دلیل خون در ادرار چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

از مواردی که همیشه باعث استرس و اضطراب و نگرانی بیمار می شود، مشاهده خون در ادرار است و این سوال را ایجاد می کند که خون در ادرار نشانه چیست. دکتر کرمی درباره علت وجود خون در ادرار و نحوه درمان آن توضیح می دهد.

وجود خون در ادرار

تشخیص هماچوری

از نظر علائم بالینی وجود خون در ادرار به دو صورت می تواند تشخیص داده شود.

1- خونریزی میکروسکوپی

به عنوان مثال فردی برای چکاب خود به دکتر مراجعه و درخواست آزمایش کامل خون و ادرار می کند و در بررسی آزمایش ادرار وجود خون در ادرار تشخیص داده می شود.

2- به صورت ماکروسکوپی

همان مشاهده خون در ادرار با چشم است. در این موقع بیمار در هنگام تخلیه مثانه خود متوجه تغییر رنگ ادرار و وجود خون در ادرار می شود. این خون ممکن است کاملاً خون شفاف یا دفع لخته های متعدد خون باشد که فرد را شدیداً نگران می کند.

انواع هماچوری

به خونی که می توانید ببینید هماچوری ناخالص گفته می شود.اما اگر خون ادرار فقط در زیر میکروسکوپ قابل مشاهده باشد به آن هماچوری میکروسکوپی می گویند.

علائم هماچوری چیست؟

افراد مبتلا به هماچوری ناخالص ادرار صورتی، قرمز یا قهوه ای دارند. حتی مقدار کمی خون در ادرار نیز می تواند باعث تغییر رنگ ادرار شود. در بیشتر موارد، افراد مبتلا به هماچوری فاحش علائم و نشانه های دیگری ندارند. افراد مبتلا به هماچوری ناخالص که شامل لخته شدن خون در ادرار است، ممکن است درد مثانه یا درد در پشت داشته باشند.

علت وجود لخته خون در ادرار

علت خون در ادرار چه می باشد؟

در زمینه علت خون در ادرار سوالات مختلفی پرسیده می شود، از جمله اینکه علت خون در ادرار مردان نشانه چیست. در ادامه مطلب، در این باره توضیح خواهیم داد.

موارد زیر باعث خونریزی ادراری و علت خون در ادرار زن و مرد می باشد :

1- عفونت ادراری

هر گونه التهاب و تورم چه با منشأ ویروسی و چه با منشأ باکتری می تواند باعث خونیریزی در ادرار شود و نکته مهم این است که وقتی خونریزی ادراری به علت التهاب و تورم مجرا و مثانه و کلیه باشد علائم دیگر از قبیل سوزش شدید ادرار، درد، تکرر ادرار و گهگاهی تب نیز به همراه دفع خون دیده می شود.

وقتی فرد آزمایش ادرار می دهد علاوه بر سلول های خونی سلولهای التهابی و باکتری نیز در ادرار وجود دارد این بیماری با مصرف آنتی بیوتیک و مصرف مایعات فراوان سریعاً بهبودی پیدا می کند. از نمونه عفونت ویروسی که باعث التهاب شدید و خونریزی شدید از مثانه می شود می توان به آدنوویروس اشاره کرد که فرد ناگهانی دچار خونریزی شدید از مثانه می شود و علیرغم خونریزی شدید بیماری خودبخود کنترل می گردد.

2- وجود خون به علت تومور یا سرطان

یکی از شایعترین علت خونریزی ادراری، سرطان های دستگاه ادراری مخصوصاً سرطان مثانه است ولی در سرطان لوله حالب و کلیه ها نیز خون در ادرار دیده می شود. شایعترین منشأ خون در ادرار در زمینه سرطان مثانه می باشد. کسانی که سیگار، قلیان و انواع دودها را استفاده می کنند، چندین برابر سرطان مثانه در اینها بالاست. هر فرد سیگاری و آشنا با دخانیات که با خونریزی ادراری مراجعه می کند، باید حتماً از نظر سرطان مثانه بررسی شود. سابقه شیمی درمانی مخصوصاً با سیکلوفسفامید و رادیوتراپی لگن نیز از عوامل مستعد کننده سرطان مثانه و خونریزی می باشند.

وجود سوند مثانه دراز مدت و عفونت های مزمن تحریک کننده و سنگ مثانه درمان نشده می توانند از علل ایجاد کننده سرطان مثانه و خونریزی باشند. یکی از سرطان هایی که با مصرف سیگار شیوع آن چندین برابر می شود و سیگار به منزله کبریت روی بنزین در جهت شعله ور کردن آن عمل می کند، سرطان مثانه است. برای آشنایی بیشتر با این موضوع برروی لینک زیر کلیک کنید.

وجود خون در ادرار به علت تومور یا سرطان

3- وجود خون به علت سنگ کلیه، حالب و مثانه

یکی از علل شایع خونریزی ادراری وجود سنگ در سیستم ادراری اعم از سنگ کلیه، مثانه و حالب می باشد. حرکت سنگ و تحریک موضعی آن باعث التهاب مخاط مثانه و مجرا و کلیه شده و باعث ایجاد خونریزی در ادرار می شود که با درمان سنگ خونریزی نیز از بین خواهد رفت.

4- خونریزی به علت الهتاب مزمن

از قبیل ورم مزمن مجرای پروستات و ورم مزمن مثانه و یا ابتلا به بیماری های گرانولوماتوز از قبیل سل و سیستوزومیازیش می توانند باعث خونریزی ادرار شوند.

5- اختلالات خونریزی

ناهنجاری های انعقاد خون که معمولا وراثتی هستند (مانند هموفیلی) می توانند سبب پدیدار شدن خون در ادرار شوند و معمولا بدون درد می باشند. تنها تعداد کمی از بیماران به پدیدار شدن خون در ادرار در اثر اختلالات انعقادی مبتلا می شوند اما از آنجایی که ممکن است این خونریزی در جایی دیگری رخ داده و معمولا با درمان قابل پیشگیری می باشد، شناسایی این بیماران اهمیت دارد. بیمارانی که دارو های رقیق کننده خون مانند وارفارین مصرف می کنند نیز می توانند به هماچوری مبتلا شوند. این نشانه ای جهت بازبینی فوری میزان دوز داروی مصرفی می باشد.

6- بیماری کم خونی داسی شکل

این بیماری ارثی بوده و در بریتانیا عمدتا در جمعیت های آفریقایی و آفریقاییان کارائیبی وجود دارد. این بیماری سبب حملات درد و کم خونی شده و معمولا در دوران کودکی شروع می شوند. به همین دلیل، اغلب قبل از رخداد عوارض کلیوی این بیماری تشخیص داده می شود. از آنجایی که خون در ادرار ناشی از کم خونی داسی شکل عوامل مختلفی دارد، این عارضه باید بررسی شود. به دلیل اینکه تصویر برداری با ماده حاجب می تواند در این بیماران سبب به وجود آمدن یک وضعیت بحرانی شود، بهتر است این کار صورت نگیرد.

7- وجود انسداد در مسیر اداری

به علت بزرگی پروستات و تنگی مجرا که باعث زور زدن هنگام تخلیه ادرار می شوند از علل خون در ادرار هستند.

8- ناهنجاریهای مادرزادی

از قبیل تنگی محل اتصال حالب به لگنچه یا UPJO، دیورتیکول های مثانه و مجرا از علل خونریزی در مثانه هستند.

دلایل وجود خون در ادرار

9- مصرف بیش از حد داروهای رقیق کننده خون

رقیق شدن بیش از حد خون باعث خونریزی در همه جای بدن از جمله خونریزی ادراری می شوند از این داروها می توان به آسپرین، پلاویکس، وارفارین، دپیریدامول اشاره کرد که با تنظیم دوز دارو خونریزی قطع خواد شد.

10- خونریزی از ادرار با علت ناشناخته

در مواقع بسیاری بیمارانی را می بینیم که علیرغم خون در ادرار در بررسی های انجام شده هیچکدام از عوامل ذکر شده را پیدا نمی کنیم. به این نوع خونریزی اسانسیل یا خونریزی بدون علت خاص ذکر می شود که به بیمار توصیه می کنیم که نگران خونریزی نباشد و با مصرف مایعات زیاد و دوری از انجام فعالیت های سنگین ورزشی به زندگی سالم خود ادامه دهد.

11- عفونت کلیه

عفونت کلیه (که به آن پیلونفریت نیز گفته می شود) معمولاً به عنوان عارضه عفونت مثانه بروز می کند. علائم عفونت کلیه معمولاً شدیدتر از عفونت ادراری است. غالباً یک درجه حرارت (تب) و درد در کنار شکم وجود دارد. عفونت کلیه با دوره طولانی تری آنتی بیوتیک درمان می شود. اگر عفونت شدیدتر باشد ، ممکن است لازم باشد آنتی بیوتیک ها مستقیم در داخل ورید در بیمارستان تجویز شوند. یک دلیل خون در ادرار می تواند عفونت کلیه ها باشد.

برای درمان عفونت کلیه چه چیزی بخوریم؟

علت خون در ادرار زنان نشانه چیست؟

گاهی اوقات افراد، خون ناشی از دوران قاعدگی یا تحرکات روده ای را با این بیماری اشتباه می گیرند، بنابراین باید مطمئن شد که این خون از ادرار می آید. در صورتی که خون در ادرار با دیگر علائمی مانند درد شدید پهلو یا کمر، تب یا ناتوانی در ادرار همراه باشد آن وضعیت جدی است.

در این موارد، فرد باید فورا به بخش فوریت های پزشکی مراجعه نماید. بسته به علت وجود خون در ادرار پزشک ممکن است جهت درمان عفونت یا توقف خونریزی برای بیمار داروی آنتی بیوتیک تجویز کند. همچنین، ممکن است پزشک هیچ دارویی تجویز نکند. در حالی که ممکن است زنان به دیدن خون ماهانه عادت داشته باشند اما این موضوع می تواند نشان دهنده یک مشکل باشد.

اگر خون در ادرار ما مشاهده شد، چه کار کنیم؟

اصلاً نگران نباشید با مراجعه به دکتر پس از شرح حال و معاینه توسط دکتر آزمایش های زیر جهت تشخیص توسط دکترتان درخواست خواهد شد:

  •  آزمایش ساده ادرار و کشت ادرار
  •  آزمایش سیتولوژی ادرار در سه نوبت جهت بررسی علت خوش خیم و یا سرطانی خون در ادرار
  •  سونوگرافی از کلیه ها و مثانه کاملاً پر و خالی
  •  اگر بررسی های فوق به نتیجه نرساند، انجام عکس رنگی با تزریق ماده حاجب از قبیل IVP و سی تی اسکن درخواست خواهد شد.
  •  با توجه به شایعترین محل خونریزی که از مثانه است سیستوسکوپی بررسی تشخیصی مهم دیگر می باشد.
راههای کاهش psa

 

برای درمان خون در ادرار چه باید کرد؟

با تشخیص و درمان علت های زمینه ای ذکر شده خونریزی از ادرار حذف می شود. از اطلاعات جمع آوری شده از تاریخچه پزشکی ، معاینه فیزیکی و نتایج آزمایش برای تعیین بهترین گزینه درمانی استفاده خواهد شد. به عنوان مثال، برای هماچوری که ناشی از عفونت ادراری است، یک درمان رایج استفاده از آنتی بیوتیک است. این آنتی بیوتیک ها برای از بین بردن باکتری های عامل UTI، که باعث حونریزی می شوند تجویز می شوند.

رژیم غذایی تاثیر زیادی در جلوگیری و درمان هماچوری دارد.

و اما توصیه های اینجانب

  • وجود خون در ادرار را همیشه جدی گرفته و سریعاً به دکتر مراجعه نمایید چه میکروسکوپی باشد و چه خون قابل مشاهده
  • هیچ ارتباطی بین شدت خونریزی و شدت خطرناکی علت آن وجود ندارد به عنوان مثال یک تومور ممکن است باعث خونریزی میکروسکوپی شود در حالیکه عفونت ادراری ساده باعث دفع زیاد خون گردد پس وجود خون در ادرار مهم است نه شدت و اندازه آن
  • جهت جلوگیری از خونریزی ادراری و سرطان مثانه وکلیه از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … شدیداً اجتناب نمایید.
  • با مراجعه به دکتر هر چه سریعتر جهت درمان قطعی علت های خونریزی دهنده ادراری اقدام نمایید.
  • در طول روز نمک کم و آب فراوان میل کنید.
  • ادرارتان را به رنگ رقیق و شبیه به آب نگاه دارید.

چه کسانی در معرض خطر هماچوری هستند؟

افرادی که به احتمال زیاد خون در ادرار دارند ، کسانی هستند که بیماری هایی که در قسمت بالا ذکر شد را دارند، اما برخی اقدامات ممکن است شانس داشتن خون در ادرار را در فرد افزایش دهد. این موارد شامل:

  • سیگار کشیدن
  • استفاده بیش از حد از داروهای ضد درد
  • قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص
  • قرار گرفتن در معرض اشعه
  • دویدن یا دویدن در مسافت های طولانی

اجتناب از این اقدامات ممکن است احتمال وجود خون در ادرار را کاهش دهد.

در صورت مشاهده خون در ادرار جهت نوبت دهی با شماره  22642744 تماس بگیرید.

درمان خارش بیضه

آیا وجود خون در ادرار خطرناک است؟

هر گونه خون در ادرار، حتی اگر فقط یک بار اتفاق بیفتد، می تواند نشانه ای از یک مشکل جدی سلامتی باشد، نادیده گرفتن هماچوری می تواند منجر به بدتر شدن شرایط جدی مانند سرطان و بیماری کلیوی شود، بنابراین باید در اسرع وقت با پزشک خود صحبت کنید.

 دکتر حسین کرمی متخصص کلیه و درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (125 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر آنا پنجشنبه ۱۹ مهر ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 81 مشاهده پرسش
    سلام من خانمی ۴۳ ساله هستم هفت ماهه عفونت ادرای دارم سونو و سیستوسکوپی انجام دادم خوب بوده آنتی بیوتیک خوردم چند دوره ولی کمی بهتر میشم ولی دوباره برمیگرده روزی ۱۰ لیوان آب میخورم هنوز سوزش دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۱۹ مهر ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 92 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب باتوجه ب اینک پارتنر من اچ پی وی از نوع خوش خیم داشتند و درحال درمان هستند بنده در بیضه دو غده دارم که با سونو مشخص شده آیا ممکن هست ک عوارض اچ پی وی باشند و اگر هست ایا ب سرطان ختم خواهد شد راه حل چیست با تشکر از همراهی و پاسخگویی شما دکتر گرامی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      خیر مرتبط نیستند
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      سونوگرافی رو بفرستید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۹ مهر ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 102 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من مدت سه سال است به سرطان مثانه مبتلا هستم تاکنون هفت بار سیستوسکوپی ودو نوبت tur انجام داده ام اخیرا بعد از تزریق ب ث ژ بیش از یک ساعت نمی توانم دارو را در مثانه نگه دارم وحتی بعد از تخلیه مثانه هر 5تا10دقیقهبا سوزش بسیار زیاد احساس دستشوئی دارم ولی فقط چند قطره همراه با لخته خون تخلیه میشود دکتر اورولوژیست قرص یوریناسین10رااز دوروز قبل تزریق تجویز ولی تاثیری نداشت قابل ذکر است قبلا این مشکل را نداشتم از محضر جنابعالی استعا مندم راهنمائی فرمائید. ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      اثر تحریکی دارو بر مثانه هست باید زمان بدین تا خودبخود برطرف بشه
  • تصویر کاربر رضاجاودان چهارشنبه ۱۸ مهر ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 82 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من تکررادرارپوزشنال دارم
    به این معنی که وقتی درازمیکشم تکرردارم
    درحالت ایستاده یانشسته تقریبانرمال هستم
    درصورت امکان عنایت فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۸ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه
  • تصویر کاربر پیام پنجشنبه ۱۹ مهر ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 124 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر دکتر جان. پدر من شصت سال سن داره حدود یک سال پیش لخته خون داخل ادارارش بود که با پیگیری و آزمایش و سونو دکتر شهرمون گفتن که سرطان مثانه هستش.بعد از این جریان رفتیم تهران برای درمان دکتر اورولوژ دوباره عکس برداری و غیره رو انحام دادن سیستویکوپی انجام دادن توده رو دروبردن که توده بدخیم بود و به عضله زده بود. بعد اون مارو فرستادن پیش دکتر آنکولوژ که متسافنه دکتر آنکولوژ با یه طرز بد جواب مارو داد و به پدرم گفت که نهایت یک سال بیشتر زنده نیستی .ما کلا بیخیال شدیم و اومدیم تو اراک یه دکتر خون پیدا کردیم و ایشون شیمی درمانی شرو کرد دوازده جلسه بعد از اتمام گفت نتیجع خوب بوده
    باید هر سه ماه یه بار چکاپ بشید رفتیم تهران دوباره سیستوسکوپی شد دکتر گفت مثانع تمیزه برو سه ماه دیگه بیا چکاپ شو. الان تقریبا دوماه میگزره که دوباره خون تو ادرار بود رفتیم پیش یه دکتر متخصص اورولوژ تو شعرمون دوباره سونو شد گغت توده رشد کرده دوباره جای خودش.و باید دراد بیرون و ب ث ژ درمانی بشه وقتی بهشون توضیح دادیم ک شیمی درمانی شده گفتن که اصلا نباید یمی درمانی میشده از اول باید این کار میشده راه درمانش ابن هست.و نوبت عمل برای ما زدن ک توده رو دوباره در بیارن و ب ث ژ درمانی بشن .خواستم نظرتونو بپرسم به نظرتون چکار کنیم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      اگه به عضله زده بوده درمان اصلی یا تخلیه کامل مثانه اس یا شیمی درمانی رادیوتراپی
    2. تصویر کاربر پیام چهارشنبه ۱۸ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      دکتر جان شیمی درمانی انجام شد دوازده جلسه بعد اینکه توده بدخیم بود. و ابنکه بعد دوره شیمی درمانی یه دوره چکابم رفتیم که گفتن مثانه تمیز است. ولی متاسفانه یک ماه بعد دوباره عود کرده و توده درومده باز
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      باید تحت نظر انکولوژیست ام ار ای جهت staging مجدد انجام بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر طاهره سه شنبه ۱۷ مهر ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 146 مشاهده پرسش
    با سلام
    خانمی هستم۴۳ساله متاهل در جواب سونوگرافی نوشته هایپواکو مختصر نامنظم دارای جریان خون داخلی به ابعدmm 14*10 در جدار خلفی مثانه مشاهده می شود- آیا نیاز به پیگیری و مراجعه حهت درمان دارم؟
    با سپاس
    1. تصویر کاربر طاهره دوشنبه ۱۶ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      https://www.sip20.com/DrTeymourinezhad/patient/Viewer?patientID=LHHIULB
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      تو ادرارتون خون دیدین؟
    3. تصویر کاربر طاهره دوشنبه ۱۶ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      خیر
    4. تصویر کاربر طاهره دوشنبه ۱۶ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      خیر مشاهده نکردم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      باید سیستوسکوپی انجام شود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر جعفری دوشنبه ۱۶ مهر ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 115 مشاهده پرسش
    با عرض ادب
    مثانه دخترم 6 ساله به دلیل انسداد ادراری دو برابر شده و 2 سال پیش عمل شده و رفع انسداد شده ولی الان جریان ادرار ضعیفه و تخلیه کامل انجام نمیشه و الان طبق سونو هر دو کلیه ورم خفیف داره . ضمنا آزمایش ادرار خوبه و عفونت نداره .ام آر ای هم مشکلی نداره .لطفا آقای دکتر راهنماییم کنید.
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      نوار مثانه انجام شده؟
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۷ مهر ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 114 مشاهده پرسش
    با سلام
    ۴۱سال سن دارم و بعضی اوقات ضربان زدن و نبض روی الت دارم سمت کلاهک و درد مختصر در ضمن ازمایش ادرار و سونوگرافی کلی دادم مشکلی نداشتم و فشار ادرام خوب هست و روزی هفت و هشت بار ادرار دارم

    خواستم ببینم مشکلی هست با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      احساس ضربان روی آلت به هنگام نعوظ دارید؟
    2. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۶ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      نه ندارم
    3. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۶ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      نه ندارم
    4. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۶ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      نه ندارم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      بیشتر توضیح بدین
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۱۶ مهر ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 138 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام بیمار مورد نظربا توجه به مدارک پیوست دارای سنگی بطول ۳سانت در مثانه بوده وهمینطور دارای مشکلات مثانه ودفع ادرار می باشد چون نظر شما برای ما بسیار مهم است بدلیل شناختی که از شما داریم واز اشنایان دکتر سیم فروش هستیم میخواستیم بدانیم که ایا حتما این سنگ باید سنگ شکن شود ویا با درمان دارویی قابل دفع است ودیگر اینکه مشکل پروستات با دارو درمان می شود یا باید جراحی انجام شود ودر صورت جراحی هر دومورد یکجا قابل انجام هست یا نه وهزینه مربوطه چقر است درصورتی که بدست شما انجام شود توضیح اینکه بیمار گاه به گاه با حرکت سنگ دچار خون ریزی می گردد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      باید پروستات و سنگ عمل بشه با دارو قابل برطرف شدن نیست در ضمن با توجه به psa بالا بهتره ابتدا ام آر آی پروستات انجام بشه
  • تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۱۵ مهر ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 96 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام وآرزو سلامتي براي دكتر كه از قراء بين المللي قران هم هستن
    من جوان ٣٠ سأله اب هستم گاها دچار تكرر ادرار و بعد از دفع إحساس ميكنم قطره يا قدراتي بعد از بلند شدن درمجاري ميماند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ مهر ۳( 7 ماه پیش)
      تکرر ادرارتون چقدره؟ زیر پوش شما خیس میشه؟
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حامد چهارشنبه ۲۱ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید . من پسری16 ساله هستم . یک روز در حمام وقتی مشغول استحمام بودم متوجه جوشی سفید رنگ بر روی آلت تناسلی خود شدم و این مسیله مرا به شدت نگران ساخت .
    حال سوال من از شما این است که من باید با این جوش چه کار کنم ؟
    ممنوم میشم اگر راهنماییم کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      دستکاری نکن خود بخود خوب میشود
  • تصویر کاربر هادی.ا سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید .اقای دکتر من ۲۲ سالمه و مجرد هستم واریکوسل هم دارم حدود ۳ ماه و ۱۰ روزه سیتالوپرام ۲۰ برای جلوگیری از جنب شدن مصرف میکنم میخواستم بگم اگه میشه یک داروی جایگزین باعوارض کم برام معرفی کنید ازتون ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید با جنب شدن منی تخلیه شود دارو را قطع کن ضرر داره
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر برنامه شما رو دیدم سوالی برایم پیش امد که در صورت لازم مراجعه کنم پیشتون جهت درمان.
    بنده مشکلات ادراری (تکرر ادرار) دارم همه ازمایشات از قبیل سیستسکوپی جهت التهاب. عفونت .بزرگی پروستات و... را انجام دادم و منفی بوده است


    به دکتر غدد مراجعه کردم و طبق نظریه ایشان مشکل کلیه و غدد کلیه و عدم تنظیم فشار خون دارم طبق تجویز ایشان امپول ناندلون رو زدم مشکلات بنده اعم از تکرر ادرار فشار عصبی افسردگی مزمن و کمبود وزن رفع شد ولی به علت عوارض موجود نزدم و به حالت اولیه برگشتن

    به دکتر ارولوژی مراجعه کردم گفتن ناندلون یک نوع مسکن است خواص دیگر ندارد

    به نظر شما ایا واقعا مشکل بنده مشکلات کلیوی هستش یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      توصیه می کنم حضوری ببینم
  • تصویر کاربر مصطفی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    با سلام وعرض خسته نباشید
    جوانی 23 ساله هستم چند وقتیه که بعد از انزال بیضه سمت راست وطرف راست مثانه ام درد میگره.بعد از چند ساعت درد کمتر میشه اما وقتی ادرار میکنم دوباره درد شروع میشه اما بعد از یکی دو روز درد از بین میره اما انزال بعدی همین اتفاق می افته.لطفا راهنماییم کنید.آیا جای نگرانی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر من چندوقتی هست دپرشن گرفتم. ۳۰ سال سنم هست با وجود اینکه خیلی به دکتر مراجعه کردم وحتی متخصص از نظر بالینی سالم هستم وزن من ۵۳ کیلوگرم قدم ۱۷۴ و اندازه التم در حالت نعوظ ۷ سانتی متر هست من چیکار باید انجام بدم من در داشتن رابطه جنسی مشکل دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      7 سانت حد اقل نرمال است راهی برای بزرگ کردن وجود ندارد
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ،ارزوی سلامتی و قوت از خداوند برایتان مبکنم . خواهرم 27 سال سن دارد و مدتی است با سنوگرافی متوجه وجود کیست در یک کلیه اش شدیم ازمایش ادرار خون در ادرار را تایید کرده و گاهی شبها تب میکند و درد شدیدی در پهلو دارد .آیا به عمل جراحی یا لاپاراسکوپی نیاز دارد و خطرناک است یا خیر.
    از وقتی که اختصاص دادید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اندازه کیست و گزارش سونوگرافی را بفرستید
  • تصویر کاربر محمدج دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1233 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.....من یک پسر25 ساله هستم که تا15 سالگی شب ادراری داشتم و بعد بامراجعه به پزشک و مصرف یکسال دارو خوب شدم (اسم دارو ها یادم نیست اما دو تا قرص بود که بگفته پزشک باعث حجیم تر شدن مثانه میشد و خیلی هم دهنمو خشک میکرد)اما از سن 20 سالگی گاها (شاید سالی یکبار) شب ادراری دارم اما بمقدار خیلی کم چون زود متوجه میشم وبیدار میشم..این قضیه واقعا منو عذاب میده از اینکه شب جایی بمونم ترس دارم..در سن ازدواج هم هستم و این مسءله کاملا منو دلسرد کرده از ازدواج...لطفا کمکم کنید و بگید چیکلر کنم؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر sam دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام.کلا راه علمی هست برای تغییر اندازه آلت مرد؟
    در مورد عوارض و شرایط کلی تغییر اندازه آلت توضیح بدید ممنون میشم.
    مرسی.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خیر
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب