دلیل خون در ادرار چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

از مواردی که همیشه باعث استرس و اضطراب و نگرانی بیمار می شود، مشاهده خون در ادرار است و این سوال را ایجاد می کند که خون در ادرار نشانه چیست. دکتر کرمی درباره علت وجود خون در ادرار و نحوه درمان آن توضیح می دهد.

وجود خون در ادرار

تشخیص هماچوری

از نظر علائم بالینی وجود خون در ادرار به دو صورت می تواند تشخیص داده شود.

1- خونریزی میکروسکوپی

به عنوان مثال فردی برای چکاب خود به دکتر مراجعه و درخواست آزمایش کامل خون و ادرار می کند و در بررسی آزمایش ادرار وجود خون در ادرار تشخیص داده می شود.

2- به صورت ماکروسکوپی

همان مشاهده خون در ادرار با چشم است. در این موقع بیمار در هنگام تخلیه مثانه خود متوجه تغییر رنگ ادرار و وجود خون در ادرار می شود. این خون ممکن است کاملاً خون شفاف یا دفع لخته های متعدد خون باشد که فرد را شدیداً نگران می کند.

انواع هماچوری

به خونی که می توانید ببینید هماچوری ناخالص گفته می شود.اما اگر خون ادرار فقط در زیر میکروسکوپ قابل مشاهده باشد به آن هماچوری میکروسکوپی می گویند.

علائم هماچوری چیست؟

افراد مبتلا به هماچوری ناخالص ادرار صورتی، قرمز یا قهوه ای دارند. حتی مقدار کمی خون در ادرار نیز می تواند باعث تغییر رنگ ادرار شود. در بیشتر موارد، افراد مبتلا به هماچوری فاحش علائم و نشانه های دیگری ندارند. افراد مبتلا به هماچوری ناخالص که شامل لخته شدن خون در ادرار است، ممکن است درد مثانه یا درد در پشت داشته باشند.

علت وجود لخته خون در ادرار

علت خون در ادرار چه می باشد؟

در زمینه علت خون در ادرار سوالات مختلفی پرسیده می شود، از جمله اینکه علت خون در ادرار مردان نشانه چیست. در ادامه مطلب، در این باره توضیح خواهیم داد.

موارد زیر باعث خونریزی ادراری و علت خون در ادرار زن و مرد می باشد :

1- عفونت ادراری

هر گونه التهاب و تورم چه با منشأ ویروسی و چه با منشأ باکتری می تواند باعث خونیریزی در ادرار شود و نکته مهم این است که وقتی خونریزی ادراری به علت التهاب و تورم مجرا و مثانه و کلیه باشد علائم دیگر از قبیل سوزش شدید ادرار، درد، تکرر ادرار و گهگاهی تب نیز به همراه دفع خون دیده می شود.

وقتی فرد آزمایش ادرار می دهد علاوه بر سلول های خونی سلولهای التهابی و باکتری نیز در ادرار وجود دارد این بیماری با مصرف آنتی بیوتیک و مصرف مایعات فراوان سریعاً بهبودی پیدا می کند. از نمونه عفونت ویروسی که باعث التهاب شدید و خونریزی شدید از مثانه می شود می توان به آدنوویروس اشاره کرد که فرد ناگهانی دچار خونریزی شدید از مثانه می شود و علیرغم خونریزی شدید بیماری خودبخود کنترل می گردد.

2- وجود خون به علت تومور یا سرطان

یکی از شایعترین علت خونریزی ادراری، سرطان های دستگاه ادراری مخصوصاً سرطان مثانه است ولی در سرطان لوله حالب و کلیه ها نیز خون در ادرار دیده می شود. شایعترین منشأ خون در ادرار در زمینه سرطان مثانه می باشد. کسانی که سیگار، قلیان و انواع دودها را استفاده می کنند، چندین برابر سرطان مثانه در اینها بالاست. هر فرد سیگاری و آشنا با دخانیات که با خونریزی ادراری مراجعه می کند، باید حتماً از نظر سرطان مثانه بررسی شود. سابقه شیمی درمانی مخصوصاً با سیکلوفسفامید و رادیوتراپی لگن نیز از عوامل مستعد کننده سرطان مثانه و خونریزی می باشند.

وجود سوند مثانه دراز مدت و عفونت های مزمن تحریک کننده و سنگ مثانه درمان نشده می توانند از علل ایجاد کننده سرطان مثانه و خونریزی باشند. یکی از سرطان هایی که با مصرف سیگار شیوع آن چندین برابر می شود و سیگار به منزله کبریت روی بنزین در جهت شعله ور کردن آن عمل می کند، سرطان مثانه است. برای آشنایی بیشتر با این موضوع برروی لینک زیر کلیک کنید.

وجود خون در ادرار به علت تومور یا سرطان

3- وجود خون به علت سنگ کلیه، حالب و مثانه

یکی از علل شایع خونریزی ادراری وجود سنگ در سیستم ادراری اعم از سنگ کلیه، مثانه و حالب می باشد. حرکت سنگ و تحریک موضعی آن باعث التهاب مخاط مثانه و مجرا و کلیه شده و باعث ایجاد خونریزی در ادرار می شود که با درمان سنگ خونریزی نیز از بین خواهد رفت.

4- خونریزی به علت الهتاب مزمن

از قبیل ورم مزمن مجرای پروستات و ورم مزمن مثانه و یا ابتلا به بیماری های گرانولوماتوز از قبیل سل و سیستوزومیازیش می توانند باعث خونریزی ادرار شوند.

5- اختلالات خونریزی

ناهنجاری های انعقاد خون که معمولا وراثتی هستند (مانند هموفیلی) می توانند سبب پدیدار شدن خون در ادرار شوند و معمولا بدون درد می باشند. تنها تعداد کمی از بیماران به پدیدار شدن خون در ادرار در اثر اختلالات انعقادی مبتلا می شوند اما از آنجایی که ممکن است این خونریزی در جایی دیگری رخ داده و معمولا با درمان قابل پیشگیری می باشد، شناسایی این بیماران اهمیت دارد. بیمارانی که دارو های رقیق کننده خون مانند وارفارین مصرف می کنند نیز می توانند به هماچوری مبتلا شوند. این نشانه ای جهت بازبینی فوری میزان دوز داروی مصرفی می باشد.

6- بیماری کم خونی داسی شکل

این بیماری ارثی بوده و در بریتانیا عمدتا در جمعیت های آفریقایی و آفریقاییان کارائیبی وجود دارد. این بیماری سبب حملات درد و کم خونی شده و معمولا در دوران کودکی شروع می شوند. به همین دلیل، اغلب قبل از رخداد عوارض کلیوی این بیماری تشخیص داده می شود. از آنجایی که خون در ادرار ناشی از کم خونی داسی شکل عوامل مختلفی دارد، این عارضه باید بررسی شود. به دلیل اینکه تصویر برداری با ماده حاجب می تواند در این بیماران سبب به وجود آمدن یک وضعیت بحرانی شود، بهتر است این کار صورت نگیرد.

7- وجود انسداد در مسیر اداری

به علت بزرگی پروستات و تنگی مجرا که باعث زور زدن هنگام تخلیه ادرار می شوند از علل خون در ادرار هستند.

8- ناهنجاریهای مادرزادی

از قبیل تنگی محل اتصال حالب به لگنچه یا UPJO، دیورتیکول های مثانه و مجرا از علل خونریزی در مثانه هستند.

دلایل وجود خون در ادرار

9- مصرف بیش از حد داروهای رقیق کننده خون

رقیق شدن بیش از حد خون باعث خونریزی در همه جای بدن از جمله خونریزی ادراری می شوند از این داروها می توان به آسپرین، پلاویکس، وارفارین، دپیریدامول اشاره کرد که با تنظیم دوز دارو خونریزی قطع خواد شد.

10- خونریزی از ادرار با علت ناشناخته

در مواقع بسیاری بیمارانی را می بینیم که علیرغم خون در ادرار در بررسی های انجام شده هیچکدام از عوامل ذکر شده را پیدا نمی کنیم. به این نوع خونریزی اسانسیل یا خونریزی بدون علت خاص ذکر می شود که به بیمار توصیه می کنیم که نگران خونریزی نباشد و با مصرف مایعات زیاد و دوری از انجام فعالیت های سنگین ورزشی به زندگی سالم خود ادامه دهد.

11- عفونت کلیه

عفونت کلیه (که به آن پیلونفریت نیز گفته می شود) معمولاً به عنوان عارضه عفونت مثانه بروز می کند. علائم عفونت کلیه معمولاً شدیدتر از عفونت ادراری است. غالباً یک درجه حرارت (تب) و درد در کنار شکم وجود دارد. عفونت کلیه با دوره طولانی تری آنتی بیوتیک درمان می شود. اگر عفونت شدیدتر باشد ، ممکن است لازم باشد آنتی بیوتیک ها مستقیم در داخل ورید در بیمارستان تجویز شوند. یک دلیل خون در ادرار می تواند عفونت کلیه ها باشد.

برای درمان عفونت کلیه چه چیزی بخوریم؟

علت خون در ادرار زنان نشانه چیست؟

گاهی اوقات افراد، خون ناشی از دوران قاعدگی یا تحرکات روده ای را با این بیماری اشتباه می گیرند، بنابراین باید مطمئن شد که این خون از ادرار می آید. در صورتی که خون در ادرار با دیگر علائمی مانند درد شدید پهلو یا کمر، تب یا ناتوانی در ادرار همراه باشد آن وضعیت جدی است.

در این موارد، فرد باید فورا به بخش فوریت های پزشکی مراجعه نماید. بسته به علت وجود خون در ادرار پزشک ممکن است جهت درمان عفونت یا توقف خونریزی برای بیمار داروی آنتی بیوتیک تجویز کند. همچنین، ممکن است پزشک هیچ دارویی تجویز نکند. در حالی که ممکن است زنان به دیدن خون ماهانه عادت داشته باشند اما این موضوع می تواند نشان دهنده یک مشکل باشد.

اگر خون در ادرار ما مشاهده شد، چه کار کنیم؟

اصلاً نگران نباشید با مراجعه به دکتر پس از شرح حال و معاینه توسط دکتر آزمایش های زیر جهت تشخیص توسط دکترتان درخواست خواهد شد:

  •  آزمایش ساده ادرار و کشت ادرار
  •  آزمایش سیتولوژی ادرار در سه نوبت جهت بررسی علت خوش خیم و یا سرطانی خون در ادرار
  •  سونوگرافی از کلیه ها و مثانه کاملاً پر و خالی
  •  اگر بررسی های فوق به نتیجه نرساند، انجام عکس رنگی با تزریق ماده حاجب از قبیل IVP و سی تی اسکن درخواست خواهد شد.
  •  با توجه به شایعترین محل خونریزی که از مثانه است سیستوسکوپی بررسی تشخیصی مهم دیگر می باشد.
راههای کاهش psa

 

برای درمان خون در ادرار چه باید کرد؟

با تشخیص و درمان علت های زمینه ای ذکر شده خونریزی از ادرار حذف می شود. از اطلاعات جمع آوری شده از تاریخچه پزشکی ، معاینه فیزیکی و نتایج آزمایش برای تعیین بهترین گزینه درمانی استفاده خواهد شد. به عنوان مثال، برای هماچوری که ناشی از عفونت ادراری است، یک درمان رایج استفاده از آنتی بیوتیک است. این آنتی بیوتیک ها برای از بین بردن باکتری های عامل UTI، که باعث حونریزی می شوند تجویز می شوند.

رژیم غذایی تاثیر زیادی در جلوگیری و درمان هماچوری دارد.

و اما توصیه های اینجانب

  • وجود خون در ادرار را همیشه جدی گرفته و سریعاً به دکتر مراجعه نمایید چه میکروسکوپی باشد و چه خون قابل مشاهده
  • هیچ ارتباطی بین شدت خونریزی و شدت خطرناکی علت آن وجود ندارد به عنوان مثال یک تومور ممکن است باعث خونریزی میکروسکوپی شود در حالیکه عفونت ادراری ساده باعث دفع زیاد خون گردد پس وجود خون در ادرار مهم است نه شدت و اندازه آن
  • جهت جلوگیری از خونریزی ادراری و سرطان مثانه وکلیه از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … شدیداً اجتناب نمایید.
  • با مراجعه به دکتر هر چه سریعتر جهت درمان قطعی علت های خونریزی دهنده ادراری اقدام نمایید.
  • در طول روز نمک کم و آب فراوان میل کنید.
  • ادرارتان را به رنگ رقیق و شبیه به آب نگاه دارید.

چه کسانی در معرض خطر هماچوری هستند؟

افرادی که به احتمال زیاد خون در ادرار دارند ، کسانی هستند که بیماری هایی که در قسمت بالا ذکر شد را دارند، اما برخی اقدامات ممکن است شانس داشتن خون در ادرار را در فرد افزایش دهد. این موارد شامل:

  • سیگار کشیدن
  • استفاده بیش از حد از داروهای ضد درد
  • قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص
  • قرار گرفتن در معرض اشعه
  • دویدن یا دویدن در مسافت های طولانی

اجتناب از این اقدامات ممکن است احتمال وجود خون در ادرار را کاهش دهد.

در صورت مشاهده خون در ادرار جهت نوبت دهی با شماره  22642744 تماس بگیرید.

درمان خارش بیضه

آیا وجود خون در ادرار خطرناک است؟

هر گونه خون در ادرار، حتی اگر فقط یک بار اتفاق بیفتد، می تواند نشانه ای از یک مشکل جدی سلامتی باشد، نادیده گرفتن هماچوری می تواند منجر به بدتر شدن شرایط جدی مانند سرطان و بیماری کلیوی شود، بنابراین باید در اسرع وقت با پزشک خود صحبت کنید.

 دکتر حسین کرمی متخصص کلیه و درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (125 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محسن شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    من پسری 23 ساله هستم. چند وقت پیش دچار بند بند شدن ادرار و گرمای خیلی زیاد آن و رمگ پررنگ شدم
    با مراجعه به دکتر شهرمون بران آزمایش ادرار نوشت و با دیدن آزمایش از وجود خون در ادرار خبر داد. و گفت چیزی نیس و دو قرص افلوکساسین و تولترودین داد که با تموم کردن قرص ها تغییری در من حاصل نشد تا این که امروز در ادرارم به صورت آشکار خون رو دیدم. مشکلم چیه آقای دکتر؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      در سن شما مهم نیست
  • تصویر کاربر سارا شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 863 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخير
    آقاي دكتر دختري 18 ساله هستم كه از 8 سالگي متوجه تنبلي مثانه و رفلكس ادرار شدم و از ان سن تاكنون دارو مصرف ميكنم. هم اكنون اينجانب روزانه 2 قرص باكلوقن 10 استفاده ميكنم. درصورت امكان لطفا راهنمايي فرماييد راهي براي درمان اين بيماري وجود دارد آيا با عمل جراحي اين مشكل برطرف مي گردد؟

    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      09351142080 نوار مثانه باید بگیرید
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب دکتر کرمی منظورتون از اینکه باید ببینم چیه؟ جواب سونوگرافی ها رو میفرمایید؟ یا توسط سیستوسکپی باید ببینید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      معاینه
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 9787 مشاهده پرسش
    جناب دکتر کرمی
    با سلام و عرض خسته نباشید
    بنده در تاریخ 94/04/14 برای چکاب از کلیه ها و مثانه رفتم سونوگرافی که کلیه ها فاقد سنگ و ... نشان داده شد . مثانه نیز دارای لومن نرمال و در کف مثانه نزدیک حالب راست یک تصویر اکوژن به قطر 6 میلیمتر رویت شد که می تواند از ضایعات مخاطی باشد. بعد توصیه به سیستوسکوپی شد.
    جواب رو بردم متخصص دیدن. گفتن یک هفته قرص بخور قرص انتی بیوتیک تجویز کردن و بعد از یک هفته مجدد برو سونوگرافی جای دیگه ای.
    مجدد در تاریخ 94/05/06 رفتم سونوگرافی و جواب ازمایش بدین صورت بود. مثانه با ضخامت جداری نرمال و حاوی کانون اکوژن به قطر 5 میلیمتر در محاذات uvj سمت راست مشکوک به ضایعه مخاطی می باشد. سیستوسکپی توصیه می گردد.
    در ضمن بنده سوزش ادرار ندارم و جواب ازمایش ادرارم نیز همش نرمال بود . سیگاری نیستم.کارم به مواد شیمیایی مرتبط نیست .
    لازم به ذکر است بنده در سال 90 یک سنگ در حالب راست گیر کرد و عمل کردم و خارج شد از طریق دستگاهی که از مجرای وارد بدنم کردن.
    به نظر شما مشکل خاصیه؟؟؟
    نگرانم کرده.
    پیگیری کنم یا چیز مهمی نیست و دیگه پیگیر نباشم؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      باید ببینم
    2. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۱۳ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      با سلام
      جناب دکتر کرمی منظورتون از اینکه باید ببینم چیه؟ جواب سونوگرافی ها رو میفرمایید؟ یا توسط سیستوسکپی باید ببینید؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      حتما جهت سیستمی اورژانس بیایید09351142080
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۴ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      سیتوسکوپی
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر اکبر سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 311 مشاهده پرسش
    در سمت چپ مثانه بنده یک توده اکوژن و پولیپوعید به ابعاد 28×21 از دیواره خلفی لترال سمت چپ مثانه به داخل برجسته شده است و با تغییر پوزیشون جابجا نمیشود
    من در اردبیل زندگی میکنم و دکترها مرا به عمل لیزری آندسکوپی گفته اند
    نظریه شمادر این مورد چیست
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      فیلم عمل تومور مثانه من را ببینید در سایتم 02122642744
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      همشهری در خدمتم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر زینب سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    بالام،،من مشکل تکرار ادار داشتم شما گفتید عکس رنگی کلیه و مثانه رو براتون بفرستم،من به شما ایمیل کردم، ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      فقط اینجا جوابگو هستم
  • تصویر کاربر فرزاد یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت استاد محترم
    پسر بچه ای 12 ساله دارم که به صورت ناگهانی مشکل دفع ادرار پیدا کرده حدود سه ماه است که سه عمل جراحی روی مجاری ایشان انجام شده با توجه به عکس ها وآزمایشات مکرر دکتری پیدا نشده متاسفانه بتواند درد کودک را تشخیص دهد حدود 10 روز هم هست دیگر نمی تواند راه برود ، تشخیص شما چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      باید بررسی شود مخصوصا از نظر مغزی
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشی برا اینکه فشار آب منیم زیاد شه چه دارویی باید استفاده کنم ؟ اصلا با فشار خارج نمیشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      دارویی نیست
  • تصویر کاربر زینب یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 284 مشاهده پرسش
    با سلام،من 22سالمه وتکرر ادرار دارم آزمایشات ادرار دادم وسونو همه سالم بود وعفونت نبود،کلیه سمت راستم ورم داره ویه تنگی حالب مادرزادی دارم، حتی عکس رنگی از کلیه و مثانه گرفتم که مثانه کاملا سالم بود،در حال حاضر دو قرص یوریناسین وپروترال میخورم،آیا نیاز به درمان خاصی هست؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر شهاب سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشی
    من 3 سالگی مشکل تنگی مجرا داشتم دکترم عمل کرد یه مجرا دیگه جای مجرای قبلی باز کرد زیرش مشکلی نداشتم تا 16 سالگی من الان 22 سالمه رفتم بی دکترم گفت عفونت بخاطر تنگی مجراست سیستسکوبی کرد آنتی بیوتیک داد مشکلی نداشتم تا 4 سال بعد دوباره رفتم بیشش اینبار مشکل بی اختیاری ادرار هم واسم بیش اومد یعنی 2.3 دقیقه بیشتر نیمتونم خودمو نگه دارم باید برم دستشویی وگرنه میریزه و یا تو خواب بدونه اینکه بدونم جام خیس میشه دوباره همونو گفت بعد من 15 سالگی بامو بخاطر بولیو یا همون فلج اطفال عمل کردم بام رو کامل بایین نمیزاشتم 15 سالگی خودشو نشون داد اینو بهش گفتم و اینکه من 1.2 سالگی یه تیکه چربی رو وسط کمرم بود عمل کردن ورداشتن دکترم گفت که مشکل مثانه عصبی هستش خلاصه بعد اون هر 1 سال یه بار واسم مشکل بی میاد 1 ماه قبل درد بهلو داشتم رفتم بیشش بردم بیمارستان گفت کلیه هات گشاد شدن چون کامل تخلیه نمیکنی عمل کرد سوند گذاشت بعد 1 هفته ورداشت آنتی بیوتیک داد و باکلوفن گفت دو هفته دیگه بیا حالا آنتی بیوتیکم تموم شده دوباره احساس ادرار دارم درد دارم و سوزش موقع دفع ادرار فکر کنم بازم عفونت ادرار گرفتم دوشنبه باید برم بیشش در ضمن قبلا بهم بتانیکال کلراید داده بود روزی 3 تا مشکلم حل شده بود اما بعد چند ماه که نخوردم دوباره مشکل واسم بیش اومد بعد که رفتم بیشش سیستسکوبی کرد دوباره بتانیکال داد روزی 2 تا اما ایندفعه تاثیر نداشت و این ماجرا بیش اومد که برم بیمارستان من مشکل بی اختیاریمو بهش گفتم تو اتاق عمل گفت بهم چرا نگفتی باید میگفتی من گفته بودم بارها بعد تو مطب بهش گفتم دوباره گفت عیب نداره تخلیه شه بهتره تا اونجا بمونه تو بیمارستان گفت باید بری دکتر اعصاب بعد تو مطب گفت نمیخواد ربطی نداره! اصلا مطمئن نیست از تشخیصش به نظرم
    به نظرم بعد سیستسکوبی واسم مشکل بی اختیاری بیش اومد آیا تاثیر داره سیستسکوبی تو بی اختیاری ؟
    بعد اینکه آیا اگر مثانه عصبی باشه درمان داره اصلا ؟
    خسته شدم از این همه درد و مکافات . به نظر شما درست تشخیص میده ؟ دکترم رو عوض کنم یا نه ؟ آخه تا الان که نتونسته خوبم کنه هی دارم بدتر میشم
    آقای دکتر اگر بیش شما بیام به نظرتون میشه که خوب شم هی هر 6 ماه یه بار یا 1 سال یه بار این مشکل واسم بیش نیاد ؟ بخدا دیگه خسته شدم از این همه درد
    میشه بگید نظر شما چیه ؟
    ببخشید سوالم طولانی شد
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ مرداد ۹۴( 9 سال پیش)
      مراجعه فقط به دکتر خودتان
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حامد چهارشنبه ۲۱ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید . من پسری16 ساله هستم . یک روز در حمام وقتی مشغول استحمام بودم متوجه جوشی سفید رنگ بر روی آلت تناسلی خود شدم و این مسیله مرا به شدت نگران ساخت .
    حال سوال من از شما این است که من باید با این جوش چه کار کنم ؟
    ممنوم میشم اگر راهنماییم کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      دستکاری نکن خود بخود خوب میشود
  • تصویر کاربر هادی.ا سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید .اقای دکتر من ۲۲ سالمه و مجرد هستم واریکوسل هم دارم حدود ۳ ماه و ۱۰ روزه سیتالوپرام ۲۰ برای جلوگیری از جنب شدن مصرف میکنم میخواستم بگم اگه میشه یک داروی جایگزین باعوارض کم برام معرفی کنید ازتون ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید با جنب شدن منی تخلیه شود دارو را قطع کن ضرر داره
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر برنامه شما رو دیدم سوالی برایم پیش امد که در صورت لازم مراجعه کنم پیشتون جهت درمان.
    بنده مشکلات ادراری (تکرر ادرار) دارم همه ازمایشات از قبیل سیستسکوپی جهت التهاب. عفونت .بزرگی پروستات و... را انجام دادم و منفی بوده است


    به دکتر غدد مراجعه کردم و طبق نظریه ایشان مشکل کلیه و غدد کلیه و عدم تنظیم فشار خون دارم طبق تجویز ایشان امپول ناندلون رو زدم مشکلات بنده اعم از تکرر ادرار فشار عصبی افسردگی مزمن و کمبود وزن رفع شد ولی به علت عوارض موجود نزدم و به حالت اولیه برگشتن

    به دکتر ارولوژی مراجعه کردم گفتن ناندلون یک نوع مسکن است خواص دیگر ندارد

    به نظر شما ایا واقعا مشکل بنده مشکلات کلیوی هستش یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      توصیه می کنم حضوری ببینم
  • تصویر کاربر مصطفی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    با سلام وعرض خسته نباشید
    جوانی 23 ساله هستم چند وقتیه که بعد از انزال بیضه سمت راست وطرف راست مثانه ام درد میگره.بعد از چند ساعت درد کمتر میشه اما وقتی ادرار میکنم دوباره درد شروع میشه اما بعد از یکی دو روز درد از بین میره اما انزال بعدی همین اتفاق می افته.لطفا راهنماییم کنید.آیا جای نگرانی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر من چندوقتی هست دپرشن گرفتم. ۳۰ سال سنم هست با وجود اینکه خیلی به دکتر مراجعه کردم وحتی متخصص از نظر بالینی سالم هستم وزن من ۵۳ کیلوگرم قدم ۱۷۴ و اندازه التم در حالت نعوظ ۷ سانتی متر هست من چیکار باید انجام بدم من در داشتن رابطه جنسی مشکل دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      7 سانت حد اقل نرمال است راهی برای بزرگ کردن وجود ندارد
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ،ارزوی سلامتی و قوت از خداوند برایتان مبکنم . خواهرم 27 سال سن دارد و مدتی است با سنوگرافی متوجه وجود کیست در یک کلیه اش شدیم ازمایش ادرار خون در ادرار را تایید کرده و گاهی شبها تب میکند و درد شدیدی در پهلو دارد .آیا به عمل جراحی یا لاپاراسکوپی نیاز دارد و خطرناک است یا خیر.
    از وقتی که اختصاص دادید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اندازه کیست و گزارش سونوگرافی را بفرستید
  • تصویر کاربر محمدج دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1233 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید.....من یک پسر25 ساله هستم که تا15 سالگی شب ادراری داشتم و بعد بامراجعه به پزشک و مصرف یکسال دارو خوب شدم (اسم دارو ها یادم نیست اما دو تا قرص بود که بگفته پزشک باعث حجیم تر شدن مثانه میشد و خیلی هم دهنمو خشک میکرد)اما از سن 20 سالگی گاها (شاید سالی یکبار) شب ادراری دارم اما بمقدار خیلی کم چون زود متوجه میشم وبیدار میشم..این قضیه واقعا منو عذاب میده از اینکه شب جایی بمونم ترس دارم..در سن ازدواج هم هستم و این مسءله کاملا منو دلسرد کرده از ازدواج...لطفا کمکم کنید و بگید چیکلر کنم؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر sam دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    سلام.کلا راه علمی هست برای تغییر اندازه آلت مرد؟
    در مورد عوارض و شرایط کلی تغییر اندازه آلت توضیح بدید ممنون میشم.
    مرسی.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خیر
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب