جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

رژیم غذایی سالم برای پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

تغذیه سالم می تواند به عملکرد درست قلب، دستگاه گوارش و مغز شما کمک کند. اما آیا می دانستید که داشتن یک رژیم غذایی سالم و مناسب، می تواند برای غده پروستات شما نیز مفید باشد؟ در ادامه مطلب، رژیم غذایی سالم برای پروستات را توضیح خواهیم داد.

اگرچه برخی از عواملی که بر سلامت پروستات تاثیر می گذارند، خارج از کنترل شما هستند (مانند سن و سابقه خانوادگی) اما داشتن یک سبک زندگی سالم، می تواند به جلوگیری از بیماری ها و مشکلات غده پروستات کمک کند.

سلامت پروستات

چرا سلامت غده پروستات اهمیت زیادی دارد؟

غده پروستات بخش مهمی از دستگاه تناسلی مردان است. پروستات غده ای کوچک به اندازه گردو است، که در زیر مثانه و جلوی راست روده قرار گرفته است. غده پروستات مایعی تولید می کند که حاوی آنزیم ها، مواد معدنی و پروتئین هایی است که به تغذیه و انتقال اسپرم ها کمک می کند.

حفظ سلامت غده پروستات برای همه مردان (در هر سنی) اهمیت دارد. اما با بالا رفتن سن، خطر بروز مشکلاتی همچون بی اختیاری ادرار، اختلال عملکرد جنسی، سرطان پروستات و… افزایش می یابد. در نتیجه، سلامت غده پروستات نیز اهمیت بیشتری پیدا می کند.

شایع ترین بیماری های پروستات عبارتند از:

  • پروستاتیت: به التهاب و تورم غده پروستات، پروستاتیت گفته می شود. علائم این بیماری شامل حساسیت به لمس و احساس درد هنگام دفع ادرار و یا انزال است. پروستاتیت ممکن است ناشی از عفونت های باکتریایی، استرس و یا التهاب مزمن باشد.
  • هایپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH): بزرگ شدن غده پروستات به دلیل رشد بیش از حد سلول های اطراف پروستات، که بیشتر در مردان 50 ساله و بالاتر رخ می دهد.
  • سرطان پروستات: سرطان پروستات در بافت های این غده رخ می دهد. در ایالات متحده از هر 8 نفر، 1 نفر به سرطان پروستات مبتلا می شود.

رژیم غذایی مناسب برای سلامت غده پروستات

داشتن یک رژیم غذایی سالم برای پروستات، یکی از بهترین راه ها برای حفظ سلامت پروستات است. غده پروستات رگ های خونی زیادی دارد. بنابراین، همان مواد غذایی که در برابر بیماری های قلبی عروقی از شما محافظت می کنند، می توانند به حفظ سلامت پروستات شما نیز کمک کنند.

مواد غذایی که برای سلامت غده پروستات مفید هستند، عبارتند از:

  • سبزیجات چلیپایی: مثل کلم بروکلی، کلم بروکسل، گل کلم، کلم پیچ و… سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های ضروری هستند، که به کاهش التهاب و حفظ سلامت غده پروستات کمک می کنند. این سبزیجات همچنین حاوی مواد شیمیایی گیاهی هستند که از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کنند.
تاثیر بروکلی بر سرطان پروستات
  • چربی های سالم: بدن شما برای عملکرد مناسب، به چربی های سالم نیاز دارد. اما همه چربی ها برای سلامتی مفید نیستند. برخی از چربی ها برای سلامت غده پروستات نیز فوایدی دارند. از جمله: روغن زیتون، روغن های گیاهی و اسیدهای چرب امگا 3 که در ماهی هایی مانند سالمون وجود دارد. کاهش مصرف چربی های اشباع شده که در محصولات حیوانی مانند لبنیات، گوشت قرمز، کره و… وجود دارند، می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد.
  • تخم کتان و آجیل: تخم کتان سرشار از موادی همچون لیگنان، فیبر، اسیدهای چرب امگا 3 و آنتی‌اکسیدان است، که به سلامت قلب و عروق کمک می کند. برخی از مطالعات نشان می ‌دهد که تخم کتان دارای خواص ضد سرطانی نیز می باشد که ممکن است به محافظت در برابر سرطان پروستات نیز کمک کند. آجیل هایی مانند گردو، آجیل برزیلی و بادام نیز حاوی مواد مغذی مانند ویتامین E هستند که برای سلامت قلب، کاهش التهاب و پیشگیری از سرطان مفید می باشد.
  • میوه ها: میوه ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند، که نقش مهمی در محافظت از بدن در برابر رادیکال های آزاد مضر (مولکول هایی که می توانند به سلول ها آسیب برسانند) دارند و می توانند به پیشگیری از سرطان کمک کنند. میوه های خانواده بری مانند بلوبری، توت فرنگی، توت سیاه و… سرشار از ویتامین C هستند، که می تواند به کاهش علائم هایپرپلازی خوش خیم پروستات کمک کند.
  • حبوبات: لوبیا، عدس، بادام زمینی و سویا سرشار از مواد مغذی مهمی مانند آهن، فیبر، فولات، منیزیم و پتاسیم هستند. این مواد همچنین حاوی فیتواستروژن ها هستند. فیتواستروژن ها ترکیبات گیاهی اند که به تنظیم هورمون های جنسی و هورمون های رشد کمک می کنند و از این طریق ممکن است از سرطان پروستات جلوگیری کنند. بررسی های انجام شده نشان می دهد مردانی که مواد غذایی سرشار از فیتواستروژن را به مقدار زیاد مصرف می کنند، 20 درصد کمتر از افراد دیگر در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات قرار دارند.
  • گوجه فرنگی: گوجه فرنگی حاوی آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است، که می تواند از آسیب سلولی و سرطان پروستات جلوگیری کند. لیکوپن در پوست گوجه فرنگی وجود دارد و با خوردن گوجه فرنگی پخته یا پوره شده، راحت تر جذب بدن می شود. به همین دلیل، مصرف آب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و گوجه فرنگی پخته شده، بهترین راه برای دریافت مقادیر کافی لیکوپن می باشد.
تاثیر گوجه فرنگی بر سرطان پروستات

7 نکته رژیم غذایی سالم برای پروستات

در رابطه با رژیم غذایی مناسب برای پروستات به چند نکته توجه داشته باشید:

راه های دیگری نیز برای کمک به سلامت غده پروستات وجود دارد.

برخی از عادات سبک زندگی که باعث افزایش سلامت پروستات می شوند عبارتند از:

  • ورزش کردن: حداقل 30 دقیقه در روز و پنج روز در هفته ورزش کنید. اگر به تازگی تصمیم به ورزش کردن گرفته اید و یا مدتی است که ورزش نکرده اید، به آرامی شروع کنید و سپس به تمرینات سنگین تر برسید.
  • وزن سالم و مناسب خود را حفظ کنید: اضافه وزن یک عامل خطر برای بیماری های غده پروستات است.
  • مراجعه منظم به پزشک: برنامه ریزی برای انجام معاینات و آزمایشات لازم به طور منظم و همچنین غربالگری پروستات، یک روش عالی برای تشخیص و درمان زود هنگام بیماری ها و مشکلات احتمالی پروستات می باشد.
  • کاهش استرس: استرس مزمن می تواند تاثیر زیادی بر سلامت پروستات داشته باشد. یافتن روش هایی برای کاهش استرس، می تواند به پیشگیری از مشکلات غده پروستات و کاهش علائم بیماری های پروستات کمک کند. تنفس عمیق، مدیتیشن یا مراقبه، ورزش و دریافت حمایت عاطفی از اطرافیان، می توانند تکنیک ‌های موثری برای کاهش استرس باشند.

سخن آخر

داشتن یک رژیم غذایی سالم و مناسب، می تواند کمک زیادی به حفظ سلامت غده پروستات شما کند. اگرچه برخی عوامل مانند داشتن زمینه ژنتیکی برای بیماری های مرتبط با پروستات، خارج از کنترل شما هستند، اما انتخاب یک سبک زندگی سالم، می تواند خطر ابتلا به بیماری های غده پروستات را کاهش دهد و سلامت کلی شما را بهبود بخشد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.2/5 - (59 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر شریفی شنبه ۲۰ آبان ۲( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 50 مشاهده پرسش
    سلام حدود ۳ سال پیش پدرم جراحی پروستات انجام دادند و برای جلوگیری از تنگ شدن مجرای مثانه ناچار به استفاده مداوم از سوند هستند، درمانی برای ایشان وجود دارد که نیاز به استفاده از سوند نداشته باشند؟ در این مدت ۳ بار هم برای تخلیه ادرار و باز کردن مجرا، عمل شده اند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۲( 5 ماه پیش)
      عکس از مجرا انجام دهید RuG/Vcug
  • تصویر کاربر امید چهارشنبه ۲۶ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 78 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    بنده 30 سالمه و به تشخیص شما دچار التهاب پروستات میباشم.که شما کپسول تامسولوسین.افلوکساسین و ملوکسیکام رو برای بنده تجویز کردید.سوال بنده اینجاست که من و همسرم در حال تلاش برای بچه دار شدن هستیم.آیا مصرف این قرص ها بر روی بارداری و بچه دار شدن تآثیر منفی نمیزاره؟آیا بهتر نیست بعد اتمام دارو ها دوباره اقدام کنیم؟یا مشکلی نداره همزمان؟
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ مهر ۲( 6 ماه پیش)
      اثری بر روی بارداری ندارند تامسولوسین رو قطع کنید
    2. تصویر کاربر امید چهارشنبه ۲۶ مهر ۲( 6 ماه پیش)
      آخه آقای دکتر قطع کن دوره درمان ناقص میشه قرصی نمیمونه دیگه.اگر عوارض داره یک هفته بعد از اتمام مصرف اقدام کنیم؟یعنی یک ماه بعد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ مهر ۲( 6 ماه پیش)
      ببینید عارضه جهت بارداری نداره ولی میتونه باعث برگشت اسپرم به مثانه بشه و شانس باروری تو این دوره درمان رو کمتر کنه
    4. تصویر کاربر امید چهارشنبه ۲۶ مهر ۲( 6 ماه پیش)
      عذر خواهی میکنم مجدد سوال میپرسم
      بعد از مصرف و اتمام تمامیه داروها چند روز بعد از بدن پاکسازی میشه این ۳ دارو؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ مهر ۲( 6 ماه پیش)
      ۲ هفته
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سنج چهارشنبه ۱۹ مهر ۲( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 69 مشاهده پرسش
    سلام حجم پروستات ۱۷۰سی سی دو عدد سنگ ۱۴میلیمتر داخل مثانه برای درمان چکار باید کرد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ مهر ۲( 6 ماه پیش)
      سلام چن سالتونه؟ آزمایش PSA دارید؟
    2. تصویر کاربر سنج سه شنبه ۱۸ مهر ۲( 6 ماه پیش)
      ۶۲ سال
      بله
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ مهر ۲( 6 ماه پیش)
      چقدر بود؟‌
    4. تصویر کاربر سنج چهارشنبه ۱۹ مهر ۲( 6 ماه پیش)
      Free PSA =6.581
      Prostate Specific Ag=31.58
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ مهر ۲( 6 ماه پیش)
      PSA قبلی نیز داشتید یا فقط همین یه مورده؟
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۹ شهریور ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 70 مشاهده پرسش
    با سلام
    آیا مصرف قرصهای مهارکننده‌های ۵α-ردوکتاز برای جلوگیری از سرطان پروستات مورد تایید است ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ شهریور ۲( 7 ماه پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۸ شهریور ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 79 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده دچار التهاب پرستات شدم یکسال قبل رفتم پیش دکتر آیتی گفتن باید سیستسکوپی بشین اگ مشکلی باشه همون لحظه حین عمل سیستسکوپی برداشته میشه ک بنده انجام دادم و داروی پروستات مثل سیپروفلوکساسین و دیکلوفناک و کوتریموکسازول و تاموسیلین مصرف کردم یه 6 ماه خوب بودم دوباره دردم شروع شده متاهل هستم بخاطر بارداری و زایمان همسرم رابطه جنسی کمی دارم دکتر گف چون رابطه کمی داری و شغلت رانندگی هستش به همین علت باعث این مشکل شده ولی سوال من این هست چکار باید بکنم تا از این بیماری و دردهای زیادش رهایی پیدا کنم چون زندگیم را مختل کرده ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ شهریور ۲( 7 ماه پیش)
      چند سالتون هست ؟ الان مشکل ادرارتون چی هست ؟
    2. تصویر کاربر علی شنبه ۱۸ شهریور ۲( 7 ماه پیش)
      ۳۹ سال دارم . ادرارم قطعی داره و سخت میاد و اینکه درد شدید دارم و نکته ای که هست از زمانی که دچار این بیماری شدم رنگ منی ام زرد رنگ شده ممکنه مربوط به بیماری باشه ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ شهریور ۲( 7 ماه پیش)
      تامسولوسین شبی یک عدد . ملوکسیکام ۷/۵ هر۱۲ ساعت . این ها تا ۳ ماه. شبی نیم ساعت در لگن اب گرم بنشینید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر پناهی سه شنبه ۱۴ شهریور ۲( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 91 مشاهده پرسش
    باسلام دوباره خدمت شما دکتر عزیز، ببخشید دوباره مزاحم وقت گرانبهایتان شدم ، من دیروز بابت کیست پروستات مزاحمتون شدم ک فرمودید جای نگرانی نیس و اهمیتی ندارد ، فقط ازمایش psa انجام دهید ،، خواستم بپرسم خطر خاصی منو تهدید میکنه ؟ ایا امکان داره پروستاتم دچار مشکل شده باشه ک انجام این ازمایش رو فرمودید ؟ چون تا چند روز اینده نمیتونم برای ازمایش اقدام کنم ،خواستم ببینم مورد من اورژانسیه ؟ چون حدود دوساله من این کیست رو دارم و علائم خاصی هم نداشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ شهریور ۲( 7 ماه پیش)
      سلام لطفا سوالات تکراری نپرسید . در مورد اورژانسی بودن توضیح دادن که اصلا اورژانسی نیست و خطر خاصی شما را تهدید نمیکند
  • تصویر کاربر سلطانی پنجشنبه ۹ شهریور ۲( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 98 مشاهده پرسش
    سلام . وقت شما بخیر .
    میخواستم آزمایش و سونوگرافي پدرم رو تفسير کنید . پدرم 80 سالشونه و شب ها چهار پنج بار از خواب بیدار میشند تا یه دستشویی برای تخليه ادرار برند و کیست کلیه هم دارند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 8 ماه پیش)
      مجدد عکس رو بفرستید اپلود نشده
    2. تصویر کاربر سلطانی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 8 ماه پیش)
      با سلام ، مجدد خدمتتون ارسال شد .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 8 ماه پیش)
      سلام شب ها یک عدد تامسولوسین بخورن اگر بهتر نشدن باید عمل بشن
    4. تصویر کاربر سلطانی چهارشنبه ۸ شهریور ۲( 8 ماه پیش)
      آقای دکتر پدر یک سال پیش خونریزی مغزی کردند و سه ماه توی ICU بودند و همینطور به علت pvc های مکرر قلب ، داروی کنکور 2/5 استفاده میکنند . ممکنه که تامسولوسین براشون خطرناك باشه. در ضمن قرص لوبل هم استفاده میکنند .
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۹ شهریور ۲( 8 ماه پیش)
      تامسولوسین افت فشار میده برای همین شب قبل خواب بخورن . حتما با پزشک قلبشون مشورت بشه . با این وضعیت قلب نمیشه عمل کرد احتمالا
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۴ شهریور ۲( 8 ماه پیش) تعداد بازدید: 70 مشاهده پرسش
    با سلام ، در ام آر آی مشخص شد کیست کوچک به ابعاد ۶ میل در ۷ میل در قسمت چپ پروستات وجود دارد که بعد از نمونه برداری مشخص شد بدخیم با گلیسون ۶ و گرید یک از ۵ می باشد سوالی که داشتم نیاز به چه درمانی است و باید حتما پروستات برداشته شود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ شهریور ۲( 8 ماه پیش)
      سلام بله باید رادیکال پروستات بشه . چند سالتونه ؟
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۸ تیر ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 100 مشاهده پرسش
    عرض سلام دکتر کرمی عزیز
    من ۳۳ سال سن دارم ، ۶ ماه پیش سکس مقعدی داشتم و پس از اون دچار عفونت مثانه (سیستیت) و التهاب پروستات شدم که پروستات به سایز ۴۲ سی‌سی رسید و جداره مثانه دچار افزایش ضخامت شد و همینطور رزیدو ادراری ۴۰ سی‌سی ،تمام داروها و انواع داروها رو مصرف کردم از جمله انتی‌بیوتیک‌های خوراکی و همینطور انتی‌بیوتیک بصورت سِرُم و نزد دکتر‌های مختلف رفتم و ۳ ماه هم هر شب به مدت نیم‌ساعت در اب گرم نشستم و سبک زندگی رو تغییر دادم .

    در اخرین سونوگرافی که ۵اُم اردیبهشت گرفتم پروستات ۱۷ سی‌سی شده و بهترم ولی رزیدو ادراری ۸۰‌سی‌سی و کبد چرب گِرید ۱ رویت شد و ضخامت جداری مثانه بصورت طبیعی ،

    وقتی از اب‌گرم کمک میگیرم و میریزم روی آلت،ادرار پرفشار و خوب میشه ، ولی بدون اب گرم اوایل ادرار فشار کم هست و بعد ادرار پایین تر از کُلاهکِ آلت سوزش دارم و گاها احساس تخلیه ناکامل مثانه،

    چه با کمک اب گرم و چه بدون اون درد در قسمت چپ مثانه و ابتدای آلت هم در بسیاری اوقات و بعد از ادرار دارم ،

    از ماه پیش به تجویز خود شما شروع به مصرف امنیک کردم چون به پروترال حساسیت شدیدی داشتم و امنیک در ۲۰ روز اول بسیار برای من راضی کننده بود الان بعد از حدود ۲۰ روز مجددا عود کرده و این التهاب آزارم میده و ادرار دوشاخه و درد‌های قسمت مثانه و پروستات شروع شده

    چند سوال دارم دکتر :

    ایا نیاز به مصرف انتی‌بیوتیک هست یا خیر و اگر هست ممنون میشم بفرمایید چه دارویی ؟

    ایا نیاز به مصرف ضد التهاب هست یا خیر ؟

    آیا به همین امنیک بسنده کنم (در بلند مدت) نتیجه میگیرم ؟

    در کل دکترکرمی چه کار میشه کرد از این عارضه رهایی یافت یا آثارش رو به کمترین حد رسوند؟ شدیدا از نظر روحی وقتی بیماری عود میکنه من رو تحت فشار قرار میده و افسرده حال میشم

    بسیار ممنونم از وقت و امکانی که در اختیار گذاشتید ، متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ تیر ۲( 9 ماه پیش)
      ماهیت این بیماری عود کننده است . امنیک ادامه پیدا کنه . سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت و ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت تا یک ماه مصرف بشه
    2. تصویر کاربر نیما سه شنبه ۲۷ تیر ۲( 9 ماه پیش)
      ممنونم دکتر ، یک سوال دیگه داشتم اینکه با وجود ماهیت سیپروفلوکساسین که بدن رو مقاوم‌ میکنه در برابر انتی‌بیوتیک آیا مصرفش برای من الان واجبه یا میشه مصرف نکرد
      خیلی ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ تیر ۲( 9 ماه پیش)
      یک ماه مصرف بشه
    4. تصویر کاربر نیما سه شنبه ۲۷ تیر ۲( 9 ماه پیش)
      سوال آخر دکتر کرمی ؛ سیپرو فلوکساسین برای ورزش‌های سنگین مثل بدنسازی مشکلی نداره ؟ به خاطر التهاب تاندون میپرسم چون مشکل التهاب تاندون یکی از انگشت‌های دست رو دارم (انگشت ماشه‌ای یا Trigger finger)
      آیا میتونم هم ورزش کنم و هم سیپروفلوکساسین رو مصرف کنم ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۸ تیر ۲( 9 ماه پیش)
      از عوارضش هست اما برای همه ایجاد نمیشه اگر درد داشتید مصرف نکنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۸ تیر ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 73 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر و شادی

    من یک مرد 45 ساله و متاهل هستم . حدود 2 ماه پیش به مدت 2 هفته تب و لرز و تکرر ادرار داشتم که دکتر تشخیص عفونت پروستات داد و با آمپول و آنتی بیوتیک تبم قطع شد ولی خوب هنوز بعد از 2 ماه هنوز تکرر ادرار دارم و در این مدت قرص پروستاتان-نيتروفورانتوئين-قطره خوراکی کانفرون- پودر جوشان کرنکس - استفاده میکنم‌ .
    ولی ( الان فقط تکرر ادرار دارم )
    و مشکلی از لحاظ سوزش یا دفع ادرار یا مشکل خاص دیگه ای ندارم .
    تصویر 2 سونوگرافی انجام شده و آزمایش قبل و بعد از مصرف آنتی بیوتیک و آزمایش psa خون  به پیوست ارسال کردم .

    آقای دکتر :
    1- الان چه دارویی بخورم که تکرر ادرارم خوب بشه ؟

    2 - و سوال بعدی اینکه در سونوگرافی پروستاتم بزرگ شده که دکتر گفت آزمایش psa خون خوب هست و دکتر گفت بزرگی پروستات بخاطر عفونت و التهاب هست و جای نگرانی نداره و با دارو خوب میشه .

    آقای دکتر درمان خاصی لازم نداره ؟ یا شما داروی دیگه ای پیشنهاد میکنید ؟
    آقای دکتر دارویی هست که پروستات رو کوچکتر کنه یا خیر ؟
    3 - و سوال آخر الان میتونم نزدیکی داشته باشم ؟ و آیا کاندوم لازمه یا خیر ؟

    ولی خوب مشکل اصلی من الان (تکرر ادرارم) هست
    ممنون میشم راهنمایی کنید .
    با تشکر و سپاس فراوان 🌹🌹🌹
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ تیر ۲( 9 ماه پیش)
      به جای پروستاتان پروترال اپاس بخورید شبی یک عدد . اگر مسایل زناشویی اهمیتی ندارد برایتان برای کوچک کردن پروستات فیناستراید ۵ بخورید ولی ممکنه مشکل زناشویی ایجاد بشه
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

گاهی یک سنگ کلیه چپ حتی خیلی ریز به اندازی یک شن می تواند باعث دردی وحشتناک…
انتقال زگیل از طریق بوسیدن امکان دارد؟ البته که، رایج ترین راه انتقال ویروس زگیل تناسلی تماس…
کولپوسکوپی زگیل تناسلی چیست؟ کولپوسکوپی که نوعی معاینه دستگاه تناسلی زنان است، ابزاری مؤثر برای تشخیص زگیل…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر