جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

حالب کلیه کجاست؟ | دفع سنگ حالب و درمان آن

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
هر گونه انسداد در مسیر لوله حالب به منزله خفه کردن کلیه ها می باشد و هر چه سریعتر باید عامل انسدادی لوله حالب برطرف گردد. در این مقاله بیماری های لوله ی حالب از جمله وجود سنگ حالب در آن بررسی شده است.

قطر لوله حالب چقدر است؟

لوله حالب به قطر 5 میلی متر است. این لوله، کلیه را به مثانه وصل می کند.

حالب کلیه کجاست؟

حالب وظیفه ی انتقال ترشحات کلیه ها یا همان ادرار را از کلیه ها به مثانه بر عهده دارد. لوله حالب با انقباضات منظم خود که توسط اعصاب اتوماتیک سمپاتیک و یا پاراسمپاتیک کنترل می شود عمل تخلیه خود را انجام می دهد. لوله حالب در حقیقت به مانند لوله تنفسی کلیه می باشد.

درمان تبخال تناسلی

حالب لوله ای است که وظیفه انتقال ادرار از کلیه ها به سمت مثانه را عهده دار است. در بدن هر فرد دو لوله حالب (ureter) قرار دارند که هر کدام به یک کلیه متصل است. نیمه بالایی حالب در داخل معده قرار دارد و نیمه پایینی آن نیز در ناحیه لگن است.

طول لوله حالب در بزرگسالان به صورت میانگین در حدود 10 الی 12 اینچ ( 25 الی 30 سانتی متر ) است. این لوله دارای دیواره های ضخیم عضلانی، فیبری و روکش مخاطی است و می تواند به راحتی منقبض شود.

سنگ حالب

یکی از شایعترین علل انسداد حالب، حرکت سنگ از کلیه و گیر افتادن آن در لوله حالب می باشد. حرکت سنگ به طرف حالب دردی را ایجاد می که شاه درد عالم پزشکی بوده و حتی از درد زایمان در خانم ها نیز شدید تر می باشد.

مشخصات درد سنگ حالب عبارتند از: درد شدید ناگهانی که به صورت موجی به سراغ فرد آمده و او را زمین گیر و مستأصل می کند. تهوع، استفراغ، رنگ پریدگی، خون در ادرار، تغییر رنگ ادرار و در کسانی که تک کلیه ای هستند قطع کامل ادرار می تواند از نشانه های گیر افتادن سنگ در لوله حالب باشد.

امروزه قطعی ترین روش تشخیص گیر افتادن سنگ حالب انجام سی تی اسکن بدون تزریق و با تزریق می باشد. سونوگرافی اغلب گشاد شدگی کلیه ها یا هیدرونفروز را گزارش می کند که نشانه انسداد لوله حالب می باشد.

در صورت ایجاد چنین دردی بلافاصله به نزدیکترین اورژانس بیمارستانی مراجعه کرده و باید اقدامات تشخیصی و درمانی انجام گردد. از شما در اورژانس بیمارستان معاینه بالینی، آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی و در صورت نیاز سی تی اسکن انجام خواهد شد و با تزریق مسکن های قوی که اغلب مورفین یا پتدین و یا کتورولاک است، درد شما تسکین پیدا خواهد کرد. اگر تب داشتید یا تک کلیه هستید و یا حامله می باشید باید به پزشک اطلاع دهید که شما را در بیمارستان بستری نمایند.

بیماری های حالب

پروگزیمال حالب چیست؟

بخش بالایی از لوله حالب در بین نقطه برخورد حالب با لگن و بالاتر از مفصل ساکروایلیاک قرار دارد. سنگ های پروگزیمال حالب به صورت میانگین اندازه ای بیشتر از یک سانتی متر دارند و در معیار اندازه گیری قرار می گیرند. سنگ هایی که در دفع شدن به شکل طبیعی و سریع با مشکل مواجه می شوند، در نهایت منجر به کولیک مکرر کلیه و یا انسداد ادرار خواهند شد.

لوله حالب پروگزیمال در کدام ناحیه از بدن قرار دارد؟

در انتهای بخش پروگزیمال لوله حالب، لگن و کلیه ها قرار دارند. در بخش دیگر نیز مثانه فرد به حالب متصل است. لوله حالب از ابتدای شریان کلیوی تا این نواحی و مثانه کشیده می شود تا جریان ادرار را از کلیه ها به سمت مثانه هدایت کند.

علائم سنگ کلیه در حالب

سنگ در حالب کلیه ممکن است هیچ علامت یا نشانه ای نداشته باشد. نشانه ها و علائم به محل رخداد انسداد، کامل بودن یا نسبی بودن انسداد، سرعت مسدود شدن و تحت تاثیر قرار گرفتن یک یا هر دو کلیه بستگی دارند. نشانه ها و علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد
  • تغییرات در مقدار ادرار تولید شده
  • دشوار بودن ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • عفونت های مکرر مجاری ادراری
  • فشار خون بالا (هایپرتانسیون)

دفع سنگ کلیه از لوله حالب

اگر مسیر لوله حالب تنگی نداشته باشد و اندازه سنگ زیر 4 میلی متر باشد در 95 درصد با درمان های داروئی و مصرف مایعات زیاد و ورزش کردن خودبه خود دفع می شوند و نیاز به اقدام بعدی نیست.

اگر اندازه سنگ حالب بین 4 تا 6 میلی متر باشد 50 درصد احتمال خودبه خود افتادن سنگ وجود دارد و لذا اگر اندازه سنگ حالب زیر 6 میلی متر باشد به شرط اینکه:

  •  بیمار تک کلیه نباشد.
  •  تب نداشته باشد.
  •  حامله نباشد.

به بیمار توصیه می شود دو هفته با مصرف مایعات زیاد و افزایش تحرک بدنی و با ادرار کردن در داخل ظرفی از نظر مشاهده سنگ دفع شده، در جهت دفع سنگ تلاش کند.

مدت زمان دفع سنگ کلیه از حالب

 

درمان سنگ کلیه گیر کرده در حالب

اگر بعد از دو هفته سنگ کلیه در حالب دفع نشود و یا اندازه سنگ گیرافتاده بالای 6 میلی متر باشد دو روش درمانی برای درمان این سنگ ها وجود دارد:

1️⃣ سنگ شکنی برون اندامی یا ESWL

در این روش که در فیلم زیر می بینید شما بدون بیهوشی و به صورت سرپائی به مدت 15-20 دقیقه زیر دستگاه سنگ شکنی می خوابید و دستگاه با متمرکز کردن امواج سنگ شکنی روی سنگ حالب اقدام به خرد کردن سنگ گیر افتاده حالب می کند.

عمل سنگ شکنی ESWL در موارد زیر توصیه نمی شود:

  •  افراد چاق
  •  افراد حامله
  •  افراد دارای اختلال در انعقاد خون

2️⃣ سنگ شکنی درون اندامی یا TUL

دومین و مؤثرترین روش درمان سنگ حالب عمل سنگ شکنی درون اندامی یا TUL می باشد. در این روش که با بی حسی کمری و در اطاق عمل و به صورت سرپائی انجام می شود، با عبور دوربین آندوسکوپی از داخل مجرای ادراری به مثانه و لوله حالب محل گیر کردن سنگ حالب مشخص و با استفاده از امواج سنگ شکنی لیزر روی پنوماتیک سنگ را کاملاً خرد کرده و با پنس خارج می کنیم.

 در مواقعی جهت دفع شدن سنگ های خردشده داخل لوله حالب، لوله ای قلاب مانند به نام جی جی گذاشته می شود که در شکل زیر می بینید. و چهار هفته بعد به صورت سرپائی خارج می گردد.

فیلم کامل عمل TUL را می توانید در قسمت زیر مشاهده نمائید.

3️⃣ عمل لاپاراسکوپی

سومین درمان سنگ های بزرگ لوله حالب، عمل جراحی می باشد که در گذشته به صورت عمل جراحی باز ولی امروزه در راستای شعار عمل های جراحی بزرگ از شکاف کوچک تکنیک لاپاراسکوپی می باشد. در این روش به جای برش یک وجبی در شکم با عبور لوله هایی باریک به نام تروکار به داخل شکم و تزریق هوا و عبور دوربین محل سنگ حالب را مشخص کرده و با برش روی آن، سنگ حالب را خارج می کنیم که کیفیت عمل را در فیلم زیر مشاهده می نمائید.

سنگ حالب در بارداری

از جمله رایج ترین دلایل بروز درد معده در خانم های باردار می توان به وجود سنگ کلیه و حالب اشاره کرد. سنگ حالب در بارداری می تواند منجر به مسدود شدن مسیر کلیه شده و در نتیجه عفونت را ایجاد کند.

این عفونت در دیگر نواحی بدن پخش می شود. در نتیجه ممکن است خانم باردار زودتر از موعد نیاز به بستری شدن در بیمارستان و طی کردن درمان های لازم جهت به دنیا آوردن کودک را داشته باشد.

سنگ های کلیه دردناک از هر 3300 زن باردار، یک نفر را مبتلا می کنند. احتمال شکل گیری این سنگ ها در بانوانی که سابقه به دنیا آوردن کودک در گذشته را داشته اند، نسبت به افرادی که بارداری اول را تجربه می کنند، بیشتر است. بیشتر خانم هایی که سنگ کلیه و حالب دارند، معمولا در ماه های چهارم الی ششم با مشکلات مختلفی مواجه می گردند.

انواع دیگر بیماری های لوله ی حالب

1- دوتایی شدن حالب

دوتایی شدن حالب که عارضه ای مادرزادی است به وضعیتی گفته می شود که دو حالب بر روی یک کلیه تشکیل می شود. حالب دوم می تواند سالم بوده و یا تنها قسمتی از آن تشکیل شده باشد. در صورتی که هیچ کدام از حالب ها به درستی کار نکنند، ادرار می تواند به کلیه برگشته و سبب آسیب رساندن به آن شود.

2- وجود یک ناهنجاری در محل اتصال حالب به کلیه یا مثانه

اتصال غیر عادی بین حالب و کلیه (اتصال میزنای و لگنچه) می تواند سبب تورم کلیه و در نهایت توقف عملکرد آن شود. این ناهنجاری مادرزادی بوده و یا می تواند با رشد عادی کودک و در اثر یک آسیب یا جای زخم به وجود آید. همچنین، در موارد نادر این عارضه می تواند ناشی از تشکیل یک تومور نیز باشد. یک اتصال نادرست بین حالب و مثانه می تواند سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود.

3- یورتروسل

در صورتی که لوله ی حالب بسیار تنگ باشد و اجازه عبور جریان ادرار به صورت عادی را ندهد، ممکن است یک برآمدگی کوچک (یورتروسل) در آن تشکیل شود که معمولا در قسمت نزدیک به مثانه تشکیل می شود. این تورم و برآمدگی می تواند جریان ادرار را مسدود کرده و سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها شود. این وضعیت امکان دارد به کلیه آسیب برساند.

4- فیبروز رترو پریتوئن

این اختلال نادر هنگامی رخ می دهد که بافت فیبروز در ناحیه خلفی شکم رشد می کند. این فیبر ها می توانند در اثر سرطان ها یا برخی دارو های درمان میگرن رشد کنند. این فیبر ها میزنای ها را احاطه کرده و آن ها را مسدود می کنند که چنین وضعیتی سبب بازگشت ادرار به درون کلیه ها می شود.

هرنی اینگوینال

دیگر عوامل احتمالی

عوامل مختلفی در درون و بیرون میزنای می توانند سبب انسداد آن شوند این عوامل شامل موارد زیر می شوند:

  • یبوست شدید، با اینکه بیشتر در کودکان شیوع دارد اما در بزرگسالان هم اتفاق می افتد.
  • تومور های سرطانی و غیر سرطانی
  • رشد بافت داخلی مانند آندومتروزیس در زنان
  • تورم طولانی مدت دیواره میزنای که معمولا ناشی از بیماری هایی مانند سل یا عفونتی انگلی به نام شیستوزومیازیس می باشد.

اما توصیه های اینجانب در رابطه با سنگ حالب

  •  لوله حالب به منزله نفسگاه کلیه می باشد و گیر افتادن سنگ و یا هر علتی که آن را ببندد مثل فشار به کلیه جهت خفه کردن می باشد و باید هر چه سریعتر درمان شود.
  •  95 درصد سنگ های زیر 4 میلی متر و 50 درصد سنگ های بین 4-6 میلی متر خودبخود دفع می شود.
  • حداکثر زمان برای دفع کردن 2-3 هفته است و اگر سنگ دفع نشود باید سریعاً جهت جلوگیری از خفه شدن و از دست دادن کلیه خود به پزشک مراجعه نمائید.
  •  افراد تک کلیه و خانم های حامله و بیماران تب دار با سنگ انسدادی حالب باید اورژانسی در بیمارستان بستری شوند.
  •  با انجام چکاب منظم و با شعار پیشگیری بهتر از درمان است، و مصرف مایعات هر دو ساعت یک لیوان و مصرف کم نمک از تشکیل سنگ در کلیه و گیرافتادن آن در لوله حالب جلوگیری نمائید.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

در صورت داشتن سنگ حالب جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر کرمی متخصص کلیه و مجاری ادراری

4.2/5 - (105 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر حسن جمعه ۱۰ بهمن ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1484 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر من اقای 31 ساله هستم دو روز قبل سنگ شکن کلیه راست انجام دادم و مایعات زیاد مصرف میکنم الان بیضه سمت راستم ورم و باد کرده و کمی درد دارد چه کار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ بهمن ۹۳( 9 سال پیش)
      پی گیری کنید
  • تصویر کاربر زهره دوشنبه ۶ بهمن ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 226 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر از سایت خوب شما و خدا قوت
    آقای دکتر کرمی خانمی هستم 30 ساله که دچار تکرر ادار شده ام بطوری که احساس می کنم مثانه ام در حال ترکیدن است و زمانی که به دستشویی می روم ادرار من کم است و فشار ان به مثانه ام بصورت سوزن سوزن شدن است . سونوگرافی و کشت ادار رفته ام و پیش چنین متخصص رفته ام می گویند مشکلی ندارید و احتمال عصبی شدن و تحریک مثانه می دهند قرص اکسی بوتین هم مصرف کردم بدتر شدم نزدیک 4 سال است با این بیماری می سازم و خوب نشدم در حالت درکشیده روی تخت بهتر هستم ولی از این بیماری خسته شده ام البته من دچار وسواس در شستشو و نجاست هستم . آقای دکتر ترا به خدا مرا راهنمایی کنید دیگر تا حد آرزوی مرگ پیش رفتم ............ بازهم از شما تشکر می کنم و آرزوی طول عمر با عزت و سلامتی را از خداوند برایتان مسالت دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ بهمن ۹۳( 9 سال پیش)
      مشکل اصلی تان وسواس است
  • تصویر کاربر حمیدرضا یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1445 مشاهده پرسش
    باسلام
    پدری دارم 78 ساله که دیابت نوع 2 و پرفشاری خون دارد و با داروهای گلی بنکلامید و پیوگلیتازون تحت کنترل است
    و مدتی است که دچار ورم هر دو پا است .بعد از افت ناگهانی قند خون در بیمارستان بستری شد و از روز دوم دچار سوزش ،تکرر و بند آمدن ادرار شد.
    جراح کلیه ایشان را سیستوسکپی کرد اما مورد مشکوکی مشاهده نکرد و دستور سونوگرافی داد.
    در سونوی قبل از سیستوسکوپی حجم پروستات 56 سی سی و بعد از تخلیه ادرار رزیدو 40 سی سی مشاهده شد.ضمنا در آزمایش اوره 71 است.
    لطفا راهنمایی نمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 9 سال پیش)
      باید ببینم احتمالا عمن می خواهد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ بهمن ۹۳( 9 سال پیش)
      عمل
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مراد جمعه ۱۹ دی ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 222 مشاهده پرسش
    باسلام خسته نباشید بعضی مواقع در ادرارم خون مشاهده میشه مثلا اول صبح ادرام بعضی موقع تیره می باشد البته سابقه سنگ کلیه هم دارم الان تو کلیه چپم سنگ داره مواقعی درد خفیفی دارد علت ان چیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      سونوگرافي بكنيد
  • تصویر کاربر الهام جمعه ۱۹ دی ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 214 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام . آقای دکتر دو سال پیش در چکاپ سالیانه در سونوگرافی متوجه وجود یک سنگ به قطر 5 میلیمتر در پل تحتانی کلیه شدم . در طول روز بیشتر از ده لیتر آب استفاده می کنم . و رژیم غذاییمو هم رعایت می کنم . جدیدا متوجه ایجاد یه سنگ دیگه درپل میانی فوقانی به قطر 4 میل شده ام . مادرم نیز کلیه سنگ ساز دارن . سنگ قبلی علی رغم ورزش و مصرف زیاد آب هنوز دفع نشده . کلیه راستم سنگ نداره . لطفا منو راهنمایی کنید که کاری باید انجام بدم بسیار ازتون قدردانم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      این سنگها نیاز به درمان ندارد
  • تصویر کاربر نصرت پنجشنبه ۱۱ دی ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 227 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و ادب و احترام خدمت جناب آقای دکتر کرمی

    خانمی هستم 60 ساله ، از 6 ماه قبل تا الان 4 الی 5 مرتبه به فاصله زمانی 1 ماه رنگ ادرار مایل به قهوه ای است که دو روز طول می کشد.و درد خیلی کم در زیر شکم دارم.و پس از انجام سونوگرافی سنگ ریزه مشاهده شده است.و در همان زمان که متوجه شده ام دانه های قرمز رنگ خیلی ریزی دیده شده است و در آزمایش ادراری که انجام داده ام +++ نشان داده شده است. لطفا من را راهنمایی فرماید و دستور جنابعالی چیست.

    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      سيستوسكوبي و سيتولوژي ادرار ضروري است علل خون در إدرار سايت من را بخوانيد
  • تصویر کاربر هدی پنجشنبه ۱۱ دی ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    با سلام
    اینجانب، خواهری 28 ساله دارم که مدتی است پای چپ او قسمت مچ پا به پایین دچار ورم شدید شده و مشکل خاصی هم تا الان نداشته اند به غیر از اضافه وزن . میخواستم از شما سوال کنم که آیا مشکل ورم پای ایشان می تواند نشانه اختلال در عملکرد کلیه و یا کبد ایشان باشد.
    من شماره تماس شما را از سایت دریافت کرده ام. لطفاً اگر ضروری می دانید برای یک چکاپ وقت بگیرم.

    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      أسيد اوريكشان را ازمايش دهيد
  • تصویر کاربر ناشناس پنجشنبه ۴ دی ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید<br>من دختری 31 هستم که هنوز ازدواج نکرده ام<br>از سال 82 خونریزی داشتم در ادرار داشتم تا اینکه در سال 87 شدید شد به طور متوالی شش ماه و دستور بستری صادر شد برای نمونه برداری از کلیه که جوابش نسبت به IGA بوده. <br> از اوایل خرداد امسال دوباره دفع خون به همراه ادرار دارم گاهی اوقات هم چیزی به جز خون نمیبینم.البته سال 87 کم خونی و کمبود وزن داشتم خوشبختانه الان این دو موردو ندارم.واقعااا برام جای سوال داره با این میران دفع خون.<br>به دکتر زیاد مراجعه کردم یکی از دکترا گفتند IGA نفروپاتی هستش<br>بعضی از دکترهاا این نظر و ندارن خیلی آزمایش و سونوگرافی انجام دادم ولی چیزی نشون نداد و نتیجه ای نداشت واقعا نمیدونم باید دیگه چیکار کنم چون هیچکدوم از دکترا نتونستن تشخیص بدن .بیشتر ترسم از اینه که سرطان باشه و یا چیز دیگه که خودشو نشون نداده باشه یا کلیه م صدمه ببینه . از لحاظ روحی هم دیگه وضعیت مناسبی ندارم در سر کار هم یه مقدار درگیری دارم. تا اونجا که یادم هست از زمانی که خبر فوت پدر بزرگمو شنیدم ، شوکه شدم این اتفاق برام افتاد .<br>علائم دیگه ایی هم مثل تنگی نفس ، افت فشار ، بیحالی ،سخت ادرار کردن ،پا دردو تعرق دارم .<br>دختر هستم ازدواج نکردم 31 سالمه تحصیلات دیپلم و شاغل<br>ممنون میشم راهنماییم کنید .دکترهای خوب زیاد رفتم و لی نتیجه ایی نگرفتم . و پاسخ درستی ازشون دریافت نکردم. یا میگن هیچی نیست <br>اخه مگه میشه این همه خون انسان دفع کنه و چیزی نباشه<br>با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ دی ۹۳( 9 سال پیش)
      اين بيماري خطرناك نيست بايد با ان زندهگي كرد
  • تصویر کاربر زهرا جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر

    ببخشید من در سونوگرافی اول یک سنگ 3 م م در کالیس فوقانی کلیه چپ داشتم و بعداز دوماه مجدد مراجعه کردم اندازه سنگ 3 م م بود ولی به کالیس تحتانی جابجا شده بودعلی رغم ورزش و مصرف مایعات هنوز دفع نشده میخوام دفعش کنم خیلی نگرانم کرده لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 9 سال پیش)
      نیاز به درمان ندارد
  • تصویر کاربر ahmadi سه شنبه ۱۱ آذر ۹۳( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 238 مشاهده پرسش
    با سلام .44 ساله هستم و اخیرا بعلت درد مثانه و چکاپ مشخص شد که پروستاتم مقداری بزرگ شده ضمن اینکعدارای سابقه خانوادگی در این خصوص میباشیم .لطفا بفرمایید آیا تو این سن طبییعه؟؟ وراههای درمان چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ آذر ۹۳( 9 سال پیش)
      طبیعی است درمان نمیخواهد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

گاهی یک سنگ کلیه چپ حتی خیلی ریز به اندازی یک شن می تواند باعث دردی وحشتناک…
انتقال زگیل از طریق بوسیدن امکان دارد؟ البته که، رایج ترین راه انتقال ویروس زگیل تناسلی تماس…
کولپوسکوپی زگیل تناسلی چیست؟ کولپوسکوپی که نوعی معاینه دستگاه تناسلی زنان است، ابزاری مؤثر برای تشخیص زگیل…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر