اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

حجم دهنده الت از واقعیت تا شایعه!!

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه مردان جوان زیادی به بنده مراجعه می کنند که از کوچک بودن آلت تناسلی و یا اندازه آن ناراضی بوده و دنبال آمپول بزرگ کننده آلات تناسلی و حجم دهنده الت هستند، اما آیا استفاده از این محصولات می تواند کمک کننده باشد؟ در این مقاله به بررسی این موضوع می پردازیم.

از طرفی در ماهواره ها و فضای مجازی تبلیغات گسترده ای با درصد موفقیت بالا با عنوان حجم دهنده آلات تناسلی مردان  تبلیغ می شود که از آن جمله می توان به دستگاه های کشنده یا Extender، عمل های جراحی بزرگ کننده آلت، تزریق ژل حجم دهنده الت ، آمپول بزرگ کننده آلات تناسلی ،واکیوم و تمرین های مختلف روزانه جهت بزرگ کردن آلت تناسلی اشاره کرد.

وازلین و عسل برای حجم دهی

توصیه ی ما به شما این است که از این تبلیغات بی سر و ته پیروی نکنید. به این دلیل که افزایش طول آلت تناسلی با وازلین و عسل فقط جنبه ی تبلیغاتی دارد. حتی ممکن است اثرات منفی روی شما بگذارند.

پروتز آلت تناسلی برای بزرگ کردن کیر

اگر سایز آلت تناسلی شما به گونه ای است که نعوظ خوبی ندارید پروتز آلت تناسلی آخرین راهی است که پزشک معمولا به بیمار پیشنهاد می کند.

حجم دهنده الت یا کیر

آیا در مراکز علمی و پژوهشی و مراکز درمانی معتبر دانشگاهی در دنیا روشی جدید برای بزرگ کردن آلت تناسلی وجود دارد؟

پاسخ: علیرغم پیشرفت در تکنولوژی هنوز هیچ روش درمانی بزرگ کننده آلات تناسلی مردان وجود ندارد.

همه چیز در رابطه با اندویورولوژی و لاپاراسکوپی

آیا تبلیغات حجم دهنده الت همه دروغند؟

بله، تبلیغات انجام شده شامل دو گروه دارویی و وسایل و جراحی هستند. رشد و نمو آلت قبل از بلوغ اتفاق می افتد و بعد از آن تا پایان عمر ثابت است و بعد از بلوغ هیچ داروئی برای بزرگ کردن آلت تناسلی موثر نمی باشد.

استفاده از هورمون تستوسترون ، تزریق مواد حجم دهنده، شانس ایجاد انواع سرطان ها و از کار افتادن بیضه ها را بالا می برد و اصلاً توصیه نمی شود.

ژل حجم دهنده دائمی

در بسیاری از تبلیغات جنسی نام ژل حجم دهنده دائمی ، روغن حجم دهنده الات تناسلی، قرص حجم دهنده فوری اندام تناسلی مردان، کرم حجم دهنده آقایان فوری، روغن سوپرگان و .. را بسیار شنیده اید اما باید بگویم که ژل حجم دهنده دائمی اصلا وجود ندارد و تمامی این تبلیغات دروغ محض می باشند.

آیا آمپول بزرگ کننده آلات تناسلی وجود دارد؟

خیر. هیچ آمپولی برای بزرگ کردن آلت تناسلی از نظر علمی وجود ندارد و گول تبلیغات این آمپول هارا نخورید.

اگر اسپرم ضعیفی دارید برای و برای تقویت آن در تلاشید این مطالعه کنید: تقویت اسپرم در ده روز

عوارض قرص بزرگ کننده آلات تناسلی

تبلیغات مربوط به محصولات و رویه های بزرگ شدن آلت تناسلی مردمی در همه جا وجود دارد. انبوهی از پمپ ها، قرص ها، وزنه ها، تمرینات و جراحی ها ادعا می کنند که طول و عرض آلت تناسلی شما را افزایش می دهند. اکثر تکنیک هایی که می بینید تبلیغ می شوند بی نتیجه هستند و بعضی از آنها می توانند به آلت تناسلی شما آسیب برسانند و عوارض جبران ناپذیری را ایجاد کنند.

یکی از عوارض جدی قرص های بزرگ کننده آلت تناسلی تورم و عفونت می باشد. این موارد می توانند آنقدر شدید باشند که آلت تناسلی مرد نیاز به برداشتن داشته باشد. ار دیگر  عوارض محصولات بزرگ کننده دستگاه تناسلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سر درد
  • بدن درد
  • مشکلات دستگاه گوارش
  • سرگیجه
  • آبریزش بینی

عوارض جانبی جدی ای که باید بلافاصله بعد از مشاهده آن به پزشک مراجعه کنید:

  •  پریاپیسم (نعوظهایی که بیش از 4 ساعت طول می کشد)
  •  تغییرات ناگهانی شنوایی
  •  کاهش بینایی

نظرتان در رابطه با واکیوم حجم دهنده آقایان چیست؟

همچنانکه عرض کردم علیرغم تبلیغات گسترده، دستگاه های کشنده یا Extender ها و واکیوم هیچ نقشی در بزرگ کردن طول آلت تناسلی ندارند و اصلاٌ توصیه نمی گردد.

آیا تکنیک جراحی بزرگ کننده آلت وجود دارد؟

به علت عوارض وحشتناک عمل جراحی، هنوز روش سالم و بی خطر در دنیا کشف نشده است. در بعضی مراکز با عمل جراحی لیگمان های آویزان کننده آلت را قطع می کنند که طول آلت افزایش پیدا کرده ولی متاسفانه افتادگی پیدا می کند و لذا فرد با مشکل جدی در مقاربت مواجه می شود.

لذا به علت غیرقابل برگشت بودن عمل و گرفتاری تا آخر عمر آن، به جوان ها توصیه می کنم از انجام این عمل شدیداً اجتناب نمایند.

بیشتر بدانید…

فتق بیضه و ناباروری به چه معناست؟

اندازه آلت تناسلی مرد در حالت طبیعی چقدر است؟

نظرتان راجع به تزریق ژل های حجم دهنده الت چیست؟

تزریق ژل به زیر پوست آلت جهت حجم دادن و کلفت کردن آلت باعث از بین رفتن حس آلت تناسلی می شود و از طرفی به علت جذب آن و تزریق های مکرر که باعث عوارض متعدد می شود کار بیخودی می باشد و از نظر علمی به علت حساسیت خاص آلت تناسلی توصیه نمی شود.

آیا با تمرین های ورزشی و کششی روزانه می توان طول آلت را افزایش داد؟

متاسفانه خیر، چون طول سیلندرهای آلت تناسلی تا بلوغ که رشد کرده اند بعد از آن رشدشان متوقف می شود و لذا امکان افزایش طول آنها با حرکت های ورزشی اصلاً امکان پذیر نیست.

حجم دهنده اندام تناسلی مردان گیاهی

هنوز هیچ گیاهی جهت بزرگ کردن آلت تناسلی اقایان پیدا نشده است. پس گول تبلیغاتی که در آن ها از شعار حجم دهنده اندام تناسلی مردان گیاهی و طبیعی استفاده می وشد را نخورید. شما تنهابا برخی از گیاهان گرم مانند زنجبیل، دارچین و … می توانید میل جنسی خود را افزایش دهید اما سایز آلت تناسلی شما تغییری نمی کند.

روش صحیح اندازه گیری آلت تناسلی در مردان

ابتدا باید عرض کنم که طول واژن خانم ها در حالت کشش 5-9 سانت می باشد و در نتیجه اگر آلت تناسلی مرد در حالت نعوظ بالای 9 سانت و زیر 15 باشد طبیعی است. هر چه طول آلت بزرگتر باشد باعث درد شدید مقاربت برای خانم ها می گردد و لذا آقایانی که طول آلت تناسلی آنها در حالت نعوظ بالای 7 سانت است نیاز به اقدام خاصی نیست و می توانند رابطه جنسی موفق داشته باشند.

روش صحیح اندازه گیری آلت تناسلی

در بسیاری از مواقع افرادی که به اینجانب مراجعه می کنند طول آلتشان طبیعی است ولی خود را با دیگران مقایسه می کنند و لذا فکر می کنند که اندازه آلت شان کمتر از طبیعی است در حالیکه این قضیه از نظر علمی صحت ندارد.

علت سایزهای مختلف آلت تناسلی مردانه چیست؟

عوامل متعددی از قبیل ارث محیط و تغذیه و سلامتی سیستم هورمونی بدن و عوامل ناشناخته در ساختن اندازه آلت دخیل هستند. اندازه آلت تناسلی مثل قد افراد مختلف و متنوع است و لذا:

  • هیچ کس نباید با دیگری خود را مقایسه کند.
  • اگر اندازه آلت مثل قد در حالت طبیعی باشد نیاز به اقدامات درمانی ندارد.
  • منشاء اغلب نگرانی جوانانی که از کوچکی آلت شاکی هستند دیدن فیلم های پورن می باشد که در اینجا صادقانه عرض می کنم که آنها مثل فیلم های دیگر ساختگی و انتخاب شده از افراد خاص هستند و لذا نباید با آنها خود را مقایسه کرد.

حجم دهنده الت

برخی از ژل ها هستند که آلت می توانند، طول آلت شما را به طور مقطعی و در همان زمان رابطه جنسی  افزایش دهند. شما می توانید این ژل ها را از داروخانه ها تهیه کنید. اما بهتر است بدانید که، استفاده از این محصولات در طولانی مدت باعث کاهش اعتماد به نفس شما خواهد شد.

بیشتر بدانید:

باد فتق چیست؟

آیا راهی برای جلوگیری از کوچک ماندن آلت تناسلی وجود دارد؟

بله، درمان فقط قبل از بلوغ موثر است. والدینی که از کوچکی آلت تناسلی پسر خود نگران هستند باید قبل از بلوغ به دکتر مراجعه و تحت بررسی قرار بگیرند و در صورت نیاز هورمون درمانی مناسب جهت افزایش آلت تناسلی قبل از بلوغ شروع شود.

آلت دفن شده چیست؟

امروزه آلت دفن شده یکی از شایعترین علت مراجعه بیمارانی است که از کوچکی الت تناسلی شاکی هستند. در آن ها بعلت تجمع چربی زیاد در ناحیه پوستی، آلت مثل کوه یخی در میان چربی ها مخفی شده است و لذا بهترین و قطعی ترین روش درمان کاهش وزن و از بین رفتن چربی های اضافی می باشد.

برای بزرگ کردن طول الت تناسلی و افزایش قطر آن چه روش هایی وجود دارد؟

 بله روش هایی برای افزایش قطر آلت وجود دراد افزایش قطر دستگاه تناسلی مردان با ماساژ را امتحان کنید.

دکتر کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی 

4.1/5 - (641 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمدی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام خدمت آقای دکتر
    مادرم 56 سال دارن به تازگی و با آزمایشات دفع پروتیین و کراتین متوجه شدیم که نارسایی کلیه دارن. البته مدت سه ساله که فشار خون بالای 15 است. آیا نیاز به دیالیز یا پیوند دارن؟یا اینکه با رژیم غدایی و کنترل فشار قابل درمان است؟
    ممنون از پاسخگویتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      کار من نیست دکتر نفرولوگ مراجعه کنید
  • تصویر کاربر حمید شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید حضور جناب دکتر آقای کرمی
    کنعانی هستم 29 ساله از اردبیل
    آقای دکتر چند وقتی هست احساس می کنم در بعضی از روزها ادرار بنده تغییر رنگ پیدا میکند و از طرفی دست ها و پاهای بنده دچار ورم میشود (بیشتر دست ها) و فشار خون هم افزایش پیدا میکند.
    سال پیش با درد شدید به دکتر مراجعه کردم و معلوم شد سنگی بقطر 9mm از کلیه وارد حالب شده است که بعد از TUL رفع گردید.
    تقریبا 4 ماه پیش برای همین ورم دست و فشار خون آزمایش دادم که از نظر کراتین و اوره در خون نرمال بودم و همچنین پروتئین و خون در ادرارم وجود نداشت.
    به علت مشغله زیاد کاری نمیتوانستم به تهران بیایم ولی 26 خرداد بمدت یک روز برای ماموریت کاری تهران خواهم آمد لذا در صورت امکان میخواستم برای آن روز از مطب شما وقت ویزیت بگیرم
    اگر امکانش هست لطف بفرمایید یک وقت ویزیت برای بنده بدهید و درصورت نیاز به آزمایش، سنوگرافی، سی تی اسکن و ... لطفا مرقون بفرمایید تا بنده این ها را توسط یک پزشک عمومی در اردبیل انجام داده و در آن روز جهت ویزیت خدمت برسم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      چکاب کلی و سی تی اسکن بدون تزریق از نظر سنگ کلیه وحالب انجام دهید
  • تصویر کاربر جعفرزاده شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    باسلام وا حترام.آقای دکتر یه سونو براتون فرستادم نمیدونم مساهده کردین یانه.اگ آره لطفا نظرتونو بفرمایین.
    شما در سایت فرمودین نگران نباشین امروزه همه کیستها با لاپاراسکوپی درمان میشن.این درنورد پلی کیستیک هم صدق میکنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      اگرارثی باشد فایده ندارد
  • تصویر کاربر جعفرزاده شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام.آیا درمان داره یانه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      مبحث کیست کلیه سایت من را بخوانید
  • تصویر کاربر ارامش پنجشنبه ۱۰ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    ورم ودرد وتکررادرار وعفونتارامشکلیه
    عمل سنگ کلیه به روش پی سی ان ال یک رگ کلیه پاره شد وخونریزی شدید داشت پس ازان انژیوگرافی کلیه انجام شد پس ازچندروز خونریزی بند امد اماپس از ده روز دوباره خون در ادرار دیده شد که با انجام سونوگرافی مشخص شد که یک هماتوم در کلیه ویکی درمثانه وهیدرونفروز خفیف وجود دارد حال کلیه ورم کرده ودرد شدید وعفونت شدید وجوددارد که جواب کشت ادرار مقاوم بوده حال به خاطر عفونت وتکرر ادرار لووکسامین و اوریناسین و برای درد استامینوفن که دکترنوشته مصررف میشود .چه باید بکنیم قابل ذکر است کراتین در ازمایش هفته پیش1.2بوده یه اسکن هم دیروز انجام داده که فعلا دکترندیده توروخداراهنماییمون کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      با گذر زمان خوب ميشويد
  • تصویر کاربر حمیدرضا پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید من حدود 30 سالمه و مدتی هست صبح که از خواب پا میشم با درد شدید کلیه همراه است که بعد از چند ساعت درد از بین میره .البته من واریکوسل درجه 2 دارم ولی پزشک متصص گفتن به اون مربوط نمیشه سونو گرافی و ازمایش ادرار دادم همه چیز نورمال بوده ولی هنوز خوب نشدم درد در کلیه سمت راست من است و معمولا با درد بیضه سمت راست همرا است در بیضه سمت چب و کلیه سمت چپ هیچ مشکلی ندارم دکترم گفت اسپاسم کلیه است الان سه ماه میگذره ولی خوب نشدم لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۰ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من حدود 10 ماه پیش یه سنگ 7 در 15 میلمیتری داشتم که توسط خودتون عمل tul شدم مقداری از سنگ دفع شده ولی تو اخرین سونوگرافی که داشتم حدود 3 ماه پیش هنوز یه سنگ 4 میلی تو کلیم دارم میخواستم بدونم ماه رمضون باید روزه بگیرم یا نه؟ یه درد مختصر دارم که به بیضه چپم میزنه احتمال داره درد بیضم به خاطر سنگ باشه؟سوال اخر اینکه قرص رواتینکس موثر هست؟ تا حالا حدود 200 عدد خوردم ولی سنگ 4 میلی دفع نشده با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      بيخيال ان سنگ باشيد
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    باسلام،اندازه کلیه راست32میلی و چپ143 میلی با ضخامت18میلی،کلیه چپ هیپرو ترافی جبرانی...نتیجه سونو ، میخواستم ردونم مشکل و درمان اون ...با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر هادی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    با سلام من در در پهلوی سمت چپم یه توده دراز احساس می کنم که از پهلو شروع میشه و تا مثانه ادامه داره تقریبا نزدیک دو سالی میشه که احساسش می کنم وقتی فشارش میدم یه خورده درد می گیره می خواستم ببینم ایا خطرناکه یا نه در ضمن دچار ضعف و بی حالی هم هستم. البته مشکلات گوارشی هم دارم شکمم خیلی سفته حالت پف کردگی داره فشارم گاهی اوقات خیلی بالا میره با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      سونو كنيد
  • تصویر کاربر ه.ح پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    سلام ، یک روز است که بر اثر مشاهده خون در ادرار و سونو گرافی و رادیولوژی متوجه سنگ کلیه 20 میلی متری در کلیه چپ شده ام ، و پزشک برای من سنگ شکن توصیه کرده است ، می خواستم راهنمایی کنید که به تعویق انداختن آن به مدت 10 روز (به علت مسافرت) آیا کار خطرناکی است یا خیر؟
    و چه مراکزی جدید ترین دستگاه ها را دارند؟
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ تیر ۹۵( 9 سال پیش)
      فيلم عمل pcnl در سايت من را ببينيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر amir چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 627 مشاهده پرسش
    سلام اقای دوکتر من بلوق دیر رس دارم الان 20 سالمه ولی ریشمو موهای بدنم اندازی یه پسره 16 ساله درومده در حدی که سیبیلو یکوچولو تازه ریش دراوردم الان التم 4 ساله به اندازه ی 10سانت در حالته راست و کلفتی هم کمو نازکه ب صورتی که نمیتونم سکس کنم..میخواستم ببینم نسبت به شرایطه بلوقه دیر رسم هنوز میشه کاری کرد؟ممنون.
    1. تصویر کاربر amir چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      Javab bdin dgeee
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ هورمونی شوید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب