آلت تناسلي - پرسش 22476
ميلاد پنجشنبه ۱۸ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 361 طول آلت تناسلی مردان
سلام اقاي دكتر چنتا سوال دارم
١-اندازه الت را دقيقا از كدام قسمت بايد اندازه گرفت؟(از روي الت و قسمتي كه به پوست متصل است يا از استخوان عانه)
٢-با توجه به عكس ارسال شده برايتان :طول الت تناسلي بنده ١١ تا ١١.٥ )البته اگر از استخوان عانه بگيرم حدود ١ تا ١.٥ سانتر به طول ان اضافه ميشود)و محيط ان ١٣.٥ تا ١٤ هست ايا كاملا نرماله يا مقداري كوچك است؟
٣-از عكسايي كه برايتان ارسال كردم:ايا با توجه به اينكه التم چند درجه به سمت بالاست ايا بيماري پيروني دارم و همچنين ايا التم پرده اي هست و نياز به عمل دارم.
با تشكر-
دکتر حسین کرمی
دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
مطلب سايت من گويا است بخوانيد -
ميلاد دوشنبه ۱۵ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
با سلام مجدد
اقاي دكتر ولي من جوابمو نگرفتم.اگه وقتتون رو نميگيره پاسخ بديد
ممنون -
دکتر حسین کرمی
پنجشنبه ۱۸ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
نياز به عمل ندارد
-
شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر بپرسید.
1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.
لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!
چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:
مثانه
کلیه
زودانزالی
پروستات
درمان واریکوسل با دارو
هیدروسل
درمان زگیل تناسلی مردان
مجرای ادراری
تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

