اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض عمل پروستات آشنا شوید

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. عوارض عمل پروستات چیست؟

عمل پروستات

غده پروستات به اندازه یک گردو کوچک مثل شکل زیرکاملاً دورادور گردن مثانه و قسمت خروجی آن را احاطه کرده است. وقتی غده پروستات بزرگ می شود قسمت خروجی مثانه را تنگ کرده و باعث علائم زیر می شود.

عکس بزرگی پروستات

  • کاهش جریان ادراری
  • قطع و وصل شدن ادرار
  • قطره قطره آمدن ادرار
  • تکرر ادراری
  • سوزش شدید و باریک آمدن ادرار
  • عدم تخلیه خوب مثانه و ادرار باقیمانده بالا در داخل مثانه
  • بیدار شدن های مکرر بیمار از خواب در شب ها جهت دستشوئی

50درصد مردان بالای 50 سال به درجاتی به نشانه های ذکر شده مبتلا می شوند که باید درمان شوند.

عوارض عمل پروستات

آیا عمل پروستات خطرناک است؟ اصولاً عمل جراحی پروستات مثل عمل های دیگر عوارضی دارد که به ذکر آنها می پردازیم:

1- عوارض حین عمل پروستات

بعد از عمل به علت جراحی خونریزی قابل کنترلی ایجاد می شود که ممکن است باعث نگرانی بیمار شود ولی کاملاً طبیعی است و با گذاشتن سوند به مدت 24-48 ساعت و ایجاد شستشو کاملاً رفع خواهند شد.

2- بی اختیاری ادراری

عموماً در جراحی سرطان پروستات دیده می شود نه در عمل بزرگی خوش خیم. در بزرگی خوش خیم پروستات بعد از عمل احتمال بی اختیاری نزدیک به صفر می باشد و اصلاً نگران نباشید. کسانی ممکن است بی اختیار شوند که مثانه آنها مشکل داشته باشد از قبیل مثانه های کم حجم و عصبی و سرکش. پس نگران بی اختیاری نباشید.

علت بیضه ی نهفته

3- توانایی جنسی

سوالی که معمولا پرسیده می شود این است که ایا عمل پروستات باعث عقیم شدن میشود؟ در جواب باید گفت که در عمل جراحی سرطان پروستات، توان جنسی مرد آسیب می بیند و یا از بین می رود ولی در عمل خوش خیم پروستات توان جنسی شما کاملاً برای بعد از عمل حفظ خواهد شد و به علت باز شدن حفره در غده پروستات بعد عمل مایع منی شما پس از انزال به داخل مثانه می ریزد و با ادرار دفع خواهد شد و این نگرانی قطع شدن مایع منی نیست و در این مورد اصلاً جای نگرانی نیست.

4- ادرار خونی، درد، سوزش و عدم روان آمدن ادرار

بعد از عمل برای 3-4 هفته کاملاً طبیعی است و با خوردن مایعات فراوان و مصرف مسکن کاملاً بهبودی پیدا خواهید کرد.

جلوگیری از بزرگی پروستات

بزرگی پروستات معمولاً به علت بالا رفتن سن است و در نتیجه هنوز هیچ راهی برای پیشگیری از بزرگی پروستات وجود ندارد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدید، باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دکترتان از شما سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات و بررسی ادرار باقیمانده و تست PSA و آزمایش کامل خون و ادرار درخواست خواهد کرد و در صورت نیاز توسط پزشک معاینه مقعدی پروستات نیز انجام خواهد شد.

درمان پروستات

اول درمان داروئی پروستات است، خط اول درمان داروئی استفاده از داروهای شل کننده گردن مثانه می باشد. مانند پرازوسین، ترازوسین، تامسولوسین و امنیک. این داروها را قبل از خواب به بیماران توصیه می کنیم که استفاده نمایند. اگر شدت تنگی مجرا به علت پروستات بالا باشد و به درمان داروئی جواب ندهند بهترین اقدام درمان جراحی پروستات می باشد.

عمل باز پروستات

امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. درمان طلائی پروستات برای کسانی که 1- حجم پروستات آن ها بالای 60-70 گرم می باشد 2- همزمان با بزرگی پروستات سنگ مثانه بزرگ دارند 3- سمت رشد بزرگی پروستات به داخل مثانه است، عمل جراحی باز می باشد. در این روش با برش کوچکی در بالای استخوان عانه و زیر ناف و با برش کوچک روی مثانه، قسمت هسته ای پروستات را که باعث انسداد مجرا شده است برداشته می شود.

عمل باز پروستات

بهترین درمان و درمان طلائی پروستات های زیر 50 گرم که باعث انسداد شدید خروجی مجرا می شوند عمل TURP یا تراش از داخل مجرا (همان لیزر عامیانه) می باشد. در این روش بدون برش جراحی پوستی با عبور دوربین به مجرا، قسمت هسته ای پروستات را با تراش و تکه تکه کردن آنها بر می داریم مثل شکل و آنها را خارج می کنیم. پس چه در عمل جراحی پروستات باز و چه بسته همه پروستات برداشته نمی شود و فقط هسته انسدادی را بر می داریم.

عمل پروستات با لیزر

لیزر هولمیوم می تواند به روش های مختلف برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات مورد استفاده قرار گیرد. در روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم (HoLAP) مقدار اضافی بافت پروستات توسط لیزر از بین می رود. این کار نتیجه ای همانند جراحی پروستات چه باز و چه بسته در پی دارد. مزایای عمده روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم کاهش از دست دادن خون، مدت زمان کمتر کاتتر (لوله) گذاری و کاهش مدت زمان بستری در بیمارستان می باشد. یک نوع روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم، برش پروستات به وسیله آن لیزر (HoLRP) است. در این فرایند برای برش بافت اضافی از یک لیزر هولمیوم استفاده می شود.

جراحی پروستات به وسیله لیزر هولمیوم از طریق مجاری ادرار نیز می تواند سبب ایجاد اختلالات نعوظ و انزال معکوس شود. اما از مزایای استفاده از لیزر این است که می توان بافت بیشتری برداشت. همچنین برای مردان با هر اندازه پروستات مناسب است همچنین برای مردان مبتلا به اختلالات خونریزی یا افرادی که دارو های رقیق کننده خون (مانند آسپرین، کلوپیدوگرل و وارفارین) مصرف می کنند؛ مناسب است.

درمان خانگی پروستات

برخی اقدامات احتیاطی می توانند به اجتناب از بدتر شدن علائم بزرگی پروستات و عوارض آن کمک کنند. فرد نباید در هنگام احساس نیاز شدید، دفع ادرار خود را به تاخیر اندازد. باید در هنگام احساس نیاز، هر چه زودتر ادرار دفع شده و مثانه به طور کامل تخلیه شود.

و اما توصیه های اینجانب

  • بهترین و قطعی ترین روش درمان بزرگی پروستات، درمان جراحی آن است. باز یا بسته
  • بزرگی پروستات درمان داروئی ندارد و داروها پروستات را فقط کوتاه مدت شل می کنند و لذا درمان تسکینی هستند.
  • علیرغم پیشرفت تکنولوژی جراحی در حال حاضر بهترین درمان برای پروستات های بزرگ جراحی باز و پروستات تهای زیر 50 گرم عمل بسته TURP یا لیزری می باشد.
  • چکاب منظم PSA را در بالای 50 سال فراموش نکنید.
فیموزیس
  • از عوارض عمل پروستات نترسید چرا که عارضه مهم ندارد و بدون بیهوشی و با یک شب بستری برای همیشه از شر بزرگی پروستات و اختلال در تخلیه ادرار و بدون مصرف قرص راحت می شوید.
  • عمل جراحی خوش خیم پروستات چه باز و چه بسته عود ندارد.
  • در صورت داشتن بزرگی پروستات و اختلالات تخلیه ادراری جهت نوبت دهی با شماره 22642744 تماس بگیرید.
  • جهت آگاهی بیشتر شما فیلم عمل های اینجانب در رابطه با عمل باز و بسته پروستات رانگاه کنید.

ویدیو جراحی پروستات به وسیله دکتر کرمی:

سونوگرافی پروستات چیست؟

سونوگرافی پروستات از امواج صوتی استفاده میکند تا تصویری از غده پروستات مردان  تولید کند و برای کمک به تشخیص علائمی مانند مشکل در ادرار کردن یا بالا بودن نتایج آزمایش خون استفاده میشود. همچنین این آزمایش برای بررسی برآمدگی که هنگام معاینه مقعدی پیدا شده است، مشخص کردن اختلالات و بررسی این که آیا غده بزرگ شده است، استفاده میشود. سونوگرافی ایمن، بدون تهاجم بوده و از اشعه ی رادیواکتیو استفاده نمی کند.

این فرآیند نیاز به آمادگی خاصی ندارد. جواهرات خود را در خانه بگذارید و لباس راحت و گشاد بپوشید. ممکن است از شما خواسته شود تا گان (نوعی لباس مخصوص) بپوشید و به پهلو بخوابید و زانوهایتان را در شکمتان جمع کنید. برای بدست آوردن تصویر هایی با کیفیت بالا، ترنسدیوسر سونوگرافی –یک استوانه پلاستیکی در حدود اندازه انگشت- به مقدار کمی در مقعد شما وارد خواهد شد. اگر انجام نمونه برداری برنامه ریزی شده باشد، ممکن به شما بگویند از مصرف آسپرین و دیگر داروهای رقیق کننده خونی بین 7 تا 10 روز قبل از این فرآیند خودداری کنید. ممکن است از شما خواسته شود که تنقیه کنید تا روده هایتان پاکیزه گردند.

آیا می شود بدون عمل  و با دارو پروستات را درمان کرد. برای آشنایی بیشتر بر روی لینک درمان دارویی بزرگی پروستات کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (224 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    سلام،عرض خسته نباشید.
    استدعا دارم دقیق مطالعه فرمایید
    پسر 20 ساله هستم.ادرارم نازک میاد و کامل دفع نمیشه و ادرارم بوی بدی میده.احساس سرمای زیاد بویژه هنگام ادرار در پشتم دارم و کمر درد هم دارم.آزمایش کشت ادرار و سونوگرافی کلیه ام نرمال بوده،عکس مجرا گرفتم و تنگی مجرا هم ندارم.دکتر احتمال داده پروستاتیت هست.سیپروفلوکساسین و ترازوسین تجویز کرده.اوایل مصرفم خوب بود ولی یه هو سوزش ادرارم دوباره برگشت.الان باز کامل تخلیه نمیشه.گاهی خودارضایی هم دارم.
    سیپروفلوکساین رو یه سال پیش قبلا دکتر دیگری به دلیل عفونت تجویز کرده بود و چون کامل جواب نداده بود خودسرانه هم زیاد مصرف کردم حدود یکی دو ماه.
    دکتر قبلی یه بار سوند زد و گفت تنگی داری و تاوانکس نوشت به مدت پنج روز که اثرش خوب بود ولی بعد از اتمام مصرف باز مشکلم برگشت.
    نظر شما چیه ممنون.
    1. تصویر کاربر جواد دوشنبه ۲۰ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      در ضمن دایم نفخ هم دارم و شکمم صدا میده،این اواخر هم 8 کیلو لاغر شدم.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      تشخیص قطعی تنگی مجرا با سیستوسکوپی است باید انجام دهید
    3. تصویر کاربر جواد سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      آخه آقای دکتر الان که سیپرو 500 میخورم جواب داده بود و جریان ادرارم بهتر شده ولی وسطا سوزشم دوباره شروع شد و رنگ ادرارم عوض شده و بوی بدی میده.وگرنه حجم ادرارم خیلی بهتر شده.
      پس چرا موقعی که دکتر تاوانکس بعد سوند زدن نوشت خوب شدم ولی بعدا که بعد سوند سفیکسیم نوشت نه؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      بعد از تعطیلات بیایید ببینم برای سیستوسکوپی
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شمادکترگرامی.احتمالا اینجانب دچار زگیل تناسلی HPVدرروی زبان خودهستم که مدتی ازبین میرود وکوچک شده وباز دوباره عود میکند.درضمن سیگارهم مصرف میکنم لطفا درباره بهترین درمان راهنمایی فرمایید.باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      بهترین درمان کرایو است
  • تصویر کاربر رامین سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    باعرض سلام
    مدت چند روزه سه عدد خشکی قرمز رنگ بدون خارش با ابعاد کوچک روی کلاهک آلت تناسلیم مشاهده کردم
    لطفا راهنماییم کنید اگه نیازه به پزشک مراجعه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    دو ماهی است درد در بیضه سمت راست دارم بخصوص در هنگام نشستن روی صندلی. ولی در حالت ایستاده و حتی بازی والیبال دردی احساس نمی کنم ولی اگر شلوار تنگ پا کنم اذیت می شوم.سونوگرافی شدم و نوار مثانه گرفتم و دکتر نتیجه گرفت که پروستات دارم و داروی پروستاتان و آپو-ترازوسین تجویز کرد. بعد از دو هفته مصرف دارو همچنان درد وجود داشت و دوباره مراجعه کردم و داروی عفونت برای ده روز تجویز کرد و گفت اگر بعد از ده روز خوب نشد احتمالا تنگی نخاع داری و باید ام آر آی شوی. الان درد آرام تر شده ولی درد در کشاله ران و نزدیک آپانتیز هم احساس می کنم بخصوص وقتی خم می شوم درد شکم بیشتر و بعد از آن درد بیضه هم بیشتر می شود. با دکتر دیگری مشورت کردم و ایشان قرص آلفن ایکس ال 100 تجویز کرد ولی فایده ای نداشت. الان اگر مدتی روی صندلی بنشینم بعد از بلند شدن کشیدگی در زیر آپاندیز احساس می کنم. در ضمن در سال 92 آپاندیز را عمل کردم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      از نظر من شما سالمید ودرمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر toyota سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    سلام
    1- از نوجوانی مشکل تکرر ادرار واحساس سوزش در مثانه و پروستات داشتم در سیستوسکوپی اول تشخیص التهاب پروستات چند سال بعد به علت احتباس ادرار سیستوسکوپی و تشخیص وجود مخاط مجددا چند سال بعد به علت تکرر ادرار وسوزش مثانه سیستوسکوپی و تشخیص تنگی در ناحیه پروستات و مجرا داده شد به مدت ۲روز سوند داشتم که بعد از آن تا حدوی مشکلاتم کم شد ولی متاسفانه دکتر هیچ اشاره ای نکرد که تنگی مجرا را پیگیری کنم و چون همزمان التهاب پروستات داشتم فکر میکردم این مشکلات مختص به پروستات است در طول ۱۲ سال مشکلات گفته شده را کما بیش داشتم الان مدتی است تکرر ادرار سوزش و درد در مثانه و آلت تناسلی دارم اگر مثانه پر و حجم ادرار زیاد باشه ادرار پرش داشته البته اگر آلت را بالا نگهدارم شدت جریان ادرار بیشتر می شود و باریک نیست در غیر اینصورت ادرار پرش کمی داشته و تقریبا باریک است مشکلات درد تقریبا در کل روز وجود دارد فقط کم و زیاد می شود و مختص به زمان دفع ادرار نیست و همجنین شب ها برای ادرار بیدار میشم در سونو حجم تقریبی پروستات ۳۰ سی سی و پس از تخلیه مثانه باقیمانده ادرار ۲۵ سی سی آقای دکتر از روی توضیحات میشه تشخیص داد دوباره تنگی برگشته یا نه
    2- آقای دکتر پیشنهاد و تقاضا دارم ضمن کار درمانی با بخش های تحقیقاتی کشور راهی پیدا کنید که بشود مجرای تنگ شده را با خوردن دارو و تزریق هر ماده گیاهی یا شیمیایی و یا هر روش دیگری به حالت اول بگرداند حتما خداوند راهی قرار داده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      تشخیص قطعی تنگی مجرا با سیستوسکوپی است که هم تشخیصی وهم درمانی میباشد
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1120 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید جناب دکترکرمی بنده شبی 2 بار پا می شدم ادارمی کردم رفتم سونوگرافی کلیه چپم سنگی به اندازه 4 میل و کلیه راستم سنگی به اندازه 3 میل -هیدرونفروز در کلیه ها مشهود نیست - ضخامت جدار مثانه درمحدوده نرمال می باشد . پروستان به حجم تقریبی 21 سی سی و کوی پارانشیم یکنواخخت می باشد - تصویر یه عدد کیست کوچک ساده به ابعاد تقریبی 5 میل در قسمت میانی پروستات رویت شد که کیست قابل درمان می باشد بنده 41 سالم می باشد البته سه ماه پیش سونودادم از کیست پروستان خبری نبود ممنون میشم از راهنمائیتون با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      این کیست خطری نبوده ودرمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر احسان سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    من چندماه اخیربرای اصلاح واجبی زیاد میزدم
    اولش یکم با التهاب شروع شد و یه مقداری زمخت شدن پوست
    بعد یه مدت حس کردم که چندتا دونه درومده که با لمس اونجا میزدن رو دستم
    من کماکان واجبی میزدم و بعد یه مدت دیگه حس کردم یکم بزرگ شدن سه چهار تا دونه بودن ک یکی دوتاش بزرگتر بود

    خلاصه واجبی رو قطع کردم دیدم خوب نشدن
    بیست روز پیشم رفتم دکتر پوست گفت مشکوک به زگیل تناسلیه و برام کرایو کرد

    الان دونه ها رفتن اما من نگرانم از بابت اینکه اگه زگیل بودن اونا پس قطعا من به ویروس hpv آلوده شدم
    چکار باید بکنم؟؟
    عکس میفرستم ببینید لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      شک دارید ازمایش دهید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۰ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر گرامی من امروز رابطه جنسی مشکوکی داشتم ولی با کاندوم بود.تنها سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینه که آیا وارد کردن انگشت به واژن زن حامل ویروس اچ ای وی و سپس مکیدن همان انگشت که حاوی مایع واژن است باعث انتقال ویروس اچ ای وی میشه یا نه؟آیا نیازی به مراجعه به مراکز مشاوره بیماری های رفتاری داره یا خیر؟چون استفاده از قرص های pepمیدونم که تا 72 ساعت موثر است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      بله کار خطرناک وغیر بهداشتی کردید تکرار نکنید
  • تصویر کاربر شیرین سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1078 مشاهده پرسش
    باسلام.. وقت بخیر...بنده حدود 5 سال پیش بخاطر بی اختیاری ادراری عمل تی او تی انجام دادم که بلافاصله بعد از عمل قطره قطره ازم ادرار خارج میشد بهمراه خونریزی. به دکتر مراجعه کردم گفتن بافت دور تی او تی ضخیم شده. که با مشورت با شما به دکتر ضیغمی مراجعه کردم و دوباره چند روز پیش مرا عمل کردند و گوشت اضاف را تراشیدند.. الان بعد از گذشت چند روز دوباره بی اختیاری ادراری دارم و دکتر قرص ویزیکر تجویز کردند.و قرص تاوانکس مصرف میکنم. لطفا راهنمایی کنید.. ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      باید تحت نظر دکتر خودتان باشید
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    دکترجان سلام
    جوانی 21ساله هستم از شیراز
    چند عکس برای شما فرستادم
    عکس اول آلت من در حالت نعوظ کامل هستش و عکس دوم در حالت نعوظ کامل هست که آلتم را با دست بدون وارد کردن فشار اضافه گرفته ام
    تشخیص شما چیست و آیا نیاز به درمان دارد؟
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر در دخول مشکل داشتید باید درست شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر . من مردی 52 ساله هستم حدود دوهفته هست که تکرر ادرار دارم .ولی بدون درد و سوزش و هیچ تغییر رنگ و بو . تنها دهانم خشک میشود و به این خاطر آب زیاد میخورم ممنون میشم از راهنمائی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چکاپ نمایید
  • تصویر کاربر میرصدوقی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد و تشکر فراوان
    پدرم 84 ساله سرطان پرستات دارد دیفرلین 11 هر سه ماه +زولتکس مصرف می کند متاسفانه متاستاز به استخوان لگن داشته است .آیا واکسن آنفلا نزا برای ایشان ضرر ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نباید ضرر داشته باشد
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    با سلام پدر بنده 75 ساله 6 ماه پیش عمل پروستاتکتومی انجام دادند .نمونه برداری از لنف منفی بود در آزمایش اول بعد از عمل psa /005 بوده اکنون به عدد 3/. رسیده است . این افزایش ناشی از چیست و چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      پی گیری با پزشگتان
  • تصویر کاربر نعمت پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید ، آقای دکتر من چند وقت پیش خدمت شما اومدم و برگه های سونوگرافی پدرم را نشان دادم که مبتلا به بزرگی پروستات و باتوجه به اینکه عموم سرطان پروستات دارن شما آزمایش PSA را فرمودین که انجام شود و با توجه به اینکه از شهرستان میومدم فرمودین برام ارسال کنین.
    E.S.R 1hr Result:12 Reference value:0-20
    PSA Result:3 Reference value: up to 4
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام ازمایش نرمال است ولی پیگیری میخواهد
  • تصویر کاربر کیانا یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 738 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. چندی پیش پدر بنده که 77 سال سن دارد دچار عفونت ادراری شدید شد پس از بررسی ها مشخص شد که پروستات ایشان بزرگ است و پس از مراجعه به پزشک ، و انجام سیستوسکوپی پزشک نیز بزرگی پروستات راتایید کردند وگفتند که به مدت یک هفته دارو درمانی کنند سپس سونوگرافی انجام دهیم که مشخص شد مثانه ایشان هنوز کامل تخلیه نشده است. پزشک به این نتیجه رسید که باید از روش تراش استفاده کرد. حال می خواستم نظر شما را در این مورد جویاباشم در ضمن ازمایش پی اس آ ایشان نیز بالاتر از حد نرمال بوده است البته نام داروی مصرفی را نمی دانم فقط یک کپسول بود که شبها مصرف می کرده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان پروستات جراحی ان است پروستات خیلی بزرگ با عمل باز بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب