جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

دلیل خون در ادرار چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

از مواردی که همیشه باعث استرس و اضطراب و نگرانی بیمار می شود، مشاهده خون در ادرار است و این سوال را ایجاد می کند که خون در ادرار نشانه چیست. دکتر کرمی درباره علت وجود خون در ادرار و نحوه درمان آن توضیح می دهد.

وجود خون در ادرار

تشخیص هماچوری

از نظر علائم بالینی وجود خون در ادرار به دو صورت می تواند تشخیص داده شود.

1- خونریزی میکروسکوپی

به عنوان مثال فردی برای چکاب خود به دکتر مراجعه و درخواست آزمایش کامل خون و ادرار می کند و در بررسی آزمایش ادرار وجود خون در ادرار تشخیص داده می شود.

2- به صورت ماکروسکوپی

همان مشاهده خون در ادرار با چشم است. در این موقع بیمار در هنگام تخلیه مثانه خود متوجه تغییر رنگ ادرار و وجود خون در ادرار می شود. این خون ممکن است کاملاً خون شفاف یا دفع لخته های متعدد خون باشد که فرد را شدیداً نگران می کند.

انواع هماچوری

به خونی که می توانید ببینید هماچوری ناخالص گفته می شود.اما اگر خون ادرار فقط در زیر میکروسکوپ قابل مشاهده باشد به آن هماچوری میکروسکوپی می گویند.

علائم هماچوری چیست؟

افراد مبتلا به هماچوری ناخالص ادرار صورتی، قرمز یا قهوه ای دارند. حتی مقدار کمی خون در ادرار نیز می تواند باعث تغییر رنگ ادرار شود. در بیشتر موارد، افراد مبتلا به هماچوری فاحش علائم و نشانه های دیگری ندارند. افراد مبتلا به هماچوری ناخالص که شامل لخته شدن خون در ادرار است، ممکن است درد مثانه یا درد در پشت داشته باشند.

علت وجود لخته خون در ادرار

علت خون در ادرار چه می باشد؟

در زمینه علت خون در ادرار سوالات مختلفی پرسیده می شود، از جمله اینکه علت خون در ادرار مردان نشانه چیست. در ادامه مطلب، در این باره توضیح خواهیم داد.

موارد زیر باعث خونریزی ادراری و علت خون در ادرار زن و مرد می باشد :

1- عفونت ادراری

هر گونه التهاب و تورم چه با منشأ ویروسی و چه با منشأ باکتری می تواند باعث خونیریزی در ادرار شود و نکته مهم این است که وقتی خونریزی ادراری به علت التهاب و تورم مجرا و مثانه و کلیه باشد علائم دیگر از قبیل سوزش شدید ادرار، درد، تکرر ادرار و گهگاهی تب نیز به همراه دفع خون دیده می شود.

وقتی فرد آزمایش ادرار می دهد علاوه بر سلول های خونی سلولهای التهابی و باکتری نیز در ادرار وجود دارد این بیماری با مصرف آنتی بیوتیک و مصرف مایعات فراوان سریعاً بهبودی پیدا می کند. از نمونه عفونت ویروسی که باعث التهاب شدید و خونریزی شدید از مثانه می شود می توان به آدنوویروس اشاره کرد که فرد ناگهانی دچار خونریزی شدید از مثانه می شود و علیرغم خونریزی شدید بیماری خودبخود کنترل می گردد.

2- وجود خون به علت تومور یا سرطان

یکی از شایعترین علت خونریزی ادراری، سرطان های دستگاه ادراری مخصوصاً سرطان مثانه است ولی در سرطان لوله حالب و کلیه ها نیز خون در ادرار دیده می شود. شایعترین منشأ خون در ادرار در زمینه سرطان مثانه می باشد. کسانی که سیگار، قلیان و انواع دودها را استفاده می کنند، چندین برابر سرطان مثانه در اینها بالاست. هر فرد سیگاری و آشنا با دخانیات که با خونریزی ادراری مراجعه می کند، باید حتماً از نظر سرطان مثانه بررسی شود. سابقه شیمی درمانی مخصوصاً با سیکلوفسفامید و رادیوتراپی لگن نیز از عوامل مستعد کننده سرطان مثانه و خونریزی می باشند.

وجود سوند مثانه دراز مدت و عفونت های مزمن تحریک کننده و سنگ مثانه درمان نشده می توانند از علل ایجاد کننده سرطان مثانه و خونریزی باشند. یکی از سرطان هایی که با مصرف سیگار شیوع آن چندین برابر می شود و سیگار به منزله کبریت روی بنزین در جهت شعله ور کردن آن عمل می کند، سرطان مثانه است. برای آشنایی بیشتر با این موضوع برروی لینک زیر کلیک کنید.

وجود خون در ادرار به علت تومور یا سرطان

3- وجود خون به علت سنگ کلیه، حالب و مثانه

یکی از علل شایع خونریزی ادراری وجود سنگ در سیستم ادراری اعم از سنگ کلیه، مثانه و حالب می باشد. حرکت سنگ و تحریک موضعی آن باعث التهاب مخاط مثانه و مجرا و کلیه شده و باعث ایجاد خونریزی در ادرار می شود که با درمان سنگ خونریزی نیز از بین خواهد رفت.

4- خونریزی به علت الهتاب مزمن

از قبیل ورم مزمن مجرای پروستات و ورم مزمن مثانه و یا ابتلا به بیماری های گرانولوماتوز از قبیل سل و سیستوزومیازیش می توانند باعث خونریزی ادرار شوند.

5- اختلالات خونریزی

ناهنجاری های انعقاد خون که معمولا وراثتی هستند (مانند هموفیلی) می توانند سبب پدیدار شدن خون در ادرار شوند و معمولا بدون درد می باشند. تنها تعداد کمی از بیماران به پدیدار شدن خون در ادرار در اثر اختلالات انعقادی مبتلا می شوند اما از آنجایی که ممکن است این خونریزی در جایی دیگری رخ داده و معمولا با درمان قابل پیشگیری می باشد، شناسایی این بیماران اهمیت دارد. بیمارانی که دارو های رقیق کننده خون مانند وارفارین مصرف می کنند نیز می توانند به هماچوری مبتلا شوند. این نشانه ای جهت بازبینی فوری میزان دوز داروی مصرفی می باشد.

6- بیماری کم خونی داسی شکل

این بیماری ارثی بوده و در بریتانیا عمدتا در جمعیت های آفریقایی و آفریقاییان کارائیبی وجود دارد. این بیماری سبب حملات درد و کم خونی شده و معمولا در دوران کودکی شروع می شوند. به همین دلیل، اغلب قبل از رخداد عوارض کلیوی این بیماری تشخیص داده می شود. از آنجایی که خون در ادرار ناشی از کم خونی داسی شکل عوامل مختلفی دارد، این عارضه باید بررسی شود. به دلیل اینکه تصویر برداری با ماده حاجب می تواند در این بیماران سبب به وجود آمدن یک وضعیت بحرانی شود، بهتر است این کار صورت نگیرد.

7- وجود انسداد در مسیر اداری

به علت بزرگی پروستات و تنگی مجرا که باعث زور زدن هنگام تخلیه ادرار می شوند از علل خون در ادرار هستند.

8- ناهنجاریهای مادرزادی

از قبیل تنگی محل اتصال حالب به لگنچه یا UPJO، دیورتیکول های مثانه و مجرا از علل خونریزی در مثانه هستند.

دلایل وجود خون در ادرار

9- مصرف بیش از حد داروهای رقیق کننده خون

رقیق شدن بیش از حد خون باعث خونریزی در همه جای بدن از جمله خونریزی ادراری می شوند از این داروها می توان به آسپرین، پلاویکس، وارفارین، دپیریدامول اشاره کرد که با تنظیم دوز دارو خونریزی قطع خواد شد.

10- خونریزی از ادرار با علت ناشناخته

در مواقع بسیاری بیمارانی را می بینیم که علیرغم خون در ادرار در بررسی های انجام شده هیچکدام از عوامل ذکر شده را پیدا نمی کنیم. به این نوع خونریزی اسانسیل یا خونریزی بدون علت خاص ذکر می شود که به بیمار توصیه می کنیم که نگران خونریزی نباشد و با مصرف مایعات زیاد و دوری از انجام فعالیت های سنگین ورزشی به زندگی سالم خود ادامه دهد.

11- عفونت کلیه

عفونت کلیه (که به آن پیلونفریت نیز گفته می شود) معمولاً به عنوان عارضه عفونت مثانه بروز می کند. علائم عفونت کلیه معمولاً شدیدتر از عفونت ادراری است. غالباً یک درجه حرارت (تب) و درد در کنار شکم وجود دارد. عفونت کلیه با دوره طولانی تری آنتی بیوتیک درمان می شود. اگر عفونت شدیدتر باشد ، ممکن است لازم باشد آنتی بیوتیک ها مستقیم در داخل ورید در بیمارستان تجویز شوند. یک دلیل خون در ادرار می تواند عفونت کلیه ها باشد.

برای درمان عفونت کلیه چه چیزی بخوریم؟

علت خون در ادرار زنان نشانه چیست؟

گاهی اوقات افراد، خون ناشی از دوران قاعدگی یا تحرکات روده ای را با این بیماری اشتباه می گیرند، بنابراین باید مطمئن شد که این خون از ادرار می آید. در صورتی که خون در ادرار با دیگر علائمی مانند درد شدید پهلو یا کمر، تب یا ناتوانی در ادرار همراه باشد آن وضعیت جدی است.

در این موارد، فرد باید فورا به بخش فوریت های پزشکی مراجعه نماید. بسته به علت وجود خون در ادرار پزشک ممکن است جهت درمان عفونت یا توقف خونریزی برای بیمار داروی آنتی بیوتیک تجویز کند. همچنین، ممکن است پزشک هیچ دارویی تجویز نکند. در حالی که ممکن است زنان به دیدن خون ماهانه عادت داشته باشند اما این موضوع می تواند نشان دهنده یک مشکل باشد.

اگر خون در ادرار ما مشاهده شد، چه کار کنیم؟

اصلاً نگران نباشید با مراجعه به دکتر پس از شرح حال و معاینه توسط دکتر آزمایش های زیر جهت تشخیص توسط دکترتان درخواست خواهد شد:

  •  آزمایش ساده ادرار و کشت ادرار
  •  آزمایش سیتولوژی ادرار در سه نوبت جهت بررسی علت خوش خیم و یا سرطانی خون در ادرار
  •  سونوگرافی از کلیه ها و مثانه کاملاً پر و خالی
  •  اگر بررسی های فوق به نتیجه نرساند، انجام عکس رنگی با تزریق ماده حاجب از قبیل IVP و سی تی اسکن درخواست خواهد شد.
  •  با توجه به شایعترین محل خونریزی که از مثانه است سیستوسکوپی بررسی تشخیصی مهم دیگر می باشد.
راههای کاهش psa

 

برای درمان خون در ادرار چه باید کرد؟

با تشخیص و درمان علت های زمینه ای ذکر شده خونریزی از ادرار حذف می شود. از اطلاعات جمع آوری شده از تاریخچه پزشکی ، معاینه فیزیکی و نتایج آزمایش برای تعیین بهترین گزینه درمانی استفاده خواهد شد. به عنوان مثال، برای هماچوری که ناشی از عفونت ادراری است، یک درمان رایج استفاده از آنتی بیوتیک است. این آنتی بیوتیک ها برای از بین بردن باکتری های عامل UTI، که باعث حونریزی می شوند تجویز می شوند.

رژیم غذایی تاثیر زیادی در جلوگیری و درمان هماچوری دارد.

و اما توصیه های اینجانب

  • وجود خون در ادرار را همیشه جدی گرفته و سریعاً به دکتر مراجعه نمایید چه میکروسکوپی باشد و چه خون قابل مشاهده
  • هیچ ارتباطی بین شدت خونریزی و شدت خطرناکی علت آن وجود ندارد به عنوان مثال یک تومور ممکن است باعث خونریزی میکروسکوپی شود در حالیکه عفونت ادراری ساده باعث دفع زیاد خون گردد پس وجود خون در ادرار مهم است نه شدت و اندازه آن
  • جهت جلوگیری از خونریزی ادراری و سرطان مثانه وکلیه از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … شدیداً اجتناب نمایید.
  • با مراجعه به دکتر هر چه سریعتر جهت درمان قطعی علت های خونریزی دهنده ادراری اقدام نمایید.
  • در طول روز نمک کم و آب فراوان میل کنید.
  • ادرارتان را به رنگ رقیق و شبیه به آب نگاه دارید.

چه کسانی در معرض خطر هماچوری هستند؟

افرادی که به احتمال زیاد خون در ادرار دارند ، کسانی هستند که بیماری هایی که در قسمت بالا ذکر شد را دارند، اما برخی اقدامات ممکن است شانس داشتن خون در ادرار را در فرد افزایش دهد. این موارد شامل:

  • سیگار کشیدن
  • استفاده بیش از حد از داروهای ضد درد
  • قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص
  • قرار گرفتن در معرض اشعه
  • دویدن یا دویدن در مسافت های طولانی

اجتناب از این اقدامات ممکن است احتمال وجود خون در ادرار را کاهش دهد.

در صورت مشاهده خون در ادرار جهت نوبت دهی با شماره  22642744 تماس بگیرید.

درمان خارش بیضه

آیا وجود خون در ادرار خطرناک است؟

هر گونه خون در ادرار، حتی اگر فقط یک بار اتفاق بیفتد، می تواند نشانه ای از یک مشکل جدی سلامتی باشد، نادیده گرفتن هماچوری می تواند منجر به بدتر شدن شرایط جدی مانند سرطان و بیماری کلیوی شود، بنابراین باید در اسرع وقت با پزشک خود صحبت کنید.

 دکتر حسین کرمی متخصص کلیه و درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.3/5 - (118 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر پارمیس پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 200 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید به شما
    آقای دکتر من تقریبا یک ماه میشه وقتی بدنم دچار کم آبی میشه ادرارم غلیظ شده و موقع خروج هنگام شروع ادرار یکم سوزش احساس میکردم فکر کردم ممکن مشکل مربوط به واژن داشته باشم پیش متخصص زنان رفتم و ایشون به من کلیندومایسن واژینال دایکسیسایکلین و مترونیدازول داد البته من الان مقداری درد از کشاله ران نشیمنگاه تا کف پا دارم مدتی هم کفش خیلی تختی میپوشیدم که فکر میکردم شاید به آن نیز مرتبط باشد البته من مشکل مهرهای 5و 6 کمر دارم چند سال پیش MRI دادم اما چون الان این مشکل با سوزش ادرارم همراه بود خواستم بپرسم چیکار باید بکنم سونوگرافی مثانه و کلیه و رحم دادم کاملا طبیعی بوده آزمایش ادرارم همه چیز طبیعی بود فقط epiteial cell بین 3-2و wbc بین 2-1 و RBC بین 0-1 بود راهنمایی میفرمایید باید چیکارکنم اصلا مشکل من عفونت هست یا مربوط به کمر میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳( 9 سال پیش)
      مربوط به کمر است
  • تصویر کاربر ز.تقوی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید خدمت آقای دکترحسین کرمی
    من دختری 24 ساله هستم که حدودا 14 ماه است که به سوزش شدید ادراری مبتلا شده ام البته حدود ده سال پیش من به عفونت حاد ادراری مبتلا بودم که هرسه ماه این عفونت برمی گشت تا اینکه خانم دکتری درتهران تشخیص دادند که مجرای ادرارمن دراثر عفونت های مکرر تنگ شده است وعمل سیستوسکوپی انجام دادند ویک مدت قرص نالیدیک سیک اسید مصرف کردم دیگه من نه سال مشکل ادراری نداشتم فقط درصورت استفاده ازلباس زیر سوزش می گرفتم که رفع می شد تا اینکه دی ماه سال نود ودو سوزش شدید ادراری گرفتم و بعد ازادرار احساس می کردم ازمجرای ادرار گرما وسوزش دارم که بیشتراوقات به ادرارکردن ربطی نداشت ومن این سوزش را حس می کردم باز عمل سیستوسکوپی روی من انجام شد ولی این بار بدتر شدم ومثانه ام شروع به چکه کردن هم کرد طوری که بعد ازتخلیه ی کامل ادرارچند قطره ادرار ازمن خارج می شد وسوزش هم شدیدتر شده طبق آزمایشاتی که مکررا انجام داده ام جواب عفونت منفی است و طی عکسهای رنگی وی سی یو جی که دوبار انجام دادم مثانه سالم است و درنوارمثانه هم طبق تشخیص دکترفوق تخصص ارولوِژی کمی ناراحتی عصبی وجود دارد ومن پنج وماه و نیم است که ازداروهای یوریناسین وتامسولوسین وگاباپنتین و آمی تریپتیلین استفاده می کنم ولی کامل خوب نمی شوم طوری که اگربه خودم دست هم بزنم سوزش را حس می کنم ولی طبق معاینات مکرر خانم دکترها مشکل بیرونی ندارم ومشکل ازمثانه است ومن پلی کیستیک ریزهم دارم و درشهر خودمان به یک دکتردیگرهم مراجعه کردم وایشان تشخیص دادند که باید ازآمپول های داخل مثانه ویتال هیدروساید که هفتگی و چهار عدد درماه تزریق می شوند استفاده کنم ولی موفقیت آن را حدودا هشتاد درصد اعلام کرده اند ولی من می خواهم شما مرا راهنمایی کنید چون من شنیدم که این آمپول ها نوع دیگری هم دارند که ماهانه تزریق می شود اثربخشی کدام بهتراست؟ درآخرخدمتتان عرض کنم آقای دکترمن یک مدت از دستشویی استفاده می کردم که درحیاط بود وشدیدا احساس سرما می کردم وبعد ازآن این سوزش سراغم آمد سرما می تواند به بیماری مربوط باشد؟ خواهش می کنم مرا سریعا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۹۳( 9 سال پیش)
      نوار عصب مثانه بگیریر
  • تصویر کاربر سیماحسینلو چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    باسلام جناب آقای دکترکرمی آیا داروی یوریناسین که برای بی اختیاری ادرار توصیه میشود در مورد مثانه عصبی هم موثر هست؟یامصرف آن اشکال دارد؟وچه دارویی توصیه میکنید؟ باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۳( 9 سال پیش)
      با نظر بزشگ باید باشد
  • تصویر کاربر سجاد یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 212 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جناب دکتر کرمی.بنده دیروز که ازخواب بیدار شدم متوجه خونریزی شدم و دیروز هر بار که ادرار میکردم شدیدتر میشد تا امروز صبح که از خواب بیدار شدم متوجه شدم که خون زیادی از التم خارج شده...والان نمیدونم چکار کنم.فقط از انتی بیوتیک استفاده کردم.درضمن با هربار ادرار کمی خون لخته و پررنگ خارج میشه.به نظر شما عفونت ادراریه ؟منتظر جوابتونم.باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 9 سال پیش)
      ازمایش بدهید
  • تصویر کاربر فریبا دوشنبه ۶ بهمن ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 216 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.
    من حدود 4 سال است که ازدئاج کردم و به تازگی تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم.روش جلوگیری هم کاندوم بوده.
    خودم ازمایش و سونوگرافی دادم و همه چی نرمال بود.دو ماه اقدام کردیم ولی نشد.
    به درخواست خودمان همسرم آزمایش اسپرم داد/پ.همه ی مئارد ازمایش نرمال بود به جز wbc(hpe( که قرمزه.
    و جلوش نوشته 0-1 و value
    میخوام بدونم آیا همسرم مشکلی داره یا نه.
    خیلی نگران شدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ بهمن ۹۳( 9 سال پیش)
      مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1227 مشاهده پرسش
    با سلام
    سه عدد سوراخ کوچک (فک کنم از زمان ختنه) بر روی پوست آلت تناسلی(قسمت میانی) بنده قرار داره که هر چند وقت (چند هفته یک بار) مقداری عفونت زیر آن جمع میشه
    مجرد هستم ، بیست و دو ساله
    تا الان هم هیچ گونه درد یا ورمی نداشتم
    به نظر شما درمان یا جراحی نیاز هست؟
    یا این که در آینده مشکلی ایجاد خواهد کرد؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 9 سال پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر یوسف جمعه ۲۶ دی ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 204 مشاهده پرسش
    با سلام
    کسی که واریکوسل گرید یک یا دو دارد الان عمل کند بهتر است یا بگذارد به گرید سه تبدیل شود و بعد عمل کند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      بر لساس ازمایش اسپرم است
  • تصویر کاربر milad شنبه ۲۰ دی ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    ba salam khedmateh shoma man modati hast ke be elateh narahti medeh ye seri daro masraf mikonam ye modatiam hast ke majboram dastshoy ziad beram va ye sozesh khafifi dar nahitanasoli daram mikhastam nazaretono bedonam rajebeh in masleh ?
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر احمدی پنجشنبه ۱۱ دی ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 238 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 15 سال سن دارم میخواستم بدونم رابطه جنسی مشکلی نداره برای این سنم؟؟؟ ممنون اگه مشکلی داره بگید لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      مواظب بايدباشيد
  • تصویر کاربر عقیل پنجشنبه ۱۸ دی ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . من در مورد پدرم که ضایعه نخاعی بودند و مثانه اسپاستیک داشتند دو روز پیش سوالم را با کد پیگیری J82d64119 ثبت کردم. پاسخ فرمودید که باید نوار مثانه گرفته شود. این کار را انجام دادیم و نتیجه را خدمتتان ارسال می کنم. منت بر سر من خواهید گذاشت که شرایط زندگی را برای ما بهبود ببخشید. اگر لازم باشد بفرمایید حضوراً خدمتتان برسم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      باید عمل سیستوپلاستی کنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

انتقال زگیل از طریق بوسیدن امکان دارد؟ البته که، رایج ترین راه انتقال ویروس زگیل تناسلی تماس…
کولپوسکوپی زگیل تناسلی چیست؟ کولپوسکوپی که نوعی معاینه دستگاه تناسلی زنان است، ابزاری مؤثر برای تشخیص زگیل…
واریکوسل یکی از بیماری های بیضه است که مردان را درگیر میکند، واریکوسل در واقع به معنای…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر