جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

درباره تنگی مجرای ادراری چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه مردان و زنان زیادی مراجعه می کنند که از تنگی مجاری ادراری وکاهش جریان آن شاکی هستند. این افراد در شکایت خود اظهار می دارند که ادرارشان باریک می آید و قطره قطره می شود. این افراد در شرح حال خود می گویند که ادرار آنها مثل شیر قوری یا سماوری که جرم گرفته باشد باریک و قطره قطره است و ادرارشان تخلیه نمی شود و در مواردی به علت عدم تخلیه مایع منی بیمار ممکن است با شکایت از ناباروری مراجعه کنند.

در هر فردی که خروجی و سرعت پرش ادرار کاهش یافته و ادرار باریک می آید حتماً باید دو علت را در نظر داشت:

✔️ خروجی مثانه تنگ شده که می تواند به علت بزرگی پروستات که اغلب در مردان بالای 50 سال دیده می شود و یا تنگی مجرای ادراری که اغلب در مردان جوان مشاهده می شود.

عکس بزرگی پروستات

✔️ اختلال در پمپاژ مثانه که موتور انقباضی مثانه خوب و پرقدرت پمپاژ نمی کند و لذا باعث می شود که ادرار سرعت پرش بالایی نداشته باشد و ادرار در داخل مثانه باقی بماند.

علت تنگی مجرای ادراری چیست؟ چرا مجرا تنگ می شود؟

علل مختلفی در ایجاد تنگی مجرای ادراری دخیل هستند که به شرح تک تک آنها می پردازیم:

– عفونت های مقاربتی

 در رأس همه آنها التهاب مجرای ادراری به علت بیماری سوزاک می باشد که از طریق روابط جنسی بدون محافظت شده با کاندوم از فرد آلوده انتقال پیدا کرده و بعد از چند روز تا چندین هفته می تواند خارش و سوزش مجرا و ترشحات چرکی زرد غلیظ که لباس زیر بیمار را آلوده می کند. در صورت مشاهده چنین علائمی بلافاصله به پزشک متخصص مجاری ادراری مراجعه نمایید. دکتر شما پس از معاینه ابتدا درخواست کشت و آنتی بیوگرام اول صبح روز بعد و بدون ادرار کردن صبحگاهی شما را به آزمایشگاه می فرستد.

شما صبح اول وقت بدون ادرار کردن باید به آزمایشگاه بروید. تکنسین آزمایشگاه با فشار دادن مجرا توسط شما از ترشحات نمونه برداری می کند تا نوع عفونت را با آزمایش مشخص کنند. بر اساس تخشیص آزمایشگاه در صورت آلودگی به سوزاک و یا کلامیدیاباید هم شما و هم شریک جنسیتان حداقل به مدت 10 روز آنتی بیوتیک با دستور پزشک خود استفاده نمایید. ( در صورت مصرف یک نفر دوباره عفونت از شریک جنسی منتقل خواهد شد) اگر عفونت مجرای ادراری سوزاک و کلامیدیا درمان خوب نشوند یکی از علل شایع تنگی مجرای ادراری  می باشند. این امر در گذشته که سطح بهداشت و اطلاعات پایین بود یکی از شایعترین علت تنگی مجرای ادراری در مردان به حساب می آمد.

– سوند زدن بی رویه

علت تنگی مجرای ادراری چیست؟

 امروزه یکی از شایعترین علت تنگی مجرای ادراری آسیب به مجرا حین سوند زدن توسط افراد غیر مجرب می باشد. افرادی که به علل مختلف دچار احتباس ادراری یا شاش بند می شوند جهت رهایی از درد آن و تخلیه ادراری جهت سونداژ به مراکز درمانی مراجعه می کنند. باید مواظب باشید که سونداژ توسط فرد متخصص انجام شود. یک سوند زدن خوب باید مشخصات زیر را داشته باشد تا آسیب به مجرا ایجاد نشود.

1) از سوند خیلی کلفت استفاده نشود.

2) موقع سوند زدن باید آن را آهسته و بدون فشار به طرف مثانه هل داد. اگر به هر علتی سوند عبور نکرد هر گونه زور زدن و خونی کردن مجرا ممنوع می باشد. 3- اگر سوند رد نشد باید مسیر توسط متخصص ارولوژی آندوسکوپی و علت آن مشخص گردد. زور زدن اضافی باعث خرابی مجرا و تنگی ثانویه خواهد شد.

– تصادف و آسیب به مجرا

 در تصادفات که مخصوصاً باعث شکستگی لگن می شوند حتماً باید به آسیب مجرا و پارگی آن فکر کرد. طبق قانون کلی در بیماران تصادفی که خون در نوک مجرا دارند نباید سوند زد و باید مثانه را از بالای مثانه تخلیه کنیم.

– ختنه

 یکی از عوارض تنگی مجرای ادراری عمل ختنه است که در بعضی از بچه ها باعث انسداد و تنگ شدن نوک مجرا می گردد که در معاینه ته مجرا کاملاً تنگ می باشد و ادرار بچه باریک می آید و خوب تخلیه نمی شود.

– آسیب به مجرا حین عمل جراحی

در بعضی از عمل ها از قبیل جراحی پروستات و مخصوصاً سرطان پروستات به علت نوع عمل و حساسیت محل تنگی ایجاد می شود که درصدی از آن با رعایت ظرافت عمل قابل پیشگیری است ولی بعضی موارد غیر قابل اجتناب می باشد.

– زگیل تناسلی

زگیل تناسلی پیشرفته نیز می تواند در موارد نادری باعث تنگی مجرای ادرار ی شود.

علائم و نشانه های تنگی مجرا

باریک آمدن ادرار، قطع و وصل شدن، شتاب پایین پرش ادرار، عدم تخلیه مثانه و ادرار باقی مانده بالا واحتباس ادراری و در مواردی ناباروری می تواند علائم و نشانه های تنگی مجرا باشد.

عوارض تنگی مجرای ادرار چیست؟

آیا تنگی مجرای ادرار خطرناک است؟ تنگی مجرای ادراری به عنوان مانعی در جلو عملکرد مثانه جهت تخلیه ادراری می باشد و لذا فشار آن به گردن مثانه افتاده و باعث می شود که :

  • ادرار در داخل مثانه باقی بماند
  • باعث رسوب و سنگ مثانه شود.
  • باعث عفونت های عود کننده و مقاوم به درمان شود.
  • ادرار باقیمانده به کلیه ها پس زده و باعث نارسایی کلیه ها می شود.
  • فرد دچار احتباس ادراری می شود.
  • به علت فشار باعث ضخیم شدن عضلات مثانه و اختلال در پمپاژ مثانه می شود.

آیا محل تنگی در جای مشخص مجرا اتفاق می افتد؟

بسته به علت ایجاد کننده تنگی جای آن فرق می کند و لذا ممکن است بعد از ختنه در نوک آلت باشد و یا در مجرای وسطی و خلفی ادراری ایجاد شود.
امروزه قطعی ترین روش تشخیص تنگی مجرای ادراری سیستوسکوپی است که به صورت سرپایی با عبور دوربین به داخل مجرا تشخیص داده میشودمثل شکل

IMG_0222

تکلیف فرد مبتلا به تنگی مجرای ادراری چیست؟

پیشگیری بهترین درمان است. به یاد داشته باشید یکی از اعضای بدن که اگر آسیب ببیند درست نخواهد شد مجرا است. اغلب بیماران مبتلا به تنگی مجرای ادراری دوبار مبتلا به عود بیماری خواهند شد و لذا باید با متانت و صبوری و با مراجعه منظم به دکتر خود با بیماری خود کنار بیایند.

درمان تنگی مجاری ادراری

راه درمان تنگی مجرا ی مشخص است، رفع تنگی . درمان تنگی مجرای ادراری بسته به محل آن و طول تنگی مجرا به دو روش انجام می شود:

1- به طریق آندوسکوپی

امروزه بهترین درمان برای تنگی های سطحی مجرا که طول کوتاهی دارند باز کردن تنگی به روش آندوسکوپی می باشد. در این روش با استفاده از یک چاقو که از دوربین عبور داده می شود در ساعت 12 محل تنگی را باز می کنیم و موقتاً برای بیمار 24-48 ساعت سوند گذاشته می شود و سپس خارج می گردد. این عمل به صورت سرپایی انجام می شود. نکته مهم این است که به علت شانس عود تنگی مجرا بیمار باید با فواصل منظم به پزشک معالج خود مراجعه نماید. مثل شکل

imagesm0

2- درمان جراحی

برای تنگی های با طول زیاد و تنگی های عمقی مجرا بهترین درمان عمل جراحی باز می باشد که در آن با برش روی مجرا که اغلب در ناحیه پرینه و یا میان دو پا و جلو مقعد است قسمت تنگی مجرا را ب جراحی برداشته و محل های سالم را به هم پیوند می زنیم. در صورتی که تنگی خیلی طولانی باشد از گرافت های دیگر اعضای بدن از جمله از مخاط دهان برداشته و به عنوان مجرا جهت پر کردن طول تنگی استفاده می شود.

indexjk index][

عوارض عمل جراحی

شایعترین عارضه جراحی عود تنگی است که نیازمند پیگیری های بعدی می باشد.

همچنین می توانید صحبت های دکتر را در این رابطه گوش کنید.

در صورت کاهش جریان ادراری و احساس تنگی مجرا جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید. خدمتگزار شما دکتر کرمی

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4.1/5 - (93 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر سامان شنبه ۶ خرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    من از 6 ماه پيش ادرارم حالت قطع و وصل داشت بايد كلي زور ميزدم تا خالي بشه ولي بازم وقتي بلند ميشدم بازم حسه ادرار داشتم خيلي حالت بدي بود رفتم دكتر و بعد از آزمايش گفت پروستاتت يكم بزرگ شده يكمم التهاب داره كه بهم سيپروفلوكساسين و سلكوكسيب و تامسولوسين داد تقريبا دو ماه مصرف كردم و خوب شدم ولي الان يه ٣ روزي هست مثانم زود اعلام ادرار ميكنه يكمم زود پر ميشه پروستاتم هم يكم حالت مور مور داره بعضي وقتها. البته يه مدتي هست كمر درد دارم كه آمپول و قرص شل كننده استفاده ميكنم تو همين مدت هم مشكل ادرار بهم زدم ميشه ماله همين داروها باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 148 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر.من 30 سالمه دقیقا 13 ماه قبل بعد از تحمل یک دوره 12 ساله تنگی مجرا شدید و دوبار احتباس ادراری در این 12 سال، عمل سیستوسکوپی شدم.4 سال قبل هم آزمایش پروستات دادم که نشون داد دچار پروستاتیت مزمن شدم. بیشتر مواقع احساس تنگی در خروجی مثانه،کاهش پرش ادرار،خروج با مکس در ابتدای ادرار و بعضا دردوخستگی اطراف ناحیه بیضه والت دچار میشم.جالب اینجاست که این شرایط مداوم نیست وممکنه بعد از مدتی رفع و خروج ادرار ضخیم وخوب اما با کمی سوزش و درد باشه که مثانه کاملا تخلیه میشه.در انتهای انزال هم دچار درد کم و همین حالات هستم.لازم به ذکره که من 7 ماه قبل جهت میل زدن مراجعه کردم که میل در یک نقطه خاص گیر میکرد،مجدد زیر بیهوشی بررسی شد که پزشکم فرمودن یک چاله کاذب بوده که رفع شد.مواقعی هم که دچار احتباس بودم با سوند ادرار خارج نمیشد وبا زدن لیدوکایین به داخل آلت ادرار نه ضخیم ولی تا حد زیادی تخلیه میشد.با خوردن انی بیوتیک علایم تا حد زیادی کم میشه-خوردن ماده غذایی مثل اسفناج به شدت آزارم میده،قرصهایی که رنگ ادرار رو قهوهای میکنه به شدت ازار میده--میشه بفرمایید مشکل من چیه اساسا ؟از ّپروستاته یا تنگی عود و فروکش میکنه؟ ممنون دکتر عزیز
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام بايد سيستوسكوپي كنيد فيلم من در سايتم را ببينيد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 6 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام و عرض ادب
    من اهل اردبیل و 42 سال سن دارم . متاسفانه در سنین 25 تا 30 سالگی که اوایل استخدامم بود ادرارم را در مدتهای طولانی نگه میداشتم که بعدها برایم مشکلاتی در مثانه و دفع ادرار پیش آمد . بعد از تولد فرزند دومم در سال 1387 عمل وازکتومی انجام دادم . و بعد از آن بود که احساس میکردم بعد از دفع ادرار چند قطره ای ریزش ادرار دارم و نمازم اشکال دارد که به پزشک مراجعه کردم و تازه فهمیدم که حجمی از ادرار خالی نمیشودو به وازکتومی مربوط نیست . تا الان چهارتا متخصص عوض کرده ام . از سونوگرافیهای مختلف گرفته تا عکسهای رنگی و حتی عمل سیستوسکوپی انجام شده و داروهای مختلف هیچکدام نتیجه نداده . بعد از سیستوسکوپی که حدود 5-6 سال قبل بود ، گفتند هیچ چیز مشاهده نشد و دلیل مورد را عصبی عنوان کردند اما باز داروها نتیجه نداد . تا اینکه یک هفته قبل در سیستوگرافی جدید، مشخص شد که رفلاکس کلیه گرید 2 دارم و برایم باکلوفن 10 ، افلوکینول 200 و پروترال 0.4 تجویز نمود ( که در این پنج روز فشار دفع ادرام کمی بیشتر شده اما همچنان گرفتگی محسوسی در هنگام دفع دارم ). و همچنین تاکید نمود فرزندانم نیز سونوگرافی شوند . که در سونوگرافی دخترم نیز دیواره مثانه نامنظم بودو سونوگرافی خودم نیز حجم باقیمانده ادرار 170cc میباشد و واریکوسل نیز در دو طرف بیضه مشاهده شد و دردناک بودن اخیر آن ناحیه را سبب گردیده است . اکنون علاوه بر ناخوشی خود نگران مشکل فرزندم نیز هستم .
    از آنجا که پارسال تابستان علیرغم سفارش تلفنی یکی از منشیهایتان ( دختر خانم جوانی بودند ) در یکی از روزهای سه شنبه به مطبتان مراجعه نمودم و بعد از 6-7 ساعت انتظار بدلیل عدم امکان اسکانم و ... و خانم منشی بزرگتری که مجرب و سختگیر و قانون مداربودند امکان شرفیابی فراهم نگردید ، لطفا در صورت امکان محبت فرموده مرا راهنمایی فرمایید. در صورت صلاحدید و نیاز به معاینه ، در هر زمانی که تعیین فرمایید . حضورا در مطبتان حاضر خواهم شد . باسپاس فراوان و پوزش از بابت طولانی شدن شرح حالم . م .ص
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام در يك كلمه همه مشكلات شما وسواس وحساسيت بيش از حد است وگرنه سالميد
  • تصویر کاربر معین سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 134 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید من پسری 19 ساله هستم ( شهریور امسال میشم 20 ساله) سینه سمت راست من چند وقتیه که بزرگ شده و وقتی دست میزنم بهش یا لمس میشه درد میگیره ولی در حالت عادی درد نمیکنه
    البته خیلی وقت پیش سونوگرافی دادم شاید 4 یا 5 سال پیش و چیزی نبود
    و تازگیا هم ازمایش خون دادم که هیچ مشکلی نداشت
    خواستم ببینم این دردش طبیعیه ؟؟
    میدونم شاید به تخصص شما مربوط نباشه ولی اگه میشه راهنمایی کنید به هر حال شما جراح هستید !!
    ممنون)))

    خواستم ببینم اگه بیخیالش بشم مشکلی پیش میاد؟؟؟
    من فقط به خاطر دردی که موقع لمس و بعضی مواقع استرس پیش میاد کمی نگران بودم
    حالا اگه بیخیالش بشم و کاری باهاش نداشته باشم مشکلی هست یا حتما باید درمان بشه؟؟؟؟؟
    خطرناکه یا نه؟؟؟؟؟
    شکل آن کاملا طبیعی است و هیچ گونه ترشحی هم نداره
    دردش هم طوریکه بیشتر که سمت جناغ (منظورم سمتشه) موقع لمس درد میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر معین دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش)
      ببینید دکتر من قبلا به متخصص داخلی مراجعه کردم ویزیت کرده و آزمایش هم دادم گفته طبیعیه
      حالا به نظر شما واقعا لازمه؟؟
      من رو ترسوندین با این جملتون!..
      من حتی از متخصص غدد از یه طریقی تلفنی پرسیدم و توضیح دادم گفت مشکلی نیست
      حالا نیاره واقعا برم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش)
      پس نيازي نيست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ٰالناز دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    سلام،من٩6١١٩پيلوپلاستي شدم،تاريخ٩6٢١٨ قراره استنت دابل جي را خارج كنند، امروز نخ كنار ناف كه دابل جي بهش وصله كنده شد،ميخواستم بدونم اين مشكلي تا١٨م إيجاد نميكنه؟لوله تكون نميخوره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام بهتر است از دكتراتان بپرسيد
    2. تصویر کاربر ٰالناز شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش)
      اگه دکترم در دسترس بود مزاحم شما نمی شدم . ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش)
      از نظر قانوني فقط دكتراتن مسول كارتان است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    با سلام وعرض احترام-پدرم یک ماه بعد از استنت گذاری(4تا)در قلب در اواخر شهریور پارسال حدود 7ماه شده مشکل ادراری پیدا کرده که اکنون در بررسی با دیلاتاسیون مجرای ادرار(شاید بعلت سوند یا عفونهای پس از عمل پارسال)از سه جا گرفتگی داشته وسوند رد نمی شده با سوند فلزی مجرا باز شد ومثانه خالی شد وخون هم خارج گردید.اما یک روز بعد به همان حالت قبل که اردار به حالت تقطیر می آمده برگشت.دکتر گفته در مطب ترس از خونریری هست(بعلت داروی آسپرین-البته بخاطر این مسئله سوند گذاری یک هفته شده پلاویکس قطع شده)وباید در بیمارستان سیستوسکوپی شود.با توجه به حجم پروستات که 32هست ومجرای گرفته شده آیا اکنون این مجرا بعلت لخته خون بسته شده است وآیا چون ایشان قلبشان بزرگ شده(بعلت خونریزی بطن چپ)بی حسی نخاعی یا بی حسی داخل مجرا بهتر است؟خطربرای قلب ندارد؟چه راهی بهتر است (با توجه به بزرگی قلب وگرفتگی مجرا واحتباس شدید قطره ای وبزرگ نبودن پروستات)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش)
      فعلا سوند اگر رد شود بهترين درمان است
  • تصویر کاربر فهیمه یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر همسر من دچار التهاب پروستات شد رفتیم دکتر ،دکتر براشون پرازوسین 1mgو پردنیزولون5mg تجویز کرد .از 14فروردین پردنیزولون تمام شد و از وقتی تمام شده میگه روی پوست دست و پا احساس سوزش داره و همچنان پرازوسین رو مصرف میکنه میشه راهنمایی کنید برای درمان این سوزش چیکار کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش)
      بيخيالي ومصرف اب درمان ديگري لازم نيست
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    ترمیم مجرای ادراری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۶( 6 سال پیش)
      سلام فعلا نياز به درمان مدارد
  • تصویر کاربر مجتبی جمعه ۱ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 136 مشاهده پرسش
    نظرتان رو درمورد جواب ازمایش میخواستم بدونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      چشم
  • تصویر کاربر رضیه سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 173 مشاهده پرسش
    من یک خانم 31 ساله هستم که دو فرزند با وزن بالای 4 کیلو با زایمان طبیعی به دنیا آوردم.پس از تولد فرزند دومم که اکنون 8ماهه است افتادگی مثانه پیدا کردم.البته اوایل احساس اضافه بودن چیزی را داشتم اما الان ندارم.الان حدودا دوماهه تکرر ادرار گرفتم.یعنی فقط بعد دستشویی رفتن دوباره احساس دستشویی دارم اگر تحمل کنم و نروم بعد یکی دوساعت خوب میشوم.شبها اینطور نیستم.پیگیری کردم آزمایش ادرار و کشت و سونو...همه چیز خوب بود. یک سری آنتی بیوتیک برای عفونت مثانه و رحم استفاده کردم و بهتر شدم ولی باز همانطور میشوم. آیا این از افتادگی مثانه است یا علت دیگری دارد؟ چه چیزی پیشنهاد میکنید؟ بسیار ممنون اجرتان با خانم زهرا(س)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام با انجام نوار مثانه يا تست اروديناميك مشخص ميشود
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

انتقال زگیل از طریق بوسیدن امکان دارد؟ البته که، رایج ترین راه انتقال ویروس زگیل تناسلی تماس…
کولپوسکوپی زگیل تناسلی چیست؟ کولپوسکوپی که نوعی معاینه دستگاه تناسلی زنان است، ابزاری مؤثر برای تشخیص زگیل…
واریکوسل یکی از بیماری های بیضه است که مردان را درگیر میکند، واریکوسل در واقع به معنای…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر