دلیل خون در ادرار چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

از مواردی که همیشه باعث استرس و اضطراب و نگرانی بیمار می شود، مشاهده خون در ادرار است و این سوال را ایجاد می کند که خون در ادرار نشانه چیست. دکتر کرمی درباره علت وجود خون در ادرار و نحوه درمان آن توضیح می دهد.

وجود خون در ادرار

تشخیص هماچوری

از نظر علائم بالینی وجود خون در ادرار به دو صورت می تواند تشخیص داده شود.

1- خونریزی میکروسکوپی

به عنوان مثال فردی برای چکاب خود به دکتر مراجعه و درخواست آزمایش کامل خون و ادرار می کند و در بررسی آزمایش ادرار وجود خون در ادرار تشخیص داده می شود.

2- به صورت ماکروسکوپی

همان مشاهده خون در ادرار با چشم است. در این موقع بیمار در هنگام تخلیه مثانه خود متوجه تغییر رنگ ادرار و وجود خون در ادرار می شود. این خون ممکن است کاملاً خون شفاف یا دفع لخته های متعدد خون باشد که فرد را شدیداً نگران می کند.

انواع هماچوری

به خونی که می توانید ببینید هماچوری ناخالص گفته می شود.اما اگر خون ادرار فقط در زیر میکروسکوپ قابل مشاهده باشد به آن هماچوری میکروسکوپی می گویند.

علائم هماچوری چیست؟

افراد مبتلا به هماچوری ناخالص ادرار صورتی، قرمز یا قهوه ای دارند. حتی مقدار کمی خون در ادرار نیز می تواند باعث تغییر رنگ ادرار شود. در بیشتر موارد، افراد مبتلا به هماچوری فاحش علائم و نشانه های دیگری ندارند. افراد مبتلا به هماچوری ناخالص که شامل لخته شدن خون در ادرار است، ممکن است درد مثانه یا درد در پشت داشته باشند.

علت وجود لخته خون در ادرار

علت خون در ادرار چه می باشد؟

در زمینه علت خون در ادرار سوالات مختلفی پرسیده می شود، از جمله اینکه علت خون در ادرار مردان نشانه چیست. در ادامه مطلب، در این باره توضیح خواهیم داد.

موارد زیر باعث خونریزی ادراری و علت خون در ادرار زن و مرد می باشد :

1- عفونت ادراری

هر گونه التهاب و تورم چه با منشأ ویروسی و چه با منشأ باکتری می تواند باعث خونیریزی در ادرار شود و نکته مهم این است که وقتی خونریزی ادراری به علت التهاب و تورم مجرا و مثانه و کلیه باشد علائم دیگر از قبیل سوزش شدید ادرار، درد، تکرر ادرار و گهگاهی تب نیز به همراه دفع خون دیده می شود.

وقتی فرد آزمایش ادرار می دهد علاوه بر سلول های خونی سلولهای التهابی و باکتری نیز در ادرار وجود دارد این بیماری با مصرف آنتی بیوتیک و مصرف مایعات فراوان سریعاً بهبودی پیدا می کند. از نمونه عفونت ویروسی که باعث التهاب شدید و خونریزی شدید از مثانه می شود می توان به آدنوویروس اشاره کرد که فرد ناگهانی دچار خونریزی شدید از مثانه می شود و علیرغم خونریزی شدید بیماری خودبخود کنترل می گردد.

2- وجود خون به علت تومور یا سرطان

یکی از شایعترین علت خونریزی ادراری، سرطان های دستگاه ادراری مخصوصاً سرطان مثانه است ولی در سرطان لوله حالب و کلیه ها نیز خون در ادرار دیده می شود. شایعترین منشأ خون در ادرار در زمینه سرطان مثانه می باشد. کسانی که سیگار، قلیان و انواع دودها را استفاده می کنند، چندین برابر سرطان مثانه در اینها بالاست. هر فرد سیگاری و آشنا با دخانیات که با خونریزی ادراری مراجعه می کند، باید حتماً از نظر سرطان مثانه بررسی شود. سابقه شیمی درمانی مخصوصاً با سیکلوفسفامید و رادیوتراپی لگن نیز از عوامل مستعد کننده سرطان مثانه و خونریزی می باشند.

وجود سوند مثانه دراز مدت و عفونت های مزمن تحریک کننده و سنگ مثانه درمان نشده می توانند از علل ایجاد کننده سرطان مثانه و خونریزی باشند. یکی از سرطان هایی که با مصرف سیگار شیوع آن چندین برابر می شود و سیگار به منزله کبریت روی بنزین در جهت شعله ور کردن آن عمل می کند، سرطان مثانه است. برای آشنایی بیشتر با این موضوع برروی لینک زیر کلیک کنید.

وجود خون در ادرار به علت تومور یا سرطان

3- وجود خون به علت سنگ کلیه، حالب و مثانه

یکی از علل شایع خونریزی ادراری وجود سنگ در سیستم ادراری اعم از سنگ کلیه، مثانه و حالب می باشد. حرکت سنگ و تحریک موضعی آن باعث التهاب مخاط مثانه و مجرا و کلیه شده و باعث ایجاد خونریزی در ادرار می شود که با درمان سنگ خونریزی نیز از بین خواهد رفت.

4- خونریزی به علت الهتاب مزمن

از قبیل ورم مزمن مجرای پروستات و ورم مزمن مثانه و یا ابتلا به بیماری های گرانولوماتوز از قبیل سل و سیستوزومیازیش می توانند باعث خونریزی ادرار شوند.

5- اختلالات خونریزی

ناهنجاری های انعقاد خون که معمولا وراثتی هستند (مانند هموفیلی) می توانند سبب پدیدار شدن خون در ادرار شوند و معمولا بدون درد می باشند. تنها تعداد کمی از بیماران به پدیدار شدن خون در ادرار در اثر اختلالات انعقادی مبتلا می شوند اما از آنجایی که ممکن است این خونریزی در جایی دیگری رخ داده و معمولا با درمان قابل پیشگیری می باشد، شناسایی این بیماران اهمیت دارد. بیمارانی که دارو های رقیق کننده خون مانند وارفارین مصرف می کنند نیز می توانند به هماچوری مبتلا شوند. این نشانه ای جهت بازبینی فوری میزان دوز داروی مصرفی می باشد.

6- بیماری کم خونی داسی شکل

این بیماری ارثی بوده و در بریتانیا عمدتا در جمعیت های آفریقایی و آفریقاییان کارائیبی وجود دارد. این بیماری سبب حملات درد و کم خونی شده و معمولا در دوران کودکی شروع می شوند. به همین دلیل، اغلب قبل از رخداد عوارض کلیوی این بیماری تشخیص داده می شود. از آنجایی که خون در ادرار ناشی از کم خونی داسی شکل عوامل مختلفی دارد، این عارضه باید بررسی شود. به دلیل اینکه تصویر برداری با ماده حاجب می تواند در این بیماران سبب به وجود آمدن یک وضعیت بحرانی شود، بهتر است این کار صورت نگیرد.

7- وجود انسداد در مسیر اداری

به علت بزرگی پروستات و تنگی مجرا که باعث زور زدن هنگام تخلیه ادرار می شوند از علل خون در ادرار هستند.

8- ناهنجاریهای مادرزادی

از قبیل تنگی محل اتصال حالب به لگنچه یا UPJO، دیورتیکول های مثانه و مجرا از علل خونریزی در مثانه هستند.

دلایل وجود خون در ادرار

9- مصرف بیش از حد داروهای رقیق کننده خون

رقیق شدن بیش از حد خون باعث خونریزی در همه جای بدن از جمله خونریزی ادراری می شوند از این داروها می توان به آسپرین، پلاویکس، وارفارین، دپیریدامول اشاره کرد که با تنظیم دوز دارو خونریزی قطع خواد شد.

10- خونریزی از ادرار با علت ناشناخته

در مواقع بسیاری بیمارانی را می بینیم که علیرغم خون در ادرار در بررسی های انجام شده هیچکدام از عوامل ذکر شده را پیدا نمی کنیم. به این نوع خونریزی اسانسیل یا خونریزی بدون علت خاص ذکر می شود که به بیمار توصیه می کنیم که نگران خونریزی نباشد و با مصرف مایعات زیاد و دوری از انجام فعالیت های سنگین ورزشی به زندگی سالم خود ادامه دهد.

11- عفونت کلیه

عفونت کلیه (که به آن پیلونفریت نیز گفته می شود) معمولاً به عنوان عارضه عفونت مثانه بروز می کند. علائم عفونت کلیه معمولاً شدیدتر از عفونت ادراری است. غالباً یک درجه حرارت (تب) و درد در کنار شکم وجود دارد. عفونت کلیه با دوره طولانی تری آنتی بیوتیک درمان می شود. اگر عفونت شدیدتر باشد ، ممکن است لازم باشد آنتی بیوتیک ها مستقیم در داخل ورید در بیمارستان تجویز شوند. یک دلیل خون در ادرار می تواند عفونت کلیه ها باشد.

برای درمان عفونت کلیه چه چیزی بخوریم؟

علت خون در ادرار زنان نشانه چیست؟

گاهی اوقات افراد، خون ناشی از دوران قاعدگی یا تحرکات روده ای را با این بیماری اشتباه می گیرند، بنابراین باید مطمئن شد که این خون از ادرار می آید. در صورتی که خون در ادرار با دیگر علائمی مانند درد شدید پهلو یا کمر، تب یا ناتوانی در ادرار همراه باشد آن وضعیت جدی است.

در این موارد، فرد باید فورا به بخش فوریت های پزشکی مراجعه نماید. بسته به علت وجود خون در ادرار پزشک ممکن است جهت درمان عفونت یا توقف خونریزی برای بیمار داروی آنتی بیوتیک تجویز کند. همچنین، ممکن است پزشک هیچ دارویی تجویز نکند. در حالی که ممکن است زنان به دیدن خون ماهانه عادت داشته باشند اما این موضوع می تواند نشان دهنده یک مشکل باشد.

اگر خون در ادرار ما مشاهده شد، چه کار کنیم؟

اصلاً نگران نباشید با مراجعه به دکتر پس از شرح حال و معاینه توسط دکتر آزمایش های زیر جهت تشخیص توسط دکترتان درخواست خواهد شد:

  •  آزمایش ساده ادرار و کشت ادرار
  •  آزمایش سیتولوژی ادرار در سه نوبت جهت بررسی علت خوش خیم و یا سرطانی خون در ادرار
  •  سونوگرافی از کلیه ها و مثانه کاملاً پر و خالی
  •  اگر بررسی های فوق به نتیجه نرساند، انجام عکس رنگی با تزریق ماده حاجب از قبیل IVP و سی تی اسکن درخواست خواهد شد.
  •  با توجه به شایعترین محل خونریزی که از مثانه است سیستوسکوپی بررسی تشخیصی مهم دیگر می باشد.
راههای کاهش psa

 

برای درمان خون در ادرار چه باید کرد؟

با تشخیص و درمان علت های زمینه ای ذکر شده خونریزی از ادرار حذف می شود. از اطلاعات جمع آوری شده از تاریخچه پزشکی ، معاینه فیزیکی و نتایج آزمایش برای تعیین بهترین گزینه درمانی استفاده خواهد شد. به عنوان مثال، برای هماچوری که ناشی از عفونت ادراری است، یک درمان رایج استفاده از آنتی بیوتیک است. این آنتی بیوتیک ها برای از بین بردن باکتری های عامل UTI، که باعث حونریزی می شوند تجویز می شوند.

رژیم غذایی تاثیر زیادی در جلوگیری و درمان هماچوری دارد.

و اما توصیه های اینجانب

  • وجود خون در ادرار را همیشه جدی گرفته و سریعاً به دکتر مراجعه نمایید چه میکروسکوپی باشد و چه خون قابل مشاهده
  • هیچ ارتباطی بین شدت خونریزی و شدت خطرناکی علت آن وجود ندارد به عنوان مثال یک تومور ممکن است باعث خونریزی میکروسکوپی شود در حالیکه عفونت ادراری ساده باعث دفع زیاد خون گردد پس وجود خون در ادرار مهم است نه شدت و اندازه آن
  • جهت جلوگیری از خونریزی ادراری و سرطان مثانه وکلیه از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … شدیداً اجتناب نمایید.
  • با مراجعه به دکتر هر چه سریعتر جهت درمان قطعی علت های خونریزی دهنده ادراری اقدام نمایید.
  • در طول روز نمک کم و آب فراوان میل کنید.
  • ادرارتان را به رنگ رقیق و شبیه به آب نگاه دارید.

چه کسانی در معرض خطر هماچوری هستند؟

افرادی که به احتمال زیاد خون در ادرار دارند ، کسانی هستند که بیماری هایی که در قسمت بالا ذکر شد را دارند، اما برخی اقدامات ممکن است شانس داشتن خون در ادرار را در فرد افزایش دهد. این موارد شامل:

  • سیگار کشیدن
  • استفاده بیش از حد از داروهای ضد درد
  • قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص
  • قرار گرفتن در معرض اشعه
  • دویدن یا دویدن در مسافت های طولانی

اجتناب از این اقدامات ممکن است احتمال وجود خون در ادرار را کاهش دهد.

در صورت مشاهده خون در ادرار جهت نوبت دهی با شماره  22642744 تماس بگیرید.

درمان خارش بیضه

آیا وجود خون در ادرار خطرناک است؟

هر گونه خون در ادرار، حتی اگر فقط یک بار اتفاق بیفتد، می تواند نشانه ای از یک مشکل جدی سلامتی باشد، نادیده گرفتن هماچوری می تواند منجر به بدتر شدن شرایط جدی مانند سرطان و بیماری کلیوی شود، بنابراین باید در اسرع وقت با پزشک خود صحبت کنید.

 دکتر حسین کرمی متخصص کلیه و درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.3/5 - (119 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر احسان سه شنبه ۱۳ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    احساس احتباس ادرار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ آذر ۹۷( 5 سال پیش)
      سونو كنيد
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۳ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر كرمي
    من به راحتي تحريك ميشم و معمولا نعوظ طولاني مدت دارم.
    بعد از نعوظ زير شكم و بالاي آلت تناسليم به شدت دچار درد ميشه.
    لطفا راهنمايي كنيد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آذر ۹۷( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر جعفر شنبه ۳ آذر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من چند روز سوزش ادرار تکرر ادرار درد هردو پهلو درد
    بعداز ادرار
    درد سوزش سر حالت تناسلی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ آبان ۹۷( 5 سال پیش)
      ازمايش ادرار وسونو
    2. تصویر کاربر جعفر پنجشنبه ۱ آذر ۹۷( 5 سال پیش)
      سلام
      سنو کلیه ها نرمال
      مثانه ضخامت جدار افزایش یافته
      ازمایش ادرار sp 1.001 تمیز ph 7
      اقای دکتر روز ی ساعت ی ساعت ادرار دارم شب دو یا سه مرتبه بیدار میشم تنگی مجرا دارم مثانه درد میکنه مقدار باقی مانده ادرار در سنو 8cc بود بعد از ادرار الت درد و نوک الت سوزش خارش دارد چه دارویی مصرف کنم خوب شم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آذر ۹۷( 5 سال پیش)
      ازمایش وسونو کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مجیدسلمانی شنبه ۵ آبان ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 223 مشاهده پرسش
    *حدود11سال میشه ک من مبتلاهستم ب تکررادرار،خودرارضایی زیادمیکردم ازسال 84 حتی چن بارتوی روز،ی رابطه مقعدی هم حدود11سال پیش داشتم وتکررادرارم چن وقت بعدازین خودارضاییهاشروع شد لحظه ارگاسم ی بخشی ازمنی ک خارج میشدازمجراناخودآگاه خودم جلوی تخلیه کامل رومیگرفتم و این ب دفعات زیاداتفاق می افتادتااینکه این مشکلوپیداکردم،الانم بعدازارگاسم شدن احساس داشتن ادرار روبیشتردارم

    موردبعداینکه رابطه مستقیم وجودداره بین احساس شدیدتکررادرارمن بااجابت مزاج ب این معنی ک وقتی مدفوع رودفع میکنم ب دلیل فشاری ک میادب روده ومقعدبعدازدفع این احساس ادرارب مراتب شدیدتروآزاردهنده تره وزمانیکه سعی میکنم ک مقاومت کنم دربرابرتخلیه ادرار دربیشترمواقع نیازب اجابت مزاج پیدامیکنم.مشکل یبوست وروده تحریک پذیرهم دارم

    *خوردن بعضی ازمیوه هامثل پرتقال،نارنگی،کیوی،خربزه،طالبی

    *خوردن آش وسوپ،نوشابه،چای،ماست ودوغ بشدت این تکرر ادرارو بیشتروحادترمیکنه ب گونه ای ک شب 3مرتبه من بیرون روی دارم خصوصاچای وآش

    *موردبعدی اینکه ی وقتایی احساس نیازم ب تخلیه ادراربامیزان خروجی ادرارم همخونی نداره وگاهی این همخونیه وجودداره

    اضافه کنم ک بنده ب هیچ عنوان مشکل بی اختیاری ادرارندارم واینکه چ موقع احساس نیازب ادراروچ بعدازتخلیه ادراردرنواحی پهلوهااحساس فشارمیکنم ک توصیفش سخته درواقع ی احساسی شبیه ب احساس نفق،نتایج سونوگرافی وآزمایشاتمم نرمال بوده،داروهایی ک برام تجویزشده شامل ترازوسین،کلومیپرامین10،لگزوپرام،ویسول5،یوریناسین،اوکسی بوتینین واوفلوکساسین،اسپری دسموپرسین،باکلوفن،ی قطره کاهش حجم ادرارویه آمپول هم برای عفونت بوده ک برای سوزاک هم تجویزمیشه ک هیچکدوم اثری نداشته توبهبودبیماریم،جناب دکترشمارابجان زهرای فاطمه کمکم کنیدازکاروزندگیم افتادم دارم داغون میشم،سوال دوم اینکه پارسال بخاطرریزش موحدود3یا4ماه فیناستراید1میل مصرف کردم ولی بخاطرکم شدن حجم منی کنارگذاشتم،قبلش حجم وجهش منی خیلی خوب بودالان باوجودیکسال واندی ک ازآخرین مصرفم گذشته حجم وجهش اسپرمم عین سابق نشده،جناب دکترشمارابخداکمکم کنید جناب دکتربهبودی کامل روبدست میارم؟وچقدطول میکشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 5 سال پیش)
      بابد تست ارودینامیک بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر نادعلی شنبه ۵ آبان ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 279 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر فرزند پسر 9 ساله ای دارم که هرگاه تحرک زیاد یا دوچرخه سواری می کند بعد از ادرار در لباس زیر لکه های زرد رنگ و یا به ندرت خونی مشاهده می شد و در آزمایش خون هم ادرار فاقد خون بود، فقط در سونوگرافی فولنس خفیف کلیه چپ مشهود بوده است. در مشهد به دکتر متخصص مراجعه کردیم گفتند تنگی مجرا می باشد و با یک عمل کوچک در خرداد ماه تنگی رو برطرف کردند تا اول مهر مشکلی نداشته ولی متاسفانه دوباره همان مشکل مشاهده می شود. لطف بفرمایید علت و راه درمان را ذکر فرمایید ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 5 سال پیش)
      اگر چکاب سالم است کهم نیست
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 172 مشاهده پرسش
    با سلام،آیا اگر پدر بنده سنگ کلیه دارند من نیز مستعد دچار شدن به این بیماری می باشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 5 سال پیش)
      نه ارتباطي ندارد
  • تصویر کاربر کامران یکشنبه ۲۹ مهر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 170 مشاهده پرسش
    بعد از ادرار بازهم احساس ادرار با سوزشی بسیار خفیف دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ مهر ۹۷( 5 سال پیش)
      ازمايش وكشت ادرار دهيد اينستاگرام من را كه حاوي بيش از ١٥٠٠ كليپ اموزشي است فالو كنيدdrkarami
  • تصویر کاربر الهام سه شنبه ۲۴ مهر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 253 مشاهده پرسش
    باسلام الان نزدیک دو ماه است که سوزش ادرار بدون عفونت دارم و چون اروپا زندگی میکنم از هفت خان رستم برای رسیدن به متخصص باید بگذرم آزمایش ادرار منفی هست ولی سوزش ادرار باقی. سونوگرافی و آزمایش خون هم نرمال بود علت چیست راه درمان چیست باسپاس از پاسختون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ مهر ۹۷( 5 سال پیش)
      اب زياد هر ٢ ساعت يك ليوان ومصرف قرص vesicare بعد از صبحانه يك عدد
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۲۲ مهر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر کرمی. بنده مدتی زیادی است که وقتی طولانی مدت مثلا 3 هفته انزال نداشته باشم مایعی از مثانم خارج میشه که شبیه چرک هست و معمولا بعد از ادرار خارج میشود و یک حالت انسداد در مثانه احساس می کنم و با کمی فشار آوردن به خودم از مثانم این مایع خارج می شود که کدر رنگ بوده و شبیه چرک هستش(بعضی اوقات خیلی زیاد و بعضی اوقات کم است). این مایع چی هست و چیکار باید انجام بدم. در ضمن بعضی اوقات سوزش ادرار شدیدی نیز پیدا میکنم.
    با تشکر فراوان از جنابعالی.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مهر ۹۷( 5 سال پیش)
      از نظر من مهم نيست
  • تصویر کاربر صبیحه چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    همون سوال مثانه پسر 21 ساله م که گاهی چند قطره میریزه خوب تخلیه نمیشه سونو نشون داده که از سفتی عضلات مثانه س اما دارو گیاهی که تجویز کردن خوب نشد درمانش چیست جناب دکتر من تبریزی هستم همزبونیم ی راهنمایی کنین چند روز پیشم سوال کردم قرار بود تا 48 ساعت جواب بدین ولی خبری نشد لطفا جواب بدین نگران آینده وازدواجشم لطف کنین تمنا میکنم جواب بدین دو بار سوالمو عنوان کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۹۷( 5 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر