اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر عبدالصمد چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    جناب دکتر کرمی با سلام و احترام فراوان و تشکر ویژه بابت وقتی که به بیماران تخصیص می دهید
    اینجانب از پنج سال پیش تاکنون بعد از امیزش دچار درد مجاری ادار می شدم بعد ار امیزش باید ادرار می کردم تا درد از بین برود از حدود دو ماه پیش دو بار تکرر ادرار شدید پیدا کردم که هر دو دقیقه نیاز به دفع پیدا می کردم در طول این مدت هم دو بار بدون اراده ارضا شدم از شروع ماه مبارک سوزش ادرار پیدا کردم و زمان دفع چند بار خودبخود قطع و وصل می شود و حس می کنم که ادرارم کاملا دفع نمی شود از پانزده سال پیش تاکنون چند دقیقه بعد از دفع چند قطره می اومد از دو روز پیش تاکنون منی خودبخود و بدون لذت دفع می شود و همراه با درد شدید نیز می باشد .از زحمات شما صمیمانه تشکر به عمل می اید شهری که بنده در ان زندگی می کنم متاسفانه فاقد کمترین امکانات پزشکی می باشد عاجزانه منتظر هر چه سریعتر جواب و راهنمایی شما هستم در ضمن یاداور می شوم که بخاطر این مشکل به هیچ پزشکی مراجعه نکرده ام متشکرم مزدتان با الله رازق و قادر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست ورزش کنید بهتر میشوید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    با سلام
    25 سالم هست و از زمانی که به سن بلوغ رسیده ام دچار سوزش مجاری ادراری شده ام. سوزش در ناحیه وسط آلتم میباشد که در هنگام ادرار سوزشی ندارم اما بعد از دفع ادرار سوزش به صورت صعودی ایجاد شده و به پیک میرسد و بعضی وقت ها مدت 40 تا 45 دقیقه در آن حالت میماند.
    لازم به ذکر است که سوزش بیشتر وقت ها بعد از دفع مدفوع به صورت اسهال شروع میشود. و با نشستن در بعضی حالتها نیز احساس سوزش دارم؛ سوزش ها همراه با تب سرد هستند .
    بسیار نزد متخصصین رفتم. بارها قرص های "" ترازوسین - اوریتیدین و . . .""و بسیاری داروی دیگر. اما همچنان ادامه دارد. دیگر از دارو خوردن های سلیقه ای خسته شدم. امید آخر شمایید و دیگر هیچ.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      در سن شما بیماری خاص نیست بیخیال دارو و دکتر فقط ورزش
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 429 مشاهده پرسش
    باسلام.
    جناب دکترکرمی پدر من 63سال سن دارن...مدتیست که میگن در زیر شکم وپهلوها و کمرشون درد دارن ..از سوزش ادرار وکم کم امدن ان نیز شکایت دارن..به ارولوژیست مراجعه کردن و باانجام ازمایشات و سونوگرافی متوجه شدیم که پروستات دارن واندازه ان 88میباشد.
    بی حالی و اینکه دائما احساس خستگی میکنند خیلی ناراحتم کرده میخواستم راهنمایی کنید که این بی حالیشون به خاطرپروستاته؟؟؟
    درضمن نوارقلب وآزمایشاتشون هم نرمال بود..ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      چک اپ کنید
  • تصویر کاربر مرتضی پنجشنبه ۱۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 43 سال دارم و مد تزیادی هست که به تکرر و سوزش ادرار مبتلا هستم البته گاهی هم خود به خود برطرف میشه چندین بار به پزشکان متخصص مراجعه کردم و سونوگرافی از مثانه و کلیه انجام دادم در همه موارد ازمایش همه چی نرمال بوده است الان مدت 3 ماه است که هناگم دفع ادرار قطع و وصل میشه و با فشار کمی بیرون میاد البته در اغلب موارد .لطفا راهنمایی کنید .سپاسگزارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بزرگی خفیف پروستات و فعلا مدارا
  • تصویر کاربر mn پنجشنبه ۱۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    با سلام
    جنسیت موذکر
    فردی 31 ساله هستم وقتی شب هنگام خواب 7 لیوان اب میخورم فردا صبح میبینم که مایع منی از من خارج شده است
    ایا پوستاتم بزرگ شده است
    یا مثتانهام مشکل دارد
    لطفا راهنمیی کنید
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه طبیعی است
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    باسلام پدرم 61 سالشه و دچار بدخیمی پروستات شده و متاستاز داده به مهره های کمرش به نظرشما قابل درمان هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      درمان تسکینی است
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر من مدت سه سال است این مشکلات را دارم 1-زور زدن هنگام ادرار کردن2-ادرارم قطع ووصل میشود3-اخرادرارم قطره قطره می اید4-بعضی موقع ها هم دوشاخه میشود ومن تست یورودینامیک هم دادم مثانه طبیعی بود ولی سونو گرافی که کردم حجم پروستات 43 میلی بود من 17سال سن دارم ومن با اینکه استبرا هم میکنم تا از سر دست شوی بلند می شوم ادرارم می ریزد وخودم را خیس خیس می کنم اقای دکتر طور خدا جوابم را واضح بگید زندگی برام خیلی سخت شده واخرش من باید چی کار کنم وایا توی این سن من را لیزر درمانی می کنند یا نه ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید سیستوسکوپی شوید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۱۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته. نباشید به اقای دکتر بنده جوان 17 ساله هستم که قبلا گرفتار خود ارضایی بوده ولی حالا ترک کرده ام و الان چند روز است که دو شاخه شدن ابتدایی خروج ادرار چند بار مشاهده شده و دو یا سه بار هم سوزش هنگام خروج ادرار دارو و دردی در محل کشاله ران و بالا الت تناسلی دارم که بالای الت تناسلی به سمت راست و این درد هنگامی احساس میشود که محل را با انگشت فشار دهم و سونوگرافی هم کرده ام ولی کلیه ها حالب ها و مثانه ها نرمال و بدون سنگ میباشد و میخواهم بدونم که این مشکل چیست و ایا نیاز به جراحی دار یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر شاهین یکشنبه ۱۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از کار ارزشمندی که انجام می دهید.
    پدر من حدود یک سال و نیم قبل به طور اتفاقی آزمایش PSA انجام دادند , و متوجه شدیم که درصد PSA حدودا 10 هست البته در طول این یک سال و نیم هم داروهایی هم مصرف کرده اند که در نتیجه در صد PSA نوسان داشته و حتی به 6-8 هم کاهش پیدا کرده اما بعد از مدتی دوباره بالا رفته و به 10-11 رسیده. البته اخیرا هم داروهای هورمونی پروستات با تجویز دکتر مصرف کردند و بلافاصله بعد از اتمام داروها آزمایش دادند و درصد PSA شان حدود 13 شد و به عبارتی بعد از مصرف داروهای هورمونی بیشتر هم شده . مسئله ای که وجود دارد اینکه بیماری سرطان پروستات در خانواده ی ما دیده شده است و ارثی هست اما از طرفی ایشان می گویند تقریبا علایمی که نشاندهنده ی این بیماری باشد را ندارند. با وجودی که ایشان علایم بیماری را ندارند آیا شما نمونه برداری از پرستات را مصلحت می دانید؟ لازم به ذکر است ایشان 79 سالشان هست و 8 سال قبل هم عمل جراحی روباز قلب انجام داده اند.
    بسیار سپاسگذار خواهم شد نظرتان را مرقوم بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      حتما
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۱۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکترکرمی باسلام وتقدیم احترام.این نمونه متعلق به پدر یکی از شهدای جنگ تحمیلی می باشد در صورت امکان نظر مبارکتان را در مورد این نمونه برداری بفرمایید با تشکر.
    Macro
    specimen consist of containers of biopsy of prostate each of them of fragment and each fragment 1cm in length and .5 mm indiameter labeled as BRL/BRM/ARL/MLM/ARM/MRL/ALM/MLL/ALL
    MICRO
    Section of 10 of 10 biopsies reveals: Neoplastic
    proliferation of epithelial cell with small hyper chromatic nuclie which from back to back acini s and glands and cribriform nests And raw which are separated by a fibromascular strom mitoses and atypism are evident
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      تشخیص نهایی چیه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 734 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 593 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب