اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عوامل تشدید کننده واریکوسل [این کارها رو نکنید!]

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
شل شدن بیضه ها نشانه چیست؟

چه کسانی واریکوسل میگیرند؟

خراب شدن دریچه های لانه کبوتری سیاهرگ ها بوده که باعث می شود خونرسانی در بیضه ها مختل شود و در نتیجه خون اکسیژن دار خوب به سلول های سازنده نطفه در بیضه نمی رسد و باعث می شود که تغییرات زیر در کیفیت مایع منی ایجاد شود:

فیلم جراحی واریکوسل

چه چیزهایی برای واریکوسل ضرر دارد

در صورت ابتلا به واریکوسل، باید از کربوهیدرات های تصفیه شده ، شکر اضافه شده، غذاهای کنسرو شده و شور و همچنین عادات سبک زندگی مانند الکل و سیگار اجتناب کنید.

قرص سمنکس برای واریکوسل

قرص سمنکس یکی از قرص های تقویت میل جنسی است، که باعث افزایش تعداد اسپرم نیز می شود. اما قبل از مصرف باید بدانید که برای واریکوسل مفید است یا نه، پس بهتر است با پزشک متخصص خود مشورت کنید.

و لذا تغییرات فوق باعث می شود قدرت باروری و نفوذ اسپرم به داخل تخمک زنان کاهش پیدا کند و در نتیجه باعث ناباروری زوجین جوان می شود و نیاز به عمل واریکوسل را ضرروری می کند. سوالی که خیلی از جوانان مبتلا از بنده می پرسند این است که:

عکس واریکوسل

علت واریکوسل در جوانان چیست؟

جواب این است که علت واقعی ایجاد واریکوسل نامشخص می باشد ولی عوامل زیر در ایجاد واریکوسل دخیل هستند:

  • مادرزادی: در اغلب افراد مبتلا به واریکوسل به صورت مادرزادی زمینه خرابی دریچه های لانه کبوتری در رگ های بیضه وجود دارد و لذا با بزرگ شدن فرد خود را از همان دوران نوجوانی به صورت برجسته بودن رگ های آویزان کننده بیضه خود را نشان می دهند. بسته به شدت خراب شدن رگ های بیضه و شدت گشادی رگ ها و اختلال در خونرسانی باعث درجاتی از اثرات سوء در بیضه می گردد که عبارتند از:
  • کوچک شدن تدریجی بیضه و متعاقب آن آسیب به سلول های نطفه ساز بیضه که باعث افت شدید در کیفیت اسپرم فرد جوان شده و باعث اختلال در باروری می گردد و لذا باید هر چه سریعتر تشخیص و درمان شوند.
  • افزایش فشار شکمی در افرادی که به علت تومور خلف صفاق و یا به هر علتی فشار داخل شکم بالا باشد باعث اختلال در برگشت خون از بیضه ها شده و باعث واریکوسل می شوند.
  • در صورت وجود زمینه ی خرابی دریچه های لانه کبوتری، افزایش فشار ناشی از بدنسازی و برداشتن وزنه های سنگین و یا انجام کارهای سنگین می تواند باعث ایجاد واریکوسل بشود.

عوامل تشدید کننده واریکوسل

واریکوسل که به عنوان سنگینی کیسه بیضه توصیف می شود با ورزش، فعالیت یا  ایستادن طولانی مدت بدتر می شود. 

راههای جلوگیری از پیشرفت واریکوسل

برای جلوگیری از عود واریکوسل چه باید کرد؟  آیا واریکوسل راه پیشگیری دارد یا نه؟ باید گفت که:

  • افرادی که به صورت مادرزادی دریچه های لانه کبوتری بیضه ها در آنان خراب است، راه پیشگیری از واریکوسل ندارند و به این بیماری مبتلا خواهند شد.
  • آنهایی که زمینه خفیفی از خرابی دریچه های لانه کبوتری سیاهرگ های بیضه دارند جهت جلوگیری از ابتلا به واریکوسل باید از انجام کارهای سنگین و کار با وزنه ها و بارهای سنگین به صورت مستمر، جلوگیری کنند تا مبتلا به واریکوسل نشوند.
  • بعضی از افراد در شغل های سرپایی مانند: نانوایی مشغول به کار هستند، ایستادن بیش از حد می تواند واریکوسل را تشدید کند.
    مشکلات انعقادی خون نیز می تواند بیماری واریکوسل در مردان جوان را تهدید کند.

برای آگاهی از بیماری واریکوسل و صحبت هایی که در مورد درمان واریکوسل با یخ، نخ و از این قبیل موارد در میان مردم شایع شده است بر روی لینک درمان واریکوسل کلیک کنید.

در پایان با آرزوی سلامتی برای شما، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس حاصل بفرمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.4/5 - (38 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر بهار جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر . خسته نباشید . همسر من گاهی دچار درد بیضه ی شدید میشه و به خودش میپیچه . تا حدی که نفسش بند میاد. مثلا اگر شنبه رابطه داشته باشیم ممکنه دوسه روز بعد اگر مجددا رابطه ای برقرار نشه دوباره درد به سراغش بیاد. حتی توی حالت های مختلف دیگه هم ممکنه که به هر دلیل و زمان نامعلومی به طور ناگهانی درد بیاد سراغش و زمین گیرش کنه . با اینکه با سرعت بشین پاشو میکنه و نفس عمیق میکشه اما دردش خوب نمیشه و یک ساعت دوساعت اذیتش میکنه . میخواستم ببینم مشکل خاصی دارند یا خیر ؟چون واقعا نگران کننده شده و گاهی به زیر شکمشون میزنه . ممنون میشم راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر عطا سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من ۷ ماه پیش یه برآمدگی تیره روی آلتم دیدم و پیش دکتر رفتم گفت احتمالا زگیله. تشخیص درستی نداد چون بنده خدا خیلی پیر بود. منم رفتم کرایو کردم و هیچ عودی نداشتم توی این ۷ ماه. یک نمونه از همون برآمدگی هم هست هنوز که توی عکس براتون میفرستم. لطفا منو راهنمایی کنین که آیا زگیل تناسلیه واقعا؟ من باورم نمیشه همچین چیزی گرفته باشم. موضوع بعدی اینکه جای کرایو سفید شده همونطور که داخل عکس فرستادم میتونین ببینین. برای اینکه همرنگ بقیه قسمت آلت بشه چکار کنم؟
    موضوع آخر اینکه من هنوز به یه پاسخ مشترک نرسیدم از مطالعه پاسخهای شما. بارها فرمودین نگران نباشین خودش از بین میره و توی ۲ سال دفع میشه. یک بار میفرمایین هرکی مبتلا بشه تا آخر عمر باهاش میمونه. سوالی که دترم اینه که اگه من ازدواج کنم با این فرض که بعد از ۲ سال از کرایو بگذره، آیا ویروس واقعا خارج شده از بدنم و من میتونم با همسرم رابطه داشته باشم طوری که به ایشون نگم و ایشون مبتلا نشه؟
    عاجزانه خواهش میکنم به تمام سوالاتم پاسخ بدین و منو از این کابوس وحشتناک نجات بدین من ۷ ماهه خواب و خوراک ندارم و کسی هم منو درک نمیکنه چون نمیتونم با کسی حرف بزنم در این خصوص. شب و روزم شده جستجوی کانالهای اینترنتی. من چطوری میتونم از شر این لعنتی خلاص بشم طوری که به زندگی عادیم برگردم و به همسر آیندم درباره این موضوع خبر ندم که مساله ای پیش نیاد؟
    واقعا مدیونتون میشم اگه این سوالارو جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر عطا جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      آقای دکتر من تهران نیستم و امکان مراجعه ندارم. میتونین بصورت خلاصه و طوری که مزاحم وقت شما هم نشم جواب سوالامو بدین؟
      اینکه آیا بعد از دو سال حذف میشه و من میتونم با خیال راحت ازدواج کنم؟
      دوم اینکه اصلا این زگیل هست یا خیر؟ و سوم اینکه تغییر رنگ حاصل از کرایو که در عکس مشهود هستش چطور برطرف کنم؟
      ممنون میشم اگه جواب بدین
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      شک دارید ازمایش دهید وطرف مقابل باید واکسن بزند
    4. تصویر کاربر عطا شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      دکنر برای تغییر رنگ حاصل از کرایو چکار کنم؟ جاش سفید شده و میخوام همرنگ بقیه پوست آلت بشه. راهی هست؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      با زمان بهتر کیشود
    6. تصویر کاربر عطا یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      دکتر این تغییر رنگ روی سر آلت بخاطر چیه؟ مثل یک خط یکم تیره تقریبا یک‌ساله ظاهر شده
    7. تصویر کاربر عطا یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      دکتر این تغییر رنگ روی سر آلت که مثل یک خط هستش از چیه
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      بیماری والوده کننده نیست
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام من بیماران شما بودم و زگیل تناسلی داشتم که با فریز درمان شد خواستم بدونم می تونم با تیغ موهای زائد رو بتراشم ؟
    توضیح اینکه چند ماهه با اسپری موبر این کار و انجام میدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر جمشیدی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام،دکتر جان آزمایش دهانه رحم انجام دادم و مثبت بود زگیل دهانه رحم داشتم بعد از اون سه نویت واکسن زدم،لطفا بفرمائید راه درمانی دارد یا خیر؟ و دخترم به تازگی ۴ تا زگیل اطراف بینیش زد رفت دکتر فکر میکنم اونها رو سوزاند،احتمال داره از من گرفته باشه،با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید خدمت جناب دکتر کرمی
    در ادامه سوالی که قبلأ از خدمت جنابعالی در مورد زگیل تناسلی پرسیده بودم خواستم بپرسم که آیا بچه دار شدن برای خانوم بنده یا خود بچه خطرناکه؛ یا اینکه آیا بچه هم به این ویروس مبتلا میشه یا خیر؟
    اگه ممکنه یه توضیح کامل راجبش میخواستم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    کلیه راست بنده ۱۱درصد کار می کند و سنگ دارد اما کلیه چپ کاملا سالم است و سنگ ندارد .
    آیا می تونم روزه بگیرم ؟
    ارادتمند شما حسین از قم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      بله به شرط کلیه سالم طرف مقابل باشد
  • تصویر کاربر سیاوش شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    روی آلتم تعدادی برجستگی مشاهده میشه ایا تبخال تنالیست؟ اگر مه، چیست؟ درمان؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      اینها تبخال هستند قرص وپماد اسیکلو ویر مفید است
  • تصویر کاربر میثم شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    با سلام .
    جوانی 29 ساله هستم.وزن 100 کیلو و قد 180 سانت.
    در سونو گرافی پیوست تصادفا مشخص شد که پروستاتم کمی بزرگ شده.البته چند ماهی است که بیماری فشار خون گرفته ام و بعد از مصرف قرص های والساکور و آمیلوپرس متوجه افزایش ادرارم شدم.
    به متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی مراجعه نموده و سونوگرافی را نشان دادم بعد از ویزیت آلت تناسلی برایم داروهای امنیک و سلبریکس و سیپروفکت نوشت که دوماه بخورم و بعد مجددا سونوگرافی و ویزیت مجدد.
    بعد از دو روز از مصرف داروها دچار ارگاسم خشک شدم و به متخصص مجاری اداری دیگری مراجعه نمودم.ایشان بعد از دیدن سونو گرافی بنده را از مصرف داروها منع نموده و گفتند که پیگیری ننمایم و بعد از سن 45 سالگی پیگیر شوم.البته درد خفیف در ناحیه کمر و لگن دارم (دیسک کمر خفیف هم دارم).
    سوال بنده این است اصولا بنده به چه بیماری مبتلا شده ام؟
    آیا به خوردن داروها ادامه بدهم؟
    با توجه به اینکه سابقه سرطان پروستات در خانواده نداریم، آیا من در خطر سرطان پروستات هستم؟
    تغذیه و داروی خاصی مد نظرتان است؟
    و سایر پیشنهادهایی که خودتان دارید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      در سنشما بیماری ندارید وزنت را کم کنید
  • تصویر کاربر سحر شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    با سلام
    من سوالم رو یکبار مطرح کردم اما کد رهگیری دریافت نکردم با اجازتون دوباره مطرح میکنم.
    خانمی ۳۸ ساله هستم.حدودا ۹ سال پیش با تکرر ادرار شدید به پزشک مراجعه کردم که بعد از آزمایش و نوار مثانه و سیستوسکوپی تشخیص مثانه بیش فعال دادند.چندین دوره داروهای گوناگون مصرف کردم اما نتیجه چندانی نداشت.در ضمن بی اختیاری هم به مشکلاتم اضافه شد.حدود ۶ سال پیش به شما مراجعه کردم که شما داروی vesicare تجویز کردید که حدودا ۲ سال زیر نظر شما استفاده کردم و بهتر شدم وبعد با نظر شما قطع کردم.الان ۴ ساله که هیچ دارویی مصرف نمیکنم.حدودا ۱ سالی هست که مشکلاتم تشدید شده.هر ۲ ساعت یکبار با مثانه به نسبت پر و با اضطرار شدید باید به دستشویی برم .خودمو نمیتونم خیلی نگهدارم که در اینصورت ممکنه کمی ادرارم بریزه.۱ مشکل دیگه ای که دارم اینه که اگر مثانه ام رو خالی کنم به محض اینکه دراز بکشم یا بخوابم حتی در حد چند دقیقه وقتی بلند بشم با مثانه پر و اظطرار شدید باید به دستشویی مراجعه کنم.الان چند ماهه که به خاطر این نیاز و اظطرار از خونه خارج نشدم.می خواستم از خدمتتون سوال کنم که چیکار باید کنم؟باز به شما مراجعه کنم یا داروی خاصی مصرف کنم.البته از کلینیکتون توی بیمارستان نیکان وقت گرفتم که ۲۲ خرداد بهم وقت دادند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر مهيار شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخير دكتر جان من يه زيگيل كوچيك داشتم ولي تو اصلاح و در اثر جراحت شده 4 تا يعني هر جا جراحت پيدا ميكنه تبديل ميشه ب زيگيل نگرانم خيلي من از استان اردبيل هستم اگه ممكنه راهنمايي كنين ممنون زود انزالي هم دارم كه باعث سردي طرف مقابل ميشه منتظر جوابتون هستم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      اینها را سریعا باید کرایو کنید تیغ وسوزاندن باعث پخش ان میشود۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 700 مشاهده پرسش
    باسلام، اینجانب حدود 2 ماه پیش خدمت شما عمل جراحی واریکوسل به روش لاپاراسکوپی انجام دادم ، خواستم بپرسم که چه مدت بعد از عمل برای آزمایش مجدد باید خدمتتون برسم؟؟ (ضمناً قرص هایی که تجویز کرده بودید نیز در شرف تمام شدن است.) باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      6 ماه بعد دارو نیاز نیست
  • تصویر کاربر saeid یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 699 مشاهده پرسش
    سلام
    من با یک ارولوژیست صحبت کردم نظرش رو در مورد عمل میکروسجری سوال کردم میگفت اینا بیشتر تبلیغات هستش روشهای دیگه هم به خوبی میکروسجری هستش نضر شما چی هستش؟
    میخواستم هزینه عمل واریکوسل رو در بیمارستان خصوصی و اگر دولتی هم قرار داد دارید بدونم و شما با چه روشی عمل میکنید؟
    نظر شما در مورد دستگاهای افزایش آلت مثل اکستندر چیه اندازه آلت من 10.5 هستش اگر حتی یکی دو سانت هم افزایش پیدا کنه باز هم خوبه و شما چه دستگاهی رو پیشنهاد میکنید؟خواهش میکنم به تک تک سوال هام جواب بدید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      من لاپاروسکوپی را ترجیح میدهم2 راهی وجود ندارد
  • تصویر کاربر سما دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 721 مشاهده پرسش
    با سلام. پس از عمل واریکوسل تعدا اسپرمها طبیعی ولی همچنان دارای مشکل حرکتی هستند. علاوه بر این مشکل پروستاتیت مزمن هم دارم که موجب درد خفیفی در بیضه ها ، کشاله ران ، لگنو ناحیه بین مقعد و بیضه شده و در سونوگرافی رکتال هم احتمال پروستاتیت داده شده. با توجه به اوضاع اسپرمها و اینکه در حال مصرف سلنیوم ، ویتامین ای ، ول من و فولیک اسید هستم و برای بارداری تلاش می کنم مصرف کپسول خارجی پروستافیت را صلاح می دانید؟ روی اسپرم ها تاثیری دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دارو تاثیر ندارد
  • تصویر کاربر ا چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 704 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید
    بنده واریکوسل 3 چپ و 1 راست دارم و مدتی است حسی بین درد و خارش از ناف شروع و به پایین تیر میکشد و با بلند کردن اجسام سنگین رگ های زیر شکم درد میکند لطفا راهنمایی کنید
    البته از مراجعان شما هستم و در آخرین ویزیت فرمودید باید عمل کرد آیا نیاز به عمل فوری هست یا میتانم کمی صبر کنم ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      عمل واریکوسل اورزانس نمیباشد سر موقع عمل کنید
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 756 مشاهده پرسش
    آقای دکتر با عرض سلام
    شوهر من وقتی به بیضه هاش دست می زنه درد شدیدی دچار میشه....ولی از نظر ظاهری موردی نداره ...می خواستم بدونم این درد میتونه بیماری واریکوسل باشه...
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شود
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1069 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . باتشکر از شما بابت سایت خوبتون و مطالب تون. یه سوال داشتم من گاهی اوقات بیضه سمت چپ من درد میگیره دکتر رفتم سونوگرافی رفتم دکتر جواب سونوگرافی رو دیده حتی بیضه رو معاینه کرده گفته چیزی نیست اما من نگرانم . میشه راهنماییم کنید ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      چون همه بررسی نرمال است پس مشکلی ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب