اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حامی شنبه ۱۳ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    باسلام.خواهرزاده بنده یه پسر6ساله هست که ازابتدای تولد برگشت ادرار داشت و تحت مراقبت که گفتن یه کلیش کوچیکه مادرزادی و جدیدا گفتن فشار مثانه اش زیاده و مثانش ضخیم شده و باید دارو بخوره یا سوند وصل کنه داروها رو میخوره عوارض زیادی داره سوند هم چون درد داره زیاد نمیزاره.سوال من اینه بالاخره اینجور بیمارایی آیا امیدی به بهبودی هست یا باید پیوند مثانه و کلیه بشن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر سیدکرم سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    بابا كرم: باسلام مردی 55ساله ازفارس هستم مدت2سال است که قرص فیناستراید5وکپسول تامسولیسین مصرف میکنم تکرراداری ندارم امابندرت اداراصلا پرش ادار ندارم ادارم کاملا تخلیه نمیشه درسنوگرافی نشون داده که حدودا200سی سی تخلیه نمیشه وچنین سنگ کوچک درکلیه مشهود است تقاضای راهنمایی دارم ضمنا تصویرسونوارسال میگردد متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر سیدکرم شنبه ۱۳ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      با عرض سلام و خسته نباشید، عکس نوار مثانه را برایتان فرستادم. لطفا عکس نوار مثانه را ببینید و پاسخ دهید.ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد سيستوسكوپي شويد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر هادی شنبه ۱۳ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام. با آرزوی قبولی طاعات شما٬ مرد 28 ساله هستم که همیشه با مشکل عدم دفع کامل ادرار روبه رو بوده ام. در 24 سالگی عمل واریکوسل (گرید دو) و در 27 سالگی عمل تنگی مجرای ادرار را انجام داده ام. پس از عمل تنگی مجرا٬ فشار ادرارم بهتر شد و سوزش آن تا حد زیادی برطرف شد اما هنگام تخلیه حدود 80 درصد ادرارم در مرحله اول با فشار تخلیه میشود اما بقیه آن به صورت خیلی باریک و طی چند مرحله خارج می شود که مستلزم باقی ماندن طولانی (در حد 15 دقیقه) در دستشویی است. ممنون میشوم اگر راهنمایی ام کنید که مشکل از کجاست.؟ (البته بعد از عمل تنگی 4 هفته یکبار سونداژ انجام داده ام تا تنگی عود نکند.)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۳ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 802 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر
    من حدودا 3 سال پیش خدمت شما رسیده بودم برای تکرر ادرار که آزمایش نوار مثانه انجام شد، شما فرومدید مثانه من از نظر پمپاژ مشکل داره، بعد فرمودید اگر بخواهم آزمایش سیستوسکوپی هم انجام شود، متاسفانه به خاطر مسائل و مشکلات نتوانستم ادامه بدهم، حالا چون می خوام برای آزمایش سیستوسکوپی از شهرستان خدمت برسم ، می خواستم بپرسم آیا آزمایش ادرار یا خون یا سونوگرافی و ... لازم هست که من چون می خواهم بیام و برگردم، این آزمایش ها را در شهرستان انجام بدهم و بیایم تهران.
    لطفا بفرمایید اگر آزمایشی لازم هست من کدام آزمایش ها را اینجا انجام بدهم، خیلی خیلی سپاسگزارم پروفسور کرمی عزیز
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر غفوری شنبه ۱۳ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    سلام...من یه خانم 27ساله هستم دوران نوجوانی خودارضایی داشتم بدون اطلاع از گناه بودن و خطراتش ک با ورود به دبیرستان تا حدودی ترکش کردم...چندسال هست از همون دوران مجردی تکرر ادرار دارم یعنی زود ب زود میرم دستشویی و احساس میکنم مثانه ام خالی نمیشه ک دوساله بعد زایمانم بیشترشده حتی زمانش خیلی کمترشده حتی گاهی این احساس شدیده ک ادرارم قطره قطره میادو گاهی براثر فشارزیاد و دیررسیدن بی اختیاری دارم درحد چند قطره حتی شبا راحت نمیتونم بخابم با احساس ادرار زیر شکم هم دردمیکنه یعنی نمیشه حواسمو پرت کنم یا بهش فک نکنم چند بار درطول این سالها ازمایش ادرار دادم ولی عفونت نداشتم...مشکلم به چی برمیگرده ممکنه عاملش همون خودارضایی باشه و درمان داره یانه؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر عاطفه شنبه ۱۳ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1318 مشاهده پرسش
    باسلام,درمثانه من ی کیست ساده ب تشخیص سونوگرافی پیداشده به ابعاد45سانتی متر.آیاخطرناکه؟درمان خاص باید صورت بگیره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام در تاریخ 23 فروردین عمل باز پروستات انجام دادم خوش خیم بوده ولی بعد از عمل جراحی، مثانه پر می شود و به زور چکه چکه سرریز می شود ولی مثانه همچنان پر میماند مگر با سوند تخلیه شود ، چه کنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد از نظر تنگي ايجاد شده سيستوسكوپي كنيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سیدکرم جمعه ۱۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    باسلام مردی 55ساله ازفارس هستم مدت2سال است که قرص فیناستراید5وکپسول تامسولیسین مصرف میکنم تکرراداری ندارم امابندرت اداراصلا پرش ادار ندارم ادارم کاملا تخلیه نمیشه درسنوگرافی نشون داده که حدودا200سی سی تخلیه نمیشه وچنین سنگ کوچک درکلیه مشهود است تقاضای راهنمایی دارم ضمنا تصویرسونوارسال میگردد متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام ادرار باقيمانده رياد است بايد سيستوسكوپي كنيد ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ در خدمتم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عبدالله جمعه ۱۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    بويوسف: سلام وخسته نباشيدآقا دكتر حالت عجيبي دارم زير شكم ولي پایین روی موی عانت احساس لرزه شدن تو اون قسمت دارمواین احساس لرزه از راست به چپ منتقل می شود در ضمن، ازمایش ادرار گرفتم نورمال بوده ولی من واریکوسل 4 سال قبل داشتم وو ریکوسلم سمت چپ هستامروز مثلا سمت چپم پایین روی مثانه درد خیلی خیلی خفیف احساس میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام جاي نگراني نيست بيشتر عصبي است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۱۱ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    هنگام راست شدن آلت تناسلی،الت تناسلی به طرف بالایعنی به طرف شکم متمایل میشه.البته چسبیده نمیشه به شکم .ترس ازاین دارم که بعدازدواج تودخول به مشکل بیفتیم.به نظرتون نیازبه عمل[بخیه,] داره؟یااصلابعدازدواج مشکل نمی افتم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام عكسش را بفرستيد
    2. تصویر کاربر ابوالفضل یکشنبه ۷ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      این عکس روکسی دیگه غیرشمامیبینه?
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر نميفرستيد حضوري بياييد با عكس ببينم
    4. تصویر کاربر ابوالفضل سه شنبه ۹ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      جناب دکترشمااصلامازندران نمیاین?که حضوری بیام خدمتتونص
    5. تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۱۰ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      جناب دکتر،اصلانه میتونم پاسخی بفرستم نه تصویری.لطفاشمارتون روبدیدتاازطریق تلگرام عکس بفرستم
    6. تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۱۰ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      هرکاری میکنم ازطریق این سایت،عکس فرستاده نمیشه.بفرماییدازچه طریقی عکس وبفرستم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      پس همه چطور ميفرستند
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 733 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب