اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض عمل پروستات آشنا شوید

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. عوارض عمل پروستات چیست؟

عمل پروستات

غده پروستات به اندازه یک گردو کوچک مثل شکل زیرکاملاً دورادور گردن مثانه و قسمت خروجی آن را احاطه کرده است. وقتی غده پروستات بزرگ می شود قسمت خروجی مثانه را تنگ کرده و باعث علائم زیر می شود.

عکس بزرگی پروستات

  • کاهش جریان ادراری
  • قطع و وصل شدن ادرار
  • قطره قطره آمدن ادرار
  • تکرر ادراری
  • سوزش شدید و باریک آمدن ادرار
  • عدم تخلیه خوب مثانه و ادرار باقیمانده بالا در داخل مثانه
  • بیدار شدن های مکرر بیمار از خواب در شب ها جهت دستشوئی

50درصد مردان بالای 50 سال به درجاتی به نشانه های ذکر شده مبتلا می شوند که باید درمان شوند.

عوارض عمل پروستات

آیا عمل پروستات خطرناک است؟ اصولاً عمل جراحی پروستات مثل عمل های دیگر عوارضی دارد که به ذکر آنها می پردازیم:

1- عوارض حین عمل پروستات

بعد از عمل به علت جراحی خونریزی قابل کنترلی ایجاد می شود که ممکن است باعث نگرانی بیمار شود ولی کاملاً طبیعی است و با گذاشتن سوند به مدت 24-48 ساعت و ایجاد شستشو کاملاً رفع خواهند شد.

2- بی اختیاری ادراری

عموماً در جراحی سرطان پروستات دیده می شود نه در عمل بزرگی خوش خیم. در بزرگی خوش خیم پروستات بعد از عمل احتمال بی اختیاری نزدیک به صفر می باشد و اصلاً نگران نباشید. کسانی ممکن است بی اختیار شوند که مثانه آنها مشکل داشته باشد از قبیل مثانه های کم حجم و عصبی و سرکش. پس نگران بی اختیاری نباشید.

علت بیضه ی نهفته

3- توانایی جنسی

سوالی که معمولا پرسیده می شود این است که ایا عمل پروستات باعث عقیم شدن میشود؟ در جواب باید گفت که در عمل جراحی سرطان پروستات، توان جنسی مرد آسیب می بیند و یا از بین می رود ولی در عمل خوش خیم پروستات توان جنسی شما کاملاً برای بعد از عمل حفظ خواهد شد و به علت باز شدن حفره در غده پروستات بعد عمل مایع منی شما پس از انزال به داخل مثانه می ریزد و با ادرار دفع خواهد شد و این نگرانی قطع شدن مایع منی نیست و در این مورد اصلاً جای نگرانی نیست.

4- ادرار خونی، درد، سوزش و عدم روان آمدن ادرار

بعد از عمل برای 3-4 هفته کاملاً طبیعی است و با خوردن مایعات فراوان و مصرف مسکن کاملاً بهبودی پیدا خواهید کرد.

جلوگیری از بزرگی پروستات

بزرگی پروستات معمولاً به علت بالا رفتن سن است و در نتیجه هنوز هیچ راهی برای پیشگیری از بزرگی پروستات وجود ندارد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدید، باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دکترتان از شما سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات و بررسی ادرار باقیمانده و تست PSA و آزمایش کامل خون و ادرار درخواست خواهد کرد و در صورت نیاز توسط پزشک معاینه مقعدی پروستات نیز انجام خواهد شد.

درمان پروستات

اول درمان داروئی پروستات است، خط اول درمان داروئی استفاده از داروهای شل کننده گردن مثانه می باشد. مانند پرازوسین، ترازوسین، تامسولوسین و امنیک. این داروها را قبل از خواب به بیماران توصیه می کنیم که استفاده نمایند. اگر شدت تنگی مجرا به علت پروستات بالا باشد و به درمان داروئی جواب ندهند بهترین اقدام درمان جراحی پروستات می باشد.

عمل باز پروستات

امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. درمان طلائی پروستات برای کسانی که 1- حجم پروستات آن ها بالای 60-70 گرم می باشد 2- همزمان با بزرگی پروستات سنگ مثانه بزرگ دارند 3- سمت رشد بزرگی پروستات به داخل مثانه است، عمل جراحی باز می باشد. در این روش با برش کوچکی در بالای استخوان عانه و زیر ناف و با برش کوچک روی مثانه، قسمت هسته ای پروستات را که باعث انسداد مجرا شده است برداشته می شود.

عمل باز پروستات

بهترین درمان و درمان طلائی پروستات های زیر 50 گرم که باعث انسداد شدید خروجی مجرا می شوند عمل TURP یا تراش از داخل مجرا (همان لیزر عامیانه) می باشد. در این روش بدون برش جراحی پوستی با عبور دوربین به مجرا، قسمت هسته ای پروستات را با تراش و تکه تکه کردن آنها بر می داریم مثل شکل و آنها را خارج می کنیم. پس چه در عمل جراحی پروستات باز و چه بسته همه پروستات برداشته نمی شود و فقط هسته انسدادی را بر می داریم.

عمل پروستات با لیزر

لیزر هولمیوم می تواند به روش های مختلف برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات مورد استفاده قرار گیرد. در روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم (HoLAP) مقدار اضافی بافت پروستات توسط لیزر از بین می رود. این کار نتیجه ای همانند جراحی پروستات چه باز و چه بسته در پی دارد. مزایای عمده روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم کاهش از دست دادن خون، مدت زمان کمتر کاتتر (لوله) گذاری و کاهش مدت زمان بستری در بیمارستان می باشد. یک نوع روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم، برش پروستات به وسیله آن لیزر (HoLRP) است. در این فرایند برای برش بافت اضافی از یک لیزر هولمیوم استفاده می شود.

جراحی پروستات به وسیله لیزر هولمیوم از طریق مجاری ادرار نیز می تواند سبب ایجاد اختلالات نعوظ و انزال معکوس شود. اما از مزایای استفاده از لیزر این است که می توان بافت بیشتری برداشت. همچنین برای مردان با هر اندازه پروستات مناسب است همچنین برای مردان مبتلا به اختلالات خونریزی یا افرادی که دارو های رقیق کننده خون (مانند آسپرین، کلوپیدوگرل و وارفارین) مصرف می کنند؛ مناسب است.

درمان خانگی پروستات

برخی اقدامات احتیاطی می توانند به اجتناب از بدتر شدن علائم بزرگی پروستات و عوارض آن کمک کنند. فرد نباید در هنگام احساس نیاز شدید، دفع ادرار خود را به تاخیر اندازد. باید در هنگام احساس نیاز، هر چه زودتر ادرار دفع شده و مثانه به طور کامل تخلیه شود.

و اما توصیه های اینجانب

  • بهترین و قطعی ترین روش درمان بزرگی پروستات، درمان جراحی آن است. باز یا بسته
  • بزرگی پروستات درمان داروئی ندارد و داروها پروستات را فقط کوتاه مدت شل می کنند و لذا درمان تسکینی هستند.
  • علیرغم پیشرفت تکنولوژی جراحی در حال حاضر بهترین درمان برای پروستات های بزرگ جراحی باز و پروستات تهای زیر 50 گرم عمل بسته TURP یا لیزری می باشد.
  • چکاب منظم PSA را در بالای 50 سال فراموش نکنید.
فیموزیس
  • از عوارض عمل پروستات نترسید چرا که عارضه مهم ندارد و بدون بیهوشی و با یک شب بستری برای همیشه از شر بزرگی پروستات و اختلال در تخلیه ادرار و بدون مصرف قرص راحت می شوید.
  • عمل جراحی خوش خیم پروستات چه باز و چه بسته عود ندارد.
  • در صورت داشتن بزرگی پروستات و اختلالات تخلیه ادراری جهت نوبت دهی با شماره 22642744 تماس بگیرید.
  • جهت آگاهی بیشتر شما فیلم عمل های اینجانب در رابطه با عمل باز و بسته پروستات رانگاه کنید.

ویدیو جراحی پروستات به وسیله دکتر کرمی:

سونوگرافی پروستات چیست؟

سونوگرافی پروستات از امواج صوتی استفاده میکند تا تصویری از غده پروستات مردان  تولید کند و برای کمک به تشخیص علائمی مانند مشکل در ادرار کردن یا بالا بودن نتایج آزمایش خون استفاده میشود. همچنین این آزمایش برای بررسی برآمدگی که هنگام معاینه مقعدی پیدا شده است، مشخص کردن اختلالات و بررسی این که آیا غده بزرگ شده است، استفاده میشود. سونوگرافی ایمن، بدون تهاجم بوده و از اشعه ی رادیواکتیو استفاده نمی کند.

این فرآیند نیاز به آمادگی خاصی ندارد. جواهرات خود را در خانه بگذارید و لباس راحت و گشاد بپوشید. ممکن است از شما خواسته شود تا گان (نوعی لباس مخصوص) بپوشید و به پهلو بخوابید و زانوهایتان را در شکمتان جمع کنید. برای بدست آوردن تصویر هایی با کیفیت بالا، ترنسدیوسر سونوگرافی –یک استوانه پلاستیکی در حدود اندازه انگشت- به مقدار کمی در مقعد شما وارد خواهد شد. اگر انجام نمونه برداری برنامه ریزی شده باشد، ممکن به شما بگویند از مصرف آسپرین و دیگر داروهای رقیق کننده خونی بین 7 تا 10 روز قبل از این فرآیند خودداری کنید. ممکن است از شما خواسته شود که تنقیه کنید تا روده هایتان پاکیزه گردند.

آیا می شود بدون عمل  و با دارو پروستات را درمان کرد. برای آشنایی بیشتر بر روی لینک درمان دارویی بزرگی پروستات کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (224 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اسی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 107 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین الان حدودیک سالی هستش که هم زودارضا میشم زیر۲۰ثانیه هم اینکه ححدودا۴ماهه که اصلامیل جنسی ندارم هرماه به ندرت یک ماه سنم ۴۷سال دارم واقعادیگه دارم کلافه میشم ممنون میشم کمکم کنین
    1. تصویر کاربر اسی دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      سلام اقای دکترجوابم کی حاضرمیشه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      دیابت دارید؟ سیگار میکشین؟
    3. تصویر کاربر اسی سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      سلام اقای دکترداروی خاصی بایدمصرف کنم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      به سوالات بنده جواب ندادین
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر AT جمعه ۲۴ بهمن ۴( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 86 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید.
    جوانی 21 ساله هستم که در دوران بلوغ خودارضایی می کردم (بدون نظم خاصی شاید هفته ای 3 الی 4 بار و گاهی هم هفته ای یکبار) و الان چند سالی هست احساس می کنم پوست زیر کلاهک آلتم نازک شده.
    یک سری فرورفتگی هایی روی سطح پوست هم جلو و هم پشت می بینم، خیلی سال پیشم قسمت پشت آلتم دو تا دونه برجستگی های سفید خیلی ریز سفید رنگ که هیچ علائم خاصی هم ندارن ظاهر شدن عکس اونم فرستادم براتون ببینید طبیعیه؟
    این فرورفتگی های پوست هم بیشتر در حالت کاملا شل دیده میشن و در حالت نعوظ خیلی مشخص نیستن.
    آیا این موارد طبیعیه و ربطی به خودارضایی ندارن و من حساس شدم روشون یا واقعا پوست اسیب دیده؟
    آیا درمانی هم داره؟
    و اینکه ازمایش تستوسترون دادم مقدارش 6.28 نانو مول بر لیتر بوده، پیش دکتر غدد رفتم گفتن با توجه به اینکه مشکل هورمونی خاصی نداشتی طبیعیه و بخاطر استرس بوده، خواستم نظر شما رو هم بدونم چون مدت هاست میل جنسی و نعوظم ضعیف شده، من همیشه نعوظ صبحگاهی های خیلی قوی ای داشتم اما حدودا یکسالی میشه که نظمش از بین رفته و ضعیف شده.
    بدنسازی هم میرم ولی استرویید مصرف نکردم، به صورت منظم و با رعایت فاصله بین مکمل ها، وی و کراتین و امگا 3 و مکمل تقویت موی هیربیوتی یوروویتال مصرف کردم فقط.
    خیلی استرس دارم اقای دکتر لطفا راهنماییم کنید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      آلت شما در حد رویت عکس هیچ مشکلی از نظر پوستی یا سایز نداره ازمایش شما طبیعیه نعوظ با استرس و خستگی رابطه ی عکس داره
    2. تصویر کاربر AT چهارشنبه ۲۲ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      آقای دکتر یعنی این گودی ها و قسمت هایی از پوست آلت که دچار فرورفتگی شده (که سعی کردم در عکس ها مشخص کنم)، بافت طبیعیه پوسته؟ بخاطر خودارضایی اینجوری نشده؟
      فایل آزمایش رو هم خدمت تون ارسال کردم، بی زحمت بررسی کنید ولی دکتر غددی که پیش شون رفتم گفتن مثل اینکه این آزمایشگاه ایراد داشته و باید دوباره آزمایش بدم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ بهمن ۴( 2 ماه پیش)
      بله حالت عادی آلته ازمایشاتون موردی ندارن ورزش رو ادامه بدین به جای مصرف مکمل ها هم میتونید برنامه ی تغذیه ای بهتری استفاده کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 82 مشاهده پرسش
    سلام بنده اکنون ۱۷ سال سن دارم
    تاکنون هیچ مشکلی از نظر الت تناسلی نداشتم
    اما به دلیل بیماری افسردگی
    همان طور که دچار وسواس فکری شدم
    دچار خود ارضایی شدم
    اما بعد از ۲ سال و چند ما ه الت تناسلی من دچار مشکلاتی شده
    مثلا ختنه من به سمت بالا حرکت کرده(نمیدونم بهش ختنه میگن یا کلاهک همون صورتی رنگ دور الت تناسلی منظورمه)
    الت تناسلی من حس میکنم کمی پهن شده
    زیر الت تناسلی من بر امدگی پیدا کرده
    و همچنین ادرار من با یک یا چند بار فشار باید تخلیه شه
    این مشکلاتی که گفتم ناشی از وسواس فکری و خود ارضایی بوده و به همین علت خیلی پشیمانم
    و در حال رفع این موضوع و پیشگیری هستم
    از این بابت
    از شما سوال دارم ایا الت تناسلی بنده به حالت نرمال و طبیعی خودش بر میگرده یا خیر
    خواهشا جوابتون رو به به صورت قاطعانه بفرستید
    و اگر هم خوب نمی شه بگید. بنده نا امید نمیشم
    ممنون از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      سلام قرار دادم
    3. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      سلام عکس ارسال نمیشه
    4. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      فایل انتخاب میکنم سایا مینویسه مشکلی پیش امده
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      شما هیچ مشکلی ندارید نگران نباشید همش لخاطر وسواس فکری شما هست به روانپزشک مراجعه کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 86 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر ، بنده ۲۶ سالمه و آلتم به سمت پایین انحنا داره ، قبلا پیش ارولوژیست معاینه شدم و گفتند که دلیلش پایرونی نیست و انحنا نیازی به عمل نداره چون شدید نیست اما چون نگران هستم که نکنه در رابطه جنسی مشکل ساز شه گفتم بازم از شما بپرسم ، از طرفی مجرای دفع ادرارم کمی پایین تر از نوک گلانسه و هنگام نعوظ ، بیش از حد گشاد میشه ( جسارتا تعدادی تصویر براتون ارسال کردم )
    و گاهی اوقات هنگامی که آلتم میخواد به حالت نعوظ برسه سمت چپش کمی دچار تو رفتگی میشه اما بعد از اینکه به نعوظ میرسه اون تو رفتگی از بین میره ( این مورد همیشگی نیست )
    با توجه به توضیحات و تصاویر آیا ممکنه علائم هیپوسپادیاس باشه ؟
    و اینکه انحراف جزیی مجرای ادرار نیاز به ترمیم با جراحی داره ؟
    در مورد اصلاح کجی آلت چطور ؟ نیاز به جراحی هست ؟

    ممنونم ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      با سلام شما دچار هایپوسپادیازیس نیستید کجی آلت شما هم نیاز به جراحی ندارد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 88 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر ، بنده ۲۶ سالمه و آلتم به سمت پایین انحنا داره ، قبلا پیش ارولوژیست معاینه شدم و گفتند که دلیلش پایرونی نیست و انحنا نیازی به عمل نداره چون شدید نیست اما چون نگران هستم که نکنه در رابطه جنسی مشکل ساز شه گفتم بازم از شما بپرسم ، از طرفی مجرای دفع ادرارم کمی پایین تر از نوک گلانسه و هنگام نعوظ ، بیش از حد گشاد میشه ( جسارتا تعدادی تصویر براتون ارسال کردم )
    و گاهی اوقات هنگامی که آلتم میخواد به حالت نعوظ برسه سمت چپش کمی دچار تو رفتگی میشه اما بعد از اینکه به نعوظ میرسه اون تو رفتگی از بین میره ( این مورد همیشگی نیست )
    با توجه به توضیحات و تصاویر آیا ممکنه علائم هیپوسپادیاس باشه ؟
    و اینکه انحراف جزیی مجرای ادرار نیاز به ترمیم با جراحی داره ؟
    در مورد اصلاح کجی آلت چطور ؟ نیاز به جراحی هست ؟

    ممنونم ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      خیر شما دچار هایپوسپادیازیس نیستید کجی آلت شما هم نیاز به عمل جراحی ندارد
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 97 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید ببخشید من ۳۱ سال سن دارم زیاد میرفتم دستشویی واسه ادرار آزمایشات سونو گرافی انجام دادم گفت ۶۰ ml از ادرارم باقی میمونه و آزمایش مثانه و مجاری ادرار رو هم انجام دادم آقای دکتر گفتن مشکلی ندارد فقط باقی مانده ادرار ۴۰۰ سی سی هست و خیلیه بعدش گفت باید آزمایش ام ار ای بدی ...حالا نظر شما چیه آقای دکتر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      خیر باید نوار مثانه انجام بشه
    2. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      آقای دکتر نوار مثانه ام انجام دادم
    3. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      آقای دکتر آزمایش مثانه ام انجام دادم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      خب دوست عزیز بفرستید ببینم
    5. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      هنوز جوابشو نگرفتم ..اگه جوابشو گرفتم چطوری تصویرشو بفرستم ؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      همینجا اپلود کنید اورولوژیستی که انجام داده حین تحویل جواب براتون توضیح هم خواهد داد
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 95 مشاهده پرسش
    بیضه‌ها م بزرگترشوند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      کامل توضیح بدین
    2. تصویر کاربر مجید دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      حجم بیضه‌ها م میشه بزرگتر بشه چون فکر میکنم یه کم کوچکه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      سونوگرافی از بیضه ها انجام بدین سایزش مشخص بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 102 مشاهده پرسش
    سلام روز بخیر،چندسال قبل پروستاتیت داشتم و حجم پروستات ۳۸ سی سی که با داروهای تاوانکس و سفیکسیم طی ۴ ماه خوب و پروستات ۱۸ سی سی شد ، سالهای بعد طی سونوگرافی حجم پروستات بالا نشان داده شد، آخرین سونوگرافی هم به پیوست تقدیم میکنم همراه آزمایش خون، الان گاهی اوقات درد کمر و ران پا دارم ، حدودا ۴۰ عدد قرص پروستادین مصرف کردم تا الان ، خواستم راهنمایی بفرمایید که آیا داروی دیگری بجز این پروستادین نیاز هست مصرف کنم یا خیر ، قرص یورومکس هم درد پام شروع شد مصرف میکنم البته ۲ الی ۳ قرص تا الان مصرف کردم،سالهای قبل برخی داروها مثل نیتروفرونتایین عوارض سرماخوردگی میدادند که دکتر گفتن آلرژی دارین به این دارو و همان موقع قطع کردند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      در حال حاضر چه علائمی دارید؟
  • تصویر کاربر ناشناس سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 95 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من در حین خود ارضایی درهنگام انزال به یکباره دچاره اختلال نعوظ شدم و بعدش دچار ترس و استرس زیادی شدم بعد از اون هم یکی دوبار ب سختی تونستم نعوظ پیدا کنم و حس آلت تناسلی کم شده و درزیر شکمم احساس درد دارم ممنون میشم کمکم کنید فشار زیادی رومه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      آلت ناگهانی خم نشده؟
    2. تصویر کاربر ناشناس دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      خم نشده اما در حین انزال بود ک یهو شل شدوانزال هم صورت نگرفت
    3. تصویر کاربر ناشناس دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      همچنین صدای قاروقوردرشکم و هر از گاهی هم قبل غذاحالت تهوع دست میدهد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      سونوگرافی از آلت با تزریق پاپاورین انجام بدین
    5. تصویر کاربر ناشناس دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      جناب دکتر بنده25سال سن دارم آیا تزریق پاپاورین خطرناک نیست آیا راه حل دیگه ای وجود نداره؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      خیر
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 70 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر روی کشاله ران من زائده زگیل وجود داره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      جدید در اومده؟ رابطه ی خطرناک داشتید؟
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      بله جدید در اومده ولی رابطه نداشتم این زائده اسکین تگه یا زگیل ؟
    3. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      بله جدید در اومده ولی رابطه نداشتم ، این زائده اسکین تگه یا زگیل؟
    4. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ بهمن ۴( 3 ماه پیش)
      زگیل نیست ولی حتما باید نمونه برداری انجام بشه باید از نزدیک معاینه شوید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…
یکی از سؤالاتی که بسیاری از مردان در ذهن دارند اما کمتر با متخصص اورولوژی در میان…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب