اورولوژی چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

اورولوژی چیست؟ اورولوژی یک تخصص جراحی است که به درمان بیماری های مجاری ادراری مردان و زنان و اندام‌ تناسلی مردان می پردازد. هر چند اورولوژی به عنوان یک تخصص جراحی طبقه ‌بندی می شود؛ اما، از آنجایی که اورولوژیست با مشکلات بالینی گسترده ای رو به رو می شود، باید از حوزه پزشکی داخلی، اطفال، زنان و سایر تخصص ها نیز آگاهی داشته باشد.

انواع زمینه های کاری اورولوژیست ها

یک اورولوژیست آمریکایی برای نشان دادن گستردگی حوزه اورولوژی، هفت زمینه فوق تخصصی برای آن مشخص کرده است:

  1. اورولوژی کودکان
  2. اونکولوژی ادراری تناسی (سرطان)
  3. پیوند کلیه
  4. نا باروری مردان
  5. کالکیولی (سنگ های مجاری ادرای)
  6. اورولوژی زنان (بی اختیاری ادرار و ناهنجاری های شلی مجرای خروجی لگن)
  7. عصب شناسی (اختلال دفع ادرار، ارزیابی نوار مثانه بیماران و اختلال در نعوظ یا ضعف جنسی)
جراحی هیدروسل بیضه

بیماریهای شایع اورولوژی اطفال و کودکان

اورولوژیست ها در کودکان با شرایط زیر رو به رو می شوند:

1- بیضیه های نزول نیافته

وضعیتی که در آن یکی از بیضه ها یا هر دو در زمان تولد به درون کیسه بیضه سرازیر نشده باشند.

2- پشت و رو شدن مثانه

وضعیتی که در آن پوست روی قسمت پایینی شکم به خوبی شکل نگرفته و مثانه باز و آشکار رها شده باشد.

3- هایپوسپیادیس

وضعیتی که در آن ماتوس؛ یعنی، محلی که ادرار از مجرا خارج می شود، به جای اینکه نوک پنیس باشد، درون آن قرار داشته باشد.

4- اپیسپادیس

وضعیتی که در آن مجرای ادراری و مثانه به طور طبیعی شکل نگرفته و استخوان های لگن کنار هم قرار نداشته باشند.

متخصص اورولوژی چه بیماری هایی را درمان می کند؟

دکتر اورولوژی کیست؟ یک اورولوژیست می تواند خدمات مشاوره ای، تشخیصی و درمانی وسیعی را در عرصه های مختلف عرضه کند؛ اما، در قسمت زیر چند مثال از علائمی آورده شده است که اورولوژیست حتما باید آن ها را مشاهده کند:

وظایف متخصص اورولوژی
بیماری هایی که یک اورولوژیست می تواند درمان کند.

باروری مرد

هر مشکلی از باروری مرد باید به اورولوژیست ارجاع شود؛ زیرا، درصد کمی از ناباروری های مردان در اثر سرطان بیضه به وجود می آیند. سرطان بیضه می تواند مرگبار باشد؛ اما، تشخیص زود هنگام آن، به طور قابل توجهی احتمال بقا را افزایش می دهد و علائم اغلب می توانند به وسیله مراقبت های اولیه و پزشکان نازایی از بین بروند.

خون در ادرار

وجود خون در ادرار می تواند به دنبال شرایط مختلفی رخ دهد. در عین حال که بعضی از این موارد جدی نیستند و اغلب خود محدود شونده هستند، وجود خون در ادرار می تواند علامت عفونت مجاری ادراری یا یک اختلال بسیار جدی تر؛ مانند، بیماری کلیه یا سرطان باشد. در نتیجه، این امر هیچ وقت نباید نادیده گرفته شود و حتما باید یک اورولوژیست آن را بررسی کند.

بی اختیاری ادرار و عفونت ادراری

بی اختیاری ادرار، میان زنان مشکل رایجی به شمار می رود. یک اورولوژیست می تواند روی گزینه های درمانیای مانند، تمرین هایی برای تقویت ماهیچه های لگنی، تجویز دارو، دستگاه های قابل کاشت و جراحی کار کند.

اگر شما هنگام دفع ادرار احساس درد می کنید؛ این درد ممکن است، نشانه یک عفونت ادراری باشد که به وسیله باکتری ها ایجاد شده است. اورولوژیست ها می توانند علت عفونت و گزینه های درمانی پیشنهادی را مشخص کنند.

اختلال در نعوظ

زمانی که پنیس قادر نباشد حین مقاربت جنسی، در شریک جنسی به سفتی مناسب برسد، اختلال عملکردی نعوظ، می تواند نشانه ای از یک شرایط اساسی و مسئله سلامتی مهم تری باشد. مردها ممکن است گاهی اوقات به دلیل اینکه یک مسئله سلامتی به نظرشان خجالت آور باشد، از این که نزد یک متخصص اورولوژی بروند، پرهیز کنند.

روش های تشخیصی در بیماری های ارولوژی توسط متخصص اورولوژی

زمانی که شما یک اورولوژیست را ملاقات می کنید، آن ها برای اینکه متوجه شوند، شما در چه شرایطی قرار دارید، با انجام یک یا تعداد بیشتری از این تست ها کار را شروع می کنند:  

  • تست های تصویر برداری؛ نظیر، CT اسکن، MRI یا اولتراسوند (تصویر برداری با استفاده از امواج فراصوت) که به آن ها اجازه می دهد، درون مجاری ادراری شما را ببینند.
  • ممکن است سیستوگرام تجویز کنند که شامل عکس برداری از مثانه شما با استفاده از امواج X است.
  • اورولوژیست می تواند سیستوسکوپی انجام دهد. در این روش از یک میدان دید باریک به نام سیستوسکوپ برای دیدن درون میزراه و مثانه شما استفاده می شود.
  • آن ها می توانند یک تست حجم باقی مانده پس از ادرار (post-void residual urine test) انجام دهند تا بفهمند حین دفع ادرار چقدر طول می کشد که ادرار بدن شما را ترک کند. این تست، همچنین نشان می دهد که بعد از ادرار کردن، چقدر ادرار در مثانه شما باقی مانده است.
  • آن ها می توانند از نمونه ادرار برای بررسی ادرار شما از نظر باکتری هایی که عفونت ها را ایجاد می کنند، استفاده نمایند.
  • آن ها می توانند برای بررسی فشار و حجم ادرار درون مثانه شما، نوار مثانه بگیرند.

 

جراحی های اورولوژی

اورولوژیست ها برای انجام انواع مختلف جراحی نیز آموزش دیده اند. این جراحی ها می توانند شامل موارد زیر باشند:

✅بیوپسی از مثانه، کلیه ها یا پروستات

✅ سیستکتومی که شامل برداشتن مثانه برای درمان سرطان است.

✅ امواج خارج بدنی ضربه ای لیتوتریپسی که شامل شکستن سنگ های کلیه است تا به راحتی بتوانند، آن ها را بیرون بیاورند.

✅ پیوند کلیه که شامل جایگزینی یک کلیه معیوب با یک کلیه سالم است.

✅ روشی برای باز کردن انسداد

✅ بازسازی آسیب با توجه به زخم

✅ بازسازی اندام های ادراری که خوش فرم نیستند.

✅ پروستاتکتومی که شامل بیرون آوردن بخشی از غده پروستات برای درمان سرطان پروستات است.

✅ روش اسلینگ که شامل استفاده از نوار های باریکی از جنس تور برای حمایت از میزراه و بسته نگه داشتن آن برای درمان بی اختیاری ادرار است.

✅ سوزن قطع پروستات از طریق مجرای پیشابراه که شامل بیرون آوردن بافت اضافی از یک پروستات بزرگ شده است.

✅ یوتروسکوپی که شامل استفاده از یک میدان دید برای بیرون آوردن سنگ ها از کلیه ها و حالب است.

✅ وازوکتومی برای جلوگیری از بارداری که شامل قطع کردن یا گره زدن لوله وازودفران یا همان لوله ای است که اسپرم درون آن حرکت می کند تا منی را ایجاد کند.

دکتر حسین کرمی متخصص اورولوژی

3.1/5 - (9 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  
 

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
 
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر Iran چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 107 مشاهده پرسش
    با سلام وقت بخیر جناب دکتر کرمی بزرگوار سوالی دارم از محضرتون بیمار ما که حدود یک سال هست خدمت شما در رفت و امد و زحمت turpرو اردیبهشت داشتید بعد اون به فرمایش خودتون تحت نظر پزشک نفرولوگ هست بخاطر کراتینین ۲ و البته سنگهایی که جدیدا بیشتر شده حالا عرض من این است با این شرایط مجاز به روزه گرفتن هست خودش اصرار داره و ما هم میترسیم حقیقتا مشکل بیشتر پیش بیاد.ممنونم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      خیر ترجیحا روزه نگیرد چون ممکنه منجر به افزایش کراتینین شود
    2. تصویر کاربر Iran یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      سپاسگزارم جناب دکتر ، ببخشید الان ایشون اوروسیترا ۱۰ رو برای جلوگیری از تشکیل سنگ استفاده میکنه بعد گذشت ۵ ماه اثری نداشته و تعداد سنگها بیشترو دو حتی سایز بیشتر شده و دفعی انجام نمیشه واینکه چرا بیش از دوماه فشار خون هم بالا رو هم تجربه میکنیم با میانگین ۱۵؟
      جناب دکتر آیا شربت گیاهی اورتیکا که گفته میشه برای سنگ کلیه ست رو شما تجویز و تایید میفرمایید کمکی میکنه و اینکه ضرر نداره ؟ سپاس بیکران
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      فشار خون رو باید تحت نظر نفرولوژیست باشید داروها رو ادامه بدین بعد تعطیلات عید مراجعه کنید مطب جهت ویزیت
    4. تصویر کاربر Iran دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      درود متشکرم جناب پرفسور عذرخواهم میفرمایید تا زمانی که برسیم خدمتتون چطور میشه جنس سنگ رو تشخیص داد راهی به جز تحویل سنگ به آزمایشگاه نیست با توحه به اینکه دفع سنگی نبوده و نیست
    5. تصویر کاربر Iran دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      درود و متشکرم جناب پرفسور عذرخواهم میفرمایید تا زمانی که برسیم خدمتتون چطور میشه جنس سنگ رو تشخیص داد راهی به جز تحویل سنگ به آزمایشگاه نیست با توجه به اینکه دفع سنگی نبوده و نیست
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      ۸۰٪ سنگ ها کلسیم اگزالات هستند
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر دیانا شنبه ۱۱ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 42 مشاهده پرسش
    سلام و احترام ببخشید من ده سال پیش سنگ کلیه 4 میلی داشتم تا امسال ک دو بار شن ریزه دفع کردم و الان کلیه چپم دو سنگ 3 میلی در قسمت تحتانی و فوقانی دارن. بنظر شما با روزه داری سایز سنگ بزرگتر میشود ؟ راهکار شما برای دفع انها چیه؟ تشکر از لطف شما بزرگوار التماس دعا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      بهتره ابتدا جنس سنگ مشخص بشه اگر دفع کردید نگه دارید و به آزمایشگاه تشخیص جنس سنگ بدین روزه داری به خودی خود منجر به افزایش سنگ ها نخواهد شد منعی جهت روزه داری ندارید ولی باید مصرف مایعات بیشتر داشته باشید و اگر قراره با روزهداری فعالیت سنگین انجام بدین توصیه نمیکنم
  • تصویر کاربر Zahra شنبه ۱۱ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 31 مشاهده پرسش
    با سلام
    من خانمی هستم 60 ساله. سال گذشته به دلیل عفونت های پی در پی ادراری به متخصص مراجعه کردم .قرص نیترو فورانتئین تجویز شد که به دلیل تهوع شدید با داروهای دیگر جایگزین شد که متاسفانه هیچکدام
    تاثیر گذار نبود.تا از جنتا مایسین استفاده کردم خوب شدم و ایشان فرمودند آب زیاد بخورم که دوباره مبتلا نشوم زیرا این بار باید حتما در بیمارستان بستری شواما باز هم دچار شدم که در مراجعه به سونوگرافی تشخیص تنگی حالب ضعیف تا متوسط داده شد پزشکم فرمودن چون عمل تنگی حالب که نوعی پیوند است بگیر نگیر دارد و ممکن است حتی بعد از عمل مجبور به خارج کردن کلیه شویم.پس فعلا سالی یک بار سونو بدهید و اگر تنگی پیشرفت کرده بود اقدام به عمل کنیم امسال تشخیص مثل سال گذشته بود وگفتن هنوز صبر کنید اما من دچار عفونت مجدد شدم جنتا استفاده کردم 4 عدد ولی هنوز لرز دارم غیر از لرز هم هیچ علامت دیگری مثل تکرر ،درد یا سوزش ندارم.راهنماییم کنید من باید عمل کنم یا نه و این عفونت را چه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      ابتدا باید عفونت درمان بشه کشت ادرار مجدد انجام بدین
  • تصویر کاربر طی چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 39 مشاهده پرسش
    سلام من حدود دوسال درد در پهلوها مخصوصا پهلوی چپ داشتم به طوریکه اگر به سمت پهلویی که درد داشت می خوابیدم درد کمتر می شد ولی اگر به سمت پهلوی راست می خوابیدم درد بیشتر می شد
    آزمایش واونو دادم گفتند مشکلی نیست تا اینکه چندوقت پیش وقتی برای بیماری دیگه ای که پنیسلین داده بودند تزریق انجام دادم ده دقیقه بعد در هنگام دفع ادرار خون به صورت لخته در ادرار دیدم به طوریکه ادرار به غیر خون به صورت قهوه ای دیده می‌شد بعد از آن آزمایش و سونو دادم که در آزمایش خون مثبت شد وکشت ادرار منفی ودر سونو التهاب در قسمت پایینی هردو کلیه دیده می شد چند تا دارو دادند که یکی از اونه ینگ و دفع می کردی یک دارو عضله ها رو باز می کرد به اضافه ی داروی سنگل
    بعد از خوردن داروها رنگ ادراری طبیعی شد وفقط یکبار مقدار کمی خون دیدم
    ولی در آزمایش بعدی با وجود اینکه خونی نمی دیدم آزمایش خون در ادرار را نشان می‌داد
    در حال حاضر مقدار ادرار کم هست درد در کلیه ها دارم واحساس می کنم در قسمت پشتم دوتا کلیه هام مثل دوتا سنگ سنگین هستند ودر موقع ادرار کردن بعد از اتمام ادرار احساس دفع دارم که بعداز چند دقیقه چند قطره ادرار دفع میشن
    علت و بی زحمت بگید چی هست وباید چکار کنم متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      سی تی اسکن شکم و لگن با و بدون کنتراست انجام شود
  • تصویر کاربر مجید چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 50 مشاهده پرسش
    سلام و ارادت
    با توجه به جواب سونو در مورد کیست آیا:
    ۱- میتونم روزه بگیرم یا نه
    ۲- احتیاط به تخیله کیست هست یا خیر
    ۳- درد در ناحیه کمر و شکم ندارم
    ۴- آزمایش ادرار و خون هم هیچ عفونتی نشون نمی ده
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      سی تی اسکن شکم و لگن با و بدون کنتراست انجام شود
  • تصویر کاربر فرهاد سه شنبه ۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 41 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید چند دانه گوشتی اطراف مقعدم درامده میخواهم آن را بررسی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر قربانی چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 38 مشاهده پرسش
    با سلام،
    من حدود دو هفته پیشْ پس از وارد‌شدن فشار زیادی به ناحیه تناسلی‌ام، متوجه تغییراتی در ظاهر آن شدم که نگران‌کننده است. در حال حاضر‌ با گذشت دو هفته؛ هنوز تغییرات ایجادشده در ناحیهٔ تناسلی با کمی کاهش وجود دارد.

    مشکل به‌طور دقیق به این شرح است:

    پس از وارد‌شدن فشار زیاد به ناحیهٔ تناسلی، حلقه‌ای روی ناحیهٔ میان کلاهک و ختنه‌گاه ظاهر شد که احتمالاً ورم لنفاوی بود؛ اما از آن‌جا که ناحیهٔ متورم سرد، و در ادامه مایع جمع‌شده هنگام لمس‌شدن سفت نبود؛ احتمالاً فرآیند جذب مایع لنفاوی آغاز شده بود.
    با این وجود به‌طور خاص، زیر کلاهک گودی‌ای ایجاد شده، و کلاهک دیگر همانند گذشته هم‌عرض با ساقه نیست.
    با اینکه مدت‌زمانی از وقوع این مشکل گذشته، این تغییرات در وضعیت ظاهری ناحیهٔ تناسلی، با کمی بهبود همچنان باقی مانده، و باعث نگرانی من شده است.

    می‌خواهم بدانم که:
    1. آیا این تغییرات موقتی هستند و بهبود خواهند یافت؟
    2. آیا احتمال دارد که این تغییرات به دلیل آسیب بافتی یا فیبروز باشد؟
    3. آیا درمان خاصی لازم است یا خود به خود بهبود می‌یابد؟
    4. آیا نیاز به مراجعه حضوری به پزشک اورولوژی است یا می‌توان با درمان‌های خانگی به وضعیت رسیدگی کرد؟

    همچنین مسألهٔ دیگر دربارهٔ مسائل زیبایی‌ست؛ آیا تفاوت فاحش رنگ ناحیهٔ ختنه‌گاه و ساقه می‌تواند زمینه‌ساز برخی مسائل در کیفیت روابط باشد؟ آیا راهی برای تساوی رنگ نواحی مذکور وجود دارد؟

    پیشاپیش از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      برای جواب سوالات شما ابتدا باید سونوگرافی از آلت انجام بشه و از نزدیک معاینه شویو
    2. تصویر کاربر قربانی سه شنبه ۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      تصاویر رو مشاهده فرمودید؟ اگر بارگذاری نشده‌اند، مجدد بارگذاری کنم.
    3. تصویر کاربر قربانی سه شنبه ۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      تصاویر رو مشاهده فرمودید؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      بله ۴ عکس اپلود کرده بودین
    5. تصویر کاربر قربانی سه شنبه ۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      به‌نظرتون در عکس‌ها چیزی جای نگرانی داره؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      خیر
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر پرتوی سه شنبه ۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 43 مشاهده پرسش
    باسلام یکماه قبل توده مثانه ام رو آقای دکتر عمل کردند الان چندروز است پهلوی چپم درد میکند چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری و آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
    2. تصویر کاربر پرتوی دوشنبه ۶ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      خانم هستم
      امکانش هست نسخه برام بنویسید برای سونوگرافی
      فریبا پرتوی۴۲۸۳۰۳۰۳۵۱
    3. تصویر کاربر پرتوی دوشنبه ۶ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      من خانم هستم
      امکانش هست نسخه برای سونوگرافی بنویسید
      فریبا پرتوی کدملی ۴۲۸۳۰۳۰۳۵۱
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      ثبت شد براتون
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Bahar چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 28 مشاهده پرسش
    تو کلیه سمت چپ سنگ ۱۸م م دارم میخواستم بدونم هزینه عمل چقدره و ایا شامل بیمه تکمیلی میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      هزینه عمل به بیمه و بیمارستان مربوطه بله اکثر بیمارستان ها با بیمه تکمیلی قرارداد دارند
  • تصویر کاربر پروانه یکشنبه ۵ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 32 مشاهده پرسش
    عزض سلام و خدا قوت
    من روی کلیه هام کیست هست
    در پل فوقانی کلیه راست کیست کورتیکال به ابعاد 70در 58 میلیمتر مشاهده شده
    طول کلیه راست وچپ 92 و95 وضخامت 12و13میلیمتر
    دوسه روزه پهلوی راستم درد میکنه وصبحها دستام ورم داره و همچنین چشم راستم پف میکنه
    ممنون میشم با توجه به اینکه کیست هابزرگه
    بگید چیکار کنم اسیب به کلیه هام نزنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      آزمایش کراتینین انجام دادین؟
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

سنگ‌های کلیه توده‌های جامدی هستند که در داخل کلیه تشکیل می‌شوند و ممکن است حاوی موادی مانند…
زندگی با یک بیضه، که به نام مونورکیسم (monorchism) نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که در آن…
اختلال نعوظ یا  به اصطلاح عامیانه بلند نشدن آلت تناسلی، یکی از مشکلات شایع در سلامت جنسی…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر