حجم دهنده الت از واقعیت تا شایعه!!

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه مردان جوان زیادی به بنده مراجعه می کنند که از کوچک بودن آلت تناسلی و یا اندازه آن ناراضی بوده و دنبال آمپول بزرگ کننده آلات تناسلی و حجم دهنده الت هستند، اما آیا استفاده از این محصولات می تواند کمک کننده باشد؟ در این مقاله به بررسی این موضوع می پردازیم.

از طرفی در ماهواره ها و فضای مجازی تبلیغات گسترده ای با درصد موفقیت بالا با عنوان حجم دهنده آلات تناسلی مردان  تبلیغ می شود که از آن جمله می توان به دستگاه های کشنده یا Extender، عمل های جراحی بزرگ کننده آلت، تزریق ژل حجم دهنده الت ، آمپول بزرگ کننده آلات تناسلی ،واکیوم و تمرین های مختلف روزانه جهت بزرگ کردن آلت تناسلی اشاره کرد.

علت بچه دار نشدن مردچیست؟

وازلین و عسل برای حجم دهی

توصیه ی ما به شما این است که از این تبلیغات بی سر و ته پیروی نکنید. به این دلیل که افزایش طول آلت تناسلی با وازلین و عسل فقط جنبه ی تبلیغاتی دارد. حتی ممکن است اثرات منفی روی شما بگذارند.

آیا در مراکز علمی و پژوهشی و مراکز درمانی معتبر دانشگاهی در دنیا روشی جدید برای بزرگ کردن آلت تناسلی وجود دارد؟

پاسخ: علیرغم پیشرفت در تکنولوژی هنوز هیچ روش درمانی بزرگ کننده آلات تناسلی مردان وجود ندارد.

همه چیز در رابطه با اندویورولوژی و لاپاراسکوپی

آیا تبلیغات حجم دهنده الت همه دروغند؟

بله، تبلیغات انجام شده شامل دو گروه دارویی و وسایل و جراحی هستند. رشد و نمو آلت قبل از بلوغ اتفاق می افتد و بعد از آن تا پایان عمر ثابت است و بعد از بلوغ هیچ داروئی برای بزرگ کردن آلت تناسلی موثر نمی باشد.

استفاده از هورمون تستوسترون ، تزریق مواد حجم دهنده، شانس ایجاد انواع سرطان ها و از کار افتادن بیضه ها را بالا می برد و اصلاً توصیه نمی شود.

ژل حجم دهنده دائمی

در بسیاری از تبلیغات جنسی نام ژل حجم دهنده دائمی ، روغن حجم دهنده الات تناسلی، قرص حجم دهنده فوری اندام تناسلی مردان، کرم حجم دهنده آقایان فوری، روغن سوپرگان و .. را بسیار شنیده اید اما باید بگویم که ژل حجم دهنده دائمی اصلا وجود ندارد و تمامی این تبلیغات دروغ محض می باشند.

آیا آمپول بزرگ کننده آلات تناسلی وجود دارد؟

خیر. هیچ آمپولی برای بزرگ کردن آلت تناسلی از نظر علمی وجود ندارد و گول تبلیغات این آمپول هارا نخورید.

اگر اسپرم ضعیفی دارید برای و برای تقویت آن در تلاشید این مطالعه کنید: تقویت اسپرم در ده روز

عوارض قرص بزرگ کننده آلات تناسلی

تبلیغات مربوط به محصولات و رویه های بزرگ شدن آلت تناسلی مردمی در همه جا وجود دارد. انبوهی از پمپ ها، قرص ها، وزنه ها، تمرینات و جراحی ها ادعا می کنند که طول و عرض آلت تناسلی شما را افزایش می دهند. اکثر تکنیک هایی که می بینید تبلیغ می شوند بی نتیجه هستند و بعضی از آنها می توانند به آلت تناسلی شما آسیب برسانند و عوارض جبران ناپذیری را ایجاد کنند.

یکی از عوارض جدی قرص های بزرگ کننده آلت تناسلی تورم و عفونت می باشد. این موارد می توانند آنقدر شدید باشند که آلت تناسلی مرد نیاز به برداشتن داشته باشد. ار دیگر  عوارض محصولات بزرگ کننده دستگاه تناسلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سر درد
  • بدن درد
  • مشکلات دستگاه گوارش
  • سرگیجه
  • آبریزش بینی

عوارض جانبی جدی ای که باید بلافاصله بعد از مشاهده آن به پزشک مراجعه کنید:

  •  پریاپیسم (نعوظهایی که بیش از 4 ساعت طول می کشد)
  •  تغییرات ناگهانی شنوایی
  •  کاهش بینایی

نظرتان در رابطه با واکیوم حجم دهنده آقایان چیست؟

همچنانکه عرض کردم علیرغم تبلیغات گسترده، دستگاه های کشنده یا Extender ها و واکیوم هیچ نقشی در بزرگ کردن طول آلت تناسلی ندارند و اصلاٌ توصیه نمی گردد.

آیا تکنیک جراحی بزرگ کننده آلت وجود دارد؟

به علت عوارض وحشتناک عمل جراحی، هنوز روش سالم و بی خطر در دنیا کشف نشده است. در بعضی مراکز با عمل جراحی لیگمان های آویزان کننده آلت را قطع می کنند که طول آلت افزایش پیدا کرده ولی متاسفانه افتادگی پیدا می کند و لذا فرد با مشکل جدی در مقاربت مواجه می شود.

لذا به علت غیرقابل برگشت بودن عمل و گرفتاری تا آخر عمر آن، به جوان ها توصیه می کنم از انجام این عمل شدیداً اجتناب نمایند.

بیشتر بدانید…

فتق بیضه و ناباروری به چه معناست؟

اندازه آلت تناسلی مرد در حالت طبیعی چقدر است؟

نظرتان راجع به تزریق ژل های حجم دهنده الت چیست؟

تزریق ژل به زیر پوست آلت جهت حجم دادن و کلفت کردن آلت باعث از بین رفتن حس آلت تناسلی می شود و از طرفی به علت جذب آن و تزریق های مکرر که باعث عوارض متعدد می شود کار بیخودی می باشد و از نظر علمی به علت حساسیت خاص آلت تناسلی توصیه نمی شود.

آیا با تمرین های ورزشی و کششی روزانه می توان طول آلت را افزایش داد؟

متاسفانه خیر، چون طول سیلندرهای آلت تناسلی تا بلوغ که رشد کرده اند بعد از آن رشدشان متوقف می شود و لذا امکان افزایش طول آنها با حرکت های ورزشی اصلاً امکان پذیر نیست.

حجم دهنده اندام تناسلی مردان گیاهی

هنوز هیچ گیاهی جهت بزرگ کردن آلت تناسلی اقایان پیدا نشده است. پس گول تبلیغاتی که در آن ها از شعار حجم دهنده اندام تناسلی مردان گیاهی و طبیعی استفاده می وشد را نخورید. شما تنهابا برخی از گیاهان گرم مانند زنجبیل، دارچین و … می توانید میل جنسی خود را افزایش دهید اما سایز آلت تناسلی شما تغییری نمی کند.

روش صحیح اندازه گیری آلت تناسلی در مردان

ابتدا باید عرض کنم که طول واژن خانم ها در حالت کشش 5-9 سانت می باشد و در نتیجه اگر آلت تناسلی مرد در حالت نعوظ بالای 9 سانت و زیر 15 باشد طبیعی است. هر چه طول آلت بزرگتر باشد باعث درد شدید مقاربت برای خانم ها می گردد و لذا آقایانی که طول آلت تناسلی آنها در حالت نعوظ بالای 7 سانت است نیاز به اقدام خاصی نیست و می توانند رابطه جنسی موفق داشته باشند.

روش صحیح اندازه گیری آلت تناسلی

در بسیاری از مواقع افرادی که به اینجانب مراجعه می کنند طول آلتشان طبیعی است ولی خود را با دیگران مقایسه می کنند و لذا فکر می کنند که اندازه آلت شان کمتر از طبیعی است در حالیکه این قضیه از نظر علمی صحت ندارد.

علت سایزهای مختلف آلت تناسلی مردانه چیست؟

عوامل متعددی از قبیل ارث محیط و تغذیه و سلامتی سیستم هورمونی بدن و عوامل ناشناخته در ساختن اندازه آلت دخیل هستند. اندازه آلت تناسلی مثل قد افراد مختلف و متنوع است و لذا:

  • هیچ کس نباید با دیگری خود را مقایسه کند.
  • اگر اندازه آلت مثل قد در حالت طبیعی باشد نیاز به اقدامات درمانی ندارد.
  • منشاء اغلب نگرانی جوانانی که از کوچکی آلت شاکی هستند دیدن فیلم های پورن می باشد که در اینجا صادقانه عرض می کنم که آنها مثل فیلم های دیگر ساختگی و انتخاب شده از افراد خاص هستند و لذا نباید با آنها خود را مقایسه کرد.

حجم دهنده الت

برخی از ژل ها هستند که آلت می توانند، طول آلت شما را به طور مقطعی و در همان زمان رابطه جنسی  افزایش دهند. شما می توانید این ژل ها را از داروخانه ها تهیه کنید. اما بهتر است بدانید که، استفاده از این محصولات در طولانی مدت باعث کاهش اعتماد به نفس شما خواهد شد.

بیشتر بدانید:

باد فتق چیست؟

آیا راهی برای جلوگیری از کوچک ماندن آلت تناسلی وجود دارد؟

بله، درمان فقط قبل از بلوغ موثر است. والدینی که از کوچکی آلت تناسلی پسر خود نگران هستند باید قبل از بلوغ به دکتر مراجعه و تحت بررسی قرار بگیرند و در صورت نیاز هورمون درمانی مناسب جهت افزایش آلت تناسلی قبل از بلوغ شروع شود.

آلت دفن شده چیست؟

امروزه آلت دفن شده یکی از شایعترین علت مراجعه بیمارانی است که از کوچکی الت تناسلی شاکی هستند. در آن ها بعلت تجمع چربی زیاد در ناحیه پوستی، آلت مثل کوه یخی در میان چربی ها مخفی شده است و لذا بهترین و قطعی ترین روش درمان کاهش وزن و از بین رفتن چربی های اضافی می باشد.

برای بزرگ کردن طول الت تناسلی و افزایش قطر آن چه روش هایی وجود دارد؟

 بله روش هایی برای افزایش قطر آلت وجود دراد افزایش قطر دستگاه تناسلی مردان با ماساژ را امتحان کنید.

دکتر کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی 

4.1/5 - (620 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امید چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با سلام . خسته نباشید اقای دکتر
    اینجانب گلهی اوقات مثانه ام بعد از ادرار به صورت کامل تخلیه نشده و چندین بار باید برم دستشویی تا کامل تخلیه بشم و در این فاصله تا تاخلیه کامل میشم نوک الت تناسلیم بشدت سوزش داره
    ممنون میشم اگه بگین علایم بیماریم چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار بدهید و نتیجه را اعلام کنید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    سلام
    پسری ۵ماه ونیم دارم.پس از اسکن هسته ای مشخص شد برگشت ادرار گرید پنج دارد. پزشک متخصص کلیه اطفال خانم دکتر محکم گفت یکسال صبر کنید .هر روز داروی سفکسیم مصرف میکند
    پزشک متخصص اطفال معتقد است هرچه زودتر عمل شود . به یک جراح هم مراجعه کردم جراح هم گفته عمل شود تا به کلیه ها اسیبی نرسد من عکس ها را به ادرس ایمیلتان ارسال می کنم لطفا نظرتان را بگویید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      گرید5 بهتر است عمل شود اگر خواستید با مطب هماهنگ کنید
  • تصویر کاربر پیمان یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما آقای دکتر و تبریک سال نو
    من 35 سال سن دارم و متاهل و دارای یک فرزاند هستم. برای افزایش تحرک اسپرم می توان از قرص Semenax استفاده کرد و آیا عوارضی ندارد و یا بهتر از اقرص گياهي افروديت استفاده کنم. تعداد اسپرم من 121 میلیون و میزان تحرک A اسپرم 49 است. ممنون میشوم راهنمایی کنید. (البته برای بچه دوم اقدام کردیم که الان 9 ماه هست که موفق نشدیم و البته در سونوگرافی از بیضه ها واریکوسل گرید یک برای بیضه سمت راست نشان داده است.)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      دارو اثر ندارد جهت معاینه تشریف بیورید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    با سلام دكتر عزيز
    من يكي از بازديدكنندگان صفحه فيسبوك و سايت شما هستم كه از مقالات شما نهايت استفاده را بردم كه ازتون كمال تشكر را دارم

    براي بنده مشكلي بوجود آمده كه شايد شما بتونيد كمكم كنيد . دو شب پيش من در خواب ارضا شدم بعد از متوجه شدن خوب آلت خودم را شستم وحتي ادرار هم كردم و بعد از آن هم خوابيدم تا صبح . اتفاقي كه بار اولي نبود كه با آن روبرو مي شدم . وقتي كه صبح از خواب بلند شدم سوزش خيلي خفيفي را اگر اشتباه نكنم از بيضه سمت راست و شايد حداكثر پنج سانت بالاتر از آن داشتم كه خيلي كم بود ولي متوجه ميشدم.
    از آنجايي كه با خواندن مقالات شما و ديدن فيلمهايي كه داخل سايت ميگذاريد خيلي حساس شدم امروز جمعه بعد از بيدار شدن باز اين سوزش را در همان ناحيه احساس كردم و براي پي گيري به اورژانس رفتم تا مشكل حاد نباشد .
    خيلي دوست داشتم مطب شما بيام با متخصص مجاري ادرار پيدا كنم ولي نشد تا اينكه متخصص داخلي من را ويزيت كرد و گفت چيزه حادي نيست . نه سوزش ادرار دارم و نه تغيير رنگ آن و نه اندازه هر يك از اجزا .
    به من قرص فنازوپيريدين ١٠٠ و سيپروفلوكساسين ٥٠٠ دادند هر ١٢ ساعت .

    به نظر شما آبا با خوردن ابنها مشكل حل ميشود يا اصلا اين قرصها را استفاده نكنم و پيش متخصص مجاري بروم و اصلا اين مشكل تا چه مدت حل نشد نياز به پي گيري دارد .

    ابن مقالات شما و فيلمها و آموزشهاي شما شايد باعث شده كمي حساس شوم ولي در هر صورت تشكر ميكنم از اين اطلاع رساني .

    با تشكر مجدد
    ممنون ميشم جواب بديد يا راهنمايي بفرماييد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است و مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر reza یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    عموی بنده مشکل کلیه داره
    چند ساله میره دکتر و بهش دارو میدن
    در این ایام عید که دکترش نبود بدنش ورم کرده و همچنین سر درد داره که شاید عوارض داروها باشه
    چند سال پیش هم بدنش خیلی ورم کرده بود و حالش خیلی خراب بود که رفتیم پیش این دکتر و بعد حالش بهتر شد و هنوز دارو مصرف میکنه.
    به همین دلیل بعصی از اعضای خانواده میگن ببریمش به هندوستان چون یکی از فامیلهابهشون گفته که دکترای هندی خوبن
    می خواستم نظر شما رو بدونم که چه کار کنیم
    هند ببریم بهتره یا ایران ادامه بدیم
    فعلا پیش یک متخصص به نام خانم فاطمه ناظمیان میریم در مشهد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      احتمالا کلیه ایشان کم کار شده باید مدارک را ببینم
  • تصویر کاربر چمند یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    با سلام
    مادر خانم 70 ساله ای است که با بیماری دیابت کنترل شده دارای بی اختیاری ادرار می باشد که 70 درصد کلیه از کار افتاده است.به دکتر نفرولوژی مراجعه کرده اما نتیجه نگرفته ایم و نوار عصب مثانه و کلیه آزمایش ها را انجام داده ایم خواهشمند است بنده را راهنمایی فرمایید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جواب را ببینم
  • تصویر کاربر kamran یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شماوتشکر بابت جواب دادن به سوالات.
    بیضه های بنده کوچکند .چند سال پیش به دکتر هم مراجعه کردم که گفتند وارکوسل نیست .می خواستم ببینم چه بیماری دیگری می تونه باعث کوچک شدن بیضه شود؟
    و همچنین آلتم داری انحراف رو به پائین می باشد.آیا با دستگاه وکیوم و... قابل اصلاح می باشد یا خیر؟
    ممنون از لطف شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام من 20سالمه میخواستم بدونم ضرب خوردگی به الت یا بیضه و بعد از عم کردن موجب رشد نکردن الت میشود چون من در کوچکی الت یا بیضم ضربه خورد و عمل کردم از ان موقع رشتی نداشتم البته دردی ندارم بیضه چپم هم کوچکتر است 7 سالی میگزرد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه
  • تصویر کاربر مجتبی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من بیضه هام حالت له شدن پیدا کرده
    مثل سوختگی بیضه بخاطر عرق کردن
    حتی طوری که بعضی وقت ها زخم های کوچکی رو بیضه هام هست
    یک سالی هست اینطوری شده
    کمکم کنیدخیلی دارم ادیت میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر بابک یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    با سلام و تبریک سال نو
    بنده از گیلان و شهر تالش مزاحمتون میشم و 36 سال دارم و از تاریخ 93/1/4 دچار خون شاشی شدم و هنوز ادامه دارد و هیچگونه دردی هم ندارم فقط درد خیلی خیلی خفیف تو کمرم احساس میکنم و رنگ آن صورتی و یا قهوه ای است . سابقه کلیه درد یا سنگ کلیه هم ندارم . چون متخصص ها تو مسافرت نوروزی هستند نزد پزشک عمومی رفتم ، ازمایش و سنوگرافی هم گرفتم ولی چیزی نشون نداد ولی یک روز قبل از خون شاشی کمردرد داشتم البته خیلی شدید نبود . پزشک عمومی گفت شاید سنگ ریزه دفع شده . طلفاً در زمینه مرا راهنمایی فرمائید . با سپاس بتاریخ 6/1/93
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر تکرار شد اطلاع دهید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر Alirezaee سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 19 سالمه قدم 184 وزنم 90 کیلو هستش الت من در حالت نعوظ 13 سانتیمتره.میخواستم بدونم از این اندازه امکان داره بزرگتر بشه یا نه ممنون میشم سریع جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نرمال است راهی برای بزرگ کردن نداره
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید کن 19سالمه و از کوچکی آلت رنج میبرم(هم طولش کمه و هم قطرش) اگه میشه دارویی رو که میدونید (آزمایش هورمونی و سونوگرافی بیضه دادم شکر خدا طبیعی بود و دکترم میگفت دارو هست ولی الان دیگه با سن من اثر نداره باید زود تر مراجعه میکردم حالا اگه دوست دارید و میخواید در مطب حضوری بهم بگید و برام تجویز کنید (هزینه اش هر چقدر میشه مشکلی نداره بگید براتون کارت به کارت میکنم به حسابتون) برام ایمیلش کنید تا استفاده کنم چون از شهرستان پیام میدم و نمیتونم حضوری تشریف بیارم فقط تورو خدا کمکم کنید ببخشید که راحت پرسیدم و شما مسئول سایت جان اون بچه هات این پیام منو به دست دکتر برسون تا جواب رو برام ایمیل کنه انشالله از خدا هرچی میخوای بهتون بده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است راهی برای بزرگ کردن الت وجود ندارد
  • تصویر کاربر مسیح دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    با سلام به محضرتان.
    اگرچه از منظر علمی،استمنا به زود انزالی و اختلال در نعوظ مربوط نمی شود. اما پس از ده سال استمنا، آلت باید با مالش دست نعوظ کند و با چند بار مالش سریع دچار انزال می شوم. آیا ترک استمنا موجب باز گشت حالت اولیه؛ یعنی نعوظ اسان و انزال بموقع می شود؟ باید چند سال پس از ترک آن اقدام به ازدواج نمود؟
    هیچ انسانی آگاهانه به دام خودارضایی نمی افتد.
    با تشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با ترک عادت بهتر میشوید این رفتار شرطی شده است
  • تصویر کاربر amir چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    سلام اقای دوکتر من بلوق دیر رس دارم الان 20 سالمه ولی ریشمو موهای بدنم اندازی یه پسره 16 ساله درومده در حدی که سیبیلو یکوچولو تازه ریش دراوردم الان التم 4 ساله به اندازه ی 10سانت در حالته راست و کلفتی هم کمو نازکه ب صورتی که نمیتونم سکس کنم..میخواستم ببینم نسبت به شرایطه بلوقه دیر رسم هنوز میشه کاری کرد؟ممنون.
    1. تصویر کاربر amir چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      Javab bdin dgeee
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید چکاپ هورمونی شوید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

زندگی با یک بیضه، که به نام مونورکیسم (monorchism) نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که در آن…
اختلال نعوظ یا  به اصطلاح عامیانه بلند نشدن آلت تناسلی، یکی از مشکلات شایع در سلامت جنسی…
صبحانه ی مناسب برای سنگ کلیه یکی از حائز اهمیت ترین موضوعات برای افراد دارای سنگ کلیه…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب