اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان طلائی سرطان پروستات بدخیم با رادیکال پروستاتکتومی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان پروستات بدخیم شایع ترین سرطان منجر به مرگ در مردان بعد از سرطان ریه و کولون می باشد. علیرغم شیوع نسبی بالای سرطان پروستات، اگر به موقع تشخیص داده شود و کامل درمان گردد، هیچ خطری برای بیمار ندارد. درمان قطعی سرطان پروستات چیست؟

همچنانکه در مباحث گذشته عرض کردم قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از مقعد و با استفاده از سونوگرافی است. پس از تشخیص قطعی سرطان پروستات بدخیم درمان آن بسته به درجه ی آن متفاوت است.

درمان قطعی سرطان پروستات بدخیم

درمان قطعی سرطان پروستات جراحی است، ابتدا پزشک برای درمان شما اقدام به جراحی میکند که این جراحی شامل، برداشتن غده پروستات (پروستاتکتومی رادیکال)، و برخی از بافت های اطراف و چند غدد لنفاوی است. جراحی یک گزینه برای درمان سرطانی است که محدود به پروستات است. گاهی اوقات برای درمان سرطان پروستات یا متاستاز پروستات پیشرفته پروستات در ترکیب با سایر درمان ها استفاده می شود. و ممکن است بعد از جراحی نیاز به انجام چندین جلسه شیمی درمانی و پرتو درمانی داشته باشید.

جراحی سرطان پروستات بدخیم

اگر سرطان پروستات بدخیم در مرحله اولیه که داخل غده است و مقدار کمی از پروستات را درگیر کرده است و چسبندگی زیاد به اطراف نداشته باشد، درمان قطعی آن، عمل پروستات بدخیم است. در این روش با یک الی دو شب بستری در بیمارستان و بدون بیهوشی عمومی و با برش چندسانتی زیر ناف غده پروستات به همراه مخلفات آن از قبیل کیسه های منی و لوله های منی بر کاملاً برداشته و پاکسازی می گردد. پس از برداشتن کامل غده پروستات گردن مثانه را به مجرا پیوند می زنیم که در فیلم زیر می بینید.

عود سرطان پروستات بعد از جراحی

برخلاف عمل جراحی ساده و خوش خیم پروستات که مثل گردو در آن فقط هسته را برمی داریم در جراحی سرطان پروستات بدخیم مجبور به برداشتن کل غده پروستات جهت جلوگیری از عود بیماری و درمان کامل آن هستیم و لذا شانس عوارض ذکر شده در این عمل با درصد بالاتری نسبت به عمل ساده پروستات همراه می باشد.

فیلم عمل پروستات

عمل رادیکال پروستات

بعد از عمل موفقیت آمیز جراحی سرطان پروستات که بین 45 دقیقه تا 5/1 ساعت طول می کشد یک سوند به مدت 20-15 روز در مثانه و مجرا جهت گرفتن موفقیت آمیز پیوند مثانه به مجرا گذاشته می شود و شما 48 ساعت بعد از عمل از بیمارستان مرخص می شوید و بهتر است هر چه زودتر علیرغم داشتن سوند فعالیت های روزمره و تحرک لازم را داشته باشید تا از بعضی از عوارض جراحی لگنی از قبیل لخته شدن خون در اعضا و … جلوگیری شود.

تنها توصیه بعد از عمل نگهداری کامل از سوند به مدت 2 الی 3 هفته می باشد. بعد از یک هفته بخیه محل عمل و سه هفته بعد سوند شما خارج می شود. جواب قطعی از نظر شدت درگیری به سرطان پروستات و نوع آن از نظر قدرت تهاجمی یک هفته بعد از عمل توسط پاتولوژی به دکتر شما گزارش می شود و بسته به اینکهدرجه درگیری چقدر است؟ و یا بافت های اطراف درگیر شده اند، یا نه، ادامه درمان بر اساس گزارش پاتولوژی عبارت است از:

درمان قطعی سرطان پروستات بدخیم در تهران

عوارض عمل پروستات بدخیم

متخصص پروستات بعد از خارج کردن سوند مجرا ممکن است شما به درجاتی خروج غیرطبیعی ادرار داشته باشید که با گذر زمان اغلب بهتر می شوند. بهترین ورزش تقویت دریچه ادرار بعد از عمل، منقبض کردن عضلات باسن می باشد که توصیه می گردد در طول روز مرتب انجام شود که اغلب با گذر زمان در حدودی که عملکرد مثانه نرمال باشد و آسیب جدی به اسفنکتر وارد نشده باشد، با گذر زمان و انقباض عضلات باسن که توصیه می گردد چندین بار در روز انجام شود بهتر خواهد شد.

طول عمر بیماران

بر اساس تاریخچه طبیعی سرطان پروستات موضعی، امید به زندگی (LE) مردانی که تحت درمان با پروستاتکتومی رادیکال (RP) یا رادیوتراپی با پرتو خارجی قطعی (EBRT) قرار گرفته اند باید بیش از 10 سال باشد.

علت عود مجدد سرطان پروستات بعد از رادیکال

بله گاهی ممکن است بعد از جراحی و درمان سرطان پروستات شما مجددا عود کن این اتفاقا ممکن است به خاطر جا ماندن رخی از سلول های سرطانی حین جراحی باشید به همین دلیل است که باید در انتخاب پزشک و جراح متخصص خود دقت لازم را داشته باشید.

 جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

1.2/5 - (1005 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمزه سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 612 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید خدمت اقای دکتر
    پسر 24 ساله ای هستم که در قسمت پایین الت تناسلیم وهمچنین درقسمت
    نوار الت تناسلیم دانه های سفید رنگی
    که خیلی هم زیاد هستند وجود دارد
    به متخصص پوست مراجعه کردم اسمشونو بهم گفته یکیشون غدد سباسه
    واون یکی پاپول مروارید ، سوال من اینه که ایا تمام اقایون این دانه هارو دارند و
    داشتن این دانه ها در اقایون طبیعی است یا نه، یا اینکه نیاز به درمان دارد
    یا نه، خیلی ممنون میشم اگر که توضیحات کاملی در رابطه با این موضوع
    به صورت کلیپ در صفحه اینستاگرامتون
    بزارید ، ممنون از شما جناب پروفسور ،
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر رعنا شنبه ۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر سوالی داشت، ،دختری 31 ساله هستم حدودا تابستون 96 رابطه دهانی با نامزدم داشتم که کاملا سالم بنظر میرسیدن و هیچ علامت زگیل نداشتن حتی بعدها با التماس پرسیدم که قبلا رابطه جنسی داشته قسم خورد نداشتم ولی با دخترای زیادی بوده که به همین دلیل ازش جدا شدم،حدودا اسفند تست پاپ اسمیر دادم برای زگیل تناسلی که خداروشکر منفی بود،ولی از فروردین ماه روی لبم یه نقطه ریز سفید زد که بزرگم نشده و کاملا سطحش صافه وتقریبا یه هفته پیش یه نقطه سفید دیگه کمی با فاصله از نقطه قبلی زده ،که فقط خودم دقت کنم میبینم و فقط با لمس زبان حس میکنم حتی به دکتر زنانم نشون دادم همزمان با آزمایش پاپ اسمیر که گفتن من چیزی نمیبینم شما خیلی حساس شده احتمالا آفته.
    آقای دکتر دختر مذهبی هستم و هیچوقت رابطه خارج از شرع نداشتم و از آبروم میترسم عکسشو میفرستم ببینید و راهنماییم کنید با توجه به اینکه آزمایشم منفی بود میشه که رو لبم بزنه؟؟
    ممنون میشمم🙏🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر رعنا چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام ممنون از پاسختون،پس این رگه و دونه های سفید کنار هم با یکم برجستگی که داره منتشر میشه چیه آقای دکتر؟
    3. تصویر کاربر رعنا چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      نکنه پایه زگیله و یواش یواش رشد کنه؟😢😢
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر شک دارید ازمایش دهید
    5. تصویر کاربر رعنا شنبه ۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      این جدا از آزمایش پاپ اسمیر هست که دادم؟ این آزمایش کجا باید بدم؟ ممنون از لطفتون
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      نه اگر پاپ اسمیر نرمال است کافی است
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدسعيدمطوري سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    باسلام .بنده 29سالمه دوماه پيش عمل واريكسل دوطرفه به روش ميكروسرچري انجام دادم .بعد ارعمل دكتر قرص كلومفن وزينك پلاس وسلن پلاس و كيوتن و ال كارنتين و ويتامين اي تجويز كرد .بعداز2ماه ازمايش اسپرم دادم كه نتيجه اين شدكه تعداداسپرم قبل از عمل 247بوده وبعدازعمل 159رسيده وتحرك قبل ازعمل 15بود الان رسيده به 13.اقاي دكتر كمكم كنيد رفتم پيش يه دكتر ديگه گفت كه نبايد قرص ميخوردي وبايستي ميذاتشي بيضه طي 3ماه اول خودشو بازيابي كنه .الانم گفت براي 3ماه استفاده نكن بعداز 3ماه ازمايش اسپرم بده .اقاي دكترچيكار كنم قرص مصرف كنم يا نه راهنماييم كن .ميتونم بيام مطب پيش خودتون من شهرستانم .اقاي دكتر خواهش ميكنم راهنماييم كنيد اياواقعاچون قرص خوردم كم شده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      یک بار عمل کافی است جواب ندهد باید ای وی اف کنید
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    من یه دو تا جوش سفید داشتم .چون سر خشک بودن لایه بالایی رو میکندم

    الان چهارتا شدن

    میخواستم بدونم علتشون چیه و ضرری هم دارن

    عکسش رو گذاشتم

    ممنون میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر رزا سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب خدمت شما اقای دکتر، فرمودید بایکی دوبار انتقال پیدا نمیکنه، من ونانزدم ۴ بار رابطه ی مقعدی داشتیم ایا نیاز هست که بنده هم ازنظر الودگی بررسی بشوم؟
    ببخشید دوباره سوال کردم باتشکر ازپاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر نداری نمیخواهد
  • تصویر کاربر شادی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من قبلا به شما پیام دادم راجع به سنگ 10میل کالیس تحتانی و هیدرونفروز شدید کلیه چپم که گفتن علتش چسبندگی دهانه حالب و احتمالا مادرزادیه.
    شما فرمودید من سریعا با مدارکم بیام مطب خدمتتون اما زنگ که زدم منشی فرمودن چون بارداری الان نمیشه کاری انجام داد و وقت ندادن. هفته هفتم بارداریم هم هست.
    درحالی که پزشک زنان بنده رو ارجاع دادن به متخصص کلیه. من الان چیکار کنم؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    میخواستم بدونم آیا ژل پودوفیلوکس تو ایران موجوده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      بله همان پدوفیلن است
  • تصویر کاربر ایمان شنبه ۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    سلام.آیا با آزمایش اسپرم زیر نیاز به اقدام درمانی خاصی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر ایمان چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام.جواب آزمایش دوباره ارسال میگردد.باتشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      حرکت اسپرم کم است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رضافرضی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    در سونوگرافی بیضه نقاط کلفیکاسیونcoarse متعدد که بزرگترین ابعاد mm2×4 در پارانشیم بیضه راست دیده شده.
    میخاستم بدونم مشکل ساز میشه این نقاط.ممکنه بدخیم باشه.باید چیکار کنم الان درمانی داره؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر اکبر چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    باسلام
    جناب اقای دکتر55ساله هستم باpsa 6 وبزرگی پروستات 66ccاخیرا نمونه برداری کردم مشگلی نبودلطفا بفرمایید طلایی ترین وکم عارضه ترین وبرگشت ناپذیر ترین درمان بزرگی پروستات (مرتبا درحال بزرگ شدن است ) چیست وچنانچه نظر شما عمل جراحی ست باتوجه با اینکه رشد ان متوقف نشده است عمل جراحی توصیه میشود ؟ (قبلا نیز همین سوال راپرسیدم با رهگیری q85hty126418ولی جواب نگرفته ام)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      شما در این سن نیاز به عمل ندارید دارویی چنین وجود ندارد
    2. تصویر کاربر اکبر سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      اقای دکتر پیروسوال قبلی وبا تشکر از حوصله وصبر شما لطفا بفرمایید پس برای توقف رشد ان وکم کردن عوارض مربوطه چه باید کرد .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حمیده سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    با سلام پدرم 73 سال سن دارد وتا به حال علامت خاصی از بزرگی پروستات نداشته .درپی افت فشار وانتقال به اورزانس وداروهایی که مصرف شده در سی سی یو دچار احتباس ادراری گردیدوازمایش خون بالا بودن اوره 99وکراتینین4/4وpsa11/1را نشان داد که بعد از سوند ازمایشات کراتینین به 1/4واوره33 تبدیل شد..نگرانیم سرطان بدخیم پروستات باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر psa پائین نیاید باید نمونه برداری شود اگر زیر 4 باشد باید پروستات جراحی شود
  • تصویر کاربر hh جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید ادرارمن باتاخیرانجام میشودواحساس میکنم مثانه ام کامل تخلیه نشده است وبه همین خاطرشب هانمیتوانم راحت بخوابم وگاهی اوقات ادرارمن دوشاخه میشودآیامشکل ازپروستات من است؟درضمن 17ساله هستم.
    باتشکرممنون میشم اگه سوالم جواب بدید
    درضمن دکترعدد2درایمیل من انگلیسی هست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      17 ساله مشکلی به نام پروستات نداریم اگر نگرانی مراجعه کنید02122642744
  • تصویر کاربر سعید. شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    دکتر سلام..وقتتون بخیر..من قبلا مزاحمتون شدم به خاطر مشکلم و شما گفتید که مراجعه به پزشک داشته باشم..من23سال دارم و مجرد هستم...ادرارم با فشار کم،گاهی قطع و وصل شدن و سوزش شدید دارم که به سفارش شما به پزشک اورولوژیست مراجعه کردم و بهم قرص ناپروکسن،پرازوسین،روی و ویتامین سی با 3تا آمپول آمیکاسین داد...بنظر شما این تجویز داروها درسته؟؟بعدشم من تحقیق کردم شنیدم که پرازوسین برای کاهش فشار خونه...آیا ضرری نداره که مصرف کنم؟؟؟؟ممنون....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      شاید تنگی مجرا دارید سیستوسکوپی کمک کننده است
  • تصویر کاربر معصومه یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    باسلام پدرم 2 سال پیش (70) سالگی بدلیل سرطان پروستات بیضه ها یش را در آوردند.اکنون از عرق بیش از حد و افسردگی رنج می برد خواستم بدانم راه حلی برای این مشکل وجود دارد متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      داروهای ضد افسردهگی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب