دلیل خون در ادرار چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

از مواردی که همیشه باعث استرس و اضطراب و نگرانی بیمار می شود، مشاهده خون در ادرار است و این سوال را ایجاد می کند که خون در ادرار نشانه چیست. دکتر کرمی درباره علت وجود خون در ادرار و نحوه درمان آن توضیح می دهد.

وجود خون در ادرار

تشخیص هماچوری

از نظر علائم بالینی وجود خون در ادرار به دو صورت می تواند تشخیص داده شود.

1- خونریزی میکروسکوپی

به عنوان مثال فردی برای چکاب خود به دکتر مراجعه و درخواست آزمایش کامل خون و ادرار می کند و در بررسی آزمایش ادرار وجود خون در ادرار تشخیص داده می شود.

2- به صورت ماکروسکوپی

همان مشاهده خون در ادرار با چشم است. در این موقع بیمار در هنگام تخلیه مثانه خود متوجه تغییر رنگ ادرار و وجود خون در ادرار می شود. این خون ممکن است کاملاً خون شفاف یا دفع لخته های متعدد خون باشد که فرد را شدیداً نگران می کند.

انواع هماچوری

به خونی که می توانید ببینید هماچوری ناخالص گفته می شود.اما اگر خون ادرار فقط در زیر میکروسکوپ قابل مشاهده باشد به آن هماچوری میکروسکوپی می گویند.

علائم هماچوری چیست؟

افراد مبتلا به هماچوری ناخالص ادرار صورتی، قرمز یا قهوه ای دارند. حتی مقدار کمی خون در ادرار نیز می تواند باعث تغییر رنگ ادرار شود. در بیشتر موارد، افراد مبتلا به هماچوری فاحش علائم و نشانه های دیگری ندارند. افراد مبتلا به هماچوری ناخالص که شامل لخته شدن خون در ادرار است، ممکن است درد مثانه یا درد در پشت داشته باشند.

علت وجود لخته خون در ادرار

علت خون در ادرار چه می باشد؟

در زمینه علت خون در ادرار سوالات مختلفی پرسیده می شود، از جمله اینکه علت خون در ادرار مردان نشانه چیست. در ادامه مطلب، در این باره توضیح خواهیم داد.

موارد زیر باعث خونریزی ادراری و علت خون در ادرار زن و مرد می باشد :

1- عفونت ادراری

هر گونه التهاب و تورم چه با منشأ ویروسی و چه با منشأ باکتری می تواند باعث خونیریزی در ادرار شود و نکته مهم این است که وقتی خونریزی ادراری به علت التهاب و تورم مجرا و مثانه و کلیه باشد علائم دیگر از قبیل سوزش شدید ادرار، درد، تکرر ادرار و گهگاهی تب نیز به همراه دفع خون دیده می شود.

وقتی فرد آزمایش ادرار می دهد علاوه بر سلول های خونی سلولهای التهابی و باکتری نیز در ادرار وجود دارد این بیماری با مصرف آنتی بیوتیک و مصرف مایعات فراوان سریعاً بهبودی پیدا می کند. از نمونه عفونت ویروسی که باعث التهاب شدید و خونریزی شدید از مثانه می شود می توان به آدنوویروس اشاره کرد که فرد ناگهانی دچار خونریزی شدید از مثانه می شود و علیرغم خونریزی شدید بیماری خودبخود کنترل می گردد.

2- وجود خون به علت تومور یا سرطان

یکی از شایعترین علت خونریزی ادراری، سرطان های دستگاه ادراری مخصوصاً سرطان مثانه است ولی در سرطان لوله حالب و کلیه ها نیز خون در ادرار دیده می شود. شایعترین منشأ خون در ادرار در زمینه سرطان مثانه می باشد. کسانی که سیگار، قلیان و انواع دودها را استفاده می کنند، چندین برابر سرطان مثانه در اینها بالاست. هر فرد سیگاری و آشنا با دخانیات که با خونریزی ادراری مراجعه می کند، باید حتماً از نظر سرطان مثانه بررسی شود. سابقه شیمی درمانی مخصوصاً با سیکلوفسفامید و رادیوتراپی لگن نیز از عوامل مستعد کننده سرطان مثانه و خونریزی می باشند.

وجود سوند مثانه دراز مدت و عفونت های مزمن تحریک کننده و سنگ مثانه درمان نشده می توانند از علل ایجاد کننده سرطان مثانه و خونریزی باشند. یکی از سرطان هایی که با مصرف سیگار شیوع آن چندین برابر می شود و سیگار به منزله کبریت روی بنزین در جهت شعله ور کردن آن عمل می کند، سرطان مثانه است. برای آشنایی بیشتر با این موضوع برروی لینک زیر کلیک کنید.

وجود خون در ادرار به علت تومور یا سرطان

3- وجود خون به علت سنگ کلیه، حالب و مثانه

یکی از علل شایع خونریزی ادراری وجود سنگ در سیستم ادراری اعم از سنگ کلیه، مثانه و حالب می باشد. حرکت سنگ و تحریک موضعی آن باعث التهاب مخاط مثانه و مجرا و کلیه شده و باعث ایجاد خونریزی در ادرار می شود که با درمان سنگ خونریزی نیز از بین خواهد رفت.

4- خونریزی به علت الهتاب مزمن

از قبیل ورم مزمن مجرای پروستات و ورم مزمن مثانه و یا ابتلا به بیماری های گرانولوماتوز از قبیل سل و سیستوزومیازیش می توانند باعث خونریزی ادرار شوند.

5- اختلالات خونریزی

ناهنجاری های انعقاد خون که معمولا وراثتی هستند (مانند هموفیلی) می توانند سبب پدیدار شدن خون در ادرار شوند و معمولا بدون درد می باشند. تنها تعداد کمی از بیماران به پدیدار شدن خون در ادرار در اثر اختلالات انعقادی مبتلا می شوند اما از آنجایی که ممکن است این خونریزی در جایی دیگری رخ داده و معمولا با درمان قابل پیشگیری می باشد، شناسایی این بیماران اهمیت دارد. بیمارانی که دارو های رقیق کننده خون مانند وارفارین مصرف می کنند نیز می توانند به هماچوری مبتلا شوند. این نشانه ای جهت بازبینی فوری میزان دوز داروی مصرفی می باشد.

6- بیماری کم خونی داسی شکل

این بیماری ارثی بوده و در بریتانیا عمدتا در جمعیت های آفریقایی و آفریقاییان کارائیبی وجود دارد. این بیماری سبب حملات درد و کم خونی شده و معمولا در دوران کودکی شروع می شوند. به همین دلیل، اغلب قبل از رخداد عوارض کلیوی این بیماری تشخیص داده می شود. از آنجایی که خون در ادرار ناشی از کم خونی داسی شکل عوامل مختلفی دارد، این عارضه باید بررسی شود. به دلیل اینکه تصویر برداری با ماده حاجب می تواند در این بیماران سبب به وجود آمدن یک وضعیت بحرانی شود، بهتر است این کار صورت نگیرد.

7- وجود انسداد در مسیر اداری

به علت بزرگی پروستات و تنگی مجرا که باعث زور زدن هنگام تخلیه ادرار می شوند از علل خون در ادرار هستند.

8- ناهنجاریهای مادرزادی

از قبیل تنگی محل اتصال حالب به لگنچه یا UPJO، دیورتیکول های مثانه و مجرا از علل خونریزی در مثانه هستند.

دلایل وجود خون در ادرار

9- مصرف بیش از حد داروهای رقیق کننده خون

رقیق شدن بیش از حد خون باعث خونریزی در همه جای بدن از جمله خونریزی ادراری می شوند از این داروها می توان به آسپرین، پلاویکس، وارفارین، دپیریدامول اشاره کرد که با تنظیم دوز دارو خونریزی قطع خواد شد.

10- خونریزی از ادرار با علت ناشناخته

در مواقع بسیاری بیمارانی را می بینیم که علیرغم خون در ادرار در بررسی های انجام شده هیچکدام از عوامل ذکر شده را پیدا نمی کنیم. به این نوع خونریزی اسانسیل یا خونریزی بدون علت خاص ذکر می شود که به بیمار توصیه می کنیم که نگران خونریزی نباشد و با مصرف مایعات زیاد و دوری از انجام فعالیت های سنگین ورزشی به زندگی سالم خود ادامه دهد.

11- عفونت کلیه

عفونت کلیه (که به آن پیلونفریت نیز گفته می شود) معمولاً به عنوان عارضه عفونت مثانه بروز می کند. علائم عفونت کلیه معمولاً شدیدتر از عفونت ادراری است. غالباً یک درجه حرارت (تب) و درد در کنار شکم وجود دارد. عفونت کلیه با دوره طولانی تری آنتی بیوتیک درمان می شود. اگر عفونت شدیدتر باشد ، ممکن است لازم باشد آنتی بیوتیک ها مستقیم در داخل ورید در بیمارستان تجویز شوند. یک دلیل خون در ادرار می تواند عفونت کلیه ها باشد.

برای درمان عفونت کلیه چه چیزی بخوریم؟

علت خون در ادرار زنان نشانه چیست؟

گاهی اوقات افراد، خون ناشی از دوران قاعدگی یا تحرکات روده ای را با این بیماری اشتباه می گیرند، بنابراین باید مطمئن شد که این خون از ادرار می آید. در صورتی که خون در ادرار با دیگر علائمی مانند درد شدید پهلو یا کمر، تب یا ناتوانی در ادرار همراه باشد آن وضعیت جدی است.

در این موارد، فرد باید فورا به بخش فوریت های پزشکی مراجعه نماید. بسته به علت وجود خون در ادرار پزشک ممکن است جهت درمان عفونت یا توقف خونریزی برای بیمار داروی آنتی بیوتیک تجویز کند. همچنین، ممکن است پزشک هیچ دارویی تجویز نکند. در حالی که ممکن است زنان به دیدن خون ماهانه عادت داشته باشند اما این موضوع می تواند نشان دهنده یک مشکل باشد.

اگر خون در ادرار ما مشاهده شد، چه کار کنیم؟

اصلاً نگران نباشید با مراجعه به دکتر پس از شرح حال و معاینه توسط دکتر آزمایش های زیر جهت تشخیص توسط دکترتان درخواست خواهد شد:

  •  آزمایش ساده ادرار و کشت ادرار
  •  آزمایش سیتولوژی ادرار در سه نوبت جهت بررسی علت خوش خیم و یا سرطانی خون در ادرار
  •  سونوگرافی از کلیه ها و مثانه کاملاً پر و خالی
  •  اگر بررسی های فوق به نتیجه نرساند، انجام عکس رنگی با تزریق ماده حاجب از قبیل IVP و سی تی اسکن درخواست خواهد شد.
  •  با توجه به شایعترین محل خونریزی که از مثانه است سیستوسکوپی بررسی تشخیصی مهم دیگر می باشد.
راههای کاهش psa

 

برای درمان خون در ادرار چه باید کرد؟

با تشخیص و درمان علت های زمینه ای ذکر شده خونریزی از ادرار حذف می شود. از اطلاعات جمع آوری شده از تاریخچه پزشکی ، معاینه فیزیکی و نتایج آزمایش برای تعیین بهترین گزینه درمانی استفاده خواهد شد. به عنوان مثال، برای هماچوری که ناشی از عفونت ادراری است، یک درمان رایج استفاده از آنتی بیوتیک است. این آنتی بیوتیک ها برای از بین بردن باکتری های عامل UTI، که باعث حونریزی می شوند تجویز می شوند.

رژیم غذایی تاثیر زیادی در جلوگیری و درمان هماچوری دارد.

و اما توصیه های اینجانب

  • وجود خون در ادرار را همیشه جدی گرفته و سریعاً به دکتر مراجعه نمایید چه میکروسکوپی باشد و چه خون قابل مشاهده
  • هیچ ارتباطی بین شدت خونریزی و شدت خطرناکی علت آن وجود ندارد به عنوان مثال یک تومور ممکن است باعث خونریزی میکروسکوپی شود در حالیکه عفونت ادراری ساده باعث دفع زیاد خون گردد پس وجود خون در ادرار مهم است نه شدت و اندازه آن
  • جهت جلوگیری از خونریزی ادراری و سرطان مثانه وکلیه از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … شدیداً اجتناب نمایید.
  • با مراجعه به دکتر هر چه سریعتر جهت درمان قطعی علت های خونریزی دهنده ادراری اقدام نمایید.
  • در طول روز نمک کم و آب فراوان میل کنید.
  • ادرارتان را به رنگ رقیق و شبیه به آب نگاه دارید.

چه کسانی در معرض خطر هماچوری هستند؟

افرادی که به احتمال زیاد خون در ادرار دارند ، کسانی هستند که بیماری هایی که در قسمت بالا ذکر شد را دارند، اما برخی اقدامات ممکن است شانس داشتن خون در ادرار را در فرد افزایش دهد. این موارد شامل:

  • سیگار کشیدن
  • استفاده بیش از حد از داروهای ضد درد
  • قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص
  • قرار گرفتن در معرض اشعه
  • دویدن یا دویدن در مسافت های طولانی

اجتناب از این اقدامات ممکن است احتمال وجود خون در ادرار را کاهش دهد.

در صورت مشاهده خون در ادرار جهت نوبت دهی با شماره  22642744 تماس بگیرید.

درمان خارش بیضه

آیا وجود خون در ادرار خطرناک است؟

هر گونه خون در ادرار، حتی اگر فقط یک بار اتفاق بیفتد، می تواند نشانه ای از یک مشکل جدی سلامتی باشد، نادیده گرفتن هماچوری می تواند منجر به بدتر شدن شرایط جدی مانند سرطان و بیماری کلیوی شود، بنابراین باید در اسرع وقت با پزشک خود صحبت کنید.

 دکتر حسین کرمی متخصص کلیه و درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (125 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Aa پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 71 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    یه لکه سیاه‌رنگ بدون درد مدتی هست بین آلت و بعضی‌ها هایم پدیدار شده
    شاید هم بوده و من دقت نکردم
    میخواستم بدانم ممکنه خطر ناک باشه یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ دی ۳( 3 ماه پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر Aa چهارشنبه ۲۶ دی ۳( 3 ماه پیش)
      آپلود کردم
    3. تصویر کاربر Aa چهارشنبه ۲۶ دی ۳( 3 ماه پیش)
      این خوبه؟
    4. تصویر کاربر Aa چهارشنبه ۲۶ دی ۳( 3 ماه پیش)
      .
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 3 ماه پیش)
      خیر لکه های معمول پوستی هست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Hamid پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 78 مشاهده پرسش
    ورم مثانه در هنگام شروع فعالیت ورزشی درد زیادی دارم اما بعد از ادامه فعالیت و گرم شدن درد کمتری حس می کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 4 ماه پیش)
      وابسته به ورزشه؟ در حالت عادی این مشکلات رو ندارید؟
    2. تصویر کاربر Hamid سه شنبه ۲۵ دی ۳( 4 ماه پیش)
      در حالت عادی ورم دارم اما درد نه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ دی ۳( 3 ماه پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین باقیمانده ادراری انجام دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسینی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 65 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر چند وقت پیش پدرم کمی درد پهلو داشتن ما هم برای اطمینان رفتیم دکتر سونو انجام دادیم
    جواب سونو گرافی اومده که کلیه ها مشکلی ندارن
    اما در سونو اومده مثانه دارای ضخامت جداری نامنظم رویت شد
    پوروتروژن لوب مدین به میزان mm10 در کف مثانه رویت شد
    پروستات دارای اکوی نرمال و به حجم 22 cc نرمال است
    حجم قبل از تخلیه 156 ccمیباشد
    رزیدو ادراری پس از تخلیه 12cc می باشد
    دکتر من خیلی نگران هستم
    ممکنه چیز بدی باشه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 4 ماه پیش)
      خیر آزمایش psa انجام دادین؟
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 114 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده حدود دو ماه و نیم پیش به دلیل درد در بیضه چپ و مثانه در همان سمت و گاهی تکرر ادرار به متخصص مراجعه کردم که ایشون هم آزمایش گرفتند هم سونو گرافی ،داخل سونو چیزی نبود ،گفتن که دچار عفونت شدی داروی تزریقی آمیکاسین 3 عدد ،یک ماه داکسی سایکلین 100و سه عدد سه شاسه فسفو مایسین
    تجویز کردن که در دوران مصرف بهتر بودم بعد از 1 ماه دارو مجدد علائم خفیف تر برگشت دوباره مراجعه کردم این سری 3 تا تزریقی جنتامایسین ،یک هفته آزیترومایسین و یک هفته تترا سایکلین تجویز کردن مجدد بعد از مصرف دارو علائم برگشت به صورت سبک مجدد برای بار سوم مراجعه کردم و ایشان بعد از معاینه مجدد تشخیص آپاندیس بیضه دادن و یک سونوگرافی بیضه و کشاله ران نوشتن و گفتن البته نیاز به انجام نیست چون بیماری همینه و داروی خاصی نداره و بعد یه دوره طولانی خودش رفع میشه و پرسیدم من نگران عفونت ام گفتن رفع شده ،الان حدود دو هفته از آخرین مراجعه ام میگذره این درد گاهی میاد که با مسکن بهتر میشه، فقط سوال بنده اینه تکرر ادرار همچنان هست این یعنی بنده درگیر عفونت ام یا از عوارض همون آپاندیس است ؟ یا مشکل دیگه ای دارم ؟ باید چیکار کنم دارویی هست مصرف کنم این تکرر و درد بهتر بشه یا خیر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 4 ماه پیش)
      علائمتون بیشتر به التهاب پروستات (پروستاتیت) شبیهه تا آپاندیس بیضه
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 4 ماه پیش)
      چه دارویی داره آقای دکتر که مصرف کنم تا بهتر بشم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 4 ماه پیش)
      بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عادل سه شنبه ۲۵ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 74 مشاهده پرسش
    سلام و احترامات جناب دکتر من این مشگلی که دارم 17.18ساله دارم روزا بیشتر از 15بار شباهم چون چایی و آب کم میخورم 5.6بار از خواب بیدار میشم برای ادرار کردن هر سالم دوبار سونوگرافی و آزمایش ادرار میرم ولی هیچ مشگلی نشون میده فشار ادرارم خیلی پآیینه اخرادرارم یا باید منتظر باشم قطره قطره مثانم خالی بشه یا بزارم اون قطره قطره جمع بشه آلت یهو فشار بدم خالی سه مثانم خیلی ضعیفه مثلا احساس میکنم پره پره خیلی داره دستشویی رفتی یه لیوان یک بار را در نظر بگیریم نصف اون ادرار میکنم میخاستم نوار مثانه لازم باشه انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 4 ماه پیش)
      بله حتما بایدنوار مثانه انجام بشه
  • تصویر کاربر فاطمه سه شنبه ۲۵ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 69 مشاهده پرسش
    سلام مادرم یه زن 53ساله بدون سابقه سرطان بدون دود و سابقه مواد
    در شهریور ماه موقع سفر و در جاده ادرار خودش را نگه داشته و کنترل کرده و احساس درد و سوزش زیاد در قسمت ورودی مجرا داشته و به محض تخلیه متوجه حجم زیاد ادرار خونی با لخته شده که به دکتر مراجعه کرده و بعد سونو شدن مثانه مشکلی نداشته تشخیص عفونت ادراری شدید دادن
    قبل تر هم سابقه عفونت ادراری مکرر داشتن
    و آنتی بیوتیک مثل سیپروفلوکساسین و... تجویز شده با خوردن دارو مشکل حل شده
    و به بعد مدتی دوباره با سوزش و احساس پری مثانه عود کرده
    و باز باخوردن دارو مشکل حل شده
    به دکتر مجاری ادرار مراجعه کردن سونو شدن و ایشون گفتن باید تحت بیهوشی سیستوسکوپی بشن
    سونو رو براتون ارسال میکنم همراه با آزمایش ادرار

    لطفا من رو از نگرانی در بیارید من دانشجو هستم و اصلا تمرکز برای درسم ندارم
    1. تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۲۳ دی ۳( 4 ماه پیش)
      عکس سونوگرافی
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ دی ۳( 4 ماه پیش)
      باید سی تی اسکن شکم و لگن با و بدون کنتراست تزریقی و سی تی سیستوگرافی انجام بشه
    3. تصویر کاربر فاطمه دوشنبه ۲۴ دی ۳( 4 ماه پیش)
      سونوگرافی رو مشاهده کردید؟نیاز جواب آزمایش ادرار رو هم بفرستم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 4 ماه پیش)
      بله سی تی انجام بشه
    5. تصویر کاربر فاطمه سه شنبه ۲۵ دی ۳( 4 ماه پیش)
      اگر امکانش هست صفحه پرسش رو نبندین تا من بتونم جواب سی تی اسکن رو بفرستم ببینید .خدا اجرتون بده
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ دی ۳( 4 ماه پیش)
      انجام شد به واتس اپ 09101142080 ارسال کنید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر آهنگری دوشنبه ۲۴ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 58 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    من مدتی هست بیشتر شب ها بیرون روی دارم طوری مه حوالی ساعت چهار یا پنج‌صبح باعث بیدار شدن از خوابم میشه پ بعد آن خوابم نمیاد اخساس میکنم باعث اختلال خوابم میشود د ضمن مدت یک‌سال است برای ریزش مو سر دکتری قرص آوودارت ./۵ داده روزب یک عدد مینونه مرتبط باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 4 ماه پیش)
      چند سالتونه(
    2. تصویر کاربر آهنگری یکشنبه ۲۳ دی ۳( 4 ماه پیش)
      43 ساله هستم
      البته سال پیش همکاراتون گفتند سونو‌ از مثانه خالی و پر و کلیه و پروستات تهیه کردم فرستادم گفتند طبیعی است به آنصورت احساس پری موانه هم احساس نمیکنم. ولی با اینکه قبل خواب بیرون میرم ولی هر شب حوالی ساعت ۴-۵ خواب مثانه پر میشه. روزا به آنصورت حاد نیست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ دی ۳( 4 ماه پیش)
      از ساعت ۹ شب مصرف مایعات رو به حداقل برسونید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رامین یکشنبه ۲۳ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 55 مشاهده پرسش
    سلام وخت بخیر اغای دکتر .
    27 سال دارم مدت بیست روز کم بیش است مثانه ام درد داره وخت دراز میکشم درد میکنه وخت پاهامو جم میکنم دردش کم میشه تا حالا داروی مصرف نکردم امروز رفتم دکتر مشکل رو گفتم گفت چیزی خاصی نیست فقت یک ورق قرص سیفکسیم برام نوشت کمی بهتر شدم ولی تا چند ساعت ارومم باز دوباره درد میکنه دوم اسطراب هم دارم .سوم بیضه سمت راستم هم یک ماه است درد داره بخصوص موقع خواب دراز میکشم درد میکنه و پاهامو باید چاک بگیرم بخابم خیلی عضیتم میکنه . یکی دوبار در حال فوتبال بازی کردن ضربه خورده ادرار درست تخیله میشه سری راحت میشم اما احساس میکنم که بازم تو مسانه ام بازم دارم .مجردم .نمیدونم چی کار کنم خیلی حرس میخورم .لطف کنید یه راهنمایی کنید منو خیلی ممنون اغای دکتر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 4 ماه پیش)
      سونوگرافی از بیضه ها باید انجام بدین
  • تصویر کاربر فرناز یکشنبه ۲۳ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 51 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    پدرم ۷۶ سال سن دارن و دوبار turb-t انجام دادن. دکتر معالج بعد از آخرین جواب پاتولوژی توصیه به ۴ دوره شیمی درمانی و سپس عمل تخلیه مثانه کردند و گفتن که عمل از نوع ساخت مثانه مصنوعی توسط روده
    خواهد بود. بعد از انجام ۴ دوره شیمی درمانی و با دیدن اسکن شکم و لگن نظرشون به عمل ازنوع کیسه استومی تغییر کرد با این دلیل که به دلیل سن بالا اگر عمل از نوع ساخت مثانه با روده انجام شود به احتمال خیلی زیاد بی اختیاری ادرار حاصل می شود. می خواستم نظر شما رو در این خصوص بدونم. آیا تغییر رویه ناشی از وجود مشکل خاصی در اسکن بوده یا صرفا کهولت سن مطرح است. و اینکه با توجه به نتایج درجه و مرحله بیماری چیست؟امید بهبود چگونه است؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ دی ۳( 4 ماه پیش)
      با ساخت مثانه از روده بی اختیاری نداریم بلکه باید خود بیمار با نلاتون به صورت متناوب مثانه رو تخلیه کنه عمل سخت تر و نگه داری از بیمار و همکاری بیمار هم خیلی دخیله با این شرایط و مادامی که مجرا درگیر نباشه میشه این عمل رو انجام داد
  • تصویر کاربر س.خ.حسینی جمعه ۲۱ دی ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 63 مشاهده پرسش
    سلام دخترم ۱۷ ساله هستند از پاییز امسال دچار تکرر ادرار تخلیه ناکافی ادرار واحساس همیشگی داشتن ادرار بدون دفع کافی هستند سونو اول نرمال بود وباقی مانده ۲۵ سی سی داشت ولی با توجه به ادامه علایم تحت نطر پزشک اورولوز امنیک وبتانکول داده شد که نه تنها بهتر نشد کرامپ ودرد شکم وپهلو داشتند نوار مثانه انجام شد ودارو قطع شد تنبلی مثانه تشخیص دادند وبتانکول بادوم بیشتر شروع شد نمی دونم چکار کنم دخترم سابقه مشکلات زمینه ای واسیب نخاعی نداشتند وکاملا سالم بودند آیا این بیماری درمان قطعی دارد وخدای نکرده مثانه کاملا غیر فعال می شود باید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۱ دی ۳( 4 ماه پیش)
      ۶ ماه دارو هارو مصرف کنند سپس سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین باقیمانده ادراری انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سلیم جمعه ۶ اسفند ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    26 سال سن دارم ، در سال یک و حتی 2 بار دچار شب اداری در خواب بدون احساس دفع می شوم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۶ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر وحیده یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 261 مشاهده پرسش
    این شرح موضوع است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۴ بهمن ۹۵( 8 سال پیش)
      مطلب باز نميشود
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۳ بهمن ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید..
    ببخشید مادر من 47 سالشونه 2 ساله منوپز شدن هورمون تراگی و اینام نکردن از 1 سال قبل تقریبا دچار دیزوری های شدید میشن که گاهی با هماچوری همراهه و اخیرا تا 2 هفته یک بار رسیده به قدری حاده که انتی بیوتیک تزریقی میزنه خوب میشه....
    بین فواصل عفونت ها هیچ علامتی نداره..
    سونوگرافی کلیه و مثانه و رحم کاملا نرمال فقط یه فیبروم اینترامورال جزیی داره و حجم باقی مانده ادرار 30 سی سی...
    در فواصل بین عفونت ها علامتی از خروج قطره قطره یا سخت ادرار هم ندارند...
    اوره کراتینین وبقیه آزمایشات آنالیز و کشت ادرار کاملا طبیعی و منفیه....
    چندین بار متخصص کلیه رفتیم که فرمودن مشکلی ندارید ...
    اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ بهمن ۹۵( 8 سال پیش)
      سلام توصيه ميكنم١- اب زياد بخورند٢- تخليه كامل انجام دهند٣- ماهيانه ازمايش وكشت ادرار دهند٤-اگر عفونت داشت انتي بيوتيك بر اساس كشت استفاده كنند
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۲ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 216 مشاهده پرسش
    با عرض سلام طبق آزمایشات انجام شده بعد از نزدیکی مایع با ادرار خارج میشود راه حلی برای درمان وجود دارد یا نه که اون دریچه بسته شود یا از طریق وتزریق سلول بنیادی این کار انجام شود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      بايد نوار مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر حسن یکشنبه ۵ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت استادعزیز،بنده 5 ساله مثانه عصبی دارم،استرس داشتم ولی دیگه نه تااون حد...وقتی میرم دستشویی طول میکشه تاادرار جریان پیداکنه وقتی فکرم مشغول باشه که خیلی بیشتر..مشکل مثانه وکلیه و اینا هم ندارم...پیش دکترهم رفتم چیزی نشد،مشکل مجرای خروج هم ندارم،حجم ادرارم هم تقریبا زیاده...ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ نوار مثانه
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۵ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 201 مشاهده پرسش
    لکه گرد پررنگ برسر الت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    سلام
    برای نوار مثانه با سوند باید به صورت ایستاده ادرار کنیم یا مستقیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      بسته به مراكز است مال ما سوند مخصوص خارجي يكبار مصرف است
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۱۱ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. خسته نباشید. مردی 41 ساله هستم الان چند سالی هست که وقتی ادرارم به تاخیر می افتد حتی اگر در حد چند دقیقه باشد بیرون آمدن ادرار به سختی صورت می گیرد و گاهی با حدود یک دقیقه تاخیر و ابتدا بصورت قطره قطره خارج می شود. لطفا برای درمان این مشکل راهنمایی بفرمایید.
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۱ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      از مظر تنگي مجرا بايد بررسي شويد
  • تصویر کاربر مهسا چهارشنبه ۱۰ آذر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر
    آقای دکتر مدتیه تکرر ادرار دارم. یعنی با خوردن یک لیوان آب سریع دستشوییم می گیره. یا شبا موقع خواب حتما 2-3 دفعه باید برم دستشویی تا خوابم ببره. توی محل کار حداقل 4 دفعه میرم دستشویی. در کل یعنی زود به زود دستشوییم می گره و ادرارم زیاده. لطف می کنین راهنماییم کنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۰ آذر ۹۵( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٦٤٤نوار مثانه
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    بنده دچار آلت تناسلی پرده دار متوسط هستم یعنی نیمی از ناحیه تحتانی آلت بنده را پرده پوشانده، میخواستم از محضر شما بپرسم که
    ۱-آیا عمل جراحی برای درمانش ضرر نداره و در آینده برام از لحاظ مقاربت یا نعوظ و موارد دیگه مشکل ایجاد نمیکنه؟
    ۲_ و اینکه آیا با یک روز بستری انجام کیشه یا باید مدت بیشری در بیمارستان بمونم ؟
    ۳- و در نهایت هزینش چقدره بصورت آزاد و آیا مشمول بیمه میشه یا خیر؟
    پیشاپیش از اینکه وقت ارزشمندتون رو در اختیار بنده میزارید و پاسخگوی حقیر هستید
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب