اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض عمل پروستات آشنا شوید

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. عوارض عمل پروستات چیست؟

عمل پروستات

غده پروستات به اندازه یک گردو کوچک مثل شکل زیرکاملاً دورادور گردن مثانه و قسمت خروجی آن را احاطه کرده است. وقتی غده پروستات بزرگ می شود قسمت خروجی مثانه را تنگ کرده و باعث علائم زیر می شود.

عکس بزرگی پروستات

  • کاهش جریان ادراری
  • قطع و وصل شدن ادرار
  • قطره قطره آمدن ادرار
  • تکرر ادراری
  • سوزش شدید و باریک آمدن ادرار
  • عدم تخلیه خوب مثانه و ادرار باقیمانده بالا در داخل مثانه
  • بیدار شدن های مکرر بیمار از خواب در شب ها جهت دستشوئی

50درصد مردان بالای 50 سال به درجاتی به نشانه های ذکر شده مبتلا می شوند که باید درمان شوند.

عوارض عمل پروستات

آیا عمل پروستات خطرناک است؟ اصولاً عمل جراحی پروستات مثل عمل های دیگر عوارضی دارد که به ذکر آنها می پردازیم:

1- عوارض حین عمل پروستات

بعد از عمل به علت جراحی خونریزی قابل کنترلی ایجاد می شود که ممکن است باعث نگرانی بیمار شود ولی کاملاً طبیعی است و با گذاشتن سوند به مدت 24-48 ساعت و ایجاد شستشو کاملاً رفع خواهند شد.

2- بی اختیاری ادراری

عموماً در جراحی سرطان پروستات دیده می شود نه در عمل بزرگی خوش خیم. در بزرگی خوش خیم پروستات بعد از عمل احتمال بی اختیاری نزدیک به صفر می باشد و اصلاً نگران نباشید. کسانی ممکن است بی اختیار شوند که مثانه آنها مشکل داشته باشد از قبیل مثانه های کم حجم و عصبی و سرکش. پس نگران بی اختیاری نباشید.

علت بیضه ی نهفته

3- توانایی جنسی

سوالی که معمولا پرسیده می شود این است که ایا عمل پروستات باعث عقیم شدن میشود؟ در جواب باید گفت که در عمل جراحی سرطان پروستات، توان جنسی مرد آسیب می بیند و یا از بین می رود ولی در عمل خوش خیم پروستات توان جنسی شما کاملاً برای بعد از عمل حفظ خواهد شد و به علت باز شدن حفره در غده پروستات بعد عمل مایع منی شما پس از انزال به داخل مثانه می ریزد و با ادرار دفع خواهد شد و این نگرانی قطع شدن مایع منی نیست و در این مورد اصلاً جای نگرانی نیست.

4- ادرار خونی، درد، سوزش و عدم روان آمدن ادرار

بعد از عمل برای 3-4 هفته کاملاً طبیعی است و با خوردن مایعات فراوان و مصرف مسکن کاملاً بهبودی پیدا خواهید کرد.

جلوگیری از بزرگی پروستات

بزرگی پروستات معمولاً به علت بالا رفتن سن است و در نتیجه هنوز هیچ راهی برای پیشگیری از بزرگی پروستات وجود ندارد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدید، باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه نمایید. دکترتان از شما سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات و بررسی ادرار باقیمانده و تست PSA و آزمایش کامل خون و ادرار درخواست خواهد کرد و در صورت نیاز توسط پزشک معاینه مقعدی پروستات نیز انجام خواهد شد.

درمان پروستات

اول درمان داروئی پروستات است، خط اول درمان داروئی استفاده از داروهای شل کننده گردن مثانه می باشد. مانند پرازوسین، ترازوسین، تامسولوسین و امنیک. این داروها را قبل از خواب به بیماران توصیه می کنیم که استفاده نمایند. اگر شدت تنگی مجرا به علت پروستات بالا باشد و به درمان داروئی جواب ندهند بهترین اقدام درمان جراحی پروستات می باشد.

عمل باز پروستات

امروزه عمل جراحی پروستات به دو روش باز و بسته انجام می شود که بسته به شدت و حجم و اندازه بزرگی پروستات و شکل رشد پروستات نوع درمان انتخاب می شود. درمان طلائی پروستات برای کسانی که 1- حجم پروستات آن ها بالای 60-70 گرم می باشد 2- همزمان با بزرگی پروستات سنگ مثانه بزرگ دارند 3- سمت رشد بزرگی پروستات به داخل مثانه است، عمل جراحی باز می باشد. در این روش با برش کوچکی در بالای استخوان عانه و زیر ناف و با برش کوچک روی مثانه، قسمت هسته ای پروستات را که باعث انسداد مجرا شده است برداشته می شود.

عمل باز پروستات

بهترین درمان و درمان طلائی پروستات های زیر 50 گرم که باعث انسداد شدید خروجی مجرا می شوند عمل TURP یا تراش از داخل مجرا (همان لیزر عامیانه) می باشد. در این روش بدون برش جراحی پوستی با عبور دوربین به مجرا، قسمت هسته ای پروستات را با تراش و تکه تکه کردن آنها بر می داریم مثل شکل و آنها را خارج می کنیم. پس چه در عمل جراحی پروستات باز و چه بسته همه پروستات برداشته نمی شود و فقط هسته انسدادی را بر می داریم.

عمل پروستات با لیزر

لیزر هولمیوم می تواند به روش های مختلف برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات مورد استفاده قرار گیرد. در روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم (HoLAP) مقدار اضافی بافت پروستات توسط لیزر از بین می رود. این کار نتیجه ای همانند جراحی پروستات چه باز و چه بسته در پی دارد. مزایای عمده روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم کاهش از دست دادن خون، مدت زمان کمتر کاتتر (لوله) گذاری و کاهش مدت زمان بستری در بیمارستان می باشد. یک نوع روش تخریب پروستات به وسیله لیزر هولمیوم، برش پروستات به وسیله آن لیزر (HoLRP) است. در این فرایند برای برش بافت اضافی از یک لیزر هولمیوم استفاده می شود.

جراحی پروستات به وسیله لیزر هولمیوم از طریق مجاری ادرار نیز می تواند سبب ایجاد اختلالات نعوظ و انزال معکوس شود. اما از مزایای استفاده از لیزر این است که می توان بافت بیشتری برداشت. همچنین برای مردان با هر اندازه پروستات مناسب است همچنین برای مردان مبتلا به اختلالات خونریزی یا افرادی که دارو های رقیق کننده خون (مانند آسپرین، کلوپیدوگرل و وارفارین) مصرف می کنند؛ مناسب است.

درمان خانگی پروستات

برخی اقدامات احتیاطی می توانند به اجتناب از بدتر شدن علائم بزرگی پروستات و عوارض آن کمک کنند. فرد نباید در هنگام احساس نیاز شدید، دفع ادرار خود را به تاخیر اندازد. باید در هنگام احساس نیاز، هر چه زودتر ادرار دفع شده و مثانه به طور کامل تخلیه شود.

و اما توصیه های اینجانب

  • بهترین و قطعی ترین روش درمان بزرگی پروستات، درمان جراحی آن است. باز یا بسته
  • بزرگی پروستات درمان داروئی ندارد و داروها پروستات را فقط کوتاه مدت شل می کنند و لذا درمان تسکینی هستند.
  • علیرغم پیشرفت تکنولوژی جراحی در حال حاضر بهترین درمان برای پروستات های بزرگ جراحی باز و پروستات تهای زیر 50 گرم عمل بسته TURP یا لیزری می باشد.
  • چکاب منظم PSA را در بالای 50 سال فراموش نکنید.
فیموزیس
  • از عوارض عمل پروستات نترسید چرا که عارضه مهم ندارد و بدون بیهوشی و با یک شب بستری برای همیشه از شر بزرگی پروستات و اختلال در تخلیه ادرار و بدون مصرف قرص راحت می شوید.
  • عمل جراحی خوش خیم پروستات چه باز و چه بسته عود ندارد.
  • در صورت داشتن بزرگی پروستات و اختلالات تخلیه ادراری جهت نوبت دهی با شماره 22642744 تماس بگیرید.
  • جهت آگاهی بیشتر شما فیلم عمل های اینجانب در رابطه با عمل باز و بسته پروستات رانگاه کنید.

ویدیو جراحی پروستات به وسیله دکتر کرمی:

سونوگرافی پروستات چیست؟

سونوگرافی پروستات از امواج صوتی استفاده میکند تا تصویری از غده پروستات مردان  تولید کند و برای کمک به تشخیص علائمی مانند مشکل در ادرار کردن یا بالا بودن نتایج آزمایش خون استفاده میشود. همچنین این آزمایش برای بررسی برآمدگی که هنگام معاینه مقعدی پیدا شده است، مشخص کردن اختلالات و بررسی این که آیا غده بزرگ شده است، استفاده میشود. سونوگرافی ایمن، بدون تهاجم بوده و از اشعه ی رادیواکتیو استفاده نمی کند.

این فرآیند نیاز به آمادگی خاصی ندارد. جواهرات خود را در خانه بگذارید و لباس راحت و گشاد بپوشید. ممکن است از شما خواسته شود تا گان (نوعی لباس مخصوص) بپوشید و به پهلو بخوابید و زانوهایتان را در شکمتان جمع کنید. برای بدست آوردن تصویر هایی با کیفیت بالا، ترنسدیوسر سونوگرافی –یک استوانه پلاستیکی در حدود اندازه انگشت- به مقدار کمی در مقعد شما وارد خواهد شد. اگر انجام نمونه برداری برنامه ریزی شده باشد، ممکن به شما بگویند از مصرف آسپرین و دیگر داروهای رقیق کننده خونی بین 7 تا 10 روز قبل از این فرآیند خودداری کنید. ممکن است از شما خواسته شود که تنقیه کنید تا روده هایتان پاکیزه گردند.

آیا می شود بدون عمل  و با دارو پروستات را درمان کرد. برای آشنایی بیشتر بر روی لینک درمان دارویی بزرگی پروستات کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (225 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام من امروز قرار بود که آزمایش اسپرم بدم بعد از اینکه اینکارو در خود آزمایشگاه انجام دادم و خودارضایی کردم برای دادن نمونه متوجه شدم نیم ساعت بد که آلت تناسلیم ورم کرده ولی دردی ندارم و اولین باری هم هست که این مورد پیش میاد میخواستم بدونم علت چیه و باید چه اقدامی رو انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر د دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    من30 ساله و مجرد هستم سال 94 بدون هیچگونه علامت و دردی با تشخیص متخصص عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم که بعد عمل تازه درد زیادی داخل بیضه شروع شد 3 ماه بعد دوباره واریکوسل دوطرفه برای بار دوم عمل کردم
    که باز خوب نشدم هیچ درد هم خیلی بیشتر شد .
    و ورم هم داشتم تو بیضه ها شش ماه بعد از عمل دوم عمل هیدروسل انجام دادم که ورم خوب شد ولی دردم همچنان موند بعد از یک ماه و نیم سونوگرافی انجام شد و پیچش نشان داد ولی بیضه باز کردن و دکتر گفت پیچش نبود.
    بعد از آن درد شدید در بیضه و کمر و پا داشتم( که البته دیسک کمر و تنگی کانال نخاع هم دارم.)تا دو سال پیش خدمت شما رسیدم که گفتین درد عصبی هست
    بعد از اون یک سال داروی اعضاب( رهایی. ریسپریدون. و ترازوی. )استفاده کردم که دردم خیلی خیلی خیلی کم شد .ولی الان دکتر بعد از خود ارضایی بیضه درد میگیرم حتی پا درد شدید و کمر درد.(حدودا هر روز خود ارضایی دارم)
    میخوام بدونم که این درد قابل درمان هست.
    دوما اگر رابطه جنسی منظمی وجود داشته باشد درد بدتر می‌شود یا کم می‌شود.
    یعنی دردی که بعد از خود ارضایی هست
    بعد سکس هم وجود دارد.
    سپاس دکار میبخشی طولانی بود. البته آقای دکتر تنگی کانال نخاعی و دیسک کمر هم دارم.این برام مهمه که دردی که بعد از خود ارضایی هست بعد از سکس هم هست یا با سکس خوب یا بدتر می‌شود.
    )اگر خودارضایی در حد مثلا دو روز یکبار باشه درد ندارم ولی وقتی زیاده روی کنم دردم بیشتر میشه.اصلا قابل درمان هست یا نه دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر Tohid شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    من زگیل تناسلی دارم متاهل هم هستم
    ولی بعد از تزریق واکسن رابطه داشتیم در حین رابطه،رابطه ی دهانی هم داشتیم میخواستم بپرسم این ویروس به دهنمون هم انتقال پیدا کرده؟خطراتش چیه؟
    و اگه نوزادو بوس کنیم یا هر کس یا چیز دیگه انتقال پیدا می‌کنه ممنون میشم جواب بدین خیلی نگرام باید چیکار کنیم
    ممنونخبا تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      خیر نکران نباشید با این راه ها منتقل نمیشه
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۳۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز
    دکتر ، بنده پسر ، مجرد ، 24 سال سن دارم . به دلیل مسائل وسواس فکری و روان ، طبق دستور پزشک قرص آسنترا 50 میلی گرم روزی 1 عدد و پروپرانولول 10 روزی 2 عدد مصرف می کنم ، یکماهی قرص مصرف می کنم .
    من هرماه از نظرجنسی و... مثلا هر 10 روز یا 7 روز حسم بالا میومد و برافروخته میشد ، نعوظ های صبحگاهی داشتم و هر 14 روز یا 20 روز نهایت در خواب محتلم می شدم .

    ولی در این یکماه که قرص مصرف کردم هیچ حس و هیچ چیزی نداشتم برای همین نگران شدم .
    من برای مو قرص فیناسراید 1 هم روزی 1 عدد دو ساله مصرف می کنم و هیچ تاثیری در جنسی من نداشته و خیلی پر قدرت و خوب بوده .

    خواستم نظر شمارو بپرسم که مصرف آسنترا 50و پروپرانولول مشکلی ایجاد نمی کند ؟
    عوارض اش دائمی نیست ؟
    بر روی زندگی آینده ام مثلا شش ماه دیگر اختلالی ایجاد نمی کند ؟
    چه راهکاری ارائه می دهید ، چکار کنم ؟
    قرص دیگری باید مصرف کنم ؟
    به روانپزشک دیگری پرسیدم گفت بوپروپین 75 مصرف کن تا عوارض جنسی را برطرف کند .
    نظر شما چیست دکتر ؟
    باسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      آسنترا به تنهایی استفاده کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      سایر داروها قطع بشه
    3. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      باسلام و وقت بخیر خدمت دکتر
      طبق فرمایش شما که سایر دارو ها قطع بشه
      پروپرانولول ۱۰، که روزی ۲ تا می خوردم چگونه قطعش کنم ؟ یک مرتبه قطع کنم مشکلی نداره یا به روزی ۱ عدد و به تدریج قطع کنم ؟
      چون الان تقریبا دو ماهی میشه مصرف می کنم .

      و مطلب دیگر اینکه ، فیناسراید ۱ را کلا مصرف نکنم یا وقتی آسنترا می خورم مصرف نکنم ؟
      فیناسراید را برای مو مصرف می کردم به همراه مولتی ویتامین و محلول موضعی ماینوکسیدیل
      و
      میخواستم بپرسم فیناسراید روی زندگی زناشویی آیا تاثیر میذارد و چه مدت قبل از تشکیل خانواده مصرف نکنم که اثراتی نذارد ؟

      باسپاس
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      از الان قطع کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر آلت تناسبی من کوچک است
    چه کاری می توانم انجام دهم ...
    17 سالمه در خرداد 18 می شود...
    و اینکه دکتر مایع منی وقتی خارج می شود زرد هست و بعد سفید خارج می شود ....
    نتایج را اطلاع بدهید روستا هستم به دکتر نمی توانم بروم دارو یا چیزی مد نظرتون هست کامل با دستور بنویسید ممنونم
    1. تصویر کاربر محمد جمعه ۲۷ اسفند ۰( 4 سال پیش)
      منتظرتون هستم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    با سلام
    من مردی 28 ساله و مجرد هستم که 4 سال پیش واریکوسل دو طرفه عمل کردم . چپ گرید 2 و راست گرید 1 . اما تو این چهار سال رفته رفته تعداد رگ های متورم اطراف بیضه بیشتر شدن اول سمت راست و بعدا سمت چپ طوری که با انگشت گشادی رگ ها کاملا مشخصه و حتی بعضی به نظر 5 میلی متر قطر دارن . چون جایی خونده بودم گشادی رگ ها بعد واریکوسل حتی ممکنه افزایش پیدا کنه زیاد اهمیت نمیدادم تا اینکه از چند روز پیش احساس میکنم دمای کیسه ی بیضه خیلی بالا میره و اذیت کننده ست . در ضمن اندازه ی بیضه هام هم طبیعیه . به نظرتون من چیکار کنم آیا احتمال آتروفی بیضه وجود داره ؟ آیا میتونم برای بار دوم عمل کنم ؟
    1. تصویر کاربر احسان دوشنبه ۱ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      سلام دکتر به سوال بنده پاسخ نمی دید ؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
    3. تصویر کاربر احسان شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      این ها هم آزمایش اسپرم و سونوگرافی هستن که مربوط به ۱۰ روز پیش هستن
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      نیاز به معاینه از نزدیک هست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۵ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    سلام دکترجان.خسته نباشید.از25سال پیش تاکنون ورم پروستات دارم.وبامصرف دارو سایزش بالاوپایین میره.اکنون 50 سال سن دارم وحدود 8 ساله ادرارم باریک ودوشاخه ای وقطره قطره شده.پرتاب ادرارم کم شده.جهش منی هم ندارم.موقع انزال هم کمی درددارم,, اکنون سیتوسکوپی کردم که دکترم گفت :التهاب پروستات دارم.,برام داروی (تاوانکس500,تامسولوسین وفنازومکس) نوشت,داروهارامصرف کردم هنوزمشکلم برطرف نشده,الان درکلیه یک کیست 22 میلی دارم واندازه پروستاتم 45میلی می باشد.یبوست هم دارم به نظرشما من چکارکنم تامشکلم برطرف بشه؟ شبهاتاصبح دوباردستشویی میرم،چکارکنم تامشکل دوشاخه بودن وعدم جهش منی برطرف شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      1-سلام، بهتر است سونوگرافي كنيد.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهرداد دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. خسته نباشید. یه دو ماهی میشه که روی مثانه و روی گردن و سر آلتم جوش های ریزی زده که درحال زیاد شدن هست. اما خارش و سوزش ندارم. ممنون میشم بگید چیه و چه دارویی استفاده کنم که خوب شه؟ ممنون از شما.
    1. تصویر کاربر مهرداد جمعه ۱۹ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      ببخشید آقای دکتر من حدودا یکماه پیش یک سوال پرسیدم. ممنون میشم پاسخ بدید.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      سلام عکسش را بفرستید ببینم
    3. تصویر کاربر مهرداد شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      سلام. فرستادم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      این ها زگیل نیست نگران نباشید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر د شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
    من30 ساله و مجرد هستم سال 94 بدون هیچگونه علامت و دردی با تشخیص متخصص عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم که بعد عمل تازه درد زیادی داخل بیضه شروع شد 3 ماه بعد دوباره واریکوسل دوطرفه برای بار دوم عمل کردم
    که باز خوب نشدم هیچ درد هم خیلی بیشتر شد .
    و ورم هم داشتم تو بیضه ها شش ماه بعد از عمل دوم عمل هیدروسل انجام دادم که ورم خوب شد ولی دردم همچنان موند بعد از یک ماه و نیم سونوگرافی انجام شد و پیچش نشان داد ولی بیضه باز کردن و دکتر گفت پیچش نبود.
    بعد از آن درد شدید در بیضه و کمر و پا داشتم( که البته دیسک کمر و تنگی کانال نخاع هم دارم.)تا دو سال پیش خدمت شما رسیدم که گفتین درد عصبی هست
    بعد از اون یک سال داروی اعضاب( رهایی. ریسپریدون. و ترازوی. )استفاده کردم که دردم خیلی خیلی خیلی کم شد .ولی الان دکتر بعد از خود ارضایی بیضه درد میگیرم حتی پا درد شدید و کمر درد.(حدودا هر روز خود ارضایی دارم)
    میخوام بدونم که این درد قابل درمان هست.
    دوما اگر رابطه جنسی منظمی وجود داشته باشد درد بدتر می‌شود یا کم می‌شود.
    یعنی دردی که بعد از خود ارضایی هست
    بعد سکس هم وجود دارد.
    سپاس دکار میبخشی طولانی بود. دکتر اینکه بعد سکس هم درد وجود داره یا نه یا اینکه بیشتر می‌شود یا کمتر خیلی مهم هست
    به نظر شما لین درد بعد از خودارضایی می‌تواند به دلیل داشتن واریکوسل باشد چون داخل سونو واریکوسل گرید دو بود ولی معاینه بالینی دکار گفتن واریکوسل ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      2-سلام ،بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر احمد شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    بعد از انجام سونوگرافی رنگی و ازمایش اسپرم مشخص شد که واریکوسل دو طرفه دارم که شدت سمت چپ بیشتره و های گرید دکتر معالج گفتن چون شدید هست امکان داره بعد از عمل مجدد عود کنه در ضمن بچه دار هم شدم قبلا و سنم هم 34 هست میخواستم راهنمایی بفرمایید عمل کنم یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ فروردین ۱( 4 سال پیش)
      بهتره عمل کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    باسلام وتشکر . من مردی 52 ساله هستم حدود دوهفته هست که تکرر ادرار دارم .ولی بدون درد و سوزش و هیچ تغییر رنگ و بو . تنها دهانم خشک میشود و به این خاطر آب زیاد میخورم ممنون میشم از راهنمائی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چکاپ نمایید
  • تصویر کاربر میرصدوقی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد و تشکر فراوان
    پدرم 84 ساله سرطان پرستات دارد دیفرلین 11 هر سه ماه +زولتکس مصرف می کند متاسفانه متاستاز به استخوان لگن داشته است .آیا واکسن آنفلا نزا برای ایشان ضرر ندارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نباید ضرر داشته باشد
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    با سلام پدر بنده 75 ساله 6 ماه پیش عمل پروستاتکتومی انجام دادند .نمونه برداری از لنف منفی بود در آزمایش اول بعد از عمل psa /005 بوده اکنون به عدد 3/. رسیده است . این افزایش ناشی از چیست و چه باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      پی گیری با پزشگتان
  • تصویر کاربر نعمت پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید ، آقای دکتر من چند وقت پیش خدمت شما اومدم و برگه های سونوگرافی پدرم را نشان دادم که مبتلا به بزرگی پروستات و باتوجه به اینکه عموم سرطان پروستات دارن شما آزمایش PSA را فرمودین که انجام شود و با توجه به اینکه از شهرستان میومدم فرمودین برام ارسال کنین.
    E.S.R 1hr Result:12 Reference value:0-20
    PSA Result:3 Reference value: up to 4
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام ازمایش نرمال است ولی پیگیری میخواهد
  • تصویر کاربر کیانا یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 744 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر. چندی پیش پدر بنده که 77 سال سن دارد دچار عفونت ادراری شدید شد پس از بررسی ها مشخص شد که پروستات ایشان بزرگ است و پس از مراجعه به پزشک ، و انجام سیستوسکوپی پزشک نیز بزرگی پروستات راتایید کردند وگفتند که به مدت یک هفته دارو درمانی کنند سپس سونوگرافی انجام دهیم که مشخص شد مثانه ایشان هنوز کامل تخلیه نشده است. پزشک به این نتیجه رسید که باید از روش تراش استفاده کرد. حال می خواستم نظر شما را در این مورد جویاباشم در ضمن ازمایش پی اس آ ایشان نیز بالاتر از حد نرمال بوده است البته نام داروی مصرفی را نمی دانم فقط یک کپسول بود که شبها مصرف می کرده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      بهترین درمان پروستات جراحی ان است پروستات خیلی بزرگ با عمل باز بهتر است
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب