اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

حجم دهنده الت از واقعیت تا شایعه!!

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه مردان جوان زیادی به بنده مراجعه می کنند که از کوچک بودن آلت تناسلی و یا اندازه آن ناراضی بوده و دنبال آمپول بزرگ کننده آلات تناسلی و حجم دهنده الت هستند، اما آیا استفاده از این محصولات می تواند کمک کننده باشد؟ در این مقاله به بررسی این موضوع می پردازیم.

از طرفی در ماهواره ها و فضای مجازی تبلیغات گسترده ای با درصد موفقیت بالا با عنوان حجم دهنده آلات تناسلی مردان  تبلیغ می شود که از آن جمله می توان به دستگاه های کشنده یا Extender، عمل های جراحی بزرگ کننده آلت، تزریق ژل حجم دهنده الت ، آمپول بزرگ کننده آلات تناسلی ،واکیوم و تمرین های مختلف روزانه جهت بزرگ کردن آلت تناسلی اشاره کرد.

وازلین و عسل برای حجم دهی

توصیه ی ما به شما این است که از این تبلیغات بی سر و ته پیروی نکنید. به این دلیل که افزایش طول آلت تناسلی با وازلین و عسل فقط جنبه ی تبلیغاتی دارد. حتی ممکن است اثرات منفی روی شما بگذارند.

پروتز آلت تناسلی برای بزرگ کردن کیر

اگر سایز آلت تناسلی شما به گونه ای است که نعوظ خوبی ندارید پروتز آلت تناسلی آخرین راهی است که پزشک معمولا به بیمار پیشنهاد می کند.

حجم دهنده الت یا کیر

آیا در مراکز علمی و پژوهشی و مراکز درمانی معتبر دانشگاهی در دنیا روشی جدید برای بزرگ کردن آلت تناسلی وجود دارد؟

پاسخ: علیرغم پیشرفت در تکنولوژی هنوز هیچ روش درمانی بزرگ کننده آلات تناسلی مردان وجود ندارد.

همه چیز در رابطه با اندویورولوژی و لاپاراسکوپی

آیا تبلیغات حجم دهنده الت همه دروغند؟

بله، تبلیغات انجام شده شامل دو گروه دارویی و وسایل و جراحی هستند. رشد و نمو آلت قبل از بلوغ اتفاق می افتد و بعد از آن تا پایان عمر ثابت است و بعد از بلوغ هیچ داروئی برای بزرگ کردن آلت تناسلی موثر نمی باشد.

استفاده از هورمون تستوسترون ، تزریق مواد حجم دهنده، شانس ایجاد انواع سرطان ها و از کار افتادن بیضه ها را بالا می برد و اصلاً توصیه نمی شود.

ژل حجم دهنده دائمی

در بسیاری از تبلیغات جنسی نام ژل حجم دهنده دائمی ، روغن حجم دهنده الات تناسلی، قرص حجم دهنده فوری اندام تناسلی مردان، کرم حجم دهنده آقایان فوری، روغن سوپرگان و .. را بسیار شنیده اید اما باید بگویم که ژل حجم دهنده دائمی اصلا وجود ندارد و تمامی این تبلیغات دروغ محض می باشند.

آیا آمپول بزرگ کننده آلات تناسلی وجود دارد؟

خیر. هیچ آمپولی برای بزرگ کردن آلت تناسلی از نظر علمی وجود ندارد و گول تبلیغات این آمپول هارا نخورید.

اگر اسپرم ضعیفی دارید برای و برای تقویت آن در تلاشید این مطالعه کنید: تقویت اسپرم در ده روز

عوارض قرص بزرگ کننده آلات تناسلی

تبلیغات مربوط به محصولات و رویه های بزرگ شدن آلت تناسلی مردمی در همه جا وجود دارد. انبوهی از پمپ ها، قرص ها، وزنه ها، تمرینات و جراحی ها ادعا می کنند که طول و عرض آلت تناسلی شما را افزایش می دهند. اکثر تکنیک هایی که می بینید تبلیغ می شوند بی نتیجه هستند و بعضی از آنها می توانند به آلت تناسلی شما آسیب برسانند و عوارض جبران ناپذیری را ایجاد کنند.

یکی از عوارض جدی قرص های بزرگ کننده آلت تناسلی تورم و عفونت می باشد. این موارد می توانند آنقدر شدید باشند که آلت تناسلی مرد نیاز به برداشتن داشته باشد. ار دیگر  عوارض محصولات بزرگ کننده دستگاه تناسلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سر درد
  • بدن درد
  • مشکلات دستگاه گوارش
  • سرگیجه
  • آبریزش بینی

عوارض جانبی جدی ای که باید بلافاصله بعد از مشاهده آن به پزشک مراجعه کنید:

  •  پریاپیسم (نعوظهایی که بیش از 4 ساعت طول می کشد)
  •  تغییرات ناگهانی شنوایی
  •  کاهش بینایی

نظرتان در رابطه با واکیوم حجم دهنده آقایان چیست؟

همچنانکه عرض کردم علیرغم تبلیغات گسترده، دستگاه های کشنده یا Extender ها و واکیوم هیچ نقشی در بزرگ کردن طول آلت تناسلی ندارند و اصلاٌ توصیه نمی گردد.

آیا تکنیک جراحی بزرگ کننده آلت وجود دارد؟

به علت عوارض وحشتناک عمل جراحی، هنوز روش سالم و بی خطر در دنیا کشف نشده است. در بعضی مراکز با عمل جراحی لیگمان های آویزان کننده آلت را قطع می کنند که طول آلت افزایش پیدا کرده ولی متاسفانه افتادگی پیدا می کند و لذا فرد با مشکل جدی در مقاربت مواجه می شود.

لذا به علت غیرقابل برگشت بودن عمل و گرفتاری تا آخر عمر آن، به جوان ها توصیه می کنم از انجام این عمل شدیداً اجتناب نمایند.

بیشتر بدانید…

فتق بیضه و ناباروری به چه معناست؟

اندازه آلت تناسلی مرد در حالت طبیعی چقدر است؟

نظرتان راجع به تزریق ژل های حجم دهنده الت چیست؟

تزریق ژل به زیر پوست آلت جهت حجم دادن و کلفت کردن آلت باعث از بین رفتن حس آلت تناسلی می شود و از طرفی به علت جذب آن و تزریق های مکرر که باعث عوارض متعدد می شود کار بیخودی می باشد و از نظر علمی به علت حساسیت خاص آلت تناسلی توصیه نمی شود.

آیا با تمرین های ورزشی و کششی روزانه می توان طول آلت را افزایش داد؟

متاسفانه خیر، چون طول سیلندرهای آلت تناسلی تا بلوغ که رشد کرده اند بعد از آن رشدشان متوقف می شود و لذا امکان افزایش طول آنها با حرکت های ورزشی اصلاً امکان پذیر نیست.

حجم دهنده اندام تناسلی مردان گیاهی

هنوز هیچ گیاهی جهت بزرگ کردن آلت تناسلی اقایان پیدا نشده است. پس گول تبلیغاتی که در آن ها از شعار حجم دهنده اندام تناسلی مردان گیاهی و طبیعی استفاده می وشد را نخورید. شما تنهابا برخی از گیاهان گرم مانند زنجبیل، دارچین و … می توانید میل جنسی خود را افزایش دهید اما سایز آلت تناسلی شما تغییری نمی کند.

روش صحیح اندازه گیری آلت تناسلی در مردان

ابتدا باید عرض کنم که طول واژن خانم ها در حالت کشش 5-9 سانت می باشد و در نتیجه اگر آلت تناسلی مرد در حالت نعوظ بالای 9 سانت و زیر 15 باشد طبیعی است. هر چه طول آلت بزرگتر باشد باعث درد شدید مقاربت برای خانم ها می گردد و لذا آقایانی که طول آلت تناسلی آنها در حالت نعوظ بالای 7 سانت است نیاز به اقدام خاصی نیست و می توانند رابطه جنسی موفق داشته باشند.

روش صحیح اندازه گیری آلت تناسلی

در بسیاری از مواقع افرادی که به اینجانب مراجعه می کنند طول آلتشان طبیعی است ولی خود را با دیگران مقایسه می کنند و لذا فکر می کنند که اندازه آلت شان کمتر از طبیعی است در حالیکه این قضیه از نظر علمی صحت ندارد.

علت سایزهای مختلف آلت تناسلی مردانه چیست؟

عوامل متعددی از قبیل ارث محیط و تغذیه و سلامتی سیستم هورمونی بدن و عوامل ناشناخته در ساختن اندازه آلت دخیل هستند. اندازه آلت تناسلی مثل قد افراد مختلف و متنوع است و لذا:

  • هیچ کس نباید با دیگری خود را مقایسه کند.
  • اگر اندازه آلت مثل قد در حالت طبیعی باشد نیاز به اقدامات درمانی ندارد.
  • منشاء اغلب نگرانی جوانانی که از کوچکی آلت شاکی هستند دیدن فیلم های پورن می باشد که در اینجا صادقانه عرض می کنم که آنها مثل فیلم های دیگر ساختگی و انتخاب شده از افراد خاص هستند و لذا نباید با آنها خود را مقایسه کرد.

حجم دهنده الت

برخی از ژل ها هستند که آلت می توانند، طول آلت شما را به طور مقطعی و در همان زمان رابطه جنسی  افزایش دهند. شما می توانید این ژل ها را از داروخانه ها تهیه کنید. اما بهتر است بدانید که، استفاده از این محصولات در طولانی مدت باعث کاهش اعتماد به نفس شما خواهد شد.

بیشتر بدانید:

باد فتق چیست؟

آیا راهی برای جلوگیری از کوچک ماندن آلت تناسلی وجود دارد؟

بله، درمان فقط قبل از بلوغ موثر است. والدینی که از کوچکی آلت تناسلی پسر خود نگران هستند باید قبل از بلوغ به دکتر مراجعه و تحت بررسی قرار بگیرند و در صورت نیاز هورمون درمانی مناسب جهت افزایش آلت تناسلی قبل از بلوغ شروع شود.

آلت دفن شده چیست؟

امروزه آلت دفن شده یکی از شایعترین علت مراجعه بیمارانی است که از کوچکی الت تناسلی شاکی هستند. در آن ها بعلت تجمع چربی زیاد در ناحیه پوستی، آلت مثل کوه یخی در میان چربی ها مخفی شده است و لذا بهترین و قطعی ترین روش درمان کاهش وزن و از بین رفتن چربی های اضافی می باشد.

برای بزرگ کردن طول الت تناسلی و افزایش قطر آن چه روش هایی وجود دارد؟

 بله روش هایی برای افزایش قطر آلت وجود دراد افزایش قطر دستگاه تناسلی مردان با ماساژ را امتحان کنید.

دکتر کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی 

4.1/5 - (641 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر جعفری جمعه ۲۴ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 810 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب دکتر. خسته نباشید.
    سه سوال داشتم.
    سوال اولم این هستش که من از زمانیکه به بلوغ رسیدم، خیلی دیر به دیر محتلم میشم، مثلا هر دوماه یک بار و بعضی مواقع زودتر و بعضی مواقع دیرتر. ایا مشکلی داره؟

    سوال دومم اینه که من بعضی مواقع که ادرار می کنم در پایان ادرار یه مایع نسبتا غلیظ سفید رنگ چسبناک از من خارج میشه که زمانی که استبرا میکنم به طور کلی خارج میشه. این مایع طبیعی هست؟

    و درنهایت سوال سومم اینه که زمانی که ادرارم تموم شدم وتا چند لحظه بعد یکم انگو. مایعی ازم خارج میشه(گاهی مواقع) ایا این هم مشکلی داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      ازمایش ادرار بعد از انزال انجام شود
    2. تصویر کاربر جعفری پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      ممنون
      جواب سوال اول بنده رو ندادید؟
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      مشکلی نیست
    4. تصویر کاربر جعفری پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      دکتر شرمنده عذرخواهی میکنم.
      در مورد سوال دومم(مایع سفید زنگ بعد ادرار)، توی سایت خودتون یکی از دوستان پرسیده، فرمودید ترشحات پروستاته و مهم نیست.

      پس من در مورد سوال سومم( خروج چند قطره مایع بعد از ادرار کامل و خارج شدن از دستشویی) باید ازمایش ادرار بدم؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      ازمایش ادرار بعد از انزال بدین خیالمون جمع میشه
    6. تصویر کاربر جعفری پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      دکتر به خدا شرمنده از اینکه سوالم طولانی شد و وقت شما رو میگیره.
      میتونم بپرسم مشکوک به چی هستین؟ و یا این علائم مشکوک به چی هستش؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      انزال رتزوگرید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 697 مشاهده پرسش
    سلام دکتر.من مدتیه تو ادرارم خونه ازمایش دادم فهمیدم بعد رفتم سونوگرافی پروستاتو مثانه کلیه دادم سالم بودند چیزی مشخص نشد تو این مدتم ادرارم بوی بد میده دقیقا همون بو تو دهنم میپیچید هنوزم بهتر نشده دکترم رفتم گفت فقط آب بخور یکی دوتا قرصم داد ولی هنوز ادرارم خونه همون بو داره مشکل چیه چیکار کنم فقط نمیدونم مشکل از مثانست یا کلیه یا پروستات .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      ازمایش انالیز ادرار و کشت ادرار جدید انجام شود
  • تصویر کاربر احمد چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    باسلام.پسری ۲۵ ساله هستم.دو سال پیش متوجه شدم که لوله حالب کلیم کیپ شده وعمل جراحی باز انجام دادم.الان بعد از دو سال متوجه شدم که دوباره لوله حالب کلیه کیپ شده است .راه حل چیست.ممنون از شما اقای دکتر کرمی.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      IVP و سی تی اسکن با تزریق کنتراست انجام‌شود
  • تصویر کاربر احمد چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من دوسال پیش چندتا لکه دور آلت تناسلی داشتم که رفتم دکتر گفتن زگیل تناسلی هست که با لیزر برداشتن بد دوسال باز در
    آمدن که منجمد کردن دورباره یک ماه پیش چندتا لکه خیلی کوچیک بودن که دوباره منجمد کردم و روی زبونم و زیر زبونم هم بودن که دکتر گفتن زگیل نیست ولی روی و زیر زبونم احساسشون میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید و خیلی هم استرس دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر اشکان پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    بیمار یک خانم 65 ساله است
    20سال قبل رحم را دراورده و پرتو درمانی کرده است و 5 سال قبل دیسک کمر عمل کرده و با انسولین قند را کنترل میکند و داروی روماتیسم مفصلی مصرف میکند
    4 سال است که بی اختیاری و عفونت ادراری وادرار خونی میشود
    پس از کلی عکس و سونو مشخص شده مثانه کامل تخلیه نمیشود که منجر به عفونت و سوزش میشود به ناچار هر روز سوند میزند که مشکلات خودش را دارد راه درمان چی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      نوار مثانه انجام شود
  • تصویر کاربر نادر پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مدتی هست یه جوش سر سفید و قدری برآمده کنار گلاهک آلتم مشاهده میکنم تو حالت عادی مشکلی ندارم ول در زمان نزدیکی و بعد از آن کمی متورم میشه و درد داره عکس خدمتتون فرستادم متشکر میشم راهنمایی بفرمائید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      کپسول سفالکسین هر ۶ ساعت و تخلیه ترشحات داخل ان
  • تصویر کاربر Bahram پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ببخشید من چند ماه دچار ورم پروستات شودم فکرم زیاد درگیر حالم خیلی بد میشه درد سوزش دیرکرد ادرار ادرار پرتکرار مخصوص شب روز زیاد معلوم نیست شب ک بشه همی فکرای دنیا میاد توسرم انزال درد دار دکتر برام پراگابالین تاموسلوسین تجویز کرد وای هنوز بهتر نشودم فکرم زیاد عزیتم میکن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      ابتدا سونوگرافی و ازمایش ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر مصطفی پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من یک مشکل دارم.ادرار راحت می تونم بکنم و قبل از اینکه بلند شدم و شلوارم بپوشم می مونم تا اخرین لحظه دفع بشه ولی وقتی شلوار می پوشم میبینم یکم بعد یک دقیقه تو ی شورتم ریخته نمیدونم دلیلش چیه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      قرص تولترودین ۴ میلیگرم ER روزی یک عدد
  • تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 780 مشاهده پرسش
    سلام،چند وقته که دچار بیماری مولوسکوم هستم اول یه دانه بود بعد چند تا ریز هم زد . حالا چند روزه طبق اون چیزی که دکتر گفتند با بتادین روی ضایعات را ضد عفونی میکنم و اندازه ضایعات روز به روز با این روش کاهش می یابد،و نوشته شده بود خود به خود رفع میشود ،ایا ادامه بدهم و چه باید انجام بدهم پخش نشود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      ادامه بدین . کپسول داکسی سیکلین ۱۰۰ هم هر ۱۲ ساعت مصرف کنید
  • تصویر کاربر بهرام جمعه ۲۴ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    با سلام من یک بار بنا به تشخیص پزشک فریز انجام دادم چرا که گفتن زگیل تناسلی دارم
    اما باز هم ظاهر شدن
    دو سوال دارم
    اول اینکه چطوری باید بدونم زگیل هست یا تبخال چون از عکسهای داخل سایت شما به تبخال نزدیکتر هست

    دوم اینکه بعد از کرایو چه پمادی فورا استفاده شود برای جلوگیری از انتشار؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      شبیه تبخاله ،
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      داروی آسیکلوویر ۴۰۰ میلیگرم هر ۸ ساعت برای ۷ تا ۱۰ روز همراه با مایعات فراوان استفاده کنید
    3. تصویر کاربر بهرام پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      حتما تهیه میشه
      تبخال تناسلی با کرایو درمان میشه؟
      و بعد از کرایو چه پمادی استفاده کنیم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ اردیبهشت ۰( 5 سال پیش)
      تبخال نیاز به کرایو نداره
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر amir چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 632 مشاهده پرسش
    سلام اقای دوکتر من بلوق دیر رس دارم الان 20 سالمه ولی ریشمو موهای بدنم اندازی یه پسره 16 ساله درومده در حدی که سیبیلو یکوچولو تازه ریش دراوردم الان التم 4 ساله به اندازه ی 10سانت در حالته راست و کلفتی هم کمو نازکه ب صورتی که نمیتونم سکس کنم..میخواستم ببینم نسبت به شرایطه بلوقه دیر رسم هنوز میشه کاری کرد؟ممنون.
    1. تصویر کاربر amir چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      Javab bdin dgeee
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ هورمونی شوید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب