجم 16 سیسی است و پس از تخلیه مثانه 10 سیسی باقیمانده ادراری دارد.
    من خودم هم یه احساسی دارم که فکر می کنم بیضه سمت راستم انگاری که تحت فشاره، انگاری که مثلا یه ضربه خورده باشه. یه درد خفیفی در اون منطقه داردم . نمی دونم بیضم عفونت کرده. اصلا مشکلم چیه. یعنی ممکنه عفونت از سینوس زده به سینه بعد بعد روده بعد کلیه و حالا به بیضه. البته من یه چند وقتی هست که احساس درد خیلی خفیف در بیضه راست دارم مثل اینکه شرت کوچک پوشیده باشم که همش تحت فشار باشه. تو رو خدا راهنمایی کنین که چرا گه گدار صبح زود باید برم دستشویی. چرا یه درد خفیف در سمت راست بیضه دارم. الانم فعلا از گوشت و تخم مرغ پرهیز کردم تا کراتینم پایین بیاد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    با سلام. آقای دکتر من 32 ساله هستم. حدودا از 4 ماه پیش احساس می کردم که شبها زودتر از همیشه، نیاز به دستشویی دارم. مثلا اگر 12 شب بخوابم قبلا تا 9 صبح هم از دستشویی بیدار نمی شدم اما در این چند وقت گه گدار باید حدودا ساعت 6 بیدار شوم و دستشویی بروم. دکتر عمومی رفتم آزمایشات کامل خونی و ادراری ناشتا، اعم از کراتین و اوره و فسفر و غیره را نوشت و انحام دادم. نتیجه اینکه همه چی سالم بود به جز اینکه ویتامین d و zinc کم داشتم که قرص داد البته گه گدار هم زانو درد می گرفتم. تنها قرص زینک و ویتامین دی نوشت. اما وضعیت دستشویی من، همینطور باقی مونده و بعضی اوقات مثلا صبح زود باید برم دستشویی. در ضمن احساس می کنم که تمومه ادرارم خارج نمی شه چون وقتی دست می کشم باز قطراتی از ادرار ازم خارج می شه.
    از هفت روز پیش، سینوزیتم اوت کرد و رفتم دکتر سرم با سفتریکس و دگزا زد بعد حالم بهتر شد و آزیترو 250 هم داد دوباره پس فرداش حالم بد شد و دوباره سرم سفتریکس زد و اون روز حالم خوب شد . اما باز فرداش حامل خوب نبود رفتم دکتر متخصص داخلی، آزیترو 500 داد و چون عفونت سینوزیتم زده بود به سینم، و ریم چرک کرده بود بعد از دو روز که خوب نشده بودم و معده درد هم گرفته بودم رفتم یه دکتر داخلی دیگه. اون علاوه بر دیدن عکس سینه، یه داکسی سایکلین اضافه کرد. و گفت داروهات کم بوده که خوب نشدی. به دکتر گفتم که همش احساس تشنگی می کنم و سردرد دارم پهلوم هم درد می کرد، فشارم نیز 15 به 10 بود البته همیشه 12 رو 8 هستم. دکتر یه قرص زیر زبونی داد که فشارم پایین بیاد دکتر گفت سردردت به خاطر فشارته، که حالم بدتر شد. همون شب دل درد شدید گرفتم که بعد از اجابت مزاج بوی بدی نیز میداد.که بعد از اجابت مزاج دل دردم خوب شد. فرداش همنیجوری رفتم دکتر تا ببینم فشارم چطوره چون هنوز سردرد داشتم که یه آزمایش نوشت گفت که کراتینت دو و نیمهو اوره 65و sgot 50 , spgpt 46 ااست. باید بری بیمارستان هاشم نژاد و دیگه هیچ چرک خشکنی نخور. اونجا هم ازمن آزمایش گرفتن باز cr 2.5, bun 26, phospho 5.1, blood 1 بود گفتن فردا بیا که فزدا کراتین شد2.3. بعد پس فردا د 1.9 شد یعنی کاهش داشت فکر کنم از عوارض چرک خشک کن ها بود. اما دکتر که دید گفت باید نمونه برداری از کلیه صورت بگیره. حالا نمی دونم اصلا این کار رو بکنم یا نه. چون به نظر داره بدنم داره پاک می شه. البته سی تی اسکن کلیه انجام شده همه چی طبیعی بوده. سونوگرافی انجام شده گفته ابعاد کلیه طبیعی و ضخامت 17 میلی متر است سنگ و هیدرونفروز دیده نشده. مثانه ضخامت جداری طبیعی داره و تصویز سنگ و توده فضاگیر دیده نشده . پروستات به حجم 16 سیسی است و پس از تخلیه مثانه 10 سیسی باقیمانده ادراری دارد.
    من خودم هم یه احساسی دارم که فکر می کنم بیضه سمت راستم انگاری که تحت فشاره، انگاری که مثلا یه ضربه خورده باشه. یه درد خفیفی در اون منطقه داردم . نمی دونم بیضم عفونت کرده. اصلا مشکلم چیه. یعنی ممکنه عفونت از سینوس زده به سینه بعد بعد روده بعد کلیه و حالا به بیضه. البته من یه چند وقتی هست که احساس درد خیلی خفیف در بیضه راست دارم مثل اینکه شرت کوچک پوشیده باشم که همش تحت فشار باشه. تو رو خدا راهنمایی کنین که چرا گه گدار صبح زود باید برم دستشویی. چرا یه درد خفیف در سمت راست بیضه دارم. الانم فعلا از گوشت و تخم مرغ پرهیز کردم تا کراتینم پایین بیاد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما عصبی است
  • تصویر کاربر امير دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    سلام جناب اقاي دكتر من امروز خم شدم يه بار سنگين از زمين بلند كردم بعد از چند دقيقه درد بيضه هام شروع شد لطفا راهنمايي كنيد كه چيكار بايد بكنم ايا خطرناك هست يا نه !؟ ٨ ساعت ميگذره براي دردش چيكار بايد بكنم ٣٣ ساله هستم و مجرد. با تشكر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بکنید
  • تصویر کاربر فرامرز دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    سلام 22 سال دارم به طور میانگین هر سه ماه یکبار جنوب میشم میخواستم بدونم واریکوسل دارم یا خیر.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر reza دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    با سلام در یه تماس جنسی دو سال هست دچار علاعم پروستات هستم-ایا استافیکوک اپیدرمیس که در کشت منی هست عامل این علاعم هست؟(به تمام انتی بیوتیک قابل نفوذ به پروستات مقاوم هست)ایا خارج کردن کل پروستات راه خوبی نیست؟اینطور همش درد میکشم کراتین اوره هم بالا رفته از پس دارو بیخود خوردم سنم 26 سال
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار عصب مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر p.pppa دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1659 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    من 15 سالمه
    حدودا شش ماه پیش به طور ناگهانی سوزش سر آلت پیدا کردم که زمانی که به ارولوژیست رفتم گفتتد که عفونت ادراریه و سونوگرافی هم انجام دادم که پروستاتیت و سیستیت نشان داده بود اما با دارو خوردن مشکلم بهبود نیافت پس از مدتی دچار احساس فوریت در دفع ادرار شدم که همراه با ترشحات بود وقتی که به دکتر دیگه ای رفتم به من سیپروفلاکساسین داد که باز هم بهبود نیافتم
    بعد از آن به دکتر دیگه ای رفتم که نظر ایشان التهاب پروستات بود کخ به من آنتی بیوتیک دادند ولی مشکلم خوب نشد بعد از اون حدود 60 روز داکسی سایکلین خوردم تا کمی بهتر شدم اما دوباره یک روز صبح که با حالت دفع ادرار از خواب بیدار شدم ادرار زیادی نکردم و انگار ادرار ندارم در صورتی که حالتی مانند درد مثانه داشتم
    بعد از اون دوباره پیش دکتر رفتم که برام آزمایش ivp pvc و اورترو گرافی روتروگرید از نظر تنگی مجرا نوشتند که هنوز اون رو انجام ندادم بنظرتان انجام این آزمایش ضروریه
    در ضمن الان حالت فوریت و احساس دفع ادرار دارم در صورتی که همان موقع تخلیه ادرار انجام داده ام
    هنگام دفع ادرار سوزش دارم
    و کمی رنگ ادرارم زرد رنگ هست
    تا حالا چندبار آزمای ادرار انجام داده ام که عفونتی نشان نداده
    ضمنا در سونوگرافی من سنگ کلیه دیده نشده
    بعد از خروج منی این مشکلات من تشدید می شود
    آیا ممکن است که سرطان پروستات باشد؟؟
    یا عفونت پروستات هست
    در ضمن معمولا صبح ها برای دفع ادرار باید زور بزنم ولی بقیه روز مشکلی ندارم
    خواهشا منو راهنمایی کنید
    چون من خیلی نگرانم
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلتان عصبی است
    2. تصویر کاربر p.pppa دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنون از پاسخگوییتون
      بنظرتون لازمه که ivp pvc و اورترو گرافی رتروگرید رو انجام بدم؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من پسری 21 ساله هستم
    بیضه سمت راست من داخل میره(با دست میشه از کیسه بیضه بردش بالا به سمت شکم) و من شنیدم این مشکا واریکوسل هست و در ناباروری تاثیر دارد.
    ایا صحت دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بکنید
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من پسری ۲۲ ساله هستم الت تناسلی من در حالت نقوظ ۱۱ سانته و در حالت شل بسیار کوچیکه میخواستم راهنمایی کنید مشکلی واسم وجود داره یا نه اینم اضافه کنم وزنم ۱۰۰ کیلو و قدم ۱۸۸ سانته خیلی ممنونم از شما دکتر منتظر جوابم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      وزنت را کم کن
  • تصویر کاربر hamid دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    پیش متخصص پوست رفتم قرص فیناستراید برای ریزش بهم داد گفت باید حداقل تا 6ما مصرف کنم
    حالا اگه میشه معجون و دارویی برای تقویت آلت و بیضه بهم بگید
    راستی با عرض معذرت الت من از نوع الت هایی هست ک در حالت خوابیده خ جمع هستش ...
    در سایت یکی از همکارانتون خوندم ترکیب چندنوع آجیل مخصوص(پودرشون) و ی دارویی + عسل روزانه 3 قاشق صبح ها
    با توجه ب سابقه زیادتون ممنون میشم کمکم کنید
    راستی این صفحه رو هم مطالعه کنید
    نظرتون؟
    http://pezeshksonati.com/showcontent.aspx?pageid=508&ArticleID=258

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید کن 19سالمه و از کوچکی آلت رنج میبرم(هم طولش کمه و هم قطرش) اگه میشه دارویی رو که میدونید (آزمایش هورمونی و سونوگرافی بیضه دادم شکر خدا طبیعی بود و دکترم میگفت دارو هست ولی الان دیگه با سن من اثر نداره باید زود تر مراجعه میکردم حالا اگه دوست دارید و میخواید در مطب حضوری بهم بگید و برام تجویز کنید (هزینه اش هر چقدر میشه مشکلی نداره بگید براتون کارت به کارت میکنم به حسابتون) برام ایمیلش کنید تا استفاده کنم چون از شهرستان پیام میدم و نمیتونم حضوری تشریف بیارم فقط تورو خدا کمکم کنید ببخشید که راحت پرسیدم و شما مسئول سایت جان اون بچه هات این پیام منو به دست دکتر برسون تا جواب رو برام ایمیل کنه انشالله از خدا هرچی میخوای بهتون بده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است راهی برای بزرگ کردن الت وجود ندارد
  • تصویر کاربر مسیح دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    با سلام به محضرتان.
    اگرچه از منظر علمی،استمنا به زود انزالی و اختلال در نعوظ مربوط نمی شود. اما پس از ده سال استمنا، آلت باید با مالش دست نعوظ کند و با چند بار مالش سریع دچار انزال می شوم. آیا ترک استمنا موجب باز گشت حالت اولیه؛ یعنی نعوظ اسان و انزال بموقع می شود؟ باید چند سال پس از ترک آن اقدام به ازدواج نمود؟
    هیچ انسانی آگاهانه به دام خودارضایی نمی افتد.
    با تشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با ترک عادت بهتر میشوید این رفتار شرطی شده است
  • تصویر کاربر amir چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    سلام اقای دوکتر من بلوق دیر رس دارم الان 20 سالمه ولی ریشمو موهای بدنم اندازی یه پسره 16 ساله درومده در حدی که سیبیلو یکوچولو تازه ریش دراوردم الان التم 4 ساله به اندازه ی 10سانت در حالته راست و کلفتی هم کمو نازکه ب صورتی که نمیتونم سکس کنم..میخواستم ببینم نسبت به شرایطه بلوقه دیر رسم هنوز میشه کاری کرد؟ممنون.
    1. تصویر کاربر amir چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      Javab bdin dgeee
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ هورمونی شوید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب