اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عوامل تشدید کننده واریکوسل [این کارها رو نکنید!]

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
شل شدن بیضه ها نشانه چیست؟

چه کسانی واریکوسل میگیرند؟

خراب شدن دریچه های لانه کبوتری سیاهرگ ها بوده که باعث می شود خونرسانی در بیضه ها مختل شود و در نتیجه خون اکسیژن دار خوب به سلول های سازنده نطفه در بیضه نمی رسد و باعث می شود که تغییرات زیر در کیفیت مایع منی ایجاد شود:

فیلم جراحی واریکوسل

چه چیزهایی برای واریکوسل ضرر دارد

در صورت ابتلا به واریکوسل، باید از کربوهیدرات های تصفیه شده ، شکر اضافه شده، غذاهای کنسرو شده و شور و همچنین عادات سبک زندگی مانند الکل و سیگار اجتناب کنید.

قرص سمنکس برای واریکوسل

قرص سمنکس یکی از قرص های تقویت میل جنسی است، که باعث افزایش تعداد اسپرم نیز می شود. اما قبل از مصرف باید بدانید که برای واریکوسل مفید است یا نه، پس بهتر است با پزشک متخصص خود مشورت کنید.

و لذا تغییرات فوق باعث می شود قدرت باروری و نفوذ اسپرم به داخل تخمک زنان کاهش پیدا کند و در نتیجه باعث ناباروری زوجین جوان می شود و نیاز به عمل واریکوسل را ضرروری می کند. سوالی که خیلی از جوانان مبتلا از بنده می پرسند این است که:

عکس واریکوسل

علت واریکوسل در جوانان چیست؟

جواب این است که علت واقعی ایجاد واریکوسل نامشخص می باشد ولی عوامل زیر در ایجاد واریکوسل دخیل هستند:

  • مادرزادی: در اغلب افراد مبتلا به واریکوسل به صورت مادرزادی زمینه خرابی دریچه های لانه کبوتری در رگ های بیضه وجود دارد و لذا با بزرگ شدن فرد خود را از همان دوران نوجوانی به صورت برجسته بودن رگ های آویزان کننده بیضه خود را نشان می دهند. بسته به شدت خراب شدن رگ های بیضه و شدت گشادی رگ ها و اختلال در خونرسانی باعث درجاتی از اثرات سوء در بیضه می گردد که عبارتند از:
  • کوچک شدن تدریجی بیضه و متعاقب آن آسیب به سلول های نطفه ساز بیضه که باعث افت شدید در کیفیت اسپرم فرد جوان شده و باعث اختلال در باروری می گردد و لذا باید هر چه سریعتر تشخیص و درمان شوند.
  • افزایش فشار شکمی در افرادی که به علت تومور خلف صفاق و یا به هر علتی فشار داخل شکم بالا باشد باعث اختلال در برگشت خون از بیضه ها شده و باعث واریکوسل می شوند.
  • در صورت وجود زمینه ی خرابی دریچه های لانه کبوتری، افزایش فشار ناشی از بدنسازی و برداشتن وزنه های سنگین و یا انجام کارهای سنگین می تواند باعث ایجاد واریکوسل بشود.

عوامل تشدید کننده واریکوسل

واریکوسل که به عنوان سنگینی کیسه بیضه توصیف می شود با ورزش، فعالیت یا  ایستادن طولانی مدت بدتر می شود. 

راههای جلوگیری از پیشرفت واریکوسل

برای جلوگیری از عود واریکوسل چه باید کرد؟  آیا واریکوسل راه پیشگیری دارد یا نه؟ باید گفت که:

  • افرادی که به صورت مادرزادی دریچه های لانه کبوتری بیضه ها در آنان خراب است، راه پیشگیری از واریکوسل ندارند و به این بیماری مبتلا خواهند شد.
  • آنهایی که زمینه خفیفی از خرابی دریچه های لانه کبوتری سیاهرگ های بیضه دارند جهت جلوگیری از ابتلا به واریکوسل باید از انجام کارهای سنگین و کار با وزنه ها و بارهای سنگین به صورت مستمر، جلوگیری کنند تا مبتلا به واریکوسل نشوند.
  • بعضی از افراد در شغل های سرپایی مانند: نانوایی مشغول به کار هستند، ایستادن بیش از حد می تواند واریکوسل را تشدید کند.
    مشکلات انعقادی خون نیز می تواند بیماری واریکوسل در مردان جوان را تهدید کند.

برای آگاهی از بیماری واریکوسل و صحبت هایی که در مورد درمان واریکوسل با یخ، نخ و از این قبیل موارد در میان مردم شایع شده است بر روی لینک درمان واریکوسل کلیک کنید.

در پایان با آرزوی سلامتی برای شما، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس حاصل بفرمایید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.4/5 - (38 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر جواد شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    باسلام خسته نباشید جوان 25 ساله ای هستم 5سالی هست واریسکوسل دارم متاسفانه هنوز برای درمان به دکتر مراجعه نکردم چند روزی هست که بیضه سمت راستم درد داره خاستم علت درد بدونم باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      اول معاینه
  • تصویر کاربر مریم شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    با سلام ما سه سال پیش برای درمان نازایی به دکتر مراجعه کردیم شوهرم واریکسل عمل کرد ما بچه دارشدیم اما بعد از دو سال اقدام به بارداری نتیجه نداد شوهرم میگوید فکر میکنم واریکسل برگشته چون آزمایش اسپرم داد خیلی ضعیف بود.چند بار هم قرص و آمپول استفاده کرد فایده نداشت.ممکن است واریکسل دوباره برگردد؟ما چکار کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید مرکز ناباروری بروید
  • تصویر کاربر فرنوش شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما.همسر من 28 ساله هستند و ماه پیش بعد از سه ماه اقدام ناموفق برای بارداری به پزشک مراجعه کردند.واریکوسل هر دو بیضه و آزواسپرمی بودند.دکتر پیشنهاد بیوپسی دادند که از شش قسمت برداشته شد و جواب ژرم سل اپلازی بود.ولی آزمایش های هورمونی و اندازه بیضه ها کاملا نرمال هستند.و ما وقتی برای انجام کارهای اهدای اسپرم به یک مرکز ناباروری مراجعه کردیم پزشک اورولوژیست گفتند چون هورمونها طبیعی هستند احتمالا اسپرم سازی در یک قسمت بیضه انجام میشود و پیشنهاد بیوپسی مجدد دادند.ایا به نظر شما احتمال وجود اسپرم هست یا ما وقت و هزینه بیجا صرف نکنیم؟ خواهش میکنم ما را راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      راه درمان ندارد
  • تصویر کاربر حسن شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 755 مشاهده پرسش
    سلام و تشکر فراوان
    قبل از نوار مثانه چه اقدامی باید کرد (ناشتا بودن و ...) آیا این آزمایش سخته ؟ ترس هم داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      فیلم من در سایتم در اپارات را ببینید
  • تصویر کاربر نوذرمطهریان شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    باعرض سلام ارزوی سلامتی
    جندروزی است طرف جپ بدنم خیلی دردمیکندهنگام نفس کشیدن خیلی فشاربهم میاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مهم نیست
  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    خواهش میکنم سریع جواب بدید و ما رو از بلاتکلیفی نجات بدین
    ما چهار ساله ازدواج کردیم خودم 34 ساله و همسرم 38 ساله هستند بعد از یکسال اقدام به بارداری و نگرفتن نتیجه وقتی پیگیری کردیم متوجه شدیم همسرم ضعف اسپرم و واریکوسل خفیف دارن با خوردن 6ماه داروی گیاهی تعداد اسپرم از 14 م به 40 م رسید ولی حرکت ضعیف است کلاس آ 1.5 درصد و کلاس ب 10 درصد و مورفولوزی 10 درصد. آیا با جراحی بهبود حاصل میشه یا بریم دنبال روشهای کمک باروری!؟
    تشکر از توجهتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      ایا واریکوسل دارید
    2. تصویر کاربر زهرا شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله از نوع خفيف
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید عمل کنید میکرو02122642744
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر بهروز شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 566 مشاهده پرسش
    با سلام؛
    مردی هستم سی‌ساله. مدتی، حدود هفت‌هشت سال پیش، در خودارضایی افراط می‌کردم. در مواقعی، درست در لحظه‌ی انزال، جلوی انزال را می‌گرفتم و چند بار این کار را تکرار می‌کردم تا به ارگاسم برسم. یا گاهی در حین رسیدن به ارگاسم مانعِ انقباض عضلات داخلی می‌شدم (این‌طور حس می‌کردم). بعد از مدتی، حساسیت سر آلتم به‌شدت کم شد و دیگر در خواب محتلم نمی‌شدم.
    نکته‌ی دیگر این‌که اگر در حالتِ طاقباز یا ایستاده آلتم سفت می‌شد، به محض این‌که به حالت دمر می‌خوابیدم تمام حساسیت آلتم از بین می‌رفت و میل جنسی‌ام فروکش می‌کرد. این مشکل هنوز هم برایم وجود دارد.
    زمان‌هایی که برانگیخته می‌شوم، پیش از نزدیکی، نوعی حس شبیه به انزال به من دست می‌دهد که حالتی خفیف از آن است و فقط ضربانی درون دستگاه تناسلی‌ام حس می‌کنم. بعد مایعی رقیق از آلتم خارج می‌شود و میل جنسی‌ام تا حد زیادی فروکش می‌کند.
    اگر ممکن است لطفاً راهنمایی‌ام کنید که چطور باید این مشکل را برطرف کنم. ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر . شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین
    من یک پسر 28 ساله هستم ک ب دلایلی یک ماه و نیم غذا نخوردم.
    بعد از این تا اب میخوردم مجبور میشدم همون موقع برم دستشویی
    الان بعد از چند ماه یکم بهترشدم ولی بازم تعداد دستشویی رفتن بعد از خوردن مایعات زیاد است.
    مرسی
    1. تصویر کاربر . پنجشنبه ۱۹ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      پس چرا جواب نمیدین?شما ک گفتین بعد 72 ساعت ج میدین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      مشکل شما عصبی است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Sajjad شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    با سلام چند وقتی غده یا یک چیزی شبیه به گوشت مانندی در کیسه بالای بیضه سمت چپ است می خواستم بدونم خطرناک است؟
    سرطان است؟
    باید چی کار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 755 مشاهده پرسش
    سلام دکتر، یکی از دوستان ما مبتلا به سرطان بیضه شده و چند تا دکتر رفته یزد و گفتن که باید هر دو بیضه رو خارج کنه و بجاش پروتز بزاره دوستم ترس داره که صفات مردانش بره و قوه جنسی نداشته باشه بعد از برداشتن بیضه ها...حالا من ازتون سوال دارم که آیا با برداشتن بیضه ها و تزریق هورمون میشه قوه جنسی بصورت طبیعی داشت و مثل بقیه مردم زندگی کرد؟ اگه سکس داشته باشه ازش آب منی هم خارج میشه یا نه؟
    پیشاپیش ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      چرا 2 تا را
    2. تصویر کاربر احمد شنبه ۲۸ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      چون چند تا دکتر که رفته بهش گفتن که سرطان هر دو بیضه رو درگیر کرده و برای همین باید هرچه زودتر هردوش خارج بشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سما دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 633 مشاهده پرسش
    با سلام. پس از عمل واریکوسل تعدا اسپرمها طبیعی ولی همچنان دارای مشکل حرکتی هستند. علاوه بر این مشکل پروستاتیت مزمن هم دارم که موجب درد خفیفی در بیضه ها ، کشاله ران ، لگنو ناحیه بین مقعد و بیضه شده و در سونوگرافی رکتال هم احتمال پروستاتیت داده شده. با توجه به اوضاع اسپرمها و اینکه در حال مصرف سلنیوم ، ویتامین ای ، ول من و فولیک اسید هستم و برای بارداری تلاش می کنم مصرف کپسول خارجی پروستافیت را صلاح می دانید؟ روی اسپرم ها تاثیری دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      دارو تاثیر ندارد
  • تصویر کاربر ا چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 636 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید
    بنده واریکوسل 3 چپ و 1 راست دارم و مدتی است حسی بین درد و خارش از ناف شروع و به پایین تیر میکشد و با بلند کردن اجسام سنگین رگ های زیر شکم درد میکند لطفا راهنمایی کنید
    البته از مراجعان شما هستم و در آخرین ویزیت فرمودید باید عمل کرد آیا نیاز به عمل فوری هست یا میتانم کمی صبر کنم ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      عمل واریکوسل اورزانس نمیباشد سر موقع عمل کنید
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 681 مشاهده پرسش
    آقای دکتر با عرض سلام
    شوهر من وقتی به بیضه هاش دست می زنه درد شدیدی دچار میشه....ولی از نظر ظاهری موردی نداره ...می خواستم بدونم این درد میتونه بیماری واریکوسل باشه...
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید معاینه شود
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 999 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . باتشکر از شما بابت سایت خوبتون و مطالب تون. یه سوال داشتم من گاهی اوقات بیضه سمت چپ من درد میگیره دکتر رفتم سونوگرافی رفتم دکتر جواب سونوگرافی رو دیده حتی بیضه رو معاینه کرده گفته چیزی نیست اما من نگرانم . میشه راهنماییم کنید ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      چون همه بررسی نرمال است پس مشکلی ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب