راه های تشخیص قطعی سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مردان بالای ۵۰ سال برای بررسی وضعیت پروستات و سالم بودن آن حتما باید به دکتر ارولوژ مراجعه کنند. روش های مختلفی برای تشخیص سرطان پروستات وجود دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره شده است.

اگر شما بالای 50 سال هستید یا اگر پدر، عمو و یا برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است حتماً بعد از 40 سال به دکتر ارولوژی جهت چکاپ مراجعه نمایند.

تشخیص سرطان پروستات

در حالت کلی سه روش برای  تشخیص پروستات وجود دارد.

اندازه گیری psa

1- تست سرطان پروستات PSA

اولین اقدام اندازه گیری میزان PSA خون شما می باشد. PSA ماده ای است که از پروستات ترشح و وارد خون می گردد که اندازه آن در خون بسته به حجم پروستات، دستکاری های اخیر پروستات از قبیل معاینه انگشتی، سیستوسکوپی و ورم پروستات متغیر می باشد.

اندازه PSA عمدتاً بر اساس سن بیمار و حجم پروستات بررسی می گردد. مثلاً در یک فرد 50 ساله اندازه PSA باید زیر 2 باشد ولی در یک فرد 65-70 ساله تا 4 را طبیعی تلقی می کنیم.

نقطه مهم افزایش تدریجی سطح PSA می باشد که به آن PSA Rising یا افزایش یابنده اطلاق می شود. نکته بسیار مهم هر PSA افزایش کننده تدریجی سرطان پروستات است مگر اینکه خلافش را با نمونه برداری ثابت کنیم. نتیجه اینکه اگر در آزمایشات مختلف سطح PSA خون شما روند صعودی دارد حتماً آن را جدی گرفته و به پزشک ارولوژیست یا مجاری ادرار مراجعه نمایید.

2- روش معاینه پروستات

دومین راه  تشخیص سرطان پروستات که پزشک شما انجام خواهد داد، معاینه انگشتی است که در این روش از طریق مقعد اندازه حجم و قوام پروستات شما معاینه می شود. در حالت طبیعی قوام پروستات مثل قوام کف دست در حالت انقباض می باشد.

زمانی که پروستات سرطانی می شود قوام آن سفت و مثل سنگ می گردد که در صورت چنین یافته ای، قدم بعدی  تشخیص سرطان پروستات که همان نمونه برداری از پروستات است، می باشد. در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی از پروستات را با توضیحات دکتر حسین کرمی میبینید.

3- تشخیص سرطان پروستات با سونوگرافی

سومین و قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از طریق مقعد  به کمک سونوگرافی می باشد. هر فردی که:

  • PSA آن حالت افزاینده تدریجی دارد.
  • اندازه PSA آن بالاتر از نرمال است.
  • علی رغم PSA نرمال، ولی در معاینه انگشتی پروستات سفت شده است.

باید تحت نمونه برداری سوزنی با سونوگرافی قرار گیرد که در این روش با تعیین وقت قبلی و آمادگی های زیر انجام می گردد:

1- حتماً سه روز آنتی بیوتیک لازم جهت جلوگیری از عفونت را قبل از نمونه برداری باید شروع کنید.

2- یک هفته قبل آسپرین، پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را باید قطع کنید.

3- شب قبل از نمونه برداری فقط از مایعات استفاده نمایید.

4- روز قبل از نمونه برداری جهت تخلیه خوب مقعد از شیاف های ملین استفاده نمایید.

5- نمونه برداری به صورت سرپایی و در عرض 10-15 دقیقه انجام و تعداد 12 قطعه از پروستات نمونه برداری شده و به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود و جواب قطعی از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن پروستات مشخص می شود.

اگر جواب پاتولوژی سرطانی باشد بسته به سطح و مرحله سرطان، پزشک پیشنهادات درمانی خود را با شما هماهنگ خواهد کرد. در رابطه با درمان های سرطان پروستات با شما در قسمت بعدی صحبت خواهم کرد.

سلامت پروستات

آزمایشات مورد نیاز برای سرطان پروستات

هیچ آزمایش ساده ای برای تشخیص سرطان پروستات وجود ندارد. دو آزمایش رایج مورد استفاده برای تشخیص سرطان پروستات، آزمایش PSA  و معاینه دیجیتال رکتوم است. با استفاده از این آزمایش ها (به طور جداگانه یا در کنار هم)، تنها می توان تغییرات پروستات را مشاهده کرد.

این تست ها قابلیت تشخیص سرطان پروستات را ندارند. در صورتی که در نتیجه ی هر کدام از این آزمایش ها، چیزی غیر عادی به نظر برسد، معمولاً برای شما آزمایش های بیشتری تجویز خواهد شد.

عکس برداری ام آر آی (MRI) 

در فرآیند عکس برداری ام آر آی، با استفاده از یک آهنربای بسیار قوی و امواج رادیویی، تصویری دقیق و با جزئیات بالا از درون بدن شما ثبت می شود. پزشک برای تشخیص سرطان پروستات از نوع خاصی از عکس برداری MRI به نام mpMRI استفاده می کند. در این روش، با استفاده از ترکیب نتیجه ی سه عکس mpMRI مختلف، تصویر بسیار دقیق تری از درون بدن شما ثبت می شود.

پزشک معمولاً از آزمایش MRI برای بررسی نیاز به بیوپسی یا هدایت سوزن بیوپسی به محل خاصی از پروستات شما استفاده می کند. از دیگر فواید این نوع عکس برداری، قابلیت مشاهده ی تکثیر و پخش احتمالی توده ی سرطانی به سایر اندام ها و بافت های مجاور می باشد. پیش از عکس برداری، در رابطه با وجود هر گونه فلز درون بدن خود (مثل باتری قلب و …)، هر نوع آلرژی، دیابت، بیماری کلیوی یا سابقه ی عکس العمل آلرژیک به رنگ کانتراست طی آزمایش های گذشته، به تکنسین MRI خود اطلاع دهید.

بیوپسی (نمونه برداری)

با توجه به نتیجه ی عکس MRI، متخصص اورولوژی شما ممکن است برای نمونه برداری از بافت پروستات، آزمایش بیوپسی پروستات را تجویز کند. پزشک معمولاً بعد از توضیح خطرات و مزایای آزمایش بیوپسی پروستات، به شما زمان می دهد تا تصمیم خود را برای انجام آزمایش بیوپسی قطعی کنید.

دو روش اصلی برای انجام آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد:

  • بیوپسی ترانس پرینال (TPUS): دراین روش، سوزن از پوست ناحیه ی بین مقعد و کیسه بیضه وارد بدن شما می شود.
  • بیوپسی ترانس رکتال (TRUS): در این آزمایش، سوزن از طریق رکتوم وارد بدن شما می گردد.
اقدام به نمونه برداری از پروستات

طی هر کدام از این عمل ها، پزشک معمولاً علاوه بر نمونه برداری از نواحی مختلف پروستات شما، از نقاط مشکوک (طبق نتیجه عکس MRI شما) نیز نمونه هایی خواهد گرفت. سپس، این نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده تا -به منظور یافتن سلول های سرطانی- توسط یک متخصص پاتولوژی بررسی شود.

با توجه به نوع بیوپسی شما، ممکن است به مدت چند روز مقدار کمی خون در ادرار یا مدفوع خود مشاهده کنید. همچنین، احتمال وجود خون در منی تا دو ماه بعد از آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد.

سایر آزمایش ها

اگر نتایج آزمایش بیوپسی پروستات شما سرطان پروستات را تأیید کرده است، پزشک ممکن است برای بررسی میزان پخش شدگی سرطان، آزمایش های تکمیلی زیر را تجویز کند.

اسکن استخوان 

در این عکس برداری، احتمال پخش شدگی سرطان پروستات به استخوان های شما مورد بررسی قرار می گیرد. پیش از شروع این نوع عکس برداری، مقدار ناچیزی رنگ رادیو اکتیو به رگ شما تزریق شده و در نواحی رشد غیر عادی استخوانی جمع می شود. برای انتقال رنگ از طریق جریان خون به استخوان هایتان، باید چند ساعت صبر کنید.

بدن شما توسط یک دستگاه با قابلیت تشخیص رنگ رادیو اکتیو، اسکن می شود. عموماً تراکم رنگ در مناطق سرطانی استخوان، بیشتر از سایر نقاط است. این آزمایش بدون درد بوده و ماده رادیو اکتیو طی چند ساعت از بدن شما دفع می شود.

سی تی اسکن

سی تی اسکن یا عکس برداری توموگرافی کامپیوتری با استفاده از اشعه ایکس، یک تصویر دقیق از داخل بدن شما ثبت می کند. پزشک به کمک سی تی اسکن از ناحیه شکم می تواند احتمال انتشار سرطان پروستات به گره های لنفاوی را بررسی کند.

در طی این آزمایش، برای کمک به بالا بردن دقت عکس، یک رنگ به رگ شما تزریق می شود. سپس شما بدون حرکت روی تخت دراز کشیده و به آرامی از اسکنر گرد و دونات مانند سی تی عبور می کنید. عکس برداری چند دقیقه طول کشیده و بدون درد می باشد؛ اما مراحل آماده شدن برای انجام آن، ده الی سی دقیقه به طول می انجامد.

سی تی اسکن پی ای تی (PET-CT)

ترکیب یک اسکن PET (توموگرافی گسیل پوزیترون) با یک سی تی اسکن، یک آزمایش عکس برداری تخصصی محسوب می شود. این آزمایش می تواند به تشخیص پخش شدگی یا بازگشت سرطان کمک کند.

برای موارد سرطان پروستات، اسکن به دنبال ترشحات یک ماده خاص از سلول های سرطانی پروستات به نام آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات(PSMA)  خواهد گشت. قبل از اسکن PET-CT مقدار کمی ماده رادیو اکتیو به شما تزریق شده، که این ماده باعث پدیدار شدن آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات در اسکن ‌شما می شود.

توصیه های پایانی

  • جهت تشخیص و درمان به موقع سرطان پروستات توصیه می شود که همه مردان بالای 50 سال باید تست PSA خون را اندازه گیری نمایند.
  • اگر در خانواده شما پدر، عمو و یا برادر مبتلا به سرطان پروستات دارید شانس شما نسبت به افراد طبیعی 5 برابر می باشد و لذا بالای 40 سال تحت نظر دکترتان باشید.
  • هر گونه PSA افزایش یابنده باید نمونه برداری شود. مثلاً 1 ← 2 ← 3
  • در صورت  تشخیص سرطان پروستات به موقع سرطان پروستات و درمان به موقع آن عمر طبیعی خواهید داشت و لذا فرصت طلائی مراجعه و تشخیص به موقع سرطان را از دست ندهید.
  • قطعی ترین روش تشخیص سرطان پرستات نمونه برداری از طریق مقعد می باشد که در فیلم زیر می بینید.

در صورت نیاز جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.5/5 - (6 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سالار یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    با سلام ، مدتي است درد زير شكم و بعضي اوقات اطراف بيضه دارم، چيزي شبيه رگ هاي متورم بعضي اوقات مخصوصاً موقعي كه بيضه ها شل است در دو طرف بالاي بيضه ها مشاهده ميكنم ، به ارورلوژيست مراجعه كردم ايستاده معاينه كردند گفتند واريكوسل نيست حتي خفيف ، فتق هم نداري با اصرار بنده سونوگرافي از بيضه نوشتند كه هنوز انجام ندادم و گفتن ارورولوژيست ها با معاينه باليني واريكوسل را تشخيص ميدهند و سونو براي ديگر تخصص اولويت دارد، امكان دارد در معاينه تشخيص نداده باشند؟ و گفتن درد ها و مشكلات شما به علت استرس و اضطراب است كه داريد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      سونوگرافی بیضه کنید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر mahdi یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    سلام.به من گفتند سنگ دارم لیز کردم لوله گذاشتند الان 2هفته میگذره.در این دو هفته رابطه جنسی نداشتم.هنوز لوله در بدن من است.ایا نباید رابطه جنسی داشته باشم.یا اگر داشته باشم مشکلی نداره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      ارتباطی با میایل جنسی ندارد ایدام کنید
  • تصویر کاربر شیوا یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر اینو چند سال دارم .پدوفیلین و ... میزنم از بین نمیره و درد میکنه وقتی بهش پدوفیلین میزدم‌ درحدی که راه نمیتونستم‌ برم‌.چندسال دارم .بیشتر هم نشده ‌.زگیل تناسلی؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر خسته نباشید
    من دو سال پیش عمل واریکوسل انجام دادم و شش ماه بعد آزمایش اسپرم گرافی رفتم که تعداد اسپرمهام خیلی کم بود. (عکس 1)
    هفت ماه پیش که میخواستم اقدام به بارداری کنیم از جایی دیگه دوباره آزمایش دادم که نتایج بهتر شده بود ولی بازم اسپرمهام کمه (عکس 2 و 3) و دکتر زنان برام ویتامین ای و q10 نوشت که بخورم و اقدام کنم
    الان حدود 8 ماهه اقدام می کنم و نتیجه نگرفتیم.
    لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
    عکس هم پیوست فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      دیدم یک سال هم اقدام کنید اگر نشد ای یو ای کنید
  • تصویر کاربر Madomeh یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    با سلام من چند وقته پهلوی سمت چپم درد میکنه طوری که بعضی موقع ها خیلی اذیت میشم و همینجورم دردم رو به قسمت بالا و پایین پهلوم جا به جا میشه و چند وقتی هم هست پشت پاهام کمی ورم میکنه ،دیروزم آزمایش ادرار دادم و نتیجش فرستادم واستون ولی هنوز سونو نکردم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر شاهین سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    با سلام، من حدود یکسال و نیم پیش با مراجعه به آقای دکتر کرایو کردم ، از اون روز دیگه زگیل تناسلی به وجود نیومده، الان میخوام با خانومی ازدواج کنم آیا باید قبل از رابطه این خانم واکسن بزنه یا با توجه به اینکه دیگه زگیل بوجود نیومده نیازی نیست واکسن بزنه، ممنون میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
    2. تصویر کاربر شاهین دوشنبه ۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      این واکسن کجا میشه تهیه کرد؟؟؟
      آیا شما خودتون داخل مطب انجام میدید؟؟؟
    3. تصویر کاربر شاهین دوشنبه ۸ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      این واکسن از کجا میشه تهیه کرد؟؟
      آیا شما داخل مطب انجام میدید؟؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      نه از داروخانه خا
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهین یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    با سلام، حدود یکسالو نیم پیش به دکتر مراجعه کردم واسه کرایو کردن، بعد انجام کرایو تا الان زگیلی به وجود نیومده، الان میخوام با خانومی ازدواج کنم، آیا قبل رابطه این خانوم باید واکسن بزنه یا نیازی نیست با توجه که دیگه زگیل تناسلی بوجود نیومده، ممنون میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر احسان یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 270 مشاهده پرسش
    ایا این برجستگی سر آلتم جوش است یا زگیل تناسلی است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر جابر یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من متاهل هستم چندسالی است 5سانت بالای آلتم یه غده گوشتی دراومده نمیدونم چیه میخواستم بدونم زگیل تناسلیه یانه وبایدچیکارکنم الان
    ممنون میشم راهنماییم کنید نزدیک 4ساله ازدواج کردم ،
    جدیدا خانومم هم دوتا غده خیلی ریز سفیدرنگ بالای رحمش دراورده
    ماه قبل ماهانه شد ولی دقیقا چندروز بعد ازاتمام مجدد ماهانه شد یعنی َ2بار دریک ماه خیلی نگرانم که خدایی نکرده سرطان باشه آخه ازعلایمش بود
    ممنون میشم کمکم کنید واینکه میشه رابطه داشت یا باید قطع بشه
    1. تصویر کاربر جابر شنبه ۶ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      آقای دکترلطفا جواب بدین من خیلی نگرانم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
    3. تصویر کاربر جابر یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      عکسها چیه آقای دکتر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      ازمایش دهید بهتر است
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      از همانجا
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    اقای دکتر من چند ماه قبل ب التم ژل تزریق کردم برای افزایش قطر
    الان التم سفت شده و ن تنها بززگ تر نشده ک هیچ بلکه کوچیکتر و سفت خر هم شده پوست التم جمع شده و سفت شده الان نعوذم درد داره التم در حالت عادی و نعوذ هفت سانتی متر شده و احساس میکنم انتهای التم ک زیر پروستات هست درد میکنه و مث ی غده شده
    چند وقته درد زیادی دارم و هزینه ای برای درمان ندارم و میترسم ب پزشک مراجعه کنم
    لطفا راهنماییم کنید
    من کم کاری تیروئید داشتم و التم و بیضه هام خیلی کوچیک ان من نمیدونستم این ژل باعث میشه التم کوچیکتر و بد تر از قبل بشه الان خیلی نگرانم
    یه متخصص اورولوژی رفتم بهم گفت باید عمل بشی و امکان نقص عضو هست خیلی ترسیدم حالم اصلا خوب نیست استرس روح و روانمو داغون کرده😔خواهش میکنم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ابوالفضل دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    در سونوگرافی اندازه پروستات
    اینجانب 39 در 30 در 38 با حجم 24 سی سی می باشد.
    در حال حاضر روزی یک عدد کپسول امنیک مصرف می کنم.
    اما شبانه یک تا دو بار تکرر ادرار
    با تاخیر و جریان ضعیف ادرار مواجه هستم.
    شما چه صلاح می دانید؟
    ادامه مصرف دارو یا عمل جراحی لیزری یا....؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید سیستوسکوپی شوید 02122642744 هماهنگ فرمایید در خدمتم
  • تصویر کاربر سید شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر و خسته نباشید باستحضار میرساند اینجانب طی یک دردی که از مثانم گرفت به دکتر رفتم طی آزمایش معلوم شد سنگی در دیستال حالب راست در محل ورود به مثانه مشاهده میشود.حدود 6 میلی.. همچنین از پروستات هم معاینه بعمل امد و کفتند بزرگ و حجم آن 32 سی سی میباشد.. درحالی که اینجانب مشکلی از لحاظ ادراری نداشتم وفقط مورد تکرر داشتم. لطفا در مورد اینکه چه اندازه بزرگی خطرناک است و اینکه با عمل تکرر ادرار از بین میرود با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مداركتان را جهت درمان بياوريد ببينم
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام،
    می خواستم بدانم آیا امکان بازیابی توان جنسی پس از برداشتن پروستات وجود دارد؟ شرایط آن چیست؟ چند مدت پس از جراحی می توان درمان آسیب جنسی را شروع کرد؟
    ممنون - طاهری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلات جنسی بهد از جراحی سرطان است نه عمل ساده پروستات
  • تصویر کاربر نوید دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    آیا نوشیدن آب زیاد باعث جلوگیری از انسداد مجاری ادراری میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر ت دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید . پیشاپیش از جوابتون به سوالم ممنونم .
    پدرم ۷۸ ساله و دیابت دارد و ۲ بار انسولین تزریق میکنه واز حالا به بعد که هوا رو به خنکی و سردی میره , با اینکه تا به حال شبها قرص دتروسیتول ۱ میخوره , ولی باز هم دچار تکرر ادرار بخصوص شبها میشه ضمنا ناراحتی بزرگی پروستات راهم دارد . لطفا بفرمایید داروی بهتری برای این مشکل ( با عوارض کمتر ) هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر منوچهر سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام بر شما..
    جناب دکتر کرمی در تاریخ 19 مردادماه سالجاری جهت ویزیت حضورا به مطب آمدم. احتمال دردی در ناحیه پروستات توسط پزشک عمومی داده شوده بود که شما با معاینه و مشاهده سونوگرافی و آزمایش های بنده داروهایی را به بنده برای درمان دادید. این داروها هم اکنون به پایان رسیده است. اما در طی چند روز اخیر که داروها پایان یافته بعد از دوبار عمل نزدیکی دردی را در ناحیه بین ناف تا بالای آلت یعنی حدودا زیر شکم احساس می کنم. امروز صبح هم این درد هم به سراغم آمد و مجبور شدم سریع از خواب بیدار شوم و مثانه را خالی کنم که این عمل به راحتی سهولت گرفت و بعد از حدود یک ساعت درد آن از بین رفت. لطفا بنده را راهنمایی نمایید که چه باید انجام دهم..؟؟؟ آیا داروهایی دیگری و یا روش درمان دیگری را شما پیشنهاد می کنید؟؟
    با احترام
    منوچهر دین پرست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این درد حساسیت نداشته باشید
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 720 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یک روزی است که هر از 10یا 20 دقیقه در ناحیه زیر شکم کمی سمت چپ،احساس درد خیلی خفیف و لحظه ای می کنم این درد از 2ساعت بعد از خودارضایی شروع شده و هیچ مشکلی در ادرار ندارم لطفا راهنمایی کنین...چه درمانی رو پیشنهاد میدین؟
    1. تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر فراموش کردم بگم من پسری 19ساله هستم و از دیروز عصر این درد را حس میکنم
    2. تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر من به جز این درد هیچ مشکلی در مجاری ادرار خود ندارم آیا خود به خود این بیماری خوب می شود؟و این که آیا ورزش واسه درمان این بیماری مفید است یا خیر؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری ۲۵ ساله و مجرد هستم.من بعد از ادرار،استبرا انجام میدهم.
    دو سوال داشتن :۱-گاهی اوقات بعد از ادرار از من ترشحات چسبناک و مایل به رنگ سبز خارج میشود.میخواستم بدونم آیا این ترشحات نجس و غیر طبیعی است؟
    ۲-گاهی اوقات هم بعد از ادرار از من آبی خارج میشود که به بول بودن آن شک دارم.بعد از ادرار آلتم را بررسی،میکنم و یک دستمال کاغذی هم میگذارم ، بعد میبینم هم دستمال مقداری خیس شده و هم آلتم خیس است.آیا این مایع نجس و غیر طبیعی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ازمایش و کشت بدهید
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 27ساله و مجرد هستم 2 سال قبل به دلیل مشکلات ادراری به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از سونوگرافی و آزمایش دکتر گفتن که سالم هستم در ضمن اندازه پروستات 17 cc بود دکتر داروهای افلوکساسین و سلکوکسیب تجویز نموده و بیماری بنده را پروستاتیت تشخیص دادن با مصرف داروها از شدت علائم کاسته شد اما تا به امروز بهبودی کامل حاصل نشده و به هنگام احتلام درد شدیدی دارم بعضا در طول روز هم درد مرموزی آزارم می دهد می خواستم بپرسم این که آیا امکان دارد بنده تا آخر عمر بهبود نیابم یا برای درمان چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از نظر من شما مشكل جسمي ندا ريد وروحي است
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب