• تصویر کاربر مصطفی یکشنبه ۳۱ خرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 633 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    در تاریخ 17 خرداد در بیمارستان نیکان مرا عمل نمودید و نمونه تومور مثانه را به پاتولوژی ارسال فرمودید که نتیجه به صورت زیر می باشد
    papillary urothelial carcinoma, low grade ( who tcc grade II) , accompanied by foci of inverted papilloma
    invasion into lamina prpria : absent
    No evidence of muscularis propria
    لطفا راهنمایی بفرمایید درمان به چه شکل باید ادامه پیدا نماید
    ظاهرا این هفته در مطب تشریف ندارید
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ خرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      تشریف فرمایی حضوری
  • تصویر کاربر الهه یکشنبه ۳۱ خرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    با سلام پسر 5 ساله ای دارم که شب ادراری دارد ازمایش ادرار و قند خون هیچ مشکلی نداشت در سونوی مثانه نوشته شده:در سونوگرافی از لگن در مثانه بیمار جدار مثانه مختصری برجستگی مخاط نشان می دهد که بررسی از نظر تنگی مآ توصیه می شود.در ضمن هیچگونه درد یا ناراحتی در هنگام ادرار ندارد و تنها مشکلش شب ادراری می باشد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ خرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      در این سن طبیعی است
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۳۱ خرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    سلام من خانمی هستم 33 ساله حدود یک ماه پیش برای اولین باردچار عفونت ادرار شدم همراه درد و سوزش شدید و رنگ ادرارم مثل چای شده بود که با نوشیدن آب و مایعات زیاد و خوردن 10 عدد آموکسی سیلین مشکلم رفع شد. ولی الان مجدد مشکل تکرر ادرار دارم ولی مثل دفعه پیش درد و سوزش ندارم رنگ ادرارم هم نرمال هست ولی دایم احساس ادرار دارم وقتی هم دستشویی میرم مقدار ادرار کم هست و شاید در طول روز بیش از 20 بار دستشویی میرم در طول شب 1 بار در ضمن یک لکه ناگهانی روی چونم ایجاد شده که جایی خوندم با مشکلات مثانه ارتباط داره, من حدود 2 ماه پیش به آمریکا مهاجرت کردم و قبلش همه آزمایشاتم نرمال بوده و تا این سن سابقه چنین مشکلاتی رو نداشتم با ید چی کار کنم به نظر شما, ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۱ خرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر جمشید پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    ایا وجود هر توده ای در مثانه سرطان مثانه است ؟
    ایا باید حتما سیستوسکوپ شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله فیلم سیستوسکوپی من و تومور مثانه را ببینید
  • تصویر کاربر ز یکشنبه ۲۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام 7ماه پیش سزارین کردم ازکمر بی حس شدم الان بیحسی حفیف را دارم پا ئردئارم ودچارضخیم شدن مثانه شدم ام ار ای وازمایشاتم سالم می باشدراهنماییم کنید چکار کنم ایا تکرر ادرارم خوب میشه باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار مثانه
  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۲۳ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام می خواستم بدونم اندازه ی طبیعی سوراخ آلت تناسلی چقدر است. مال من حدود 2 سانتی متر است. آیا این غیر طبیعی است و مشکلی برایم ایجاد می کند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر مقصودنادر پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    باسلام و تشکر از زحمات جنابعالی مادر بنده بعداز سونوگرافی پزشکش متوجه افزایش ضخامت جداری مثانه به میزان6میلیمتر شد که بعد از سیستوسکوپی متوجه توده مجرا شدرو برگه نوشته کارونکل. توضیحی درمورد کاونکل بدهید ایا خظرناک است؟ سرطان است؟ ما ساکن شهرستانیم ایا بیایم محضرتون؟ جوا ب نمونه برداری رو گرفتم به شرح دیل
    Microscopic:section show squamous epithelium with orderly maturation and irregular
    achanthosis and paplilomatous and inflammatory cells infiltration in stroma

    diagonis
    urtheral mass, biopsy
    papilloma
    no evidence of dysplasia is identified
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سرطانی نیست
  • تصویر کاربر مهسا دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    با سلام...من 29ساله ام و از ابتدا و بصورت مادرزادی بی اختیاری ادرار و شب ادراری دارم و همچنین 10سال پیش توسط دکتر ناوارد دکتر حسن فرهمند عمل شدم ولی متاسفانه مجاری ادرار و واژن را یکی کردند....حال سوال اینه که برای درمان شب ادراری و بی اختیاری جراحی صورت میگیره توسط شما یا خیر و اگه جواب مثبت است یک وقت ویزیت بدین ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      کار من نیست
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی عزیز
    باقرلو هستم از شهرستان خوی , آذربایجان غربی براتون می نویسم از عوض مادرم.
    آقای دکتر در مورد مادرم که مبتلا به سوزش مثانه است یک مشاوره مبسوط ازتون می خوام بلکه راه چاره برای مشکل مادرم بلکه از سوی شما بتونیم پیدا بکنیم ان شاالله.

    از حدود سال 87 به این طرف مادرم مبتلا به نوعی سوزش در مثانه اش شده که با این که به قول خودش وقتی کمی ادرار در مثانه اش جمع میشه مثانه شروع میکنه به سوزش که باعث میشه به تعداد دفعات زیاد به دستشویی مراجعه کنه وقتی مثل انسان های سالم میخواد ادرارش رو نگه بداره سوزش مثانه اش شدت پیدا می کنه میره دستشویی میبینه که ادراش خیلی کم بوده و بعد از ادرار همون کم سوزش مثانه اش قطع میشه اوایل که به دکتر مربوطه در همین شهر خودمون خوی مراجعه کردیم آقای دکتر صدر با آزمایشهای سونوگرافی و غیره متوجه شدند که مثانه ایشان حجمش کوچیک شده و در یکی از بیمارستانهای تبریز به مثانه مادر پتاکس تزریق کردند که حجم مثانه به حال طبیعی و نرمال خودش تونست برگرده ما بعدش فکر کردیم دیگه درمان شده ولی بازهم از یکی دو روز به بعد زدن پتاکس بازهم سوزشش شروع شد. آقای دکتر صدر می دونستند که مادرم مبتلا به میگرن هستند که البته از همون سال87 با این ور تقریبا بهبود پیدا کرده و شاید سالی یک یا دو بار سردرد شدید بگیرند به همین خاطر اظهار کردند که مثانه مادرم شبیه سردرد میگرنی هستش و نمیشه واسش کار خاصی رو انجام داد .بازم رفتند تبریز یه دکتر دیگه مراجعه کردند اونم درمان نشتن در آب گرم رو به مادر پیشنهاد کردند که بازم افاقه نکردش بعد عکس ام آر آی از مثانه گرفته شد و مشخص شد که مثانه تمام ادرار رو خالی نکرده و مقداری از ادرار بعد از ادرار همچنان در مثانه باقی می مونه. همین چندروز پیش آقای دکتر فروغی در شهر خودمون به مادرم توصیه کردند که به یک ارولوژیست مراجعه بکنند و ادرارشون تحت نظر یک ارولوژیست کشت داده بشه و گفته بودند که به احتمال زیاد در کشت ادرار علت مشخص میشه همین دو روز پیش بازم یک آزمایش ادرار و قند خون و فشار خون ازشون گرفته شده بود که اونم نرمال بود.
    خصوصیات مادرم: سن 45 قد 155 وزن 86 - از سال 80 تا 86 مبتلا به میگرن شدید از سال 86 به این ور خوب و بعضا برای پیشگیری از داروی شیاف استفاده می کنند اونم خیلی خیلی کم مگر که احساس کنند که سرشون می خواد درد کنه. به لحاظ ارثی هم در فامیل تیره خودمون مشکلات ادراری و مثانه و کلیه وجود نداره.
    -------------------------------------------------

    آقای دکتر درمورد خودم هم یه مشکلی برام پیش اومده اونم تقریبا یک الی دو سال بعد از اینکه من شروع کردم به روزه گرفتن از زمان رسیدن به سن تکلیفم .

    راستش من برنامه های شما رو از تلویزیو هروقت که خونه باشم برنامه تلویزیونی شما داشته باشید دنبال می کنم و روزی شما در یکی از همی برنامه ها گفتید که علت ایجاد سنگ مثانه نه در سختی آب نوشیدنی بلکه در کم آب خوردن هستش راستش من الان 24 و نیم سال دارم و روزهای زمستان و پاییز برخلاف بهار و تابستان که معمولا کار کشاورزی می کنیم هم آب و چای زیاد مصرف می کنیم به شدت آب کمی رو مصرف می کنم و شاید اصلا در پاییز و زمستان روزی باشه که اصلا آب نخورده باشم والان همان سن 17 و 18 سالگیم نمی دونم کلیه هام یا مثانه ام شروع کردند به دفع سنگ های ریز که اون موقع تقریبا بزرگشون یک میلی متر بودند همرا با پودر سنگ که خود همین سنگها زرد متمایل به نارنجی بودند که سال به سال و به خصوص از زمانی که برنامه شما رو دیدم تقریبا مواظبت کردم که در آب رو به مقدار لازم مصرف بکنم البته در کنار چای که چای خور هستم خیلی زیاد. همو اوایل به همین دکتر به همین دکتر صدر مراجعه کردم و آزمایش ادرار دادم که همه چی نرمال بود. گفتن رسوب بوده و یه دون هقرص دادند که مصرف کردم و زمان اون موقع پاییز بود همون موقعی که معمولا کم آب می خورم و دقیقا الان طوری شده که واقعا خودم شب هنگام وقتی که رزه سنگ یا پودر سنگ دفع می کنم بر میگردم میبینم که در اون روز واقعا آب کمی یا چای حتی کمی رو مصرف کرده ام حتی سال گذشته همون روز اول ماه رمضان که روزه گرفته بودم واقعا ریزه سنگ هایی دفع کردم که به نسبت گذشته کمی بزرگ شده بودند که در موقع دفع هم باعث اذیتم شد که دیگه ترسیدم و روزه گرفتن رو ادامه ندادم.

    خب آفای دکتر من باید چی کار کنم.

    ممنونم از وقت ارزشمندی که میگذارید و جواب می دید.
    با آرزوی بهروزی و موفقیت برای شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      همه مشکل شما عصبی است
  • تصویر کاربر ترانه دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 653 مشاهده پرسش
    با عرض سلام ، نتیجع سیتولوژی مثانه مادرم که سنشون 77 سال است این بود :
    presence of few slightly atypical urothelial cells . دکتر هم بهایشون گفته که باید سیستوسکوپی انجامبدن. آیا این جواب آزمایش خطرناک است آقای دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      موافقم
درحال دریافت اطلاعات

شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر  بپرسید. 

1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

 

لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!

چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:

مثانه

کلیه

زودانزالی

پروستات

واریکوسل

هیدروسل

زگیل تناسلی

مجرای ادراری


تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب