اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض عمل پروستات آشنا شوید

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. عوارض عمل پروستات چیست؟

عمل پروستات

غده پروستات به اندازه یک گردو کوچک مثل شکل زیرکاملاً دورادور گردن مثانه و قسمت خروجی آن را احاطه کرده است. وقتی غده پروستات بزرگ می شود قسمت خروجی مثانه را تنگ کرده و باعث علائم زیر می شود.

عکس بزرگی پروستات

  • کاهش جریان ادراری
  • قطع و وصل شدن ادرار
  • قطره قطره آمدن ادرار
  • تکرر ادراری
  • سوزش شدید و باریک آمدن ادرار
  • عدم تخلیه خوب مثانه و ادرار باقیمانده بالا در داخل مثانه
  • بیدار شدن های مکرر بیمار از خواب در شب ها جهت دستشوئی

50درصد مردان بالای 50 سال به درجاتی به نشانه های ذکر شده مبتلا می شوند که باید درمان شوند.

عوارض عمل پروستات

آیا عمل پروستات خطرناک است؟ اصولاً عمل جراحی پروستات مثل عمل های دیگر عوارضی دارد که به ذکر آنها می پردازیم:

1- عوارض حین عمل پروستات

بعد از عمل به علت جراحی خونریزی قابل کنترلی ایجاد می شود که ممکن است باعث نگرانی بیمار شود ولی کاملاً طبیعی است و با گذاشتن سوند به مدت 24-48 ساعت و ایجاد شستشو کاملاً رفع خواهند شد.

2- بی اختیاری ادراری

عموماً در جراحی سرطان پروستات دیده می شود نه در عمل بزرگی خوش خیم. در بزرگی خوش خیم پروستات بعد از عمل احتمال بی اختیاری نزدیک به صفر می باشد و اصلاً نگران نباشید. کسانی ممکن است بی اختیار شوند که مثانه آنها مشکل داشته باشد از قبیل مثانه های کم حجم و عصبی و سرکش. پس نگران بی اختیاری نباشید.

علت بیضه ی نهفته

3- توانایی جنسی

سوالی که معمولا پرسیده می شود این است که ایا عمل پروستات باعث عقیم شدن میشود؟ در جواب باید گفت که در عمل جراحی سرطان پروستات، توان جنسی مرد آسیب می بیند و یا از بین می رود ولی در عمل خوش خیم پروستات توان جنسی شما کاملاً برای بعد از عمل حفظ خواهد شد و به علت باز شدن حفره در غده پروستات بعد عمل مایع منی شما پس از انزال به داخل مثانه می ریزد و با ادرار دفع خواهد شد و این نگرانی قطع شدن مایع منی نیست و در این مورد اصلاً جای نگرانی نیست.

4- ادرار خونی، درد، سوزش و عدم روان آمدن ادرار

بعد از عمل برای 3-4 هفته کاملاً طبیعی است و با خوردن مایعات فراوان و مصرف مسکن کاملاً بهبودی پیدا خواهید کرد.

جلوگیری از بزرگی پروستات

بزرگی پروستات معمولاً به علت بالا رفتن سن است و در نتیجه هنوز هیچ راهی برای پیشگیری از بزرگی پروستات وجود ندارد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدید، باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دکترتان از شما سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات و بررسی ادرار باقیمانده و تست PSA و آزمایش کامل خون و ادرار درخواست خواهد کرد و در صورت نیاز توسط پزشک معاینه مقعدی پروستات نیز انجام خواهد شد.

درمان پروستات

اول درمان داروئی پروستات است، خط اول درمان داروئی استفاده از داروهای شل کننده گردن مثانه می باشد. مانند پرازوسین، ترازوسین، تامسولوسین و امنیک. این داروها را قبل از خواب به بیماران توصیه می کنیم که استفاده نمایند. اگر شدت تنگی مجرا به علت پروستات بالا باشد و به درمان داروئی جواب ندهند بهترین اقدام درمان جراحی پروستات می باشد.

عمل باز پروستات

امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. درمان طلائی پروستات برای کسانی که 1- حجم پروستات آن ها بالای 60-70 گرم می باشد 2- همزمان با بزرگی پروستات سنگ مثانه بزرگ دارند 3- سمت رشد بزرگی پروستات به داخل مثانه است، عمل جراحی باز می باشد. در این روش با برش کوچکی در بالای استخوان عانه و زیر ناف و با برش کوچک روی مثانه، قسمت هسته ای پروستات را که باعث انسداد مجرا شده است برداشته می شود.

عمل باز پروستات

بهترین درمان و درمان طلائی پروستات های زیر 50 گرم که باعث انسداد شدید خروجی مجرا می شوند عمل TURP یا تراش از داخل مجرا (همان لیزر عامیانه) می باشد. در این روش بدون برش جراحی پوستی با عبور دوربین به مجرا، قسمت هسته ای پروستات را با تراش و تکه تکه کردن آنها بر می داریم مثل شکل و آنها را خارج می کنیم. پس چه در عمل جراحی پروستات باز و چه بسته همه پروستات برداشته نمی شود و فقط هسته انسدادی را بر می داریم.

عمل پروستات با لیزر

لیزر هولمیوم می تواند به روش های مختلف برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات مورد استفاده قرار گیرد. در روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم (HoLAP) مقدار اضافی بافت پروستات توسط لیزر از بین می رود. این کار نتیجه ای همانند جراحی پروستات چه باز و چه بسته در پی دارد. مزایای عمده روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم کاهش از دست دادن خون، مدت زمان کمتر کاتتر (لوله) گذاری و کاهش مدت زمان بستری در بیمارستان می باشد. یک نوع روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم، برش پروستات به وسیله آن لیزر (HoLRP) است. در این فرایند برای برش بافت اضافی از یک لیزر هولمیوم استفاده می شود.

جراحی پروستات به وسیله لیزر هولمیوم از طریق مجاری ادرار نیز می تواند سبب ایجاد اختلالات نعوظ و انزال معکوس شود. اما از مزایای استفاده از لیزر این است که می توان بافت بیشتری برداشت. همچنین برای مردان با هر اندازه پروستات مناسب است همچنین برای مردان مبتلا به اختلالات خونریزی یا افرادی که دارو های رقیق کننده خون (مانند آسپرین، کلوپیدوگرل و وارفارین) مصرف می کنند؛ مناسب است.

درمان خانگی پروستات

برخی اقدامات احتیاطی می توانند به اجتناب از بدتر شدن علائم بزرگی پروستات و عوارض آن کمک کنند. فرد نباید در هنگام احساس نیاز شدید، دفع ادرار خود را به تاخیر اندازد. باید در هنگام احساس نیاز، هر چه زودتر ادرار دفع شده و مثانه به طور کامل تخلیه شود.

و اما توصیه های اینجانب

  • بهترین و قطعی ترین روش درمان بزرگی پروستات، درمان جراحی آن است. باز یا بسته
  • بزرگی پروستات درمان داروئی ندارد و داروها پروستات را فقط کوتاه مدت شل می کنند و لذا درمان تسکینی هستند.
  • علیرغم پیشرفت تکنولوژی جراحی در حال حاضر بهترین درمان برای پروستات های بزرگ جراحی باز و پروستات تهای زیر 50 گرم عمل بسته TURP یا لیزری می باشد.
  • چکاب منظم PSA را در بالای 50 سال فراموش نکنید.
فیموزیس
  • از عوارض عمل پروستات نترسید چرا که عارضه مهم ندارد و بدون بیهوشی و با یک شب بستری برای همیشه از شر بزرگی پروستات و اختلال در تخلیه ادرار و بدون مصرف قرص راحت می شوید.
  • عمل جراحی خوش خیم پروستات چه باز و چه بسته عود ندارد.
  • در صورت داشتن بزرگی پروستات و اختلالات تخلیه ادراری جهت نوبت دهی با شماره 22642744 تماس بگیرید.
  • جهت آگاهی بیشتر شما فیلم عمل های اینجانب در رابطه با عمل باز و بسته پروستات رانگاه کنید.

ویدیو جراحی پروستات به وسیله دکتر کرمی:

سونوگرافی پروستات چیست؟

سونوگرافی پروستات از امواج صوتی استفاده میکند تا تصویری از غده پروستات مردان  تولید کند و برای کمک به تشخیص علائمی مانند مشکل در ادرار کردن یا بالا بودن نتایج آزمایش خون استفاده میشود. همچنین این آزمایش برای بررسی برآمدگی که هنگام معاینه مقعدی پیدا شده است، مشخص کردن اختلالات و بررسی این که آیا غده بزرگ شده است، استفاده میشود. سونوگرافی ایمن، بدون تهاجم بوده و از اشعه ی رادیواکتیو استفاده نمی کند.

این فرآیند نیاز به آمادگی خاصی ندارد. جواهرات خود را در خانه بگذارید و لباس راحت و گشاد بپوشید. ممکن است از شما خواسته شود تا گان (نوعی لباس مخصوص) بپوشید و به پهلو بخوابید و زانوهایتان را در شکمتان جمع کنید. برای بدست آوردن تصویر هایی با کیفیت بالا، ترنسدیوسر سونوگرافی –یک استوانه پلاستیکی در حدود اندازه انگشت- به مقدار کمی در مقعد شما وارد خواهد شد. اگر انجام نمونه برداری برنامه ریزی شده باشد، ممکن به شما بگویند از مصرف آسپرین و دیگر داروهای رقیق کننده خونی بین 7 تا 10 روز قبل از این فرآیند خودداری کنید. ممکن است از شما خواسته شود که تنقیه کنید تا روده هایتان پاکیزه گردند.

آیا می شود بدون عمل  و با دارو پروستات را درمان کرد. برای آشنایی بیشتر بر روی لینک درمان دارویی بزرگی پروستات کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (224 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امید سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من مشکل کم میلی جنسی و ضعف نغوذ دارم، مشکل طولانی شده و متاهل هم هستم، قبل ازدواج ادم فوق العاده گرمی بودم، خیلی پیگیری کردم جاهای مختلف، به این نتیجه رسیدن که مشکل از افسردگی هست، قرص ولبان مصرف کردم برای درمان، نتیجه کاملا عکس گرفتم قطع کردم، دارو های مختلف چه گیاهی چه شمیایی مصرف کردم و حداقل از لحاظ روحیه ایی پیشرفت خوبی داشتم
    من مشکلات دیگم دارم در این حین و واقعا نمی دونم که تو سیستم بدنی من مشکل از کجاس، نعوذ صبحگاهی بعضا بعضی شبا پیش میاد و خیلی شبام نه خبری نیست تحریک پذیریم هم بهتر شده ولی باز خیلی فاصله داره تا یه ادم نرمال
    نشانه های بدنیم خستگی مفرط، کم میلی به غذا، عدم قوام مدفوع، وجود لکه های پوستی (که البته از دوران بلوغ شکل گرفتن و بهم گفتن مربوط به کبدم بوده)
    دکتر گوارش هم مراجعه کردم از اون طرفم باز دارم دارو مصرف می کنم (به علت عدم قوام مدفوع )
    واقعا گیج هستم بعضی وقتا نتیجه های خوبی می گیرم این ما بین، که اکثرا هم طب سنتی بوده، با مصرف گرمی جات، مثل زنجبیل، گوشت پرنده و … ولی نتیجه ها مقطعیه، دوباره بر می گرده به حالت اول
    واقعا نمی تونم درست ریشه یابی کنم که مشکل چیه از کجا باید درمان کنم، مشکل معده ؟ کبد ؟ افسردگی ؟
    کم و بیش ورزش هم می کنم و حالمو کمی بهتر کرده در مجموع ولی منظم نیست
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      این موارد بیشتر مشکلات روحی دارد
    2. تصویر کاربر امید شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      5 تومن پول دادم که فقط بگی مشکلات روحیه ؟!؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
    4. تصویر کاربر امید سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      فرضا مشکلات روحی، روش درمان چیه ؟ مصرف قرص های ضد افسردگی ؟ من خوردم نتیجه عکس گرفتم ، بد تر شدم که بهتر نشدم، روش دیگه ای هست ؟ الان زندگیم اصن وضعیت خوبی نداره
      اگر شما روش جدیدی دارین حتما میام پیشتون
    5. تصویر کاربر امید سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      فقط می خوام تکرار مکررات نکنم، خسته شدم بخدا
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر فرساد شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب جناب استاد
    بنده 39 سال دارم.به دليل استمنايي كه در دوران جواني و نوجواني انجام مي دادم.دچار علائمي نظير دوشاخه شدن ادراردر سالها پيش شدم.بدون درمان خاصي و به خصوص بعد از ازدواج بهبود پيدا كردم.مجددا پس از 6 سال و داشتن 2 فرزند علائم مشابهي گاهي بروز مي كند.كه عمدتا احساس عدم تخليه كامل مثانه است.هيچگونه درد ي ندارم.شبها به ندرت ممكن است يك بار به دستشويي مراجعه كنم.يك دوره سيپروفلوكساسين مصرف كردم كه تقريبا تاثير خاصي نداشت.دوبار سونوگرافي انجام دادم حجم پروستات و اكو نرمال بود.PSA نرمال بود.آزمايش كشت و ادرار نرمال بود. IBS خفيف هم دارم كه بعضي مواقع آزار دهنده است.در ضمن همسر بنده پزشك است و تمام اين مسايل را روحي مي داند .تنها مشكل و نگراني كه ذهنم را درگير كرده خطر ابتلا به مشكلات بدخيم پروستات در سالهاي آتي است و نگران اين هستم كه در آينده پروستاتيت تبديل به مشكلات بدتري شود.وگرنه علايم ادراري آزار دهنده و دايمي نيستند.همچنين احساس مي كنم جهش مني اخيرا كاهش داشته است .خواهش مي كنم اعلام نظر بفرماييد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من با توجه به سن شما کاملا سالمید وبیخیال باشید
  • تصویر کاربر سمانه شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    همسرم ازمایش اسپرم دادن و حرکت اسپرمش کند است که با معاینه تشخیص واریکسل دادن و دکتر گفته که باید جراحی شود ولی من و شوهرم از عملش میترسیم.میخواستم بدونم امکان داره که فقط با دارو و تغذیه مناسب درمان بشه؟اگه عمل کنه امکان اینکه به روش طبیعی باردار شویم چقدر است و چند در صد احتمال درمان با عمل وجود دارد؟
    جواب از مایش به این صورت لطفا بگین تشخیص شما چیست؟ایا عمل بکند یا نه؟
    Volome8
    Color milky
    Viscosity normal
    Liquefaction.min30
    Ph 7.8
    Mucus none
    Leukocytes 3-4
    Aggregation none
    Agglutination none
    Rapid progressive class a8.4
    Progressive classb 20.3
    None progressive class c 32.4%
    None motiie class d38.9
    Totalprogressive class a+b 28.7
    Live ratio class a+b+c 63.1
    Pathology11
    Head pathology10.5
    Midpiece pathologi 8.6
    Tailpatholoji6.1%
    Tzi 2.5
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام حرکت کم است
  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    آلت تناسلی من به شکلی که در عکس فرستادم کج هست البته هیچ دردی در هیچ زمانی ندارم حتی نعوظ ولی اختلال نعوظ دارم که با قرص ویاگرا به شدت حل میشه خواستم بدونم نیاز به جراحی دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر در سکس مشکلندارید عمل نمیخواهد
  • تصویر کاربر ارمین شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 791 مشاهده پرسش
    من یکبار رابطه جنسی بدون کاندوم داشتم و نتونستم بعدش حموم برم فرداش نوک الت تناسلیم سوزش ایجاد شده میخواستم بدونم دلیلش چیه و چیکار کنم و یک بار رابطه احتمال ایدز دارد ؟من ایران نیستم کمکم کنید مرسی جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر ترشحات چرکی دارید انتی بیوتیک باید بخورید
  • تصویر کاربر Irh پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    باسلام. خسته نباشید.
    جناب دکتر، من و همسرم یک سال و اندی است که نامزدیم.من به تازگی متوجه شده ام که ایشون چهارسال پیش عمل واریکوسل گرید ۲ داشته و ازمایش مربوط ب اسپرم وازمایشات مربوطه پس از عملش به گفته دکترش عالی بوده وضعیتش اونموقع. و مشکلیم نداشته کلن. بعد از چن ماه از گذشته رابطمون (به طور کامل رابطه و نزدیکی نداشته ایم تاکید میکنم بطورکامل .ولی رابطه داشته ایم) ایشون بعد از هرباز انزال دل درد شکم‌درد و بی حالی دارد.بعد از چن‌ماه ازمایش ک داد دکتر گفته عفونت داره و قرص داده که فعلن هم‌خوب نشدش.
    من ترس دارم و نگرانی. میخوام ببینم اولن در آینده به لحاظ باروری ایشون به مشکل خواهیم خورد یا نه؟ (حتی با وجود اینکه به فرض ایشون الان ازمایششون نرمال و خوب باشه)آیا ریسک است این موضوع یا خیر؟
    و اینکه دومن این موضوع دردو...بعد از انزال چه ارتباطی میتونه داشته باشه آیا نگران کنندست؟
    ممنون میشم زودترو سریعتر پاسخ بدید. پای یک زندگی درمیان‌است. صمیمانه سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      باید ازمایش بدهند ببینم درد ارتباطی ندارد
    2. تصویر کاربر Irh پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      آزمایش اسپرم یا موارد دیگر؟ چون ازمایش هایی بغیر از اسپرم دادن که دکتر گفتن به اون ربطی نداره و عفونت هستش این.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      ازمایش اسپرم
    4. تصویر کاربر Irh شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      آهان بله.
      آقای دکتر این سوتل رو که پرسیدم از حضورتون که آیا در آینده به لحاظ باروری ایشون به مشکل خواهیم خورد یا نه؟ (حتی با وجود اینکه به فرض ایشون الان آزمایششون نرمال و خوب باشه)آیا ریسک است این موضوع یا خیر؟
      جناب دکتر خیلی خیلی لطف میکنید. ممنونم .
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
    6. تصویر کاربر Irh سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      من خانوم، ۲۳ سالمه و ایشون ۲۷ . و من حداقل زمانی که اقدام به فرزند آوری خواهم نمود تقریبا ده سال بعد خواهد بود. چون الان که نامزدیم که هیچ امکانش نیست و بعدشم بلافاصله که فرزند نخواهیم خواست.(به دلیل برناما ریزی هایی که برای زندگی داریم بهرحال...)
      اگر به آزمایش اسپرم هم‌اکتفا نتوان‌کرد،پس چگونه اطمینان میتوان حاثل کرد ازین قضیه؟ پس با این‌اوصاف که فرمودید روی چه حسابی باید اقدام و اطمینان به شروع زندگی کرد؟
      دکتر ممنونم.برایتان بهترین‌ها راازخداوندمیخواهم.متشکراگر پاسخ بفرمائید.
    7. تصویر کاربر Irh سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      این رو هم عرض کردم‌قبلا که ایشون چند سال پیش عمل موفقیت آمیز واریکوسل رو داشتن. حالا عرضم به این‌هست که مردی که این‌عمل رو نداشته یا مشکل واریکوسل نداره کلا با ایشون(یعنی کسی که عپل موفقیت امیز‌واریکوسل داشته) آیا شرایط هردو یکسان هست؟(به اون شکل که فرمودید که باید اقدام به‌فرزنداوری بشه بعد) چه مردی که واریکوسل ندارد چه مردی که عمل موفقیت آمیز داشته؟؟؟؟
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
    9. تصویر کاربر Irh سه شنبه ۲۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      بله کاملا و دقیقا فرمایش شما درست و صحیح است متوجهم. منتها چون بنده به طور خاص از شرایط خودم صحبت میکنم،اون سوال ها برام‌ پیش آمده‌ و ذهن من‌و خانوادم رو مشغول و مشوش کرده .
      بله حتما بادقت تماشا خواهم‌کرد.
    10. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ آذر ۹۶( 8 سال پیش)
      بیخودی ذهنتان را درگیر نکنید
    11. نمایش سایر 9 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض ارادت
    مدتی است در مجرای ادرار (از ابتدای آلت) احساس سوزش شدید می کنم . آزمایش هم دادم و چیزی نیوده است . می خواستم بدانم علت چیست؟ البته مدتی آب زیاد خوردم و این مورد برطرف شد ولی خوردن آب زیاد هم عوارضی همچون دستشویی زیاد رفتن دارد . لطفاً راهنمایی بفرمایید . این مورد باعث شده است در مکانهای عمومی کمتر حاضر شوم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      تنهادرمان این سوزش مصرف اب است هر ۲ساعت یک لیوان اب
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    با سلام.دکتر بنده در شرف ازدواج هستم و بسیار نگران نابارور بودنم.
    رنگ منی که از من خارج میشود مایل به زرد است .ایا این نشانه از نابارور بودن من است؟ممنون میشم اگر پاسخ سوالمو بدهید با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      باید ازمایش وکشت دهید از منی
  • تصویر کاربر ساوش پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بنده اهل کرمانشاه هستم و چند سالی می شود که متوجه شده ام که تنگی مجرادارم آن هم بعد از چند ماه زجر کشیدن و از طریق سیستوسکوپی و گرفتن عکس رنگی دکتر گفت یا باید عمل باز انجام دهی که آن هم عوارض دارد و یا اینکه سیستوسکوپی انجام دهی این کارراانجام دادم اما زیاد دوام نیاورد و دوباره مجرا تنگ شد دوباره به دکترمراجه کردم یک باردیگر این عمل راانجام داد اما نتیجه نگرفتم و هم اکنون نیز مجرا تنگ است و از این موضوع رنج مبرم لطفا مرا دراین خصوص راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      باید عمل باز کنید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    ۸۲سال سن دارم حدود یک ماه است پروستادم اذیتم می کند.ازطریق تلگرام آزمایش وسونو گرافی برایت فرستادم.احتیاج به عمل دارم.اگر احتیاج به عمل دارم.برام شرح بده چه نوع عمل برام بهتر است (عمل باز.یالیزر...)اگر بیام خدمت شما بیمارستان خیلی می مونم اگر جوابم دهید سپاسگذارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر . من مردی 52 ساله هستم حدود دوهفته هست که تکرر ادرار دارم .ولی بدون درد و سوزش و هیچ تغییر رنگ و بو . تنها دهانم خشک میشود و به این خاطر آب زیاد میخورم ممنون میشم از راهنمائی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چکاپ نمایید
  • تصویر کاربر میرصدوقی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد و تشکر فراوان
    پدرم 84 ساله سرطان پرستات دارد دیفرلین 11 هر سه ماه +زولتکس مصرف می کند متاسفانه متاستاز به استخوان لگن داشته است .آیا واکسن آنفلا نزا برای ایشان ضرر ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نباید ضرر داشته باشد
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    با سلام پدر بنده 75 ساله 6 ماه پیش عمل پروستاتکتومی انجام دادند .نمونه برداری از لنف منفی بود در آزمایش اول بعد از عمل psa /005 بوده اکنون به عدد 3/. رسیده است . این افزایش ناشی از چیست و چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      پی گیری با پزشگتان
  • تصویر کاربر نعمت پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید ، آقای دکتر من چند وقت پیش خدمت شما اومدم و برگه های سونوگرافی پدرم را نشان دادم که مبتلا به بزرگی پروستات و باتوجه به اینکه عموم سرطان پروستات دارن شما آزمایش PSA را فرمودین که انجام شود و با توجه به اینکه از شهرستان میومدم فرمودین برام ارسال کنین.
    E.S.R 1hr Result:12 Reference value:0-20
    PSA Result:3 Reference value: up to 4
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام ازمایش نرمال است ولی پیگیری میخواهد
  • تصویر کاربر کیانا یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 736 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. چندی پیش پدر بنده که 77 سال سن دارد دچار عفونت ادراری شدید شد پس از بررسی ها مشخص شد که پروستات ایشان بزرگ است و پس از مراجعه به پزشک ، و انجام سیستوسکوپی پزشک نیز بزرگی پروستات راتایید کردند وگفتند که به مدت یک هفته دارو درمانی کنند سپس سونوگرافی انجام دهیم که مشخص شد مثانه ایشان هنوز کامل تخلیه نشده است. پزشک به این نتیجه رسید که باید از روش تراش استفاده کرد. حال می خواستم نظر شما را در این مورد جویاباشم در ضمن ازمایش پی اس آ ایشان نیز بالاتر از حد نرمال بوده است البته نام داروی مصرفی را نمی دانم فقط یک کپسول بود که شبها مصرف می کرده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان پروستات جراحی ان است پروستات خیلی بزرگ با عمل باز بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب