اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

پیوند کلیه بهتر است یا دیالیز؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

خوشبختانه امروز انجام پیوند کلیه یکی از اقدامات درمانی مهم در جهت خلاص شدن از انجام دیالیز مصنوعی می باشد. در روش پیوند کلیه یکی از کلیه های فرد دهنده کلیه به فرد گیرنده که مبتلا به نارسائی کلیه است به روش جراحی پیوند زده می شود.

هر فردی در حالت نرمال دو کلیه دارد که در پهلوها و در محل اتصال دنده به ستون فقرات قرار گرفته اند و نقش اصلی آن انجام دیالیز طبیعی و خارج کردن مواد سمی غیر قابل استفاده به صورت ادرار از بدن می باشد. علاوه بر وظیفه اصلی تصفیه خون از بدن کلیه ها در تولید گلبولهای قرمز و تنظیم الکترولیت ها از قبیل کلسیم و پتاسیم نیز نقش عمده دارند. مواد زائد خارج شده و تصفیه شده از خون به صورت ادرار از حالب ها به مثانه دفع شده و به صورت ادرار خارج می شوند.

عکس دیالیز کلیه:

دیالیز

در هر 24 ساعت 200 لیتر از خون بدن را کلیه ها تصفیه کرده و از آن حدود 2 الی 3 لیتر را به صورت ادرار از بدن خارج می کنند و بقیه خون را که حاوی مواد مورد نیاز بدن هستند به خون بر می گردانند. اگر به هر علتی کلیه ها کم کار و یا ناکارآمد بشوند و عمل تصفیه خون و تنظیم بدن را انجام ندهند علائم نارسائی کلیه که به علت جمع شدن مواد سمی در بدن ایجاد می شوند خود را با ضعف، بی حالی، خستگی، بی اشتهایی، بوی بدن دهان و رنگ پریده گی نشان می دهندو در این مرحله اگر دیالیز مصنوعی و یا پیوند کلیه انجام نشود چه بسا باعث مرگ زودرس می شود.

دو علت شایع از کارافتادن کلیه ها عبارتند از:

  • دیابت کنترل نشده
  • فشار خون بالا

و لذا توصیه می شود افرادی که مبتلا به دیابت و فشارخون هستند جهت جلوگیری از ابتلا به نارسائی کلیه بیماری شان را جدی گرفته و به درمان منظم و به موقع آن بپردازند سومین علت نارسایی و از کارافتادن کلیه ها بیماری های التهابی سلول های تصفیه کننده خون یا گلومرونفریت است که علت آن ناشناخته می باشد. بعضی از بیماری های ارثی از قبیل بیماری کیستیک ارثی کلیه، سنگ های کلیه بزرگ و انسدادی و مصرف داروهای مخدر از جمله هروئین نیز باعث نارسائی کلیه می شوند.

در مراحل شروع کم کاری کلیه ممکن است کاملاً بی علامت باشد و زمانی که عملکرد کلیه حدود 90 درصد کاهش پیدا می کند علائم نارسائی خود را به صورت فشارخون بالا، دفع پروتئین، تکرر ادراری، بالارفتن اوره و کراتینین خون، تورم در پلک ها و دست و پا، ضعف عمومی و بی حالی، بی اشتهایی و بوی بدن دهان نشان می دهد.

در صورت ابتلا به نارسائی کلیه چه کار باید کرد؟

کیست ساده کلیه

آیا با دیالیز کلیه برمیگردد؟ بسیاری از بیماران علیرغم نارسایی کلیه از اسم دیالیز ترس دارند در حالیکه دیالیز برای این بیماران مثل فرشته نجات بوده و در صورت عدم دیالیز، مرگ زودرس سراغ آنها خواهد آمد و لذا اینجانب اکیداً توصیه می کنم که از انجام دیالیز اصلاً نهراسید و به عنوان درمان نجات دهنده هر چه سریعتر آن را با مراجعه به مرکز بیمارستانی شروع کنید.

اولین اقدام برای انجام دیالیز چیست؟

اولین اقدام شما ایجاد کردن فیستول شریانی یا وریدی در دست ها جهت انجام دیالیز است که دکترهای متخصص جراحی عروق این کار را بلافاصله انجام می دهند و شما برای دیالیز آماده می شوید.

چگونگی انجام دیالیز

دیالیز به دو روش انجام می شود:

1- همودیالیز

که در این روش تصفیه خون را طریق فیستول دست و توسط ماشین انجام می شود و خون شما از طریق فیستول وارد دستگاه شده و مواد زائد آن توسط دستگاه جذب می شود و پس از تمیز شدن به بدن شما برگردانده می شود. این روش بهترین و مؤثرترین نوع دیالیز است.

2- روش دیالیز صفاقی

یا استفاده از پرده های طبیعی پوشاننده احشاء شکم بیمار

همچنانکه تأکید کردم بهترین و مؤثرترین روش همان همودیالیز می باشد.

درمان خارش در بیماران دیالیزی

تعداد جلسات دیالیز در هفته چقدر است؟

بسته به شدت نارسائی و کم کار شدن کلیه ها تعداد دیالیز فرق می کنند و از یک جلسه در هفته و تا سه جلسه در هفته انجام می شود.

عوارض دیالیز کدامند؟

افت فشارخون، عفونت و حساسیت به مایع دیالیز از عوارض احتمالی دیالیز می باشد.

آیا تنها راه بیمار انجام دیالیز تا آخر عمر می باشد؟

خیر، خوشبختانه امروز انجام پیوند کلیه یکی از اقدامات درمانی مهم در جهت خلاص شدن از انجام دیالیز مصنوعی می باشد. در روش پیوند کلیه یکی از کلیه های فرد دهنده کلیه به فرد گیرنده که مبتلا به نارسائی کلیه است به روش جراحی پیوند زده می شود. فرد دهنده کلیه می تواند از خویشاوندان و یا افراد غیرفامیل که تطابق نسجی با فرد گیرنده دارد و یا از فرد مبتلا به مرگ مغزی که رضایت به این عمل دارند و در نهایت ا زکلیه مرده باشد.

درصد موفقیت پیوند کلیه چقدر است؟

درصد موفقیت پیوند قبل از همه بستگی به تطابق نسجی فرد دهنده و گیرنده دارد که قبل از عمل و با آزمایشات مخصوص مشخص می شود. هر چه فرد مورد نظر آشناتر و از خویشان و فامیل باشد قدرت تطابق نسجی بالاتر است و از طرفی شانس موفقیت پیوند بسیار بالا می باشد.

عمل پیوند کلیه

آیا امکان پس زدن کلیه ها پس از پیوند وجود دارد؟

بله، خوشبختانه با آزمایشات و بررسی های کامل قبل از عمل و انتخاب افراد مناسب، امروزه شانس پس زدن کلیه خیلی کاهش پیدا کرده است. در مواردی که کلیه پیوند زده شده با بدن فرد گیرنده تطابق نداشته باشد آن را به عنوان جسم خارجی تلقی کرده و باعث می شود که سلولهای بدن به کلیه پیوندی حساسیت نشان داده و به آن حمله کنند و به این حالت پس زدگی حاد یا Acute Rejection می گویند.

پس زدگی نوع دوم تدریجی است که در این صورت کلیه پیوند شده تدریجاً مبتلا به کار می گردد که به پس زدگی مزمن می گویند. خوشبختانه با تولید داروهای مناسب امروزه این پس زدگی ها قابل مهار می باشند.

اگر کلیه پیوندی پس زده شد یا از کار افتاد چه کار باید کرد؟

بهترین قدم درمانی خارج کردن کلیه پیوندی از کارافتاده می باشد و فرد دوباره مدتی دیالیز می کند تا آماده پیوند دیگر شود.

چگونگی انجام پیوند کلیه

در این عمل جراحی فرد دهنده کلیه با فرد گیرنده در بیمارستان بستری می شوند و بررسی های لازم و تکمیلی که انجام شد در روز عمل همزمان در دو اطاق عمل و عمل جراحی توسط دو جراحی شروع می شود و همزمان کلیه فرد دهنده را به لگن فرد گیرنده پیوند می زنیم. کلیه پیوند زده شده در لگن و پایین از محل کلیه طبیعی قرار می گیرد.

از کجا متوجه شویم که پیوند کلیه موفقیت آمیز بوده است؟

خروج ادرار از کلیه پیوند زده شده و نرمال شدن اوره و کراتینین نشاندهنده تصفیه خوب و نرمال کلیه پیوندی می باشد. بلافاصله جهت جلوگیری از پس زدن پیوند کلیه و عملکرد خوب آن داروهای مخصوص پس از پیوند برای بیمار گیرنده شروع می شود و فرد دهنده کلیه بعد از یک شب بستری در بیمارستان مرخص می شود.

آیا برای فردی که کلیه اش را اهداء کرده است مشکلی پیش نمی آید؟

فرد دهنده یک کلیه سالم دارد که کفاف فعالیت های بدنی ایشان را می دهد و تا زمانی که این تک کلیه خوب کار می کند بیمار هیچ مشکلی نخواهد داشت ولی ما به این بیماران توصیه می کنیم که مواظب تک کلیه خود باشند و نمک کم و مایعات زیاد مصرف کنند و منظم به دکتر کلیه مراجعه داشته باشند.

آیا داروهای جلوگیری از پس زدن کلیه عوارض خاصی نیز دارد؟

بله، کاهش سیستم ایمنی بدن، پرمویی بدن، شانس بالای ابتلا به عفونت ادرار، جمع شدن چربی در قسمت بالاتنه و شانس بالای فشار خون از عوارض این داروها هستند که اجتناب ناپذیرند.

پیوند کلیه بهتر است یا دیالیز

پیوند کلیه به عنوان درمان انتخابی، برای بسیاری از افراد مبتلا به بیماری شدید مزمن کلیوی در نظر گرفته می شود، زیرا کیفیت زندگی و بقا (امید به زندگی) اغلب بهتر از افرادی است که تحت درمان دیالیز قرار می گیرند. با این حال، کمبود اعضای بدن برای اهدا وجود دارد.

با این حال، همه افراد برای پیوند مناسب نیستند. گاهی اوقات سایر مشکلات پزشکی، دیالیز یا مراقبت های حمایتی را گزینه های درمانی بهتری می کند.

و اما توصیه های اینجانب

  • چکاب منظم را جهت تشخیص به موقع نارسائی کلیه فراموش نکنید.
  • از مصرف بی رویه داروهای سرخودی و دخانیات مخصوصاً موارد مخدر اجتناب نمایید.
  • در صورت داشتن دیابت و فشارخون آن را جدی گرفته و تحت نظر پزشک تان باشید.
  • در صورت داشتن نارسایی کلیه جهت جلوگیری از پیشرفت آن از مصرف نمک و رژیم غذایی پرپروتئین اجتناب نمایید.
  • در صورت نیاز به دیالیز از آن نهراسید چرا که فرشته نجات شما می باشد و در صورت عدم انجام آن زندگیتان به خطر می افتد.
  • در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.4/5 - (34 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ميلاد پنجشنبه ۱۸ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 340 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر چنتا سوال دارم
    ١-اندازه الت را دقيقا از كدام قسمت بايد اندازه گرفت؟(از روي الت و قسمتي كه به پوست متصل است يا از استخوان عانه)
    ٢-با توجه به عكس ارسال شده برايتان :طول الت تناسلي بنده ١١ تا ١١.٥ )البته اگر از استخوان عانه بگيرم حدود ١ تا ١.٥ سانتر به طول ان اضافه ميشود)و محيط ان ١٣.٥ تا ١٤ هست ايا كاملا نرماله يا مقداري كوچك است؟
    ٣-از عكسايي كه برايتان ارسال كردم:ايا با توجه به اينكه التم چند درجه به سمت بالاست ايا بيماري پيروني دارم و همچنين ايا التم پرده اي هست و نياز به عمل دارم.
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      مطلب سايت من گويا است بخوانيد
    2. تصویر کاربر ميلاد دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      با سلام مجدد
      اقاي دكتر ولي من جوابمو نگرفتم.اگه وقتتون رو نميگيره پاسخ بديد
      ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      نياز به عمل ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام، جا دارد از مطالب قرار داده شده در سایت جهت آشنایی با نحوه درمان و چگونگی درمان ، تشکر بکنم، واقعا زحمتی بی اجر کشیدید. بنده کمی گرفتی مجرای پیشابراه ممبرانو بولبر دارم، که نه ضربه نه تماس جنسی پر خطر داشتم ، به هرحال چند هفته ای هست که همانطور که در گفتمان سایت توضیح دادید ، ادرار را با مشکل مواجه نموده ، رادیولوژی rug رو انجام دادم و تقربیا 1 cm گرفتگی هست . هنوز به پزشک مراجعه نکردم ولی از رادیولوژی مشخصه که نسبت تنگی به قطر مجرای طبیعی زیاد هست. آیا فقط راه درمان سیتوسکوپی هست یا قبلش آنتی بیوتیک مصرف کنم که شاید عفونتی در محل باشد.
    تشکر از زحمات بی شائبه جناب آقای دکتر کرمی ، کاش تمامی همکاران شما ، چون شما وقتی هم برای آگاهی دادن به بیماران می دادند.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد از نظر عود بررسي شويد
  • تصویر کاربر فرشید دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 2663 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام. پسری 25 ساله هستم. مدتی است موقع ادرار در ناحیه مثانه هیچ حسی ندارم. و از درد و سوزش مجاری زیر شکم متوجه وجود ادرار میشوم. تکرر ادرار یا بی اختیاری یا هیچ علامت دیگری ندارم. سابقه بیماری خاصی هم ندارم. لطفا راهنمایی فرمایید. سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      مهم نيست
  • تصویر کاربر ب دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    با سلام
    موضوعي كه مدتيه خيلي منو نگران كرده اينه كه آلت بنده در حالت نعوظ رو به بالا و تقريباً موازى بدن ميشه و الان كه تو سن ٢٩ سالگي در شرف ازدواج هستم به شدت از مشكلات زناشويي ناشي از اين مشكل ترس دارم و در مورد عكسي كه ضميمه كردم ميخوام نظر بديد كه آيا با عمل جراحى ميشه اين مشكل رو حل كرد و آيا عوارضى خواهد داشت يا خير
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      نرمال است
  • تصویر کاربر حسام دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما. اینجانب ۲۴ ساله و با قدی ۱۶۳ و وزن ۴۴ کیلو گرم هستم.طول آلت در نعوظ ۷ سانت.

    این مشکل رو بطور مادرزادی داشتم.و در کودکی هم به میکرو پنیس مشکوک بودم برای همین دکتر در اون زمان برام هورمون تجویز کرده بود و تا حدودی جواب داده بود، ولی پس از گذشت مدتی تا الان انگار متناسب با سنم رشد نکرده!

    تابستون عمل کردم اما انحنا و کجی هیچ گونه تغییری پیدا نکرده!
    واقعا اعتماد به نفسم رو از دست دادم.و حاضر برای هر گونه عملی که بهم کمک کنه هستم!

    تنها کاری که دکتر انجام دادن یه برش ایجاد کردن برا انحراف، و بالای آلت هم به صورت هشتی شکل برش داد و فقط پوست رو پایینتر آورد!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      از دكتر معالجتان بپرسيد
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام
    من یه جوان ۱۸ ساله هستم و با و حالا متوجه این بیماری شدم و اینکه بیضه هام کمی کوچک شده.
    میخواستم بدونم میتونم این عمل رو چند سال به عقی بیندازم و اگه نع که قیمت عمل و مدت زمان درمان آن چقدر است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد بررسي شويد
  • تصویر کاربر Jrj پنجشنبه ۱۸ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    دوروزه بیضه سمت راست موقع خوابیدن و بعضی وقتا موقع نشستن درد میگیره.علتش چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سونو كنيد
    2. تصویر کاربر Jrj سه شنبه ۱۶ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      رفتم سونو.واریکسل g1بود.جراحی لازمه؟.میتونم به ورزش بدنسازیم ادامه بدم یا نه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد معاينه كنم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فردین دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت شما اقای دکتر
    میخاستم بدونم ایا امکان مبتلا شدن به سرطان پروستات در سن 27 سالگی وجود دارد؟
    و اینکه من مدتی پیش دچار تکرر ادرار و احتیاج به تخلیه سریع ادرار داشتم خوب شدم اما مدت زمانی طول کشید
    ابه نظر شما ایا امکان مبتلا شدن به سرطان پروستات هست؟
    ایا نیاز به مراجعه به دکتر دارم؟
    چه ازمایشهای باید بدهم
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      اصلا نه نگران نباش
  • تصویر کاربر محمود دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    با سلام.دکتر ۲ماه پیش دچار عفونت ادراری شدم که با آزمایشات معلوم شد شنریزه درکلیه دارم .با مصرف آنتی بیوتیک و آب درمانی در حال حاضر بهبود یافتم.ولی نزدیک به یک هفته است که در سر آلت احساس درد در بعضی اوقات دارم که این در باعث می شود احساس ادرار کنم ولی ادرار ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      مهم نيست
  • تصویر کاربر فلاح دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشيد خدمت آقاى دكتر.
    دكتر من روى آلتم يك عدد skin tag يا شايدم هم زگيل دارم.
    ميخواستم از روى پوست بردارمش.
    شما انجام ميدهيد ؟
    و آيا اين كار در مطب انجام ميشود؟
    اگر انجام ميدهيد مزاحمتون بشوم.
    و در هنگام وقت گرفتن لازم هست اشاره كنم براى چه كارى وقت ميگيرم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد ببينم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر فرزاد یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.بنده جوانی 21 ساله و مجرد هستم.در سن 17 سالگی به علت واریکوسل گرید 3 در طرف چپ جراحی واریکوسلکتومی انجام دادم.سال گذشته به علت درد خفیفی در بیضه راست به پزشک مراجعه کردم.گویا علت درد اسپرماتوسل بوده.ولی سونوگرافی کالرداپلر هم انجام دادم.در ذیل نتیجه سونوگرافی رو خدمتتون گذاشتم.چندتا سوال دارم از خدمتتون این که در حال حاضر آیا نیازی به جراحی هست؟واین که در حال حاضر ورزش هایی مانند دوچرخه سواری برایم منعی دارد یا خیر؟سال دیگه اینکه آیا ++ نوشته شده در نتیجه سونوگرافی نشان از واریکوسل گرید 2 است یاخیر؟اگر خیر گرید چند میباشد؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      ١-نازي نيست يك عمل كافي است٢-ورزش منعي ندارد٣-بعد از عمل هميشه سونو ميگويد كه عود كرده است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      ولي مهم نيست
    3. تصویر کاربر فرزاد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام آقای دکتر ممنون از پاسختون.فقط یه نکته ای هست که فکر کنم واضح خدمتتون عرض نکردم.عمل واریکوسلکتومی 4 سال پیش بر روی بیضه چپ انجام شده.در اون زمان اثری از واریکوسل در طرف راست نبود.سونوگرافی اخیر هم عدم عود واریکوسل طرف چپ را نشان میدهد.در مورد بیضه راست آن هم در حالت مانور والسالوا علامت ++ درج شده که سوالم در مورد همین علامت است که نشان از چیست؟با تشکر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      مهم نيست
    5. تصویر کاربر فرزاد شنبه ۳۱ تیر ۹۶( 8 سال پیش)
      سپاس گزارم آقای دکتر
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر golnaz سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی عزیز. همسرم یک هفته پیش سنگ شکم کردند. امروز حس سوزش و درد در مثانه دارند. آیا یه خاطر ریزش سنگ به مثانه است؟ فشار ادرارشون هم کاهش داشته. آب هم به میزان کافی مصرف می کنند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر gudi چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام من 18 سالمه چنوقتی هست تو ادرارم خون میبینم که خیلی با سوزش و درد همراهه کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      ازمايش ادرار وسونوگرافي كنيد
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 662 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    دکتر من حدود سه ماهه که آمپول methotrexate را قطع کردم برای اینکه فهمید که عوارض این آمپول برای بچه دار شدن تخلیه شده چه کار باید کرد ؟ چونکه دکتر معالجم گفتند 3 الی 4 ماه بعد از قطع این دارو نباید برای بچه دار شدن اقدام شود .
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بعد از 6 ماه ازمایش بدهید تا وضه اسپرم جدیدتان مشخص شود
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 623 مشاهده پرسش
    دکتر من شهرستانیم . این جواب سونوگرافی کلیه بنده است :
    http://uplod.ir/ft5hvmrw9fd6/1.jpg.htm
    دکتر میگه باید عمل بشی (pcnl) . من حقیقتا هزینه این عمل رو نمیتونم بپردازم . راهنمایی کنین که کجا مراجعه کنم . بیمارستان ها دولتی که بتونن این عمل رو انجام بدن کجان ؟ خدا خیرت بده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من در خدمتم تشریف بیاورید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب