سیستوسکوپی چیست و چه عوارضی دارد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سیستوسکوپی چیست؟ یک روش تشخیصی و درمانی است که در آن پزشک از یک ابزار باریک و مجهز به دوربین به نام سیستوسکوپ برای بررسی داخل مثانه و مجرای ادراری استفاده می‌کند. این روش معمولاً توسط متخصص اورولوژی انجام می‌شود و برای تشخیص مشکلات مثانه، عفونت‌های مکرر، خون در ادرار (هماچوری) و سایر اختلالات دستگاه ادراری کاربرد دارد.

در این مقاله سیستوسکپی و مراحل انجام آن را برای شما توضیح خواهیم داد.

سیستوسکوپی چیست؟و چرا انجام می شود؟

سیستوسکوپ یک لوله ى نازک با یک دوربین و نور در انتهایش است. در طی یک سیستوسکوپی، پزشک این لوله را از طریق مجرای ادرارى وارد مثانه می کند تا بتواند داخل مثانه را ببیند. تصاویر بزرگ شده از دوربین بر روی یک صفحه ى نمایش قابل رویت هستند. در ادامه به بررسی شیوه ی انجام سیستوسکوپی می پردازیم.

علل انجام سیستوسکوپی

اگر مشکلات ادراری مانند فوریت در ادرار یا ادرار دردناک دارید، ممکن است پزشک این آزمایش را انجام دهد.

همچنین می تواند این روش را برای بررسی علائم زیر انجام دهد:

 وجود خون در ادرار

 عفونت های مکرر دستگاه ادراری

 مثانه ى بیش از حد فعال

 درد لگن

سیستوسکوپی می تواند چندین حالت از جمله تومورها، سنگ ها و سرطان مثانه را نشان دهد.

پزشک همچنین می توانید از این روش برای تشخیص موارد زیر کمک بگیرد:

از سیستوسکوپی می توان برای درمان بیماری های مربوط به مثانه نیز استفاده کرد. پزشک می تواند ابزارهای جراحی کوچکى را از طریق این لوله برای حذف تومورهای کوچک مثانه، سنگ  ها یا گرفتن نمونه از بافت مثانه منتقل کند.

موارد مصرف دیگر عبارتند از:

آمادگى برای سیستوسکوپی

اگر عفونت ادرارى یا سیستم ایمنی ضعیف دارید، ممکن است قبل و بعد از این پروسه، براى شما آنتی بیوتیک تجویز شود. ممکن است قبل از آزمایش، نیاز به انجام آزمایش ادرار داشته باشید. براى ادامه ى مصرف داروهای خود با پزشک مشورت کنید. بعضی از داروها می توانند موجب خونریزی بیش از حد در طول پروسه شوند.

دکتر حسین کرمی

در عکس بالا نمای تنگی مجرای ادراری را میبینید که توسط سیستوسکوپی کلیه و دکتر حسین کرمی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری تشخیص داده شده است و به همین روش اندوسکوپی باز شده است.

بیهوشی در طول سیستوسکوپی

این روش ممکن است در بیمارستان یا مطب پزشک انجام شود. شما به نوعی بیهوشی نیاز دارید، بنابراین قبل از انجام این روش با پزشک خود مشورت کنید. انواع بیهوشى مرتبط عبارتند از:

بى حسى موضعی

در روش های سرپایی معمولا از بی حسی موضعی استفاده می شود. این بدان معنی است که شما بیدار خواهید بود. شما می توانید بعد از انجام این کار غذا بخورید و بلافاصله بعد از انجام آن به خانه بروید.

بیهوشى عمومی

بیهوشی عمومی به این معنی است که شما در طول سیستوسکوپی بیهوش خواهید بود. براى بیهوشی عمومی، باید چند ساعت قبل از انجام پروسه ناشتا باشید.

بی حسى ناحیه ای

بیهوشی منطقه ای، شامل تزریق در پشت شما می شود. با این تزریق از کمر به پایین شما بى حس خواهد شد.

نکته: بعد از بیهوشی عمومی یا بى حسى ناحیه اى، احتمالا باید چند ساعت در بیمارستان بمانید.

 

متن سربرگ خود را وارد کنید

مثانه مردان
عکس مثانه مردانه
مثانه زنان
عکس مثانه زن

روش انجام سیستوسکوپی

درست قبل از سیستوسکوپی شما باید به توالت بروید تا مثانه ى خود را خالی کنید. سپس، لباس جراحی را مى پوشید و روی تخت دراز مى کشید. پاهای شما را مانند رکاب قرار مى دهند. ممکن است از آنتى بیوتیک استفاده شود، تا از عفونت مثانه جلوگیری شود. در این مرحله شما بیهوشی خواهید گرفت. اگر بیهوشی عمومی دریافت کنید، تا زمانى که از خواب بیدار شوید هیچ چیزى حس نخواهید کرد. اگر بى حسى موضعى یا بى حسى ناحیه ای دریافت می کنید، ممکن است یک آرامبخش به شما داده شود.

چون ممکن است هنوز چیزى حس کنید، اما ژل باعث می شود که این روش کمتر دردناک باشد. دکتر به سر سیستوسکوپ  ژل روان کننده می زند و آ نرا به داخل مجرای ادرارى وارد می کند. این کار ممکن است با سوزش همراه بوده و مانند ادرار کردن باشد.

اگر هدف از سیستوسکوپی تشخیص باشد، پزشک از یک سیستوسکوپ انعطاف پذیر استفاده می کند. بیوپسی ها و یا سایر روش های جراحی نیاز به سیستوسکوپ کمی ضخیم تر و سخت تر دارند. سیستوسکوپ بزرگتر به جراح اجازه می دهد تا ابزار جراحی را از طریق آن عبور دهد.

هنگامى که سیستوسکوپ وارد مثانه مى شود، پزشک از طریق یک لنز داخل را مى بیند. کمى مایع استریل نیز وارد مثانه مى کند، این کار باعث می شود آنچه اتفاق می افتد را آسان تر و بهتر ببیند. مایع به شما احساس ناراحتی مثل نیاز به ادرار مى دهد. با بی حسی موضعی، سیستوسکوپی کمتر از پنج دقیقه طول مى کشد. با بیهوشی عمومی، کل پروسه ممکن است 15 تا 30 دقیقه طول بکشد

سیستوسکوپی
عکس مجاری ادراری

هدف از انجام سیستوسکوپی

هدف از سیستوسکوپی بررسی مجرای ادراری از قبیل تنگی مجرا، سنگ در مجرا، بزرگی پروستات، کیست و غیره است، که با انسداد خروجی ادرار باعث می شوند، ادرار از مثانه خوب خارج نشود.

عمل سیستوسکوپی چیست؟

دومین هدف از سیستوسکوپی بررسی مثانه از نظر بیماری های آن می باشد. امروزه هر بیمار که خون در ادرار داشته باشد، باید جهت تشخیص قطعی و رفع نگرانی از نظر سرطان مثانه، عمل سرپایی سیستوسکوپی انجام دهد.

عوارض سیستوسکوپی

طبیعی است که در طول دو تا سه روز پس از پروسه احساس سوزش در حین ادرار داشته باشید. ممکن است لازم باشد که بیش از حد معمول ادرار کنید. سعی نکنید ادرار خود را نگه دارید، چرا که خون در مثانه، ممکن است موجب ایجاد لخته و انسداد شود. وجود خون در ادرار پس از پروسه، به خصوص اگر بیوپسی انجام شده باشد، طبیعى است. نوشیدن مقدار زیاد آب باعث کاهش سوزش و خونریزی می شود.

بعضی افراد عوارض جدی تری را تجربه مى کنند از جمله:

تورم مثانه

تورم مثانه شایع ترین عارضه است. این وضعیت باعث مى شود، ادرار کردن مشکل شود. اگر بیش از هشت ساعت بعد از عمل ادرار نکردید، به پزشک خود خبر دهید.

عفونت

در موارد نادر، میکروب ها به دستگاه ادراری وارد می شوند و باعث عفونت می شوند. تب، اسهال با بوی عجیب، تهوع، و کمر درد علائم عفونت هستند. ممکن است به آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید.

خونریزی

برخى افراد از خونریزی جدی و شدید  رنج می برند. اگر این اتفاق افتاد سریعا به پزشک خود خبر دهید.

اگر هر یک از علائم زیر را داشتید به پزشک خود خبر دهید:

 تب بالای 40 درجه سلسیوس

 خون قرمز روشن یا لخته های بافتی در ادرار

 درد شکم مداوم

سیستوسکوپی در بارداری

سیستوسکوپی انعطاف پذیر تحت بی حسی موضعی آزمایشی در ارزیابی هماچوری در بارداری محسوب می شود . TUR تومور مثانه تحت بیهوشی منطقه ای یا عمومی می تواند در هر زمان از بارداری انجام شود. اما در کل سیستوکوپی برای زنان باردار زیاد توصیه نمی شود. اگر فکر می کنید در این مدت به التهاب مثانه مبتلا هستید، باید از پزشک یا داروساز خود بخواهید که محصول مناسب تری را برای شما توصیه کند.
اگر باردار هستید یا فکر می کنید باردار هستید، به پزشک خود اطلاع دهید.

سیستوسکوپی در کودکان

سیستوسکوپی درکودکان روشی است که با استفاده از سیستوسکوپ به داخل مجرای ادرار و مثانه کودک نگاه می شود. سیستوسکوپ یک لوله کوچک است که انتهای آن یک دوربین سبک و بزرگنمایی کننده است. از این روش برای تشخیص و درمان بیماری های مثانه و مجرای ادرار کودکان و بزرگسالان استفاده می شود.

مراقبت های بعد از سیستوسکوپی

استراحت کنید. مقدار زیادی مایعات بنوشید و زیاد ادرار کنید. قرار دادن یک دستمال مرطوب گرم بر روی مجرای ادرارى می تواند به کاهش درد کمک کند. با اجازه ى پزشک مى توانید، داروهایی مانند تیلنول یا اَدویل را مصرف کنید.

اگر بیهوشی عمومی داشتید، حتما کسى کنارتان بماند. بعد از این روش ممکن است احساس خواب آلودگى یا سرگیجه کنید. روز سیستوسکوپى از نوشیدن الکل، رانندگی و یا استفاده از ماشین آلات پیچیده خوددارى کنید.

اگر بیوپسی انجام شده است، براى بهبودى به زمان نیاز خواهید داشت. از بلند کردن اجسام سنگین تا دو هفته ى پس از پروسه جدا خوددارى کنید. از پزشک خود زمان ایمن براى رابطه ى جنسى را بپرسید.

نتیجه‌گیری

سیستوسکوپی یک روش ایمن و کم‌تهاجمی است که به پزشکان کمک می‌کند مشکلات مثانه و مجرای ادراری را بررسی و درمان کنند. اگر پزشک این روش را توصیه کرده است، احتمالاً به دلیل علائمی مانند سوزش ادرار، خون در ادرار، تکرر ادرار یا درد لگنی است.

 

سوالات شایع درباره سیستوسکوپی

  1. آیا سیستوسکوپی درد دارد؟
     بسته به نوع سیستوسکوپی (انعطاف‌پذیر یا سخت) و روش بی‌حسی، ممکن است کمی احساس ناراحتی یا سوزش داشته باشید، اما در بیشتر موارد درد شدید وجود ندارد.
  2. بعد از سیستوسکوپی چه عوارضی ممکن است داشته باشم؟
     سوزش هنگام ادرار، تکرر ادرار و مشاهده مقدار کمی خون در ادرار طبیعی است و معمولاً بعد از ۱ تا ۲ روز برطرف می‌شود.
  3. آیا سیستوسکوپی نیاز به بیهوشی دارد؟
    اگر نوع انعطاف‌پذیر انجام شود، معمولاً با بی‌حسی موضعی صورت می‌گیرد. اما در روش سخت، ممکن است بیهوشی عمومی یا نخاعی لازم باشد.
  4. چه مدت بعد از سیستوسکوپی می‌توانم به فعالیت‌های روزمره برگردم؟
    اکثر افراد همان روز یا روز بعد می‌توانند به فعالیت‌های عادی خود برگردند. اگر بیهوشی داشته باشید، ممکن است نیاز به استراحت بیشتری داشته باشید.
  5. آیا بعد از سیستوسکوپی می‌توانم رابطه جنسی داشته باشم؟
     بهتر است تا ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد از سیستوسکوپی از داشتن رابطه جنسی خودداری کنید تا از تحریک و عفونت جلوگیری شود.
  6. آیا بعد از سیستوسکوپی باید آنتی‌بیوتیک مصرف کنم؟
     در برخی موارد، پزشک ممکن است برای جلوگیری از عفونت، آنتی‌بیوتیک تجویز کند، به‌ویژه اگر سابقه عفونت ادراری دارید.
  7. اگر بعد از سیستوسکوپی خونریزی زیاد یا درد شدید داشتم، چه کنم؟
    اگر خونریزی شدید، تب یا درد مداوم دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.
  8. چه مدت طول می‌کشد تا نتایج سیستوسکوپی آماده شود؟
     اگر فقط بررسی ساده باشد، پزشک نتیجه را همان لحظه به شما می‌گوید، اما اگر نمونه‌برداری (بیوپسی) انجام شده باشد، چند روز تا یک هفته طول می‌کشد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

3.9/5 - (85 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر الهام پنجشنبه ۱۸ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    دوستم فرزندی شش ساله داردکه مشکل دفع مدفوع دارد و هرچند مدت یکیار ناگهان و بی اختیار دفع می کند. با مراجعه به پزشک گفته شده که مشکلش تنبلی روده است. به نظرتان چکار کنند قصد دارند از شهرستان برای مراجعه به دکتر به تهران بیایند اما از نظر مالی نیز در مضیقه هستند تورو خدا راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      دکتر گوارش
  • تصویر کاربر الهام پنجشنبه ۱۸ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    چند وقت پیش سوالی پرسیدم، پیامک آمد که آقای دکتر زحمت کشیده و پاسخ سوالم را داده اند اما با آن کد رهگیری امکان دیدن پاسخ نیست چکار کنم؟ با تشکر از زحماتتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      دوباره بپرسید
  • تصویر کاربر ElnazZaryabi شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر لدفن جواب بدید
    میخواستم ببینم یه دکتر خوب دارید که متخصص پوست و مو باشه؟
    خواهرم مدام موهاش میریزه نمیدونم باید چی کار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      شرمنده
  • تصویر کاربر نیلوفر جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 247 مشاهده پرسش
    به نام خدا باسلام وخسته نباشید .من خانم متاهلی هستمو26 سال سن دارم .حدود دوماه هست یک برامدگی بین ران والت تناسلی در قسمت گوشه پیدا شده .ظاهرش یک برامدگی گوشتی هست مثل اینکه یک دونه زیر پوستی بزرگ باشه اندازش تقریبا به اندازه یک نخود پخته شده است خارش نداره .همسرم اصلا ازین مشکلات نداره.روی قسمت صورتش دربعضی مواقع که بدنش ضعیف بشود تبخال هایی می زندولی در قسمت الات تناسلی هیچ چیزی دیده نشده می شه بگید چی می تونه باشه .سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر فرید پنجشنبه ۱۸ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 279 مشاهده پرسش
    سلام. 21 ساله هستم. مجرد. سابقه رابطه جنسی هم ندارم. چند روزی هست که یه مورد مشکوک بر روی بدنه آلت تناسلیم مشاهده کردم. درد نداره. تصویرشم براتون فرستادم.
    1- به نظر شما مشکل چیه؟ 2- ممکن تعدادش بیشتربشه؟ 3- از هر 1000 مرد چند نفر به سرطان آلت تناسلی مبتلا میشوند؟ 4- از هر 1000 مبتلا به زگیل چطور؟
    من فردی وسواسی هستم که با دیدن چنین چیز هایی به شدت نگران میشوم. لطفاً با پاسخی روشن مرا راهنمایی کنید. ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      زگیل نیست
  • تصویر کاربر شمه پنجشنبه ۱۸ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    با سلام دلیل انزال در زمان اضطراب مثلا در جلسه امتحان به چه دلیل می باشد ؟ایا طبیعی است یا خیر؟در صورتی که غیر طبیعی است راه درمان ان چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      با زمان بهتر میشود
  • تصویر کاربر محمودشیرمحمدی یکشنبه ۱۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    باسلام بنده یه سوالی باکدx73m09040چندروزپیش پرسیدم که هنوزپاسخی دریافت نکردم .درموردابهام جنسی بود.به چه دکتری جهت بررسی اختلالات دستگاه تناسلی دختران مراجعه کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      زنان
  • تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۱۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من یک نوجوان 16 ساله هستم و قبلا هم در باره این موضوع از شما سوال کردم
    اگر یادتون باشه گفتم یک چیز نقطه مانند در محل ختنه گاهم حدود دو سه ماهه در آمده و دکتر که رفتم گفته چیزی نیست حالا حتما متوجه اون شده
    اما من خیلی وقته هی رنج میبرم که نکنه مشکلی باشه
    لازم به ذکر است که بگم هیچ دردی هم نداره .قبلا فکر میکردم سرطان تناسلی هست که شما گفتید در سنم نیست
    از طرف دیگر این موضوع را به دوستم که گفتم گفت چیز عادیه و اون هم چیز نقطه مانند داره!
    لطفا این عکس ها را ببینید و بگیر آیا مشکلی هست؟
    http://up.smu.ir/uploads/c6b000a9d8c2a937b37374af9e56b46a.jpg
    و
    http://up.smu.ir/uploads/4ff75205aa0be008a37a4b5b5f305b09.jpg
    آقای دکتر ترو خدا نگید که بیماری دارم
    به پدر مادرم دیگه نتونستم بگم که باز منو ببرن دکتر چون خجالت میکشم برای اینکه تازه دکتر رفتم
    و اگر چیزی نیست ، خودش خوب میشه؟
    یا از علائم بلوغ هست؟
    لطفا جوابمو بدید
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      دیدم مهم نیستند
    2. تصویر کاربر محمدجواد شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      یعنی آقای دکتر این خودش از بین میره
      و هیچ مشکلی رو برام نداره؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      نه
    4. تصویر کاربر محمدجواد یکشنبه ۱۴ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      خیلی ممنون آقای دکتر.عمر دوباره گرفتم.
      واقعا دستتون درد نکنه
      نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سید شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام خدمت جناب آقای دکتر نماز و روزه تان قبول حق باشد
    36 سال سن دارم در هفتمین روز از ماه رمضان سوزش در مجاری ادرار پیدا کردم در سر آلت و دیواره داخلی چپ آن همچنین ادرار باریک می آید و تعداد دفعات رفتن به دستشویی زیاد شده است . سمت راست کلیه ام هم بعضی اوقات یک درد خفیف می گیرد و ول می کند . و امروز زیر شکمم یک مقدار درد داشتم . این علائم می آید و می رود البته اینجانب به مدت سه سال دچار پروستاتیت مزمن هستم نمی دانم آیا این مشکلات از پروستاتیت من است یا مشکل جدیدی مثل سنگ مثانه یا سنگ کلیه پیدا کرده ام روز های اول سوزش بیشتر داشتم الان کمتر شده است ولی احساس می کنم که در محل اتصال الت تناسلی و مثانه دیر ادرار خارج می شود . من در این چند مدتی که روزه دار هستم بعد از افطار تا سحر مایعات فراوان به خصوص خاکشیر اب فراوان و میوه و حتی سحر دو لیوان آب طالبی مصرف می کنم تا دچار کمبود آب نشوم . این مشکلم در ماه رمضان های سال قبل هم عود می کرد اگر می شود راهنمایی فرمایید مشکل من چیست ؟ آیا نیاز به آزمایش یا سونوگرافی است با تشکر از راهنمایی تان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      مهم نیست بزرگش نکنید
  • تصویر کاربر میثم شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 891 مشاهده پرسش
    با عرض سلام اقای دکتر:اینجانب 36سال دارم الان 2روز در ماه رمضان دچار کاهش حجم ادرارشدم به طوری که در طول 24ساعت نهایتا 3بار به دستشویی میروم ومقدار کمی ادرار تخلیه می شود ظمنا روزه هم میگیرم ایا روزه کرفتن برایم ظرر ندارد 2سال قبل هم 2تا سنگ دفع کردم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 9 سال پیش)
      نه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مجید دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    ممنون دکتر گرامی در اولین موقعیت مزاحمتان میشوم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشکر
  • تصویر کاربر منصور دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام.بنده درمورخ پنجم شهریور به علت درد ناحیه راست شکم به پزشک عمومی مراجعه کردم.ایشان سونوگرافی دادند.که بنده انجام دادم.در جواب سونوگرافی نوشته شده:فولنس خفیف در کلیه راست مشهود است که میتواند مطرح کننده عامل انسدادی از جمله سنگ حالب باشد. امروز یازدهم شهریور استو بنده 6 روز است که درد میکشم .چکار کنم؟لطفا راهنمایی فرمایید.متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی از کلیها
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب