علل و روشهای تشخیصی و درمان های ناتوانی جنسی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه مردان جوان و میانسال را در درمانگاه ها و مطب ویزیت می کنم که از اختلالات و ناتوانی جنسی شاکی هستند و همین موضوع باعث اختلال در روابط زناشویی و ناراحتی مضاعف آنها شده است. با توجه به اهمیت این موضوع، در این متن به تفصیل درباره علل و علائم آخرین روش های درمانی ناتوانی جنسی و علت زود خوابیدن نعوظ که سوال بسیاری از مراجعه کننده گان می باشد می پردازم.

علائم از مردی افتادن

علامت اصلی به اصطلاح از مردی افتادن عدم توانایی در تأخیر انزال بیش از یک دقیقه پس از دخول است. با این حال، این مشکل ممکن است در همه موقعیت های جنسی، حتی در هنگام خودارضایی نیز رخ دهد.

انزال زودرس را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:

  • مادام العمر (اولیه): انزال زودرس مادام العمر در تمام مدت یا تقریباً تمام اوقات با شروع اولین برخوردهای جنسی شما اتفاق می افتد.
  • اکتسابی (ثانویه): انزال زودرس اکتسابی پس از تجربه قبلی جنسی بدون مشکلات انزال ایجاد می شود.

بسیاری از مردان احساس می کنند که علائم انزال زودرس را دارند، اما علائم مطابق با معیارهای تشخیصی انزال زودرس نیست. در عوض این مردان ممکن است دارای انزال زودرس متغیر طبیعی باشند، که شامل دوره های انزال سریع و همچنین دوره های انزال طبیعی است.

انزال زودرس

تعریف ناتوانی جنسی

ناتوانی جنسی که درمورد به از مردی افتادن مشهور است، عنوان کلی است که از چند قسمت تشکیل شده است:

  • اختلال در رسیدن به نعوظ یا عدم سفت شدن کامل آلت
  • اختلال در ماندن حالت نعوظ و یا شل شدن آلت تناسلی بعد از سفت شدن اولیه
  • انزال زودرس
  • اختلالات نعوظ ناشی از افسردگی و استرس های شدید روحی و روانی است.

چگونه آلت تناسلی مرد نعوظ پیدا می کند؟

اولین مرحله تحریک جنسی است. دومین مرحله گشاد شدن شریان یا سرخرگ آلت تناسلی است که باعث خونرسانی بیشتر و جمع شدن خون در سینوس های وریدی یا بافت اسفنجی آلت تناسلی است. سومین مرحله که جهت ایجاد نعوظ ضروری است، بسته شدن دریچه های وریدی و جلوگیری از جریان خون وریدی در آلت است که باعث سفتی الت تناسلی مردانه می گردد. هر کدام از این مراحل اختلال پیدا کند نعوظ حاصل نخواهد شد.

– سوال: مردی 25 ساله که اظهار می دارد که علیرغم تحریک جنسی آلت تناسلی نعوظ پیدا نمی کند و لذا دخول انجام نمی شود، علت آن چیست؟

پاسخ: اغلب علت عدم نعوظ این افراد اختلال شدید در خونرسانی آلت و یا تنگی شریان آلت و یا ترکیبی از نشت خون وریدی در آلت تناسلی می باشد که باعث می شود آلت تناسلی مرد نعوظ پیدا نکند. در بررسی ها این افراد اغلب تنگی شریان آلت دارند.

نداشتن بیضه

درمان این مشکل چیست؟  

درمان این بیماری اگر تنگی خفیف باشد استفاده از قرص های سیلدنافیل و تالادالافیل می باشد. اگر تنگی شدید باشد باید با استفاد از جراحی یا استنت محل تنگی باز شود.

– سوال: مردی 36 ساله که اظهار می دارد در شروع مقاربت آلت وی سفت است ولی به تدریج در حین مقاربت شل می شود.

پاسخ: شایعترین علت این مشکل یک نشت وریدی است که به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری وریدی آلت تناسلی (خون موقع نعوظ از وریدها نشت پیدا می کند) و لذا سفتی آلت از بین می رود.

علت نعوظ صبحگاهی ناخواسته مردان

 درمان این مشکل چیست؟

این نوع اختلال در نعوظ شاید بدترین نوع اختلال در نعوظ مردانه باشد که راه درمانی جز گذاشتن پروتز آلت ندارد. موارد خفیف آن اغلب به داروهای تادالافیل جواب می دهند.

– سوال: مردی 29 ساله اظهار می دارد که مبتلا به انزال زودرس است و در مراحل اولیه مقاربت جنسی مبتلا به انزال می شود، که این مورد باعث ناراحتی روحی شدید خود ایشان و خانمشان شده است.

پاسخ: انزال زودرس اغلب منشاء عصبی و روحی و روانی ندارد. موارد زیر انزال زودرس را تشدید می کنند که عبارتند از:

  • خواب کمتر
  • مشغله ذهنی بیشتر
  • استرس های شدید روزمره زندگی
  • عصبانیت و پرخاشگری
  • بیماری های جسمی مزمن و روحی از قبیل افسردگی، اضطراب و مصرف داروهای عصبی و روحی و روانی

انزال زودرس اغلب در افراد با تیپ شخصیتی A ایجاد می شود که آدم های بی حوصله، عجول، تحریک پذیر، آستانه تحمل کمتر و عصبانیت بیشتر دارند.

از مردی افتدن

– سوال: زمان طبیعی مقاربت جنسی و انزال طبیعی چقدر است؟

پاسخ: از نظر علمی یک مقاربت طبیعی بالاتر از سه دقیقه و بسته به عادت وشرایط فیزیکی و شخصیتی فرد می تواند تا نیم ساعت هم ادامه داشته باشد. اغلب افراد زودانزال در زیر یک دقیقه مبتلا به خروج غیر ارادی مایع منی می شوند.

علت زود شل شدن نعوظ

علت زود خوابیدن نعوظ هنوز مشخص نیست. اما مشکلات روحی شما می تواند حداقل تا حدی دلیل آن باشد. مردانی که سطح کمی از ماده شیمیایی سروتونین را در مغز خود دارند، مدت زمان کوتاهتری برای انزال لازم است. عوامل احساسی نیز می توانند در انزال زود رس نقش داشته باشندکه عبارتند از: فشار،  افسردگی، مشکلات، عدم اعتماد به نفس و …

تعدادی از عوامل بیولوژیکی ممکن است در انزال زودرس نقش داشته باشند ، از جمله:

  • سطح غیر طبیعی هورمون
  • سطح غیر طبیعی مواد شیمیایی مغز به نام انتقال دهنده های عصبی
  • التهاب و عفونت پروستات یا مجرای ادراری
  • صفات ارثی

علت شل شدن آلت

بر اساس تحقیقات انجام شده در کانادا، حدود نیمی از مردان بالای 40 سال در کانادا از شل شدن آلت رنج می برند. طیف گسترده ای از بیماری ها ، داروها ، آسیب ها و مشکلات روانی می تواند باعث شل شدن آلت گردند. برخی از دلایل شل شدن آلت عبارتند از مشکلات گردش خون، سرطان، جراحی لگن و جراحی پروستات، آسیب نخاعی، اختلالات هورمونی، افسردگی، سیگار کشیدن، انزجار جنسی و … .

درمان زودانزالی

درمان زود انزالی عبارتست از :

1- رفع علل زمینه ای

  • خواب خوب
  • استراحت کافی
  • داشتن ذهن آرام
  • تمرین خونسردی و اجتناب از تنش های غیر ضروری در زندگی

اینها شرایط اولیه درمان می باشند.

2- تعامل و همکاری زوجین باید تقویت گردد.

زوجین باید برای دیدن نتیجه زودتر یکدیگر را حمایت نمایند.

3- مرد باید موقع نزدیکی شامل مثل مشهود حاضر غایب باشد.

یعنی در موقع مقاربت:

  • از دخول زودرس جلوگیری کند.
  • از طریق معاشقه خانم را در جهت رسیدن به ارگاسم یا اوج لذت جنسی کمک کند و در این حال سعی کند که اصلاً ….. نشود.
  • استفاده از داروهای تجویز شده توسط پزشک و توصیه های دیگر پزشک متخصص کمک کننده خواهد بود. درمان اصلی این مشکل رفتار درمانی و تقویت اعتماد به نفس و تقویت حق تأخیر در انزال است.

– سوال: مردی 40 ساله که تا یک ماه پیش کاملاً مقاربت موفق و منظم داشته اظهار می دارد که به صورت ناگهانی دچار افت میل جنسی و قدرت جنسی شده است.

پاسخ: در اغلب موارد وقتی که یک مرد ناگهانی میل جنسی و توان خود را ا دست می دهد علت آن شوک روحی و روانی از قبیل از دست دادن عزیزان، شوک کاری و اقتصادی و یا تنش بین زوجین است و در بررسی ها این افراد عیبی در ساختار الت تناسلی پیدا نمی شود.

-سوال: برای بررسی ناتوانی جنسی از قبیل اعتدال در نعوظ و یا زود انزالی چه کارهایی باید انجام داد؟

پاسخ: برای بررسی ناتوانی جنسی حتماً باید به پزشک متخصص مجاری ادراری مراجعه نمایید. موارد ایجاد کننده اختلال در نعوظ باید بررسی شوند که عبارتند از:

  • دیابت درمان نشده
  • مصرف داروهای فشارخون
  • بالا بودن کلسترول و خصوصاً LDL
  • بررسی از نظر وجود بیماریهای روحی و روانی از قبیل بیماری های اضطرابی، استرس کنترل نشده و مصرف داروهای روانگردان
  • سابقه جراحی لگن که باعث آسیب به عصب آلت تناسلی گردیده است.
  • سابقه مصرف سیگار و دیگر دود آلات
  •  بررسی روانکاوی ارتباط بین زوجین و رفع تنش های موجود و آموزش آنها جهت همکاری از موارد و بررسی های اولیه است.
پوست ختنه گاه سفت (فیموزیس)

درمان سنتی زود خوابیدن نعوظ

انزال زودرس بسیار شایع است. این بیماری از هر 3 مرد 1 نفر را درگیر می کند و می تواند منجر به ناامیدی و اضطراب شود. درمان های طبیعی و گیاهی ممکن است کمی در درمان شل شدن الت به شما کمک کنند. در زیر به برخی از این روش ها سنتی اشاره کرده ایم:

کرم های موضعی و اسپری لیدوکائین: کرم های بی حس کننده موضعی بدون نسخه پزشک حاوی ماده بی حسی هستند که می توانند با کاهش احساس و به تأخیر انداختن اوج ، انزال زودرس را درمان کنند. 10 تا 15 دقیقه قبل از رابطه جنسی کرم را به آلت تناسلی خود بمالید تا بیشترین اثر را داشته باشد.

مکمل های روی: روی نه تنها به تقویت سیستم ایمنی و رشد سلول ها کمک می کند، بلکه ماده معدنی ضروری برای تولید تستوسترون و همچنین افزایش میل جنسی و انرژی می باشد.

منیزیم: علاوه بر روی، منیزیم نیز می تواند در سلامت جنسی و انزال زودرس شما نقش داشته باشد. طبق تحقیقات گنجاندن مواد غذایی حاوی منیزیم در رژیم غذایی  ممکن است به افزایش زمان رسیدن به اوج شما کمک کند.

تمرینات کف لگن: تقویت عضلات کف لگن می تواند تأثیر زیادی در مدت زمان اوج گیری شما داشته باشد.

مقاله پیشنهادی دکتر حسین کرمی: بهترین راه افزایش تعداد اسپرم چیست؟

تشخیص ناتوانی جنسی

اقدامات تشخیصی بعدی عبارتند از:

1- تست NPT

در این تست که جهت بررسی و وجود نعوظ شبانگاهی و در خواب می باشد، دستگاهی را به آلت تناسلی مرد وصل می کنند و بیمار 24 ساعت در بیمارستان بستری می شود و اگر نعوظی در شب اتفاق بیافتد این دستگاه ثبت می کند و وجود نعوظ شبانه دلیل بر سالم بودن فیزیکی و ساختاری آلت تناسلی است ولی عدم وجود نعوظ دال بر وجود بیماری ناتوانی جنسی نیست و لذا با توجه به حساسیت پایین این تست و وقت گیر بودن آن امروزه توصیه نمی شود.

درمان خارش بیضه

2- سونوگرافی رنگی از الت یا کالر داپلر پاپاورین تست

انجام این سونوگرافی تقریباً قریب به یقین وجود یا عدم وجود اختلال خونرسانی و سالم و یا ناسلام بودن رگ ها را مشخص می کند. و لذا اگر در مردی که شکایت از عدم نعوظ و سفت شدن کامل آلت تناسلی در حین مقاربت را دارد اگر این تست نرمال باشد نشان می دهد که منشاء آن روحی و روانی است نه اختلال در رگ های تناسلی

روش انجام تست:

در این روش ابتدا با سرنگ و سوزن باریک انسولین آمپول پاپاورین را به آلت تناسلی تزریق می شود. تزریق این آمپول پاپاورین باعث گشادی رگ ها و خونرسانی بیشتر به آلت و ایجاد نعوظ مصنوعی می شود و در این حالت با استفاده از سونوگرافی رنگی وضعیت خونرسانی به آلت و رگ های شریانی و وریدی بررسی می شود و هر گونه تنگی در شریان و یا نشتی و پنچری وریدی را کاملاً مشخص می کند.

از مزایای این تست این است که

  • سریع قابل انجام است
  • دقت بالای تشخیصی دارد
  • سریعاً تکلیف بیمار و پزشک مربوطه را مشخص می کند.

نکته بسیار مهم: پس از انجام سونوگرافی باید تا رفع نعوظ و شل شدن کامل آلت مرکز سونوگرافی را ترک نکنید چرا که ماندن در حالت نعوظ پس از تزریق اگر بیش از سه ساعت طول بکشد باعث کبودی و از بین رفتن نسجهای نعوظ آلت تناسلی مردانه می گردد و لذا باید در کمتر از سه ساعت آلت تناسلی را شستشو داده و از حالت نعوظ خارج کرد که این کار توسط دکتر سونوگرافی و در همان مرکز انجام می شود. در موارد مشکوک به تنگی شریان لگنی باید آنژیوگرافی لگنی انجام شود.

درمان های ناتوانی جنسی

درمان بر اساس نوع و علت ایجاد کننده ناتوانی جنسی فرق می کند که به توضیح آن ها می پردازم.

  • ناتوانی جنسی با منشاء روحی و روانی

به علت سالم بودن خون رسانی ناحیه آلت تناسلی به این افراد توصیه می شود که با کاهش استرس های روزمره زندگی، ایجاد نشاط روحی و انجام ورزش و پیاده روی و … درمان و تعدیل استرس و اضطراب ها، خواب خوب به درمان مشکل خودشان بپردازند. مصرف داروهای خفیف آرام بخش و تقویت کننده نعوظ برای این بیماران بسیار کمک کننده است.

  • ناتوانی جنسی با منشاء تنگی شریانی آلت

در این حالت اگر تنگی خفیف باشد استفاده از داروهای گشاد کننده رگ مشکل بیمار را در زمان مقاربت حل می کند ولی اگر تنگی شدید باشد باید با استفاده از استنت و یا جراحی عروق تنگی را حل کرد.

  • ناتوانی جنسی با منشاء نشت وریدی

مشخصه این حالت این است که نعوظ ایجاد و بلافاصله از بین می رود که روش تشخیص آن با سونوگرافی رنگی از آلت است. این حالت متأسفانه درمان دارویی ندارد و قطعی ترین روش درمان آن گذاشتن و کاشتن پروتز آلت تناسلی است.

– سوال: پروتز آلت تناسلی چیست؟ و چگونه کار گذاشته می شود؟

پاسخ: پروتز آلت تناسلی به دو شکل تاشونده و باد شونده می باشد که به عنوان آخرین روش درمانی برای اصلاح ناتوانی جنسی استفاده می شود و این پروتز ها را با جراحی روی آلت، آن را در داخل نسج اسفنجی آلت می کاریم. در نوع تاشونده مریض با تا کردن و راست کردن آن و در نوع باد شونده با پمپاژ و پر هوا کردن آن آلت را به حالت سفتی و نعوظ در می آورد.

پروتز آلت تناسلی

– سوال: آیا پروتز آلت تناسلی عوارض دارد؟

پاسخ: بله، چون پروتز یک جسم خارجی است خطر عمده آن ایجاد عفونت و زخم در محل کاشته شدن می باشد و لذا در کسانی که دیابت دارند سیستم ایمنی بدنشان پایین و در معرض عفونت هستند گذاشتن پروتز اصلاً پیشنهاد نمی گردد. و لذا اگر بعد از گذاشتن پروتز علائمی از زخم و عفونت پیدا شود بلافاصله باید خارج گردد.

و اما توصیه های اینجانب درباره ناتوانی جنسی

چون یک مقاربت موفقیت آمیز جزء اساس و بنیان مستحکم خانواده و زوجین است و لذا

  • اگر مبتلا به دیابت و کلسترول بالا و فشار خون هستید شدیداً آنها را کنترل نمایید.
  • با بهتر کردن کیفیت زندگی و با ورزش و آزاد کردن ذهن و با خواب خوب و تغذیه سالم در تداوم سلامتی جنسی تان کوشا باشید.
  • از مصرف هر گونه دخانیات اجتناب نمایید.
  • در صورت افت تدریجی در کیفیت نعوظ بلافاصله به دکتر مراجعه نمایید.
  • در صورت داشتن اختلالات نعوظ جهت جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4.1/5 - (248 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر نیما سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    سلام خدمت دکتری عزیز
    ما 11 سال98 سنگ کلیه 6 میلی در سنو تشخیص داده شد و داروهای گیاهی و قطره سنکل و... مصرف شد و احساس خروج سنگ نیز تا کنون نداشتم آیا امکان دفع شدن سنگ بدون اینکه متوجه شده باشم هست و دردی هم تا کنون نداشتم. ممنون میشم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، سنگ۶میلی داخل کلیه نیاز به جراحی ندارد
  • تصویر کاربر Farhadfr سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    با سلام. مردی هستم 31 ساله ،که از زمان بلوغ دچار بزرگی سینه بودم. با آزمایش هورمونی متوجه بالا بودن هورمون lh ( حدود 8.9) شدم. چه کاری باید انجام بدهم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، به متخصص غدد مراجعه کنید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جون
    من چند روز پیش درد شدید در بیضه داشتم که حتی نفس کشیدن هم برای چند دقیقه برام سخت شد یکی از دوستان پیشنهاد کرد پاهام رو بالا بدم بعد 10 دقیقه درد از بین رفت ولی فردا صبح تو همون ساعت دوباره درد گرفت ولی نه زیاد. همون روز به دکتر مراجعه کردم گفت چرخش بیضه داشتی دوباره برگشت سر جاش الان طبق مطالب شما معاینه کردم یکی از بیضه هام نیم چرخش داره چطوری بگم مثل اینکه نیم دور چرخیده جهت بیضه هام تو حالت عمودی هست ولی نمیدونم نیم چرخش داره یانه در ضمن یکی از بیضه هام بهش فکر میکنم درد میگیره چند تا سوال داشتم الان باید شلوار تنگ بپوشم یا گشاد دوم شرت استفاده کنم یا نه سوم در ضمن بهترین حالت خوابیدن چطوریه شایان ذکر است دکتر امپول شل کننده عضلات و مسکن و کپسول دروکسیب و سیپرو فلو کساسین 500 تجویز کرد و مقرر شد دو هفته سنو بگیرم ببرم در طول این دو هفته بهتر چه کاری انجام بدم که شرایط بیضه بهتر و چه کاری نباید انجام بدم من 35سالمه و متاهل هستم نزدیکی مشکل ساز هست یا نه .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، نزدیکی مشکلی نداره، سونوگرافی انجام دهید
  • تصویر کاربر حسینی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید ما سه ساله نازایی داریم همسرم واریکوسل داشت عمل کرد ولی باردار نشدم میخاستم بدونم با این پارامتر ها اگر ای یو ای کنم باردار میشم یا نه سرعت اسپرم بعد از شستشو۸۵درصد تعداد اسپرم بعد از شیتشو۸۰میلیون ممنون میشم جواب منو‌بدین‌خدا خیرتون بده
    1. تصویر کاربر حسینی شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 5 سال پیش)
      اقای دکتر لطفا جواب بدین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، همسرتون داروی تقویتی استفاده کردن؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر اصغری سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 20 روز یبار خود ارضایی میکنیم دارم سعی میکنم کلا بزارمش کنار تو این بیست رو یبار بازم تاثیر منفی داره رو بدنم ؟؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، بله تاثیر منفی داره
  • تصویر کاربر لیلا سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید،من حدود دوهفته ای هست که در ناحیه تناسلی ام یه چیزهایی شبیه جوش دراومده اولش دوسه تابودپیش متخصص رفتم گفتش تبخاله بهم پمادوقرص داداستفاده کردم اماخوب که نشده هیچ بیشترهم شده ودرمقعدم احساس دردمیکنم دست میزنم یه برامدگی اون قسمت هست امکان داره تبخال باشه،بنطرتون من چکارکنم؟چه دارویی استفاده کنم که بهتربشه لطفاراهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، اگر هنوز برطرف نشده مراجعه کنید
  • تصویر کاربر م سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    سلام . بنده۴۵ سال دارم یک سال برای حجم زیاد پروستات دارو مصرف کردم قبلا پی اس ای هم دادم مشکلی نداشتم.چند وقت است به دلیل عوارض دارو دارونمی خورم.چند وقت است تکرر ادرار بعد از تخلیه مثانه دارم و قطره قطره ادرار می آید.و مدام مجبورم لباس زیر را تعویض کنم.لطف بفرمایید راهنمایی بفرمایید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، بعلت قطع دارو مشکل ادراری دارید، جهت تنظیم دارو به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر م سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید آقای دکتر من هر بار بعد از ادرار احساس می‌کنم دوباره نیاز به دفع ادرار دارم در حد چند قطره بعد از زایمان طبیعی اینطوری شدم چند سال هست چه باید بکنم داروی خاصی دارد ؟دفعات ادرار طبیعی است زیاد نیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، جهت نوار مثانه مراجعه کنید
  • تصویر کاربر ارمان سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 318 مشاهده پرسش
    سلام من ی رابطه با کاندوم داشتم ایا ممکنه من هنگام در اوردن کاندوم روی دستم خراش ریزی باشه ک خون نداشته باشه باشه بیماری های جنسی منتقل بشع؟ یا اگ اون دست اغشترو بزنم ب نوک التم چی باعث انتقال ایدزو هپاتیتو اینا میشه؟


    اگ من انگشتم ک اغشته ب ترشحات بودهبعد از ده دقیقه ب زخم زانو ک در اثر ساییدگی بودهبرخورد کنه باعث انتقال بیماری میشه؟



    ازین اتفاق ۶ماه گذشته و اینم بگم ک کاندوم داشتم و هیچ علایم بیماری جنسی نداشتم ایا ممکنه بیماری گرفته باشمو علایم نداشته باشم؟




    ازمایش hiv ab بعد از سه ماه منفی
    ازمایش hbe ag بعد ۴ ماه منفی
    اینارو چجوری تفسیر میکنین اقای دکتر

    و اینک ایا نیازه ازمایش هپاتیت سی هم بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، آزمایش ویروسی بدید
  • تصویر کاربر ارمان سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    سلام بر دکتر نمونه ازمایش بعد از ۹۰ روز اچ ای وی ک منفی شده و ازمایش hbe ag بعد از چهار ماه منفی شده چگونهتفسیر میکنین من ایا ب پیگیری بیشتر نیاز دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، اگر رفتار پرخطر ندارید نیازی به آزمایش جدید نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضاگنجى دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام
    من دو روز پيش سؤالى مطرح كردم ولى كد پيگيرى رو ياداشت نكردم فك كردم مثل آرشيو ميذاريد براى عموم
    حالا بايد چه جورى پاسخ دكتر رو داشته باشم
    يه پيشنهاد هم دارم
    براى افرادى مثل من كه سر بهوا هستن در قسمت سؤال بنويسيد كه كد پيگيرى را ياداشت كنند
    از زحمات بى دريغ شما سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چشم
  • تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    سلام من سه تا کیست در سر اپیدم بیضه راست دارم تا چه حد خطرناکه؟
    ضمنا از مطبتون وقتم گرفتم فقط خیلی نگرانم آیا مشکله جدیه؟
    اگ توضیح بدین ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      در خدمتم نگران نباشید
  • تصویر کاربر پدرام سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    با سلام و درود فراوان .
    ضمن تشكر از وب سايت شما و خدمات خدا پسندانه شما.
    جناب دكتر تقريبان ٢ سالي هست كه يك زايده گوشتي بر روي الت تناسلي بنده ظاهر شده امروز به علت زشت بودن اين برامدگي و نه از روي اگاهي كه اين چي هست واقعا اقدام به از بين بردن ان توسط دكتر پوست كردم.
    حال دكتر در تشخيص اينكه زيگيل هست يا خال گوشتي جواب قانع كننده به من نداد. ولی دو زائده کوچکتر را گفتن که خال هست.
    حال نگراني من اين هست كه اگر زيگيل الت تناسلي هست بابت شخصي هست كه نزديكي داشتم كه بايد براي اون چي كار كنم .
    و اينكه اگر فقط يك بار با شخصي نزديكي از پشت داشته باشم ايا اين زيگيل به ايشان منتقل شده است يا خير.
    من تصوير اين زائده را هم در اين نامه ارسال ميكنم .کلا 3 تا دونن
    خواهشمندم كمكم كنيد.
    با تشكر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      صد در صد زگیل است و باید کرایو شود
    2. تصویر کاربر پدرام سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      متشكرم از پاسخ شما.
      من اي زائده را دو هفته پيش توسط ليزر از بين بردم .
      ايا باز هم ناقل هستم؟
    3. تصویر کاربر پدرام سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      من ميخوام بدونم كه از چه طريق ميتوانم بفهمم كه ويروس زيگيل در بدن من هست. ايا از طريق ازمايش خون ميتوان فهميد؟
    4. تصویر کاربر پدرام سه شنبه ۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      و اينكه ميتوانم برم اسخر؟
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علي جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقاي دكتر
    درد در ناحيه تناسلي دارم
    مويك ركهاي مانند خون مردكي رو التم مي باشد
    تشخيص داذن جريان خون در الت بنده مشكل دارد و التهاب تناسلي نيز دارم
    عكسي هم از الت تناسلي انداختم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      این رگها طبیعی هستند
  • تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من واریکوسل گرید 4 چپ و ساب کلینکال سمت راست بعلاوه سه کیست در سر اپیدم سمت راست دارم میخواستم بدونم هزینه درمان پیش شما حدودا چقدر میشه؟؟
    اگ پاسخ بدین ممنون م یشم من بدلیل مشغله فرصت مراجعه حضوری ندارم متشکرم
    بعد عذر میخوام جدیدا هم بی میلی زیادی دارم خطرناک ک نیست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت حتما تشریف بیاورید 09351142080 و یا02122642744
  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    اقای دکتر بنده حدود سه ماهی است از درد در ناحیه بیضه و اعانه رنج میبرم
    انواع ازمایشات مدفوع و ادرار را هم انجام داده ام
    عفونتی نبود
    سونو گرافی هم گرفتم گفتن چیزی نیست
    بنده حدود 3 ماهی هم هست که رماتیسم مفصلی دارم و روزی 13 عدد قرص از جمله سولفاسالازین و پردنیزولون و ... استفاده میکنم
    درد اعانه خیلی بیشتر از بیضه هست به طوری که در این سه ماه همراه با مدفوع یه سری لخته های زرد رنگ هم بیرون میاد.دکتر روماتولوژیست تشخیص داد که کولونوسکپی بشم این کار رو هم کردم دکتر گوارش اقای کامبیز یزدان پناه گفتن که روده هات مشکلی نداره
    درد اعانه زیاد هست،در ضمن بنده خیلی زیاد تحریک میشم ایا این درد مربوط به تحریک زیاد نیست؟
    تو رو به خدای احد و واحد قسم سریعا راهنمایی کنید
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چون چکاپ طبیعی است این دردها منشا اسپاسم و عصبی دارد و مهم نیست
  • تصویر کاربر هدایت جمعه ۲۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 631 مشاهده پرسش
    باسلام
    پسری هستم با 29 سال سن که 5 روز است که ادرار خونی همراه لخته های بزرگ خون دفع مکنم.
    این اولین بار است که اینطور میشوم. سونوگرافی رفتم میگن سنگی در کلیه و مثانه نداری.
    لطفا جواب مرا بدهید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      اولین اقدام انجام سونوگرافی است با مثانه پر و2- ازمایش و کشت ادرار
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

بی اختیاری ادرار وضعیتی است که در آن، فرد نمی تواند جلوی نشت ناخواسته ادرار خود را…
سنگ‌های کلیه توده‌های جامدی هستند که در داخل کلیه تشکیل می‌شوند و ممکن است حاوی موادی مانند…
زندگی با یک بیضه، که به نام مونورکیسم (monorchism) نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که در آن…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب