اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انزال زودرس شایعترین مشکل جنسی مردان قسمت 1

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

انزال زودرس یکی از مشکلات عمده و مختل کننده روابط جنسی است که از سالیان پیش و شاید از بدو خلقت بشر گریبانگیر مردان بوده است. با افزایش استرس های روزمره زندگی و گرفتاری های اجتماعی و مشغولیات روزمره زیاد و کمبود استراحت جسمی و عوامل دیگر امروزه به عنوان شایعترین اختلال جنسی است که زوجین به علت نارضایتی از روابط جنسی به مطب و مراکز درمانی مراجعه می کنند.

اصولاً یک ارتباط قوی بین خواب خوب، استراحت خوب، تغذیه خوب و ذهن آرام، تن سالم و روحیه بشاش و شاد و تمایل قوی به روابط جنسی وجود دارد. هر چه کیفیت زندگی فرد به علل روحی و جسمی مختل شود رابطه جنسی فرد را دچار اختلال خواهد کرد. با توجه به اینکه طبق آمار از هر سه مرد یک مرد مبتلا به انزال زودرس می باشد به شرح کامل تعریف و علل و درمان های آن می پردازم.

تعریف انزال زودرس

به هر انزالی که مایع منی بدون کنترل فرد و بلافاصله بعد از نعوظ و یا کمتر از یک دقیقه بعد از دخول انجام شود انزال زودرس می گویند. شدت انزال زودرس، فرد به فرد فرق می کند. بعضی از مردان جوان اظهار می دارند که انزال آنقدر سریع انجام می شود که قادر به دخول نیستند و گهگاهی زوجین را می بینیم که بعد از چند سال هنوز خانم باکره است.

در اغلب مردان انزال زودرس زیر یک دقیقه اتفاق می افتد که این امر باعث نارضایتی شریک جنسی شده و با مرور زمان به علت ناراحتی روحی باعث افت میل جنسی و در نهایت ممکن است باعث از هم گسستگی ارتباط زناشویی گردد.

کاهش میل جنسی در زوجین

شکایات بیماران

به نمونه شکایت های این بیماران با ذکر جملات به عنوان مثال می پردازم:

  • آقایی اظهار می دارد با کوچکترین تحریک جنسی انزال زودرس پیدا می کنم که این شدیدترین نوع بیماری است.
  • آقایی اظهار می داردکه من در زمان معاشقه مشکلی ندارم ولی به محض اینکه عمل دخول انجام می شود در اولین رفت و برگشت ناخودآگاه انزال صورت می گیرد.
  • آقایی اظهار می دارد که من فقط در یک موقعیت جنسی تحریک آمیز در یک position خاص بلافاصله دچار انزال می شوم.
  • بیمار دیگری اظهار می دارد که من تا سه دقیقه هم می توانم خودم را کنترل کنم ولی خانمم در طول این مدت به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسد. که در این موارد باید علت نارضایتی را در خانم ها جستجو کرد. بعضی از خانم ها دیر انزال هستند و به عنوان مثال ممکن است تا 20 دقیقه مقاربت نیز به ارگاسم نرسند که باید علت زمینه ای سردمزاجی خانم ها را بررسی و درمان کرد که اغلب در زنان افسرده مشاهده می شود.

همچنانکه در قسمت درمان اشاره خواهم کرد تعامل زن و مرد و همکاری نزدیک به یکدیگر و آشنایی به روح و روان فرد مقابل در یک مقاربت لذت بخش برای دو طرف بسیار مفید است. به عنوان مثال زوجینی را می بینیم که اظهار می کنند با یک معاشقه خوب قبل از دخول و ارضاء شدن هر دو طرف که زود و زیر یک دقیقه انجام می شود و با هم هماهنگ هستند و هیچ شکایتی از روابط جنسی خود ندارند.

انواع انزال زودرس

انزال زودرس به دو نوع تقسیم می شود:اولیه و ثانویه

۱) انزال زودرس اولیه

 کسانی هستند که از شروع موقع فعالیت های جنسی مبتلا به انزال زودرس هستند

۲) انزال زودرس ثانویه

 در این نوع فرد یک حالت نرمال فعالیت جنسی دارد ولی بعداً مبتلا به انزال زودرس می شود.

علل انزال زودرس اولیه

این نوع انزال زودرس بیشتر در تیپ شخصیتی A که افرادی حساس، عصبانی، پرخاشگر، عجول و زودرنج هستند دیده می شود. این افراد مثل صحنه های دیگر زندگی زود تحریک می شوند و قادر به کنترل مایع منی خود حین مقاربت نیستند که در قسمت درمان به چگونگی درمان اشاره خواهم کرد.

انزال زودرس

علل انزال زودرس ثانویه

نوع ثانویه انزال زودرس علت های مختلف محیط بیرونی و درونی دارد که عبارتند از:

1- استرس های حاد و مزمن زندگی روزمره

امروزه زودانزالی را بیشتر در افرادی می بینیم که دوز استرس های شغلی و محیطی آنها بالاست که به علت مشغله های کاری زیاد و استرس ناشی از آنها است.

2- افسردگی و اضطراب

افسرده گی و اضطراب و داروهای ضد افسردگی از عواملی هستند که اختلال در فعالیت جنسی ایجاد می کنند که عبارتند از: کاهش میل جنسی، اختلال در شدت نعوظ و انزال زودرس. اصولاً یک ارتباط قوی و مستقیم بین حالت های روحی فرد و تمایل به سکس وجود دارد. هر چه آرامتر، بانشاط تر، کم استرس تر میل و توان وانزال دیرتر و برعکس استرس، اضطراب و افسردگی از عوامل تخریب کننده فعالیت جنسی هستند.

3- فواصل زیاد بین روابط جنسی

تعداد روابط جنسی با توجه به سن، وضعیت سلامت جسمی و حالت های روحی فرد متغییر است. اصولا با گذر زمان و افزایش سن منحنی فعالیت های جنسی به طرف پایین حرکت می کند. به عنوان مثال یک فرد در سن 18 سالگی ممکن است هر شب تمایل به فعالیت های جنسی داشته باشد در حالیکه یک مرد 50 ساله ممکن است 2-1 بار در هفته و یا در سن بالای 60 سال یک بار در یک هفته یا دو هفته مقاربت جنسی انجام شود. اصولاً هر چه فاصله بین مقاربت ها بیشتر باشد آستانه تحریک پذیری کم شده و باعث انزال زودرس می شود.

4- تحریک کم جنسی

فعالیت جسمی خوب نیازمند یک مدیریت منطقی احساس در حین مقاربت و تجربه جنسی است. لذا بسیاری از افراد جوان که سابقه تجربه فعالیت جنسی را ندارند در شروع فعالیت جنسی از انزال زودرس رنج می برند که با کسب تجربه و هماهنگی بیشتر با شریک جنسی این مشکل با گذر زمان بهتر می شود.

5- مشکلات احساسی و ارتباطی با همسر

وجود مشکلات احساسی و ارتباطی در بین زوجین باعث اختلاف جنسی می شود که عبارتند از: کاهش میل جنسی به طرف مقابل، عدم نعوظ خوب در انزال زودرس در مرد و انزال دیررس در زن. برخلاف مرد که مبتلا به انزال زودرس می شود خانم ها به علت حساس بودنشان اغلب به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسند.

6- بیماری های جسمی

هر گونه بیماری آزاردهنده جسمی می تواند باعث انزال زودرس در مرد شود. به عنوان مثال اختلال در فعالیت غده تیروئید، فشارخون بالا، دیابت، التهاب مجرای ادراری، تب حاد و مزمن، کمبود سروتونین که توسط مغز ترشح می شود و یا اختلال در عملکرد مواد انتقال دهنده پیام های عصبی همه موارد فوق به صورت مستقیم فعالیت های جنسی فرد را تحت تأثیر و باعث انزال زودرس می شود.

7- مصرف داروها

داروهای ضد فشارخون، آرام بخش ها، ضدافسردگی و ضد اضطراب ها می توانند هم میل جنسی و هم شدت نعوظ و هم زمان انزال را تحت تأثیر قرار دهند.

راه های درمان انزال زودرس کاملاً شناخته شده است و لذا حذف سیگار والکل و مواد مخدر از تخریب فعالیت های جنسی شما جلوگیری خواهد کرد. برای مطالعه راه های درمان انزال زودرس روی اینجا کلیک کنید.

انزال زودرس چگونه درمان می شود

پیش از مراجعه به پزشک می توانید راهکارهای زیر را دنبال کنید:

  • خودارضایی یک یا دو ساعت قبل از رابطه ی جنسی
  • استفاده از کاندوم برای کمک به کاهش حس
  • با نفس عمیق کشیدن می توانید به طور جزئی، رفلکس انزال را مهار کنید. رفلکس انزال نوعی رفلکس اتوماتیک بدن است که در حین انزال رخ می دهد.
  • به هنگام رابطه جنسی، شریک جنسی شما باید در بالا قرار بگیرد، تا نزدیک به انزال شما بتواند خود را بیرون بکشد.
  • پوزیشن های مختلف رابطه ی جنسی را امتحان کنید، تا پوزیشنی را پیدا کنید که کمتر در آن تحریک می شوید.
  • وقفه انداختن و فکر کردن به چیزی غیر از رابطه ی جنسی
اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

مشاوره

سکس تراپیست ها یا درمانگران جنسی و متخصصان دیگری مانند روانشناس ها، می توانند به درمان مشکل انزال زودرس و دیگر مشکلات جنسی کمک کنند. شما می توانید از مزایای مراجعه به یکی از این متخصصان بهره مند شوید.

مشاوره همچنین می تواند، هرگونه مشکل روانشناختی زمینه ای، جنسی یا رابطه ای را شناسایی کند و به بهبود مشکلات دیگر در رابطه با انزال زودرس مانند اضطراب کمک کند. اگر در رابطه ی طولانی مدتی هستید، می توانید از زوج درمانگر کمک بگیرید.

تکنیک های رفتاری

تکنیک هایی وجود دارد که به فراموش کردن عادت انزال زودرس کمک می کنند. این تکنیک ها شامل تکنیک “توقف -شروع” و تکنیک “فشرده کردن” می شوند.

دارو

یک روش درمانی دیگر، اسپری بی حسی موضعی است، که می توانید بدون نیاز به نسخه آن را از داروخانه تهیه کنید. شما باید 10 دقیقه قبل از رابطه ی جنسی، اسپری را روی نوک آلت تناسلی خود بزنید. دنبال کردن دستورالعمل ها اهمیت زیادی دارد.

همچنین باید بدانید که اسپری ممکن است از آلت تناسلی شما، به بدن شریک جنسی تان (برای مثال داخل واژن) منتقل شود و موجب بی حسی کوتاه مدت شود. داروهای ضد افسردگی نیز می توانند به طور موفقیت آمیزی انزال زودرس را درمان کنند. استفاده از دارو برای درمان اختلال عملکرد نعوظ، می تواند به کنترل انزال زودرس نیز کمک کند.

ورزش

تمرینات ورزشی کگل که تمریناتی برای تقویت عضلات کف لگن هستند نیز، می توانند به بهبود کنترل انزال کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.2/5 - (205 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر المیرا یکشنبه ۲۰ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    من تعدادی ضایعه داشتم که pcr انجام و نوع 31،51،59،73،11،42،67گزارش شد تعدادی از ضایعه ها خودبخود از بین رفت ولی از دیروز تعدادی دیگه در محل جدید دیدم این یعنی بدن نمیتونه ویروس رو دفع کنه؟؟؟
    من 24 سالمه بعد کرایو امکان بهبودی دارم؟؟؟
    تا اخر عمر با کسی ارتباط داشته باشم این ویروس رو انتقال میده؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      عكسش وا بفرستيد ببينم
    2. تصویر کاربر المیرا جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      خیلی کوچیکن اصلا تو عکس معلوم نیستن
      فقط من نگران اینم که بعد درمان کامل باز من تا اخر عمرم ناقل این بیماری هستم و با کسی باشم بهش منتقل میشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      ندیده جواب نمیتوانم عرض کنم
    4. تصویر کاربر المیرا جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      اخه كل زگيلهاى تناسلى هميشه ناقل ميشه؟؟؟
      جواب pcr من زگيل گزارش شده فقط ميخوام بدونم بعد كرايو و درمان من تا اخر عمرم ناقل اين بيماري هستم؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      بعد از ٢سال٩٥ در صد از بين ميرود
    6. تصویر کاربر المیرا جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      من شهرستانم براى درمان پيش متخصص عفونى و پوست مراجعه كنم كافيه؟؟
      اگه جواب pcr بعد مدتى منفى باشه يعنى ديگه مشكلى ندارم؟؟؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      نه اگر میتوانید بیایید پر خدمتم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر درمان جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض ادب
    پدر من مبتلا به بیماری پروستات میباشد
    که با مراجعه به دکتر و آزمایش و سونوگرافی مشخص شده که غده بدخیم میباشد،وبا توجه به بار روانی منفی که متاسفانه در جامعه روی کلمه بدخیم وجود دارد،پدرم خیلی ناامید و خود را تمام شده میداند،راه حل پیشنهادی و درمان این بیماری چگونه میباشد؟
    با تشکر و احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      ٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠ بياييد ببينم
  • تصویر کاربر نسرين سه شنبه ۲۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    سلام مادرم كار سيستويكوپي انجام داده گفتن ي سري توده هايي مثل جلبگ دور مجراي اداريش هست و دائم آخر ادارش خون تازه داره،ميخواستم بدونم آيا خطرناكه؟آيا ميشه عمل كرد؟ واينكه رشد ميكنه من شنيدم بعدش كنترل ادارش رو از دست ميده آيا عمل كنه كنترل ادارش رو از دست ميده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      باید ببینم که تومور است یانه
  • تصویر کاربر علي جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    اين ضايده كه توي عكس ميفرستم زگيل تناسلي هست يا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      بله بايد كرايو كنيد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    پسری 21 ساله هستم.
    در ناحیه بيضه و کشاله ران راست احساس درد خفیف دارم. دمای بيضه هام کمی بالاست. در راه رفتن زیاد و به دنبال عرق کردن بيضه هام کمی درد می گیرد. گاهی این درد به پاهام هم منتقل می شود. البته قبلا حدود 3 سال هر هفته خود ارضایی می کردم. ولی الان ترک کرده ام. گاهی به دنبال تحریکات جنسی در من نعوظ رخ می دهد و مایع آب مانندی از من خارج می شود. که درد را زیاد تر می کند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سونو كنيد اگر طبيعي بود پيگيري نكنيد مهم نيست
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    سلام استاد قران و دکتر عزیز من 21 سال ،مجرد از همدان سوالمو میپرسم البته قبلا هم پرسیدم یکبار من به‌دلیل کوچکی الت حداد 10سانت به دکتر مراجعه کردم و شما هم گفتید مشکلی‌نداره اما پزشک همدان برای‌من ازمایش منی نوشت من ازمایش رو با هزار جور بدبختی‌و استرس دادم که متاسفانه نتیجش خوب نبود تعداد اسپرم حدود 4میلیون و تحرک کم حدود 45 و پی اچ حدود 8،25 و اسپیروژنتیک حدود 4،5(چهار ونیم)کلی‌نگرانم دکتر همدان تکرار ازمایش داده اما من میخواستم بیام پیش شما بخدا به خانوادمم نگفتم و کلی نگرانم و استرس دارم، زنگ زدم مطبتون یه خانم برداشتن بسیار ب طرز‌بد گفتن سال بعد زنگ بزن اصلا در شان شما‌ استاد‌عزیز و قران دوست نبود استاد شمارو به همون قران قسم بهم وقت بدید بیام پیشتون حالم اصلا خوب نیست خاهشا میکنم قبل‌عید نوبت بدید تا دیر‌ نشده،کمکم کنید استاد بنده خودمم قاری‌قران و معلم هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام ازمايش اسپرمتان طبيعي است٢-واهي براي بزرگ كردن تلت در دنيا وجود ندارد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      اندازه ١٠طبيعي است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهین یکشنبه ۲۰ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 668 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وادب و احترام
    پدر بنده با 63 سال سن ساکن اصفهان و در سلامت کامل فاقد سابقه هرگونه بیماری متاسفانه با بروز علا متهای مشکل در ادرار کردن دو ماه میباشد که با آزمایشات بپیوست مبتلا به بیماری پروستات با گرید بالا شده و تحت درمان همکاران جنابعالی آقایان دکتر انشایی ،رسول هاشمی و نهایتا معرفی افشین مرنضوی که آخرین تجویز امروز ایشان برای شروع درمان بپیوست شده است.
    در این مرحله از بیماری جراحی صلاح دکترهاشمی و مرتضوی دانسته نشده و یک دوره هورمون درمانی و بهمراه یک آمپول و نهایتا انجام یک PET Scane دقیق ( ترجیحا در مشهد گرفته شود بدلیل دقت دستگاه) برای تشخیص بیشتر و عملکرد قسمتهای درگیر بعد از مصرف داروها ، تجویز دکتر مرتضوی بود
    جناب آقای دکتر از اونجا که در اسکن هسته ای متاستاس دیده نشده ولی در سی تی اسکن آخر شکم و لگن به بخشهایی از پیشروی اشاره شده ، و روش درمانی اشاره شده و به تعویق انداختن جراحی پس از حصول نتیجه دارو ها مورد تائید حضرتعالی میباشد یا با توجه به مدارک پزشکی ارسالی نظر حضرتعالی چیز دیگریست که میبایست اقدام گردد.
    همچنین در مورد سنگ کلیه و کیست کورتیکال های دیده شده در سونو و سی تی اسکن اقدامی باید صورت بگیرد یا فعلا نیازی نیست.
    با سپاس از مطالب مفیدی که در وب سایتتون گذاشتید و وقتی که برای بیمارانتون صرف میکنید نهایت استفاده را کردیم متشکر میشم ما را هم در این راه یاری بفرمائید.
    با تشکر- شاهین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      با این ازمایش عمل فایده ندارد چونخيلي بالا است
    2. تصویر کاربر شاهین یکشنبه ۲۰ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      متشکرم
      آقای دکتر مجددا از شما سپاسگذارم
      تاآزمایش و نوبت بعدی دکتر پدر و اتمام داروهای تجویز شده در این مرحله قصد داریم در کنار هرمون درمانی ایشان را ضمن تشویق به ادامه ورزش پیاده روی مداوم کما فی السابق ، به خوردن منظم و با برنامه هر آنچه برای بیماری پروستات مفید است مثل انواع فیبر ها ، غلات ، میوه جات وسبزی جات (اسفناج و انواع کلم + کلم بروکلی )و... مواد مغذی با آنتی اکسیدان بالا ، مصرف عسل طبیعی با موم و آب وعسل لیمو ترش تازه بسیار، عصاره و هسته انگور و بره موم و عذاهای دریایی ... برای جلو گیری از رشد و گسترش سلولهای سرطانی حمایت کنیم.
      در این مورد نیز نظر حضرتعالی را جویا هستیم علیرغم اینکه اشاره کرده بودید بیماری پروستات رژیم غذایی خاصی ندارد بفرمائید مصرف این مواد غذایی به عنوان مکمل با هرمون درمانی مغایرتی ند.ارد؟
      با سپاس
      سپاس
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      نه تداخلی ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر هومن پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر حضورمحترم جناب آقای دکتر کرمی
    بعداز پروستاکتومی ۱۸ماه قبل عددPSA دوهفته قبل ششصدو شست و پنج هزارم بوده و الان عدد به هفتصد ونودو یکهزارم رسیده ،اسکن استخوان هم انجام شده اما متاستازی روئیت نشده، آیا پرتو درمانی لازم است و می تواند مانع رشد سلول شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر به ۸دهم برسد بهتر است رادیو تراپی شروع شود
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام به استحضار می رساند دکتر برای شل بودن آلتم قرصهای ال آرژنین و تادالافیل 10 و قرص گیاهی لیبیدوکس تجویز کرده البته علت شل بودن آلتم استرس هست موقعی که مصرف میکنم مخصوصا تادالافیل 10 را 3 ساعت قبل نزدیکی ، عالی عمل میکنه و ربطی هم نداره که استرس داشته باشم یا نه . اون قرص واقعا کار خودش را به حد عالی خداروشکر روی من 36 ساله اثر میکند. حال سئوالم در این هست که تا کی باید تادالافیل 10 را مصرف کنم ؟ چون من همیشه استرس دارم و روانپزشک هم رفتم فایده نداره. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر کاظم پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    با سلام استاد کرمی بزرگوار

    بنده 23 سال سن دارم

    سه سال قبل جراحی تومور غده هیپوفیز هم شدم و هم اکنون هر دو هفته یک بار آمپول تستسترون 250 تزریق میکنم
    و هنگام ازدواج هم باید آمپول مخصوص بزنم..

    متاااسفانه خود ارضایی هم داشتم😔

    اما من زود انزالی دارم و به همین دلیل از ازدواج میترسم..😔
    یعنی با کوچکترین حرکات دست ارضا میشم حتی با دیدن فیلم های...

    من مدتیه ک خودارضایی رو خییلی کم کردم و تقریبا ترک کردم..

    بنده با شرمندگی بسیار پیش خداوند متعال😔🙏 قاری هم هستم و از کودکی تلاوت کار کردم..

    متشکر از لطفتون
    لطفا کمکم کنید🙏🌹
    1. تصویر کاربر کاظم پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      جواب رو چطور ببینم؟!
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ اسفند ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام این تحریک پذیری سریع طبیعی است سعی کنید خود ارضایی را ترک کنید بهتر میشوید بیخودی نگرانید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من پسری هستم که از سن 13 سالگی به صورت نامنظم خود ارضایی رو شروع کردم
    روزای اول اصلا نمیدونستم که این آبی که از من خارج میشه چیه ولی در کنارش لذت میبردم
    همین روند رو ادامه دادم تا اینکه نسبت به آبی که از بدنم خارج میشه اطلاعاتی کسب کردم و تقریبا هفته ای یک بار خود ارضایی داشتم
    بعدنا که فهمیدم خودارضایی ضرر داره سعی به ترکش کردم و نهایتش بعضی اوقات خود ارضایی میکردم
    از سن 18 سالگی تا 20 سالگی خود ارضاییم کمتر شد و به صورت نامنظم انجام میدادم
    الان نزدیک 2 ساله که خودارضایی رو ترک کردم و هیچ خودارضایی ندارم
    من الان که 22 سالمه نامزد کردم
    همش احساس میکنم که اگه بهش نزدیک بشم انزال میشم و چند باری هم که از روی لباس تماس داشتیم تا مرز انزال رفتم ولی تونستم کنترلش کنم
    کلیه تکنیکا رو تست کردم برای اینکه بتونم قوای جنسیمو قوی کنم
    مدتی هم هست که دارم روی تقویت ماهیچه پی سی بدنم کار میکنم که بتونم انزالمو کنترل کنم
    خلاصه همه کارا رو من انجام دادم
    نزدیک 2 ساله که خود ارضاییمو ترک کردم - ورزش میکنم - سعی در تقویت قوای جنسیمو دارم - از حمام آب سرد استفاده میکنم که شنیدم واسه تقویت سیستم عصبی بدن خیلی موثره و ....
    ولی هنوز که هنوزه اون اعتماد به نفسمو پیدا نکردم واسه نزدیکی با نامزدم و از ترسش هنوز که هنوزه بهش نزدیک نشدم چون میدونم که با برخورد کوچیک انزال میشم
    اگه ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنید
    به کمکتون خیلی نیاز دارم
    تشکر میکنم جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 658 مشاهده پرسش
    سلام و درود

    در خصوص سوالی که ازم پرسیدین جناب دکتر باید بگم که نعوظ اصلا ندارم و در کمتر 10 ثانیه به ارضا میرسم

    کد سوال p93c659
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی حضوری شوید
  • تصویر کاربر ََArash دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی
    می خواستم بدونم روشی به غیر از عمل برای بهبود یا جلوگیری از تشدید بیماری واریکوسل وجود دارد ؟
    مثلا در جایی خوندم که زالو در مانی خوبه می خواستم بدونم ایا زالو درمانی اثری دارد یا نه؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها روش درمانی جراحی است
  • تصویر کاربر مهران دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دچار زود انزالی بودم به دکتر مراجعه. کردم اسنترا 100میل بهم داد استفاده کردم 3ماه نتیجه. عالی بود
    ميخواستم بدونم عوارض داره این دارو مصرف و قطع کردنش؟
    چه مدت دیگر باید مصرف بشه تا بدونه دارو حل بشه مشکلم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر جواب داده در قبل از سکس استفاده کنید
  • تصویر کاربر دنیا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    بنده چند روز پیش با علایم درد شدید در ناحیه زیر شکم،سمت راست، تکررادرار، دفع مقطع ادرار
    تهوع و استفراغ به شما مراجعه کردم. شما فرمودید دلیل درد احتمالا سنگ کوچکی بوده که دفع شده اما مثانه را تحریک کرده، و سبب تولید درد شده و قرص مسکن هر8ساعت تجویز نمودید و برای سایر علایم هم قرص یوریناسین برای 1 ماه. اما با گذشت چند روز دردم همچنان ادامه دارد و حتی این درد تا قسمت ران پا منتشر میشود. و به شدت آزار دهنده هست. خواستم اگر براتون ممکن هست راهنمایی بفرمایید.
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      دردی که به پا وران منتشر شود مال کلیه نیست از نظر دیسک بررسی کنید
  • تصویر کاربر طلا شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 681 مشاهده پرسش
    سلام ضمن تشکر از راهنمايي هاي مفيدتون
    من نيازمند مراجعه به يک روانشناس مجرب آقا در زمينه ي کم کاري شديد جنسي براي آقايي هستم که از نظر جسمي کاملآ سالمه و اين مساله صرفآ روحي و فکريه و نيازمند بررسي در زمينه روانشناسي
    امکانش هست که براي کمک به من و حل اين مشکل از همکاران روانشناس متخصص تون در زمينه کم کاري جنسي کسي رو معرفي کنيد که مورد تاييد شخص شما باشن
    بسيار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      الان امریکا هستند 1 ماه بعد میایند
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب