اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 961 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر خدمت استاد محترم ، سوالی که داشتم این بود من مشکل اصلی ام مربوط به تاخیر در تخلیه ادرار هست و تکرر ادرار هست ، که باعث شده در حالت عادی میزان زمان ادرار کردن به بیش از 15 دقیقه طول بکشه ، در طی ادرار کالیبر و فورس ادراری کاهش پیدا کرده و در نهایت مثانه بطور کامل تخلیه نمیشه و بصورت قطره قطره آمدن و احساس عدم تخلیه کامل رو داشته باشم که همین موضوع منجر به مراجعه ی مکرر به دستشویی شده ، و هر دفعه زمان زیادی رو برای این صرف کنم ، پرولاپس درجه ی 1 دارم ومشکلی از لحاظ سنگ مثانه و کلیوی ندارم ، در طی سونوگرافی حدود 30 سیسی ادرار باقیمانده درمثانه دارم ، در حالت عادی که درس نمیخونم مشکلی برام نیست یعنی مثانه overactive ندارم ، و سعی میکنم خیلی اهمیت ندم ولی چون برای امتحان مطالعه میکنم این که تایم 15 دقیقه استراحتم رو کلا تو دستشویی بمونم و درسم رو با 60 درصد تمرکز بخونم شدیدا کلافه ام کرده تامسولوسین بمدت 2 هفته هست شروع کردم علایم بهتر شده ولی کاملا برطرف نشده حدود 2 روز دارو رو دوبرابر کردم علایم حدود 80 درصد برطرف شد هر 12 ساعت .
    داروی ترازوسین هم عوارض زیادی داره مخصوصا خواب آلودگی و افت فشار خونش که من خودم درحالت عادی BP 10070دارم
    خواستم بدونم میتونم دوبرابر کنم تامسولوسین رو و اگر دوبرابر کنم مشکلی پیش نمیاد و همین روند دوبرابر کردن دارو رو ادامه بدم ؟؟ و اینکه مقدار دوبرابر رو هر 12 ساعت مصرف کنم یا بصورت یکجا ؟؟ ترسم بیشتر به این خاطر هست که چون برای خانم ها این دارو Approve نشده مشکل دیگه ای بخاطر دوبرابر کردنش برام پیش نیاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Alireza یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلان خدمت دکتر دلسوز و مهربان
    من تمام پرسش و پاسخها را خواندم و چه مهربانانه جواب دادید
    راستش بعد از یه مسافرت که کمی باد خوردم تکرر ادرار و متعاقبا مشکل ادراری پیدا کردم به گونه ای که مدام احساس ادرار شدید و درد شدید در الت که گهگاهی شدید میباشد دارم و حتی بلافاصله پس از ادرار احساس ادرار دارم و گویا برق به سر التم وصل کردن مثانه ام هم گهگاهی درد میگیره و ادرارم خیلی کم فشارشده با اینکه اب زیاد میخورم در ازمایش ادرارم چیز خاصی نبود و باکتری هم نداشتم و psa هم 0.7 بود سونوی مثانه هم دادم که گفتن چیزی نیست حدود 1 ماهه زندگیم واقعا سخت و کلافه کننده شده 😭 چه کاری باید انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر عباس یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر ، من یه پسر 22 ساله ام ، تقریبا 2 ساله وقتی بعد از دفع ادرار بلند میشم احساس میکنم مثانه ام بطور کامل تخلیه نشده و نیاز به دفع مجدد ادرار دارم اما وقتی دوباره برای دفع ادرار اقدام میکنم ادراری خارج نمیشود ، هم ازمایش ادرار و هم سونو گرافی انجام دادم ولی پزشک گفته مشکلی نیست ، البته از 5 یا 6 بار ادرار در روز ،فقط دو یا سه بار این مشکل پیش می اید . لازم به ذکر است هیچ مشکل دیگه ای ندارم . ممنون میشم اگه پاسخ بدید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    سلام 47 سال دارم چند سالی است که دچار تکرر ادرار هستم ولی چندماه پیش شدیدتر شد و قطراتی نیز بی اختیار در صورت عدم اقدام سریع جهت تخلیه خارج میشد به توصیه یکی از دوستان پزشکم داروی افلوکساسیلین و تامسولوسین مصرف نمودم ولی وضعیتم بدتر شده بطوریکه علاوه بر بی اختیاری در طول روز در صورت عدم تخلیه سریع ، شبها نیز تکرر داشته و حتی لباسم خیس می شود خواهشمند است راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      باید تست نوار مثانه بدهید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      02122642744 09351142080
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    چند سالی است دچار تکرر ادراری میباشم ولی چند ماه پیش در صورت ادرار قادر به کنترل کامل ان نبوده و اگر دیر اقدام کنم قطراتی بصورت بی اختیار خارج می شود یکی از دوستان پزشکم تشخیص عفونت و یا پروستات داد و داروی افلوکساسیلین و تامسولوسین تجویز نمود ولی تکرر و بی اختیاری ادراری بدتر شده و شب ها در خواب به انداره ای است که لباسم خیس میشود و روزها نیز باید سریع به دستشویی بروم وگرنه مقداری ادرار خارج میشود لطفا راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      باید تست نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر سینا شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما اقای دکتر بنده 20 سالمه وقتی ادرار را از مثانه تخلیه میکنم در ابتدا فشار ان خیلی زیاداست اما در اخرقطره قطره میشود باید سه ثانیه ای صبر کنم تا ادرار جمع شود و بعد تخلیه کنم احساس میکنم که چندین قطره در مجرا باقی مانده است وقتی که جایی می نشینم ان چند قطره خارج میشود ودر سر الت احساس سردی میکنم که باگذشت چند دقیقه بهتر میشوم ولی سوزش ادرار ندارم به یک متخصص داخلی مراجعه کردم که برایم قرص های تورلین. سیپروتد.اکسی توتیین نوشت .بامصرف سیپروتد احساس بدتر شدن میکردم و بر خلاف ان با مصرف اکسی توتیین احساس میکردم که مشکل برطرف میشود قرص هارا تا9روز مصرف کردم ولی دوباره مثل قبل شدم. با تشکر فراوان از پاسخ شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      باید بعد از تعطیلات بررسی شوید
  • تصویر کاربر خسروی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    هفته قبل واین هفته اینطوری شدم اونم نصف شب درد زیر شکم و مثانه بسیار زیاد و گلاب روتون رفتم دست به اب حتی حالت تهوع شدیدگرفتم و بعد از دفع مدفوع طولانی که حجم مدفوع بسیار زیاد خوب شدم در طول روزهم متوسط شکم کم وبیش کارمیکند و انقدی اون لحظه مضحک هست که انسان رو ب تب می اندازد و بعد از دفع که اسهال اما خیلی ابکی نیست بوی بدی هم اونچنان ندارد؛ بعدش خوب میشم.. تو 6 روز دوبارشدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      ازمایش مدفوع دهید
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر

    همسر اینجانب 38ساله می باشد حدود 20 روز است که به صورت ناگهانی درد در ناحیه تحتانی مجاری ادرار دارد و بعد از ادرار کردن احساس پری مثانه را دارد. بعضی از مواقع هم در آخر تخلیه ادرار به دفعات کوتاه یا قطع و وصل خارج میشود و در قسمت خروج ادرار مانند نبض همراه درد میزند لطفا راهنمایی بفر مایید
    با تشکر از شما دکتر محترم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      ازمایش ادرار وسونو انجام دهید
  • تصویر کاربر وحید پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 920 مشاهده پرسش
    با سلام، مادر شصت ساله ام تقریبا همزمان با قطع مصرف قرص کلردیازپوکساید دچار تکرر ادرار شده اند،، ادرار بدون درد و رنگ طبیعی و بدون سوزش است و در بیست و چهار ساعت 15 بار دستشویی میرود. قرص کلردیازپوکساید را به مدت یک سال و با دوز ده مصرف کرده اند و طی دوماه آنرا ترک کردند. آیا علت تکرر از قطع مصرف قرص است؟ در این شرایط کرونایی میترسیم به دکتر مراجعه کنیم. ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر عزت چهارشنبه ۱۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    بیمار مادر من است 83سال دارد. بی اختیاری ادرار دارد به همراه درد.قبلا"به پزشک مراجعه شده.سو نو گرافی شده و گفتند مثانه ادرار را تخلیه نمیکند.وباعث عفونت شده.باید تا یکماه روزی دوبار سوند در منزل بزنند که باعث ناراحتیش شدو امتناع کرد.الان گاهی در ادرارش خون استکه روی نوار مشخص است.همچنین چرک دفع میکند که دستمال را تیره میکند ودرد دارد.وحتما میدهم بازد چرک باشد.لطفا"راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 732 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب