اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انزال زودرس شایعترین مشکل جنسی مردان قسمت 1

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

انزال زودرس یکی از مشکلات عمده و مختل کننده روابط جنسی است که از سالیان پیش و شاید از بدو خلقت بشر گریبانگیر مردان بوده است. با افزایش استرس های روزمره زندگی و گرفتاری های اجتماعی و مشغولیات روزمره زیاد و کمبود استراحت جسمی و عوامل دیگر امروزه به عنوان شایعترین اختلال جنسی است که زوجین به علت نارضایتی از روابط جنسی به مطب و مراکز درمانی مراجعه می کنند.

اصولاً یک ارتباط قوی بین خواب خوب، استراحت خوب، تغذیه خوب و ذهن آرام، تن سالم و روحیه بشاش و شاد و تمایل قوی به روابط جنسی وجود دارد. هر چه کیفیت زندگی فرد به علل روحی و جسمی مختل شود رابطه جنسی فرد را دچار اختلال خواهد کرد. با توجه به اینکه طبق آمار از هر سه مرد یک مرد مبتلا به انزال زودرس می باشد به شرح کامل تعریف و علل و درمان های آن می پردازم.

تعریف انزال زودرس

به هر انزالی که مایع منی بدون کنترل فرد و بلافاصله بعد از نعوظ و یا کمتر از یک دقیقه بعد از دخول انجام شود انزال زودرس می گویند. شدت انزال زودرس، فرد به فرد فرق می کند. بعضی از مردان جوان اظهار می دارند که انزال آنقدر سریع انجام می شود که قادر به دخول نیستند و گهگاهی زوجین را می بینیم که بعد از چند سال هنوز خانم باکره است.

در اغلب مردان انزال زودرس زیر یک دقیقه اتفاق می افتد که این امر باعث نارضایتی شریک جنسی شده و با مرور زمان به علت ناراحتی روحی باعث افت میل جنسی و در نهایت ممکن است باعث از هم گسستگی ارتباط زناشویی گردد.

کاهش میل جنسی در زوجین

شکایات بیماران

به نمونه شکایت های این بیماران با ذکر جملات به عنوان مثال می پردازم:

  • آقایی اظهار می دارد با کوچکترین تحریک جنسی انزال زودرس پیدا می کنم که این شدیدترین نوع بیماری است.
  • آقایی اظهار می داردکه من در زمان معاشقه مشکلی ندارم ولی به محض اینکه عمل دخول انجام می شود در اولین رفت و برگشت ناخودآگاه انزال صورت می گیرد.
  • آقایی اظهار می دارد که من فقط در یک موقعیت جنسی تحریک آمیز در یک position خاص بلافاصله دچار انزال می شوم.
  • بیمار دیگری اظهار می دارد که من تا سه دقیقه هم می توانم خودم را کنترل کنم ولی خانمم در طول این مدت به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسد. که در این موارد باید علت نارضایتی را در خانم ها جستجو کرد. بعضی از خانم ها دیر انزال هستند و به عنوان مثال ممکن است تا 20 دقیقه مقاربت نیز به ارگاسم نرسند که باید علت زمینه ای سردمزاجی خانم ها را بررسی و درمان کرد که اغلب در زنان افسرده مشاهده می شود.

همچنانکه در قسمت درمان اشاره خواهم کرد تعامل زن و مرد و همکاری نزدیک به یکدیگر و آشنایی به روح و روان فرد مقابل در یک مقاربت لذت بخش برای دو طرف بسیار مفید است. به عنوان مثال زوجینی را می بینیم که اظهار می کنند با یک معاشقه خوب قبل از دخول و ارضاء شدن هر دو طرف که زود و زیر یک دقیقه انجام می شود و با هم هماهنگ هستند و هیچ شکایتی از روابط جنسی خود ندارند.

انواع انزال زودرس

انزال زودرس به دو نوع تقسیم می شود:اولیه و ثانویه

۱) انزال زودرس اولیه

 کسانی هستند که از شروع موقع فعالیت های جنسی مبتلا به انزال زودرس هستند

۲) انزال زودرس ثانویه

 در این نوع فرد یک حالت نرمال فعالیت جنسی دارد ولی بعداً مبتلا به انزال زودرس می شود.

علل انزال زودرس اولیه

این نوع انزال زودرس بیشتر در تیپ شخصیتی A که افرادی حساس، عصبانی، پرخاشگر، عجول و زودرنج هستند دیده می شود. این افراد مثل صحنه های دیگر زندگی زود تحریک می شوند و قادر به کنترل مایع منی خود حین مقاربت نیستند که در قسمت درمان به چگونگی درمان اشاره خواهم کرد.

انزال زودرس

علل انزال زودرس ثانویه

نوع ثانویه انزال زودرس علت های مختلف محیط بیرونی و درونی دارد که عبارتند از:

1- استرس های حاد و مزمن زندگی روزمره

امروزه زودانزالی را بیشتر در افرادی می بینیم که دوز استرس های شغلی و محیطی آنها بالاست که به علت مشغله های کاری زیاد و استرس ناشی از آنها است.

2- افسردگی و اضطراب

افسرده گی و اضطراب و داروهای ضد افسردگی از عواملی هستند که اختلال در فعالیت جنسی ایجاد می کنند که عبارتند از: کاهش میل جنسی، اختلال در شدت نعوظ و انزال زودرس. اصولاً یک ارتباط قوی و مستقیم بین حالت های روحی فرد و تمایل به سکس وجود دارد. هر چه آرامتر، بانشاط تر، کم استرس تر میل و توان وانزال دیرتر و برعکس استرس، اضطراب و افسردگی از عوامل تخریب کننده فعالیت جنسی هستند.

3- فواصل زیاد بین روابط جنسی

تعداد روابط جنسی با توجه به سن، وضعیت سلامت جسمی و حالت های روحی فرد متغییر است. اصولا با گذر زمان و افزایش سن منحنی فعالیت های جنسی به طرف پایین حرکت می کند. به عنوان مثال یک فرد در سن 18 سالگی ممکن است هر شب تمایل به فعالیت های جنسی داشته باشد در حالیکه یک مرد 50 ساله ممکن است 2-1 بار در هفته و یا در سن بالای 60 سال یک بار در یک هفته یا دو هفته مقاربت جنسی انجام شود. اصولاً هر چه فاصله بین مقاربت ها بیشتر باشد آستانه تحریک پذیری کم شده و باعث انزال زودرس می شود.

4- تحریک کم جنسی

فعالیت جسمی خوب نیازمند یک مدیریت منطقی احساس در حین مقاربت و تجربه جنسی است. لذا بسیاری از افراد جوان که سابقه تجربه فعالیت جنسی را ندارند در شروع فعالیت جنسی از انزال زودرس رنج می برند که با کسب تجربه و هماهنگی بیشتر با شریک جنسی این مشکل با گذر زمان بهتر می شود.

5- مشکلات احساسی و ارتباطی با همسر

وجود مشکلات احساسی و ارتباطی در بین زوجین باعث اختلاف جنسی می شود که عبارتند از: کاهش میل جنسی به طرف مقابل، عدم نعوظ خوب در انزال زودرس در مرد و انزال دیررس در زن. برخلاف مرد که مبتلا به انزال زودرس می شود خانم ها به علت حساس بودنشان اغلب به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسند.

6- بیماری های جسمی

هر گونه بیماری آزاردهنده جسمی می تواند باعث انزال زودرس در مرد شود. به عنوان مثال اختلال در فعالیت غده تیروئید، فشارخون بالا، دیابت، التهاب مجرای ادراری، تب حاد و مزمن، کمبود سروتونین که توسط مغز ترشح می شود و یا اختلال در عملکرد مواد انتقال دهنده پیام های عصبی همه موارد فوق به صورت مستقیم فعالیت های جنسی فرد را تحت تأثیر و باعث انزال زودرس می شود.

7- مصرف داروها

داروهای ضد فشارخون، آرام بخش ها، ضدافسردگی و ضد اضطراب ها می توانند هم میل جنسی و هم شدت نعوظ و هم زمان انزال را تحت تأثیر قرار دهند.

راه های درمان انزال زودرس کاملاً شناخته شده است و لذا حذف سیگار والکل و مواد مخدر از تخریب فعالیت های جنسی شما جلوگیری خواهد کرد. برای مطالعه راه های درمان انزال زودرس روی اینجا کلیک کنید.

انزال زودرس چگونه درمان می شود

پیش از مراجعه به پزشک می توانید راهکارهای زیر را دنبال کنید:

  • خودارضایی یک یا دو ساعت قبل از رابطه ی جنسی
  • استفاده از کاندوم برای کمک به کاهش حس
  • با نفس عمیق کشیدن می توانید به طور جزئی، رفلکس انزال را مهار کنید. رفلکس انزال نوعی رفلکس اتوماتیک بدن است که در حین انزال رخ می دهد.
  • به هنگام رابطه جنسی، شریک جنسی شما باید در بالا قرار بگیرد، تا نزدیک به انزال شما بتواند خود را بیرون بکشد.
  • پوزیشن های مختلف رابطه ی جنسی را امتحان کنید، تا پوزیشنی را پیدا کنید که کمتر در آن تحریک می شوید.
  • وقفه انداختن و فکر کردن به چیزی غیر از رابطه ی جنسی
اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

مشاوره

سکس تراپیست ها یا درمانگران جنسی و متخصصان دیگری مانند روانشناس ها، می توانند به درمان مشکل انزال زودرس و دیگر مشکلات جنسی کمک کنند. شما می توانید از مزایای مراجعه به یکی از این متخصصان بهره مند شوید.

مشاوره همچنین می تواند، هرگونه مشکل روانشناختی زمینه ای، جنسی یا رابطه ای را شناسایی کند و به بهبود مشکلات دیگر در رابطه با انزال زودرس مانند اضطراب کمک کند. اگر در رابطه ی طولانی مدتی هستید، می توانید از زوج درمانگر کمک بگیرید.

تکنیک های رفتاری

تکنیک هایی وجود دارد که به فراموش کردن عادت انزال زودرس کمک می کنند. این تکنیک ها شامل تکنیک “توقف -شروع” و تکنیک “فشرده کردن” می شوند.

دارو

یک روش درمانی دیگر، اسپری بی حسی موضعی است، که می توانید بدون نیاز به نسخه آن را از داروخانه تهیه کنید. شما باید 10 دقیقه قبل از رابطه ی جنسی، اسپری را روی نوک آلت تناسلی خود بزنید. دنبال کردن دستورالعمل ها اهمیت زیادی دارد.

همچنین باید بدانید که اسپری ممکن است از آلت تناسلی شما، به بدن شریک جنسی تان (برای مثال داخل واژن) منتقل شود و موجب بی حسی کوتاه مدت شود. داروهای ضد افسردگی نیز می توانند به طور موفقیت آمیزی انزال زودرس را درمان کنند. استفاده از دارو برای درمان اختلال عملکرد نعوظ، می تواند به کنترل انزال زودرس نیز کمک کند.

ورزش

تمرینات ورزشی کگل که تمریناتی برای تقویت عضلات کف لگن هستند نیز، می توانند به بهبود کنترل انزال کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.2/5 - (205 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ابوذر جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    با سلام عرض ادب و احترام خدمت دکتر کرمی

    بنده حقیر 5 سال است ازدواج کردم و بخاطر بچه دار نشدن به شدت تحت فشارم و مدتی است که متوجه شدم واریکوسل دارم...

    🙏آقای دکتر دردمندانه از شما خواهش میکنم که بهم کمک کنید قسم می خورم که تا آخر عمر مدیونتان باشم.

    ✅فیلم هایی از عمل هایتان دیدم ...
    اما نسبت به فیلم های موجود احساس میکنم رگهای بیضه ی چپم که باد کردند خیلی بیشتر و زیادتر هستند...

    ❇️ اضافی این رگ ها بریده می شود؟

    ❇️ وقتی رگها را از یک جا قطع کنید آیا خونی که توی اون رگ ها باقی میمونه در کار بیضه اختلال ایجاد نمیکنه یا اصلا بعد از عمل خارج میشه؟

    ❇️ طبق گفته دکتر اینجا که بنده رو معاینه کرد گفت حجم بیضه چپ کم شده (کوچیک شده) و واریکوسل نوع 3 دارم ...
    آقای دکتر احتمال داره بچه دار نشم ؟!

    با سپاس ارادتمند شما ابوذر مرادی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      جواب این سوالات نیازمند معاینه وحضور است
    2. تصویر کاربر ابوذر چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      با سلام مجدد.
      هزینه عمل میکروسرجی چقدر است؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      بر اساس تعرفه وزارت بهداشت میباشد
    4. تصویر کاربر ابوذر پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      خب هزینش تقریبا چقد میشه ؟
      میخوام اگه در توانم باشه بیام خدمتتون
      ممنونم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      بعد تز عید من در خدمتتان هستم
    6. تصویر کاربر ابوذر جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      اصلا اون جوابی که بنده دنبالش بودم دریافت نکردم !!!

      متاسفانه دکتر ها تو ایران پولکی هستن و نه خدا رو میشناسن نه معلومه دینشون چیه !!!
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      شماره کارت بدهید ۱۰ تومان واریز شود ادم بیخودی قدر ناشناس توهین نکن شما لیاقت خدمتگزاری ندارید
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      من میخواستم کمکت کنم
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر بابک چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    دکتر من 25سالمه واندازه التم در حالت نعوظ 10سانته ،بخاطر همین خیلی اعتماد به نفسم پایینه و میلی ازدواج ندارم حتی اگر بنظر شما اندازش نرمال هم باشه ولی من میخوام کمی بزرگتر بشه لطفا راهنماییم کنید چکار کنم یکم بزرگتر بشه چه چیزی مصرف کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      راهی برای بزرگ کردن الت تناسلی نیست
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من دچار مشکل چرخش الت تناسلی به سمت چپ هستم و اصلا نعوذ نداره من 25سالمه خیلی میترسم لطفا منو کمک و راهنمایی کنید تا مشکلم برطرف بشه من با این مشکل نمیتونم ازدواج کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      این نیاز به عمل ندارد
    2. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۶ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      نعوذ که نداره چیکار باید کرد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      ان را باید از نظر نشت وریدی بررسی شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    سلام دکتر بنده قبلا سوال زیر رو پرسیده بودم و الان رفتم پیش دکتر و آزمایش برام نوشت،جواب آزمایشها رو گرفتم و هنوز پیش دکتر نبردم و گفتم اول واسه شما بفرستم که نظرتون رو بدونم.
    سوال که قبلا ازتون پرسیدم👇
    دکتر من دیگه مطمئن شدم که واریکوسل دارم چون خیلی زیر مثانم تیر میکشه و احساس میکنم بیضه هام کوچیکتر شده،من اهوازم میخاستم بدونم امکانش هست بیام تهران پیش شما عمل کنم؟بعد از عمل نیاز نیست دوباره برای چکاپ پیشتون بیام؟
    اگر که نیازه بعد عمل چند بار بیام تهران واسه ویزیت پس لطفا یه دکتر توی اهواز اگه میشناسید و کارشو قبول دارید بهم معرفی کنید.
    در ضمن تقریبا 2ماه هست که وقتی خونه هستم مخصوصا شبها زود به زود مثانم درد میگیره و باید برم ادرار کنم ولی تا میام بیرون بعد 10 دقیقه دوباره باید برم ادرار کنم،این مشکل ربطی به واریکوسل نداره؟ جواب آزمایشهای من که تازه گرفتم👇
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام دکتر ممنون از جوابتون ولی پس اینکه الان واریکوسل دارم و بعضی مواقع پشت مثانه و بالای بیضم دردم میگیره(تیر میکشه) نیاز به عمل نداره،چون هفته ای چند بار دردم میگیره،و اینکه ممکنه واریکوسل من فعلا روی اسپرم اثر بدی نزاشته و چند ماه دیگه اثر خودش رو بزاره؟چون من آخر سال بعد قصد بچه دار شدن دارم و نگرانم تا اونموقع اثر بدی روی اسپرم بزاره.
      با تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      نگران نباشيد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر یونس سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    Yones Si:
    سلام اقای دکتر انشالله سلامت باشین اقای دکتر من بیست سالمه ده روزه دیگه عازم خدمت سربازی هستم حدود بیست روزه بیضه و بالا بیضه سمت چپم درد دارم دردش کم و زیاد میشه یه مدت دردش کم شد ولش کردم ولی درد سراغم امده یه بار دیگه تا این که رفتم سنوگرافی دادم گفت کلیه هات سالمن فقط یه سنگ از کلیه سمت چپت حرکت کرده در حال افتادنه گفت بیضه سمت راستت سالم ولی بیضه سمت چپت یخورده واریکوسل داره خفیفه گفت ولی احتمال زیاد درد که به بیضه و بالا بیضه متقل شده درد سنگه نه واریکوسل اقای دکتر بگید چکار کنم ده روز دیگه عازمم برا سنگ چیکار کنم درد مال سنگه؟برا واریکوسل چیکار کنم؟؟؟سربازی ضرر داره برم نرم چیکار کنم درد از سنگه از واریکوسله مو ندم اقای دکتر کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر رامین سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من پسری ۱۸ ساله هستم که قبلا به طور شدید متاسفانه خود ارضایی داشته ام. من حدود ۷_۸ ماه پیش متوجه شدم که تکرر ادرار پیدا کرده ام همان موقع ها به دکتر هم مراجعه کردم و یک سونوگرافی از کلیه و پروستات و مثانه (همه با هم ) انجام دادم و طبق نظر دکتر هیچ مشکلی نداشتم برای همین فقط یک سری قرص ضد اضطراب به من دادن. خلاصه از اون موقع تا الان به همین شکل میگذره. اینم بگم گه اگر به مدت طولانی جنب نشوم منظورم در خواب است چون خوشبختانه چند وقتی است که خود ارضایی را ترک کرده ام. اما زمان جنب شدنم زیاد است برای همین بعضی اوقات بعد از جنب شدن درد نسبتا شدیدی را در ناحیه مقعد حس میکنم که فکر میکنم از پروستات است ان هم به خاطر ارضا نشدن به مدت طولانی اما دلیل گفتن این موضوع بیشتر به خاطر این بود که شب هایی که نزدیک به جنب شدن است تکرر ادرار من هم بیشتر میشود حتی چند باری هم شده که در شب مجبور شده ام به دستشویی بروم اما بعد از جنب شدن تکرر ادرارم هم کم میشود. (قطع نمیشود فقط کم میشود). حالا دیگه واقعا نمیدونم چه مشکلی میتوانم داشته باشم خودم فکر میکنم ممکن است به خاطر کوچک شدن مثانه باشد اما مسئله ارضا شدن من را به شک انداخته نظر شما چیه در این مورد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر ارمین یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام جناب من یه 2 یا 3 سالی هست بیضه سمت راستم بزرگ تر از اون یکیه و احتمال میدم ک سرطان بیضه داشته باشم اما تو این چند سال ن دردی داشته ن چیزی فقط بزرگی یه بار هم به شما تو این ربات سوال کردم گفتید ک برای اینکه مطمئن شم برم سونوگرافی . حالا میخاستم یه سوال دیگ کنم لطفا بهم بگید . مهمه ک بروم یا نروم ؟ اگه نروم چی میشه ؟ اتفاقی میوفته ؟ و اینکه هزینه سونوگرافی چنده ؟؟ قیمت عمل چه قدره ؟؟ میشه اصن عمل نکرد ؟ اتفاقی میوفته ؟ میشه جاش بیضه مصنوعی گذاشت ،؟؟ لطفا بگید

    لطفا بگید مرسی در ضمن اگه لازمه بدونید سن من 17 هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    Ghasem Sajedi:
    سلام خسته نباشید اقای دکتر پیرو پیامهای قبلی مبنی بر خارش بدن که ازمایش کلی گفته بودید انجام بدم ازمایش گرفتم در ضمن داروهایی هم هست که استفاده میکنم وو هم زمان خارش خوب میشه و باز دوباره بعد سکس دوباره این خارش فعال میشود در ضمن ازمایشگاه برای ازمایش زگیل گفتند حتما باید یه نوع زگیل باشه که ازمایش بگیریم واز راه خون تشخیص داده نمیشه و بدن من هیچ زگیلی ندارد در ضمن عکس ازمایش و داروهایی که مصرف کردم برایتان ارسال کردم خواهشمندم عکس ازمایش من را ببینید و علت و دلیل خارش و داروی پیشنهادی را به من بدهید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    آقای دکتر من بخاطر زود زود رفتن به سرویس برای ادرار (تقریباً در طول 24ساعت 10 بار) ، به پزشکهای زیادی مراجعه کردم و هرکدام داروهایی برام تجویز کردن که فایده ایی نداشت و تازگیها من متوجه شدم من بخاطر کم حجم بودن مثانه ام زود زود به سرویس میرم چون در سایتها دیدم که نوشتن بطور تقریبی هر بار ادرار باید 500 میلی لیتر باشد که متأسفانه من هر بار تقریباً 100 الی 150 میلی لیتر ادرار میکنم و اگه به خودم فشار بیارم و بیشتر ادرارم رو نگهدارم میشه 200 میلی لیتر که بیشتر از این به علت این که به کلیه هام فشار میاره و درد میکنه توانایی نگهداشتن رو ندارم .
    لطفاً راهنمایی کنید و اگه نیاز باشه من تبریز هستم و حضوری خدمتتون برسم و یا اگه در تبریز پزشکی را معرفی کنید خیلی ممنون میشم ، چون واقعاً منو از کار و زندگی انداخته.
    درضمن این رو خدمتتون عرض کنم که من از کودکی همین مشکل رو داشتم و الان 30 سال دارم.
    ممنو از پاسختان🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بهتر است تست ارودینامیم انجام دهید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      ارودینامیک تماس۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ تماس
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدابراهیمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر 20سالم هست و مثانه عصبی دارم و تاسال پیش تحت نظر دکتر ایتی در تهران بودم و از تابستان به بعد تحت نظر دکتر مهدوی بوده ام و در شهریور برای تنگی مجرا عمل پیوند مخاط دهان انجام دادم و باز دوماه بعد دوباره عمل را انجام دادم و تنگ شده است و دوباره یک سه هفته پیش عمل بعدی را انجام دادم تا 10 روز سوند داشتم و بعداز 10 روز ادارم باریک شده است به چکارکنم؟ودکتر خوبی درخارج هست تا مراجعه کنم؟اگر میشه راهنمایم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من پسری هستم که از سن 13 سالگی به صورت نامنظم خود ارضایی رو شروع کردم
    روزای اول اصلا نمیدونستم که این آبی که از من خارج میشه چیه ولی در کنارش لذت میبردم
    همین روند رو ادامه دادم تا اینکه نسبت به آبی که از بدنم خارج میشه اطلاعاتی کسب کردم و تقریبا هفته ای یک بار خود ارضایی داشتم
    بعدنا که فهمیدم خودارضایی ضرر داره سعی به ترکش کردم و نهایتش بعضی اوقات خود ارضایی میکردم
    از سن 18 سالگی تا 20 سالگی خود ارضاییم کمتر شد و به صورت نامنظم انجام میدادم
    الان نزدیک 2 ساله که خودارضایی رو ترک کردم و هیچ خودارضایی ندارم
    من الان که 22 سالمه نامزد کردم
    همش احساس میکنم که اگه بهش نزدیک بشم انزال میشم و چند باری هم که از روی لباس تماس داشتیم تا مرز انزال رفتم ولی تونستم کنترلش کنم
    کلیه تکنیکا رو تست کردم برای اینکه بتونم قوای جنسیمو قوی کنم
    مدتی هم هست که دارم روی تقویت ماهیچه پی سی بدنم کار میکنم که بتونم انزالمو کنترل کنم
    خلاصه همه کارا رو من انجام دادم
    نزدیک 2 ساله که خود ارضاییمو ترک کردم - ورزش میکنم - سعی در تقویت قوای جنسیمو دارم - از حمام آب سرد استفاده میکنم که شنیدم واسه تقویت سیستم عصبی بدن خیلی موثره و ....
    ولی هنوز که هنوزه اون اعتماد به نفسمو پیدا نکردم واسه نزدیکی با نامزدم و از ترسش هنوز که هنوزه بهش نزدیک نشدم چون میدونم که با برخورد کوچیک انزال میشم
    اگه ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنید
    به کمکتون خیلی نیاز دارم
    تشکر میکنم جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 658 مشاهده پرسش
    سلام و درود

    در خصوص سوالی که ازم پرسیدین جناب دکتر باید بگم که نعوظ اصلا ندارم و در کمتر 10 ثانیه به ارضا میرسم

    کد سوال p93c659
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی حضوری شوید
  • تصویر کاربر ََArash دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی
    می خواستم بدونم روشی به غیر از عمل برای بهبود یا جلوگیری از تشدید بیماری واریکوسل وجود دارد ؟
    مثلا در جایی خوندم که زالو در مانی خوبه می خواستم بدونم ایا زالو درمانی اثری دارد یا نه؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها روش درمانی جراحی است
  • تصویر کاربر مهران دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دچار زود انزالی بودم به دکتر مراجعه. کردم اسنترا 100میل بهم داد استفاده کردم 3ماه نتیجه. عالی بود
    ميخواستم بدونم عوارض داره این دارو مصرف و قطع کردنش؟
    چه مدت دیگر باید مصرف بشه تا بدونه دارو حل بشه مشکلم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر جواب داده در قبل از سکس استفاده کنید
  • تصویر کاربر دنیا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    بنده چند روز پیش با علایم درد شدید در ناحیه زیر شکم،سمت راست، تکررادرار، دفع مقطع ادرار
    تهوع و استفراغ به شما مراجعه کردم. شما فرمودید دلیل درد احتمالا سنگ کوچکی بوده که دفع شده اما مثانه را تحریک کرده، و سبب تولید درد شده و قرص مسکن هر8ساعت تجویز نمودید و برای سایر علایم هم قرص یوریناسین برای 1 ماه. اما با گذشت چند روز دردم همچنان ادامه دارد و حتی این درد تا قسمت ران پا منتشر میشود. و به شدت آزار دهنده هست. خواستم اگر براتون ممکن هست راهنمایی بفرمایید.
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      دردی که به پا وران منتشر شود مال کلیه نیست از نظر دیسک بررسی کنید
  • تصویر کاربر طلا شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 681 مشاهده پرسش
    سلام ضمن تشکر از راهنمايي هاي مفيدتون
    من نيازمند مراجعه به يک روانشناس مجرب آقا در زمينه ي کم کاري شديد جنسي براي آقايي هستم که از نظر جسمي کاملآ سالمه و اين مساله صرفآ روحي و فکريه و نيازمند بررسي در زمينه روانشناسي
    امکانش هست که براي کمک به من و حل اين مشکل از همکاران روانشناس متخصص تون در زمينه کم کاري جنسي کسي رو معرفي کنيد که مورد تاييد شخص شما باشن
    بسيار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      الان امریکا هستند 1 ماه بعد میایند
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب