اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انزال زودرس شایعترین مشکل جنسی مردان قسمت 1

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

انزال زودرس یکی از مشکلات عمده و مختل کننده روابط جنسی است که از سالیان پیش و شاید از بدو خلقت بشر گریبانگیر مردان بوده است. با افزایش استرس های روزمره زندگی و گرفتاری های اجتماعی و مشغولیات روزمره زیاد و کمبود استراحت جسمی و عوامل دیگر امروزه به عنوان شایعترین اختلال جنسی است که زوجین به علت نارضایتی از روابط جنسی به مطب و مراکز درمانی مراجعه می کنند.

اصولاً یک ارتباط قوی بین خواب خوب، استراحت خوب، تغذیه خوب و ذهن آرام، تن سالم و روحیه بشاش و شاد و تمایل قوی به روابط جنسی وجود دارد. هر چه کیفیت زندگی فرد به علل روحی و جسمی مختل شود رابطه جنسی فرد را دچار اختلال خواهد کرد. با توجه به اینکه طبق آمار از هر سه مرد یک مرد مبتلا به انزال زودرس می باشد به شرح کامل تعریف و علل و درمان های آن می پردازم.

تعریف انزال زودرس

به هر انزالی که مایع منی بدون کنترل فرد و بلافاصله بعد از نعوظ و یا کمتر از یک دقیقه بعد از دخول انجام شود انزال زودرس می گویند. شدت انزال زودرس، فرد به فرد فرق می کند. بعضی از مردان جوان اظهار می دارند که انزال آنقدر سریع انجام می شود که قادر به دخول نیستند و گهگاهی زوجین را می بینیم که بعد از چند سال هنوز خانم باکره است.

در اغلب مردان انزال زودرس زیر یک دقیقه اتفاق می افتد که این امر باعث نارضایتی شریک جنسی شده و با مرور زمان به علت ناراحتی روحی باعث افت میل جنسی و در نهایت ممکن است باعث از هم گسستگی ارتباط زناشویی گردد.

کاهش میل جنسی در زوجین

شکایات بیماران

به نمونه شکایت های این بیماران با ذکر جملات به عنوان مثال می پردازم:

  • آقایی اظهار می دارد با کوچکترین تحریک جنسی انزال زودرس پیدا می کنم که این شدیدترین نوع بیماری است.
  • آقایی اظهار می داردکه من در زمان معاشقه مشکلی ندارم ولی به محض اینکه عمل دخول انجام می شود در اولین رفت و برگشت ناخودآگاه انزال صورت می گیرد.
  • آقایی اظهار می دارد که من فقط در یک موقعیت جنسی تحریک آمیز در یک position خاص بلافاصله دچار انزال می شوم.
  • بیمار دیگری اظهار می دارد که من تا سه دقیقه هم می توانم خودم را کنترل کنم ولی خانمم در طول این مدت به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسد. که در این موارد باید علت نارضایتی را در خانم ها جستجو کرد. بعضی از خانم ها دیر انزال هستند و به عنوان مثال ممکن است تا 20 دقیقه مقاربت نیز به ارگاسم نرسند که باید علت زمینه ای سردمزاجی خانم ها را بررسی و درمان کرد که اغلب در زنان افسرده مشاهده می شود.

همچنانکه در قسمت درمان اشاره خواهم کرد تعامل زن و مرد و همکاری نزدیک به یکدیگر و آشنایی به روح و روان فرد مقابل در یک مقاربت لذت بخش برای دو طرف بسیار مفید است. به عنوان مثال زوجینی را می بینیم که اظهار می کنند با یک معاشقه خوب قبل از دخول و ارضاء شدن هر دو طرف که زود و زیر یک دقیقه انجام می شود و با هم هماهنگ هستند و هیچ شکایتی از روابط جنسی خود ندارند.

انواع انزال زودرس

انزال زودرس به دو نوع تقسیم می شود:اولیه و ثانویه

۱) انزال زودرس اولیه

 کسانی هستند که از شروع موقع فعالیت های جنسی مبتلا به انزال زودرس هستند

۲) انزال زودرس ثانویه

 در این نوع فرد یک حالت نرمال فعالیت جنسی دارد ولی بعداً مبتلا به انزال زودرس می شود.

علل انزال زودرس اولیه

این نوع انزال زودرس بیشتر در تیپ شخصیتی A که افرادی حساس، عصبانی، پرخاشگر، عجول و زودرنج هستند دیده می شود. این افراد مثل صحنه های دیگر زندگی زود تحریک می شوند و قادر به کنترل مایع منی خود حین مقاربت نیستند که در قسمت درمان به چگونگی درمان اشاره خواهم کرد.

انزال زودرس

علل انزال زودرس ثانویه

نوع ثانویه انزال زودرس علت های مختلف محیط بیرونی و درونی دارد که عبارتند از:

1- استرس های حاد و مزمن زندگی روزمره

امروزه زودانزالی را بیشتر در افرادی می بینیم که دوز استرس های شغلی و محیطی آنها بالاست که به علت مشغله های کاری زیاد و استرس ناشی از آنها است.

2- افسردگی و اضطراب

افسرده گی و اضطراب و داروهای ضد افسردگی از عواملی هستند که اختلال در فعالیت جنسی ایجاد می کنند که عبارتند از: کاهش میل جنسی، اختلال در شدت نعوظ و انزال زودرس. اصولاً یک ارتباط قوی و مستقیم بین حالت های روحی فرد و تمایل به سکس وجود دارد. هر چه آرامتر، بانشاط تر، کم استرس تر میل و توان وانزال دیرتر و برعکس استرس، اضطراب و افسردگی از عوامل تخریب کننده فعالیت جنسی هستند.

3- فواصل زیاد بین روابط جنسی

تعداد روابط جنسی با توجه به سن، وضعیت سلامت جسمی و حالت های روحی فرد متغییر است. اصولا با گذر زمان و افزایش سن منحنی فعالیت های جنسی به طرف پایین حرکت می کند. به عنوان مثال یک فرد در سن 18 سالگی ممکن است هر شب تمایل به فعالیت های جنسی داشته باشد در حالیکه یک مرد 50 ساله ممکن است 2-1 بار در هفته و یا در سن بالای 60 سال یک بار در یک هفته یا دو هفته مقاربت جنسی انجام شود. اصولاً هر چه فاصله بین مقاربت ها بیشتر باشد آستانه تحریک پذیری کم شده و باعث انزال زودرس می شود.

4- تحریک کم جنسی

فعالیت جسمی خوب نیازمند یک مدیریت منطقی احساس در حین مقاربت و تجربه جنسی است. لذا بسیاری از افراد جوان که سابقه تجربه فعالیت جنسی را ندارند در شروع فعالیت جنسی از انزال زودرس رنج می برند که با کسب تجربه و هماهنگی بیشتر با شریک جنسی این مشکل با گذر زمان بهتر می شود.

5- مشکلات احساسی و ارتباطی با همسر

وجود مشکلات احساسی و ارتباطی در بین زوجین باعث اختلاف جنسی می شود که عبارتند از: کاهش میل جنسی به طرف مقابل، عدم نعوظ خوب در انزال زودرس در مرد و انزال دیررس در زن. برخلاف مرد که مبتلا به انزال زودرس می شود خانم ها به علت حساس بودنشان اغلب به ارگاسم یا اوج لذت جنسی نمی رسند.

6- بیماری های جسمی

هر گونه بیماری آزاردهنده جسمی می تواند باعث انزال زودرس در مرد شود. به عنوان مثال اختلال در فعالیت غده تیروئید، فشارخون بالا، دیابت، التهاب مجرای ادراری، تب حاد و مزمن، کمبود سروتونین که توسط مغز ترشح می شود و یا اختلال در عملکرد مواد انتقال دهنده پیام های عصبی همه موارد فوق به صورت مستقیم فعالیت های جنسی فرد را تحت تأثیر و باعث انزال زودرس می شود.

7- مصرف داروها

داروهای ضد فشارخون، آرام بخش ها، ضدافسردگی و ضد اضطراب ها می توانند هم میل جنسی و هم شدت نعوظ و هم زمان انزال را تحت تأثیر قرار دهند.

راه های درمان انزال زودرس کاملاً شناخته شده است و لذا حذف سیگار والکل و مواد مخدر از تخریب فعالیت های جنسی شما جلوگیری خواهد کرد. برای مطالعه راه های درمان انزال زودرس روی اینجا کلیک کنید.

انزال زودرس چگونه درمان می شود

پیش از مراجعه به پزشک می توانید راهکارهای زیر را دنبال کنید:

  • خودارضایی یک یا دو ساعت قبل از رابطه ی جنسی
  • استفاده از کاندوم برای کمک به کاهش حس
  • با نفس عمیق کشیدن می توانید به طور جزئی، رفلکس انزال را مهار کنید. رفلکس انزال نوعی رفلکس اتوماتیک بدن است که در حین انزال رخ می دهد.
  • به هنگام رابطه جنسی، شریک جنسی شما باید در بالا قرار بگیرد، تا نزدیک به انزال شما بتواند خود را بیرون بکشد.
  • پوزیشن های مختلف رابطه ی جنسی را امتحان کنید، تا پوزیشنی را پیدا کنید که کمتر در آن تحریک می شوید.
  • وقفه انداختن و فکر کردن به چیزی غیر از رابطه ی جنسی
اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

مشاوره

سکس تراپیست ها یا درمانگران جنسی و متخصصان دیگری مانند روانشناس ها، می توانند به درمان مشکل انزال زودرس و دیگر مشکلات جنسی کمک کنند. شما می توانید از مزایای مراجعه به یکی از این متخصصان بهره مند شوید.

مشاوره همچنین می تواند، هرگونه مشکل روانشناختی زمینه ای، جنسی یا رابطه ای را شناسایی کند و به بهبود مشکلات دیگر در رابطه با انزال زودرس مانند اضطراب کمک کند. اگر در رابطه ی طولانی مدتی هستید، می توانید از زوج درمانگر کمک بگیرید.

تکنیک های رفتاری

تکنیک هایی وجود دارد که به فراموش کردن عادت انزال زودرس کمک می کنند. این تکنیک ها شامل تکنیک “توقف -شروع” و تکنیک “فشرده کردن” می شوند.

دارو

یک روش درمانی دیگر، اسپری بی حسی موضعی است، که می توانید بدون نیاز به نسخه آن را از داروخانه تهیه کنید. شما باید 10 دقیقه قبل از رابطه ی جنسی، اسپری را روی نوک آلت تناسلی خود بزنید. دنبال کردن دستورالعمل ها اهمیت زیادی دارد.

همچنین باید بدانید که اسپری ممکن است از آلت تناسلی شما، به بدن شریک جنسی تان (برای مثال داخل واژن) منتقل شود و موجب بی حسی کوتاه مدت شود. داروهای ضد افسردگی نیز می توانند به طور موفقیت آمیزی انزال زودرس را درمان کنند. استفاده از دارو برای درمان اختلال عملکرد نعوظ، می تواند به کنترل انزال زودرس نیز کمک کند.

ورزش

تمرینات ورزشی کگل که تمریناتی برای تقویت عضلات کف لگن هستند نیز، می توانند به بهبود کنترل انزال کمک کنند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.2/5 - (205 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر rahimi جمعه ۲۲ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    جواب سوالi60w612934داده نشد امروز یک هفته بیشتر گذشته
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      چشم جواب میدهم
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۲۲ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1822 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر
    اقای دکتر الان تقریبا دو ساله ک ب این درد مبتلا شدم درد کف پام از بالای پاشنه تا زیر انگشتای پا چند بار ب دکتر مراجعه کردم ک دکتر هم گفته پرستاد شدید داری ی مدت اینجوریه بعد ی مدت خوب میشه الان دو ساله واقعا خسته شدم دیگه.
    میخواستم بپرسم احتمالش هست بخاطر ارضا شدن دردش خوب نشه یا اصلا ربطی بهش نداره.اخه با ارض پوزش من زیاد خود ارضای میکنم
    و اینم بگم ک پشت پاشنم برامدگی پیدا کرده مثل اینکه استخون اضافی در اورده و گاهی خیلی درد داره یا وقتی ب جای میزنم
    ایا خود ارضای ب درد پام برای دردش ربط داره یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      مشکل شما بیشتر عصبی است
  • تصویر کاربر معصومه پنجشنبه ۵ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    سلام من ساكن مشهد هستم پدرم ٧٨ سال سن دارد وپروستات دارن دارومصرف ميكنن والبته پاركينسون هم دارن ولي هيچ بيماري ديگه اي ندارن به چه روشي ميتوان پروستات ايشان رامعالجه كرد چون بينهايت اذيت هستند . ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      با توجه به بیماری فقط دارو
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۵ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    سلام فردی هستم 60ساله اخیرا ازمایشPSA انجام دادم و TOTAL PSA:13.3.FREE psa2.8.در ازمایش ثبت شده است .به دکتر مراجعه کردم عمل جراحی رو تشخیص دادن میخواستم بدونم انجام عمل جراحی چند درصد در بهبود کامل تاثیر گذاره ویا امکان عود دوباره وجود دارد یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۵ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سرطانی نیست فیلمهای جراحی من در سایتم در پروستات را ببینید
  • تصویر کاربر محمدنجفی پنجشنبه ۲۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب آقای دکترکرمی و باتشکرازسایت خوب و مفیدتون دو تا سوال دارم
    1 - بنده 45 سال سن دارم که درسونوگرافی مشخص شد ابعاد پروستات 44 * 38 * 39 و پروستاتم حدود 34 سی سی بزرگترازحدنرمال میباشد و تصویر کانون کلسیفیه به قطر4 میلیمتر در پارانشیم پروستات واطراف یورترال دیده میشود و هیچگونه سوزش و یا کاهش درادارا ندارم خواهش میکنم مرا راهنمایی فرمایید .
    2 - پدری 77 ساله دارم که پروستات ایشان 67 سی سی بزرگتر ازحدنرماله و 8 عدد سنگ حدود 28 میلیمتری درمثانه دارد و بیماری پارکینسون نیزدارد با مشکل دفع ادرار مواجهند و داروی لوادوپا استفاده میکند تا اطاق عمل هم رفت اما دکتربیهوشی قبول نکرد ایشانرا بیهوش یا بی حسی موضعی نماید لطفا راهنمائی فرمایید آیا بادارویی میشود پروستات ایشان را کوچک و یا سنگ ایشان را کوچک نموده یا برای بیهوشی ایشان راه حلی وجود دارد درصورت لزوم میتوانم ایشان را نزد حضرتعالی برای معاینه بیاورم باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      در2- پدر باید عمل کنند فیلم عمل من در ساتم را ببینید عمل پروستات سن شما بیماری پروستات نیست
  • تصویر کاربر بابک شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر برای ترک خود ارضایی چه راهکاری پیشنهاد میکنید و ایا خود ارضایی دو. دفعه در روز خیلی برای سلامت مضر به خصوص پروستات؟ باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      مطلب سایت من را بخوانید
  • تصویر کاربر یونس پنجشنبه ۲۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    پدر50ساله دارم بانشانه دردبه صورت تیرکشیدن ازنوک پاتالگن به دکترروماتولوژی مراجعه کرد دکتریه سری ازمایش داد که ازمایش PSAعدد 10رونشون میداد این عدد برای سن 50سال چه مفهومی دارد؟ هیچ علا ئمی ازسوزش ادارهم ندارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نمونه برداری شود مبحث سایت من در مورد ان را بخوانید
  • تصویر کاربر مجید سه شنبه ۲۶ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان
    میخواستم بدونم چنانچه برای ورم موقت پروستات در سن 37 سالگی که مصرف تامسولوسین تجویز شده، آیا بعد از اتمام دوز دارویی 3 ماهه، آیا بعد از قطع دارو، حالت تخلیه منی به حالت اولش برمیگرده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بله
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۶ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1068 مشاهده پرسش
    به نام خدا
    با سلام.43 ساله و متاهل و دارای 2 پسر و کلا" آدمی عصبی و نا آرام هستم.از یک سال قبل ( تابستان 93) داروهای رفع استرس و تپش قلب مصرف می کنم.(پاروکستین – دونئورین – پرفنازین – آلپرازولام – ملاتونین – پرگابالین – پروپرانولول) قبل از آن( تابستان 92) داروهای رفع زخم اثنی عشر مصرف می کردم.از 4 تا 5 ماه قبل (تابستان 94) فشار ادرارم کم شده است. و پس از تخلیه گاهی احساس می کردم که احتیاج به تخلیه مجدد دارم و با فشار آن را تخلیه می کردم . درد و سوزش در هنگام ادرار ندارم.لگن و پشتم درد نمی کند. از 30 شب حدود 3 شب بیدار شدن 3 تا 4 بار در شب داشته ام. در روز تا 7 تا 8 ساعت احتیاجی به ادرار کردن ندارم.به پزشک مراجعه کردم دستور آزمایش ادرار و PSA و سونوگرافی داد.نتیجه psa ، 0.65 بود. در سونوگرافی کلیه راست 108 م م و موارد بدون سنگ و توده و هیدرونفروز تشخیص داده شد و کلیه چپ 116 م م و بدون توده و هیدرونفروز و سنگ تشخیص داده شد.مثانه دارای ضخامت جداری نرمال بود و سنگ توده نداشت.پروستات مختصری بزرگتر از اندازه نرمال بود. حجم آن 28 سی سی و بعداز تخلیه 10 سی سی بود. اما در آزمایش ادرار دبلیو بی سی 10 تا 12 و آر بی سی 3 تا 5 و باکتری مقداری و خون Trace بود.رنگ زرد و appearance آن semi clear و leukocyte estrase آن Trace و در آخر نوشته بود Squamous epithelial cells were seen .بقیه موارد منفی و در حد نرمال بود.و Urine آن after 24 h no growth. دکتر ارولوژی فرمودند بزرگ شدن خوش خیم پروستات دارم.و قرص ها و کپسول های زیر را برای یک ماهم نوشت و گفتند که بعدا" مراجعه کنم.سیپرو فلوکساسین 500 - سلکوکسیب 200 - تامسولوسین .آیا بنده عفونت ادرار دارم؟ یا بزرگی خوش خیم پروستات؟ ضمنا" الان 28 روز است دواها را مصرف می کنم تغییری حاصل نشده است.. در 24 روز بیداری در شب نداشته ام . فشار ادرارم کافی است اما ادرار در مجاری ادرارم می ماند.لطفا" راهنمایی فرمایید. آیا مشکلم جدی است؟بی نهایت ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیشتر مشکل شما عصبی است
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۶ آبان ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    با سلام. 4 تا 5 ماه است که فشار ادرارم کم شده است. پس از تخلیه گاهی احساس میکردم که احتیاج به تخلیه مجدد دارم و با فشار آن را تخلیه می کردم .به پزشک مراجعه کردم دستور آزمایش ادرار و PSA سونوگرافی داد.نتیجه psa ، 0.65 بود. در سونوگرافی کلیه راست 108 م. م و موارد بدون سنگ و توده و هیدرونفروز تشخیص داده شد و کلیه چپ 116 و بدون توده و هیدرونفروز و سنگ تشخیص داده شد.مثانه دارای ضخامت جداری نرمال بود و سنگ و توده نداشت.پروستات مختصری بزرگتر از اندازه نرمال بود حجم آن 28 سی سی و بعداز تخلیه 10 سی سی بود. اما در آزمایش ادرار دبلیو بی سی 10 تا 12 و آر بی سی 3 تا 5 و باکتری مقداری و خون Trace بود.رنگ زرد و appearance آن semi clear و leukocyte estrase آن Trace و در آخر نوشته بود Squamous epithelial cells were seen .بقیه موارد منفی و در حد نرمال بود. درد و سوزش در هنگام ادرار ندارم.لگن و پشتم درد نمی کند.سال های گذشته مشکلی از بابت مجاری ادراری نداشته ام. از 30 شب حدود 3 شب بیدار شدن 3 تا 4 بار در شب داشته ام. در روز 7 تا 8 ساعت احتیاجی به ادرار کردن ندارم. دکتر ارولوژی فرمودند بزرگ شدن خوش خیم پروستات دارم.و قرص ها و کپسول های زیر را برای یک ماهم نوشت و گفتند که بعدا" مراجعه کنم.سیپرو فلوکساسین 500 - سلکوکسیب 200 - تامسولوسین . لطفا" راهنمایی فرمایید. بی نهایت ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ آبان ۹۴( 1 دهه پیش)
      درمانتان درست است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من پسری هستم که از سن 13 سالگی به صورت نامنظم خود ارضایی رو شروع کردم
    روزای اول اصلا نمیدونستم که این آبی که از من خارج میشه چیه ولی در کنارش لذت میبردم
    همین روند رو ادامه دادم تا اینکه نسبت به آبی که از بدنم خارج میشه اطلاعاتی کسب کردم و تقریبا هفته ای یک بار خود ارضایی داشتم
    بعدنا که فهمیدم خودارضایی ضرر داره سعی به ترکش کردم و نهایتش بعضی اوقات خود ارضایی میکردم
    از سن 18 سالگی تا 20 سالگی خود ارضاییم کمتر شد و به صورت نامنظم انجام میدادم
    الان نزدیک 2 ساله که خودارضایی رو ترک کردم و هیچ خودارضایی ندارم
    من الان که 22 سالمه نامزد کردم
    همش احساس میکنم که اگه بهش نزدیک بشم انزال میشم و چند باری هم که از روی لباس تماس داشتیم تا مرز انزال رفتم ولی تونستم کنترلش کنم
    کلیه تکنیکا رو تست کردم برای اینکه بتونم قوای جنسیمو قوی کنم
    مدتی هم هست که دارم روی تقویت ماهیچه پی سی بدنم کار میکنم که بتونم انزالمو کنترل کنم
    خلاصه همه کارا رو من انجام دادم
    نزدیک 2 ساله که خود ارضاییمو ترک کردم - ورزش میکنم - سعی در تقویت قوای جنسیمو دارم - از حمام آب سرد استفاده میکنم که شنیدم واسه تقویت سیستم عصبی بدن خیلی موثره و ....
    ولی هنوز که هنوزه اون اعتماد به نفسمو پیدا نکردم واسه نزدیکی با نامزدم و از ترسش هنوز که هنوزه بهش نزدیک نشدم چون میدونم که با برخورد کوچیک انزال میشم
    اگه ممکنه منو بیشتر راهنمایی کنید
    به کمکتون خیلی نیاز دارم
    تشکر میکنم جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 653 مشاهده پرسش
    سلام و درود

    در خصوص سوالی که ازم پرسیدین جناب دکتر باید بگم که نعوظ اصلا ندارم و در کمتر 10 ثانیه به ارضا میرسم

    کد سوال p93c659
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی حضوری شوید
  • تصویر کاربر ََArash دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی
    می خواستم بدونم روشی به غیر از عمل برای بهبود یا جلوگیری از تشدید بیماری واریکوسل وجود دارد ؟
    مثلا در جایی خوندم که زالو در مانی خوبه می خواستم بدونم ایا زالو درمانی اثری دارد یا نه؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها روش درمانی جراحی است
  • تصویر کاربر مهران دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دچار زود انزالی بودم به دکتر مراجعه. کردم اسنترا 100میل بهم داد استفاده کردم 3ماه نتیجه. عالی بود
    ميخواستم بدونم عوارض داره این دارو مصرف و قطع کردنش؟
    چه مدت دیگر باید مصرف بشه تا بدونه دارو حل بشه مشکلم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر جواب داده در قبل از سکس استفاده کنید
  • تصویر کاربر دنیا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    بنده چند روز پیش با علایم درد شدید در ناحیه زیر شکم،سمت راست، تکررادرار، دفع مقطع ادرار
    تهوع و استفراغ به شما مراجعه کردم. شما فرمودید دلیل درد احتمالا سنگ کوچکی بوده که دفع شده اما مثانه را تحریک کرده، و سبب تولید درد شده و قرص مسکن هر8ساعت تجویز نمودید و برای سایر علایم هم قرص یوریناسین برای 1 ماه. اما با گذشت چند روز دردم همچنان ادامه دارد و حتی این درد تا قسمت ران پا منتشر میشود. و به شدت آزار دهنده هست. خواستم اگر براتون ممکن هست راهنمایی بفرمایید.
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      دردی که به پا وران منتشر شود مال کلیه نیست از نظر دیسک بررسی کنید
  • تصویر کاربر طلا شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 675 مشاهده پرسش
    سلام ضمن تشکر از راهنمايي هاي مفيدتون
    من نيازمند مراجعه به يک روانشناس مجرب آقا در زمينه ي کم کاري شديد جنسي براي آقايي هستم که از نظر جسمي کاملآ سالمه و اين مساله صرفآ روحي و فکريه و نيازمند بررسي در زمينه روانشناسي
    امکانش هست که براي کمک به من و حل اين مشکل از همکاران روانشناس متخصص تون در زمينه کم کاري جنسي کسي رو معرفي کنيد که مورد تاييد شخص شما باشن
    بسيار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      الان امریکا هستند 1 ماه بعد میایند
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب