جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

آیا درمان قطعی سرطان مثانه با تزریق آمپول امکان دارد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سرطان مثانه یکی از انواع سرطان‌های سلول‌های پوششی است. این سرطان دومین سرطان شایع دستگاه ادراری-تناسلی است. سن متوسط برای تشخیص کانسر مثانه ۶۵ سالگی است. میزان بروز این بیماری در مردان بیشتر است.


سرطان مثانه در سفیدپوستان بیش از سیاه‌پوستان مشاهده می‌شود. در ایران، مردان چهار برابر بیش‌تر از زنان به این بیماری مبتلا می‌شوند.

مثانه چیست؟

مثانه یک عضو توخالی، مانند کیسه است که در قسمت پائین شکم قرار داشته و محل تجمع ادرار می باشد.

درمان قطعی سرطان مثانه

عملکرد مثانه چیست؟

مثانه محل تجمع ادرار می باشد. ادرار پس از تولید در کلیه ها از راه دو لوله باریک به نام میزنای (حالب) وارد مثانه شده و در آنجا جمع می شود. وقتی حجم ادرار داخل مثانه افزایش یابد، احساس ادرار ایجاد شده و تخلیه صورت می گیرد.

سرطان مثانه چیست؟

رشد سلولهای سرطانی در دیواره مثانه که در بیشتر موارد به شکل یک توده گل کلمی پایه دار داخل مثانه می باشد. 

سرطان مثانه در چه افرادی بیشتر دیده می شود؟

شیوع تومور مثانه در مردان بیشتر از زنان می باشد (در مردان 5/2 برابر زنان). مهمترین عامل خطر برای سرطان مثانه مصرف سیگار می باشد. میزان خطر بستگی به مدت و مقدار مصرف سیگار دارد.

مصرف تریاک نیز از دیگر عوامل خطر ابتلا به تومور مثانه است. برخی شغل های خاص مانند کارگران صنایع شیمیایی، رنگ، لاستیک، مواد نفتی، چرم و چاپ بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به سرطان مثانه  می باشند.

آیا می دانید بیماران مبتلا به سرطان مثانه با چه علائمی مراجعه می کنند؟

شایعترین علامت تومور مثانه وجود خون در ادرار است که ممکن است با چشم دیده نشود، یا فقط با آزمایش ادرار تشخیص داده شود. وجود خون در ادرار در اکثر موارد بدون احساس درد است اما در تعداد کمی از بیماران ممکن است همراه با تکرر ادرار، فوریت ادرار و سوزش ادرار باشد.

وجود حتی یک نوبت خون در ادرار می تواند علامتی از یک بیماری خطرناک باشد. بنابراین آن را جدی گرفته و حتماً به پزشک مراجعه کنید. گاهی بیماران با علائم مربوط به بیماری پیشرفته مانند درد استخوان، درد پهلو، تهوع، استفراغ، ورم پاها و یا بی اشتهایی مراجعه می کنند.

سرطان مثانه چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش سیتولوژی ادرار (بررسی سلول های موجود در ادرار) در این روش با بررسی نمونه ادراری بیمار (معمولاً در سه نوبت) ممکن است بتوان سلولهای سرطانی را مشخص نمود.

روشهای تصویربرداری که عبارتند از:

پس از تشخیص سرطان مثانه چه اقداماتی باید صورت گیرد؟

تراش دادن تومور از طریق مجرای ادرار اولین کاری است که برای تمام سرطانهای مثانه باید انجام شود. تومور تراش داده شده جهت بررسی به آزمایشگاه آسیب شناسی فرستاده می شود. پاسخ آزمایشگاه نوع سرطان و میزان نفوذ آن در جدار مثانه را مشخص می نماید.

راه های درمانی سرطان مثانه چیست؟

در سال 2019 و اوایل2020، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) چند داروی جدید را برای درمان سرطان مثانه در تمام مراحل تأیید کرد و از ارائه درمان های بیشتر در آینده ای نزدیک خبر داد. در ادامه ی مطلب، نمایی کلی از درمان های کنونی سرطان مثانه را مشاهده می کنید. بسته به میزان پیشرفت سرطان درمانهای متفاوتی وجود دارد.

تومورهای سطحی مثانه:

  • تراش دادن تومور از طریق مجرا (TUR)
  • تزریق مواد داخل مثانه ای پس از TUR که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل تومور می گردد.
  • تراش مجدد تومور در صورت عود

درمان های سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی (NMIBC)

درمان این نوع سرطان مثانه، معمولاً از طریق جراحی با روشی به نام برداشتن تومور مثانه از طریق مجرای ادرار (TURBT) و سپس تزریق های داخل شکمی با دارویی به نام گورین کالمت باسیلوس (BCG) انجام می شود. BCG یک واکسن باکتریایی است که در ابتدا برای ایمن سازی بدن در مقابل توبرکلوزیس استفاده می شد، اما امروزه می تواند واکنش ایمنی وسیعتری در برابر سلول های سرطانی ایجاد کند.

 
این دارو، قطعاً تأثیر درمان را در بیمارانی که تومور آنها برداشته شده است، بیشتر می کند؛ با این حال، بیش از نیمی از بیماران، در عرض یک سال عود مجدد این بیماری را تجربه می کنند و برخی دیگر به طور کلی به درمان با داروی  BCG پاسخ نمی دهند. دارو های شیمی درمانیِ داخل شکمی (جمسیتابین و میتومایسین)، برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی با درجه های بالاتر استفاده می شوند.

عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

عکس تزریق آمپول ب ث ج در مثانه

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی

گزینه های درمانی جدید برای سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی عبارتند از:

Check Mark on Google Android 12.0 نسخه ی جدیدی از داروی گورین کالمت باسیلوس (BCG) که هنوز در حال توسعه است، VPM1002 نام دارد. آزمایشات بالینی نشان می دهند که این روش درمانی برای بیش از نیمی از کسانی که به درمان با BCG استاندارد پاسخ نداده اند، مؤثر است.

Check Mark on Google Android 12.0 نوعی ژل میتومایسین به نام . UGN101سازمان غذا و داروی آمریکا، اخیراً برای درمان سرطان مثانه تهاجمی غیر عضلانی درجه پایین، یک طرح با اولویت بازنگری را به این دارو اختصاص داده است. در یک آزمایش بالینی، 59% از بیماران مبتلا به سرطان مجدد، با این دارو به طور کامل درمان شدند و 84% از آنها طی یک سال عود مجدد سرطان را تجربه نکردند.

Check Mark on Google Android 12.0 نسخه جدیدی از اینترفرون (سیتوکین)، نادوفاراژن فیرادنوت نامیده می شود. درحالیکه، این روزها از اینترفرون زیاد استفاده نمی شود، 53% از بیماران مبتلا به سرطان مثانه درجه پایین، با مصرف نادوفاراژن فیرادنوت به نتایج خوبی دست یافتند اما به درمان با BCG پاسخ ندادند.

در آزمایشات بالینی این دارو، 41% از بیماران طی یک دوره ی 16 ماهه به بهبودی کامل دست یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی کوچک برای داروی تنظیم ایمنی دیگری به نام دوروالوماب (یک داروی ضد  PD-L1) همراه با داروی اولاپاریب (یک مهارکننده ی  PARP1 با نام تجاری لینپارزا)، 50% از بیماران پیش از برداشتن تومور، پاسخ های پاتالوژیکی کاملی را نشان دادند. داروی آتزولیزوماب (تسنتریک) نیز یک داروی ضد  PD-L1است که به عنوان یک درمان کمکی برای سرطان مثانه تهاجمی، در بقای بدون بیماری طولانی مدت با شکست مواجه شده است.

درمان سرطان مثانه متاستاستیک و پیشرفته

سازمان غذا و دارو در دسامبر 2019، داروی انفورتومب ودوتین را برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مثانه پیشرفته، که به درمان با شیمی درمانی یا داروهای تنظیم کننده ایمنی پاسخ نداده بودند، تأیید کرد. با این که داروهای آتزولیزوماب و پمبرولیزوماب، قبلاً توسط سازمان غذا و دارو به عنوان درمان خط اول سرطان مثانه متاستاستیک تأیید شده بودند، بعد ها مشخص شد که این دو دارو فقط برای بیمارانی مؤثرند که سرطان های مثبت PD-L1 دارند، بنابراین استفاده از این دارو های ایمنی، به گروه کوچکی از بیماران محدود می شوند.

همچنین در دسامبر 2019، سازمان غذا و دارو، ترکیبی از دو داروی انفورتومب و پمبرولیزوماب را بر اساس میزان پاسخ اولیه 63% از بیماران و کنترل بیماری 90% ، یک طرح درمانی موفق اعلام کرد. این نتایج واقعاً عالی هستند. استفاده از داروی آتزولیزوماب همراه با شیمی درمانی, به عنوان درمان خط اول سرطان نتایج امیدوارکننده ای داشت، اما ترکیبی از دو داروی ایمنی (دوروالوماب و ترملیموماب) در مقایسه با شیمی درمانی به تنهایی، با شکست مواجه شده است.

نحوه پیگیری پس از درمان سرطان مثانه

ممکن است احتیاج به شیمی درمانی یا اشعه درمانی باشد. به دلیل احتمال زیاد عود سرطان مثانه انجام سیستوسکوپی کنترل ضروری است.

تومور عمقی مثانه

در بیمارانی که سرطان مثانه به لایه های عمقی رسیده است، روش انتخابی درمان برداشتن کامل مثانه می باشد. پس از عمل برای بیمار با استفاده از روده کیسه ای به جای مثانه درست می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.4/5 - (10 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر اسلم جمعه ۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 244 مشاهده پرسش
    قريب به ده سال است که از تکرر ادرار رنج میبرم. ادرارم کامل تخلیه نمی شود و پرش ادرارم کم است با فشار خارج نمی‌شود. تقریبا شبانه روزی ده پانزده دفعه یا شاید هم بیشتر تخلیه ادرار دارم که بسیار از این بابت دچار مشکل هستم. به پزشک مراجعه کردم سونو گرفتم مشکل بزرگی پروستات نداشتم. گفت احتمالا عفونت مثانه است دارو تجویز کرد ولی هیچ تاثیری نداشت.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      سلام وتبريك سال نو وپوزش از تاخير بايد تست اروديناميك بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر reza سه شنبه ۱۴ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 208 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من پسری بیست ساله هستم که تا سن 11 سالگی بی اختیاری ادرار در هنگام خواب داشتم . از کودکی تا الان بیشتر از افراد عادی به دستشویی می رم و حجم ادرارم هم کم هست یعنی به صورتی که در طی 5ثانیه تخلیه میشه .اکثر اوقات هم شب ادراری دارم که در فصول سرما بدتر میشه. آزمایش عفونت ادرار هم دادم که سالم بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      باید نوار عصب مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر لیلا چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    سلام دخترمن پنج سالشه ودکترگفتن مثانه ی عصبی داره بایدماده ای تزریق شه به مثانه ولی من تواینترنت سرچ کردم میگه عوارض داره بایدشش ماه یک بارتزریق شه میخوام بدونم علت مثانه ی عصبی دخترمن چیه ایاحتمابایدتزریق شه عوارض داره ایاباداروبرطرف میشه ممنون
    1. تصویر کاربر لیلا دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      t45ss985154
    2. تصویر کاربر لیلا دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      Yy
    3. تصویر کاربر لیلا دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 6 سال پیش)
      علت اغلب مشخص نیست تزریق درمان قطعی نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۱۰ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 245 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی عزیز
    پدر من 74 سال داره . مطابق سونوگرافی و CT Scan تومور مثانه دیده شد . تاریخ 1396/04/25 عمل TURB با سیستوسکپی انجام شد و تومور کاملا برداشته شد که بزرگ هم بود . نمونه biopsy به پاتولوژی برده شد و جواب پاتولوژی از این قراره :
    TCC - Grading III/IV - poorly differentiated
    Growth Pattern : Solid and Papillary
    Blood and Lymphatic Vessels invasion identified
    Muscle Bundles Invasion were Identified
    ...
    عکس کامل جواب پاتولوژی و همچنین CT به پیوست قرارداده شده است.
    همکار محترم شما آمپولهای BCG رو تجویز فرمودند که از چند هفته بعد شروع بشه.
    دکترکرمی عزیز چقدر احتمال داره که ایشون نیاز به سیستکتومی و تخلیه کامل مثانه و پروستات و غدد لنفاوی و... داشته باشه و اگر همچین نیازی باشه آیا میشه با توجه به سن ایشون که 74 سال دارن و همچنین پرفشاری خون و دیابت هم دارن و همچنین کمی گرفتگی عروق کرونری قلب تشخیص داده شده وهمچنین دیسک کمر هم خفیف دارن از neobladder استفاده بشه ؟ و اگرهیچ کاری صورت نگیره یعنی سیستکتومی نشه و دست نخوره چه خطراتی میتونه داشته باشه ؟
    تشکرفراوان از نیت پاک شما در کمک رسانی به مردم و بنده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام عزيزم در اين سن تحمل عمل برداشتن مثانه با خطرات بالايي همراه است ولذا راديو تراپي وشيمي درماني اولويت دارد
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۹ مرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 177 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    احتراما می خواستم بدونم من یه مقدار خیلی جزیی در زیر شکم و در ناحیه بالای سمت راست آلت تناسلی در قیاس با سمت چپ تورم می بینم ولی حتی با فشار دادنش هم دددی حس نمی کنم ، ولی یه چند وقتیه یه چیزی مثل حس یا مثل درد خیلی خیلی خفیف به تو پای راستم می کشه یا شاید هم اگه اشتباه نکنم بیضه سمت راستم هم ، البته خیلی خفیف، مثل درد نیست فعلا ، یه حالتی هست ، می خواستم بدونم آیا ممکنه فتق باشه ؟ اگر فتق باشه مهمه که زودتر مراجعه و عمل کنیم یا نه فرقی نمی کنه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ مرداد ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر شانا پنجشنبه ۸ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشيد خدمت شما دكتر خوب و حاذق آقاي دكتر من ٢٩سالمه يك ساله از همسرم جداشدم ،سابقه سوزش ادرار وعفونت ادراري داشتم كه هربار با كشت و مثبت بودن باكتريا به من آنتي بيوتيك تجويز شد ولي الان دوماهه كه سوزش وتكرر گاهي زياد ميشه گاهي كم به همراه لرز بدون تب گاهي اوقات،احساس سنگيني زير شكم اخرين كشت و سونوي پروخالي مثانه دادم گفتند ازمايش ادرار منفيه سونو هم طبيعيه كليه ها سالمو خوبه فقط جداره مثانه كمي ضخامت ديده شده خيلي نگرانم خيلي زياد جوري كه هرروز فقط گريه ميكنم كه چيز خطرناكي نباشه آلبته ناگفته نمونه ٨ماهه پدرم رو ار دست دادم قبلش هم وسواس فكري شديدي داشتم كه روانپزشك سرترالين بهم تجويز كرده بودن ولي دكتر واقعا مثانه م دردناكه و اذيتم ميكنه قسمت ناحيه تناسلي بعداز هربار دستشويي ،ترخدا از سيستوسكپي ميترسم حتما بايد انجام بدم؟؟؟فقط راهش همينه چون يوريناسين هم روزي دوتا 5ميل خوردم سي تا هيچ تأثيري نداشت الان بدتر شدم كمكم كنيد دارم از نگراني سكته ميكنم به جونه دخترم شبوروزم شده گريه ترس،آقاي دكتر همش احساس پري مثانه دارم احتمال تومور يا سرطان هست؟؟؟كشت ادرارم خوني ديده نشد منفي بود دوروزه جوابمو گرفتم خيلي نگرانم جونه عزيزترين هاتون راهنماييم كنيد خيلي تنها شدم بعداز فوت پدرم خيلي زيادممنونم يك دنيا آقاي دكتر آنتي بيوتيك هم سه نمونه حتي با اينكه عفونت اينبار ديده نشد دكتر تجويزكردكه بدتر شدم خيلي لطف ميكنيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام عزيزم مشكل شما صد در صد روحي است نياز به درمان نداريد
  • تصویر کاربر منصوره یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    با سلام،خانوم 28 ساله هستم،متاهل،سالی 1بار به عفونت شدید مثانه و مجاری ادرار دچار می شوم،همراه با درد و سوزش فراوان و خون در ادرار،به پزشک مراجعه کردم می گویند برای بانوان طبیعی است که سالی 1بار تجربه کنند و نیازی به پی گیری نیست،نظر شما چیست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام بهتر ارمايش دهيد
  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 913 مشاهده پرسش
    باسلام و احترام مرد متاهلی34ساله هستم کولیت اولسروز هم دارم حدود سه ماه پیش سوزش ادرار داشتم که همزمان نوک مجرای ادرار سوزش داشت و مقعدم خارش داشت رفتم دکتر عمومی گفت شاید عفونت ادراریه آزمایش ادرار نوشت که عفونت نبود ولی کمی خون داشت گفت برو سونوی کلیه و مثانه، رفتم چیزی نشان نداد الان بعداز سه ماه دوباره شروع شده همزمان مقعدم خارش داره رفتم ارولوژیست نوشتن دوباره برم آزمایش ادرار بعدش دوتاقرص دادن:افلوکساسین و فنازوپیریدین رفتم نتیجه رو به نشانشان دادم گفتن خون تو ادرارت هست ولی عفونت نه گفتن عکس رادیولوژی رنگی از کلیه ها و مجاری بگیر دستور ivp نوشنه بعدش رفتم رادیولوژی گفتن برو آزمایش بیون کراتین بده، اگه جوابش اوکی بود با روده خالی بیا ivp نتیجه نرمال بود ولی ivp نرفتم پیش یک ارولوژیست دیگه رفتم گفتن ivp نیازی نیست، آزمایشهای سیتولوژی+سل ادراری+ افلوکساسین و داکسی سایکلین نوشتن، آزمایشات ادرار دوسال اخیرم را هم نشان دادم (که بعضا خون نبوده، بعضا مثبت و بعضا تریس بوده ولی درهیچکدام عفونت نبوده) حالا بنظر شما *سوزش ادرار و خون ادراری ام از التهاب پروستات است و آیا سونوی پروستات لازم است؟ *یا این آزمایشات سل ادراری+سیتولوژی+افلوکساسین و داکسی سایکلین را بخورم (دوماه)؟ آیا باتوجه به اینکه در ادرارم عفونت نبوده نیازی به این قرصها هست؟ *یا برم ivp ؟ متشکر از راهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر احمد جمعه ۲۴ دی ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 208 مشاهده پرسش
    سلام من 29 سال سن دارم متاهل الان نزدیک به سه ماه هست که به مشکل برخوردم و تقریبا روزی 6 تا 7 بار دستشویی میرم و کاملا احساس میکنم که مثانه خالی نشده در طول شب بیدار نمیشم واسه ادرار اما در طول روز تکرر ادرار دارم قبل از ادرار ی درد خفیف قسمت مثانه احساس میکنم موقع ادرار سوزش ندارم اگه کمک کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ دی ۹۵( 7 سال پیش)
      با توجه به شرح حال بايد نوار مثانه انجام دهيد ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر شکوفه سه شنبه ۱۱ آبان ۹۵( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    ضمن عرض خسته نباشید
    دختری هستم 22 ساله 3ماه پیش با درد مثانه و احتباس ادراری به پزشک مراجعه کردم ک طبق سونو، فقط احتباس ادراری گزارش شد.بعد از3ماه سونو تکرار شد که جواب هیدرونفروز گرید I و التهاب مثانه بود،احتباس و درد شدی مثانه هنوز هست
    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ آبان ۹۵( 7 سال پیش)
      بايد نوار مثانه بگيريد٢٢٦٤٢٧٤٤
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

انتقال زگیل از طریق بوسیدن امکان دارد؟ البته که، رایج ترین راه انتقال ویروس زگیل تناسلی تماس…
کولپوسکوپی زگیل تناسلی چیست؟ کولپوسکوپی که نوعی معاینه دستگاه تناسلی زنان است، ابزاری مؤثر برای تشخیص زگیل…
واریکوسل یکی از بیماری های بیضه است که مردان را درگیر میکند، واریکوسل در واقع به معنای…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر