اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض عمل پروستات آشنا شوید

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. عوارض عمل پروستات چیست؟

عمل پروستات

غده پروستات به اندازه یک گردو کوچک مثل شکل زیرکاملاً دورادور گردن مثانه و قسمت خروجی آن را احاطه کرده است. وقتی غده پروستات بزرگ می شود قسمت خروجی مثانه را تنگ کرده و باعث علائم زیر می شود.

عکس بزرگی پروستات

  • کاهش جریان ادراری
  • قطع و وصل شدن ادرار
  • قطره قطره آمدن ادرار
  • تکرر ادراری
  • سوزش شدید و باریک آمدن ادرار
  • عدم تخلیه خوب مثانه و ادرار باقیمانده بالا در داخل مثانه
  • بیدار شدن های مکرر بیمار از خواب در شب ها جهت دستشوئی

50درصد مردان بالای 50 سال به درجاتی به نشانه های ذکر شده مبتلا می شوند که باید درمان شوند.

عوارض عمل پروستات

آیا عمل پروستات خطرناک است؟ اصولاً عمل جراحی پروستات مثل عمل های دیگر عوارضی دارد که به ذکر آنها می پردازیم:

1- عوارض حین عمل پروستات

بعد از عمل به علت جراحی خونریزی قابل کنترلی ایجاد می شود که ممکن است باعث نگرانی بیمار شود ولی کاملاً طبیعی است و با گذاشتن سوند به مدت 24-48 ساعت و ایجاد شستشو کاملاً رفع خواهند شد.

2- بی اختیاری ادراری

عموماً در جراحی سرطان پروستات دیده می شود نه در عمل بزرگی خوش خیم. در بزرگی خوش خیم پروستات بعد از عمل احتمال بی اختیاری نزدیک به صفر می باشد و اصلاً نگران نباشید. کسانی ممکن است بی اختیار شوند که مثانه آنها مشکل داشته باشد از قبیل مثانه های کم حجم و عصبی و سرکش. پس نگران بی اختیاری نباشید.

علت بیضه ی نهفته

3- توانایی جنسی

سوالی که معمولا پرسیده می شود این است که ایا عمل پروستات باعث عقیم شدن میشود؟ در جواب باید گفت که در عمل جراحی سرطان پروستات، توان جنسی مرد آسیب می بیند و یا از بین می رود ولی در عمل خوش خیم پروستات توان جنسی شما کاملاً برای بعد از عمل حفظ خواهد شد و به علت باز شدن حفره در غده پروستات بعد عمل مایع منی شما پس از انزال به داخل مثانه می ریزد و با ادرار دفع خواهد شد و این نگرانی قطع شدن مایع منی نیست و در این مورد اصلاً جای نگرانی نیست.

4- ادرار خونی، درد، سوزش و عدم روان آمدن ادرار

بعد از عمل برای 3-4 هفته کاملاً طبیعی است و با خوردن مایعات فراوان و مصرف مسکن کاملاً بهبودی پیدا خواهید کرد.

جلوگیری از بزرگی پروستات

بزرگی پروستات معمولاً به علت بالا رفتن سن است و در نتیجه هنوز هیچ راهی برای پیشگیری از بزرگی پروستات وجود ندارد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدید، باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دکترتان از شما سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات و بررسی ادرار باقیمانده و تست PSA و آزمایش کامل خون و ادرار درخواست خواهد کرد و در صورت نیاز توسط پزشک معاینه مقعدی پروستات نیز انجام خواهد شد.

درمان پروستات

اول درمان داروئی پروستات است، خط اول درمان داروئی استفاده از داروهای شل کننده گردن مثانه می باشد. مانند پرازوسین، ترازوسین، تامسولوسین و امنیک. این داروها را قبل از خواب به بیماران توصیه می کنیم که استفاده نمایند. اگر شدت تنگی مجرا به علت پروستات بالا باشد و به درمان داروئی جواب ندهند بهترین اقدام درمان جراحی پروستات می باشد.

عمل باز پروستات

امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. درمان طلائی پروستات برای کسانی که 1- حجم پروستات آن ها بالای 60-70 گرم می باشد 2- همزمان با بزرگی پروستات سنگ مثانه بزرگ دارند 3- سمت رشد بزرگی پروستات به داخل مثانه است، عمل جراحی باز می باشد. در این روش با برش کوچکی در بالای استخوان عانه و زیر ناف و با برش کوچک روی مثانه، قسمت هسته ای پروستات را که باعث انسداد مجرا شده است برداشته می شود.

عمل باز پروستات

بهترین درمان و درمان طلائی پروستات های زیر 50 گرم که باعث انسداد شدید خروجی مجرا می شوند عمل TURP یا تراش از داخل مجرا (همان لیزر عامیانه) می باشد. در این روش بدون برش جراحی پوستی با عبور دوربین به مجرا، قسمت هسته ای پروستات را با تراش و تکه تکه کردن آنها بر می داریم مثل شکل و آنها را خارج می کنیم. پس چه در عمل جراحی پروستات باز و چه بسته همه پروستات برداشته نمی شود و فقط هسته انسدادی را بر می داریم.

عمل پروستات با لیزر

لیزر هولمیوم می تواند به روش های مختلف برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات مورد استفاده قرار گیرد. در روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم (HoLAP) مقدار اضافی بافت پروستات توسط لیزر از بین می رود. این کار نتیجه ای همانند جراحی پروستات چه باز و چه بسته در پی دارد. مزایای عمده روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم کاهش از دست دادن خون، مدت زمان کمتر کاتتر (لوله) گذاری و کاهش مدت زمان بستری در بیمارستان می باشد. یک نوع روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم، برش پروستات به وسیله آن لیزر (HoLRP) است. در این فرایند برای برش بافت اضافی از یک لیزر هولمیوم استفاده می شود.

جراحی پروستات به وسیله لیزر هولمیوم از طریق مجاری ادرار نیز می تواند سبب ایجاد اختلالات نعوظ و انزال معکوس شود. اما از مزایای استفاده از لیزر این است که می توان بافت بیشتری برداشت. همچنین برای مردان با هر اندازه پروستات مناسب است همچنین برای مردان مبتلا به اختلالات خونریزی یا افرادی که دارو های رقیق کننده خون (مانند آسپرین، کلوپیدوگرل و وارفارین) مصرف می کنند؛ مناسب است.

درمان خانگی پروستات

برخی اقدامات احتیاطی می توانند به اجتناب از بدتر شدن علائم بزرگی پروستات و عوارض آن کمک کنند. فرد نباید در هنگام احساس نیاز شدید، دفع ادرار خود را به تاخیر اندازد. باید در هنگام احساس نیاز، هر چه زودتر ادرار دفع شده و مثانه به طور کامل تخلیه شود.

و اما توصیه های اینجانب

  • بهترین و قطعی ترین روش درمان بزرگی پروستات، درمان جراحی آن است. باز یا بسته
  • بزرگی پروستات درمان داروئی ندارد و داروها پروستات را فقط کوتاه مدت شل می کنند و لذا درمان تسکینی هستند.
  • علیرغم پیشرفت تکنولوژی جراحی در حال حاضر بهترین درمان برای پروستات های بزرگ جراحی باز و پروستات تهای زیر 50 گرم عمل بسته TURP یا لیزری می باشد.
  • چکاب منظم PSA را در بالای 50 سال فراموش نکنید.
فیموزیس
  • از عوارض عمل پروستات نترسید چرا که عارضه مهم ندارد و بدون بیهوشی و با یک شب بستری برای همیشه از شر بزرگی پروستات و اختلال در تخلیه ادرار و بدون مصرف قرص راحت می شوید.
  • عمل جراحی خوش خیم پروستات چه باز و چه بسته عود ندارد.
  • در صورت داشتن بزرگی پروستات و اختلالات تخلیه ادراری جهت نوبت دهی با شماره 22642744 تماس بگیرید.
  • جهت آگاهی بیشتر شما فیلم عمل های اینجانب در رابطه با عمل باز و بسته پروستات رانگاه کنید.

ویدیو جراحی پروستات به وسیله دکتر کرمی:

سونوگرافی پروستات چیست؟

سونوگرافی پروستات از امواج صوتی استفاده میکند تا تصویری از غده پروستات مردان  تولید کند و برای کمک به تشخیص علائمی مانند مشکل در ادرار کردن یا بالا بودن نتایج آزمایش خون استفاده میشود. همچنین این آزمایش برای بررسی برآمدگی که هنگام معاینه مقعدی پیدا شده است، مشخص کردن اختلالات و بررسی این که آیا غده بزرگ شده است، استفاده میشود. سونوگرافی ایمن، بدون تهاجم بوده و از اشعه ی رادیواکتیو استفاده نمی کند.

این فرآیند نیاز به آمادگی خاصی ندارد. جواهرات خود را در خانه بگذارید و لباس راحت و گشاد بپوشید. ممکن است از شما خواسته شود تا گان (نوعی لباس مخصوص) بپوشید و به پهلو بخوابید و زانوهایتان را در شکمتان جمع کنید. برای بدست آوردن تصویر هایی با کیفیت بالا، ترنسدیوسر سونوگرافی –یک استوانه پلاستیکی در حدود اندازه انگشت- به مقدار کمی در مقعد شما وارد خواهد شد. اگر انجام نمونه برداری برنامه ریزی شده باشد، ممکن به شما بگویند از مصرف آسپرین و دیگر داروهای رقیق کننده خونی بین 7 تا 10 روز قبل از این فرآیند خودداری کنید. ممکن است از شما خواسته شود که تنقیه کنید تا روده هایتان پاکیزه گردند.

آیا می شود بدون عمل  و با دارو پروستات را درمان کرد. برای آشنایی بیشتر بر روی لینک درمان دارویی بزرگی پروستات کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (224 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Amir چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    خسته نباشید میخواستم بدونم چطور میتونم بیضه را اندازه بگیرم با خط کش و این جور ابزار ها جسارتا عکس هم فرستادم لطفا بگید اندازه طبیعیه یا نه؟؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      باید سونو بشه
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید من یک سالی میشه که واریکوسل دارم ولی دکتر میگه گرید ۱ و نیاز ب عمل نداره می خواستم بدونم میشه وضعیت بدتر شه و نیاز ب عمل داشته باشه و اگه نیاز ب عمل داشت ایا عملش سخته ؟ درد زیادی داره؟ از شوند استفاده میشه ؟ درصد موفقیتش چقدره و چ مدت بعد از عمل میشه ب فعالیت های عادیمون‌ برگردیم؟ ممنون از توجه تون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام ابتدا آزمایش آنالیز مایع منی انجام شود
  • تصویر کاربر نوید پنجشنبه ۱۹ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر شما معلم قران من تو اردبیل بودید خوشحال میشم منو از نگرانی در بیارید.
    یه مدتی بود زود انزالی،عدم نعوذ واین تازگیها درد وانحراف آلت دارم رفتم سونو تشخیص پلاک پیرونی کرد
    سونو رو خدمتتون فرستادم ممنونم راهنمایی کنین ۴۸ سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      بیماری پلاک پیرونی دارید ابتدا با روش های غیرجراحی باید درمان شوید
  • تصویر کاربر تینا پنجشنبه ۱۹ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    دکتر من 5 تا زگیل تناسلی خیلیییییی ریز داشتم.که دکتر برام یک هفته پیش کرایوتراپی انجام دادن.منتهی جای دوتاشون گود شده متاسفانه.و 3 تای دیگه هم خیلی سیاه شدن.دارم دیوانه میشم از شدت نگرانی و افسردگی.
    چون سال پیش تو سایتتون خوندم با سرکه سیب میشه درمان کرد زگیل هارو.من هم اون موقع انجام دادم.و خیلی عالی بود…الان خیلی پشیمونم که چرا کرایو کردم الان دارم از پماد زینک و سیکالفیت استفاده میکنم برای ترمیم.
    وای خواستم نظر شمارو بدونم.که چیکار کنم برای گودی ها و سیاهی ها(البته اینم باید بگم که،اون گودی ها خیلیییییی بیشتر از زگیلم هست(یعنی دکتر نه تنها زگیلم رو سوزونده،بلکه پوست سالمم رو هم سوزونده) این عکس برای امروز هست(یعنی یک هفته بعد کرایوتراپی)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۱۹ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    بیضه راستم یکم از بیضه چپم کوچیکه و همیشه بالاست اما بیضه راستم یکم بزرگ تره و همیشه پایین هست آیا مشکلی هست یا طبیعیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید
    2. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      نمیشه همین طوری تقربا بگین
    3. تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      ببخشید نمیشه تقربی بگین همین طوری
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      خیر
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Ashkan پنجشنبه ۱۹ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر
    من تقریبا یک الی دو ماهیی میشه این چیز جوش مانند بر روی التمه و نرفته هیچ دردی هم نداره
    خواستم بدونم مشکلی وجود داره؟
    عکسش رو براتون ارسال کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      سلام بله مشکوک به زگیل میباشد باید از نزدیک معاینه شوید و کرایو انجام شود
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    با درود فراوان دکتر جان پنج سالی است که درگیر بیماری پروستاتیت همراه با سوزش ادرار مداوم یکماه خوبم دو‌ماه مشکل دارم سه ماه خوبم دوماه مشکل دارم خلاصه ادامه داره سیستوسکوپی کردم التهاب پروستات تشخیص داده شد حجم پروستات۲۸ - ۲۹ -۳۶ نشان داده شده تکلیف چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
  • تصویر کاربر متین جمعه ۲۰ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید ، من ۲۷ سالمه و بیشتر از ۴ ماهه که ریزش قطره ایی ادرار بعد از دستشویی دارم ، یعنی احساسم بر اینه ، تا بحال چند دکتر رفتم که کلی قرص و دارو دادن اما مشکلم حل نشده ، ازمایشات خون و ادرار ، سونوگرافی مثانه و کلیه هم انجام دادم هیچ مشکلی نداشتم و ازمایشات نورماله ، هفته پیش سیستوسکوپی انجام دادم ، دکتر گفت تنگی مجرا و مشکل پروستات هم ندارم فقط گفت که پوست داخل مثانه ام یا مجرای ادراریم قرمزه (دقیق نمیدونم) در حین سیستوسکوپی ، آزمایش سیتولوژی گرفت و گفت جوابش تا یک ماهه دیگه میاد ، و قرص فنازوپیریدین رو تجویز کرد حالا با توجه به رنگ ادرار بعد از مصرف قرص فنازوپیریدین احساسم به یقین تبدیل شده ( با توجه به اثرات رنگ در لباس) که ریزش ادرار دارم ...
    آقای دکتر آیا راه حلی هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      رنگ نارنجی دیدین؟
    2. تصویر کاربر متین پنجشنبه ۱۹ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      بله آقای دکتر نارنجی رنگ بود
      اینم بگم درد ، سوزش و عفونت ندارم
      جالبه برام فقط بعد ظهرها تکرر ادرار دارم ، هر دو ساعت یه بار برم دستشویی
      قرص هایی که تا بحال برام تحویز کردن :
      آلفن ایکس ۱۰۰ - تولترودین - سیپروفلوکساسین - نیتروفورتین -باکلوفن - کلیدینیوم -بتانکول
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      باید نوار مثانه انجام به
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      باید نوار مثانه انجام شود همکاران مطب جهت توبت دهی نوار مثانه با شما تماس خواهند گرفت
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۱۹ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترخسته نباشید امروز متوجه این زائده سفیدرنگ روی آلتم شدم باتوجه به اینکه متاهلم ورابطه ی دیگری ندارم ممنون میشم بگین جوشه یاچیز دیگه ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      باید تخلیه بشه ببینید درست میشه یا نه
  • تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    حدود دو هفته هست دو طرف پهلوم درد میکنه و آزمایش ادرار انجام دارم و مشکلی نبود ولی درد بگیر و نگیر ادامه دارد باید چکار کرد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ بهمن ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر . من مردی 52 ساله هستم حدود دوهفته هست که تکرر ادرار دارم .ولی بدون درد و سوزش و هیچ تغییر رنگ و بو . تنها دهانم خشک میشود و به این خاطر آب زیاد میخورم ممنون میشم از راهنمائی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چکاپ نمایید
  • تصویر کاربر میرصدوقی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد و تشکر فراوان
    پدرم 84 ساله سرطان پرستات دارد دیفرلین 11 هر سه ماه +زولتکس مصرف می کند متاسفانه متاستاز به استخوان لگن داشته است .آیا واکسن آنفلا نزا برای ایشان ضرر ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نباید ضرر داشته باشد
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    با سلام پدر بنده 75 ساله 6 ماه پیش عمل پروستاتکتومی انجام دادند .نمونه برداری از لنف منفی بود در آزمایش اول بعد از عمل psa /005 بوده اکنون به عدد 3/. رسیده است . این افزایش ناشی از چیست و چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      پی گیری با پزشگتان
  • تصویر کاربر نعمت پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 574 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید ، آقای دکتر من چند وقت پیش خدمت شما اومدم و برگه های سونوگرافی پدرم را نشان دادم که مبتلا به بزرگی پروستات و باتوجه به اینکه عموم سرطان پروستات دارن شما آزمایش PSA را فرمودین که انجام شود و با توجه به اینکه از شهرستان میومدم فرمودین برام ارسال کنین.
    E.S.R 1hr Result:12 Reference value:0-20
    PSA Result:3 Reference value: up to 4
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام ازمایش نرمال است ولی پیگیری میخواهد
  • تصویر کاربر کیانا یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 736 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. چندی پیش پدر بنده که 77 سال سن دارد دچار عفونت ادراری شدید شد پس از بررسی ها مشخص شد که پروستات ایشان بزرگ است و پس از مراجعه به پزشک ، و انجام سیستوسکوپی پزشک نیز بزرگی پروستات راتایید کردند وگفتند که به مدت یک هفته دارو درمانی کنند سپس سونوگرافی انجام دهیم که مشخص شد مثانه ایشان هنوز کامل تخلیه نشده است. پزشک به این نتیجه رسید که باید از روش تراش استفاده کرد. حال می خواستم نظر شما را در این مورد جویاباشم در ضمن ازمایش پی اس آ ایشان نیز بالاتر از حد نرمال بوده است البته نام داروی مصرفی را نمی دانم فقط یک کپسول بود که شبها مصرف می کرده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان پروستات جراحی ان است پروستات خیلی بزرگ با عمل باز بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب