اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض عمل پروستات آشنا شوید

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. عوارض عمل پروستات چیست؟

عمل پروستات

غده پروستات به اندازه یک گردو کوچک مثل شکل زیرکاملاً دورادور گردن مثانه و قسمت خروجی آن را احاطه کرده است. وقتی غده پروستات بزرگ می شود قسمت خروجی مثانه را تنگ کرده و باعث علائم زیر می شود.

عکس بزرگی پروستات

  • کاهش جریان ادراری
  • قطع و وصل شدن ادرار
  • قطره قطره آمدن ادرار
  • تکرر ادراری
  • سوزش شدید و باریک آمدن ادرار
  • عدم تخلیه خوب مثانه و ادرار باقیمانده بالا در داخل مثانه
  • بیدار شدن های مکرر بیمار از خواب در شب ها جهت دستشوئی

50درصد مردان بالای 50 سال به درجاتی به نشانه های ذکر شده مبتلا می شوند که باید درمان شوند.

عوارض عمل پروستات

آیا عمل پروستات خطرناک است؟ اصولاً عمل جراحی پروستات مثل عمل های دیگر عوارضی دارد که به ذکر آنها می پردازیم:

1- عوارض حین عمل پروستات

بعد از عمل به علت جراحی خونریزی قابل کنترلی ایجاد می شود که ممکن است باعث نگرانی بیمار شود ولی کاملاً طبیعی است و با گذاشتن سوند به مدت 24-48 ساعت و ایجاد شستشو کاملاً رفع خواهند شد.

2- بی اختیاری ادراری

عموماً در جراحی سرطان پروستات دیده می شود نه در عمل بزرگی خوش خیم. در بزرگی خوش خیم پروستات بعد از عمل احتمال بی اختیاری نزدیک به صفر می باشد و اصلاً نگران نباشید. کسانی ممکن است بی اختیار شوند که مثانه آنها مشکل داشته باشد از قبیل مثانه های کم حجم و عصبی و سرکش. پس نگران بی اختیاری نباشید.

علت بیضه ی نهفته

3- توانایی جنسی

سوالی که معمولا پرسیده می شود این است که ایا عمل پروستات باعث عقیم شدن میشود؟ در جواب باید گفت که در عمل جراحی سرطان پروستات، توان جنسی مرد آسیب می بیند و یا از بین می رود ولی در عمل خوش خیم پروستات توان جنسی شما کاملاً برای بعد از عمل حفظ خواهد شد و به علت باز شدن حفره در غده پروستات بعد عمل مایع منی شما پس از انزال به داخل مثانه می ریزد و با ادرار دفع خواهد شد و این نگرانی قطع شدن مایع منی نیست و در این مورد اصلاً جای نگرانی نیست.

4- ادرار خونی، درد، سوزش و عدم روان آمدن ادرار

بعد از عمل برای 3-4 هفته کاملاً طبیعی است و با خوردن مایعات فراوان و مصرف مسکن کاملاً بهبودی پیدا خواهید کرد.

جلوگیری از بزرگی پروستات

بزرگی پروستات معمولاً به علت بالا رفتن سن است و در نتیجه هنوز هیچ راهی برای پیشگیری از بزرگی پروستات وجود ندارد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدید، باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دکترتان از شما سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات و بررسی ادرار باقیمانده و تست PSA و آزمایش کامل خون و ادرار درخواست خواهد کرد و در صورت نیاز توسط پزشک معاینه مقعدی پروستات نیز انجام خواهد شد.

درمان پروستات

اول درمان داروئی پروستات است، خط اول درمان داروئی استفاده از داروهای شل کننده گردن مثانه می باشد. مانند پرازوسین، ترازوسین، تامسولوسین و امنیک. این داروها را قبل از خواب به بیماران توصیه می کنیم که استفاده نمایند. اگر شدت تنگی مجرا به علت پروستات بالا باشد و به درمان داروئی جواب ندهند بهترین اقدام درمان جراحی پروستات می باشد.

عمل باز پروستات

امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. درمان طلائی پروستات برای کسانی که 1- حجم پروستات آن ها بالای 60-70 گرم می باشد 2- همزمان با بزرگی پروستات سنگ مثانه بزرگ دارند 3- سمت رشد بزرگی پروستات به داخل مثانه است، عمل جراحی باز می باشد. در این روش با برش کوچکی در بالای استخوان عانه و زیر ناف و با برش کوچک روی مثانه، قسمت هسته ای پروستات را که باعث انسداد مجرا شده است برداشته می شود.

عمل باز پروستات

بهترین درمان و درمان طلائی پروستات های زیر 50 گرم که باعث انسداد شدید خروجی مجرا می شوند عمل TURP یا تراش از داخل مجرا (همان لیزر عامیانه) می باشد. در این روش بدون برش جراحی پوستی با عبور دوربین به مجرا، قسمت هسته ای پروستات را با تراش و تکه تکه کردن آنها بر می داریم مثل شکل و آنها را خارج می کنیم. پس چه در عمل جراحی پروستات باز و چه بسته همه پروستات برداشته نمی شود و فقط هسته انسدادی را بر می داریم.

عمل پروستات با لیزر

لیزر هولمیوم می تواند به روش های مختلف برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات مورد استفاده قرار گیرد. در روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم (HoLAP) مقدار اضافی بافت پروستات توسط لیزر از بین می رود. این کار نتیجه ای همانند جراحی پروستات چه باز و چه بسته در پی دارد. مزایای عمده روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم کاهش از دست دادن خون، مدت زمان کمتر کاتتر (لوله) گذاری و کاهش مدت زمان بستری در بیمارستان می باشد. یک نوع روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم، برش پروستات به وسیله آن لیزر (HoLRP) است. در این فرایند برای برش بافت اضافی از یک لیزر هولمیوم استفاده می شود.

جراحی پروستات به وسیله لیزر هولمیوم از طریق مجاری ادرار نیز می تواند سبب ایجاد اختلالات نعوظ و انزال معکوس شود. اما از مزایای استفاده از لیزر این است که می توان بافت بیشتری برداشت. همچنین برای مردان با هر اندازه پروستات مناسب است همچنین برای مردان مبتلا به اختلالات خونریزی یا افرادی که دارو های رقیق کننده خون (مانند آسپرین، کلوپیدوگرل و وارفارین) مصرف می کنند؛ مناسب است.

درمان خانگی پروستات

برخی اقدامات احتیاطی می توانند به اجتناب از بدتر شدن علائم بزرگی پروستات و عوارض آن کمک کنند. فرد نباید در هنگام احساس نیاز شدید، دفع ادرار خود را به تاخیر اندازد. باید در هنگام احساس نیاز، هر چه زودتر ادرار دفع شده و مثانه به طور کامل تخلیه شود.

و اما توصیه های اینجانب

  • بهترین و قطعی ترین روش درمان بزرگی پروستات، درمان جراحی آن است. باز یا بسته
  • بزرگی پروستات درمان داروئی ندارد و داروها پروستات را فقط کوتاه مدت شل می کنند و لذا درمان تسکینی هستند.
  • علیرغم پیشرفت تکنولوژی جراحی در حال حاضر بهترین درمان برای پروستات های بزرگ جراحی باز و پروستات تهای زیر 50 گرم عمل بسته TURP یا لیزری می باشد.
  • چکاب منظم PSA را در بالای 50 سال فراموش نکنید.
فیموزیس
  • از عوارض عمل پروستات نترسید چرا که عارضه مهم ندارد و بدون بیهوشی و با یک شب بستری برای همیشه از شر بزرگی پروستات و اختلال در تخلیه ادرار و بدون مصرف قرص راحت می شوید.
  • عمل جراحی خوش خیم پروستات چه باز و چه بسته عود ندارد.
  • در صورت داشتن بزرگی پروستات و اختلالات تخلیه ادراری جهت نوبت دهی با شماره 22642744 تماس بگیرید.
  • جهت آگاهی بیشتر شما فیلم عمل های اینجانب در رابطه با عمل باز و بسته پروستات رانگاه کنید.

ویدیو جراحی پروستات به وسیله دکتر کرمی:

سونوگرافی پروستات چیست؟

سونوگرافی پروستات از امواج صوتی استفاده میکند تا تصویری از غده پروستات مردان  تولید کند و برای کمک به تشخیص علائمی مانند مشکل در ادرار کردن یا بالا بودن نتایج آزمایش خون استفاده میشود. همچنین این آزمایش برای بررسی برآمدگی که هنگام معاینه مقعدی پیدا شده است، مشخص کردن اختلالات و بررسی این که آیا غده بزرگ شده است، استفاده میشود. سونوگرافی ایمن، بدون تهاجم بوده و از اشعه ی رادیواکتیو استفاده نمی کند.

این فرآیند نیاز به آمادگی خاصی ندارد. جواهرات خود را در خانه بگذارید و لباس راحت و گشاد بپوشید. ممکن است از شما خواسته شود تا گان (نوعی لباس مخصوص) بپوشید و به پهلو بخوابید و زانوهایتان را در شکمتان جمع کنید. برای بدست آوردن تصویر هایی با کیفیت بالا، ترنسدیوسر سونوگرافی –یک استوانه پلاستیکی در حدود اندازه انگشت- به مقدار کمی در مقعد شما وارد خواهد شد. اگر انجام نمونه برداری برنامه ریزی شده باشد، ممکن به شما بگویند از مصرف آسپرین و دیگر داروهای رقیق کننده خونی بین 7 تا 10 روز قبل از این فرآیند خودداری کنید. ممکن است از شما خواسته شود که تنقیه کنید تا روده هایتان پاکیزه گردند.

آیا می شود بدون عمل  و با دارو پروستات را درمان کرد. برای آشنایی بیشتر بر روی لینک درمان دارویی بزرگی پروستات کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (224 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مازیار سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر من دو ماه پیش سه عدد برجستگی دیدم و ضایعهکه نمیدونم زگیل بود یا نه دوتا به صورت گرد کوچک بود یکی هم استوانه ای شکل که انگار فرو رفته بود من به دوتاش دست زدم اونا افتادن بعد از دست زدن و خون هم نیومااون استوانه ای شکلم بر اثر دست زدن افتاد اون یه دونه ریز طوسیم خودش افتاد ولی دیگه نزدن این دونه ها که شکل زگیل بودن اصلا نمیدونم بودن یا سوال دارم شنیدم برا ازمایش زگیل تناسلی باید از ضایعه نمونه برداری کرد من الان ضایعه ندارم نمیدونم بر اینکه بفهمم زگیلن یا نه واگه بوده باش برم سراع درمان چه کار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام،
    من یک پسر ۲۰ ساله هستم که الان مدت تقریبا ۱ هفته هست که احساس لرزش (از داخل) در سر آلت تناسلی ام می کنم. در موردش در سایتتون جست و جو کردم و دیدم که گفتید اهمیتی نداره ؛ خواستم بدونم راهی نیست که ازش خلاص شد ؟ چون واقعا اذیت می کنه و نمیذاره که اصلا تمرکز داشته باشم .
    ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر همایون سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ؛ (38 ساله)
    من انزال خشک دارم ، بعد از سونوگرافی ترانس رکتال و سیستوسکوپی که انجام دادم مشخص شد که انسدادی در کار نیست ، ولی التهاب شدید پروستات دارم .
    واریکوسل داشتم که پنج سال پیش به روش سنتی عمل جراحی شدم . ولی بعد از چند وقت پیش به علت خوردن معجونات گیاهی برای درمان انزال خشک ، کمردرد گرفته و رگهای اطراف بیضه چپم متورم و دردناک شده اند ، به شکلی که وقتی سرپا هستم درد کمتری دارم ولی وقتی روی صندلی یا روی زمین می نشینم دردم زیاد میشود .
    1- آیا متورم شدن این رگها نشانه عود کردن دوباره واریکوسل هست ؟ خیلی ناراحتم کرده ، در داخل بیضه هام فقط رگهای متورم و دردناک در اطراف بیضه چپم هست ، ولی با این وجود از سرطان بیضه خیلی میترسم .
    2- آیا عمل دوباره واریکوسل ولی این بار به روشهای که شما در کلیپتون فرموده اید خطرناک نیست ؟
    3- آقای دکتر عزیز ؛ بسیاری از پزشکان در وب سایت هاشون ؛ در عارضه هایی که میتونه انزال خشک رو به وجود بیاورد به (پروستاتیت - التهاب پروستات) اشاره کرده اند ، ولی وقتی از آنها سوال میکنم که آیا امکان دارد التهاب شدید پروستات انزال خشک بوجود بیاره ؟ جوابشون منفی هست !!! واقعاً چرا ؟
    آیا غیر اینه که التهاب پروستات میتونه لوله های منی رو مسدود کنه و بعد از انزال شاهد منی نباشیم ؟ مگر لوله های منی بر از وسط پروستات نمی گذرند ؟
    شما رو به خدا زود جواب بدین خیلی حالم بده .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر یونس سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    با سلام من یک سنگ در حالب راست به اقطار1.8در5میلی ودر کلیه چپ یک بافت چربی به قطر 4.5دارم لطفا راهنمایی کنید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر سینا سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    با سلام واحترام
    من 21 سال دارم و 3 سال پیش سمت چپ گرید3 عمل کردم که الان عود کرده و بیضه راستم هم کمی درگیر شده است و یک موضوع خیلی من را ازار می دهد. این که ایا این واریکوسل میتواند باعث تحلیل رفتن و کوچک شدن بیضه من و یا اختلالات هورمونی و یا بی میلی جنسی شود؟ . در این صورت چه راهی برای تشخیص این موضوع وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر روزتون بخیر.بنده روز شنبه 27 مرداد قرار هست خدمت شما برسم. حدود 40 روز هست ازدواج کرده ام اما متاسفانه نعوظ پایدار ندارم. یعنی موقع معاشقه و یا تحریک با دست همسر یا خودم نعوظ برقرار هست و به محض آمادگی برای دخول بلافاصله و در عرض چند ثانیه آلت شل میشود و نعوظ از بین میرود به طوریکه هرچقدر با دست به آلت ور میروم مجدد نعوظ کامل اتفاق نمی افتد. و تاکنون موفق به دخول نشده ام. بنا به توصیه دکتر روانپزشک و اورولوژی آزمایشات هورمونی را انجام داده ام. آیا باید از لحاظ نشت وریدی هم بررسی بشوم؟ اگر پاسخ مثبت است آیا امکان انجام سونوگرافی برای روز مراجعه بنده هست؟ اگر شرایط خاص دارد بفرمایید بنده انجام بدهم . با تشکر از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    سونوگرافی کردم فیستول دو شاخه ای دارم یه شاخه تو نرمی باسن و یکی هم حدفاصل بیضه چپ و مقعد الان امکان عمل جراحی ندارم تا حدود 3ماهه دیگه مخام بدونم چه آنتی بیوتیک یا دارویی فعلا نیاز هست که مصرف کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید تقریبا روی دیواره داخلی مقعد یک دونه احساس میکنم هست و الان حدود چند ماه میشه ولی اصلا اذیتم نمیکنه و تقریبا هیچ مشکلی ندارم شاید یکم یبوست باشه که اونم وقت هایی که اصولی غذا میخورم بوجود نمیاد،فقط این دونه حساسم کرده لطفا در صورت امکان پاسخ بدین که این چیه با تشکر فراوان ⏪ ⏪ مرحله بعد
    1. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۹ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      ببخشید جواب ندادین؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام عکس بفرستید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر همتیان شنبه ۲۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1166 مشاهده پرسش
    پدرم 68 سال دارن، سرطان مثانه داشت،حدود دو هفته پیش جراحی کرد مثانه ش رو کامل درآوردن.الان حدود یک هفته ست مرخص شده دوتا مشکل داره. یکی اینکه نفخ میکنه درحدی که حتی راحت نمیتونه بشینه یا دراز بکشه.یه روز کمتر میشه یه روز دوباره زیاد میشه.
    و اینکه بخاطر این نفخ غذا نمیخوره، در حد شاید روزانه یه کاسه سوپ. و خوابش هم مختل شده.
    خیلی نفخ داره اذیتش میکنه.
    الان دایمتیکون میخوره هر 8 ساعت 30 قطره. مترونیدازول هم میخوره.گاهی هم که نفخ خیلی اذیتش میکنه یه شیاف بیزاکودیل میزنه.
    سوالم اینه که این نفخ تا کی ادامه داشته باشه طبیعیه و اینکه چکار میشه واسش کرد؟چی بخوره که نفخش برطرف بشه.
    ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۷ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد به محل عمل مراجعه نماييد چون روده نيز در اين عمل درگير ميشود ودرجاتي طبيعي است
  • تصویر کاربر پدرام سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    37 سالم هست و میخواستم ختنه کنم میتونم وقت بگیرم برای ویزیت؟ هزینه اینکار چه مقداری میشه حدودا ؟ که بتونم زمان مناسبی وقت بگیرم همچنین مشکلات دیگری هم هست که حضوری باید گفته بشه
    ممنون میشم پاسخ بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ مرداد ۹۷( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر . من مردی 52 ساله هستم حدود دوهفته هست که تکرر ادرار دارم .ولی بدون درد و سوزش و هیچ تغییر رنگ و بو . تنها دهانم خشک میشود و به این خاطر آب زیاد میخورم ممنون میشم از راهنمائی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چکاپ نمایید
  • تصویر کاربر میرصدوقی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد و تشکر فراوان
    پدرم 84 ساله سرطان پرستات دارد دیفرلین 11 هر سه ماه +زولتکس مصرف می کند متاسفانه متاستاز به استخوان لگن داشته است .آیا واکسن آنفلا نزا برای ایشان ضرر ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نباید ضرر داشته باشد
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    با سلام پدر بنده 75 ساله 6 ماه پیش عمل پروستاتکتومی انجام دادند .نمونه برداری از لنف منفی بود در آزمایش اول بعد از عمل psa /005 بوده اکنون به عدد 3/. رسیده است . این افزایش ناشی از چیست و چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      پی گیری با پزشگتان
  • تصویر کاربر نعمت پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید ، آقای دکتر من چند وقت پیش خدمت شما اومدم و برگه های سونوگرافی پدرم را نشان دادم که مبتلا به بزرگی پروستات و باتوجه به اینکه عموم سرطان پروستات دارن شما آزمایش PSA را فرمودین که انجام شود و با توجه به اینکه از شهرستان میومدم فرمودین برام ارسال کنین.
    E.S.R 1hr Result:12 Reference value:0-20
    PSA Result:3 Reference value: up to 4
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام ازمایش نرمال است ولی پیگیری میخواهد
  • تصویر کاربر کیانا یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 731 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. چندی پیش پدر بنده که 77 سال سن دارد دچار عفونت ادراری شدید شد پس از بررسی ها مشخص شد که پروستات ایشان بزرگ است و پس از مراجعه به پزشک ، و انجام سیستوسکوپی پزشک نیز بزرگی پروستات راتایید کردند وگفتند که به مدت یک هفته دارو درمانی کنند سپس سونوگرافی انجام دهیم که مشخص شد مثانه ایشان هنوز کامل تخلیه نشده است. پزشک به این نتیجه رسید که باید از روش تراش استفاده کرد. حال می خواستم نظر شما را در این مورد جویاباشم در ضمن ازمایش پی اس آ ایشان نیز بالاتر از حد نرمال بوده است البته نام داروی مصرفی را نمی دانم فقط یک کپسول بود که شبها مصرف می کرده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان پروستات جراحی ان است پروستات خیلی بزرگ با عمل باز بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب