اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه آزمایش ادرار دهیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
ازمایش ادرار چگونه است؟ امروزه یکی از آزمایشاتی که به صورت شایع در مراجعه به پزشک معالجتان درخواست می شود آزمایش ادرار می باشد. در اینجا با توجه به اهمیت و دقت آزمایش و صحیح بودن نتیجه و درمان مناسب بر اساس آن مطالبی را در مورد کیفیت انجام آزمایش، شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری و فرق آزمایش ادرار با کشت ادرار توضیح می دهیم.

آزمایش ادرار بر اساس بیماری شما و درخواست پزشکتان می تواند اطلاعات بسیار مهمی را به پزشک معالجتان بدهد.

چه مواقعی باید آزمایش ادرار داد؟

تشخیص با نظر پزشک مربوطه می باشد. به طور کلی آزمایش ادرار جهت تشخیص عفونت ادرار، خون در ادرار، وجود سلولهای سرطانی و التهابی در ادرار، دفع پروتئین از ادرار، دفع املاح بدن از قبیل کلسیم و پتاسیم، از نظر دفع کریستال یا اجزاء مواد تشکیل دهنده سنگ های موجود در سیستم ادراری و وجود قارچ در ادرار می باشد.

برای آزمایش ادرار باید اولین ادرار صبح باشد؟

برای آزمایش کامل ادرار، نمونه اول صبحگاهی به‌طور علمی توصیه می‌ شود؛ زیرا بعد از استراحت شبانه و بدون تأثیر مصرف مایعات، ادرار غلیظ‌ تر و متمرکزتر است و ذراتی مانند پروتئین، گلوکز، گلبول‌ ها و باکتری‌ ها را دقیق‌ تر نشان می‌دهد. 

این نمونه کمتر تحت تأثیر فعالیت‌ های روزانه یا رژیم غذایی قرار می‌گیرد، بنابراین نتایج آزمایش قابل اعتماد ترهستند. به همین دلیل، در راهنمای استاندارد آنالیز ادرار و مطالعات علمی، اولین ادرار صبحگاهی به‌ عنوان نمونه بهتر توصیه می شود. 

epithelial cells در آزمایش ادرار باید چند باشد

در آزمایش ادرار، وجود تعداد کمی سلول‌های اپیتلیال (Epithelial Cells) طبیعی است و جای نگرانی ندارد. این سلول‌ها از سطح مجاری ادراری جدا شده و وارد نمونه ادرار می‌شوند.

مقدار طبیعی این سلول‌ها در یک نمونه ادرار معمولی، معمولاً کم (Few) یا متوسط (Moderate) گزارش می‌شود. به طور دقیق‌تر، این مقدار باید کمتر از ۵ سلول در هر میدان میکروسکوپی قوی (HPF) باشد.

چه زمانی وجود سلول‌های اپیتلیال نگران‌کننده است؟

تعداد زیاد: اگر تعداد این سلول‌ها بسیار زیاد (Many) یا فراوان (Numerous) گزارش شود، ممکن است نشان‌دهنده عفونت مجاری ادراری، التهاب یا وجود سنگ کلیه باشد.

نوع سلول: سلول‌های اپیتلیال انواع مختلفی دارند (مثل سلول‌های سنگفرشی، انتقالی و کلیوی). وجود تعداد زیاد سلول‌های اپیتلیال کلیوی می‌تواند نشانه آسیب به کلیه‌ها باشد و نیاز به بررسی‌های بیشتر دارد.


نکته مهم: تنها بر اساس تعداد سلول‌های اپیتلیال نمی‌توان نتیجه‌گیری کرد. پزشک نتیجه آزمایش شما را در کنار سایر فاکتورها مانند وجود گلبول‌های سفید، گلبول‌های قرمز و باکتری‌ها تفسیر می‌کند تا به یک تشخیص دقیق برسد.

آزمایش ادرا

شرایط آزمایش ادرار برای عفونت ادراری

برای اطمینان از صحت نتایج آزمایش ادرار و تشخیص دقیق عفونت ادراری، باید نکات زیر را رعایت کنید. این شرایط به پزشک کمک می‌کند تا باکتری‌ها و سایر علائم عفونت را به درستی شناسایی کند.

۱. آمادگی برای نمونه‌گیری

اول صبح: بهترین زمان برای گرفتن نمونه ادرار، اول صبح است. در این زمان، ادرار غلیظ‌تر است و احتمال وجود باکتری‌ها و سلول‌ها در آن بیشتر است، که تشخیص را ساده‌تر می‌کند.

مایعات: شب قبل از آزمایش، مایعات زیادی ننوشید. این کار باعث رقیق شدن ادرار شده و ممکن است نتیجه را غیردقیق کند.

 

۲. روش تمیز نمونه‌گیری (Midstream)

این روش برای جلوگیری از ورود باکتری‌های سطح پوست به نمونه ادرار بسیار مهم است.

  1. دست‌ها را بشویید: قبل از هر کاری، دست‌های خود را با آب و صابون کاملاً بشویید.

  2. محل را تمیز کنید: با استفاده از پدهای مخصوص یا گاز استریل، ناحیه تناسلی را از جلو به عقب به خوبی تمیز کنید.

  3. ادرار اولیه را دور بریزید: ابتدا کمی ادرار کنید تا مجرای ادرار شسته شود. این قسمت ادرار را در ظرف نمونه‌گیری جمع نکنید.

  4. نمونه اصلی را جمع‌آوری کنید: بدون توقف جریان ادرار، ظرف را زیر آن بگیرید و نمونه اصلی را جمع کنید. ظرف را فقط تا نیمه یا دو سوم پر کنید.

  5. تکمیل فرآیند: باقی ادرار را خارج از ظرف دفع کنید. سپس درِ ظرف را محکم ببندید و آن را به آزمایشگاه تحویل دهید.

 

ادرار طبیعی باید چه مشخصاتی داشته باشد؟

رنگ ادرار

رنگ آن بسته به مقدار مصرف مایعات و نوع رژیم غذایی فرق می کند. در حالت طبیعی رنگ ادرار از زرد کم رنگ تا زرد غلیظ متغیر است. رنگ ادرار در عفونت های ادرار پررنگ و بد بو می باشد.

خون در ادرار

ادرار در حالت طبیعی نباید بیش از 1-2 سلول خونی داشته باشد. اگر در آزمایش ادرار شما گزارش سلول های خونی بیش از 3 تا باشد باید از نظر سنگ، عفونت و سرطان حتماً بررسی شود. گهگاهی وجود خون در ادرار به صورت روشن و لخته است که باید از نظر سرطان مثانه، عفونت های ادرای حاد و ویروسی و غیرنیازمند، بررسی ضروری می باشد.

PH

ادرار در حالت طبیعی با توجه به ترکیبات آن اسیدی و اندازه شدت اسیدی بودن آن از نظر علمی حدود 6 می باشد. قلیائی شدن ادرار که اغلب در عفونت های ادراری و یا اسیدی بودن بیش از حد آن در تشکیل سنگ ها و اسیداوریکی و سیستئینی اتفاق می افتد کاملاً غیر طبیعی است.

برای اطلاعات بیشتر بخوانید: برای عفونت ادراری چه قرصی بخوریم

ph آزمایش ادرار

 پروتئین

دفع پروتئین به مقدار معین و مخصوصاً بعد از ورزش و یا بیماری تب دار طبیعی است ولی یادتان باشد اگر دفع پروتئین از حد متعارف بالا باشد نشان دهنده آسیب جدی به کلیه ها می باشد که اغلب به علت صدمه به سلول های تصفیه کننده کلیه یا گلومرولها و یا اختلال در جذب مجدد پروتئین در لوله های تصفیه کننده کلیه ها اتفاق می افتد و نیازمند بررسی دقیق می باشد.

در مواقع دفع پروتئین از ادرار جهت تشخیص دقیق مقدار دفع پروتئین دفع شده بهتر است ادرار 24 ساعت خود ررا در ظرفی که آزمایشگاه به شما می دهد جمع کرده و به آزمایشگاه تحویل دهید که آزمایش دقیق از نظر دفع پروتئین در ادرار 24 ساعته بررسی شود که بسیار دقیق و کمک کننده به پزشک شما در درمانتان خواهد بود.

دفع بیلیروبین و اروبیلینوژن

به هر علتی انسداد در مجاری صفراوی به علت سنگ، سرطان های مجاری صفراوی و یا التهاب مجاری صفراوی ایجاد و باعث بسته شدن مسیر گردد باعث افزایش آنها در ادرار می گردد.

نبود باکتری

وجود باکتری به مقدار زیاد به همراه آزمایش نیتریت مثبت که غیر طبیعی بوده و نشان دهنده ابتلا شما عفونت ادراری می باشد.

وجود قند در ادرار

در حالت طبیعی نباید قند در ادرار گزارش شود. اگر در حالت طبیعی قند در ادرار شما گزارش شود نشان دهنده بالا بودن قند خونتان می باشد که اغلب زمانی که قند خون بالای 180 برسد این امر اتفاق می افتد.

وجود کریستال

کریستال ها همان اجزای ریز تشکیل دهنده سنگ کلیه و مجاری می باشد. در صورت مشاهده کریستال های زیاد در ادرار دو مسئله برای شما مهم می باشد.

  • شما در معرض سنگ سیستم ادراری هستید که باید مایعات زیاد و نمک کم بخورید.
  • نوع کریستال دفع شده بیانگر نوع سنگ کلیه ومجاری ادرارتان خواهد بود.

چگونه آزمایش ادرار درست بدهیم؟

  • بهتر است نمونه ادرار اولین ادرار صبحگاهی باشد.
  • قبل از دادن نمونه، سر آلت ناحیه تناسلی را بشویید.
  • سعی کنید نمونه را از وسط ادرارتان بدهید. نمونه اول و آخر بهتر است داده نشود.
  • 50 سی سی یا نصف لیوان ادرار جهت آزمایش کافی است.
  • در مورد خانم ها بهتر است شستشو از جلو به عقب انجام شود تا باعث آلودگی محل نشود.
  • از لمس نمونه ادرار با دست جداً اجتناب نمائید که باعث آلودگی و جواب غلط می شود.
  • اگر در منزل نمونه را گرفته اید سریعاً و در کمتر از نیم ساعت آن را به آزمایشگاه مربوطه برسانید. اگر نمی توانید بلافاصله در یخچال قرار بدهید.

اگر آزمایش ادرار 24 ساعته است سعی کنید:

  •  24 ساعت فقط در داخل ظرف مربوطه ادرار نمائید.
  •  تا فاصله بعدی ظرف را در یخچال نگه دارید.

در مورد آزمایشات نوزادان

بهترین و دقیق ترین آزمایش برداشتن نمونه از مثانه از طریق پوست بالای مثانه می باشد.

آزمایش سیتولوژی ادراری چیست؟

آزمایش سیتولوژی ادرار: برای بررسی وجود سلول های سرطانی دفع شده از طریق ادرار می باشد. برای انجام آن باید قبل از آزمایش از مواد تزریق که برای انجام CT اسکن یا عکس رنگی IVP انجام می شود، اجتناب نمایید و آزمایش سیتولوژی را قبل از عکس برداری انجام دهید.

آیا آزمایش کشت از مجرا با آزمایش ادرار فرق دارد؟

بله دقیقاً، زمانی پزشک درخواست آزمایش کشت از ترشحات مجرا را می دهد که شک به عفونت های مجرا که اغلب از طریق تماس های جنسی مثل سوزاک، سیفلیس، کلامیدیا و غیره را دارد. در اینجا منظور کشت و آزمایش فقط ترشحات مجرا می باشد که اغلب زرد غلیظ و در اول صبح و با فشار دادن مجرا بیرون می آیند خود را مشخص می کند.
برای انجام این آزمایش باید:

  • صبح اول وقت و قبل از ادرار کردن به آزمایشگاه مراجعه کنید.
  • در آزمایشگاه با فشار دادن نوک آلت تناسلی از نمونه ترشحات چرکی جهت آزمایش برداشته خواهد شد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (32 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید کجی آلت رو ب پایین دارم ۲۸سال سنمه آیا نیاز ب عمل یا دارویی هست که ب حالت ۹۰درجه در بیاد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      دارو که خیر اگر در رابطه جنسی دچار مشکل شدین باید عمل جراحی انجام بشه
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۸ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    درود، چند ماه پیش،روی آلتم سمت راست، بعد کلاهک یه رگ متورم شد، مراجعه کردم به پزشک و چندتا پماد دادن. الان قسمت قسمت چپ آلتم یه رگ دیگه متورم شده و سوزش داره، این رگ رو تا زیر شکمم دنبال میکنم که سوزش داره و مثل یه نخ کاملا سفت و متورمه، خواستم مشاوره بگیرم ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید اون رگی هم که منظورتونه مشخص کنید
    2. تصویر کاربر احسان جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      یه نقطه کبودی روی شکمم هم هست. با لمس کبودی، رگی رو میبینم که دقیقا ادامه اون رگه که گفتم سفت و متورمه و سوزش داره(مورد شماره ۳). بعد از شیو متوجه اون کبودی شدم
    3. تصویر کاربر احسان جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      عکس ناحیه کبودی
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      حبن رابطه جنسی ضربه ای خورده؟ یا رابطه خشن و،سریع داشتید؟
    5. تصویر کاربر احسان شنبه ۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      حین رابطه ، ضربه نخورده، ولی رابطه کوتاه داشتم. حین معاشقه، ارضا صورت گرفت، بفاصله نیم ساعت بعد حین دخول، سوزش شدید روی آلتم احساس کردم و فرداش، درد و سوزش قسمتهای دیگه اضافه شد
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      ممکنه دچار پارگی های ریز در مسیر رگ شده باشید سونوگرافی از آلت باید انجام بدین
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر م شنبه ۸ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    تحریک میشم ارکت هم میشم منتها به محضی که میخوام دخول انجام بدم میخوابه کلا و دیگه ارکت نمیشم قبلا هم‌ زود انزال بودم زیر یک دقیقه ارضا میشدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      نعوظ صبحگاهی مناسب هم دارید؟ این شل شدن همراه با ارضا شدنه؟
    2. تصویر کاربر م جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      خیر خیر
    3. تصویر کاربر م جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      خیر خیر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ دی ۳( 1 سال پیش)
      سرترالین ۵۰ میلی گرم هر روز یک عدد تا یک ماه مصرف کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فردین جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 239 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر جناب آقای دکتر
    ۳۷ سال سن دارم و از یک سال قبل مشکلات قطع ادرار و این مسائل رو داشتم تا اینکه یک ماه قبل آزمایشات و سنو رو برای جنابعالی ارسال کردم و تشخیص التهاب پروستات بود و در سنو هم سنگ کلیه داشتم یک ماه ۱۲ ساعتی افلوکساسین ۳۰۰ و شبی یک ملوکسیکام و یک تامسولوسین خوردم الان مشکلی در دفع ادرار ندارم
    مشکلم در حال حاضر این است که هیچ حسی برای نزدیکی ندارم و آلتم یک هفته ایی است نعوذ نداره و همون یک هفته قبل هم آبم نیومد و آب منی در طول روز خارج می‌شود که لباس زیرم خیس می‌شود ودر طول روز درد کلیه میگیره و ول میکنه لطفا راهنمایی فرمایید تشکر
    1. تصویر کاربر فردین جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      در ضمن جناب آقای دکترنزدیک ۷ سال هست دچار بیماری قلبی هم هستم و داروی قلب هم استفاده میکنم و تیروئید کم کار هم دارم خیلی دوست دارم بدانم مشکل نعوذ من بخاطرچی بوجود آمده چون من در چندسال گذشته توانایی چند بار نزدیکی در طول روز را داشتم و الان حتی به زور یک بار میتوانم نزدیکی کنم و یک هفته ایی است که دیگه میل جنسی ام از بین رفته قبلا تادالافیل ۱ استفاده میکردم روزی یکی دیگه قطعش کردم آیا مشکل من قابل درمان هست خیلی نگرانم و افسرده شدم و اگر دارویی برام تجویز کردید دارویی باشد که ضربان قلب را بالا نبرد چون برای قلبم ضرر دارد با تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      در حال حاضر چه داروهایی مصرف میکنید؟
    3. تصویر کاربر فردین جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      عکس داروها ارسال شد؟؟؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      به متخصص قلب مراجعه کنید ببینید امکان تغییر دارو ها وجود داره یا خیر؟ و اجازه مصرف تادالافیل ۵ میلی گرمی ازش بگیرید
    5. تصویر کاربر فردین جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      نه امکان تغییر داروها را ندارد منظورتون بیشتر کدوم دارو هست؟ چون عضله قلب ضعیفه و در بررسی اول قلب ۲۵ درصد‌ کار می‌کرد و بعد از چند سال بعد از مصرف دارو بهتر شده برای درمان مشکل ناتوانی الان فقط باید تادالافیل ۵ بخورم ؟ آقای دکتر مشکل من از چیه؟ و با تادالافیل درمان میشوم؟ و بعد از یک ماه هنوز افلوکساسین و تامسولوسین و ملوکسیکام رو ادامه بدم یا خیر؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      داروهای فشار خون میتونند منجر به اختلال نعوظ بشن اون سه دارویی آخری که گفتید رو حذف کنید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر امین جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز . آقای دکتر چند روز پیش معدن شب کار بودم هوادخیلی سرد و بارونی بود یک درد از همون شب سرد پایین پهلوی چپ از کمر تا زیر شکم اومده سراغم یک روز خوبم یک روز دوباره سرپا هستم درد میگیره وقتی فشارش میدم دردش کمتر میشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید با سپاس از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      خیلی بعیده به کلیه تون ربطی داشته باشه به نظر درد های عضلانی اسکلتی هست اگر ادامه دار بود سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری انجام بدین
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 245 مشاهده پرسش
    سلام.وقت بخیر.طبق دستور دکتر ام ار ای انجام و نتیجه آن جهت اقدامات بعدی و یا دارویی.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      باید نمونه برداری بشه
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر بنده 66سال دارم سه سال پیش از پروستات من نمونه برداری شد که خوشبختانه خوش خیم بود ودرحال حاضرسه ساله از قرصهای : تامسولوسین 0/4 و فیناستراید استفاده میکنم که در این رابطه از شروع این قرص‌ها اصلا نعوظ ندارم ، منی هم ندارم که همین مسئله باعث رنجش همسرم شده زندگیم به مشگل برخورده وحالا میخوام از جراحی آلت مصنوعی استفاده کنم نظر شما چیست سپاسگذارم از جواب دهی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      فیناستراید رو قطع کنید باید اختلال نعوظ برطرف بشه بخاطر مصرف تامسولوسین مایع منی خارج نمیشه که اونم با قطع دارو قابل برگشت هست
  • تصویر کاربر اسماعیل جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    با سلام ، می گویند قرص فیناستراید 5 میلی آبی رنگ از شرکت دارویی سها موجب اختلال در نعوظ می شود، آیا نوع دیگری از این قرص وجود دارد که این عارضه را نداشته باشد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      ربطی به شرکت نداره خود این دارو منجر به کاهش میل جنسی و اختلال نعوظ میشه
  • تصویر کاربر علی جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    سلام کلیه من سنگ ساز است ۲ سال پیش در کلیه راست سنگ یک سانتی داشتم به حالب افتاد و با سنگ شکن خرد شد و بهبود یافت الان بعد از یک سال کف کلیه چپ سنگ ۴.۸ میلی دارم آیا فقط با آب زیاد خوردن و قرص سیستون که دکتر تجویز کرده کفایت است تا شش ماه دیگه سنگ دفع شود و بزرگتر نشود یا دستور دیگری تجویز میفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      اگر سنگ در کالیس تحتانی هست احتمال دفع شدنش بسیار کمه با دارو و رعایت رژیم غذایی و مصرف مایعات فراوان میشه جلوی بزرگتر شدنش رو گرفت
  • تصویر کاربر کاظم جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 217 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر.
    بنده برای شنبه پانزده دی ماه وقت برای نوارمثانه دارم میخواستم بدانم انجام نوارعوارضی همچون زخم مجرا وسوزش ویاعفونت داردیاخیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ دی ۳( 1 سال پیش)
      به علت سونداژ ممکنه ساعاتی بعد از نوار مثانه سوزش حداقلی داشته باشید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بدون سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    سلام. من پسری 21 ساله هستم . در طول روز زیاد به دستشویی میرم و برای ادرار اقدام می کنم. در فصل سرما که دستشویی رفتنم چند برابر میشه.تا اول دبیرستان شب ادراری هم داشته ام. برای مسافرت هایی با مسافت های طولانی در اتوبوس واقعا توان نگهداری ادرار برام سخته( تحملش می کنم ولی بعضی مواقع مقداری ادرار بیرون میریزه؛ در کل تحملش سخته) .در ضمن بیماری پرولاپس قلب با نارسایی خفیف هم دارم. به نظر شما مشکل می تونه از چی باشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر جان.
    دکتر من پسر 20ساله ام وقتی که ادرار میکنم حسابی می سوزاند احساس میکنم که چند قطره ای هم میمونه بدجور اذیتم میکنه دلیلش چیه و چکار کنم همین چند روزی هم هست که در این شرایطی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار دهید
    2. تصویر کاربر Meysam دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      با سلام دکتر جان زمانی که در ان شرایطی هستم ازمایش ادرار دهم یا هرزمان میتونم ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 12402 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید
    گاهی اوقات بعد از ادرار مایعی سفید رنک از مثانه من خارج میشود.خودارضایی هیچ وقت نکردم.این مایع خطرناک هست؟ارتباطی به التهاب پروستات ندارد؟چون روزانه 8 ساعت روی صندلی هستم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه مهم نیست
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با عرض ادب و احترام خدمت آقای دکتر کرمی
    خانمی 24 ساله هستم که به مدت 4 سال است که دچار بی اختیاری ادرار شده ام، آزمایشات نشان دهنده ورم مثانه است اما با مصرف دارو بهتر نشدم، از شما برای حل این مشکل درخواست راهنمایی دارم.
    در ضمن قصد بارداری دارم و پیش از این دچار سقط جنین شده ام (در دو ماهگی ) خواستم بدانم آیا (ورم مثانه) بر بارداری دوباره من می تواند مشکل ساز باشد؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتنا نوار عصب مثانه بگیرید02122642744 09351142080
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب