اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض عمل پروستات آشنا شوید

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. عوارض عمل پروستات چیست؟

عمل پروستات

غده پروستات به اندازه یک گردو کوچک مثل شکل زیرکاملاً دورادور گردن مثانه و قسمت خروجی آن را احاطه کرده است. وقتی غده پروستات بزرگ می شود قسمت خروجی مثانه را تنگ کرده و باعث علائم زیر می شود.

عکس بزرگی پروستات

  • کاهش جریان ادراری
  • قطع و وصل شدن ادرار
  • قطره قطره آمدن ادرار
  • تکرر ادراری
  • سوزش شدید و باریک آمدن ادرار
  • عدم تخلیه خوب مثانه و ادرار باقیمانده بالا در داخل مثانه
  • بیدار شدن های مکرر بیمار از خواب در شب ها جهت دستشوئی

50درصد مردان بالای 50 سال به درجاتی به نشانه های ذکر شده مبتلا می شوند که باید درمان شوند.

عوارض عمل پروستات

آیا عمل پروستات خطرناک است؟ اصولاً عمل جراحی پروستات مثل عمل های دیگر عوارضی دارد که به ذکر آنها می پردازیم:

1- عوارض حین عمل پروستات

بعد از عمل به علت جراحی خونریزی قابل کنترلی ایجاد می شود که ممکن است باعث نگرانی بیمار شود ولی کاملاً طبیعی است و با گذاشتن سوند به مدت 24-48 ساعت و ایجاد شستشو کاملاً رفع خواهند شد.

2- بی اختیاری ادراری

عموماً در جراحی سرطان پروستات دیده می شود نه در عمل بزرگی خوش خیم. در بزرگی خوش خیم پروستات بعد از عمل احتمال بی اختیاری نزدیک به صفر می باشد و اصلاً نگران نباشید. کسانی ممکن است بی اختیار شوند که مثانه آنها مشکل داشته باشد از قبیل مثانه های کم حجم و عصبی و سرکش. پس نگران بی اختیاری نباشید.

علت بیضه ی نهفته

3- توانایی جنسی

سوالی که معمولا پرسیده می شود این است که ایا عمل پروستات باعث عقیم شدن میشود؟ در جواب باید گفت که در عمل جراحی سرطان پروستات، توان جنسی مرد آسیب می بیند و یا از بین می رود ولی در عمل خوش خیم پروستات توان جنسی شما کاملاً برای بعد از عمل حفظ خواهد شد و به علت باز شدن حفره در غده پروستات بعد عمل مایع منی شما پس از انزال به داخل مثانه می ریزد و با ادرار دفع خواهد شد و این نگرانی قطع شدن مایع منی نیست و در این مورد اصلاً جای نگرانی نیست.

4- ادرار خونی، درد، سوزش و عدم روان آمدن ادرار

بعد از عمل برای 3-4 هفته کاملاً طبیعی است و با خوردن مایعات فراوان و مصرف مسکن کاملاً بهبودی پیدا خواهید کرد.

جلوگیری از بزرگی پروستات

بزرگی پروستات معمولاً به علت بالا رفتن سن است و در نتیجه هنوز هیچ راهی برای پیشگیری از بزرگی پروستات وجود ندارد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدید، باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دکترتان از شما سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات و بررسی ادرار باقیمانده و تست PSA و آزمایش کامل خون و ادرار درخواست خواهد کرد و در صورت نیاز توسط پزشک معاینه مقعدی پروستات نیز انجام خواهد شد.

درمان پروستات

اول درمان داروئی پروستات است، خط اول درمان داروئی استفاده از داروهای شل کننده گردن مثانه می باشد. مانند پرازوسین، ترازوسین، تامسولوسین و امنیک. این داروها را قبل از خواب به بیماران توصیه می کنیم که استفاده نمایند. اگر شدت تنگی مجرا به علت پروستات بالا باشد و به درمان داروئی جواب ندهند بهترین اقدام درمان جراحی پروستات می باشد.

عمل باز پروستات

امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. درمان طلائی پروستات برای کسانی که 1- حجم پروستات آن ها بالای 60-70 گرم می باشد 2- همزمان با بزرگی پروستات سنگ مثانه بزرگ دارند 3- سمت رشد بزرگی پروستات به داخل مثانه است، عمل جراحی باز می باشد. در این روش با برش کوچکی در بالای استخوان عانه و زیر ناف و با برش کوچک روی مثانه، قسمت هسته ای پروستات را که باعث انسداد مجرا شده است برداشته می شود.

عمل باز پروستات

بهترین درمان و درمان طلائی پروستات های زیر 50 گرم که باعث انسداد شدید خروجی مجرا می شوند عمل TURP یا تراش از داخل مجرا (همان لیزر عامیانه) می باشد. در این روش بدون برش جراحی پوستی با عبور دوربین به مجرا، قسمت هسته ای پروستات را با تراش و تکه تکه کردن آنها بر می داریم مثل شکل و آنها را خارج می کنیم. پس چه در عمل جراحی پروستات باز و چه بسته همه پروستات برداشته نمی شود و فقط هسته انسدادی را بر می داریم.

عمل پروستات با لیزر

لیزر هولمیوم می تواند به روش های مختلف برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات مورد استفاده قرار گیرد. در روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم (HoLAP) مقدار اضافی بافت پروستات توسط لیزر از بین می رود. این کار نتیجه ای همانند جراحی پروستات چه باز و چه بسته در پی دارد. مزایای عمده روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم کاهش از دست دادن خون، مدت زمان کمتر کاتتر (لوله) گذاری و کاهش مدت زمان بستری در بیمارستان می باشد. یک نوع روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم، برش پروستات به وسیله آن لیزر (HoLRP) است. در این فرایند برای برش بافت اضافی از یک لیزر هولمیوم استفاده می شود.

جراحی پروستات به وسیله لیزر هولمیوم از طریق مجاری ادرار نیز می تواند سبب ایجاد اختلالات نعوظ و انزال معکوس شود. اما از مزایای استفاده از لیزر این است که می توان بافت بیشتری برداشت. همچنین برای مردان با هر اندازه پروستات مناسب است همچنین برای مردان مبتلا به اختلالات خونریزی یا افرادی که دارو های رقیق کننده خون (مانند آسپرین، کلوپیدوگرل و وارفارین) مصرف می کنند؛ مناسب است.

درمان خانگی پروستات

برخی اقدامات احتیاطی می توانند به اجتناب از بدتر شدن علائم بزرگی پروستات و عوارض آن کمک کنند. فرد نباید در هنگام احساس نیاز شدید، دفع ادرار خود را به تاخیر اندازد. باید در هنگام احساس نیاز، هر چه زودتر ادرار دفع شده و مثانه به طور کامل تخلیه شود.

و اما توصیه های اینجانب

  • بهترین و قطعی ترین روش درمان بزرگی پروستات، درمان جراحی آن است. باز یا بسته
  • بزرگی پروستات درمان داروئی ندارد و داروها پروستات را فقط کوتاه مدت شل می کنند و لذا درمان تسکینی هستند.
  • علیرغم پیشرفت تکنولوژی جراحی در حال حاضر بهترین درمان برای پروستات های بزرگ جراحی باز و پروستات تهای زیر 50 گرم عمل بسته TURP یا لیزری می باشد.
  • چکاب منظم PSA را در بالای 50 سال فراموش نکنید.
فیموزیس
  • از عوارض عمل پروستات نترسید چرا که عارضه مهم ندارد و بدون بیهوشی و با یک شب بستری برای همیشه از شر بزرگی پروستات و اختلال در تخلیه ادرار و بدون مصرف قرص راحت می شوید.
  • عمل جراحی خوش خیم پروستات چه باز و چه بسته عود ندارد.
  • در صورت داشتن بزرگی پروستات و اختلالات تخلیه ادراری جهت نوبت دهی با شماره 22642744 تماس بگیرید.
  • جهت آگاهی بیشتر شما فیلم عمل های اینجانب در رابطه با عمل باز و بسته پروستات رانگاه کنید.

ویدیو جراحی پروستات به وسیله دکتر کرمی:

سونوگرافی پروستات چیست؟

سونوگرافی پروستات از امواج صوتی استفاده میکند تا تصویری از غده پروستات مردان  تولید کند و برای کمک به تشخیص علائمی مانند مشکل در ادرار کردن یا بالا بودن نتایج آزمایش خون استفاده میشود. همچنین این آزمایش برای بررسی برآمدگی که هنگام معاینه مقعدی پیدا شده است، مشخص کردن اختلالات و بررسی این که آیا غده بزرگ شده است، استفاده میشود. سونوگرافی ایمن، بدون تهاجم بوده و از اشعه ی رادیواکتیو استفاده نمی کند.

این فرآیند نیاز به آمادگی خاصی ندارد. جواهرات خود را در خانه بگذارید و لباس راحت و گشاد بپوشید. ممکن است از شما خواسته شود تا گان (نوعی لباس مخصوص) بپوشید و به پهلو بخوابید و زانوهایتان را در شکمتان جمع کنید. برای بدست آوردن تصویر هایی با کیفیت بالا، ترنسدیوسر سونوگرافی –یک استوانه پلاستیکی در حدود اندازه انگشت- به مقدار کمی در مقعد شما وارد خواهد شد. اگر انجام نمونه برداری برنامه ریزی شده باشد، ممکن به شما بگویند از مصرف آسپرین و دیگر داروهای رقیق کننده خونی بین 7 تا 10 روز قبل از این فرآیند خودداری کنید. ممکن است از شما خواسته شود که تنقیه کنید تا روده هایتان پاکیزه گردند.

آیا می شود بدون عمل  و با دارو پروستات را درمان کرد. برای آشنایی بیشتر بر روی لینک درمان دارویی بزرگی پروستات کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (225 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر گلبرار سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    با درود خسته نباشید خدمت دکتر بزرگوار
    بنده سه سال عمل واریکوسل انجام دادم ولی متاسفانه هنوز بچه دار نشدم.
    تعداد اسپرم حدود 20-30 میلیون و حرکت آن حدود 22 درصد می باشد.تحت نظر چند دکتر بودم و پند مرتبه iui انجام دادم ولی نتیجه نداد و به مرکز ناباروری رویان مراجعه کردم که بعد یک جلسه پیشنهاد ivf را دادند.که به خاطر وضعیت بعد مالی امکانشوجود ندارد.
    لذا از شما تقاضا دارم کمکم کنید.واقعا ناراحتم و نگران
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله چاره ای نیست
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۱۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من در دوره نوجوانی حدود ۱۷سالگی درد در ناحیه بیضه داشتم بیضه چپ البته این درد زمانی به وجود میومد که مدت زیادی انزال نداشتم و چون توی اون سن شرایط ازدواج نداشتم گاهی اوقات به خاطر این درد مجبور به خود ارضایی میشدم بعد از انزال خوب میشدم به دکتر مراجعه کردم گفت مشکل واریکسل خفیف دارم و پیگیر نشدم الان که 33 سال دارم و متاهل هستم در شرف بچه دار شدنم دکتر زنان خانومم آزمایش اسپرم داده بهم که آزمایش اسپرمم هیچ مشکلی نداشت به جز تعداد اسپرم
    آزمایش اول 8 میلیون و آزمایش دوم 13/5 میلیون اسپرم شده بود البته بین این دو آزمایش رعایت مواد غذایی کردم ورزش کردم و... البته هنوز سکس نکردم برای بچه دار شدن که بگم مشکل ناباروری دارم چون فرزند پسر میخوام ظاهرا باید اسپرمم قوی باشه در حال حاظر 33 سال دارم و ساکن بندرعباس هستم میترسم دکتر بگه عمل انجام بدم بدتر بشم البته هیچ گونه دردی ندارم آزمایش ها رو ضمیمه میکنم از اینکه وقت گرانبهای خود رو برای بنده گذاشتید کمال تشکر رو دارم یا حق
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      فیلم عمل من درسایت را ببینید
  • تصویر کاربر سید سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 5764 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی. برادر خانومم که 21 سالشه امشب بهم زنگ زد و گفتش ی مشکلی براشون پیش اومده. مکرر احساس ادرار میکنن اما وقتی میرن دستشویی خیلی کم ادرار میاد و انگار چیزی جلوی ادرارشون رو می گیره و شمت مثانش هم احساس میکنه که خیلی سفت میشه.
    طفلک هم از سمت پدر و هم از سمت مادر یتیم هستش و کسی نیست بهش رسیدگی کنه. ساکن ساوه هم هستش. متاسفانه بیمه هم نیست. بهش گفتم برو بیمارستان پیش متخصص کلیه. میگه اینجا همه عمومی هستن و فقط سرم میزنن. (مشاهدات خودم هم در مورد ساوه هم همینه- مقصر فوت مادرشون هم ی سری پزشک نما تو ساوه بوده). امکانش هست راه نمایی کنید چکار کنیم؟ مشکل حادی هست؟
    میگه درد نداره اما از احساس دستشویی مکرر نمیتونه بخوابه. شما پزشک متبحری رو توی ساوه می شناسید؟
    خیلی ممنونم آقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شود
  • تصویر کاربر نادر سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاد گرامى. بنده دكتر افشارى متخصص قلب هستم. سوالم از جنابعالى در مورد پوست اضافه اى است كه از بيضه تا زير قسمت ميانى پنيس من كشيده شده است. آيا از نظر زيبايي امكان برداشتن اين پوست اضافه وجود دارد؟ با تشكر از پاسخ شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام وعرض ادب در صورت امکان با شماره 09351142080 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت پزشک محترم من قبل از ازدواج استمنا میکردم و حالا که ازدواج کردم از زود انزالی بودنم رنج میبرم و میخواهم با استفاده از داروهای شیمیایی هرچه سریعتر درمان شوم لطفا من را راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من را بخوانید
  • تصویر کاربر امید جمعه ۱۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2240 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من از دی ماه 93 دچار مشکل انسداد ادرار شدم قطره قطره میاد احساس میکنم مثانه کامل خالی نشده و یا فشار ضعیفه و باید زور بزنم بعضی اوقات دو شاخه میشه تا مرداد 94دیگه خیلی این علایم شدید شدن به متخصص مراجعه کردم حجم پروستات 19 سی سی بود تو آزمایش uauc ادرار عفونت نداشتم دکتر گفت گردن مثانه ملتهب شده سیتوسکوپی انجام داد و گشاد ش کرد پروترال سیپروفلوکساسین بعد سیتوسکوپی خوردم تا یه ماه بعد اقای دکتر از خوزستان رفت من یه ماه بدون درمان موندم تا همین آذر ماه دوباره سونوگرافی دادم حجم پروستات شد 29 سی سی تو سونوگرافی نوشته علایم پروستاتیت وجود داره پیش یه دکتر دیگه رفتم که گفت پروستات ملتهب شده و عفونت داره واسم پروستاتان و تاوانکس و تولترودین و داکسی سایکلین و ایندومتاسین و ایمی پرامین تجویز کرد واسه یه ماه و گفت درمانت تا سه ماه طول میکشه حالا شما بگید چکار کنم من حاضرم از خوزستان بیام خدمت شما اگه این تجویز از نظر شما جواب نمیده بخدا دیگه خسته شدم از بس قرص خوردم و دکتر رفتم دنبال یک درمان قطعی هستم لطفا کمکم کنید 22 دوسالمه و دوساله ازدواج کردم
    ببخشید زیاد نوشتم دیگه هیج جوری نمیتونستم کمتر بنویسم
    خواهش میکنم هر چه زودتر جوابمو بدید خیلی نگرانم ممنون از پیگیریتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 باید سیستوسکوبی شوید
    2. تصویر کاربر امید چهارشنبه ۹ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام من سیستوسکوپی انجام دادم
      دکتر گفت التهاب گردن مثانه دارم و به اندازه سر خودکار مسدود شده بود و گفت واسم گشاد ترش کرده
      حالا شما میخاید یه معاینه انجام بدید یا با سیستوسکوپی راهشو باز کنید
      بعد آقا دکتر بعضی وقتها تو کشاله ران احساس درد دارم این علایم چه نوع بیماری هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      نوار عصب مثانه کمک کننده است
    4. تصویر کاربر امید جمعه ۱۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام من تو خوزستان نوار عصب مثانه رو انجام بدم؟
      من پیش دکترای دیگه ای هم رفتم.هرکدوم بر یه اساسی تشخیص دادن و دارو تجویز کردن که متاسفانه هیچکدوم تاثیر نداشته.اگه بخوام پیش شما نوبت بگیرم باتوجه به وضعیت حادی که دارم چه موقع باید خدمت برسم؟چه جوری باید نوبت بگیرم؟هزینه ویزیت و معاینه چقدر میشه؟باید بازم سیتوسکوپی انجام بدم؟ لطفا جواب تمام سوالات منو بدین.ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه نمیخواهد همانجا درامان کافی است
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشید
    آقای دکتر میخواستم بدونم کجی الت تناسلی تا چند درجه قابل درمان است یا بهتره اینطور بپرسم الت تناسلی که حداکثر تا چند درجه باشه میشه درمانش کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من در این مورد را بخوانید
  • تصویر کاربر صادق سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    سلام
    آقای دکتر پدر من 76 سال سن دارد پروستات هم دارن که دارو مصرف میکردن موقع ادرار مشکل آنچنانی نداشتن
    پدرم سابقه فشار خون دارن مدتی به دلیل اینکه نوار قلبشان نوسان داشت در بیمارستان ولایت قزوین بستری بودن دو روز بعد از بستری شدن سوزش ادرار گرفتن که تخلیه ادرار به مشکل خورد و سوند وصل کردن میخواستم بدونم شما در بیمارستان ولایت قزوین ویزیت دارید که پدرم عمل کنید ممنون میشم جواب بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه من تهرانم ایشان کس دیگر است
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید اقای دکتر من امروز در ادرارم لخته خونه کوچک دیدم میخواستم ببینم مشکله خواستی دارم در ضمن من از داروهای ملین و چربی سوز و معده استفاده میکنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سونو کنید از مثانه
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر میشه زحمت بکشین یه ازمایش که نرمال باشه واسم بفرستین با ازمایش خودم متابقتش کنم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      مقدور نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر . من مردی 52 ساله هستم حدود دوهفته هست که تکرر ادرار دارم .ولی بدون درد و سوزش و هیچ تغییر رنگ و بو . تنها دهانم خشک میشود و به این خاطر آب زیاد میخورم ممنون میشم از راهنمائی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چکاپ نمایید
  • تصویر کاربر میرصدوقی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 599 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد و تشکر فراوان
    پدرم 84 ساله سرطان پرستات دارد دیفرلین 11 هر سه ماه +زولتکس مصرف می کند متاسفانه متاستاز به استخوان لگن داشته است .آیا واکسن آنفلا نزا برای ایشان ضرر ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نباید ضرر داشته باشد
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    با سلام پدر بنده 75 ساله 6 ماه پیش عمل پروستاتکتومی انجام دادند .نمونه برداری از لنف منفی بود در آزمایش اول بعد از عمل psa /005 بوده اکنون به عدد 3/. رسیده است . این افزایش ناشی از چیست و چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      پی گیری با پزشگتان
  • تصویر کاربر نعمت پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید ، آقای دکتر من چند وقت پیش خدمت شما اومدم و برگه های سونوگرافی پدرم را نشان دادم که مبتلا به بزرگی پروستات و باتوجه به اینکه عموم سرطان پروستات دارن شما آزمایش PSA را فرمودین که انجام شود و با توجه به اینکه از شهرستان میومدم فرمودین برام ارسال کنین.
    E.S.R 1hr Result:12 Reference value:0-20
    PSA Result:3 Reference value: up to 4
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام ازمایش نرمال است ولی پیگیری میخواهد
  • تصویر کاربر کیانا یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 741 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. چندی پیش پدر بنده که 77 سال سن دارد دچار عفونت ادراری شدید شد پس از بررسی ها مشخص شد که پروستات ایشان بزرگ است و پس از مراجعه به پزشک ، و انجام سیستوسکوپی پزشک نیز بزرگی پروستات راتایید کردند وگفتند که به مدت یک هفته دارو درمانی کنند سپس سونوگرافی انجام دهیم که مشخص شد مثانه ایشان هنوز کامل تخلیه نشده است. پزشک به این نتیجه رسید که باید از روش تراش استفاده کرد. حال می خواستم نظر شما را در این مورد جویاباشم در ضمن ازمایش پی اس آ ایشان نیز بالاتر از حد نرمال بوده است البته نام داروی مصرفی را نمی دانم فقط یک کپسول بود که شبها مصرف می کرده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان پروستات جراحی ان است پروستات خیلی بزرگ با عمل باز بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب