اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انزال زودرس شایعترین مشکل جنسی مردان قسمت 1

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

انزال زودرس یکی از مشکلات عمده و مختل کننده روابط جنسی است که از سالیان پیش و شاید از بدو خلقت بشر گریبانگیر مردان بوده است. با افزایش استرس های روزمره زندگی و گرفتاری های اجتماعی و مشغولیات روزمره زیاد و کمبود استراحت جسمی و عوامل دیگر امروزه به عنوان شایعترین اختلال جنسی است که زوجین به علت نارضایتی از روابط جنسی به مطب و مراکز درمانی مراجعه می کنند.

اصولاً یک ارتباط قوی بین خواب خوب، استراحت خوب، تغذیه خوب و ذهن آرام، تن سالم و روحیه بشاش و شاد و تمایل قوی به روابط جنسی وجود دارد. هر چه کیفیت زندگی فرد به علل روحی و جسمی مختل شود رابطه جنسی فرد را دچار اختلال خواهد کرد. با توجه به اینکه طبق آمار از هر سه مرد یک مرد مبتلا به انزال زودرس می باشد به شرح کامل تعریف و علل و درمان های آن می پردازم.

تعریف انزال زودرس

به هر انزالی که مایع منی بدون کنترل فرد و بلافاصله بعد از نعوظ و یا کمتر از یک دقیقه بعد از دخول انجام شود انزال زودرس می گویند. شدت انزال زودرس، فرد به فرد فرق می کند. بعضی از مردان جوان اظهار می دارند که انزال آنقدر سریع انجام می شود که قادر به دخول نیستند و گهگاهی زوجین را می بینیم که بعد از چند سال هنوز خانم باکره است.

در اغلب مردان انزال زودرس زیر یک دقیقه اتفاق می افتد که این امر باعث نارضایتی شریک جنسی شده و با مرور زمان به علت ناراحتی روحی باعث افت میل جنسی و در نهایت ممکن است باعث از هم گسستگی ارتباط زناشویی گردد.

کاهش میل جنسی در زوجین

شکایات بیماران

به نمونه شکایت های این بیماران با ذکر جملات به عنوان مثال می پردازم:

  • آقایی اظهار می دارد با کوچکترین تحریک جنسی انزال زودرس پیدا می کنم که این شدیدترین نوع بیماری است.
  • آقایی اظهار می داردکه من در زمان معاشقه مشکلی ندارم ولی به محض اینکه عمل دخول انجام می شود در اولین رفت و برگشت ناخودآگاه انزال صورت می گیرد.
  • آقایی اظهار می دارد که من فقط در یک موقعیت جنسی تحریک آمیز در یک position خاص بلافاصله دچار انزال می شوم.
  • بیمار دیگری اظهار می دارد که من تا سه دقیقه هم می توانم خودم را کنترل کنم ولی خانمم در طول این مدت به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسد. که در این موارد باید علت نارضایتی را در خانم ها جستجو کرد. بعضی از خانم ها دیر انزال هستند و به عنوان مثال ممکن است تا 20 دقیقه مقاربت نیز به ارگاسم نرسند که باید علت زمینه ای سردمزاجی خانم ها را بررسی و درمان کرد که اغلب در زنان افسرده مشاهده می شود.

همچنانکه در قسمت درمان اشاره خواهم کرد تعامل زن و مرد و همکاری نزدیک به یکدیگر و آشنایی به روح و روان فرد مقابل در یک مقاربت لذت بخش برای دو طرف بسیار مفید است. به عنوان مثال زوجینی را می بینیم که اظهار می کنند با یک معاشقه خوب قبل از دخول و ارضاء شدن هر دو طرف که زود و زیر یک دقیقه انجام می شود و با هم هماهنگ هستند و هیچ شکایتی از روابط جنسی خود ندارند.

انواع انزال زودرس

انزال زودرس به دو نوع تقسیم می شود:اولیه و ثانویه

۱) انزال زودرس اولیه

 کسانی هستند که از شروع موقع فعالیت های جنسی مبتلا به انزال زودرس هستند

۲) انزال زودرس ثانویه

 در این نوع فرد یک حالت نرمال فعالیت جنسی دارد ولی بعداً مبتلا به انزال زودرس می شود.

علل انزال زودرس اولیه

این نوع انزال زودرس بیشتر در تیپ شخصیتی A که افرادی حساس، عصبانی، پرخاشگر، عجول و زودرنج هستند دیده می شود. این افراد مثل صحنه های دیگر زندگی زود تحریک می شوند و قادر به کنترل مایع منی خود حین مقاربت نیستند که در قسمت درمان به چگونگی درمان اشاره خواهم کرد.

انزال زودرس

علل انزال زودرس ثانویه

نوع ثانویه انزال زودرس علت های مختلف محیط بیرونی و درونی دارد که عبارتند از:

1- استرس های حاد و مزمن زندگی روزمره

امروزه زودانزالی را بیشتر در افرادی می بینیم که دوز استرس های شغلی و محیطی آنها بالاست که به علت مشغله های کاری زیاد و استرس ناشی از آنها است.

2- افسردگی و اضطراب

افسرده گی و اضطراب و داروهای ضد افسردگی از عواملی هستند که اختلال در فعالیت جنسی ایجاد می کنند که عبارتند از: کاهش میل جنسی، اختلال در شدت نعوظ و انزال زودرس. اصولاً یک ارتباط قوی و مستقیم بین حالت های روحی فرد و تمایل به سکس وجود دارد. هر چه آرامتر، بانشاط تر، کم استرس تر میل و توان وانزال دیرتر و برعکس استرس، اضطراب و افسردگی از عوامل تخریب کننده فعالیت جنسی هستند.

3- فواصل زیاد بین روابط جنسی

تعداد روابط جنسی با توجه به سن، وضعیت سلامت جسمی و حالت های روحی فرد متغییر است. اصولا با گذر زمان و افزایش سن منحنی فعالیت های جنسی به طرف پایین حرکت می کند. به عنوان مثال یک فرد در سن 18 سالگی ممکن است هر شب تمایل به فعالیت های جنسی داشته باشد در حالیکه یک مرد 50 ساله ممکن است 2-1 بار در هفته و یا در سن بالای 60 سال یک بار در یک هفته یا دو هفته مقاربت جنسی انجام شود. اصولاً هر چه فاصله بین مقاربت ها بیشتر باشد آستانه تحریک پذیری کم شده و باعث انزال زودرس می شود.

4- تحریک کم جنسی

فعالیت جسمی خوب نیازمند یک مدیریت منطقی احساس در حین مقاربت و تجربه جنسی است. لذا بسیاری از افراد جوان که سابقه تجربه فعالیت جنسی را ندارند در شروع فعالیت جنسی از انزال زودرس رنج می برند که با کسب تجربه و هماهنگی بیشتر با شریک جنسی این مشکل با گذر زمان بهتر می شود.

5- مشکلات احساسی و ارتباطی با همسر

وجود مشکلات احساسی و ارتباطی در بین زوجین باعث اختلاف جنسی می شود که عبارتند از: کاهش میل جنسی به طرف مقابل، عدم نعوظ خوب در انزال زودرس در مرد و انزال دیررس در زن. برخلاف مرد که مبتلا به انزال زودرس می شود خانم ها به علت حساس بودنشان اغلب به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسند.

6- بیماری های جسمی

هر گونه بیماری آزاردهنده جسمی می تواند باعث انزال زودرس در مرد شود. به عنوان مثال اختلال در فعالیت غده تیروئید، فشارخون بالا، دیابت، التهاب مجرای ادراری، تب حاد و مزمن، کمبود سروتونین که توسط مغز ترشح می شود و یا اختلال در عملکرد مواد انتقال دهنده پیام های عصبی همه موارد فوق به صورت مستقیم فعالیت های جنسی فرد را تحت تأثیر و باعث انزال زودرس می شود.

7- مصرف داروها

داروهای ضد فشارخون، آرام بخش ها، ضدافسردگی و ضد اضطراب ها می توانند هم میل جنسی و هم شدت نعوظ و هم زمان انزال را تحت تأثیر قرار دهند.

راه های درمان انزال زودرس کاملاً شناخته شده است و لذا حذف سیگار والکل و مواد مخدر از تخریب فعالیت های جنسی شما جلوگیری خواهد کرد. برای مطالعه راه های درمان انزال زودرس روی اینجا کلیک کنید.

انزال زودرس چگونه درمان می شود

پیش از مراجعه به پزشک می توانید راهکارهای زیر را دنبال کنید:

  • خودارضایی یک یا دو ساعت قبل از رابطه ی جنسی
  • استفاده از کاندوم برای کمک به کاهش حس
  • با نفس عمیق کشیدن می توانید به طور جزئی، رفلکس انزال را مهار کنید. رفلکس انزال نوعی رفلکس اتوماتیک بدن است که در حین انزال رخ می دهد.
  • به هنگام رابطه جنسی، شریک جنسی شما باید در بالا قرار بگیرد، تا نزدیک به انزال شما بتواند خود را بیرون بکشد.
  • پوزیشن های مختلف رابطه ی جنسی را امتحان کنید، تا پوزیشنی را پیدا کنید که کمتر در آن تحریک می شوید.
  • وقفه انداختن و فکر کردن به چیزی غیر از رابطه ی جنسی
اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

مشاوره

سکس تراپیست ها یا درمانگران جنسی و متخصصان دیگری مانند روانشناس ها، می توانند به درمان مشکل انزال زودرس و دیگر مشکلات جنسی کمک کنند. شما می توانید از مزایای مراجعه به یکی از این متخصصان بهره مند شوید.

مشاوره همچنین می تواند، هرگونه مشکل روانشناختی زمینه ای، جنسی یا رابطه ای را شناسایی کند و به بهبود مشکلات دیگر در رابطه با انزال زودرس مانند اضطراب کمک کند. اگر در رابطه ی طولانی مدتی هستید، می توانید از زوج درمانگر کمک بگیرید.

تکنیک های رفتاری

تکنیک هایی وجود دارد که به فراموش کردن عادت انزال زودرس کمک می کنند. این تکنیک ها شامل تکنیک “توقف -شروع” و تکنیک “فشرده کردن” می شوند.

دارو

یک روش درمانی دیگر، اسپری بی حسی موضعی است، که می توانید بدون نیاز به نسخه آن را از داروخانه تهیه کنید. شما باید 10 دقیقه قبل از رابطه ی جنسی، اسپری را روی نوک آلت تناسلی خود بزنید. دنبال کردن دستورالعمل ها اهمیت زیادی دارد.

همچنین باید بدانید که اسپری ممکن است از آلت تناسلی شما، به بدن شریک جنسی تان (برای مثال داخل واژن) منتقل شود و موجب بی حسی کوتاه مدت شود. داروهای ضد افسردگی نیز می توانند به طور موفقیت آمیزی انزال زودرس را درمان کنند. استفاده از دارو برای درمان اختلال عملکرد نعوظ، می تواند به کنترل انزال زودرس نیز کمک کند.

ورزش

تمرینات ورزشی کگل که تمریناتی برای تقویت عضلات کف لگن هستند نیز، می توانند به بهبود کنترل انزال کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.2/5 - (205 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 570 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی عزیز و عرض خسته نباشید
    آقای دکتر من مدتیه دچار درد بیضه خفیفی شدم که گاهی به زیر شکمم و پام میزنه، و گاهیم دچار سوزش ادرار میشم، همچنین زمانی که رابطه دارم چه در زمان تحریک و چه بعد از ارضا شدن درد بیضم بیشتر میشه
    کلیپ شما در اینستاگرام رو در مورد پروستاتیت دیدم، علایمی که فرمودین خیلیاش در من بود
    میخاستم ببینم غیر از سونوگرافی از بیضه، چه آزمایشیو انجام بدم و براتون بفرستم که ببینم دچار پروستاتیت شدم یا نه؟
    ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      تحت نظر دکتر ارولوگ باید پرمان شوید
    2. تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      آقای دکتر کرمی عزیز یعنی آزمایشی نیست که من متوجه بشم که دچار عفونت پروستات هستم یا نه؟
      حقیقت چند ماه قبل به یه دکتر اورولوژی مراجعه کردم، ایشون گفتن دچار 'پروستاتیت غیر میکروبی مزمن یا همون درد لگنی" دچار شدی،که دارو دادند و با شما مشورت کردم که گفتین دارو رو مصرف نکنم و دنبال درمانش نباشم،بهتر شدم اما باز دوباره برگشته
      نگرانیم بابت اینه که نکنه واسه من عفونی باشه و دکتر به اشتباه تشخیص داده باشه
      برای همین گفتم از چه طریقی میتونم بفهمم که عفونی هست یا نه
      ممنونم از لطفتون
    3. تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      آقای دکتر کرمی عزیز یعنی آزمایشی نیست که من متوجه بشم که دچار عفونت پروستات هستم یا نه؟
      حقیقت چند ماه قبل به یه دکتر اورولوژی مراجعه کردم، ایشون گفتن دچار 'پروستاتیت غیر میکروبی مزمن یا همون درد لگنی" دچار شدی،که دارو دادند و با شما مشورت کردم که گفتین دارو رو مصرف نکنم و دنبال درمانش نباشم،بهتر شدم اما باز دوباره برگشته
      نگرانیم بابت اینه که نکنه واسه من عفونی باشه و دکتر به اشتباه تشخیص داده باشه
      برای همین گفتم از چه طریقی میتونم بفهمم که عفونی هست یا نه
      ممنونم از لطفتون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      من توصیه میکنم بیخیال شوید چون دارو اثر ندارد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض خدا قوت ، جاب دکتر از اهواز وقت شما رو میگیرم سن بنده 40 سال هست بچه هم ندارم، در تاریخ 95/12/21 حضورا خدمت حضرتعالی رسیدم در خصوص یه کیست که در بیضه سمت راست بود ، در اون تاریخ شما فرمودید چیز زیاد مهمی نیست شماره همراه جنابعالی رو بهم دادید و فرمودید هر موقع خواستید بیایید با یک عمل سرپایی اون رو براتون درمیارم متأسفنه شماره همراه جنابعالی روگم کردم ، واز حدود 8 ماه پیش تاالان درد شدید در بیضه دارم ودر حال حاضر باتوجه به سونوگرافی آخری که انجام دادم اندازه این کیست 23×30 میلیمتر که مطرح نمودن اسپرماتوسل است گزارش شده ،بنده حتی در انجام رابظه جنسی نعوذ آلت تناسلیم دچار مشکل شده و زود انزالی شدید پیدا کردم در موقغ ادار هم اکثرا مجاری آلتم همرا با تیرکشیدن وسوزش است، از سوی دیگر با درد کلیه ها نیزکه از 5 ماه پیش شروع شده روبرو شدم ، و در سونو گرافی که مربوط به حدود یکما پیش انجام دادم عنوان شده که شن ریزه در کلیه ها دارم و درآزمایشی که انجام شده تا حدودی دفع پروتئین درج شده بود و جهت معالجه دو قطره کیاهی «سنکل و اورتیدین باریچ » و همچنین قرص رواتینکس استفاده کردم ولی درد کلیه ها هنوز هست وکم نشده ! نظر حضرتعای در مورد نحوه معالجه چیست ؟ آیا حضوری خدمت حضرتعالی برسم ؟ یا با این تواصیف انجام عمل ودر آوردن کیست موردی نداره ؟ اگر لطف بفرمایید در صورت امکان شماره همراه حضرتعالی رو به ایمیلم ارسال بفرماید جهت هماهنکیهای بیشتر ممنون میشم.
    از اینکه حوصله نمودید توصیحات بنده رو مطالعه می فرمایید بسیار سپاسکذارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      با مدارک بهتر تست بیایید ببینم۹۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰
  • تصویر کاربر سمیه شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام، پدر من 55 سال سن دارد و سابقه ی سکته ی مغزی و قلبی دارد، در حال حاضر ضربان قلبش 48 میباشد متاسفانه سنگ کلیه به اندازه 25 میلی متر دارد که رها شده و در لوله ی حالب گیر کرده، به مدت یک ماه میباشد، پزشکشون میگن امکان عمل وجود نداره و باید صبر کنه، از دو روز قبل دفع ادارار مشکل دارند و زیر چشماش ورم کرده، خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      با توجه به شرایط انجام عمل منوط به قلب سالم است
  • تصویر کاربر Farhantavakoli شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    من از ١١سالگي خودارزايي ميكنم و هر چي سعي ميكنم ترك كنم نميشه ايا شما مي توانيد بيماري من رو خوب كنيد من الان ١٧سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      باید ترک کنید
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام.پسر 23ساله هستم که تازه میخوام نامزد کنم.از بچگی تخم راستم بزرگتر بود نسبت به چپ.دیروز رفتم دکتر گفت تخم چپت واریکوسل داره.تخم راستت هم چیزی نیست فقط اب انداخته.ازمایش برام نوشت برای واریسکول که جوابش اینه.
    2/50(Volume(ml
    Color Gray &White
    Viscosity normal
    Dilution(min 25
    PH 7.0
    Mucus notseen
    Wbc 0_1
    Rbc 0_1
    Epithelial 0_1
    Agglutination not seen
    Concenteration 4.77
    A+B(pR 20
    C(np 13
    D(IM 67
    A+B+C 32
    Norm 36
    Pathology 64
    Head 84
    Neck 6
    ERC defects 0
    Tail 9
    البته من یک روزو نصف بعد از تخلیه منی قبل ازمایش دادم این بود جوابش.و خیلی سردرگممم کمکم کنید یا بچه دار نمیشم‌من؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر سعید جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اقای دکتر جواب لطفا
    2. تصویر کاربر سعید جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اقای دکتر جواب لطفا
    3. تصویر کاربر سعید جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اقای دکتر جواب لطفا
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      حرکت کم تست بیایید ببینم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سیدعلی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    بسم الله الرحمن الرحیم .سلام علیکم،دکتر جان 62 ساله هستم و مشکل پروستات و تکرر ادرار دارم psa من 2/4 است البته در آزمایشهای قبلی زیر 2 بوده است. در سونو نوشته:dimensions=52x58x44mm&volom=69ml.
    Buhgof prostate glandinto bladder base is evident.
    pre-micturition volom=410ml
    pvr:250ml وضعیت من چگونه است و چکار باید انجام بدم؟چون دور از مرکز هستم(دزفول) آیا لطف میکنید زودتز مرا معاینه کنید؟ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      ۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰ در خدمتم ولی جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    34 ساله و مجرد هستم پروستاتیت مزمن از سال 90 دارم و کلیه ی داروهای ضد التهاب و چرک خشک کن رو هم مصرف کردم
    درد شدید و تکرر ادرار دارم می خاستم ببینم با توجه به بیوپسی که بی پی اچ گزارش کرده است و دوبار هم آزمایش شده است شما به صورت رادیکال جراحی می کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      باید بیایید با مدارک۰۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام من پسرم 12 سالشه که دیروز وقتی از خواب بلند شد بیضه راستش درد میکرد سنگ کلیه هم داره از دیروز تا الان 2بار با روغن بادام چرب کردم گفتم شایده سرما خورده یکم بهتر شد و بیضه ای که درد میکنه یعنی همون بیضه راست درحد خیییلی کم قرمزه البته قرمزیش نسبت به همون دیروز کمتر شده شما نظرتون چیه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      حتما باید معاینه وسونو کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      توسط دکتر ارولوگ
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر تهمینه یکشنبه ۲۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    باسلام.خسته نباشید.ما یک سال است که برای بارداری اقدام کردیم.شوهرم ۳۴ساله است.پارسال آزمایش اسپرم شوهرم نرمال بود.امسال که برای آی یو آی رفتیم,نمونه اسپرم شوهرم گفتند از لحاظ حرکت ضعیف بود.البته خودش میگه به خاطر شرایط بد اتاق نمونه گیری بوده و اینکه به سختی میتونه به اون روش نمونه بگیره و در زمان نزدیکی جنسی شرایط و حجم مایع منی و انزالش بهتره.با این شرایط ما چه طور میتونیم درمان هامون رو ادامه بدیم?چون ممکنه نیاز به آی وی اف هم باشه.ممنونم.جواب آی یو آی رو براتون میفرستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر ۲سال باور نشوید باید از روشهای کمکی استفاده کنید
    2. تصویر کاربر تهمینه شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      ممنون,البته با توجه به سن من که ۳۳سال هست و اینکه ذخیره تخمدانم کم بود,دکتر درمان رو شروع کردن
    3. تصویر کاربر تهمینه شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      ممنون,البته با توجه به سن من که ۳۳سال هست و اینکه ذخیره تخمدانم کم بود,دکتر درمان رو شروع کردن
    4. تصویر کاربر تهمینه شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      ممنون,البته با توجه به سن من که ۳۳سال هست و اینکه ذخیره تخمدانم کم بود,دکتر درمان رو شروع کردن
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر طبیعی نشود باید ای وی اف کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشین، ممنون از زحمات شما
    من ی آقا تقریبا 28 ساله هستم که تقریبا دو هفته پیش احساس کردم جریان ادرارم ضعیف شده و درد تو ناحیه کمر و کنار ران داشتم، دکتر مراجعه کردم، برام آزمایش نوشت که عکس جواب آزمایش براتون ارسال می کنم لطفا نظرتون بدین ممنون از زحمات شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      در سن شما بیماری پروستات نداریم
    2. تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۲ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      آقای دکتر جواب آزمایش ها مشاهده کردید؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      بله مهم نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 549 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من پسری هستم که از سن 13 سالگی به صورت نامنظم خود ارضایی رو شروع کردم
    روزای اول اصلا نمیدونستم که این آبی که از من خارج میشه چیه ولی در کنارش لذت میبردم
    همین روند رو ادامه دادم تا اینکه نسبت به آبی که از بدنم خارج میشه اطلاعاتی کسب کردم و تقریبا هفته ای یک بار خود ارضایی داشتم
    بعدنا که فهمیدم خودارضایی ضرر داره سعی به ترکش کردم و نهایتش بعضی اوقات خود ارضایی میکردم
    از سن 18 سالگی تا 20 سالگی خود ارضاییم کمتر شد و به صورت نامنظم انجام میدادم
    الان نزدیک 2 ساله که خودارضایی رو ترک کردم و هیچ خودارضایی ندارم
    من الان که 22 سالمه نامزد کردم
    همش احساس میکنم که اگه بهش نزدیک بشم انزال میشم و چند باری هم که از روی لباس تماس داشتیم تا مرز انزال رفتم ولی تونستم کنترلش کنم
    کلیه تکنیکا رو تست کردم برای اینکه بتونم قوای جنسیمو قوی کنم
    مدتی هم هست که دارم روی تقویت ماهیچه پی سی بدنم کار میکنم که بتونم انزالمو کنترل کنم
    خلاصه همه کارا رو من انجام دادم
    نزدیک 2 ساله که خود ارضاییمو ترک کردم - ورزش میکنم - سعی در تقویت قوای جنسیمو دارم - از حمام آب سرد استفاده میکنم که شنیدم واسه تقویت سیستم عصبی بدن خیلی موثره و ....
    ولی هنوز که هنوزه اون اعتماد به نفسمو پیدا نکردم واسه نزدیکی با نامزدم و از ترسش هنوز که هنوزه بهش نزدیک نشدم چون میدونم که با برخورد کوچیک انزال میشم
    اگه ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنید
    به کمکتون خیلی نیاز دارم
    تشکر میکنم جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 658 مشاهده پرسش
    سلام و درود

    در خصوص سوالی که ازم پرسیدین جناب دکتر باید بگم که نعوظ اصلا ندارم و در کمتر 10 ثانیه به ارضا میرسم

    کد سوال p93c659
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی حضوری شوید
  • تصویر کاربر ََArash دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی
    می خواستم بدونم روشی به غیر از عمل برای بهبود یا جلوگیری از تشدید بیماری واریکوسل وجود دارد ؟
    مثلا در جایی خوندم که زالو در مانی خوبه می خواستم بدونم ایا زالو درمانی اثری دارد یا نه؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها روش درمانی جراحی است
  • تصویر کاربر مهران دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دچار زود انزالی بودم به دکتر مراجعه. کردم اسنترا 100میل بهم داد استفاده کردم 3ماه نتیجه. عالی بود
    ميخواستم بدونم عوارض داره این دارو مصرف و قطع کردنش؟
    چه مدت دیگر باید مصرف بشه تا بدونه دارو حل بشه مشکلم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر جواب داده در قبل از سکس استفاده کنید
  • تصویر کاربر دنیا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    بنده چند روز پیش با علایم درد شدید در ناحیه زیر شکم،سمت راست، تکررادرار، دفع مقطع ادرار
    تهوع و استفراغ به شما مراجعه کردم. شما فرمودید دلیل درد احتمالا سنگ کوچکی بوده که دفع شده اما مثانه را تحریک کرده، و سبب تولید درد شده و قرص مسکن هر8ساعت تجویز نمودید و برای سایر علایم هم قرص یوریناسین برای 1 ماه. اما با گذشت چند روز دردم همچنان ادامه دارد و حتی این درد تا قسمت ران پا منتشر میشود. و به شدت آزار دهنده هست. خواستم اگر براتون ممکن هست راهنمایی بفرمایید.
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      دردی که به پا وران منتشر شود مال کلیه نیست از نظر دیسک بررسی کنید
  • تصویر کاربر طلا شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 681 مشاهده پرسش
    سلام ضمن تشکر از راهنمايي هاي مفيدتون
    من نيازمند مراجعه به يک روانشناس مجرب آقا در زمينه ي کم کاري شديد جنسي براي آقايي هستم که از نظر جسمي کاملآ سالمه و اين مساله صرفآ روحي و فکريه و نيازمند بررسي در زمينه روانشناسي
    امکانش هست که براي کمک به من و حل اين مشکل از همکاران روانشناس متخصص تون در زمينه کم کاري جنسي کسي رو معرفي کنيد که مورد تاييد شخص شما باشن
    بسيار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      الان امریکا هستند 1 ماه بعد میایند
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب