اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    سلام .بنده بعداز توالت رفتن مقدار چند قطره ای ادرار ازمن خارج میگردد که موجب خیس شدن لباس زیرم میگردد ممنون میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      بايد نوار عَصّب مثانه بگيريد ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر حمید جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید پیشاپیش از لطف شما سپاسگذارم . آقای دکتر انجام عمل سیستوسکوپی را درمطب بعد از ویزیت انجام میدهید ؟ سوندی که در انجام نوار مثانه استفاده میشود ایجاد درد میکند ؟ هزینه هر دو عمل سیستوسکوپی و نوار مثانه حدودا چقدر میشود خیلی ممنون میشم اگر لطف کنید پاسخ را ایمیل کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      فیلم سیستوسکوپ من با توضیحات ان را در سایتم ببینید بر اساس تعرفه وزارت بهداشت انجام میدهم
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من پس از اینکه از دستشویی خارج میشوم قطره قطره از من ادرار خارج میشود و در دستشویی هم ادرار بعضی وقایع ها قطره قطره می آید و تکرر ادرار هم دارم لطفا راه حل چیست آیا میوه م چیزی هست که با خوردنش خوب بشوم لطفا جواب بدین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام اول باید نوار عصب مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر سعیدچ جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بی اختیاری ادرار دارم حقیقتش دوبار پزشک عمومی رفتم و دفه اولش داکسی سایکلین و دکسترومتروفان نوشتند.دفه دوم رفتم که ازمایش و سونوگرافی برام نوشتند و سفیکسیم و سیپروفلوکساسین و اوکسی بوتین نوشتن که بعد از دوره مصرف اینا درسته مشکل کم شده مثلا الان هی دسشویی نمیرم ولی اون بی اختیاری به طور کامل از بین نرفته است میخاستم نظر شمارم بدونم عکسارم براتون می فرستم.باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اردیبهشت ۹۵( 1 دهه پیش)
      سلام باید نوار مثانه بگیرید 02122642744
  • تصویر کاربر فاطمه سه شنبه ۱۰ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 550 مشاهده پرسش
    سلام, وقت تون بخیر.
    آقای دکتر همسر من در طی تقریبا ۳ ماه دومرتبه دچار شب ادراری شده که سابقه قبلی نداشتن. دفعه دوم که من متوجه موضوع شدم و دقت کردم زیر چشم هاشون هم پف کرده بود. البته خودشون می گن مشکلی در دفع ادرار ندارن. در ضمن ایشون مشکل واریکوسل درجه ۳ هم دارن که زمان آزمایش های قبل سربازی تشخیص داده شده و بعدا دیگه پیگیری نکردن.
    خواستم بدونم این دو مشکل می تونه به هم مربوط باشه؟ ضمن اینکه اگه دکتر خوبی قم می شناسین معرفی کنید که به ایشون مراجعه کنیم. ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      نه ارتباطي ندارند
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۵ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر مدتی موقع شستشوی دست دچار بی اختیاری فوری میشوم شبها دو بار به دستشویی میروم وروزها هفت بار به دستشویی میروم بعضی وقت ها موقع بلند شدن در واقع هر موقعی که بخوابم واز خواب بیدار میشم باید فوری به دستشویی بروم در طول روز 3-4 لیوان اب نمیخورم .برای رفع این عفونت ها ایا باید مثلا 10 لیوان اب بخورم تا باکتری در مثانه خارج بشه لطفاراهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      بايد ازمايش وكشت دهيد
  • تصویر کاربر سحر جمعه ۱۴ اسفند ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    بی اختیاری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ اسفند ۹۴( 1 دهه پیش)
      02122642744 نوار مثانه
  • تصویر کاربر فرید جمعه ۶ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    با سلام،
    مادر من که زنی 73 ساله است، از دو سال پیش و بعد از عمل تعویض مفصل لگن دچار تکرر ادرار و گاها بی اختیاری شده است. تعداد دفعات دفع حدودا 2 بار در ساعت و حجم ادرار دفع شده هم بالاست. با توجه به کهولت سن و ارتروز این مساله برای مادرم بسیار آزار دهنده است. در حال حاضر بنده امکان رسیدگی و بردن ایشان به دکتر را تا بعد از نوروز ندارم(ساکن شهرستان هستیم). میخواستم اگر دارویی برای کنترل تکرر ادرار وجود دارد و شما مصرف آن را به صلاح میدانید، بنده را راهنمایی کنید.
    سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      ازمايش وكشت ادرار دهيد
  • تصویر کاربر م جمعه ۶ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    باسلام. من وقتی به توالت میرم در طی جند مرحله ادرار از من خارج میشه. و وقتی در منزل هستم دجار بی اختیاری ادرار نیستم ولی از منزل که بیرون میرم حتما باید از نواربهداشتی استفاده کنم تا خودم را الوده نکنم.ممنون میشم که راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      بايد نوار بگيريد از عَصّب مثانه
  • تصویر کاربر فاو شنبه ۷ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    باسلام .وقت بخیر
    دختری ۲۵ساله ومجرد هستم نزدیک ۷سال است بی اختیاری ادرار دارم بعدازعطسه وسرفه وبلندکردن اشیا سنگین ادرارم نشت میکنه واین باعث شده زندگی برام سخت شودبعدازدستشویی بایدچندباربلندشوم وبنشینم  وخیلی به خودم فشارمیارم که ازریزش ادرارجلوگیری کنم امانمیشه.برای اینکه بیماری ام درمان شو نذرکردم شبهانمازشب بخوانم به این جهت گفتم چون خیلی سخت هست. فکرکنم به مشکل بنده بی اختیاری ادراری فشاری می گویند عکس رنگی هم گرفتم ازمثانه گفتندکه مشکلی نیست ازمایش دادم عفونت نداشتم,قرص تولرودین هم مصرف کردم بهبودی نیافتم, قبلابرای شما پیامی فرستادم وفرمودیدکه باید نوارمثانه بگیرم جناب دکتر سوال بنده این است که ایا مشکل من درمان دارد؟به این امرواقفم که نیازبه تشخص شماومعاینه است امابه طوراجمالی تقاضا دارم به سوال بنده جواب دهید به این خاطراین سوال روپرسیدم ۱چون هزینه ای راباید پرداخت کنم برای درمان ومطلع باشم امکان درمان تا چه میزان می باشد ودلیل دوم اینکه بنده درسایت درگفتگوهاندیدم که شخصی گفته باشد که درمان شده ومشکلش برطرف شده است بجز کسانی که عفونت مشکل اصلی ریزش ادرارانهابوده.وقت برای شماارزشمنداست ازاینکه وقت شمارااشغال کردم عذرمیخواهم .باتشکرازاینکه پاسخگوی سوالات بیماران هستیدخدابه شمااجر دهد.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ فروردین ۹۵( 1 دهه پیش)
      قطعي ترين روش جواب شما با انجام نوار عَصّب مثانه است ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر azad چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 731 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    با عرض ادب خدمت جنابعالی . سؤال مطروح در زیر را قبلا ارسال کرده بودم ولی چون فعلا جوابی داده نشده بود و به زعم این که شاید سؤال ثبت نگردیده مجددا مزاحم می شوم .
    جناب آقای دکتر مطابق عکس رنگی که در شهرستان انجام داده ام دچار واریکوسل شدید می باشم . برای 26 مرداد از مطب جنابعای وقت گرفته ام . چنانچه تشخیص حضرتعالی نیز واریکوسل شدید باشد و نیاز به عمل را ضروری بدانید معمولا چه روز و زمانی را بعد از معاینه برای عمل تعیین می فرمایید ؟ البته این سؤال از این بابت عارض شده است که با همراه بیایم یا فعلا بدون همراه . با سپاس از عنایت جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تشریف بیاورید من در خدمتم موبایلم را به ایمیلتان فرستادم
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب