سیستیت بینابینی چیست و چگونه درمان می شود؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سیستیت بینابینی یا همان سندروم مثانه دردناک نوعی بیماری مزمن و دردناک است که بیشتر از مردان برای زنان پیش می‌آید. نشانه‌های بیماری در برخی زنان به حدی شدید است که ممکن است منجر به بیماری‌های دیگری مانند افسردگی شود. سندرم مثانه دردناک ممکن است بر کیفیت رابطه جنسی فرد نیز تاثیر بگذارد. این بیماری داروی خاصی ندارد اما با استفاده از روش‌های درمانی خاص می‌توان نشانه‌های بیماری از جمله درد را کاهش داد. بعضی وقت‌ها نیز بدون هیچ گونه درمانی، نشانه‌ها بهتر می‌شوند.

سیستیت بینابینی (سندروم مثانه دردناک) چیست؟

سیستیت بینابینی نوعی بیماری خفیف مثانه است که باعث ایجاد دردهای مزمن لگنی و مشکلات ادراری می‌شود. این بیماری به نام‌های سندرم درد مثانه یا سندرم مثانه دردناک نیز شناخته می‌شود.

این بیماری بیشتر در دهه سی و چهل زندگی افراد اتفاق می‌افتد. 

سندرم مثانه دردناک نوعی بیماری مزمن و دردناک است که باعث ایجاد ناراحتی در این عضو می‌شود (این سندرم به نام‌های سیستیت بینابینی یا سندرم مثانه دردناک نیز شناخته می‌شود). مثانه یکی از اعضای بدن است که ادرار جمع‌شده توسط کلیه‌ها را تا زمان خروج از مجرای ادراری در خود نگه می دارد. به مجموعه‌ای از نشانه‌ها که منجر به بیماری یا اختلالی خاص می‌شوند، سندرم می‌گویند.

تشخیص سیستیت بینابینی در زنان کار سختی است چون پزشک‌های مختلف راجع به تعریف دقیق این موضوع با یکدیگر اختلاف نظر دارند. هم‌چنین  ممکن است زنان مبتلا به این سندرم، انواع دیگری از درد را در ناحیه لگن، ناحیه تناسلی یا سایر نواحی بدن خود احساس کنند.

التهاب مثانه یا سیستیت چیست؟

چه کسانی دچار سیستیت بینابینی می‌شوند؟

زنان بیشتر دچار سیستیت بینابینی می‌شوند. احتمالا بین 3 تا 8 میلیون زن در آمریکا به این بیماری مبتلا هستند. برخی پژوهش‌ها نشان داده‌اند که احتمال ابتلا به سندروم درد مثانه در زنان سفیدپوست بیشتر از گروه‌های قومی و نژادی دیگر است.

هم‌چنین پژوهش‌ها نشان داده‌اند که احتمال ابتلا به سیستیت بینابینی در هر سنی وجود دارد اما ممکن است نشانه‌ها با توجه به سن افراد مبتلا، متفاوت باشد.

سندرم مثانه دردناک چه تاثیراتی بر وضعیت سلامت زنان می‌گذارد؟

ممکن است برخی زنان مبتلا به سیستیت بینابینی به واسطه نشانه‌های مربوط به این سندرم احساس دردی خفیف داشته باشند اما میزان درد و بروز نشانه‌ها در دیگر افراد بسیار شدید است. البته نشانه‌ها در گذر زمان تغییر می‌کنند.

چگونه از ابتلای مجدد به عفونت مثانه پیشگیری کنم؟

علائم سیستیت بینابینی

👈 کمبود خواب هنگام سندرم مثانه دردناک

زنانی که به سیستیت بینابینی دچار می‌شوند، احتمالا در طی شب باید بیدار شده و مثانه خود را خالی کنند. خواب منقطع می‌تواند منجر به خستگی شدید و در برخی موارد افسردگی شود.

👈 افسردگی و سیستیت بینابینی

گذراندن زندگی با بیماری مزمن و دردناک می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را افزایش دهد.

👈 احساس درد هنگام برقراری رابطه جنسی سیستیت بینابینی

بسیاری از زنانی که به سندرم  مثانه دردناک مبتلا می‌شوند، بیان کرده‌اند هنگام برقراری رابطه جنسی، درد دارند. هم‌چنین پژوهش‌ها نشان داده‌اند زنان مبتلا به سندرم درد مثانه ممکن است در تحریک شدن، خشکی واژنی و رسیدن به ارگاسم نیز مشکلاتی داشته باشند.

درمان التهاب سندرم مثانه دردناک

علت سیستیت بینابینی چیست؟

فعلا فقط یک ساز و کار برای ابتلا به سیستیت بینابینی یافت شده است و هیچ‌کس دلیل دقیق ابتلا به این بیماری را نمی‌داند. نمونه‌برداری از دیواره مثانه افراد مبتلا به این بیماری ناهنجاری‌های مختلفی نشان داده است اما مشخص نیست که این ناهنجاری‌ها دلیل ابتلا به بیماری هستند یا نتیجه فرآیندهای مهم دیگر. برخی محققان روی بررسی نقص‌های لایه گلیکوزآمینوگلیکان (GAG) تمرکز کرده‌اند. این بخش، لایه‌ای از مخاطی است که از مثانه محافظت می‌کند.

نقص‌های این لایه می‌تواند باعث نشت سموم موجود در ادرار شده و به بافت‌های ماهیچه و عصبی مهم آسیب برساند. در نتیجه مثانه شدیدا حساس و دردناک خواهد شد.

نظریه‌های دیگری هم راجع به دلیل ابتلا به سیستیت بینابینی وجود دارد. ممکن است عامل ناشناخته‌ای مانند یک ویروس دلیل ابتلا به این بیماری باشد یا ممکن است یک اختلال خودایمنی در اثر عفونت مثانه در حال حرکت پیش بیاید و فرد به سیستیت بینابینی مبتلا شود.

هم‌چنین این احتمال وجود دارد که سلول‌هایی که معمولا در واکنش‌های آلرژیک نقش دارند، در مثانه فرد هیستامین آزاد کنند. ایده دیگر این است که اعصاب حسی در مثانه به نوعی «روشن می‌شوند» و موادی آزاد می‌کنند که منجر به بروز نشانه‌های مربوط به بیماری می‌شوند. از آن‌جایی که بیماری سیستیت بینابینی بیشتر برای زنان پیش می‌آید، بسیاری از محققان معتقدند که هورمون‌ها نیز در ابتلا به این بیماری نقش دارند.

آیا سندروم درد مثانه بر کیفیت برقراری رابطه جنسی تاثیر می‌گذارد؟

بله. برخی زنان مبتلا به این سندرم گفته‌اند که هنگام برقراری رابطه جنسی درد دارند یا احساس خوبی ندارند. برخی دیگر از آن‌ها در تحریک شدن یا به ارگاسم رسیدن مشکل دارند. بهتر است راجع به پوزیشن‌‌ها و تهیه لوبریکنت‌های مختلفی (ژل روان‌کننده) که می‌توانید برای رفع خشکی واژن و کاهش درد هنگام برقراری رابطه جنسی از آن‌ها استفاده کنید، با پزشک یا پرستار خود مشورت کنید.

درمان سندرم مثانه دردناک

اگر چه داروی خاصی برای این بیماری‌ها وجود ندارد اما می‌توان روش‌های درمانی خاصی روی آن‌ها اجرا کرد. راهی وجود ندارد که بتوان پیش‌بینی کرد چه کسانی ممکن است بهتر به این درمان‌های خاص پاسخ دهند. نشانه‌های  سندرم مثانه  دردناک (سیستیت بینابینی) می‌توانند شدت یافته یا از بین بروند. حتی اگر دیگر هیچ نشانه‌ای وجود نداشته باشد؛ باز هم ممکن است چند روز، چند هفته، چند ماه یا چند سال بعد این نشانه‌ها دوباره عود کنند.

درمان دارویی سیستیت مثانه

1. رژیم غذایی

برخی افراد مبتلا به سیستیت بینابینی (سندرم مثانه دردناک) متوجه می‌شوند که با مصرف غذا یا نوشیدنی‌هایی خاص، نشانه‌های بیماریشان بدتر می‌شود. بهتر است غذا یا نوشیدنی‌هایی که مصرف می‌کنید را بنویسید تا اگر مصرف موارد خاصی از آن‌ها باعث بدتر شدن نشانه‌های بیماری شد، بتوانید تشخیص دهید کدام یک از موارد مصرفی باعث این حالت شده است.

احتمالا مصرف غذاهای اسیدی باعث تحریک مثانه افراد مبتلا به این بیمار‌ی‌ها می‌شود. اگر دلیل تحریک مثانه همین موضوع باشد، پزشک به شخص توصیه می‌کند که همراه با غذای خود داروی ضد اسید (آنتی‌اسید) مصرف کند تا به این ترتیب میزان اسید وارد شده به ادرار کاهش یابد.

هم‌چنین بهتر است موارد زیر را از رژیم غذایی خود حذف کنید:

❎ الکل

❎ کافئین

❎ نوشیدنی‌های گازدار

❎ شکلات

❎ گوجه فرنگی

❎ شیرین‌کننده‌های مصنوعی

2. فعالیت‌های جسمی

انجام ورزش و فعالیت‌های جسمی مختلف می‌تواند به رفع نشانه‌های سیستیت بینابینی کمک کند. انجام این فعالیت‌ها به شما توصیه می‌شود:

✅ پیاده‌روی

✅ دوچرخه‌سواری

✅ حرکت‌های کششی آرام

3. کاهش میزان استرس

داشتن استرس می‌تواند باعث بدتر شدن نشانه‌های این بیماری‌ها شود. با یادگیری روش‌های مختلف کاهش استرس و تنظیم زمانی برای آرام شدن می‌توان راحت‌تر با بیماری‌های سندرم مثانه دردناک کنار آمد.

4. فیزیوتراپی

ماهیچه‌های لگن، مثانه را در جای خود نگه می‌دارند و به کنترل ادرار انسان کمک می‌کنند. با تمرین روی این ماهیچه‌ها می‌توانید نشانه‌های این بیماری‌ها را کاهش دهید. فیزیوتراپیست یا پزشک می‌توانند به اجرای صحیح این تمرین‌ها کمک کنند.

5. آموزش دوباره مثانه

فرد مبتلا به سندرم مثانه عادت می‌کند که به محض احساس درد یا اضطرار در تخلیه این عضو به دستشویی برود؛ حتی اگر مثانه‌اش پر نباشد. در نتیجه معمولا بدن فرد به تخلیه مداوم مثانه عادت می‌کند. آموزش دوباره مثانه نوعی درمان است که به فرد کمک می‌کند این عادت را بشکند و بتواند ادرار خود را به مدت طولانی‌تری نگه دارد.

برای اجرای این روش ابتدا لیستی از این‌که هر چند وقت یک بار به دستشویی می‌روید و هر چند وقت یک بار مجبورید برای تخلیه مثانه خود اقدام کنید، تهیه کنید. سپس از این یادداشت‌ها استفاده کنید تا وقفه‌های تخلیه مثانه خود را بیشتر کنید.

سوزش و درد مثانه

6. داروی سیستیت بینابینی

داروهای مختلف ممکن است به تسکین درد و کاهش التهاب کمک کنند که عبارتند از: 

پنتوزان پلی سولفات سدیم

یکی از داروهای تاییدشده برای درمان درد سیستیت بینابینی است. این دارو باید شش ماه مصرف شود تا بتوان روند بهبودی را مشاهده کرد. داروهای درمان‌کننده سوزش معده می توانند میزان اسید تولیدشده توسط بدن را کاهش داده و به رفع نشانه‌های سیستیت بینابینی کمک می‌کنند. داروهای شل‌کننده عضلات کاری می‌کنند که مثانه در زمان‌های اشتباه انقباض نداشته باشد و به این ترتیب به رفع نشانه‌ها کمک می‌کنند.

داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای

مصرف داروهای ضدافسردگی باعث کاهش درد بیماران مبتلا به سیستیت بینابینی می‌شود. داروهای ضد افسردگی سه‌حلقه‌ای مانند آمی‌تریپتیلین (با نام تجاری Elavil) نشان داده‌اند که می‌توانند میزان درد و تخلیه مثانه مداوم بیماران مبتلا به این بیماری را کاهش دهند. معمولا استفاده از داروهای مخدر به درمان درد بیماران مبتلا به سیستیت بینابینی توصیه نمی‌شود.

آنتی هیستامین ها

تصور می شود که آنتی هیستامین هیدروکسی زین (Atarax ، Rezine ، Vistaril و …) به تسکین درد، تکرر ادرار شبانه کمک می کند. بعضی از پزشکان داروی سایمتیدین (Tagamet) و رانیتیدین (Zantac) را توصیه می کنند که نوع دیگری از آنتی هیستامین است، اما شواهد اندکی برای تایید استفاده از آنها وجود دارد.

انتی بیوتیک مناسب برای درمان سیستیت

داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (آسپرین، ایبوپروفن، ناپروکسن سدیم) و استامینوفن می توانند به تسکین درد کمک کنند.

سیکلوسپورین A

در مطالعات اولیه ، این داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی به تسکین علائم کمک می کند ، اما مصرف آن به دلیل عوارض جانبی جدی از جمله لرزش غیرقابل کنترل ، درد عضلانی یا مفصلی و بزرگ شدن لثه محدود می شود.

داروی سیستیت بینابینی

7. تزریق قطره در مثانه

یکی دیگر از روش‌های درمانی این است که مثانه را با داروی مایعی پر می‌کنند. کاتتر یا لوله کوچکی درون مجرای ادرار فرد قرار می‌گیرد و این داروی خاص را وارد مثانه فرد می‌کنند.

8. کشش مثانه

کشش مثانه نوعی روش جراحی است که در اتاق عمل و همراه با بیهوشی روی فرد انجام می‌شود. در این روش به منظور انبساط مثانه، این عضو را با آب استریل پر می‌کنند. در نتیجه مثانه می‌تواند میزان ادرار بیشتری در خود ذخیره کند.

9. تحریک عصبی

تحریک عصبی نوعی روش درمانی است که به تنظیم کارکرد مثانه کمک می‌کند. این روش بیشتر در کاهش میزان اضطرار و دفعات دفع ادرار موثر است اما می‌تواند به کاهش درد مثانه (استخوان شرمگاهی) نیز کمک کند.

10. درمان سیستیت بینابینی در طب سنتی

اول از همه مصرف نوشیدن چای و قهوه را کاهش دهید . به جای آن حتما از دم نوش بابونه و نعنا استفاده کنید. 

آب زغال اخته یکی از ثابت ترین درمان های طبیعی برای درمان التهاب و ورم مثانه می باشد.

دانه های کدو تنبل نیز به حفظ تعادل هورمونی کمک می کنند و از سلامت مثانه حمایت می کنند.

11. انجام جراحی

آخرین راه درمان (سیستیت بینابینی) سندرم مثانه دردناک، انجام عمل جراحی است. با انجام عمل جراحی بخش‌هایی از مثانه یا کل آن برداشته می‌شود. اگر بیمار همه راه‌های درمانی دیگر را تجربه کرده باشد و هنوز هم درد ناشی از این بیماری را نتواند تحمل کند، می‌توان روی فرد عمل جراحی انجام داد.

دکتر حسین کرمی جراح و متخصص کلیه مجاری ادراری و تناسلی

4.2/5 - (13 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲۶ آبان ۳( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 14 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب. آقای دکتر من به صورت کلی ادم حساسی روی بیماری هستم و هر چیزی حسابی نگرانم میکنه. پارسال به خاطر اضطرابم به اصرار خودم کولونوسکوپی کردم و تشخیص IBS گرفتم. از پارسال و شاید کمی بیشتر گاهی حس میکنم که یکی دو قطره از ادرار کامل خارج نشده. عمدتا 7 بار در روز دستشویی میرم. اما ممکنه گاهی 10 بارم بشه( البته خیلی کم) قهوه و چای هم زیاد میخورم. امسال فکر میکردم شاید ام اس دارم! برای همین ام آر ای هم انجام دادم و مشکلی نبود. اما الان روی دفعات ادرارم و این چند قطره حساس شدم. اصلا این طبیعیه؟ نباید بعد از ادرار هیچ چیز باقی بمونه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ آبان ۳( 1 هفته پیش)
      اگر این علایم خیلی اذیت کننده هست براتون میشه نوار مثانه انجام داد
    2. تصویر کاربر رضا شنبه ۲۶ آبان ۳( 1 هفته پیش)
      فقط در صورتی که آزاردهنده هست؟ چون نیست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ آبان ۳( 1 هفته پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مخدی یکشنبه ۶ آبان ۳( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 20 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    اقای دکتر من در قسمت مثانه بخصوص رگ های دوطرف آلت در مثانه درد زیادی داشتم و فشاری بهشون وارد میشد که باید حتما خودارضایی میکردم تا یه کم آروم میشدم.دکتر تشخیص التهاب و عفونت پروستات رو داد و قرص لووفلوکساسین روزی 1عدد
    ترازوسین 2 شبی 1عدد
    ناپروکسن 500 هر 12ساعت تجویز کردن.
    تو این مدت 10روز درد ناحیه مثانه کم شد و الان دوروزه،درد در بیضه سمت چپ و گاها سمت راست؛حفره شکمی و کلیه جابجا میشه و هردوروز 1بار مجبورم خودمو ارضا کنم تا اروم تر بشم.
    عکس سونو هم میفرستم.لطفا کمک کنید بخاطر خودارضایی دارم افسردگی میگیرم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ آبان ۳( 1 ماه پیش)
      اگر تحریک انجام میشه باید حتما ارضا بشید سعی کنید تحریک کلی رو کمتر کنید
    2. تصویر کاربر مخدی سه شنبه ۱ آبان ۳( 1 ماه پیش)
      خب دکتر علت چیه؟درمان چیه؟؟داروی جدیدی نیازه؟مشکل خاصی نیست؟
      من تا کی باید اینکارو انجام بدم؟
      عکس سونو هم لطفا نگاه کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲ آبان ۳( 1 ماه پیش)
      داروی جدید نیاز نیست التهاب پروستات و سیمنال وزیکل مطرحه سعی کنید کمتر تحریک بشید و اگر تحریک شدین حتما انزال انجام بشا
    4. تصویر کاربر مخدی جمعه ۴ آبان ۳( 4 هفته پیش)
      با عرض پوزش دکتر جان.من الان همه علایم پروستاتم رفته فقط تخم بیضه سمت چپم چندروزه خیلی درد میکنه.چیکار کنم؟؟میترسم واریکوسل باشه.هرچند علایمی مثه ورم و بزرگ شدن رگ و اینچیزا توش نیست.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ آبان ۳( 3 هفته پیش)
      باید سونوگرافی از بیضه ها انجام بشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر شادپوری شنبه ۷ مهر ۳( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 25 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید من سه ماه پیش به شما مراجعه کردم
    سلام من تکرر ادرار دارم و بعضی موقع ها و از من بدون اختیارم مقداری ادرار خارج میشه سونوگرافی از مثانه و آزمایش خون و پروستات خون خودم رو نشونتون دادم و همون جا نوار مثانه هم دادم شما آزمایش های من رو که دیدید گفتید مثانه است عصبی
    هست و قرص سولیفناسین سوکسینات ۵ میلی گرم رو روزی یک دونه بعد از صبحانه بخور من همین کار رو کردم تقریبا خوب شده بودم که تو همون ماه اول یک مسافرتی رفتم که وسط مسافرت دوباره به حالت اول برگشتم و هر چی از اون قرص خوردم دیگه تاثیر نکرد و الان دوباره مثل قبل از مصرف قرص هستم خواستم بدونم چه کاری باید انجام دهم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مهر ۳( 1 ماه پیش)
      دارو رو صبح و شب مصرفدکنید
  • تصویر کاربر سینا چهارشنبه ۴ مهر ۳( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 29 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    مشکل من اینه ک آلت تناسلی من از بچگی یک سری حفره پوستی توش ایجاد شده بود و زیاد بهش توجه نداشتم و این حفره ها داخل چرکی شده بود که الان این چرک ها بصورت جامد شده و یک سری دونه سیاه هم بوجود اومده بود
    یکم ک دستکاری کردم تونستم ازین دونه ها و چرک هارو خارج کنم ولی بازم ترسیدم ادامه بدم
    اومدم از شما بپرسم که مشکل من چیه و میشه درمانش کرد
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ مهر ۳( 1 ماه پیش)
      منافذ پوستی هست اون چربی های نوک سیاهی که خارج شده هم تجمعات چربی داخل اون منافذ بوده
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ مهر ۳( 1 ماه پیش)
      خطرناک نیست و میتونید این کار رو انجام بدین
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 9 ماه پیش) تعداد بازدید: 100 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بنده خانم ۳۶ ساله هستم با بارداری ۱۲هفتگی حدود یه هفته پیش در شب دچار تکرر ادرار شدید شدم بعد چندبار دستشویی نزدیکای صبح دیه هرکار کردم نتونستم دستشویی کنم با وجود اینکه خیلی فشار داشتم رفتم بیمارستان ازمایش ادرارو خون گرفتن نه عفونتی بود نه مشکلی در خون بستری شدم سونو کردن تومر کلیه ها بدلیل وجود مایع تقریبا یک نیم لیتردر مثانه تشخیص داده شداوما روز اول سوند نزدن من من تا صبح بدلیل دردو سوزش زیاد مجاری ادرای ایستاده ادار میکردم تا اینکه روز دوم ظهر با سونو دوباره و تشخیص دکتر سونو سوند زدن که هر دوساعت ۲۰۰۰لیتر ادرار درسوند جمع میشد بعد مرخص شدن رفتم دکتر ارولوژیگفتن سوند را در بیارن و دارو بتانکول۱۰وسیپروتد۵۰۰دادن وگفتن مایعات کم بخورم
    الان وقت ادرار احساسش رو دارم ولی ادرارم نمیاد باید ابگرم بگیرم تا بیاد
    تشخیص دکتر هم وجود سنگ در مثانه بوده
    زحمتی میشه راهنمایی کنید که این مشکل برا چی هست وتا کی ادامه داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 9 ماه پیش)
      با سلام و احترام سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری انجام دهید
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 127 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید Urodynamic Study acontractile detrusor -voided volume 150 cc و تکرر ادرار در تست یورودینامیک اینو نوشتن برام میشه تشخیص داد که ایا مثانه ام نوروژنیک هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ دی ۲( 10 ماه پیش)
      بله
    2. تصویر کاربر مهدی شنبه ۹ دی ۲( 10 ماه پیش)
      مثانه بیش فعال جز دسته نوروژنیک هم میباشد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 10 ماه پیش)
      بله
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ دی ۲( 10 ماه پیش)
      الان دارو مصرف میکنیدگ
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 124 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مرد ۳۳ ساله هستم متاهل هستم در یک هفته دو مرتبه پایان ادرارم یک قطر خون میاد رنگ ادرا رم تغییری نکرده ولی این مشکل دو مرتبه برام پیش اومده یه دارو به اسم تیمکس پلاس برای سرفه و خلط آور استفاده میکنم که بعد استفاده از این دارو این مشکل برام پیش اومده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 1 سال پیش)
      دارو رو قطع کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۲( 1 سال پیش)
      در صورتی که مکررا براتون رخ داد باید معاینه شوید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر م دوشنبه ۲۲ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 122 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما ... الان دوساله بعد از ادرار دچار درد و سوزش هستم بعد از کلی اآزمایش و سونو تو حوزه زنان و اورولوژی و متخصص عفونی و سیستوسکوپی در نهایت با نوار مثانه تسخیص بر مثانه عصبی بود که باکلوفن مصرف کردم و فیزیوتراپی هم رفتم ولی همچنان درد باقی است خواهش می کنم راهنماییم بفرمایید ... اصلا راهی وجود داره الان ۲ سال هست که دائم درگیرم خسته شدم از درد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ آبان ۲( 1 سال پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
  • تصویر کاربر کامران پنجشنبه ۲۹ تیر ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 170 مشاهده پرسش
    سلام، دخترم مثانه عصبی دارد، باید سوند موقت استفاده کنیم، خیلی در برابر سوند زدن مقاومت میکنه، می خواستم ببینم در شبانه روز حداقل چند بار سوند بزنیم کافی هست و اینکه به ما گفتن شبها تا صبح سوند رو داخل واژن نگه دارید اما ما بلد نیستیم، چون طول سون بلند هست و داخل پوشاک نمی‌مونه و از واژن در میاد، با چسبم به پاس می‌زنیم چسب پاهاش رو اذیت میکنه، لطفا راهنماییتون کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ تیر ۲( 1 سال پیش)
      سلام در طول روز حداقل ۵ الی ۶ بار و شب ها هم قبل خواب حتما بزنید
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۶ آذر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 224 مشاهده پرسش
    سلام 32 سال سن دارم. مدتی هست بعد از ادرار یا مدفوع به طور کامل منی به مقدار زیاد از من خارج میشه و بعد از آن سوزش دارم. به طور طبیعی سوزش در بیضه ها و لوله ادار خود احساس میکنم. بعد از این اتفاق دچار زود انزوالی هم شده ام. معمولا هر دو تا سه روز به طور کامل منی بعد از ادرار یا مدفوع به مقدار زیاد از من خارج می‌شود. ممنون پاسخگو باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ آذر ۱( 1 سال پیش)
      سلام سونوگرافی کلیه ها و مجاری و ازمایش ادرار و کشت ادرار انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر