دلیل خون در ادرار چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

از مواردی که همیشه باعث استرس و اضطراب و نگرانی بیمار می شود، مشاهده خون در ادرار است و این سوال را ایجاد می کند که خون در ادرار نشانه چیست. دکتر کرمی درباره علت وجود خون در ادرار و نحوه درمان آن توضیح می دهد.

وجود خون در ادرار

تشخیص هماچوری

از نظر علائم بالینی وجود خون در ادرار به دو صورت می تواند تشخیص داده شود.

1- خونریزی میکروسکوپی

به عنوان مثال فردی برای چکاب خود به دکتر مراجعه و درخواست آزمایش کامل خون و ادرار می کند و در بررسی آزمایش ادرار وجود خون در ادرار تشخیص داده می شود.

2- به صورت ماکروسکوپی

همان مشاهده خون در ادرار با چشم است. در این موقع بیمار در هنگام تخلیه مثانه خود متوجه تغییر رنگ ادرار و وجود خون در ادرار می شود. این خون ممکن است کاملاً خون شفاف یا دفع لخته های متعدد خون باشد که فرد را شدیداً نگران می کند.

انواع هماچوری

به خونی که می توانید ببینید هماچوری ناخالص گفته می شود.اما اگر خون ادرار فقط در زیر میکروسکوپ قابل مشاهده باشد به آن هماچوری میکروسکوپی می گویند.

علائم هماچوری چیست؟

افراد مبتلا به هماچوری ناخالص ادرار صورتی، قرمز یا قهوه ای دارند. حتی مقدار کمی خون در ادرار نیز می تواند باعث تغییر رنگ ادرار شود. در بیشتر موارد، افراد مبتلا به هماچوری فاحش علائم و نشانه های دیگری ندارند. افراد مبتلا به هماچوری ناخالص که شامل لخته شدن خون در ادرار است، ممکن است درد مثانه یا درد در پشت داشته باشند.

علت وجود لخته خون در ادرار

علت خون در ادرار چه می باشد؟

در زمینه علت خون در ادرار سوالات مختلفی پرسیده می شود، از جمله اینکه علت خون در ادرار مردان نشانه چیست. در ادامه مطلب، در این باره توضیح خواهیم داد.

موارد زیر باعث خونریزی ادراری و علت خون در ادرار زن و مرد می باشد :

1- عفونت ادراری

هر گونه التهاب و تورم چه با منشأ ویروسی و چه با منشأ باکتری می تواند باعث خونیریزی در ادرار شود و نکته مهم این است که وقتی خونریزی ادراری به علت التهاب و تورم مجرا و مثانه و کلیه باشد علائم دیگر از قبیل سوزش شدید ادرار، درد، تکرر ادرار و گهگاهی تب نیز به همراه دفع خون دیده می شود.

وقتی فرد آزمایش ادرار می دهد علاوه بر سلول های خونی سلولهای التهابی و باکتری نیز در ادرار وجود دارد این بیماری با مصرف آنتی بیوتیک و مصرف مایعات فراوان سریعاً بهبودی پیدا می کند. از نمونه عفونت ویروسی که باعث التهاب شدید و خونریزی شدید از مثانه می شود می توان به آدنوویروس اشاره کرد که فرد ناگهانی دچار خونریزی شدید از مثانه می شود و علیرغم خونریزی شدید بیماری خودبخود کنترل می گردد.

2- وجود خون به علت تومور یا سرطان

یکی از شایعترین علت خونریزی ادراری، سرطان های دستگاه ادراری مخصوصاً سرطان مثانه است ولی در سرطان لوله حالب و کلیه ها نیز خون در ادرار دیده می شود. شایعترین منشأ خون در ادرار در زمینه سرطان مثانه می باشد. کسانی که سیگار، قلیان و انواع دودها را استفاده می کنند، چندین برابر سرطان مثانه در اینها بالاست. هر فرد سیگاری و آشنا با دخانیات که با خونریزی ادراری مراجعه می کند، باید حتماً از نظر سرطان مثانه بررسی شود. سابقه شیمی درمانی مخصوصاً با سیکلوفسفامید و رادیوتراپی لگن نیز از عوامل مستعد کننده سرطان مثانه و خونریزی می باشند.

وجود سوند مثانه دراز مدت و عفونت های مزمن تحریک کننده و سنگ مثانه درمان نشده می توانند از علل ایجاد کننده سرطان مثانه و خونریزی باشند. یکی از سرطان هایی که با مصرف سیگار شیوع آن چندین برابر می شود و سیگار به منزله کبریت روی بنزین در جهت شعله ور کردن آن عمل می کند، سرطان مثانه است. برای آشنایی بیشتر با این موضوع برروی لینک زیر کلیک کنید.

وجود خون در ادرار به علت تومور یا سرطان

3- وجود خون به علت سنگ کلیه، حالب و مثانه

یکی از علل شایع خونریزی ادراری وجود سنگ در سیستم ادراری اعم از سنگ کلیه، مثانه و حالب می باشد. حرکت سنگ و تحریک موضعی آن باعث التهاب مخاط مثانه و مجرا و کلیه شده و باعث ایجاد خونریزی در ادرار می شود که با درمان سنگ خونریزی نیز از بین خواهد رفت.

4- خونریزی به علت الهتاب مزمن

از قبیل ورم مزمن مجرای پروستات و ورم مزمن مثانه و یا ابتلا به بیماری های گرانولوماتوز از قبیل سل و سیستوزومیازیش می توانند باعث خونریزی ادرار شوند.

5- اختلالات خونریزی

ناهنجاری های انعقاد خون که معمولا وراثتی هستند (مانند هموفیلی) می توانند سبب پدیدار شدن خون در ادرار شوند و معمولا بدون درد می باشند. تنها تعداد کمی از بیماران به پدیدار شدن خون در ادرار در اثر اختلالات انعقادی مبتلا می شوند اما از آنجایی که ممکن است این خونریزی در جایی دیگری رخ داده و معمولا با درمان قابل پیشگیری می باشد، شناسایی این بیماران اهمیت دارد. بیمارانی که دارو های رقیق کننده خون مانند وارفارین مصرف می کنند نیز می توانند به هماچوری مبتلا شوند. این نشانه ای جهت بازبینی فوری میزان دوز داروی مصرفی می باشد.

6- بیماری کم خونی داسی شکل

این بیماری ارثی بوده و در بریتانیا عمدتا در جمعیت های آفریقایی و آفریقاییان کارائیبی وجود دارد. این بیماری سبب حملات درد و کم خونی شده و معمولا در دوران کودکی شروع می شوند. به همین دلیل، اغلب قبل از رخداد عوارض کلیوی این بیماری تشخیص داده می شود. از آنجایی که خون در ادرار ناشی از کم خونی داسی شکل عوامل مختلفی دارد، این عارضه باید بررسی شود. به دلیل اینکه تصویر برداری با ماده حاجب می تواند در این بیماران سبب به وجود آمدن یک وضعیت بحرانی شود، بهتر است این کار صورت نگیرد.

7- وجود انسداد در مسیر اداری

به علت بزرگی پروستات و تنگی مجرا که باعث زور زدن هنگام تخلیه ادرار می شوند از علل خون در ادرار هستند.

8- ناهنجاریهای مادرزادی

از قبیل تنگی محل اتصال حالب به لگنچه یا UPJO، دیورتیکول های مثانه و مجرا از علل خونریزی در مثانه هستند.

دلایل وجود خون در ادرار

9- مصرف بیش از حد داروهای رقیق کننده خون

رقیق شدن بیش از حد خون باعث خونریزی در همه جای بدن از جمله خونریزی ادراری می شوند از این داروها می توان به آسپرین، پلاویکس، وارفارین، دپیریدامول اشاره کرد که با تنظیم دوز دارو خونریزی قطع خواد شد.

10- خونریزی از ادرار با علت ناشناخته

در مواقع بسیاری بیمارانی را می بینیم که علیرغم خون در ادرار در بررسی های انجام شده هیچکدام از عوامل ذکر شده را پیدا نمی کنیم. به این نوع خونریزی اسانسیل یا خونریزی بدون علت خاص ذکر می شود که به بیمار توصیه می کنیم که نگران خونریزی نباشد و با مصرف مایعات زیاد و دوری از انجام فعالیت های سنگین ورزشی به زندگی سالم خود ادامه دهد.

11- عفونت کلیه

عفونت کلیه (که به آن پیلونفریت نیز گفته می شود) معمولاً به عنوان عارضه عفونت مثانه بروز می کند. علائم عفونت کلیه معمولاً شدیدتر از عفونت ادراری است. غالباً یک درجه حرارت (تب) و درد در کنار شکم وجود دارد. عفونت کلیه با دوره طولانی تری آنتی بیوتیک درمان می شود. اگر عفونت شدیدتر باشد ، ممکن است لازم باشد آنتی بیوتیک ها مستقیم در داخل ورید در بیمارستان تجویز شوند. یک دلیل خون در ادرار می تواند عفونت کلیه ها باشد.

برای درمان عفونت کلیه چه چیزی بخوریم؟

علت خون در ادرار زنان نشانه چیست؟

گاهی اوقات افراد، خون ناشی از دوران قاعدگی یا تحرکات روده ای را با این بیماری اشتباه می گیرند، بنابراین باید مطمئن شد که این خون از ادرار می آید. در صورتی که خون در ادرار با دیگر علائمی مانند درد شدید پهلو یا کمر، تب یا ناتوانی در ادرار همراه باشد آن وضعیت جدی است.

در این موارد، فرد باید فورا به بخش فوریت های پزشکی مراجعه نماید. بسته به علت وجود خون در ادرار پزشک ممکن است جهت درمان عفونت یا توقف خونریزی برای بیمار داروی آنتی بیوتیک تجویز کند. همچنین، ممکن است پزشک هیچ دارویی تجویز نکند. در حالی که ممکن است زنان به دیدن خون ماهانه عادت داشته باشند اما این موضوع می تواند نشان دهنده یک مشکل باشد.

اگر خون در ادرار ما مشاهده شد، چه کار کنیم؟

اصلاً نگران نباشید با مراجعه به دکتر پس از شرح حال و معاینه توسط دکتر آزمایش های زیر جهت تشخیص توسط دکترتان درخواست خواهد شد:

  •  آزمایش ساده ادرار و کشت ادرار
  •  آزمایش سیتولوژی ادرار در سه نوبت جهت بررسی علت خوش خیم و یا سرطانی خون در ادرار
  •  سونوگرافی از کلیه ها و مثانه کاملاً پر و خالی
  •  اگر بررسی های فوق به نتیجه نرساند، انجام عکس رنگی با تزریق ماده حاجب از قبیل IVP و سی تی اسکن درخواست خواهد شد.
  •  با توجه به شایعترین محل خونریزی که از مثانه است سیستوسکوپی بررسی تشخیصی مهم دیگر می باشد.
راههای کاهش psa

 

برای درمان خون در ادرار چه باید کرد؟

با تشخیص و درمان علت های زمینه ای ذکر شده خونریزی از ادرار حذف می شود. از اطلاعات جمع آوری شده از تاریخچه پزشکی ، معاینه فیزیکی و نتایج آزمایش برای تعیین بهترین گزینه درمانی استفاده خواهد شد. به عنوان مثال، برای هماچوری که ناشی از عفونت ادراری است، یک درمان رایج استفاده از آنتی بیوتیک است. این آنتی بیوتیک ها برای از بین بردن باکتری های عامل UTI، که باعث حونریزی می شوند تجویز می شوند.

رژیم غذایی تاثیر زیادی در جلوگیری و درمان هماچوری دارد.

و اما توصیه های اینجانب

  • وجود خون در ادرار را همیشه جدی گرفته و سریعاً به دکتر مراجعه نمایید چه میکروسکوپی باشد و چه خون قابل مشاهده
  • هیچ ارتباطی بین شدت خونریزی و شدت خطرناکی علت آن وجود ندارد به عنوان مثال یک تومور ممکن است باعث خونریزی میکروسکوپی شود در حالیکه عفونت ادراری ساده باعث دفع زیاد خون گردد پس وجود خون در ادرار مهم است نه شدت و اندازه آن
  • جهت جلوگیری از خونریزی ادراری و سرطان مثانه وکلیه از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … شدیداً اجتناب نمایید.
  • با مراجعه به دکتر هر چه سریعتر جهت درمان قطعی علت های خونریزی دهنده ادراری اقدام نمایید.
  • در طول روز نمک کم و آب فراوان میل کنید.
  • ادرارتان را به رنگ رقیق و شبیه به آب نگاه دارید.

چه کسانی در معرض خطر هماچوری هستند؟

افرادی که به احتمال زیاد خون در ادرار دارند ، کسانی هستند که بیماری هایی که در قسمت بالا ذکر شد را دارند، اما برخی اقدامات ممکن است شانس داشتن خون در ادرار را در فرد افزایش دهد. این موارد شامل:

  • سیگار کشیدن
  • استفاده بیش از حد از داروهای ضد درد
  • قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص
  • قرار گرفتن در معرض اشعه
  • دویدن یا دویدن در مسافت های طولانی

اجتناب از این اقدامات ممکن است احتمال وجود خون در ادرار را کاهش دهد.

در صورت مشاهده خون در ادرار جهت نوبت دهی با شماره  22642744 تماس بگیرید.

درمان خارش بیضه

آیا وجود خون در ادرار خطرناک است؟

هر گونه خون در ادرار، حتی اگر فقط یک بار اتفاق بیفتد، می تواند نشانه ای از یک مشکل جدی سلامتی باشد، نادیده گرفتن هماچوری می تواند منجر به بدتر شدن شرایط جدی مانند سرطان و بیماری کلیوی شود، بنابراین باید در اسرع وقت با پزشک خود صحبت کنید.

 دکتر حسین کرمی متخصص کلیه و درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (125 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۷ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 9 مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب جناب دکتر من چند ماهه متوجه شدم سنگ صفرا دارم به اندازه ۱۸ میلیمتر و قرص برای کوچک شدن سنگ هم خوردم اما متاسفانه جواب نداد دیروز سنو گرافی کردم گفتن باید جراحی بشود چون یه کوچولو رفته داخل کبد خواستم از شما مشورت بگیرم که باید جراحی کنم یا با دارو که شما میدین میشه کوچکش کرد و بعضی وقت ها هم درد دارم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      دوست عزیز بنده جراح کلیه و مجاری ادراری هستم برای سنگ های کیسه صفرا باید به جراح عمومی مراجعه کنید اگر علامت ندارید احتمالا نیاز به جراحی نخواهد داشت
  • تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۷ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 14 مشاهده پرسش
    کسی که آنژیو و فنر قلب انجام داده باشه
    و الان سنگ در مثانه دارد و در دفع کردن سنگ ب دلیل بزرگی پروستات مشکل دارد آیا میتواند عمل سیستوسکوپی انجام دهد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      بله قابل انجام هست
    2. تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۷ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      شرمنده دکتر ۴ پیش فنر گذاشتن برا قلب بازهم میشه این عمل رو انجام داد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      چقدر؟
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Salman یکشنبه ۷ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 12 مشاهده پرسش
    سلام روزتون بخیر
    پدرمن بالای بیست سال هست ک دیابت دارن
    و ۶۸ سالشونه
    قندخونشون تحت کنترله
    قبل از عید،شب ک میرن دسشویی توی ادرارشون خون بود میگن خیلی زیاد بود خونشون ( دوبار ک رفتن دسشویی توی همون شب) و بعدش دیگ عادی بود و تکرار نشد
    دکتر عمومی سونو و آزمایش نوشت ک میفرستم خدمتتون
    داروهایی که میخورن:
    گلوریپا ۱۰ ( قبل شام) یک عدد
    رزواستاتین ۴۰ ( بعد از شام) یک‌عدد
    روغن ماهی امگا۳ (ظهرها بعد از ناهار) یک عدد
    لوزار ۵۰ ( صبح و‌شب) یک عدد بعد از غذا
    تریامترن اچ( صبح ناشتا) نصف قرص
    زیپمت ۵۰/۱۰۰۰ ( صبح و‌شب) روزی دو عدد
    لیورگل ۱۴۰ (بعذ از ناهار) یک عدد
    آ اس آ ۸۰ ( بعد از شام) یک عدد
    دیابزید ۶۰ ( صبح ناشتا) یک عدد
    امپرازول ۲۰( صبح ناشتا) یک عدد
    لووکسین سدیم ۱۰۰ میکرو‌گرم( صبح ناشتا) یک عدد و پنج شنبه و‌جمعه ۱/۵ قرص
    ویتامین D3 (هر دو‌هفته یک عدد)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      سیتولوژی ادراری در سه،نوبت انجام شود
  • تصویر کاربر ف.ع جمعه ۵ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    سلام
    خانمی هستم شصت و سه ساله مدتی است گاهی درناحیه مجاری ادراری احساس درد میکنم به دکتر اورولوژیست وزنان وعمومی مراجعه کردم وسونی گرافی ازمایش وسیتی اسکن انجام دادم که همه سالم بوده ولی دردم بهتر نشده قبلا چند روز یک بار دچار این درد میشدم ولی الان روزی چند ساعت دچار این درد میشم لطفا راهنماییم کنید، ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ اردیبهشت ۴( 2 هفته پیش)
      فقط درده؟ علایم ادراری هم دارید؟
  • تصویر کاربر حبیب چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۴( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 21 مشاهده پرسش
    سوزش ادرارودردناحیه تناسلی دارم چندبارمراجعه کردم ولی هرباربهترنشدم وهردکتریه تشخیص دادن وبهترنشدم وآزمایش وسونوهم انجام دادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۴( 3 هفته پیش)
      آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر نازی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۴( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 19 مشاهده پرسش
    تکرر ادرار
    سوزش ادرار
    درد درناحیه پایین کمر
    47ساله خانم هستم
    سه روزه این مشکل دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۴( 3 هفته پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین باقیمانده ادراری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۴( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 11 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب مریضی داریم ۴۹ ساله که در مثانه تومور داشتند و بعد از سیستوسکپی ۵جلسه شیمی درمانی شدند و گقتن باید مثانه کلا تخلیه شود
    آیا با برداشتن مثانه درمان قطعی می‌شوند؟
    اسکن استخوان و آزمایش‌ها کاملا نرمال هست
    متاسفانه نشد همه فایل ها را ارسال کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۴( 3 هفته پیش)
      باید مثانه کامل تخلیه بشه بعد از جواب پاتولوژی و اینکه تهاجم تومور به کجا بوده و مارژین منفی داشته باشیم تصمیم گیری خواهد شد
  • تصویر کاربر ن دوشنبه ۱ اردیبهشت ۴( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 7 مشاهده پرسش
    سلام ودرود
    ببخشیدآقای دکترمن۵۵سالمه.۵ساله که بی اختیاری ادراردارم.تولترودین می خورم ولی یه کم بهترم شبها مشکل دارم دوسه باربایدبرم دسشویی.ریزش ادرار دارم.نوار مثانه گرفتم.میشه نظرتونو بفرمایین درباره من ۷یلی ممنون ازلطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۴( 3 هفته پیش)
      عکس نوار مثانه رو بفرستید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۴( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 16 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر آقای دکتر من حدود۸ ۹ ماه پیش دچار التهاب پروستات شدم و با مقداری دارو و رعایت علائمی که داشتم درد آلت تناسلی بود درد بیضه بود و نب زدن پرینه که خدا را شکر خوب شدم ولی الان یکی دو هفته هست احساس می‌کنم مثانه‌ام کاملاً تخلیه نمی‌شه و یه ذره در طول روز تکرار ادرار دارم یعنی میشه علائم همون التهاب پروستات باشه من۳۰ سالمه شب مشکل ندارم فقط روز تقریباً ساعتی یه بار باید برم دستشویی ولی حجم ادارم احساس میکنم کمه ولی فشارش خوبه ۳۰ سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 3 هفته پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 3 هفته پیش)
      دکترجان میشه از همون التهاب پروستات باشه تا دو لیوان آب میخورم احساس ادار دارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۴( 3 هفته پیش)
      باید سونو انجام بدین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر نادر یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 18 مشاهده پرسش
    در گزارش سونو اینجانب سنگ مثانه به قطر ۲ سانتیمتر نوشته شده
    آیا این سنگ نیاز به جراحی دارد؟
    لازم به ذکر است فعلا هیچگونه درد یا سوزشی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ فروردین ۴( 3 هفته پیش)
      بله حتما باید عمل بشه منجر به عفونت مثانه میشه اگه عمل‌نشه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ایرج جمعه ۲۸ آبان ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    سلام در ازمایش ادرار گلبول قرمز ۱۰تا۱۲ است بقیه نرمال است سونو دادم همه نرمال فقط در کلیه سنگ به قطر ۳ وجود دارد سیتولوژی ۳نوبته دادم پاسخ منفی بود شب ادراری وتکرروسوزس ادرار تدارم هیچ نوع دردی هم ندارم لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آبان ۰( 3 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی بشید
  • تصویر کاربر ایلیا چهارشنبه ۲۸ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    باسلام من یه پسر ۱۳ ساله دارم حدود یک ساله خارش الت داره همیشه.الان چند وقته هردوسه روز یه بار اخر ادرارش چند قطره خون دیده میشه.دوسه بار ازمایش داده ویه بار سونو میگن هیچ مشکلی نداره فقط یه بار در حد یه عفونت خیلی کم.خیلی نگرانم خودشم اذیت میشه.باید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۸ مهر ۰( 3 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری و مثانه انجام بده
  • تصویر کاربر پریسا پنجشنبه ۱۵ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    مادر من 64 سالشه با علایم هماچوری خفیف سونوگرافی شد توده متعدد 7تا در مثانه رویت شد .سیستوسکوپی کردیم
    دکترش بلافاصله گفت بدخیم هست.
    آیا با دیدن تصویر توده میشه تشخیص داد بدخیمه
    نمونه رو بردیم پاتولوژی قراره 24 مهر ماه جواب بیاد
    آقای دکتر با دیدن تصویر توده میشه با اطمینان گفت بدخیمه؟ تا 24 مهر نمیتونیم صبر کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ مهر ۰( 3 سال پیش)
      میشه شک کرد به بدخیمی ولی شدت بدخیم بودنش رو فقط پاتولوژی گزارش میده
  • تصویر کاربر فرزاد پنجشنبه ۱ مهر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    از امروز صبح رفتم دستشویی ادرار به سختی میومد و خون زیاد از بعد از ظهر به بعد میرفتم دستشویی ادرار نمیومد فقط خون الان اذیتم هی باید دستشویی باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ مهر ۰( 3 سال پیش)
      جهت بررسی به اورژانس بیمارستان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر مهگل یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر مادر من دو سال هست که جراحی تعویض دریچه میترال قلب انجام دادن و قرص وارفارین و آسپرین همزمان استفاده میکنن از قبل مشکل دفع ادرار داشتن و ادرار به صورت قطره ای ازشون می آمد و هنگام خروج از دستشویی مجدد احساس ادرار داشتن الان تقریبا سه روز هست که هر بار ادرار میکنن ادرار خونی همراه با درد و سوزش دارن ممکنه برای وارفارین و آسپرین باشه INR ایشون 3.2هست
    و اینکه چه آزمایشاتی انجام بدن ؟
    به خاطر کرونا میترسم برای ویزیت پیش دکتر بریم
    ممنون میشم زودتر جوابم رو بدید خیلی نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 3 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری و مثانه(با مثانه پر) انجام بدن
  • تصویر کاربر سلام سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    بیمار آلفا همولتیک هستم با پلاکت بالا،چند وقتی هست به علت عفونت شدید مجرای ادراری به پزشک مراجعه کردم باسونوگرافی وکشت ادرار تشخیص هماجوری وخون در ادرار وشن کلیه داده اند سیپروفلوکساسن وفنازومکس شروع کردن به محض مصرف اولین قرص عوارض تاری دیدو خطوط در دید مواجه شدم آیا به خاطر مشکلات پلاکتی میتونه باشه یانه ،دارو روقطع کردم وشدید سوزش ودرد ادرار دارم واحتیاج به تجویز آقای دکتر دارم چون طحال ندارم این عفونت ممکنه سرعت پیدا کنه ممنون وسپاسگزار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 3 سال پیش)
      عکس ارسالی نیومده!؟
    2. تصویر کاربر سلام جمعه ۱۸ تیر ۰( 3 سال پیش)
      سلام مجدد ارسال کردم ممنون پاسخگو باشید بلاتکلیف هستم
    3. تصویر کاربر سلام جمعه ۱۸ تیر ۰( 3 سال پیش)
      سلام مجدد ارسال کردم از رباط تلگرام ،ممنون پاسخگو باشید بلاتکلیف هستم وحالم خوب نیست
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 3 سال پیش)
      اینجا هم بفرستید
    5. تصویر کاربر سلام یکشنبه ۲۰ تیر ۰( 3 سال پیش)
      سلام علیک پیام برایم ارسال شده بود که عکس ها دیده نشده من مجدد عکس ها را ارسال کردم واینجا هم فرستادم سپاسگزارم جواب بدهید چون حال مناسبی ندارم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ تیر ۰( 3 سال پیش)
      این آزمایش خون هست و کشت و بررسی ادراری نیست
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر بابک پنجشنبه ۱۳ خرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    با سلام.
    پدر من حدود‌ ۹۰ روزه که دچار ICH ، IVH شدن و با سطح کمای ۱۱ ؛ بستری هستن.
    عفونت ادراری داشتن دو تا باکتری
    باکتری کلبسیلا
    باکتری سودوموناس
    و آنتی بیوتیک آمیکاسین و مروپنم مصرف کردن یک دوره و هر روز کراتنین خونشون‌ رو اندازه میگرفتیم که از ۱/۴ افزایش پیدا نکنه.
    از امشب ادرارشون حاوی خون تازه و خون لخته هست. رنگ ادرار قرمزه.
    سوندشون رو یک هفته س خادج کردیم و به جاش کاندوم شیت استفاده میکنیم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ خرداد ۰( 3 سال پیش)
      ابتدا سونوگرافی با مثانه ی پر انجام شه
  • تصویر کاربر موسوی چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عرض ادب
    مدت یک هفته است که بعد از روزه ماه مبارک رمضان به سختی ادرار میکنم و با فشار آوردن به خودم بصورت قطره قطره ادرار دفع می سه چکار کنم آزمایش گرفتم که به پیوست ارسال کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)
      سونوگرافی انجام شود ، احتمالا نیاز به سیستوسکوپی باشد ، مراجعه کنید
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    سلام من آقای ۵۳ ساله هستم امروز صبح بعد از بیدار شدن از خواب بعد از دفع ادرار یک قطره خون تازه مشاهده کردم . در نوبت بعدی خونی مشاهده نشد. البته ۲۳ روز پیش سونوگرافی انجام شده بود که نتیجه خدمتتان ارسال می گردد. لطفا راهنمایی فرمایید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)
      اگر در ادرارتون خون دیدین بهتر است سیستوسکوپی کنید
  • تصویر کاربر حامد چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    پدرم چند سال پیش شیمی درمانی و پرتو درمانی بابت تومورهای مثانه انجام داده که بعد از گذشت 8 سال مجددا خونریزی آن شروع شده که پس از مراجعه مجدد به دکتر و انجام سیستوسکپی و آزمایش خدارو شکر مشکلی نداره ولی خونریزی اون حدود دو هفته است که هنوز قطع نشده باتوجه به خونریزی زیاد راه درمانش چیه. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)
      سی تی اسکن با تزریق انجام شود ، فیناستراید روزی یک عدد. اگر سیستوسکوپی اخیرا نبوده باید مجدد سیستوسکوپی شود
    2. تصویر کاربر حامد دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)
      سیستوسکپی هفته قبل انجام شده که دکتر اعلام کرده موردی نداره فقط مشکل خونریزی زیاده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)
      سی تی اسکن با تزریق
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

سنگ‌های کلیه توده‌های جامدی هستند که در داخل کلیه تشکیل می‌شوند و ممکن است حاوی موادی مانند…
زندگی با یک بیضه، که به نام مونورکیسم (monorchism) نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که در آن…
اختلال نعوظ یا  به اصطلاح عامیانه بلند نشدن آلت تناسلی، یکی از مشکلات شایع در سلامت جنسی…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب