دلیل خون در ادرار چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

از مواردی که همیشه باعث استرس و اضطراب و نگرانی بیمار می شود، مشاهده خون در ادرار است و این سوال را ایجاد می کند که خون در ادرار نشانه چیست. دکتر کرمی درباره علت وجود خون در ادرار و نحوه درمان آن توضیح می دهد.

وجود خون در ادرار

تشخیص هماچوری

از نظر علائم بالینی وجود خون در ادرار به دو صورت می تواند تشخیص داده شود.

1- خونریزی میکروسکوپی

به عنوان مثال فردی برای چکاب خود به دکتر مراجعه و درخواست آزمایش کامل خون و ادرار می کند و در بررسی آزمایش ادرار وجود خون در ادرار تشخیص داده می شود.

2- به صورت ماکروسکوپی

همان مشاهده خون در ادرار با چشم است. در این موقع بیمار در هنگام تخلیه مثانه خود متوجه تغییر رنگ ادرار و وجود خون در ادرار می شود. این خون ممکن است کاملاً خون شفاف یا دفع لخته های متعدد خون باشد که فرد را شدیداً نگران می کند.

انواع هماچوری

به خونی که می توانید ببینید هماچوری ناخالص گفته می شود.اما اگر خون ادرار فقط در زیر میکروسکوپ قابل مشاهده باشد به آن هماچوری میکروسکوپی می گویند.

علائم هماچوری چیست؟

افراد مبتلا به هماچوری ناخالص ادرار صورتی، قرمز یا قهوه ای دارند. حتی مقدار کمی خون در ادرار نیز می تواند باعث تغییر رنگ ادرار شود. در بیشتر موارد، افراد مبتلا به هماچوری فاحش علائم و نشانه های دیگری ندارند. افراد مبتلا به هماچوری ناخالص که شامل لخته شدن خون در ادرار است، ممکن است درد مثانه یا درد در پشت داشته باشند.

علت وجود لخته خون در ادرار

علت خون در ادرار چه می باشد؟

در زمینه علت خون در ادرار سوالات مختلفی پرسیده می شود، از جمله اینکه علت خون در ادرار مردان نشانه چیست. در ادامه مطلب، در این باره توضیح خواهیم داد.

موارد زیر باعث خونریزی ادراری و علت خون در ادرار زن و مرد می باشد :

1- عفونت ادراری

هر گونه التهاب و تورم چه با منشأ ویروسی و چه با منشأ باکتری می تواند باعث خونیریزی در ادرار شود و نکته مهم این است که وقتی خونریزی ادراری به علت التهاب و تورم مجرا و مثانه و کلیه باشد علائم دیگر از قبیل سوزش شدید ادرار، درد، تکرر ادرار و گهگاهی تب نیز به همراه دفع خون دیده می شود.

وقتی فرد آزمایش ادرار می دهد علاوه بر سلول های خونی سلولهای التهابی و باکتری نیز در ادرار وجود دارد این بیماری با مصرف آنتی بیوتیک و مصرف مایعات فراوان سریعاً بهبودی پیدا می کند. از نمونه عفونت ویروسی که باعث التهاب شدید و خونریزی شدید از مثانه می شود می توان به آدنوویروس اشاره کرد که فرد ناگهانی دچار خونریزی شدید از مثانه می شود و علیرغم خونریزی شدید بیماری خودبخود کنترل می گردد.

2- وجود خون به علت تومور یا سرطان

یکی از شایعترین علت خونریزی ادراری، سرطان های دستگاه ادراری مخصوصاً سرطان مثانه است ولی در سرطان لوله حالب و کلیه ها نیز خون در ادرار دیده می شود. شایعترین منشأ خون در ادرار در زمینه سرطان مثانه می باشد. کسانی که سیگار، قلیان و انواع دودها را استفاده می کنند، چندین برابر سرطان مثانه در اینها بالاست. هر فرد سیگاری و آشنا با دخانیات که با خونریزی ادراری مراجعه می کند، باید حتماً از نظر سرطان مثانه بررسی شود. سابقه شیمی درمانی مخصوصاً با سیکلوفسفامید و رادیوتراپی لگن نیز از عوامل مستعد کننده سرطان مثانه و خونریزی می باشند.

وجود سوند مثانه دراز مدت و عفونت های مزمن تحریک کننده و سنگ مثانه درمان نشده می توانند از علل ایجاد کننده سرطان مثانه و خونریزی باشند. یکی از سرطان هایی که با مصرف سیگار شیوع آن چندین برابر می شود و سیگار به منزله کبریت روی بنزین در جهت شعله ور کردن آن عمل می کند، سرطان مثانه است. برای آشنایی بیشتر با این موضوع برروی لینک زیر کلیک کنید.

وجود خون در ادرار به علت تومور یا سرطان

3- وجود خون به علت سنگ کلیه، حالب و مثانه

یکی از علل شایع خونریزی ادراری وجود سنگ در سیستم ادراری اعم از سنگ کلیه، مثانه و حالب می باشد. حرکت سنگ و تحریک موضعی آن باعث التهاب مخاط مثانه و مجرا و کلیه شده و باعث ایجاد خونریزی در ادرار می شود که با درمان سنگ خونریزی نیز از بین خواهد رفت.

4- خونریزی به علت الهتاب مزمن

از قبیل ورم مزمن مجرای پروستات و ورم مزمن مثانه و یا ابتلا به بیماری های گرانولوماتوز از قبیل سل و سیستوزومیازیش می توانند باعث خونریزی ادرار شوند.

5- اختلالات خونریزی

ناهنجاری های انعقاد خون که معمولا وراثتی هستند (مانند هموفیلی) می توانند سبب پدیدار شدن خون در ادرار شوند و معمولا بدون درد می باشند. تنها تعداد کمی از بیماران به پدیدار شدن خون در ادرار در اثر اختلالات انعقادی مبتلا می شوند اما از آنجایی که ممکن است این خونریزی در جایی دیگری رخ داده و معمولا با درمان قابل پیشگیری می باشد، شناسایی این بیماران اهمیت دارد. بیمارانی که دارو های رقیق کننده خون مانند وارفارین مصرف می کنند نیز می توانند به هماچوری مبتلا شوند. این نشانه ای جهت بازبینی فوری میزان دوز داروی مصرفی می باشد.

6- بیماری کم خونی داسی شکل

این بیماری ارثی بوده و در بریتانیا عمدتا در جمعیت های آفریقایی و آفریقاییان کارائیبی وجود دارد. این بیماری سبب حملات درد و کم خونی شده و معمولا در دوران کودکی شروع می شوند. به همین دلیل، اغلب قبل از رخداد عوارض کلیوی این بیماری تشخیص داده می شود. از آنجایی که خون در ادرار ناشی از کم خونی داسی شکل عوامل مختلفی دارد، این عارضه باید بررسی شود. به دلیل اینکه تصویر برداری با ماده حاجب می تواند در این بیماران سبب به وجود آمدن یک وضعیت بحرانی شود، بهتر است این کار صورت نگیرد.

7- وجود انسداد در مسیر اداری

به علت بزرگی پروستات و تنگی مجرا که باعث زور زدن هنگام تخلیه ادرار می شوند از علل خون در ادرار هستند.

8- ناهنجاریهای مادرزادی

از قبیل تنگی محل اتصال حالب به لگنچه یا UPJO، دیورتیکول های مثانه و مجرا از علل خونریزی در مثانه هستند.

دلایل وجود خون در ادرار

9- مصرف بیش از حد داروهای رقیق کننده خون

رقیق شدن بیش از حد خون باعث خونریزی در همه جای بدن از جمله خونریزی ادراری می شوند از این داروها می توان به آسپرین، پلاویکس، وارفارین، دپیریدامول اشاره کرد که با تنظیم دوز دارو خونریزی قطع خواد شد.

10- خونریزی از ادرار با علت ناشناخته

در مواقع بسیاری بیمارانی را می بینیم که علیرغم خون در ادرار در بررسی های انجام شده هیچکدام از عوامل ذکر شده را پیدا نمی کنیم. به این نوع خونریزی اسانسیل یا خونریزی بدون علت خاص ذکر می شود که به بیمار توصیه می کنیم که نگران خونریزی نباشد و با مصرف مایعات زیاد و دوری از انجام فعالیت های سنگین ورزشی به زندگی سالم خود ادامه دهد.

11- عفونت کلیه

عفونت کلیه (که به آن پیلونفریت نیز گفته می شود) معمولاً به عنوان عارضه عفونت مثانه بروز می کند. علائم عفونت کلیه معمولاً شدیدتر از عفونت ادراری است. غالباً یک درجه حرارت (تب) و درد در کنار شکم وجود دارد. عفونت کلیه با دوره طولانی تری آنتی بیوتیک درمان می شود. اگر عفونت شدیدتر باشد ، ممکن است لازم باشد آنتی بیوتیک ها مستقیم در داخل ورید در بیمارستان تجویز شوند. یک دلیل خون در ادرار می تواند عفونت کلیه ها باشد.

برای درمان عفونت کلیه چه چیزی بخوریم؟

علت خون در ادرار زنان نشانه چیست؟

گاهی اوقات افراد، خون ناشی از دوران قاعدگی یا تحرکات روده ای را با این بیماری اشتباه می گیرند، بنابراین باید مطمئن شد که این خون از ادرار می آید. در صورتی که خون در ادرار با دیگر علائمی مانند درد شدید پهلو یا کمر، تب یا ناتوانی در ادرار همراه باشد آن وضعیت جدی است.

در این موارد، فرد باید فورا به بخش فوریت های پزشکی مراجعه نماید. بسته به علت وجود خون در ادرار پزشک ممکن است جهت درمان عفونت یا توقف خونریزی برای بیمار داروی آنتی بیوتیک تجویز کند. همچنین، ممکن است پزشک هیچ دارویی تجویز نکند. در حالی که ممکن است زنان به دیدن خون ماهانه عادت داشته باشند اما این موضوع می تواند نشان دهنده یک مشکل باشد.

اگر خون در ادرار ما مشاهده شد، چه کار کنیم؟

اصلاً نگران نباشید با مراجعه به دکتر پس از شرح حال و معاینه توسط دکتر آزمایش های زیر جهت تشخیص توسط دکترتان درخواست خواهد شد:

  •  آزمایش ساده ادرار و کشت ادرار
  •  آزمایش سیتولوژی ادرار در سه نوبت جهت بررسی علت خوش خیم و یا سرطانی خون در ادرار
  •  سونوگرافی از کلیه ها و مثانه کاملاً پر و خالی
  •  اگر بررسی های فوق به نتیجه نرساند، انجام عکس رنگی با تزریق ماده حاجب از قبیل IVP و سی تی اسکن درخواست خواهد شد.
  •  با توجه به شایعترین محل خونریزی که از مثانه است سیستوسکوپی بررسی تشخیصی مهم دیگر می باشد.
راههای کاهش psa

 

برای درمان خون در ادرار چه باید کرد؟

با تشخیص و درمان علت های زمینه ای ذکر شده خونریزی از ادرار حذف می شود. از اطلاعات جمع آوری شده از تاریخچه پزشکی ، معاینه فیزیکی و نتایج آزمایش برای تعیین بهترین گزینه درمانی استفاده خواهد شد. به عنوان مثال، برای هماچوری که ناشی از عفونت ادراری است، یک درمان رایج استفاده از آنتی بیوتیک است. این آنتی بیوتیک ها برای از بین بردن باکتری های عامل UTI، که باعث حونریزی می شوند تجویز می شوند.

رژیم غذایی تاثیر زیادی در جلوگیری و درمان هماچوری دارد.

و اما توصیه های اینجانب

  • وجود خون در ادرار را همیشه جدی گرفته و سریعاً به دکتر مراجعه نمایید چه میکروسکوپی باشد و چه خون قابل مشاهده
  • هیچ ارتباطی بین شدت خونریزی و شدت خطرناکی علت آن وجود ندارد به عنوان مثال یک تومور ممکن است باعث خونریزی میکروسکوپی شود در حالیکه عفونت ادراری ساده باعث دفع زیاد خون گردد پس وجود خون در ادرار مهم است نه شدت و اندازه آن
  • جهت جلوگیری از خونریزی ادراری و سرطان مثانه وکلیه از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … شدیداً اجتناب نمایید.
  • با مراجعه به دکتر هر چه سریعتر جهت درمان قطعی علت های خونریزی دهنده ادراری اقدام نمایید.
  • در طول روز نمک کم و آب فراوان میل کنید.
  • ادرارتان را به رنگ رقیق و شبیه به آب نگاه دارید.

چه کسانی در معرض خطر هماچوری هستند؟

افرادی که به احتمال زیاد خون در ادرار دارند ، کسانی هستند که بیماری هایی که در قسمت بالا ذکر شد را دارند، اما برخی اقدامات ممکن است شانس داشتن خون در ادرار را در فرد افزایش دهد. این موارد شامل:

  • سیگار کشیدن
  • استفاده بیش از حد از داروهای ضد درد
  • قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص
  • قرار گرفتن در معرض اشعه
  • دویدن یا دویدن در مسافت های طولانی

اجتناب از این اقدامات ممکن است احتمال وجود خون در ادرار را کاهش دهد.

در صورت مشاهده خون در ادرار جهت نوبت دهی با شماره  22642744 تماس بگیرید.

درمان خارش بیضه

آیا وجود خون در ادرار خطرناک است؟

هر گونه خون در ادرار، حتی اگر فقط یک بار اتفاق بیفتد، می تواند نشانه ای از یک مشکل جدی سلامتی باشد، نادیده گرفتن هماچوری می تواند منجر به بدتر شدن شرایط جدی مانند سرطان و بیماری کلیوی شود، بنابراین باید در اسرع وقت با پزشک خود صحبت کنید.

 دکتر حسین کرمی متخصص کلیه و درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.3/5 - (119 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر جان جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 166 مشاهده پرسش
    Shosh Danyal: سلام،پدرم 10روزپیش تکرر ادرار داشت وزیاد نمیتونست ادرارخودشو نگه داره. بدون اینکه دارویی مصرف کنه الان میگه %50بهترم ،آزمایش وسونو روهم ارسال میکنم،لطفا نظرتون رو بگید.اگه صلاح دونستیدکه دارومصرف کنه لطف کنید بنویسید چه داروهایی که من ازاینجا تهیه کنم.باتشکرازمحبت فراوان شما که به فکرشهرستانیهای بی امکانات هستید.(شوش دانیال ع)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام ديدم خدا را شكر همه خوبند وعفرنت و سنگ ندارد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      درمان فعلا نميخواهد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نازی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    پدرمن 70ساله دارای بیماری بزرگی پروستات هستند که 5روز هست خونریزی در ادرار دارند و لخته در ادرارشون دفع میشه سی تی اسکن و سونو گرافی چیز خاصی نشان نداد ولی خونریزی قطع نشده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام بايد سيستوسكوپي شوند فيلم من در سايتم وا ببينيد
  • تصویر کاربر نادر جمعه ۱۹ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 170 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر وقت به خير بنده 4٢سال سن دارم ٢٠ساله ازدواج كردم يك فرزند پسر ١٨ساله دارم ميخواستم برا بچه دوم اقدام كنم كه واريكوسل داشتم و واريكوسل رو عمل كردم ٣سال قبل بعد از اون هم ازمايش اسپرم دادم اسپرمم قويتر شده اما هنوز كافي نيست دكتر گفت 5٠درصد احتمال باروري هست الان چه كمكي ميتونيد به من بكنيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام اگر طبيعي نشد بايد ايوي اف كنيد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ياسمين جمعه ۱۹ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشيد خدمت شما ، آقاى دكتر من ٢٣ سالمه و مجردم و نزديك ٦ساله هست مثانه عصبى دارم زير نظر پزشك چند دوره درمانى گذروندم قرص مصرف كردم ،تزريق داخل مثانه داشتم ،سونوگرافى و نوار مثانه هم گرفته شد و حتى سستسكوپى هم داشتم ٢بار، ي دوره اى هم فيزيوتراپى مثانه انجام داده م بى اختيارى ندارم عصبى از نوع اسپاسم شديد اين اواخر هم باز نوار مثانه انجام دادم و اصلاً نمى تونستم ادرار رو دفع كنم واقعاً نمى تونستم دفع كنم احساس اين بود كه انگار قفل شده و مثانم به طرز شديدى درد گرفته بود جورى كه در نهايت به گريه افتادم با سوند ادرارم رو تخليه كردن ، انگار همه اين درمان هايى انجام شده از بين ميره تاثيرش واقعاً خيلى كلافه شدم خيلى خسته شدم، خيلى ممنون ميشم راهنمايم كنيد ،سوالم اين هست كه براى مثانه عصبى درمان قطعى وجود داره؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام نتيجه نوار عصب مثانه را بايد ببينم
  • تصویر کاربر عاطفه شنبه ۱۳ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1066 مشاهده پرسش
    باسلام,درمثانه من ی کیست ساده ب تشخیص سونوگرافی پیداشده به ابعاد45سانتی متر.آیاخطرناکه؟درمان خاص باید صورت بگیره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر فلورا سه شنبه ۱۳ تیر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 921 مشاهده پرسش
    اورتروسل به قطر 15 میلیمتر در دهانه حالبی مثانه ای طرف چپ در سونوگرافی مادرم مشاهده شده لطفا راهنمایی کنید چه اقدامی انجام دهیم وآیا این بیماری خطرناک وحاد میباشد ،من خیلی نگرانم لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر فلورا دوشنبه ۱۲ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      جواب داده نشده
    2. تصویر کاربر فلورا دوشنبه ۱۲ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      جوابی دریافت نشد
    3. تصویر کاربر فلورا دوشنبه ۱۲ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      اورتروسل به قطر ۱۵ میلیمتر در دهانه حالبی مثانه ای طرف چپ در سونوگرافی مادرم مشاهده شده،لطفا توضیح دهید چه اقدامی انجام دهیم وآیا این توده بزرگ میشود به مرور زمان یا نه .این توده خطرناکه؟،طرف راست پهلو زیر دنده دائما درد میکنه و خیلی هم اذیته دکترها تشخیص نمیدن از چیه ،به نظر شما نیاز به عمل داره این توده؟خیلی نگرانم لطفا کامل پاسخ دهید ممنون میشوم،از مشهد تماس میگیرم وبرای مراجعه به شما امکانش سخته،لطفا یه دکتر خوب در مشهد معرفی کنید ممنون میشم
    4. تصویر کاربر فلورا دوشنبه ۱۲ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      خواهش میکنم سریعتر پاسخ دهید
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ تیر ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام زحمت بكشيد عكس IVP بگيريد ربفرستيد نظر نهايي بدهم كه ايا عمل لازم است يا نه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سجاد سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید. جناب آقای دکتر ، آیا شما در زمین درمان تومور بد خیم مثانه فعالیت دارید . نیاز به مشاور با حضرتعالی دارم. خواهش میکنم جواب بنده را بدهید. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام بياييد ببينم كار من همين است فيلم تومور مثانه من را ببينيد
    2. تصویر کاربر سجاد یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      آقای دکتر،نوبت گرفته شده.
      فقط میخواستم ببینم با این نتیجه پاتولوژی که عکس آن را در پیام قبل ارسال کرده بودم، آیا راه درمانی غیر از خارج کردن مثانه در این مرحله وجود دارد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امید: امیدنادری دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 910 مشاهده پرسش
    امید: امید: سلام من سنگ کلیه دارم دکتری به من قرص سیستون (شرکت هیمالیا) داده روزی یک عدد ،بعداز گذشت 20 روز دفع نشده وبیقراری ادرار وتکرر ادرار دارم شما چی تجویز میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر پوریا چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید .من 1سال هستش که نمیتونم ادرار کنم و قطره قطره میاد با گذشت 1سال از این موضوع واستفاده انواع داروهای پروستات و سنگ کلیه و سنگ مجرا تغییری حاصل نشد و همراه با ادرار خون ریزی داشتم تا این که مجاری ادراری کلا بسته شد و رفتم بیمارستان و سون زدن با قطر لوله های مختلف مجاری باز شد با کلی خون ریزی الان یه 1ماهی هستش مجاری باز هستش ولی بهم گفتن احتمالا سنگ مجاری ادراری هستش ولی الان یه مقدار سوزش دارم مجاری هم باز هستش میترسم دوباره بسته بشه درد هم ندارم اگر امکانش هست راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      بايد سيستوسكوپي كنم تا ببينم وجواب دهم
  • تصویر کاربر ویدا شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    خانمی هستم 38 ساله شغل من مدیریت پیش دبستانی هست
    مدت دو سال است شاید هم کمی بیشتر که زمانی که احساس نیاز تخلیه ادرار دارم اگر بلافاصله مراجعه نکنک حتما لباسم را خیس میکنم و کنترلی در نگهداری ادرار ندارم
    این مثئله مرا آزار میدهد همچنین مقدار ادرار کم است ولی اگر به خودم فشار بیاورم کم کم مقداری ادرار خارج میشود که این حالت فشار به خودم را چند بار تکرار میکنم
    این مشکل من اول فقط فوریت ادرار بود ولی یک سالی هست احساس میکنم کامل تخلیه نمیشود
    نکته بعدی اینکه دو سالی هست از توالت فرنگی استفاه میکنم یک ماهی هم پاهایم را روی چهار پایه میگذارم چون شنیده بودم بهتر است
    ولی در وضعیت من چندان تاثیری نداشته است یک بار آزمایش دادم مقدار ادراری که در مثانه میماند 5 سی سی است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام بايد نوار مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر