اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انزال زودرس شایعترین مشکل جنسی مردان قسمت 1

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

انزال زودرس یکی از مشکلات عمده و مختل کننده روابط جنسی است که از سالیان پیش و شاید از بدو خلقت بشر گریبانگیر مردان بوده است. با افزایش استرس های روزمره زندگی و گرفتاری های اجتماعی و مشغولیات روزمره زیاد و کمبود استراحت جسمی و عوامل دیگر امروزه به عنوان شایعترین اختلال جنسی است که زوجین به علت نارضایتی از روابط جنسی به مطب و مراکز درمانی مراجعه می کنند.

اصولاً یک ارتباط قوی بین خواب خوب، استراحت خوب، تغذیه خوب و ذهن آرام، تن سالم و روحیه بشاش و شاد و تمایل قوی به روابط جنسی وجود دارد. هر چه کیفیت زندگی فرد به علل روحی و جسمی مختل شود رابطه جنسی فرد را دچار اختلال خواهد کرد. با توجه به اینکه طبق آمار از هر سه مرد یک مرد مبتلا به انزال زودرس می باشد به شرح کامل تعریف و علل و درمان های آن می پردازم.

تعریف انزال زودرس

به هر انزالی که مایع منی بدون کنترل فرد و بلافاصله بعد از نعوظ و یا کمتر از یک دقیقه بعد از دخول انجام شود انزال زودرس می گویند. شدت انزال زودرس، فرد به فرد فرق می کند. بعضی از مردان جوان اظهار می دارند که انزال آنقدر سریع انجام می شود که قادر به دخول نیستند و گهگاهی زوجین را می بینیم که بعد از چند سال هنوز خانم باکره است.

در اغلب مردان انزال زودرس زیر یک دقیقه اتفاق می افتد که این امر باعث نارضایتی شریک جنسی شده و با مرور زمان به علت ناراحتی روحی باعث افت میل جنسی و در نهایت ممکن است باعث از هم گسستگی ارتباط زناشویی گردد.

کاهش میل جنسی در زوجین

شکایات بیماران

به نمونه شکایت های این بیماران با ذکر جملات به عنوان مثال می پردازم:

  • آقایی اظهار می دارد با کوچکترین تحریک جنسی انزال زودرس پیدا می کنم که این شدیدترین نوع بیماری است.
  • آقایی اظهار می داردکه من در زمان معاشقه مشکلی ندارم ولی به محض اینکه عمل دخول انجام می شود در اولین رفت و برگشت ناخودآگاه انزال صورت می گیرد.
  • آقایی اظهار می دارد که من فقط در یک موقعیت جنسی تحریک آمیز در یک position خاص بلافاصله دچار انزال می شوم.
  • بیمار دیگری اظهار می دارد که من تا سه دقیقه هم می توانم خودم را کنترل کنم ولی خانمم در طول این مدت به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسد. که در این موارد باید علت نارضایتی را در خانم ها جستجو کرد. بعضی از خانم ها دیر انزال هستند و به عنوان مثال ممکن است تا 20 دقیقه مقاربت نیز به ارگاسم نرسند که باید علت زمینه ای سردمزاجی خانم ها را بررسی و درمان کرد که اغلب در زنان افسرده مشاهده می شود.

همچنانکه در قسمت درمان اشاره خواهم کرد تعامل زن و مرد و همکاری نزدیک به یکدیگر و آشنایی به روح و روان فرد مقابل در یک مقاربت لذت بخش برای دو طرف بسیار مفید است. به عنوان مثال زوجینی را می بینیم که اظهار می کنند با یک معاشقه خوب قبل از دخول و ارضاء شدن هر دو طرف که زود و زیر یک دقیقه انجام می شود و با هم هماهنگ هستند و هیچ شکایتی از روابط جنسی خود ندارند.

انواع انزال زودرس

انزال زودرس به دو نوع تقسیم می شود:اولیه و ثانویه

۱) انزال زودرس اولیه

 کسانی هستند که از شروع موقع فعالیت های جنسی مبتلا به انزال زودرس هستند

۲) انزال زودرس ثانویه

 در این نوع فرد یک حالت نرمال فعالیت جنسی دارد ولی بعداً مبتلا به انزال زودرس می شود.

علل انزال زودرس اولیه

این نوع انزال زودرس بیشتر در تیپ شخصیتی A که افرادی حساس، عصبانی، پرخاشگر، عجول و زودرنج هستند دیده می شود. این افراد مثل صحنه های دیگر زندگی زود تحریک می شوند و قادر به کنترل مایع منی خود حین مقاربت نیستند که در قسمت درمان به چگونگی درمان اشاره خواهم کرد.

انزال زودرس

علل انزال زودرس ثانویه

نوع ثانویه انزال زودرس علت های مختلف محیط بیرونی و درونی دارد که عبارتند از:

1- استرس های حاد و مزمن زندگی روزمره

امروزه زودانزالی را بیشتر در افرادی می بینیم که دوز استرس های شغلی و محیطی آنها بالاست که به علت مشغله های کاری زیاد و استرس ناشی از آنها است.

2- افسردگی و اضطراب

افسرده گی و اضطراب و داروهای ضد افسردگی از عواملی هستند که اختلال در فعالیت جنسی ایجاد می کنند که عبارتند از: کاهش میل جنسی، اختلال در شدت نعوظ و انزال زودرس. اصولاً یک ارتباط قوی و مستقیم بین حالت های روحی فرد و تمایل به سکس وجود دارد. هر چه آرامتر، بانشاط تر، کم استرس تر میل و توان وانزال دیرتر و برعکس استرس، اضطراب و افسردگی از عوامل تخریب کننده فعالیت جنسی هستند.

3- فواصل زیاد بین روابط جنسی

تعداد روابط جنسی با توجه به سن، وضعیت سلامت جسمی و حالت های روحی فرد متغییر است. اصولا با گذر زمان و افزایش سن منحنی فعالیت های جنسی به طرف پایین حرکت می کند. به عنوان مثال یک فرد در سن 18 سالگی ممکن است هر شب تمایل به فعالیت های جنسی داشته باشد در حالیکه یک مرد 50 ساله ممکن است 2-1 بار در هفته و یا در سن بالای 60 سال یک بار در یک هفته یا دو هفته مقاربت جنسی انجام شود. اصولاً هر چه فاصله بین مقاربت ها بیشتر باشد آستانه تحریک پذیری کم شده و باعث انزال زودرس می شود.

4- تحریک کم جنسی

فعالیت جسمی خوب نیازمند یک مدیریت منطقی احساس در حین مقاربت و تجربه جنسی است. لذا بسیاری از افراد جوان که سابقه تجربه فعالیت جنسی را ندارند در شروع فعالیت جنسی از انزال زودرس رنج می برند که با کسب تجربه و هماهنگی بیشتر با شریک جنسی این مشکل با گذر زمان بهتر می شود.

5- مشکلات احساسی و ارتباطی با همسر

وجود مشکلات احساسی و ارتباطی در بین زوجین باعث اختلاف جنسی می شود که عبارتند از: کاهش میل جنسی به طرف مقابل، عدم نعوظ خوب در انزال زودرس در مرد و انزال دیررس در زن. برخلاف مرد که مبتلا به انزال زودرس می شود خانم ها به علت حساس بودنشان اغلب به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسند.

6- بیماری های جسمی

هر گونه بیماری آزاردهنده جسمی می تواند باعث انزال زودرس در مرد شود. به عنوان مثال اختلال در فعالیت غده تیروئید، فشارخون بالا، دیابت، التهاب مجرای ادراری، تب حاد و مزمن، کمبود سروتونین که توسط مغز ترشح می شود و یا اختلال در عملکرد مواد انتقال دهنده پیام های عصبی همه موارد فوق به صورت مستقیم فعالیت های جنسی فرد را تحت تأثیر و باعث انزال زودرس می شود.

7- مصرف داروها

داروهای ضد فشارخون، آرام بخش ها، ضدافسردگی و ضد اضطراب ها می توانند هم میل جنسی و هم شدت نعوظ و هم زمان انزال را تحت تأثیر قرار دهند.

راه های درمان انزال زودرس کاملاً شناخته شده است و لذا حذف سیگار والکل و مواد مخدر از تخریب فعالیت های جنسی شما جلوگیری خواهد کرد. برای مطالعه راه های درمان انزال زودرس روی اینجا کلیک کنید.

انزال زودرس چگونه درمان می شود

پیش از مراجعه به پزشک می توانید راهکارهای زیر را دنبال کنید:

  • خودارضایی یک یا دو ساعت قبل از رابطه ی جنسی
  • استفاده از کاندوم برای کمک به کاهش حس
  • با نفس عمیق کشیدن می توانید به طور جزئی، رفلکس انزال را مهار کنید. رفلکس انزال نوعی رفلکس اتوماتیک بدن است که در حین انزال رخ می دهد.
  • به هنگام رابطه جنسی، شریک جنسی شما باید در بالا قرار بگیرد، تا نزدیک به انزال شما بتواند خود را بیرون بکشد.
  • پوزیشن های مختلف رابطه ی جنسی را امتحان کنید، تا پوزیشنی را پیدا کنید که کمتر در آن تحریک می شوید.
  • وقفه انداختن و فکر کردن به چیزی غیر از رابطه ی جنسی
اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

مشاوره

سکس تراپیست ها یا درمانگران جنسی و متخصصان دیگری مانند روانشناس ها، می توانند به درمان مشکل انزال زودرس و دیگر مشکلات جنسی کمک کنند. شما می توانید از مزایای مراجعه به یکی از این متخصصان بهره مند شوید.

مشاوره همچنین می تواند، هرگونه مشکل روانشناختی زمینه ای، جنسی یا رابطه ای را شناسایی کند و به بهبود مشکلات دیگر در رابطه با انزال زودرس مانند اضطراب کمک کند. اگر در رابطه ی طولانی مدتی هستید، می توانید از زوج درمانگر کمک بگیرید.

تکنیک های رفتاری

تکنیک هایی وجود دارد که به فراموش کردن عادت انزال زودرس کمک می کنند. این تکنیک ها شامل تکنیک “توقف -شروع” و تکنیک “فشرده کردن” می شوند.

دارو

یک روش درمانی دیگر، اسپری بی حسی موضعی است، که می توانید بدون نیاز به نسخه آن را از داروخانه تهیه کنید. شما باید 10 دقیقه قبل از رابطه ی جنسی، اسپری را روی نوک آلت تناسلی خود بزنید. دنبال کردن دستورالعمل ها اهمیت زیادی دارد.

همچنین باید بدانید که اسپری ممکن است از آلت تناسلی شما، به بدن شریک جنسی تان (برای مثال داخل واژن) منتقل شود و موجب بی حسی کوتاه مدت شود. داروهای ضد افسردگی نیز می توانند به طور موفقیت آمیزی انزال زودرس را درمان کنند. استفاده از دارو برای درمان اختلال عملکرد نعوظ، می تواند به کنترل انزال زودرس نیز کمک کند.

ورزش

تمرینات ورزشی کگل که تمریناتی برای تقویت عضلات کف لگن هستند نیز، می توانند به بهبود کنترل انزال کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.2/5 - (205 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمیدرضا سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    آلت تناسلی پردخ داره و موقع کاندوم گذاشتن اذیت میکنه و باعث شده آلت تناسلی کوچک دیده بشه.نیاز به عمل جراحی داره اگه نیاز به عمل داره طول درمانش چقدره .وهزینه اون چقدره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بياييد معاينه كنم
  • تصویر کاربر سعدي پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 651 مشاهده پرسش
    مدتي است درد بسيار خفيفي مثل گرفتگي در پهلو‌هايم دارم. صبح كه از خواب بيدار مي‌شوم اين درد بيشتر است اما مانع خوابم نمي شود. ول بعد از ادرار به تدريج درد پهلويم كم مي‌شود.اوايل فكر مي‌كردم چون در معرض باد كولر قرار گرفته‌ام اين عارضه ا يجاد شده اما با اجتناب از اين موضوع باز هم اين درد در را درپهلو پايين دنده‌ها( يا به قول ما شمالي‌ها خاليگاه) حس مي‌كنم. با توجه به طولاني شدن اين درد خفيف مزمن نگران شده‌ام. ضمنا سن من پنجاه سال است. چاي كمرنگ زياد مصرف مي كنم البته از نوع ايراني آن.احساس تشنگي هم عموما ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سونوگرافي كنيد وبفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر رضائیان پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 643 مشاهده پرسش
    آقای دکتر کرمی
    با عرض سلام و احترام
    بنده 32 سال دارم و از بدو تولد سنگ کلیه داشته‌ام. تا قبل از ده سالگی در ایران چندین بار عمل حالب باز و در بیمارستان هاینریش هاین آلمان چندین بار عمل بسته شده‌ام و بعدها پس از پیشرفت پزشکی در ایران، چندین بار در بیمارستان امام رضا ع مشهد سنگ شکن شدم و آخرین بار هم سال 89 در مشهد به علت هیدرونفروز پی سی ان ال کلیۀ چپ شدم. پزشکانم هم آقای دکتر علی اصغر یارمحمدی و آقای دکتر حسن احمدنیا بوده‌اند. چند سالی است که در تهران ساکنم. حدود دو ماه است که کلیۀ چپم گاه درد و احساس سنگینی می‌کند. به بیمارستان نزدیک محل زندگی پزشک مراجعه کردم. سی تی اسکن و آزمایش خون و ادرار نشان می‌داد مشکل خاص نیست فقط سنگ‌ها کمی بزرگ شده‌اند، 22 میلی‌متر در کلیه چپ و 15 و 17 و 28 در کلیه راست. دکتر آن بیمارستان گفت اگر اذیتت می‌کند می‌توانی دوباره پی سی ان ال کنی و بیمارستان محب مهر را پیشنهاد کردند و لبافی نژاد را. تحقیق کردم و در این دو بیمارستان دو پزشک که یکی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و دیگری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران بود پیدا کردم. یکی از دکترها گفت باید پی سی ان ال کنی البته نه به این معنی که فورس ماژور است و بیمارستان عرفان را پیشنهاد کرد. اما پزشک دیگر گفت چون کلیه‌ام سنگ‌ساز است بهتر است فقط در صورت ضروت مداخلۀ پزشکی کنیم و بهتر است تا آخر عمر سیترات پتاسیم و پنی سیلامین مصرف کنم و در واقع بسازم و گفتند پی سی ان ال توصیه نمی‌شود. البته این درد و سنگینی آن قدر نیست که اذیتم کنم فقط می‌ترسم اگر عمل نکنم مشکل پیش آید. در این سال‌ها، من درد این‌چنینی نداشته‌ام. البته در دو هفتۀ اخیر درد تقریباً برطرف شده است و فقط گاه ادرارم زرد است و به ندرت احساس سنگینی در کلیۀ چپ می‌کنم.
    خواستم از خدمت شما هم مشورت بگیرم و در صورت ضرورت، حضوری مراجعه کنم.
    با سپاس فراوان
    رضائیان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با مدارك بياييد ببينم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ بفرماييد خارج از نوبت وقت دهند با مدارك بياييد
  • تصویر کاربر رامین پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    سلام.بنده بنسازی کار میکنم.داخل دوره بودم از هفته سوم به بعد قرارشد هاچ سی جی بزنم یک روز درمیان 500 به طول سه هفته ولی من اشتباها یک روز درمیان 5000زدم .بعد از اتمام دارو 2 روز بعدش تنگی نفس و پای چپم مقداری سر شده .مقداریم وقتی می ایستم تعادل کم شده .الان نزدیک 9 روز میگذره تنگی نفسم خوب شده ولی بازم پای چپم مقداری سر سر بودنشم از زانو به پایین .دکترارتوپت رفتم ام ار آی گرفت فت چیزی نیست باید دکتر اورولوژی و نورولوژی شما را ببینه. خواهشا کمکم کنید .میترسم سیستم هورمونی بدنمم بهم ریخته باشه داخل دوره از داروهای پروپیونات و استنازول خوراکی و آرومازین استفاده کردم .از ازمایشات کبدیم فقط انزیم کبدم 67 بود و مشکل چربی خون و لختگی خون نداشتم.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      دارو تزريق نكنيد خوب خواهيد شد مشكلي نداريد بيشتر تلقين است
  • تصویر کاربر فاطمه پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام
    حدود 2 هفته میشه عقد کردم و نامزدم از نظر جسمی قد 158و وزن 60 میباشد
    و در طول این مدت حتی یک بوسه ام من رو نکرده و فقط وقتی کنار من است دستم را میگیرد حتی چند شب هم شده که مانده خانه مان ولی هیچ عکس و العملی از بغل و یا نوازش نبوده
    فقط یک شب با نوازش پا و باسن از روی شلوار احساس کردم که شلوارم کمی خیس شد ولی نعوظ الت رو متوجه نشدم و اینکه اصلا لخت بودنش رو ندیدم و تماس و اسمس عاشقانه ام نميزنه باهام
    و حدودا چندسالي بوده كه در خانه اي جداگانه تنها زندگي ميكنه
    میخواستم بدونم همچین رفتاری ناشی از مشکلات الت میتونه باشه؟یا چیز دیگه ای؟
    واینکه آلت چه مشکلی باید داشته باشه که زن بتونه درخواست جدایی کنه ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر فاطمه سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ببخشید آقای دکتر جوابی برای سوال من ندارید ممنون ميشم اگه نیاز به معاینه داره هم بهم بگيد منتظرم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد بررسي شود ومعاينه٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    بنده هفته گذشته اومدم خدمتتون و ویزیت شدم که جواب سونوگرافی بیضه (تک بیضه هستم) رو دیدید و معاینه انجام دادید و فرمودید که مشکلی ندارم، در آزمایش اسپرم که انجام دادم میزان تحرک اسپرم پائین هست این نکته رو عرض کنم که به مدت چند ماه بنده روزی دو عدد قرص فیناستراید استفاده می کردم که از هفته پیش مصرف قرص رو قطع کردم، در حال حاضر یک هفته هست که از قرص پنتافیل 400 روزی یک عدد استفاده می کنم، آیا با مصرف این دارو وضعیت من نرمال میشه از نظر باروری می خواستم بدونم که شرایطم به چه صورت هست؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اين بيضه را دستكاري نكنيد
    2. تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      برای بهتر شدن تحرک اسپرم چکار کنم؟ امیدی هست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      استفده از دارو
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احد پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 632 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکتر
    پدر بنده که مشخصات ایشان در بالا پر شد مدت 6 ماه است که به دلیل سوزش سر پیشابراه آن هم به صورت مداوم و بدون قطع شدن رنج می برد به طوری که تقریباً تمام زندگی ایشان تحت تاثیر قرار گرفته و جدیدا هم که بنده احساس می کنم افسرده شده اند.
    بیوگرافی مختصری از بیماری ایشان خدمتتان عرض می کنم:
    تشخیص سنگ کلیه در زاهدان و عمل از طریق سیستوکوپی
    یک ماه بعد - سیستوسکوپی مجدد به دلیل سوزش زیاد محلی که خدممتتان عرض شد جهت اطمینان از صحت عمل توسط پزشک معالج
    حدود دوماه بعد از آن مراجعه به مشهد و بیمارستان رضوی و در آنجا نیز انواع آزمایش ادرار، سونوگرافی انجام شد و به تشخیص پزشک مجددا سیستوسکوپی شدند اما مشکل حل نشد.
    حدود دو ماه بعد - مراجعه به بیمارستان شهید هاشمی نژاد تهران و در آنجا حدود 1 هفته بستری بودند. انواع آزمایشات ادرار، سونوگرافی، سی تی اسکن و ام آر آی انجام شد و در نهایت سیستوکوپی و نمونه برداری کردند. نتیجه نمونه برداری Mild chronic cystitis و Negative for CIS or malignancy گزارش شد.
    در طی مدت اولین عمل تا کنون پزشکان مختلف ایشان را دیده اند و انواع و اقسام آنتی بیوتیک ها و داروهای ضد افسردگی به ایشان داده شده است. من یقین دارم مشکل ایشان وسواس یا افسردگی نیست.
    از شما خواهشمندم در صورت امکان راهنمایی بفرمایید که مشکل چیست. به هر کجا مراجعه می کنیم بیماری پدر قابل معالجه نیست.
    در صورتیکه امر بفرمایید کلیه مدارک خدمتتان ارسال می شود
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اين نياز به درمان ندارد وبيخيالش شويد
    2. تصویر کاربر احد سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام جناب دکتر
      آخه پدر بنده خیلی اذیت می شوند.
      آیا واقعا راه حلی ندارد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اين بيماري نيست ولذا من كمكي نميتوانم بكنم فقط بيخيال شويد نتيجه نميگيريد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر بهنام سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    کیست کورتیکال خانمی حدود 70 ساله. در کلیه سمت راست کیست ساده ای دارند به ابعداد 71*69 میلیمتر. با توجه به اینکه در ادرار کمی خون دیده میشود. میخواستم بپرسم که این کیست خطرناک است یا خیر و اینکه با توجه به سایز کیست، نیاز به جراحی دارند یا خیر؟ ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      نياز به درمان ندارد
  • تصویر کاربر رحیم سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    ا سلام خدمت جناب آقای دکتر
    پدر من 70 سال سن داره و حدودا 10 ماه پیش عمل باز پروستات انجام داده و بعد از 6 ماه برای ویزیت مجدد به دکتر مراجعه کرد و دکتر برای ایشان سونوگرافی و آزمایش پی اس آ نوشتن که جواب هردو را برای شما مینویسم
    سونوگرافی: حجم مثانه بعد از تخلیه برابر با 104 سی سی که پس از تخلیه 26 سی سی می باشد.
    پروستات دارای ابعاد 32*37*42 و حجم 26 سی سی
    psa: 0.6 دفعه اول
    psa: 0.7 هفته دوم
    ممنون میشم از حضورتون که راهنمایی کنید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      نياز به درمان خاصي نيست
  • تصویر کاربر افشين پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام
    مدت ١ هفته هست كه پايين شكم نزديك آلتم چند زخم به وجود آمده كه حالت قرمز رنگ دارد در صورت امكان ميخواستم عكس بفرستم ببينم مشكل از كجاست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      تبخال است
    2. تصویر کاربر افشين سه شنبه ۱۷ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      دكتر چه دارويي استفاده كنم من ايران نيستم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اسيكلو وير ٤٠٠ يك هفته هر ٦ ساعت
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من پسری هستم که از سن 13 سالگی به صورت نامنظم خود ارضایی رو شروع کردم
    روزای اول اصلا نمیدونستم که این آبی که از من خارج میشه چیه ولی در کنارش لذت میبردم
    همین روند رو ادامه دادم تا اینکه نسبت به آبی که از بدنم خارج میشه اطلاعاتی کسب کردم و تقریبا هفته ای یک بار خود ارضایی داشتم
    بعدنا که فهمیدم خودارضایی ضرر داره سعی به ترکش کردم و نهایتش بعضی اوقات خود ارضایی میکردم
    از سن 18 سالگی تا 20 سالگی خود ارضاییم کمتر شد و به صورت نامنظم انجام میدادم
    الان نزدیک 2 ساله که خودارضایی رو ترک کردم و هیچ خودارضایی ندارم
    من الان که 22 سالمه نامزد کردم
    همش احساس میکنم که اگه بهش نزدیک بشم انزال میشم و چند باری هم که از روی لباس تماس داشتیم تا مرز انزال رفتم ولی تونستم کنترلش کنم
    کلیه تکنیکا رو تست کردم برای اینکه بتونم قوای جنسیمو قوی کنم
    مدتی هم هست که دارم روی تقویت ماهیچه پی سی بدنم کار میکنم که بتونم انزالمو کنترل کنم
    خلاصه همه کارا رو من انجام دادم
    نزدیک 2 ساله که خود ارضاییمو ترک کردم - ورزش میکنم - سعی در تقویت قوای جنسیمو دارم - از حمام آب سرد استفاده میکنم که شنیدم واسه تقویت سیستم عصبی بدن خیلی موثره و ....
    ولی هنوز که هنوزه اون اعتماد به نفسمو پیدا نکردم واسه نزدیکی با نامزدم و از ترسش هنوز که هنوزه بهش نزدیک نشدم چون میدونم که با برخورد کوچیک انزال میشم
    اگه ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنید
    به کمکتون خیلی نیاز دارم
    تشکر میکنم جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 658 مشاهده پرسش
    سلام و درود

    در خصوص سوالی که ازم پرسیدین جناب دکتر باید بگم که نعوظ اصلا ندارم و در کمتر 10 ثانیه به ارضا میرسم

    کد سوال p93c659
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی حضوری شوید
  • تصویر کاربر ََArash دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی
    می خواستم بدونم روشی به غیر از عمل برای بهبود یا جلوگیری از تشدید بیماری واریکوسل وجود دارد ؟
    مثلا در جایی خوندم که زالو در مانی خوبه می خواستم بدونم ایا زالو درمانی اثری دارد یا نه؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها روش درمانی جراحی است
  • تصویر کاربر مهران دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دچار زود انزالی بودم به دکتر مراجعه. کردم اسنترا 100میل بهم داد استفاده کردم 3ماه نتیجه. عالی بود
    ميخواستم بدونم عوارض داره این دارو مصرف و قطع کردنش؟
    چه مدت دیگر باید مصرف بشه تا بدونه دارو حل بشه مشکلم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر جواب داده در قبل از سکس استفاده کنید
  • تصویر کاربر دنیا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    بنده چند روز پیش با علایم درد شدید در ناحیه زیر شکم،سمت راست، تکررادرار، دفع مقطع ادرار
    تهوع و استفراغ به شما مراجعه کردم. شما فرمودید دلیل درد احتمالا سنگ کوچکی بوده که دفع شده اما مثانه را تحریک کرده، و سبب تولید درد شده و قرص مسکن هر8ساعت تجویز نمودید و برای سایر علایم هم قرص یوریناسین برای 1 ماه. اما با گذشت چند روز دردم همچنان ادامه دارد و حتی این درد تا قسمت ران پا منتشر میشود. و به شدت آزار دهنده هست. خواستم اگر براتون ممکن هست راهنمایی بفرمایید.
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      دردی که به پا وران منتشر شود مال کلیه نیست از نظر دیسک بررسی کنید
  • تصویر کاربر طلا شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 678 مشاهده پرسش
    سلام ضمن تشکر از راهنمايي هاي مفيدتون
    من نيازمند مراجعه به يک روانشناس مجرب آقا در زمينه ي کم کاري شديد جنسي براي آقايي هستم که از نظر جسمي کاملآ سالمه و اين مساله صرفآ روحي و فکريه و نيازمند بررسي در زمينه روانشناسي
    امکانش هست که براي کمک به من و حل اين مشکل از همکاران روانشناس متخصص تون در زمينه کم کاري جنسي کسي رو معرفي کنيد که مورد تاييد شخص شما باشن
    بسيار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      الان امریکا هستند 1 ماه بعد میایند
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب