راه های تشخیص قطعی سرطان پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مردان بالای ۵۰ سال برای بررسی وضعیت پروستات و سالم بودن آن حتما باید به دکتر ارولوژ مراجعه کنند. روش های مختلفی برای تشخیص سرطان پروستات وجود دارد که در ادامه به تک تک آنها اشاره شده است.

اگر شما بالای 50 سال هستید یا اگر پدر، عمو و یا برادرتان مبتلا به سرطان پروستات بوده است حتماً بعد از 40 سال به دکتر ارولوژی جهت چکاپ مراجعه نمایند.

تشخیص سرطان پروستات

در حالت کلی سه روش برای  تشخیص پروستات وجود دارد.

اندازه گیری psa

1- تست سرطان پروستات PSA

اولین اقدام اندازه گیری میزان PSA خون شما می باشد. PSA ماده ای است که از پروستات ترشح و وارد خون می گردد که اندازه آن در خون بسته به حجم پروستات، دستکاری های اخیر پروستات از قبیل معاینه انگشتی، سیستوسکوپی و ورم پروستات متغیر می باشد.

اندازه PSA عمدتاً بر اساس سن بیمار و حجم پروستات بررسی می گردد. مثلاً در یک فرد 50 ساله اندازه PSA باید زیر 2 باشد ولی در یک فرد 65-70 ساله تا 4 را طبیعی تلقی می کنیم.

نقطه مهم افزایش تدریجی سطح PSA می باشد که به آن PSA Rising یا افزایش یابنده اطلاق می شود. نکته بسیار مهم هر PSA افزایش کننده تدریجی سرطان پروستات است مگر اینکه خلافش را با نمونه برداری ثابت کنیم. نتیجه اینکه اگر در آزمایشات مختلف سطح PSA خون شما روند صعودی دارد حتماً آن را جدی گرفته و به پزشک ارولوژیست یا مجاری ادرار مراجعه نمایید.

2- روش معاینه پروستات

دومین راه  تشخیص سرطان پروستات که پزشک شما انجام خواهد داد، معاینه انگشتی است که در این روش از طریق مقعد اندازه حجم و قوام پروستات شما معاینه می شود. در حالت طبیعی قوام پروستات مثل قوام کف دست در حالت انقباض می باشد.

زمانی که پروستات سرطانی می شود قوام آن سفت و مثل سنگ می گردد که در صورت چنین یافته ای، قدم بعدی  تشخیص سرطان پروستات که همان نمونه برداری از پروستات است، می باشد. در فیلم زیر چگونگی انجام بیوپسی از پروستات را با توضیحات دکتر حسین کرمی میبینید.

3- تشخیص سرطان پروستات با سونوگرافی

سومین و قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات نمونه برداری از طریق مقعد  به کمک سونوگرافی می باشد. هر فردی که:

  • PSA آن حالت افزاینده تدریجی دارد.
  • اندازه PSA آن بالاتر از نرمال است.
  • علی رغم PSA نرمال، ولی در معاینه انگشتی پروستات سفت شده است.

باید تحت نمونه برداری سوزنی با سونوگرافی قرار گیرد که در این روش با تعیین وقت قبلی و آمادگی های زیر انجام می گردد:

1- حتماً سه روز آنتی بیوتیک لازم جهت جلوگیری از عفونت را قبل از نمونه برداری باید شروع کنید.

2- یک هفته قبل آسپرین، پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را باید قطع کنید.

3- شب قبل از نمونه برداری فقط از مایعات استفاده نمایید.

4- روز قبل از نمونه برداری جهت تخلیه خوب مقعد از شیاف های ملین استفاده نمایید.

5- نمونه برداری به صورت سرپایی و در عرض 10-15 دقیقه انجام و تعداد 12 قطعه از پروستات نمونه برداری شده و به آزمایشگاه پاتولوژی فرستاده می شود و جواب قطعی از نظر سرطانی و غیرسرطانی بودن پروستات مشخص می شود.

اگر جواب پاتولوژی سرطانی باشد بسته به سطح و مرحله سرطان، پزشک پیشنهادات درمانی خود را با شما هماهنگ خواهد کرد. در رابطه با درمان های سرطان پروستات با شما در قسمت بعدی صحبت خواهم کرد.

سلامت پروستات

آزمایشات مورد نیاز برای سرطان پروستات

هیچ آزمایش ساده ای برای تشخیص سرطان پروستات وجود ندارد. دو آزمایش رایج مورد استفاده برای تشخیص سرطان پروستات، آزمایش PSA  و معاینه دیجیتال رکتوم است. با استفاده از این آزمایش ها (به طور جداگانه یا در کنار هم)، تنها می توان تغییرات پروستات را مشاهده کرد.

این تست ها قابلیت تشخیص سرطان پروستات را ندارند. در صورتی که در نتیجه ی هر کدام از این آزمایش ها، چیزی غیر عادی به نظر برسد، معمولاً برای شما آزمایش های بیشتری تجویز خواهد شد.

عکس برداری ام آر آی (MRI) 

در فرآیند عکس برداری ام آر آی، با استفاده از یک آهنربای بسیار قوی و امواج رادیویی، تصویری دقیق و با جزئیات بالا از درون بدن شما ثبت می شود. پزشک برای تشخیص سرطان پروستات از نوع خاصی از عکس برداری MRI به نام mpMRI استفاده می کند. در این روش، با استفاده از ترکیب نتیجه ی سه عکس mpMRI مختلف، تصویر بسیار دقیق تری از درون بدن شما ثبت می شود.

پزشک معمولاً از آزمایش MRI برای بررسی نیاز به بیوپسی یا هدایت سوزن بیوپسی به محل خاصی از پروستات شما استفاده می کند. از دیگر فواید این نوع عکس برداری، قابلیت مشاهده ی تکثیر و پخش احتمالی توده ی سرطانی به سایر اندام ها و بافت های مجاور می باشد. پیش از عکس برداری، در رابطه با وجود هر گونه فلز درون بدن خود (مثل باتری قلب و …)، هر نوع آلرژی، دیابت، بیماری کلیوی یا سابقه ی عکس العمل آلرژیک به رنگ کانتراست طی آزمایش های گذشته، به تکنسین MRI خود اطلاع دهید.

بیوپسی (نمونه برداری)

با توجه به نتیجه ی عکس MRI، متخصص اورولوژی شما ممکن است برای نمونه برداری از بافت پروستات، آزمایش بیوپسی پروستات را تجویز کند. پزشک معمولاً بعد از توضیح خطرات و مزایای آزمایش بیوپسی پروستات، به شما زمان می دهد تا تصمیم خود را برای انجام آزمایش بیوپسی قطعی کنید.

دو روش اصلی برای انجام آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد:

  • بیوپسی ترانس پرینال (TPUS): دراین روش، سوزن از پوست ناحیه ی بین مقعد و کیسه بیضه وارد بدن شما می شود.
  • بیوپسی ترانس رکتال (TRUS): در این آزمایش، سوزن از طریق رکتوم وارد بدن شما می گردد.
اقدام به نمونه برداری از پروستات

طی هر کدام از این عمل ها، پزشک معمولاً علاوه بر نمونه برداری از نواحی مختلف پروستات شما، از نقاط مشکوک (طبق نتیجه عکس MRI شما) نیز نمونه هایی خواهد گرفت. سپس، این نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده تا -به منظور یافتن سلول های سرطانی- توسط یک متخصص پاتولوژی بررسی شود.

با توجه به نوع بیوپسی شما، ممکن است به مدت چند روز مقدار کمی خون در ادرار یا مدفوع خود مشاهده کنید. همچنین، احتمال وجود خون در منی تا دو ماه بعد از آزمایش بیوپسی پروستات وجود دارد.

سایر آزمایش ها

اگر نتایج آزمایش بیوپسی پروستات شما سرطان پروستات را تأیید کرده است، پزشک ممکن است برای بررسی میزان پخش شدگی سرطان، آزمایش های تکمیلی زیر را تجویز کند.

اسکن استخوان 

در این عکس برداری، احتمال پخش شدگی سرطان پروستات به استخوان های شما مورد بررسی قرار می گیرد. پیش از شروع این نوع عکس برداری، مقدار ناچیزی رنگ رادیو اکتیو به رگ شما تزریق شده و در نواحی رشد غیر عادی استخوانی جمع می شود. برای انتقال رنگ از طریق جریان خون به استخوان هایتان، باید چند ساعت صبر کنید.

بدن شما توسط یک دستگاه با قابلیت تشخیص رنگ رادیو اکتیو، اسکن می شود. عموماً تراکم رنگ در مناطق سرطانی استخوان، بیشتر از سایر نقاط است. این آزمایش بدون درد بوده و ماده رادیو اکتیو طی چند ساعت از بدن شما دفع می شود.

سی تی اسکن

سی تی اسکن یا عکس برداری توموگرافی کامپیوتری با استفاده از اشعه ایکس، یک تصویر دقیق از داخل بدن شما ثبت می کند. پزشک به کمک سی تی اسکن از ناحیه شکم می تواند احتمال انتشار سرطان پروستات به گره های لنفاوی را بررسی کند.

در طی این آزمایش، برای کمک به بالا بردن دقت عکس، یک رنگ به رگ شما تزریق می شود. سپس شما بدون حرکت روی تخت دراز کشیده و به آرامی از اسکنر گرد و دونات مانند سی تی عبور می کنید. عکس برداری چند دقیقه طول کشیده و بدون درد می باشد؛ اما مراحل آماده شدن برای انجام آن، ده الی سی دقیقه به طول می انجامد.

سی تی اسکن پی ای تی (PET-CT)

ترکیب یک اسکن PET (توموگرافی گسیل پوزیترون) با یک سی تی اسکن، یک آزمایش عکس برداری تخصصی محسوب می شود. این آزمایش می تواند به تشخیص پخش شدگی یا بازگشت سرطان کمک کند.

برای موارد سرطان پروستات، اسکن به دنبال ترشحات یک ماده خاص از سلول های سرطانی پروستات به نام آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات(PSMA)  خواهد گشت. قبل از اسکن PET-CT مقدار کمی ماده رادیو اکتیو به شما تزریق شده، که این ماده باعث پدیدار شدن آنتی ژن غشایی اختصاصی پروستات در اسکن ‌شما می شود.

توصیه های پایانی

  • جهت تشخیص و درمان به موقع سرطان پروستات توصیه می شود که همه مردان بالای 50 سال باید تست PSA خون را اندازه گیری نمایند.
  • اگر در خانواده شما پدر، عمو و یا برادر مبتلا به سرطان پروستات دارید شانس شما نسبت به افراد طبیعی 5 برابر می باشد و لذا بالای 40 سال تحت نظر دکترتان باشید.
  • هر گونه PSA افزایش یابنده باید نمونه برداری شود. مثلاً 1 ← 2 ← 3
  • در صورت  تشخیص سرطان پروستات به موقع سرطان پروستات و درمان به موقع آن عمر طبیعی خواهید داشت و لذا فرصت طلائی مراجعه و تشخیص به موقع سرطان را از دست ندهید.
  • قطعی ترین روش تشخیص سرطان پرستات نمونه برداری از طریق مقعد می باشد که در فیلم زیر می بینید.

در صورت نیاز جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.5/5 - (6 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر احد دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 72 مشاهده پرسش
    سلام دکتر حدود سه ماهه انتهای الت تناسلی یه توده سفت ظاهر شده بعضی موقع درد خفیف داره رفتم دکتر دوتا امپول وراپامیل با بتامتازون laتزریق کردم نتیجه نداشت سونوگرافی انجام دادم گفتن رسوب کلسیمه راهنمای بفرمائید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      سونوگرافی رو بفرستید
  • تصویر کاربر فریباپرتوی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 91 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر یکماه قبل توده مثانه ام را عمل کردید یک هفته اس به شدت سمت چپ ام درد می‌کنه و تا صبح نمی‌خوابم. برام سونو نوشتید جواب و خدمتتون ارسال میکنم
    فریبا پرتوی کدملی4283030351
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      خدارو شکر مشکلی در سیستم کلیه ها و مجاری ادراری ندارید درد سمت چپ میتونه دردهای عضلانی اسکلتی باشه
  • تصویر کاربر افشین دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 94 مشاهده پرسش
    متاسفانه تعداد پاسخ در کد رهگیری z2AyN742094 قبلی محدود شد و مجبور به ثبت سوال جدید شدم. در خواست اسکن استخوان کرده بودید که میفرستم براتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      ببینید ۹۱ ساله هست این افزایش psa میتونه در زمینه بزرگی پروستات و یا حتی احتباس باشه هیچ ضرورتی برای شروع رادیوتراپی یا هورمون درمانی با عجله نیست باید مدارک بیمار کامل بررسی بشه سیر psa علائم بالینی بیمار معاینه و ....
    2. تصویر کاربر افشین دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      ممنون ، مدارکش رو براتون میفرستم . فعلا مشکل ادرار شبانه ندارن، در سن ۶۰ سالگی ، یک بار عمل پروستات انجام دادن ، ۳۰ سال قبل ، سیر psa در آزمایشی که براتون میفرستم مشخصه . دکترشون گفت زودتر هورمون درمانی کنیم ببینیم متوقف میشه ، اگر‌نشد بریم برای پرتو درمانی . ولی نظر شما برام مهمه استاد عزیز
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      سرطان پروستات بوده؟
    4. تصویر کاربر افشین دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      نه ، ۳۰ سال پیش فقط بزرگی بوده، که با عمل اون زمان در بیمارستان امام خمینی عمل شد. سرطان نبود. الان اسکن هسته ای خوبه براشون به نظرتون و بعدش هورمون درمانی ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      Pet Psma انجام بشه بعد تصمیم گیری
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر طاهره دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 125 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید
    خانمی هستم۴۳ ساله که ۶ ماه پیش با این سونوگرافی به شما مراجعه نمودم و در مرکز جراحی شمس تبریزی عمل سینوسکوپی انجام دادید و فرمودید که هیچ چیزی مشاهده نشد ۶ ماه دیگه سونوگرافی بگیرید و بفرستید الان با توجه به اینکه ابعاد ضایعه هیچ تغییری نکرده تکلیف چیست؟؟
    سونوگرافی جدید سبز رنگ است
    1. تصویر کاربر طاهره یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      تصاویر سونوگرافی
    2. تصویر کاربر طاهره یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      فایل سونوگرافی
    3. تصویر کاربر طاهره یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      عکس سونوگرافی واتساپ هم فرستادم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      سیتولوژی ادراری در سه نوبت انجام بدین
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 83 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده 20 سالم هستش و اینکه به شدت خود ارضایی انجام میدادم و الان نزدیک به سه ماه هستش که به کمتر از سه بار در ماه رسیده
    و خواستم بدونم روش درمانی مناسب برای این مشکل بنده چی می‌تونه باشه ؟!
    بعد مورد قابل توجهی که میخواستم ذکر کنم این هستش که در حین خود ارضایی به ۳ یا ۵ ثانیه بیشتر طول نمی‌کشه که ارضا میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      همین روند رو ادامه بدین بیش از حد آلت شما حساس شده
  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 67 مشاهده پرسش
    با سلام
    من و همسرم یکسالی هست که اقدام به بچه دار شدن کردیم که هنوز موفق نشدیم. آزمایش اسپرم، کیفیت پایین اسپرم را نشان داده و سونوگرافی واریکوسل را نشان می دهد. با توجه به اینکه سن من و همسرم ۳۸ سال هست، برای ما توصیه به کاشت شده است و برای من مستقیم از بیضه انجام شده. لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      بله روش درمانی درستی هست سن همسرتون زیاده
  • تصویر کاربر هاشم یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 84 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید مدتیست ک اگه دور واژن همسرم ذره ای موی زائد نیش زده باشه و رابطه داشته باشیم بعدش دور کلاهک کبود میشه و گاهی برش کوچک یا زخم‌ایجاد میشه ک با پماد ترمیم کننده خوب میشه مجدد آیا برای درمان باید من برم دکتر یا نیاز هست‌ همسرمم برن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      موهای زائد حتما برداشته شوند تا دو هفته رابطه نداشته باشید
  • تصویر کاربر حمزه یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 127 مشاهده پرسش
    کلاهک تناسلی من همیشه میسوزه ورم کرده کلاهک تناسلی من زخمی ورم کرده میسوزه کلاهک تناسلی من زخمی ورم کرده کلاهک تناسلی من میسوزه و زخمی ورم کرده کلاهک تناسلی من زخمی ورم کرده میسوزه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
  • تصویر کاربر نیما یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 63 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب . لطفا آزمایش اسپرموگرام بنده را تفسیر فرمایید و اینکه با توجه به این اسپرموگرام ، من می توانم جهت جلوگیری از ریزش موی سر ، قرص فیناستراید ۱ میلی گرم مصرف نمایم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      مصرفش منعی نداره ولی من توصیه نمیکنم
  • تصویر کاربر حسینی یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 45 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید جناب دکتر یک هفته پیش بدلیل وجود سنگ ۲۳ میلیمتری در لگنچه کلیه چپ عمل tul شدم پزشک فرمودند سنگها رو کامل خارج کردند و فنر گذاشتند بدلیل اینکه ساروخانی کاری داشتم سه رو پیش فنر رو خارج کردند به تشخیص خودشان. در طول این سه روز تکرر وسوزش ادرار قطع نشده وبسیار نگرانم کرده با پزشک چت کردم فرمودند سنگها خارج شده فقط شیاف استفاده کنید با توجه به اینکه در شرایط کاری هستم و دسترسی به چکاب ندارم لطفا راهنمایی کنید سه روز است که فنر راخارج کردند
    بسیار متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      تکرر و سوزش ادرار بعد خارج کردن دبل جی عادی هست مصرف مایعات رو بیشتر کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ابوالفضل دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    در سونوگرافی اندازه پروستات
    اینجانب 39 در 30 در 38 با حجم 24 سی سی می باشد.
    در حال حاضر روزی یک عدد کپسول امنیک مصرف می کنم.
    اما شبانه یک تا دو بار تکرر ادرار
    با تاخیر و جریان ضعیف ادرار مواجه هستم.
    شما چه صلاح می دانید؟
    ادامه مصرف دارو یا عمل جراحی لیزری یا....؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید سیستوسکوپی شوید 02122642744 هماهنگ فرمایید در خدمتم
  • تصویر کاربر سید شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر و خسته نباشید باستحضار میرساند اینجانب طی یک دردی که از مثانم گرفت به دکتر رفتم طی آزمایش معلوم شد سنگی در دیستال حالب راست در محل ورود به مثانه مشاهده میشود.حدود 6 میلی.. همچنین از پروستات هم معاینه بعمل امد و کفتند بزرگ و حجم آن 32 سی سی میباشد.. درحالی که اینجانب مشکلی از لحاظ ادراری نداشتم وفقط مورد تکرر داشتم. لطفا در مورد اینکه چه اندازه بزرگی خطرناک است و اینکه با عمل تکرر ادرار از بین میرود با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مداركتان را جهت درمان بياوريد ببينم
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام،
    می خواستم بدانم آیا امکان بازیابی توان جنسی پس از برداشتن پروستات وجود دارد؟ شرایط آن چیست؟ چند مدت پس از جراحی می توان درمان آسیب جنسی را شروع کرد؟
    ممنون - طاهری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلات جنسی بهد از جراحی سرطان است نه عمل ساده پروستات
  • تصویر کاربر نوید دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    آیا نوشیدن آب زیاد باعث جلوگیری از انسداد مجاری ادراری میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر ت دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید . پیشاپیش از جوابتون به سوالم ممنونم .
    پدرم ۷۸ ساله و دیابت دارد و ۲ بار انسولین تزریق میکنه واز حالا به بعد که هوا رو به خنکی و سردی میره , با اینکه تا به حال شبها قرص دتروسیتول ۱ میخوره , ولی باز هم دچار تکرر ادرار بخصوص شبها میشه ضمنا ناراحتی بزرگی پروستات راهم دارد . لطفا بفرمایید داروی بهتری برای این مشکل ( با عوارض کمتر ) هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر منوچهر سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    سلام بر شما..
    جناب دکتر کرمی در تاریخ 19 مردادماه سالجاری جهت ویزیت حضورا به مطب آمدم. احتمال دردی در ناحیه پروستات توسط پزشک عمومی داده شوده بود که شما با معاینه و مشاهده سونوگرافی و آزمایش های بنده داروهایی را به بنده برای درمان دادید. این داروها هم اکنون به پایان رسیده است. اما در طی چند روز اخیر که داروها پایان یافته بعد از دوبار عمل نزدیکی دردی را در ناحیه بین ناف تا بالای آلت یعنی حدودا زیر شکم احساس می کنم. امروز صبح هم این درد هم به سراغم آمد و مجبور شدم سریع از خواب بیدار شوم و مثانه را خالی کنم که این عمل به راحتی سهولت گرفت و بعد از حدود یک ساعت درد آن از بین رفت. لطفا بنده را راهنمایی نمایید که چه باید انجام دهم..؟؟؟ آیا داروهایی دیگری و یا روش درمان دیگری را شما پیشنهاد می کنید؟؟
    با احترام
    منوچهر دین پرست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این درد حساسیت نداشته باشید
  • تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 721 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یک روزی است که هر از 10یا 20 دقیقه در ناحیه زیر شکم کمی سمت چپ،احساس درد خیلی خفیف و لحظه ای می کنم این درد از 2ساعت بعد از خودارضایی شروع شده و هیچ مشکلی در ادرار ندارم لطفا راهنمایی کنین...چه درمانی رو پیشنهاد میدین؟
    1. تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر فراموش کردم بگم من پسری 19ساله هستم و از دیروز عصر این درد را حس میکنم
    2. تصویر کاربر محسن جمعه ۷ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر من به جز این درد هیچ مشکلی در مجاری ادرار خود ندارم آیا خود به خود این بیماری خوب می شود؟و این که آیا ورزش واسه درمان این بیماری مفید است یا خیر؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام.من پسری ۲۵ ساله و مجرد هستم.من بعد از ادرار،استبرا انجام میدهم.
    دو سوال داشتن :۱-گاهی اوقات بعد از ادرار از من ترشحات چسبناک و مایل به رنگ سبز خارج میشود.میخواستم بدونم آیا این ترشحات نجس و غیر طبیعی است؟
    ۲-گاهی اوقات هم بعد از ادرار از من آبی خارج میشود که به بول بودن آن شک دارم.بعد از ادرار آلتم را بررسی،میکنم و یک دستمال کاغذی هم میگذارم ، بعد میبینم هم دستمال مقداری خیس شده و هم آلتم خیس است.آیا این مایع نجس و غیر طبیعی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ازمایش و کشت بدهید
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    با سلام جوانی 27ساله و مجرد هستم 2 سال قبل به دلیل مشکلات ادراری به اورولوژیست مراجعه کردم بعد از سونوگرافی و آزمایش دکتر گفتن که سالم هستم در ضمن اندازه پروستات 17 cc بود دکتر داروهای افلوکساسین و سلکوکسیب تجویز نموده و بیماری بنده را پروستاتیت تشخیص دادن با مصرف داروها از شدت علائم کاسته شد اما تا به امروز بهبودی کامل حاصل نشده و به هنگام احتلام درد شدیدی دارم بعضا در طول روز هم درد مرموزی آزارم می دهد می خواستم بپرسم این که آیا امکان دارد بنده تا آخر عمر بهبود نیابم یا برای درمان چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      از نظر من شما مشكل جسمي ندا ريد وروحي است
  • تصویر کاربر ali سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    ]قای دکتر من سوالمو یه بار پرسیده بودم فرمودین عکس بفرستم فرستادم جیمیلتان ولی پاسخی ندادین این بود که دوباره خواستم سوالمو تکرار کنم
    من 30 سالمه ودر استانه ازدواج هستم میخواستم بدونم وجود سوراخ الت در زیر ان باعث عدم بچه دار شدن میشه یانه واگه مشکلی داره راه درمانش چیه بستری و عمل جراحی لازم داره وهزینه ان را هم بفرمایید
    و اینکه ایا بعد عمل شبیه الت های معمولی میشه ممکن است بر اثر عمل دچار انحراف بشه یا نه
    ممنون از پاسخگوییتون
    1. تصویر کاربر ali دوشنبه ۱۲ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      آقای دکتر خیلی مچکرم از پاسخگوییتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است عمل زیبائی انجام شود با شماره02122642744 تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب