اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انزال زودرس شایعترین مشکل جنسی مردان قسمت 1

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

انزال زودرس یکی از مشکلات عمده و مختل کننده روابط جنسی است که از سالیان پیش و شاید از بدو خلقت بشر گریبانگیر مردان بوده است. با افزایش استرس های روزمره زندگی و گرفتاری های اجتماعی و مشغولیات روزمره زیاد و کمبود استراحت جسمی و عوامل دیگر امروزه به عنوان شایعترین اختلال جنسی است که زوجین به علت نارضایتی از روابط جنسی به مطب و مراکز درمانی مراجعه می کنند.

اصولاً یک ارتباط قوی بین خواب خوب، استراحت خوب، تغذیه خوب و ذهن آرام، تن سالم و روحیه بشاش و شاد و تمایل قوی به روابط جنسی وجود دارد. هر چه کیفیت زندگی فرد به علل روحی و جسمی مختل شود رابطه جنسی فرد را دچار اختلال خواهد کرد. با توجه به اینکه طبق آمار از هر سه مرد یک مرد مبتلا به انزال زودرس می باشد به شرح کامل تعریف و علل و درمان های آن می پردازم.

تعریف انزال زودرس

به هر انزالی که مایع منی بدون کنترل فرد و بلافاصله بعد از نعوظ و یا کمتر از یک دقیقه بعد از دخول انجام شود انزال زودرس می گویند. شدت انزال زودرس، فرد به فرد فرق می کند. بعضی از مردان جوان اظهار می دارند که انزال آنقدر سریع انجام می شود که قادر به دخول نیستند و گهگاهی زوجین را می بینیم که بعد از چند سال هنوز خانم باکره است.

در اغلب مردان انزال زودرس زیر یک دقیقه اتفاق می افتد که این امر باعث نارضایتی شریک جنسی شده و با مرور زمان به علت ناراحتی روحی باعث افت میل جنسی و در نهایت ممکن است باعث از هم گسستگی ارتباط زناشویی گردد.

کاهش میل جنسی در زوجین

شکایات بیماران

به نمونه شکایت های این بیماران با ذکر جملات به عنوان مثال می پردازم:

  • آقایی اظهار می دارد با کوچکترین تحریک جنسی انزال زودرس پیدا می کنم که این شدیدترین نوع بیماری است.
  • آقایی اظهار می داردکه من در زمان معاشقه مشکلی ندارم ولی به محض اینکه عمل دخول انجام می شود در اولین رفت و برگشت ناخودآگاه انزال صورت می گیرد.
  • آقایی اظهار می دارد که من فقط در یک موقعیت جنسی تحریک آمیز در یک position خاص بلافاصله دچار انزال می شوم.
  • بیمار دیگری اظهار می دارد که من تا سه دقیقه هم می توانم خودم را کنترل کنم ولی خانمم در طول این مدت به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسد. که در این موارد باید علت نارضایتی را در خانم ها جستجو کرد. بعضی از خانم ها دیر انزال هستند و به عنوان مثال ممکن است تا 20 دقیقه مقاربت نیز به ارگاسم نرسند که باید علت زمینه ای سردمزاجی خانم ها را بررسی و درمان کرد که اغلب در زنان افسرده مشاهده می شود.

همچنانکه در قسمت درمان اشاره خواهم کرد تعامل زن و مرد و همکاری نزدیک به یکدیگر و آشنایی به روح و روان فرد مقابل در یک مقاربت لذت بخش برای دو طرف بسیار مفید است. به عنوان مثال زوجینی را می بینیم که اظهار می کنند با یک معاشقه خوب قبل از دخول و ارضاء شدن هر دو طرف که زود و زیر یک دقیقه انجام می شود و با هم هماهنگ هستند و هیچ شکایتی از روابط جنسی خود ندارند.

انواع انزال زودرس

انزال زودرس به دو نوع تقسیم می شود:اولیه و ثانویه

۱) انزال زودرس اولیه

 کسانی هستند که از شروع موقع فعالیت های جنسی مبتلا به انزال زودرس هستند

۲) انزال زودرس ثانویه

 در این نوع فرد یک حالت نرمال فعالیت جنسی دارد ولی بعداً مبتلا به انزال زودرس می شود.

علل انزال زودرس اولیه

این نوع انزال زودرس بیشتر در تیپ شخصیتی A که افرادی حساس، عصبانی، پرخاشگر، عجول و زودرنج هستند دیده می شود. این افراد مثل صحنه های دیگر زندگی زود تحریک می شوند و قادر به کنترل مایع منی خود حین مقاربت نیستند که در قسمت درمان به چگونگی درمان اشاره خواهم کرد.

انزال زودرس

علل انزال زودرس ثانویه

نوع ثانویه انزال زودرس علت های مختلف محیط بیرونی و درونی دارد که عبارتند از:

1- استرس های حاد و مزمن زندگی روزمره

امروزه زودانزالی را بیشتر در افرادی می بینیم که دوز استرس های شغلی و محیطی آنها بالاست که به علت مشغله های کاری زیاد و استرس ناشی از آنها است.

2- افسردگی و اضطراب

افسرده گی و اضطراب و داروهای ضد افسردگی از عواملی هستند که اختلال در فعالیت جنسی ایجاد می کنند که عبارتند از: کاهش میل جنسی، اختلال در شدت نعوظ و انزال زودرس. اصولاً یک ارتباط قوی و مستقیم بین حالت های روحی فرد و تمایل به سکس وجود دارد. هر چه آرامتر، بانشاط تر، کم استرس تر میل و توان وانزال دیرتر و برعکس استرس، اضطراب و افسردگی از عوامل تخریب کننده فعالیت جنسی هستند.

3- فواصل زیاد بین روابط جنسی

تعداد روابط جنسی با توجه به سن، وضعیت سلامت جسمی و حالت های روحی فرد متغییر است. اصولا با گذر زمان و افزایش سن منحنی فعالیت های جنسی به طرف پایین حرکت می کند. به عنوان مثال یک فرد در سن 18 سالگی ممکن است هر شب تمایل به فعالیت های جنسی داشته باشد در حالیکه یک مرد 50 ساله ممکن است 2-1 بار در هفته و یا در سن بالای 60 سال یک بار در یک هفته یا دو هفته مقاربت جنسی انجام شود. اصولاً هر چه فاصله بین مقاربت ها بیشتر باشد آستانه تحریک پذیری کم شده و باعث انزال زودرس می شود.

4- تحریک کم جنسی

فعالیت جسمی خوب نیازمند یک مدیریت منطقی احساس در حین مقاربت و تجربه جنسی است. لذا بسیاری از افراد جوان که سابقه تجربه فعالیت جنسی را ندارند در شروع فعالیت جنسی از انزال زودرس رنج می برند که با کسب تجربه و هماهنگی بیشتر با شریک جنسی این مشکل با گذر زمان بهتر می شود.

5- مشکلات احساسی و ارتباطی با همسر

وجود مشکلات احساسی و ارتباطی در بین زوجین باعث اختلاف جنسی می شود که عبارتند از: کاهش میل جنسی به طرف مقابل، عدم نعوظ خوب در انزال زودرس در مرد و انزال دیررس در زن. برخلاف مرد که مبتلا به انزال زودرس می شود خانم ها به علت حساس بودنشان اغلب به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسند.

6- بیماری های جسمی

هر گونه بیماری آزاردهنده جسمی می تواند باعث انزال زودرس در مرد شود. به عنوان مثال اختلال در فعالیت غده تیروئید، فشارخون بالا، دیابت، التهاب مجرای ادراری، تب حاد و مزمن، کمبود سروتونین که توسط مغز ترشح می شود و یا اختلال در عملکرد مواد انتقال دهنده پیام های عصبی همه موارد فوق به صورت مستقیم فعالیت های جنسی فرد را تحت تأثیر و باعث انزال زودرس می شود.

7- مصرف داروها

داروهای ضد فشارخون، آرام بخش ها، ضدافسردگی و ضد اضطراب ها می توانند هم میل جنسی و هم شدت نعوظ و هم زمان انزال را تحت تأثیر قرار دهند.

راه های درمان انزال زودرس کاملاً شناخته شده است و لذا حذف سیگار والکل و مواد مخدر از تخریب فعالیت های جنسی شما جلوگیری خواهد کرد. برای مطالعه راه های درمان انزال زودرس روی اینجا کلیک کنید.

انزال زودرس چگونه درمان می شود

پیش از مراجعه به پزشک می توانید راهکارهای زیر را دنبال کنید:

  • خودارضایی یک یا دو ساعت قبل از رابطه ی جنسی
  • استفاده از کاندوم برای کمک به کاهش حس
  • با نفس عمیق کشیدن می توانید به طور جزئی، رفلکس انزال را مهار کنید. رفلکس انزال نوعی رفلکس اتوماتیک بدن است که در حین انزال رخ می دهد.
  • به هنگام رابطه جنسی، شریک جنسی شما باید در بالا قرار بگیرد، تا نزدیک به انزال شما بتواند خود را بیرون بکشد.
  • پوزیشن های مختلف رابطه ی جنسی را امتحان کنید، تا پوزیشنی را پیدا کنید که کمتر در آن تحریک می شوید.
  • وقفه انداختن و فکر کردن به چیزی غیر از رابطه ی جنسی
اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

مشاوره

سکس تراپیست ها یا درمانگران جنسی و متخصصان دیگری مانند روانشناس ها، می توانند به درمان مشکل انزال زودرس و دیگر مشکلات جنسی کمک کنند. شما می توانید از مزایای مراجعه به یکی از این متخصصان بهره مند شوید.

مشاوره همچنین می تواند، هرگونه مشکل روانشناختی زمینه ای، جنسی یا رابطه ای را شناسایی کند و به بهبود مشکلات دیگر در رابطه با انزال زودرس مانند اضطراب کمک کند. اگر در رابطه ی طولانی مدتی هستید، می توانید از زوج درمانگر کمک بگیرید.

تکنیک های رفتاری

تکنیک هایی وجود دارد که به فراموش کردن عادت انزال زودرس کمک می کنند. این تکنیک ها شامل تکنیک “توقف -شروع” و تکنیک “فشرده کردن” می شوند.

دارو

یک روش درمانی دیگر، اسپری بی حسی موضعی است، که می توانید بدون نیاز به نسخه آن را از داروخانه تهیه کنید. شما باید 10 دقیقه قبل از رابطه ی جنسی، اسپری را روی نوک آلت تناسلی خود بزنید. دنبال کردن دستورالعمل ها اهمیت زیادی دارد.

همچنین باید بدانید که اسپری ممکن است از آلت تناسلی شما، به بدن شریک جنسی تان (برای مثال داخل واژن) منتقل شود و موجب بی حسی کوتاه مدت شود. داروهای ضد افسردگی نیز می توانند به طور موفقیت آمیزی انزال زودرس را درمان کنند. استفاده از دارو برای درمان اختلال عملکرد نعوظ، می تواند به کنترل انزال زودرس نیز کمک کند.

ورزش

تمرینات ورزشی کگل که تمریناتی برای تقویت عضلات کف لگن هستند نیز، می توانند به بهبود کنترل انزال کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.2/5 - (202 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر منوچ چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 921 مشاهده پرسش
    باتشکر ازجواب سما کلینیک تخصصی در تبریز برای بررسی نشت وریدی معرفی کنید دربیمارستان نیکان چه وقتهایی هستب
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر دابلر باباورین تست رادیو لوزیستها انجام میدهند
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 890 مشاهده پرسش
    فدای تو دکتر جون
    خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم
    همیشه دعات میکنم
    نمیدونی چه فشار و باری رو از رو دوشم برداشتی
    الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده

    ممنونم که جواب سوالمو انقد زود دادید
    فقط اینکه آقای دکتر من گاهی وقتا تو بیضم احساس درد مبهم و سنگینی مبهمی میکنم و گاهی پای چپ و بالای شکمم هم درد دارم
    البته دائم نیست
    و اینکه من وریدهای توی بیضم رو با دست میتونم کاملا لمس کنم
    یعنی وقتی بیضم گرم میشه یا هوا گرمه (آخه خوزستانم) یا فعالیت زیاد دارم وریدهای بیضم بزرگ میشن که تقریبا کاملا مشخصه و بیضم آویزون میشه
    اما وقتی خنکشون نگه میدارم (من روزی چند بار با آب سرد میشورمشون و موقع استراحت ماساژشون میدم) و استراحت میکنم بیضه ظاهرش کاملا عادی میشه و از حالت شلی و افتادگی خارج میشه و وریدها هم خیلی کوچیکتر میشن
    میگن واریکوسل من درجه 2 هستش
    حتی سمت راستم هم یکم واریکوسل داره
    اما خداروشکر جواب آز اسپرمم نرماله (همونطور که شما گفتید همه چی نرماله و بچه دار میشم ایشاله)
    دکترمم میگه آزمایشت خوبه
    من اصلا دوس ندارم عمل کنم و با دردهای گهگاهیم هم هیچ مشکلی ندارم
    حالا با توجه به همه اینا نیازی به عمل دارم یا نه؟
    اگه عمل نکنم ممکنه عقیم بشم؟

    جواب آزمایشو دوباره میذارم:


    liquefaction : entire .30 min at 37.0 c
    color and smell : gray:opaque
    visvidity : less than normal
    agglutination : 0
    aggregation : none
    semen volume(ml) : 5.50
    semen ph : 8.00
    sperm count (mill/ml) : 53.03
    motile sperms (%) : 61.36
    progressive sperms (%) : 56.82
    rapid progressive : 30.40
    slow progressive : 26.42
    none progressive : 4.55
    immotile : 38.64
    round cell (mill/ml) : 0.36
    wbc (/hpf) : 0-1
    normal morphology (%) : 30.00

    بسیار بسیار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا نگران نباش
    2. تصویر کاربر رضا یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دوست دارم یه دنیا
      خدا خیرت بده
      ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    دکتر جان خدا خیرت بده ذهنمو آزاد کردی ممنونم از همکاریت .فقط تنها سوالی که برام مونده اینه که کجی آلت تناسلی مادرزادی دیگه بیشتر نخواهد شد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه اگر زیاد شد اطلاع دهید
  • تصویر کاربر نیما یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    با سلام.رنگ پوست بیضه من قرمز شده و قبلا یک زگیل کوچیک زده بوده که سوزانده شد.پیش متخصص پوست رفتم گفت قرمزی پوست چیز خاصی نیست>
    به نظر شما خطرناکه؟؟؟؟من تلقین هم زیاد میکمنم از وقتی در مورد سرطان بیضه مطالبی رو خوندم همش میترسم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیخودی نگرانی
  • تصویر کاربر اعظم یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    مدتی است که مادرم بخاطر وجود درد در ناحیه شکم (مثانه) به پزشک متخصص کلیه مراجعه کرده البته تکرر ادرار ندارند ولی بعد از اینکه پزشک مطمئن شد عفونت ندارند قرص tolterodine tedapharm را تجویز کردند که باعث بهبود دل دردشان شد. سوال من این است که چه عاملی باعث ایجاد این بیماری در مادرم شده است؟ خود ایشان فکر میکنند مصرف قرصهایی که برای فشار خون بالایشان میخورند باعث ایجاد آن بوده
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تحریک مثانه علت ودرمان تولترودین عالی است
  • تصویر کاربر مسیح یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 643 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    مادر بنده ۶۰ سال سن دارن و کیستی بر روی کلیه چپ دارند که در سناگرافیه قبلی ۸ سانت بوده و الان در سوناگرافیه جدید ۴ سانت پس از ۷ ماه کوچک شده م خواستم بدونم ایا ممکنه؟! و ممکن چه اتفاقی افتاده باشه،
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیستها غیر سرطانی و نیاز به درمان ندارند
    2. تصویر کاربر مسیح یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممنون از شما دکتر عزیز،یعنی کوچک شدن کیست اصلا ممنکنه؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر راد یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 715 مشاهده پرسش
    با سلام
    بیماری 80 ساله که عمل TUR پروستات را انجام داده و حجم فعلی پروستاتش 9 سی سی است دچار انسداد خلفی مجرای ادراری شده است.
    به مدت 2 سال تا کنون توسط متخصص اورولوژی هر 30 روز سوند بنیکه در سایزهای مختلف زده می شود که سایز آخر این سوند نیز زده می شود که گاهی اوقات انسداد مختصری وجود دارد که با همان سوند بنیکه سایز بزرگ برطرف می شود.
    سوال: آیا امکان دارد هر 10 روز توسط پرستار از دو سوند نلاتون 18 و سپس 24 استفاده شود؟ آیا سوند 24 هر 10 روز بطور منظم زده شود به مجرا آسیب می رسد؟
    با تشکر
    راد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید اول سیستوسکوپی شوند و در صورت تنگی باید گشاد شود
  • تصویر کاربر مجید یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    با سلام
    ضمن تشکر از حوصله شما
    من 42 سال سن دارم. وزن پروستات من حدود 40 گرم است و هیچ مشکلی مانند دفع ادرار، سوزش و .. هم ندارم و علایم دفع ادرار نیز کاملا طبیعی است. فقط این اعداد در سونو گرافی مشخص شده است. دکتر معالج می گوید با توجه به سن شما پروستات دارای سایز بالایی است و باید بالیزر سایز اضافه را بخار کنم . ولی بنده مقداری به این موضوع در کل مشکوکم. دو سونوگرافی متفاوت در 3 ماه اخیر را نیز پیوست کردم.
    کمک و راهنمایی بفرمایید.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا و ابدا نیاز به درمان ندارید هنوز جوانید مشکل پیدا میکنید
  • تصویر کاربر آرش شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    آقاي دكتر عرض كرده بودم آلت تناسليم خيلي كوچيكه آيا ميشه با عمل كاري كرد فرموديد در حالت نعوظ چقدره ؟در حالت نعوظ به زور ١٠ و در حالت خوابيده از آلت نوذاد كوچيك تر آيا ميشه كاري كرد آقاي دكتر لطفا راهنماييم كنيد در ضمن ٢٨ سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اهی برای درمان بزرگی الت وجود ندارد
    2. تصویر کاربر آرش شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      پس آقاي دكتر برداشتن رباط فايده اي نداره?
    3. تصویر کاربر آرش شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقاي دكتر با لارجرباكس تاثير نداره؟
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 962 مشاهده پرسش
    با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات حضرت عالی، به استحضار میرساند :
    اینجانب در اواخر مردادماه سال 92 دچار درد شدید در سمت چپ شدم بعد از رفتن به نزد دکتر و انجام سونو گرافی و رادیو لوژی و سی تی اسکن معلوم شد سنگ در حالب چپ دارم .(حدود 5mm).دکترها دارو دادند تا دفع شود چون گفتند نزدیک مثانه قرار دارد. و دکتر دیگری گفتند بیا سنگ شکن کن . به هر حال در تاریخ 27/12 /92 در بیمارستا ابن سینا تهران دکتر از طریق مجاری سنگ را خورد کرد و استند گذاشت تا یک ماه وبعداز ان نزد دکتر می رفتم .تا اینکه امسال سونو گرافی و اسکن گرفتم نشان داد دوباره شنگ دارد و اما دکتر سه تا قرص داد تا یک ماه بعد پیشش بروم که ازآن دو بیست روز میگذرد .می خواستم سئوال کنم با این وضعیت میتوان روزه کرفت یا خیر و. سالگذشته نیز به دستور دکتر وبه تشخیص خودم نگرفتم . امسال هم تاکنون نگرفتم زیرا شدیدا نیاز به آب دارم و ضمنا قرص متفورمین مصرف میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید عکس ivpبگیرید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من پسری هستم که از سن 13 سالگی به صورت نامنظم خود ارضایی رو شروع کردم
    روزای اول اصلا نمیدونستم که این آبی که از من خارج میشه چیه ولی در کنارش لذت میبردم
    همین روند رو ادامه دادم تا اینکه نسبت به آبی که از بدنم خارج میشه اطلاعاتی کسب کردم و تقریبا هفته ای یک بار خود ارضایی داشتم
    بعدنا که فهمیدم خودارضایی ضرر داره سعی به ترکش کردم و نهایتش بعضی اوقات خود ارضایی میکردم
    از سن 18 سالگی تا 20 سالگی خود ارضاییم کمتر شد و به صورت نامنظم انجام میدادم
    الان نزدیک 2 ساله که خودارضایی رو ترک کردم و هیچ خودارضایی ندارم
    من الان که 22 سالمه نامزد کردم
    همش احساس میکنم که اگه بهش نزدیک بشم انزال میشم و چند باری هم که از روی لباس تماس داشتیم تا مرز انزال رفتم ولی تونستم کنترلش کنم
    کلیه تکنیکا رو تست کردم برای اینکه بتونم قوای جنسیمو قوی کنم
    مدتی هم هست که دارم روی تقویت ماهیچه پی سی بدنم کار میکنم که بتونم انزالمو کنترل کنم
    خلاصه همه کارا رو من انجام دادم
    نزدیک 2 ساله که خود ارضاییمو ترک کردم - ورزش میکنم - سعی در تقویت قوای جنسیمو دارم - از حمام آب سرد استفاده میکنم که شنیدم واسه تقویت سیستم عصبی بدن خیلی موثره و ....
    ولی هنوز که هنوزه اون اعتماد به نفسمو پیدا نکردم واسه نزدیکی با نامزدم و از ترسش هنوز که هنوزه بهش نزدیک نشدم چون میدونم که با برخورد کوچیک انزال میشم
    اگه ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنید
    به کمکتون خیلی نیاز دارم
    تشکر میکنم جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 651 مشاهده پرسش
    سلام و درود

    در خصوص سوالی که ازم پرسیدین جناب دکتر باید بگم که نعوظ اصلا ندارم و در کمتر 10 ثانیه به ارضا میرسم

    کد سوال p93c659
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی حضوری شوید
  • تصویر کاربر ََArash دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی
    می خواستم بدونم روشی به غیر از عمل برای بهبود یا جلوگیری از تشدید بیماری واریکوسل وجود دارد ؟
    مثلا در جایی خوندم که زالو در مانی خوبه می خواستم بدونم ایا زالو درمانی اثری دارد یا نه؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها روش درمانی جراحی است
  • تصویر کاربر مهران دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دچار زود انزالی بودم به دکتر مراجعه. کردم اسنترا 100میل بهم داد استفاده کردم 3ماه نتیجه. عالی بود
    ميخواستم بدونم عوارض داره این دارو مصرف و قطع کردنش؟
    چه مدت دیگر باید مصرف بشه تا بدونه دارو حل بشه مشکلم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر جواب داده در قبل از سکس استفاده کنید
  • تصویر کاربر دنیا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    بنده چند روز پیش با علایم درد شدید در ناحیه زیر شکم،سمت راست، تکررادرار، دفع مقطع ادرار
    تهوع و استفراغ به شما مراجعه کردم. شما فرمودید دلیل درد احتمالا سنگ کوچکی بوده که دفع شده اما مثانه را تحریک کرده، و سبب تولید درد شده و قرص مسکن هر8ساعت تجویز نمودید و برای سایر علایم هم قرص یوریناسین برای 1 ماه. اما با گذشت چند روز دردم همچنان ادامه دارد و حتی این درد تا قسمت ران پا منتشر میشود. و به شدت آزار دهنده هست. خواستم اگر براتون ممکن هست راهنمایی بفرمایید.
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      دردی که به پا وران منتشر شود مال کلیه نیست از نظر دیسک بررسی کنید
  • تصویر کاربر طلا شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 671 مشاهده پرسش
    سلام ضمن تشکر از راهنمايي هاي مفيدتون
    من نيازمند مراجعه به يک روانشناس مجرب آقا در زمينه ي کم کاري شديد جنسي براي آقايي هستم که از نظر جسمي کاملآ سالمه و اين مساله صرفآ روحي و فکريه و نيازمند بررسي در زمينه روانشناسي
    امکانش هست که براي کمک به من و حل اين مشکل از همکاران روانشناس متخصص تون در زمينه کم کاري جنسي کسي رو معرفي کنيد که مورد تاييد شخص شما باشن
    بسيار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      الان امریکا هستند 1 ماه بعد میایند
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب