اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عوامل تشدید کننده واریکوسل [این کارها رو نکنید!]

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
شل شدن بیضه ها نشانه چیست؟

چه کسانی واریکوسل میگیرند؟

خراب شدن دریچه های لانه کبوتری سیاهرگ ها بوده که باعث می شود خونرسانی در بیضه ها مختل شود و در نتیجه خون اکسیژن دار خوب به سلول های سازنده نطفه در بیضه نمی رسد و باعث می شود که تغییرات زیر در کیفیت مایع منی ایجاد شود:

فیلم جراحی واریکوسل

چه چیزهایی برای واریکوسل ضرر دارد

در صورت ابتلا به واریکوسل، باید از کربوهیدرات های تصفیه شده ، شکر اضافه شده، غذاهای کنسرو شده و شور و همچنین عادات سبک زندگی مانند الکل و سیگار اجتناب کنید.

قرص سمنکس برای واریکوسل

قرص سمنکس یکی از قرص های تقویت میل جنسی است، که باعث افزایش تعداد اسپرم نیز می شود. اما قبل از مصرف باید بدانید که برای واریکوسل مفید است یا نه، پس بهتر است با پزشک متخصص خود مشورت کنید.

و لذا تغییرات فوق باعث می شود قدرت باروری و نفوذ اسپرم به داخل تخمک زنان کاهش پیدا کند و در نتیجه باعث ناباروری زوجین جوان می شود و نیاز به عمل واریکوسل را ضرروری می کند. سوالی که خیلی از جوانان مبتلا از بنده می پرسند این است که:

عکس واریکوسل

علت واریکوسل در جوانان چیست؟

جواب این است که علت واقعی ایجاد واریکوسل نامشخص می باشد ولی عوامل زیر در ایجاد واریکوسل دخیل هستند:

  • مادرزادی: در اغلب افراد مبتلا به واریکوسل به صورت مادرزادی زمینه خرابی دریچه های لانه کبوتری در رگ های بیضه وجود دارد و لذا با بزرگ شدن فرد خود را از همان دوران نوجوانی به صورت برجسته بودن رگ های آویزان کننده بیضه خود را نشان می دهند. بسته به شدت خراب شدن رگ های بیضه و شدت گشادی رگ ها و اختلال در خونرسانی باعث درجاتی از اثرات سوء در بیضه می گردد که عبارتند از:
  • کوچک شدن تدریجی بیضه و متعاقب آن آسیب به سلول های نطفه ساز بیضه که باعث افت شدید در کیفیت اسپرم فرد جوان شده و باعث اختلال در باروری می گردد و لذا باید هر چه سریعتر تشخیص و درمان شوند.
  • افزایش فشار شکمی در افرادی که به علت تومور خلف صفاق و یا به هر علتی فشار داخل شکم بالا باشد باعث اختلال در برگشت خون از بیضه ها شده و باعث واریکوسل می شوند.
  • در صورت وجود زمینه ی خرابی دریچه های لانه کبوتری، افزایش فشار ناشی از بدنسازی و برداشتن وزنه های سنگین و یا انجام کارهای سنگین می تواند باعث ایجاد واریکوسل بشود.

عوامل تشدید کننده واریکوسل

واریکوسل که به عنوان سنگینی کیسه بیضه توصیف می شود با ورزش، فعالیت یا  ایستادن طولانی مدت بدتر می شود. 

راههای جلوگیری از پیشرفت واریکوسل

برای جلوگیری از عود واریکوسل چه باید کرد؟  آیا واریکوسل راه پیشگیری دارد یا نه؟ باید گفت که:

  • افرادی که به صورت مادرزادی دریچه های لانه کبوتری بیضه ها در آنان خراب است، راه پیشگیری از واریکوسل ندارند و به این بیماری مبتلا خواهند شد.
  • آنهایی که زمینه خفیفی از خرابی دریچه های لانه کبوتری سیاهرگ های بیضه دارند جهت جلوگیری از ابتلا به واریکوسل باید از انجام کارهای سنگین و کار با وزنه ها و بارهای سنگین به صورت مستمر، جلوگیری کنند تا مبتلا به واریکوسل نشوند.
  • بعضی از افراد در شغل های سرپایی مانند: نانوایی مشغول به کار هستند، ایستادن بیش از حد می تواند واریکوسل را تشدید کند.
    مشکلات انعقادی خون نیز می تواند بیماری واریکوسل در مردان جوان را تهدید کند.

برای آگاهی از بیماری واریکوسل و صحبت هایی که در مورد درمان واریکوسل با یخ، نخ و از این قبیل موارد در میان مردم شایع شده است بر روی لینک درمان واریکوسل کلیک کنید.

در پایان با آرزوی سلامتی برای شما، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس حاصل بفرمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.4/5 - (38 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر هادی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام آلتم وقتی خوابیده پیچ 90درجه به سمت چپ داره در حالت نعوظ هم حدود 30درجه به چپ رفتم دکتر گفت میتونی عمل کنی .......آیا نیازه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش رابفرستید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر کرمی.
    بنده یک ماه پیش آزمایشی برای چکاپ دادم و جواب را که گرفتم تشخیص وجود خون در ادرارم داده شده بود که امروز رفتم سنوگرافی گفتند مشکلی نداری.هفته ی پیش به ندرت احساس درد خفیفی در زیر شکم و بیشتر این درد خفیف را در بیضه هام داشتم (فکر کنم قسمت اپیدیم)و الان 3 روزه که درد بیضه تقریبا ندارم و فکر کنم واریکوسل هم دارم از نوع 3.(البته این واریکوسل برای دوران ابتدایی من هست).میخواستم بدونم دلیل آن چیست؟البته یه هفته اس که روغن زیتون تصیف نشده میمالم که احساس میکنم بهتر شدم.
    وسوال دوم من این است که در روی الت من یه زایده بسیار کوچکی (به اندازه پیاز مو های زاید)وجود دارد آیا مشکلی است؟
    باتشکر و سپاس فراوان از زحمات جناب عالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بکنید 2- عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 724 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر
    بنده مشکل سوزش پوست در الت تناسلی دارم همراه درد.
    بعد از ادرار و مدفوع سوزش بدتر میشه و اب گرم هم بدتر میکنه هنگام حمام رفتن و مانند این است اب جوش روی پوست بریزد اینگونه سوزش دارم و این سوزش در تمامی ساعت است
    پوست الت تناسلی بنده زخمی زیگیل و تبخال و.... وجود نداره سونوگرافی از الت تناسلی هم انجام دادم پلاکت رویت نشد و سالم بود فقط قرمز و التهاب داره
    ازمایش کشت ادرار انجام دادم و چیزی رویت نشد و سالم بودم ازمایش انتی بیوتیک خوراکی مصرف کردم ولی خوب نشد
    چه ازمایشی انجام دهم بابت عفونت پوستی و چه دارویی مصرف کنم به نظر شما برای حل این مشکل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      اب زیاد بخورید بررسی دیگر نمی خواهد
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    با سام
    ببخشید اقای دکتر آیا زگیل تناسلی از دو فرد سالم هم که رابطه جنسی دارند ایجاد می شود؟
    مدتی است که زیر آلت در زیر قلاف قضیب برآمدگی به وجود آمده آیا این می تواند زگیل تناسلی باشد؟
    با تشکر موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر صمد یکشنبه ۱۲ فروردین ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 39226 مشاهده پرسش
    آیا در سنین میانسالی میتوان ظرفیت مثانه را افزایش یا تحریک پذیری آن را کاهش داد ؟ مثلاً کسیکه حجم ادرارش به 100سی سی میرسد و احساس نیاز به دفع در او ایجاد میشود یکی دو ساعت در صورتی که برای اوخیلی سخت نباشد صبر کند که حجم ادرارش مثلاً به 200سی سی برسد و سپس نسبت به تخلیه مثانه خود اقدام کند ؟ این یکی دو ساعت تحمل ادرار کمتر از 200 سی سی ضرری به جایی نمی رساند ؟ ترخدا فقط نگید که باید نوار مثانه بگیرم محبت کنید سوال را جواب دهید بنده حاضر به گرفتن نوار مثانه نیستم چون ناراحتی ندارم ، ادرار به راحتی تخلیه می شود سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندند مگر آنکه ضرورت انجام این کار را با استدلالات پزشکی برایم روشن بفرمایید با آرزوی خیر و توفیق برای شما پزشک گرانقدر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر می توانی کنار بیایی کاری نکن ضرورتی نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ فروردین ۳( 1 سال پیش)

      مثانه که به آن شاشدان نیز می گویند، جایی برای جمع شدن ادرار قبل از تخلیه است این کیسه میتواند تا یک لیتر یعنی 1000 سی سی ادرار را نیز در خود نگهدارد. البته این مقدار حداکثر میزان ادراری است که مثانه درخود نگه میدارد. معمولا هنگامی که حجم مثانه به 500 سی سی میرسد فرد احساس میکند که باید ادرار خود را تخلیه کند.

      در بیمارانی که مبتلا به مثانه ی بیش فعال هستند، ممکن است هنگامی که به 100 سی سی یا 200 سی سی میرسد میل شدید به ادرار کردن و خالی کردن مثانه داشته باشند. بهترین راه برای فهمیدن مشکلات مثانه و حل کردن آنها در ابتدا تشخیص صحیح است که با انجام دادن تست نوار مثانه این تشخیص انجام می شود.نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود؟

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام،
    آیا امکان برگشت توان جنسی پس از برداشتن پروستات سرطانی وجود دارد؟ ممنون می شوم اگر بیشتر توضیح دهید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      تا 1سال مشخص میشود
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 3007 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.تقریبا مدت یکسال است که در زیر بیضه سمت راستم احساس درد میکنم.وهیچ گونه تورمی ندارد.ضمنا همراه با درد بیضه سمت راست احساس سوزش در قسمت راست که از بیضه شروع میشود وتا زیر شکم ادامه دارد میکنم.دکتر اموکسی سیلین تجویز کرد خوب نشدم.تازه گیها هم تکرر ادرار پیدا کردم.خواستم راهنماییم کنید.پیشاپیش از این که وقت گرانبهای خودتون رو برای خوندن مطلب اینجانب میزارین تشکر میکنم.خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      هیچ دارویی مصرف نکنید و اهمیت ندهید
  • تصویر کاربر رامین سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    اقای دکتر سلام
    من مشکل کجی الت به سمت پایین دارم پارسال عمل شدم ولی مدتی بعد از عمل دوباره حالت قبل را پیدا کردم همچنین دارای کیست های اپی درموئید در کیسه بیضه هستم.اقای دکتر به نظر شما دوباره عمل کنم ایا تصییح کجی الت وبرداشتن کیست ها تاثیری در میزان باروری دارد .دکتر طاها عنبرا که متخصص جراحی است این هفته برای جراحی نوشته اشت ایا شما ایشان را میشناسید وتوصیه مکنیدیش ایشان عمل کنم
    تو رو به خدا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شوید منئ نمیشناسم
  • تصویر کاربر راضیه سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    سلام، خانمی 26 ساله هستم، آزمایش ادرار که دادم خون که بین بیست تا سی سلول بود و پروتئین ده تا بود ، سونوگرافی از کلیه ها مشکلی نداشت و دکتر گفت مشکلی نیست و نمی دانیم که این خون از کجا می آید . همچنین دو طرف پهلو هایم درد می کنند ولی ادرارم زردرنگ است و تیره و به چشم خونی نمی بینم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش ادرار24 ساعت از نظر دفع پروتیین بدهید
  • تصویر کاربر فرشید شنبه ۲۴ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    درود، من مرد، سی و یک ساله و چند ماه است متاهل شده ام. متاسفانه وقتی شب یا بعد از ظهر قبل از خوب دستشویی می روم تنها یکساعت یا نیم ساعت بعد از خواب مجددا بیدار می شوم و دستشویی می روم ولی بعدش راحت می خوابم، شاید سه چهار سالی هست اینطوریم، آیا مشکلی هست؟ قبلا یعنی یکسال پیش تمام ازمایشات کلیه و مثانه را دادم همه سالم بودند باکتری نبود و فقط مقداری ادرار در مثانه باقی می ماند در یک دوره دیگر از پیگیری و دکتر رفتن و ازمایش دادن چیزی باقی نماند چون ان روز بعدش شکمم کارکرد و خلاصه کامل تخلیه شد. هر وقت شکمم هم کار کند احساس می کنم زمان تا دفعه بعدی بیشتر می شود و کلا تعداد دفعات دستشویی از نرمال بیشتر است و تقریبا هر یکساعت یکبار می باشد، این روز ها که سرما امده گاهی احساس یک تیر یا درد خفیف در ته دلم نزدیک مجرا می کنم ولی با گرم شدن کمتر می شود. شرت هم زرد می شود. (همچنین راه های پیشگیری از پروستات چیست؟)
    با تشکر
    1. تصویر کاربر فرشید شنبه ۲۴ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      ادامه (فرشید)
      همجنین یک روز حساب کردم، 7 لیوان اب و چای در یک روز شد و 8 بار دستشویی شد. البته قبل از رفتن به خواب.
    2. تصویر کاربر فرشید شنبه ۲۴ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      ادامه (فرشید)
      فاصله دستشویی گرفتن دقیقا یک ساعت هست دقیق دقیق. ولی صبر می کردم سر دوساعت دستشویی می رفتم ولی دیگر خیلی شدید می شد بنابراین با فاصله دو ساعت یکبار در یک روز 8 نوبت دستشویی شد و حدود 7 لیوان آب و چای خودم.
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سما دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 622 مشاهده پرسش
    با سلام. پس از عمل واریکوسل تعدا اسپرمها طبیعی ولی همچنان دارای مشکل حرکتی هستند. علاوه بر این مشکل پروستاتیت مزمن هم دارم که موجب درد خفیفی در بیضه ها ، کشاله ران ، لگنو ناحیه بین مقعد و بیضه شده و در سونوگرافی رکتال هم احتمال پروستاتیت داده شده. با توجه به اوضاع اسپرمها و اینکه در حال مصرف سلنیوم ، ویتامین ای ، ول من و فولیک اسید هستم و برای بارداری تلاش می کنم مصرف کپسول خارجی پروستافیت را صلاح می دانید؟ روی اسپرم ها تاثیری دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دارو تاثیر ندارد
  • تصویر کاربر ا چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 625 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید
    بنده واریکوسل 3 چپ و 1 راست دارم و مدتی است حسی بین درد و خارش از ناف شروع و به پایین تیر میکشد و با بلند کردن اجسام سنگین رگ های زیر شکم درد میکند لطفا راهنمایی کنید
    البته از مراجعان شما هستم و در آخرین ویزیت فرمودید باید عمل کرد آیا نیاز به عمل فوری هست یا میتانم کمی صبر کنم ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      عمل واریکوسل اورزانس نمیباشد سر موقع عمل کنید
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 669 مشاهده پرسش
    آقای دکتر با عرض سلام
    شوهر من وقتی به بیضه هاش دست می زنه درد شدیدی دچار میشه....ولی از نظر ظاهری موردی نداره ...می خواستم بدونم این درد میتونه بیماری واریکوسل باشه...
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شود
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 987 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . باتشکر از شما بابت سایت خوبتون و مطالب تون. یه سوال داشتم من گاهی اوقات بیضه سمت چپ من درد میگیره دکتر رفتم سونوگرافی رفتم دکتر جواب سونوگرافی رو دیده حتی بیضه رو معاینه کرده گفته چیزی نیست اما من نگرانم . میشه راهنماییم کنید ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      چون همه بررسی نرمال است پس مشکلی ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب