اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 612 مشاهده پرسش
    باسلام 52سال سن دارم مدتی است تکرر.شوزش.دوشاخه شدن ادرار دارم حجم پرستاتم 50سی سی میباشدایا نیاز به جراحی دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی کنم
  • تصویر کاربر سیاوش شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    با سلام .پدر من حدودا 70 سال دارند همراه با ناراحتی قلبی که سه استنت در قلبشون دارند با مشکل تکرر ادرار وپی اس ا 98 به دکتر مراجعه نمودند .پس از نمونه برداری درجه گلیسون5+4 بود ودر بن اسکن متاستاز استخوان دیده شد .در سی تی شکم ولگن مشکلی نبود .دکتر معالج برایشان ماهی یکبار امپول دیفرلین وپرتو درمانی تجویز نمودند .سوال من این است که با توجه به اینکه پدر سر حال هستن ودر داستخوان ندارند بایدپرتودرمانی شوند.واگر بشوند عوارض ان چیست .واینکه اگر پرتو نشوند وفقط هورمون درمانی شوند چه مشکلی پیش نیاد ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      روش درمان همان است که فرمودین جراحی نمیخواهد هر دو ضروری است
  • تصویر کاربر ولی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 847 مشاهده پرسش
    پدر بنده با 70 سال سن پروستاتشان 107 سی سی شده. از مشکل تکرر ادرار در شبها بسیار رنج میبرند. چون پاهایشان نیز ضعیف و کمی اختلال حواس نیز دارند. سنگ مثانه بزرگی به اندازه حدود یک سانت نیز طبق سی تی اسکن و سونوگرافی دارند. دکتر دستور عمل جراحی داد که پیش از آن لازم بود مشاوره با دکتر قلب صورت بگیرد. دکتر قلب بعد از اکو و نوار قلب برای عمل اوکی نداد. میخواستم بپرسم برای ایشان چه میتوانیم بکنیم؟ هربار که دستشویی میره با خطر افتادن در دستشویی روبروست. واقعا وضعیت ایشان چندخانواده را گرفتار کرده است. اگر دکتر لطف کنند و در دوهفته اول آذر به ما وقت بدهند که با مدارک کامل خدمت برسیم هم ممنون خواهیم شد. با سپاس مجدد بیمار سابقه فشارخون و قند هم دارند. اماتابه حال مشکل قلبی نداشتن. دکتر قلب بعد از اکو و نوارقلب دستور اسکن هسته ای قلب دادن که دیگر پدرم خسته شد و حاضر به ادامه نشد. چون اسکن قلب دوروز کار داشت.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      در صورت اجازه دکتر قلب تنهادرمان جراحی باز است
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض وقت بخیر؛
    آقای دکتر بنده ( پسری 31 ساله) دو ماه پیش بدلیل سوزش ادرار و وجود خون در ادرار (بصورت میکروسکوپی) به اورولوژیست مراجعه کردم. پزشک محترم پس از بررسی نتیجه سونوگرافی و آزمایش، برای بنده سیستوسکوپی تجویز کردند و انجام شد. گزارش آزمایش، سونوگرافی و سیستوسکوپی به پیوست تقدیم می گردد.
    ● علائم فعلی جسمی بنده سوزش ادرار، درد های گاه به گاه شدید و خفیف در ناحیه مجرای ادرار ( این سوزش گاه تا ناحیه مقعد هم حس می شود) ، دو ماه پیش برای دو الی سه روز در ناحیه آلت هم درد داشتم.(الآن در ناحیه آلت دردی ندارم.) بدلیل شرایط کاری و تحصیلی بعضاً دچار استرس هم می شوم. مجرد هستم و بصورت مرتب تخلیه مایع منی صورت نمی گیرد. سابقه آمیزش جنسی ندارم. در تخلیه ادرار مشکلی ندارم و ادرار باریک شده امّا منقطع و چکه چکه نشده. شب ها در موقع خواب در صورت مصرف زیاد مایعات یک الی دو بار بیدار می شوم.
    ● سؤال بنده این است که بر اساس شرح حال و گزارش سیستوسکوپی، پروستاتیت من از چه نوع می باشد؟ ( حاد، مزمن و ...)
    ● بنده تا کنون 30 عدد تاوانکس مصرف کرده ام. هر شب قبل زا خواب یک عدد کپسول اُمنیک ( تامسولاسین) مصرف می کنم. هر روز یک عدد قرص سلنیوس می خورم. و همچنین روزی دو بار از قرص پروستاتان استفاده می کنم. روزانه از تخم شربتی هم استفاده میکنم. به طرز باور نکردنی در تسکین سوزش بسیار اثر گذار می باشد. آیا مصرف این داروها با توجه به بیماری مناسب است؟ تا کی باید این داروها را مصرف کنم؟
    ● آقای دکتر بنده در مرحله آشنایی پیش ا ازدواج می باشم. با توجّه به مصرف این داروها و تشخیص این بیماری نیازی به مطرح نمودن این بیماری با همسرم می باشم یا خیر؟
    تشکّر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من شما سالمید ونیاز به درمان ندارید
  • تصویر کاربر mohamad شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خوب هستید من سوالم رو دررابطه با پروستات پرسیدم در سایتتون اما باز همانند سوالم در رابطه با واریکوسل ، از فرمت عکس من سایتتون پشتیبانی نمیکند ، آقای دکتر مگر برای تشخیص بیماری های مخصوص پروستات نباید ازماش خون و یا ازمایش دستی برای مقعد داد پس چطور دکتر من از روی ازمایش اسپرم و سونوگرافی بیضه سمت چپ تشخیص دادند که من نباید تا زمان ازدواجم نوشیدنی های حاوی کافعین و همچنین تندیجات بخورم من سه ماه از قرص فیناستراید 1 میل استفاده کردم اما فیناستراید روی علایم ازمایش psd که ازمایش خون مخصوص پروستات هست اثر میگذاره نه ازمایش اسپرم درضمن من قبل از ازمایش اسپرمم نزدیک دو ماه بود که قرص فیناید رو قطع کرده بودم من از روی ازمایشاتم عکس گرفتم لطفا نگاه کنید و نظرتون رو بگید من قبلا بخاطر مشکلاتی که داشتم و الان نمیتونم توضیح بدم زمان دبیرستانم مقدار زیادی خودارضایی انجام میدادم مثلا هفته ای دو یا سه بار اما الان خیلی کمتر انجام میدم و هر هفته یا دو هفته یک بار شده و بعد از عمل واریکوسلم در بیضه سمت چپ سه هفته هست که اینکار رو انجام ندادم یعنی به خاطر خودارضایی پروستاتم عود کرده خواهش میکنم کامل بهم در پاسختون توضیح دهید و لطفا کلی نگویید چون خیلی استرس دارم ، خیلی خیلی از شما ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      این تزمایش کاملا طبیعی است
  • تصویر کاربر شهریار شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر. من چند وقتی هست که دور کلاهک آلتم جوشهای ریزی به وجود اومدن که نگرانم کرده. علاوه بر این از طرفی قبلا هم بخاطر درد ناحیه ی شکم پیش ارولوژیست رفتم و گفتن که التهاب پروستات دارم که منجر به سیستوسکپی شد. ولی اون درد خوب نشد و باز هم ادامه داره. از کلیه و مثانه هم سی تی و هم سونو گرفتن اما چیزی مشاهده نشد. اخیرا یک دکتر عمومی که بهشون مراجعه کردم با معاینه شکمم و فشار دادن قسمت سمت راست مجاور نافم گفتن که احتمال سندروم روده تحریک پذیر میره. لطفا راهنماییم کنید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      اینها زگیل
      نیستند درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر الهام دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 462 مشاهده پرسش
    پدرم 64سال سن داره
    چند سالِ شهرستان تحت نظر دكترش دارو مصرف كرده كه طبق آزمايشاتش psa آن تا حالا4.9بيشتر نبوده ولي هفته پيش آزمايشش 6.94بوده خواستم بپرسم تشخيصتون چيه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بهتر ایت نمونه برداری شود فیلم نمونه برداری پروستات من در سایتم را ببینید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    من پدرم 63 سالشه....
    نمره psa =23...
    سایز= 45...
    نمره گلیسون= 9...
    دکتر گفته هورمون درمانی...
    نظر شما چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      باید بیایید ببینم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب چند ماه گذشته در خصوص پروستاتم با شما مشورت کردم فرمودید شش ماه بعد آزمایش رو تکرار کردم در خردادماه نتیجه 2.98 بود که فرمودید فعلا اقدامی لازم نیست در مهرماه با وجود علائم تکرر آزمایش رو تکرار کردم که به 3.79 افزایش پیدا کرد مجددا در آذرماه با تکرار آزمایش به 2.61 رسیده چون گاها تکرر و احساس عدم تخلیه کامل ادرار دارم و از طرفی اعداد آزمایش متغیر هستن چه دستور می فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      چون بالا رونده نیست درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر سامان چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 7623 مشاهده پرسش
    با سلام
    پدرم سال پيش ماه اسفند عمل راديكال پروستاتكتومي انجام دادن بعد ازعمل تا حالا سه بار آزمايش psa دادن به فاصله ي سه ماه
    آزمايش اول:
    Total psa: 0.1
    آزمايش دوم:
    Total psa: 0.2
    آزمايش سوم:
    Total psa: 0.5
    مي خواستم بدونم اين افزايش نشان دهنده ي recurrence مي تونه باشه چون گفته شده psa> 0.2 نشانه ي بازگشت سرطان است؟
    با توجه به اينكه پدرم هنوز از نظر كنترل ادرار هيچ بهبودي پيدا نكرده.
    ممنون .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      سه ماهدیگر اگر بالا رود باید رادیو تراپی کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 734 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 593 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب