اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انزال زودرس شایعترین مشکل جنسی مردان قسمت 1

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

انزال زودرس یکی از مشکلات عمده و مختل کننده روابط جنسی است که از سالیان پیش و شاید از بدو خلقت بشر گریبانگیر مردان بوده است. با افزایش استرس های روزمره زندگی و گرفتاری های اجتماعی و مشغولیات روزمره زیاد و کمبود استراحت جسمی و عوامل دیگر امروزه به عنوان شایعترین اختلال جنسی است که زوجین به علت نارضایتی از روابط جنسی به مطب و مراکز درمانی مراجعه می کنند.

اصولاً یک ارتباط قوی بین خواب خوب، استراحت خوب، تغذیه خوب و ذهن آرام، تن سالم و روحیه بشاش و شاد و تمایل قوی به روابط جنسی وجود دارد. هر چه کیفیت زندگی فرد به علل روحی و جسمی مختل شود رابطه جنسی فرد را دچار اختلال خواهد کرد. با توجه به اینکه طبق آمار از هر سه مرد یک مرد مبتلا به انزال زودرس می باشد به شرح کامل تعریف و علل و درمان های آن می پردازم.

تعریف انزال زودرس

به هر انزالی که مایع منی بدون کنترل فرد و بلافاصله بعد از نعوظ و یا کمتر از یک دقیقه بعد از دخول انجام شود انزال زودرس می گویند. شدت انزال زودرس، فرد به فرد فرق می کند. بعضی از مردان جوان اظهار می دارند که انزال آنقدر سریع انجام می شود که قادر به دخول نیستند و گهگاهی زوجین را می بینیم که بعد از چند سال هنوز خانم باکره است.

در اغلب مردان انزال زودرس زیر یک دقیقه اتفاق می افتد که این امر باعث نارضایتی شریک جنسی شده و با مرور زمان به علت ناراحتی روحی باعث افت میل جنسی و در نهایت ممکن است باعث از هم گسستگی ارتباط زناشویی گردد.

کاهش میل جنسی در زوجین

شکایات بیماران

به نمونه شکایت های این بیماران با ذکر جملات به عنوان مثال می پردازم:

  • آقایی اظهار می دارد با کوچکترین تحریک جنسی انزال زودرس پیدا می کنم که این شدیدترین نوع بیماری است.
  • آقایی اظهار می داردکه من در زمان معاشقه مشکلی ندارم ولی به محض اینکه عمل دخول انجام می شود در اولین رفت و برگشت ناخودآگاه انزال صورت می گیرد.
  • آقایی اظهار می دارد که من فقط در یک موقعیت جنسی تحریک آمیز در یک position خاص بلافاصله دچار انزال می شوم.
  • بیمار دیگری اظهار می دارد که من تا سه دقیقه هم می توانم خودم را کنترل کنم ولی خانمم در طول این مدت به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسد. که در این موارد باید علت نارضایتی را در خانم ها جستجو کرد. بعضی از خانم ها دیر انزال هستند و به عنوان مثال ممکن است تا 20 دقیقه مقاربت نیز به ارگاسم نرسند که باید علت زمینه ای سردمزاجی خانم ها را بررسی و درمان کرد که اغلب در زنان افسرده مشاهده می شود.

همچنانکه در قسمت درمان اشاره خواهم کرد تعامل زن و مرد و همکاری نزدیک به یکدیگر و آشنایی به روح و روان فرد مقابل در یک مقاربت لذت بخش برای دو طرف بسیار مفید است. به عنوان مثال زوجینی را می بینیم که اظهار می کنند با یک معاشقه خوب قبل از دخول و ارضاء شدن هر دو طرف که زود و زیر یک دقیقه انجام می شود و با هم هماهنگ هستند و هیچ شکایتی از روابط جنسی خود ندارند.

انواع انزال زودرس

انزال زودرس به دو نوع تقسیم می شود:اولیه و ثانویه

۱) انزال زودرس اولیه

 کسانی هستند که از شروع موقع فعالیت های جنسی مبتلا به انزال زودرس هستند

۲) انزال زودرس ثانویه

 در این نوع فرد یک حالت نرمال فعالیت جنسی دارد ولی بعداً مبتلا به انزال زودرس می شود.

علل انزال زودرس اولیه

این نوع انزال زودرس بیشتر در تیپ شخصیتی A که افرادی حساس، عصبانی، پرخاشگر، عجول و زودرنج هستند دیده می شود. این افراد مثل صحنه های دیگر زندگی زود تحریک می شوند و قادر به کنترل مایع منی خود حین مقاربت نیستند که در قسمت درمان به چگونگی درمان اشاره خواهم کرد.

انزال زودرس

علل انزال زودرس ثانویه

نوع ثانویه انزال زودرس علت های مختلف محیط بیرونی و درونی دارد که عبارتند از:

1- استرس های حاد و مزمن زندگی روزمره

امروزه زودانزالی را بیشتر در افرادی می بینیم که دوز استرس های شغلی و محیطی آنها بالاست که به علت مشغله های کاری زیاد و استرس ناشی از آنها است.

2- افسردگی و اضطراب

افسرده گی و اضطراب و داروهای ضد افسردگی از عواملی هستند که اختلال در فعالیت جنسی ایجاد می کنند که عبارتند از: کاهش میل جنسی، اختلال در شدت نعوظ و انزال زودرس. اصولاً یک ارتباط قوی و مستقیم بین حالت های روحی فرد و تمایل به سکس وجود دارد. هر چه آرامتر، بانشاط تر، کم استرس تر میل و توان وانزال دیرتر و برعکس استرس، اضطراب و افسردگی از عوامل تخریب کننده فعالیت جنسی هستند.

3- فواصل زیاد بین روابط جنسی

تعداد روابط جنسی با توجه به سن، وضعیت سلامت جسمی و حالت های روحی فرد متغییر است. اصولا با گذر زمان و افزایش سن منحنی فعالیت های جنسی به طرف پایین حرکت می کند. به عنوان مثال یک فرد در سن 18 سالگی ممکن است هر شب تمایل به فعالیت های جنسی داشته باشد در حالیکه یک مرد 50 ساله ممکن است 2-1 بار در هفته و یا در سن بالای 60 سال یک بار در یک هفته یا دو هفته مقاربت جنسی انجام شود. اصولاً هر چه فاصله بین مقاربت ها بیشتر باشد آستانه تحریک پذیری کم شده و باعث انزال زودرس می شود.

4- تحریک کم جنسی

فعالیت جسمی خوب نیازمند یک مدیریت منطقی احساس در حین مقاربت و تجربه جنسی است. لذا بسیاری از افراد جوان که سابقه تجربه فعالیت جنسی را ندارند در شروع فعالیت جنسی از انزال زودرس رنج می برند که با کسب تجربه و هماهنگی بیشتر با شریک جنسی این مشکل با گذر زمان بهتر می شود.

5- مشکلات احساسی و ارتباطی با همسر

وجود مشکلات احساسی و ارتباطی در بین زوجین باعث اختلاف جنسی می شود که عبارتند از: کاهش میل جنسی به طرف مقابل، عدم نعوظ خوب در انزال زودرس در مرد و انزال دیررس در زن. برخلاف مرد که مبتلا به انزال زودرس می شود خانم ها به علت حساس بودنشان اغلب به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسند.

6- بیماری های جسمی

هر گونه بیماری آزاردهنده جسمی می تواند باعث انزال زودرس در مرد شود. به عنوان مثال اختلال در فعالیت غده تیروئید، فشارخون بالا، دیابت، التهاب مجرای ادراری، تب حاد و مزمن، کمبود سروتونین که توسط مغز ترشح می شود و یا اختلال در عملکرد مواد انتقال دهنده پیام های عصبی همه موارد فوق به صورت مستقیم فعالیت های جنسی فرد را تحت تأثیر و باعث انزال زودرس می شود.

7- مصرف داروها

داروهای ضد فشارخون، آرام بخش ها، ضدافسردگی و ضد اضطراب ها می توانند هم میل جنسی و هم شدت نعوظ و هم زمان انزال را تحت تأثیر قرار دهند.

راه های درمان انزال زودرس کاملاً شناخته شده است و لذا حذف سیگار والکل و مواد مخدر از تخریب فعالیت های جنسی شما جلوگیری خواهد کرد. برای مطالعه راه های درمان انزال زودرس روی اینجا کلیک کنید.

انزال زودرس چگونه درمان می شود

پیش از مراجعه به پزشک می توانید راهکارهای زیر را دنبال کنید:

  • خودارضایی یک یا دو ساعت قبل از رابطه ی جنسی
  • استفاده از کاندوم برای کمک به کاهش حس
  • با نفس عمیق کشیدن می توانید به طور جزئی، رفلکس انزال را مهار کنید. رفلکس انزال نوعی رفلکس اتوماتیک بدن است که در حین انزال رخ می دهد.
  • به هنگام رابطه جنسی، شریک جنسی شما باید در بالا قرار بگیرد، تا نزدیک به انزال شما بتواند خود را بیرون بکشد.
  • پوزیشن های مختلف رابطه ی جنسی را امتحان کنید، تا پوزیشنی را پیدا کنید که کمتر در آن تحریک می شوید.
  • وقفه انداختن و فکر کردن به چیزی غیر از رابطه ی جنسی
اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

مشاوره

سکس تراپیست ها یا درمانگران جنسی و متخصصان دیگری مانند روانشناس ها، می توانند به درمان مشکل انزال زودرس و دیگر مشکلات جنسی کمک کنند. شما می توانید از مزایای مراجعه به یکی از این متخصصان بهره مند شوید.

مشاوره همچنین می تواند، هرگونه مشکل روانشناختی زمینه ای، جنسی یا رابطه ای را شناسایی کند و به بهبود مشکلات دیگر در رابطه با انزال زودرس مانند اضطراب کمک کند. اگر در رابطه ی طولانی مدتی هستید، می توانید از زوج درمانگر کمک بگیرید.

تکنیک های رفتاری

تکنیک هایی وجود دارد که به فراموش کردن عادت انزال زودرس کمک می کنند. این تکنیک ها شامل تکنیک “توقف -شروع” و تکنیک “فشرده کردن” می شوند.

دارو

یک روش درمانی دیگر، اسپری بی حسی موضعی است، که می توانید بدون نیاز به نسخه آن را از داروخانه تهیه کنید. شما باید 10 دقیقه قبل از رابطه ی جنسی، اسپری را روی نوک آلت تناسلی خود بزنید. دنبال کردن دستورالعمل ها اهمیت زیادی دارد.

همچنین باید بدانید که اسپری ممکن است از آلت تناسلی شما، به بدن شریک جنسی تان (برای مثال داخل واژن) منتقل شود و موجب بی حسی کوتاه مدت شود. داروهای ضد افسردگی نیز می توانند به طور موفقیت آمیزی انزال زودرس را درمان کنند. استفاده از دارو برای درمان اختلال عملکرد نعوظ، می تواند به کنترل انزال زودرس نیز کمک کند.

ورزش

تمرینات ورزشی کگل که تمریناتی برای تقویت عضلات کف لگن هستند نیز، می توانند به بهبود کنترل انزال کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.2/5 - (202 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    ارسال سی تی اسکن کلیه و مثانه برای ملاحظه شمادر پیوست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      گزارشش را بفرستید
  • تصویر کاربر احمدرضا یکشنبه ۲۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پسری 19ساله هستم که چند روزی است که گاها در اواخر ادرارم در سر آرام درد خیلی خفیف و لحظه ای احساس میکنم و در 5 باری که در روز ادرار می کنم 2 یا 3بار این درد را حس می کنم.لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا مشکلی ندارد بزرگش نکن
    2. تصویر کاربر احمدرضا شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر دراوایل خط دوم سوالم اشتباه تایپی هست منظورم از سر آرام، سر التم بوده لطفا دوباره سوالم را بررسی نمایید ممنون از لطفتون
    3. تصویر کاربر احمدرضا شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر 6یا 7روزی هست که این مشکل رو دارم و دچار نگرانی شدم آیا خود به خود رفع خواهد شد؟حدودا چه قدر طول می‌کشه تا این مشکل رفع شه؟شما چه رژیمه غذایی رو پیشنهاد میکنین یا احیانا دارویی ممنون از لطفتون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      روی این درد حساس نباش چیز مهمی نیست
    5. تصویر کاربر احمدرضا یکشنبه ۲۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر ممنون از پاسخگوییتون خیالم راحت شد.
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سينا شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر-من پسري 24 ساله هستم كه احساس مي كنم بيضه ي سمت چپم پايين تر مي باشد.با عرض معذرت تصاوير كيسه ي بيضه ام را برايتان ارسال كرده ام آيا اين تصاوير نشان دهنده ي بيماري مي باشند.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر الیاس پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت دکتردوست داشتنی دکترکرمی.آقای دکتر من20سالمه و الان بایدبروم خدمت سربازی.من یک مشکل ادراری دارم اونم اینه که هروقت دستشویی میروم و ادرارمیکنم.خوب ادرارمیکنم تاخالی شود.اماهمیشه وقتی ازدستشویی بیرون می آیم اگرعطسه کنم ویا اگرخنده کنم و یاحرکت نابه جایی کنم ادرارم میریزد و لباسم نجس میشود.میخواستم بدانم آیااین مشکل من درگروه معافیت پزشکی قرارمیگیرد یانه؟؟چون به من گفتن باید ازمتخصص سوال کنی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر غلامرضا پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 570 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. نماز و روزه تون قبول درگاه حق و باسپاس از این همه پشتکار و مهربانیتان.
    آقای دکتر. دختر من سه سال و سه ماهشه. تند تند مریض میشه. در اخر فروردیندامسال آزمایش کشتش سالم بود. در خرداد ماه به علن برونشیت 5 روزی بستری شد وانجا نیز ازمایش کشتش منفی شد. در هفته گذشت به علت تب دوباره بستری شد و ازمایش کشتش این دفعه مثبت بود ولی دکترش گفت خفیفه. دیروز اسکن کلیه انجام شد و مشخص شد که کلیه راستش کوچک است و کمی هم آسیب دیده. از دیروز منو مادرش ارام و قرار نداریم. خواهش میکنم درباره نحوه معلجه اش راهنمایی کنید آیا خطرناکه؟ آیا نیاز به جراحی هست؟ چگونه می توانیم شما را ببینیم؟ ممنون میشم زود پاسخ دهید یک دنیا ممنون .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      احتمالا رفلکس دارد و باید بررسی شوند
    2. تصویر کاربر غلامرضا پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام مجدد آقای دکتر و باسپاس از اینکه با این همه مشغله جواب بیمارانتان را میدهید. بله آقای دکتر رفلکس ادرار داره. و همین باعث شده کلیه سمت راستش کمی آسیب ببینه. اسکن کلیه نشان میده که عملکرد کلیه راست 31 درصد است. البته کلیه سمت راست کمی کوچیکه. حالا آقای دکتر نمی دانم این کوچکی کلیه مادرزادیه؟ یا بخاطر برگشت ادراره؟ حالا که کلیه اش آسیب دیده آیا با دارو خوب میشه؟ آیا نیاز به جراحی داره؟ باسپاس فراوان. دعاگوی شما خواهم بود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    سلام علیکم
    آقای دکتر من 21ساله هستم من به علت درد بیضه به دکتر مراجعه کردم و پس از سنوگرافی مشخص شد که مقدار کمی ورم بیضه و مقدار کمی هیدروسل دارم باید چکار کنم ؟ آیا نیاز به عمل جراحی دارد یا با قرص و استحراحت درمان میشود؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر ali پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    سوال : باسلام ،خواهشاً جواب بدین آخه ما منطقه محرومیم یه دکتر متخصص نداریم. فروردین جنین زیر 2ماهمون سقط شد ، شوهرم30 سالشه و این آزمایش اسپرمشه : volume:3/ viscosity:normal/ph:7.5/color:milkish/total sperm count:55/progerssiv:40/moderatly active:30/weakly motile:30/alive:55/dead:45/w.b.c:1-2/normal morphologhy:60/ س. 1)آیا این آزمایش ناامید کنندس و واریکوسله و از چه گریدیه و باید جراحی بشن و با قرص برطرف نمیشه؟ 2) بدون درمان میتونیم بچه دار شیم یا نه ؟ 3) ممکنه بعد از عمل تحرک اسپرم و تعدادش کمتره از الان بشه و اصلاً بچه دار نشیم؟ 4) بهترین روش جراحی واریکوسل چیه و چقدر موفقیت آمیز خواهد بود؟لطفاً اورولوژیست خیلی خوب در مشهد معرفی فرمائید. سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چون یک بار بچه دار شدید طبیعی دوباره میتوانید
  • تصویر کاربر t پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    با سلام
    خانمی 44 ساله هستم و تا به حال مشکل در ناحیه کلیه نداشتم و به دلیل
    نیازمالی میخوام هر چه سریعترکلیمو بفروشم
    شما میتونین توپیدا کردن شخص مناسب برای فروش و اطلاع از عوارض های این
    کار به من کمک کنید که من مطب مزاحمتون شم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نیاز مند به لپیوند پیدا کنید
  • تصویر کاربر محمدرضا پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 726 مشاهده پرسش
    راهی برای درمان احتلام مکرر درشب
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دیر خوابیدن و اجتناب از صحنه های سکسی و ورزش
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید . و معذرت خواهی بابت طولانی بودن سوال .

    مدتی است که درد خفیفی در زیر شکمم احساس میکن و به نوعی حس میکنم به بیضه ام مر بوط است . رگ های کیسه بیضه ام در سمت چپ متورم شده اما رک هایی که بیضه از آن ها آویزان است تورمی ندارند . این درد گاهی در سمت راست و گاهی در چپ می باشد . پوست کیسه بیضه ام در سمت چپ کمی قرمز است . هر دو بیضه ام تغریبا هم اندازه و با سفتی مشابه می باشند . آیا من مشکل جدی دارم یا فقط درد عضلانی است ؟؟؟ چاق هستم 103 کیلو وزن دارم و 20 ساله میباشم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی باید بدهید
    2. تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونو گرافی از کلیه و مثانه انجام دادم همه چیز رو نرمال گزارش کرده بود .
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من پسری هستم که از سن 13 سالگی به صورت نامنظم خود ارضایی رو شروع کردم
    روزای اول اصلا نمیدونستم که این آبی که از من خارج میشه چیه ولی در کنارش لذت میبردم
    همین روند رو ادامه دادم تا اینکه نسبت به آبی که از بدنم خارج میشه اطلاعاتی کسب کردم و تقریبا هفته ای یک بار خود ارضایی داشتم
    بعدنا که فهمیدم خودارضایی ضرر داره سعی به ترکش کردم و نهایتش بعضی اوقات خود ارضایی میکردم
    از سن 18 سالگی تا 20 سالگی خود ارضاییم کمتر شد و به صورت نامنظم انجام میدادم
    الان نزدیک 2 ساله که خودارضایی رو ترک کردم و هیچ خودارضایی ندارم
    من الان که 22 سالمه نامزد کردم
    همش احساس میکنم که اگه بهش نزدیک بشم انزال میشم و چند باری هم که از روی لباس تماس داشتیم تا مرز انزال رفتم ولی تونستم کنترلش کنم
    کلیه تکنیکا رو تست کردم برای اینکه بتونم قوای جنسیمو قوی کنم
    مدتی هم هست که دارم روی تقویت ماهیچه پی سی بدنم کار میکنم که بتونم انزالمو کنترل کنم
    خلاصه همه کارا رو من انجام دادم
    نزدیک 2 ساله که خود ارضاییمو ترک کردم - ورزش میکنم - سعی در تقویت قوای جنسیمو دارم - از حمام آب سرد استفاده میکنم که شنیدم واسه تقویت سیستم عصبی بدن خیلی موثره و ....
    ولی هنوز که هنوزه اون اعتماد به نفسمو پیدا نکردم واسه نزدیکی با نامزدم و از ترسش هنوز که هنوزه بهش نزدیک نشدم چون میدونم که با برخورد کوچیک انزال میشم
    اگه ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنید
    به کمکتون خیلی نیاز دارم
    تشکر میکنم جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 651 مشاهده پرسش
    سلام و درود

    در خصوص سوالی که ازم پرسیدین جناب دکتر باید بگم که نعوظ اصلا ندارم و در کمتر 10 ثانیه به ارضا میرسم

    کد سوال p93c659
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی حضوری شوید
  • تصویر کاربر ََArash دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی
    می خواستم بدونم روشی به غیر از عمل برای بهبود یا جلوگیری از تشدید بیماری واریکوسل وجود دارد ؟
    مثلا در جایی خوندم که زالو در مانی خوبه می خواستم بدونم ایا زالو درمانی اثری دارد یا نه؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها روش درمانی جراحی است
  • تصویر کاربر مهران دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دچار زود انزالی بودم به دکتر مراجعه. کردم اسنترا 100میل بهم داد استفاده کردم 3ماه نتیجه. عالی بود
    ميخواستم بدونم عوارض داره این دارو مصرف و قطع کردنش؟
    چه مدت دیگر باید مصرف بشه تا بدونه دارو حل بشه مشکلم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر جواب داده در قبل از سکس استفاده کنید
  • تصویر کاربر دنیا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    بنده چند روز پیش با علایم درد شدید در ناحیه زیر شکم،سمت راست، تکررادرار، دفع مقطع ادرار
    تهوع و استفراغ به شما مراجعه کردم. شما فرمودید دلیل درد احتمالا سنگ کوچکی بوده که دفع شده اما مثانه را تحریک کرده، و سبب تولید درد شده و قرص مسکن هر8ساعت تجویز نمودید و برای سایر علایم هم قرص یوریناسین برای 1 ماه. اما با گذشت چند روز دردم همچنان ادامه دارد و حتی این درد تا قسمت ران پا منتشر میشود. و به شدت آزار دهنده هست. خواستم اگر براتون ممکن هست راهنمایی بفرمایید.
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      دردی که به پا وران منتشر شود مال کلیه نیست از نظر دیسک بررسی کنید
  • تصویر کاربر طلا شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 671 مشاهده پرسش
    سلام ضمن تشکر از راهنمايي هاي مفيدتون
    من نيازمند مراجعه به يک روانشناس مجرب آقا در زمينه ي کم کاري شديد جنسي براي آقايي هستم که از نظر جسمي کاملآ سالمه و اين مساله صرفآ روحي و فکريه و نيازمند بررسي در زمينه روانشناسي
    امکانش هست که براي کمک به من و حل اين مشکل از همکاران روانشناس متخصص تون در زمينه کم کاري جنسي کسي رو معرفي کنيد که مورد تاييد شخص شما باشن
    بسيار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      الان امریکا هستند 1 ماه بعد میایند
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب